Etsi halpoja lentoja Verona alk. 92 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 8/10
su 15/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Verona

Yhteenveto Verona lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

92 €

Halvin meno-paluulennon hinta

284 €

Nopein lentoaika

2t 55m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Verona kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 92 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Verona-Villafrancan lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Verona kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 284 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Verona-Villafrancan lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Verona kohteesta Suomi kestää 2t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Verona-Villafrancan lentoasema).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Verona mukaan lukien Lufthansa, Finnair ja Norwegian.

Verona lentotiedot ja trendit

Tutustu Verona lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Verona?

Jos et voi matkustaa kaupunkiin Verona kuukauden toukokuu aikana, niin lentäminen huhtikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 215 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Verona?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Verona hintaan 20 €/henkilö, mikä on 87 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Verona. Löydät halvimmat hinnat alueelle Verona valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Verona?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Verona on sunnuntai hintojen ollessa 234 €. keskiviikko on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 324 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Verona?

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Verona lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 259 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Verona, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Yritä olla ostamatta lippuja aamulla, koska ne ovat yleensä noin 338 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Verona?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Verona lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Venetsia Marco Polo lento kestää keskimäärin 2t 55m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Venetsia Marco Polo kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Verona?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Verona kohteesta Suomi, kun varaat 47 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Verona hintaan, joka on noin 264 €, kun etsit 47 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Verona tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Verona hintaan 267 €.

Halvimmat lennot kaupungin Verona lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Verona lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Verona

HALVIN REITTI Helsinki - Verona

Helsinki (HEL) - Bergamo (BGY)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Verona kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bergamo Orio al Serion lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 98 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ VERONAtoukokuu26% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Verona lennot maksavat keskimäärin vain 197 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE VERONA KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu46% kalliimpihelmikuu aikana Helsinki - Verona lentojen keskimääräinen hinta on 387 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN VERONA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu266% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Verona kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Verona

Romanttinen italialaiskaupunki Verona, joka tunnetaan Romeon ja Julian kotikaupunkina, kutsuu matkailijoita kaikkina vuodenaikoina. Etelä-Euroopan lauhan ilmaston ansiosta sää on kaupungissa leuto syksyllä ja talvellakin, ja tunnelmalliseen Veronaan voikin mainiosti tehdä myös talvimatkan. Halvat lennot Veronaan ovat aina löytö, sillä nähtävää lähes 260 000 asukkaan kaupungissa riittää säästä riippumatta!

Halvimmat lennot Veronaan myydään suosittujen lomasesonkien ulkopuolella. Budjettimatkailijan ja reppureissaajan kannattaa pitää mielessä, että erityisen halvalla hotellin ja lennot voi saada esimerkiksi syystalvella ja alkukeväästä. Syksyllä ja talvella Veronassa kannattaa varautua sateisiin, mutta lämpötilat eivät yleensä laske pakkasen puolelle.

Jouluisin ja pääsiäislomien aikaan hinnat voivat nousta, samoin kuin kesälomakaudella, mutta jos lennon varaa ajoissa, on kaupunkiin aina mahdollista matkata edullisesti. Etenkin kesälomamatkalle lento ja majoitus on hyvä varata hyvissä ajoin. Tavallisesti hinnat ovat alimmillaan noin 55-65 päivää ennen matkan ajankohtaa. Jos lentoliput löytyvät halvalla, tartu tarjoukseen! Kesäkuukausina lämpötila on kaupungissa kohtuullinen, ei läkähdyttävän kuuma, sillä keskilämpötila pysyttelee noin 25 asteen tuntumassa.

Löytyykö kaupungin Verona lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Verona on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Verona harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Parma lentokenttä (86 km Verona keskustasta), Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä (102 km Verona keskustasta), Bergamo Orio al Serion lentoasema lentokenttä (103 km Verona keskustasta), Venetsia Marco Polo lentokenttä (106 km Verona keskustasta) tai Milano Linate lentokenttä (133 km Verona keskustasta).

Voiko kaupunkiin Verona lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Bergamo Orio al Serion lentoasema lentokenttä ovat keskimäärin 114 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Verona. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Verona-Villafrancan lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Verona-Villafrancan lentoasema lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Verona-Villafrancan lentoasema lentokenttä?

lokakuuta 2023 alkaen 4 toimijaa on valittavissa lentoa Verona-Villafrancan lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Verona-Villafrancan lentoasema lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Verona-Villafrancan lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Verona-Villafrancan lentoasema lentokenttä?

Verona-Villafrancan lentoasema lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Verona-Villafrancan lentoasema lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Verona

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Verona
Lufthansa
19. lokakuuta
HEL19:40Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 10m
1 välilasku
VRN22:50Verona-Villafrancan lentoasema
22. lokakuuta
VRN15:15Verona-Villafrancan lentoasema
19t 50m
1 välilasku
HEL12:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. lokakuuta
HEL07:10Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 10m
2 välilaskua
VRN16:20Verona-Villafrancan lentoasema
22. lokakuuta
VRN22:45Verona-Villafrancan lentoasema
21t 50m
2 välilaskua
HEL21:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
19. lokakuuta
HEL19:40Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 10m
1 välilasku
VRN22:50Verona-Villafrancan lentoasema
22. lokakuuta
VRN15:15Verona-Villafrancan lentoasema
32t 00m
2 välilaskua
HEL00:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. lokakuuta
HEL07:10Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 10m
2 välilaskua
VRN16:20Verona-Villafrancan lentoasema
22. lokakuuta
VRN22:45Verona-Villafrancan lentoasema
32t 35m
3 välilaskua
HEL08:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. lokakuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 55m
VRN18:15Verona-Villafrancan lentoasema
22. lokakuuta
VRN14:55Verona-Villafrancan lentoasema
23t 20m
1 välilasku
HEL15:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Verona

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Verona, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja Ryanair
Ryanair
25. lokakuuta
HEL20:05Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 55m
2 välilaskua
VRN12:00Verona-Villafrancan lentoasema
Ryanair
23. lokakuuta
HEL22:20Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 05m
2 välilaskua
VRN21:25Verona-Villafrancan lentoasema
Norwegian
24. lokakuuta
HEL18:50Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 45m
2 välilaskua
VRN21:35Verona-Villafrancan lentoasema

Muut matkustamoluokat Verona lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Verona lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Verona?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Verona

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Verona?

KLM lennot kohteeseen Verona

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Verona on KLM, ja se liikennöi 1 lento tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Amsterdam Schiphol, ja paras tarjous KLM lennolle kohteeseen Verona on 221 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Verona, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 357 KLM Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,5.

Ryanair lennot kohteeseen Verona

Ryanair lentotarjoukset kohteeseen Verona ovat alkaen 81 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Ryanair lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Bari Palese on suosituin Ryanair lähtöpiste kohteen Verona lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Ryanair on saanut pistemäärän 6,9/10 1 696 arvostelujen perusteella.


Verona: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Verona
Helsinki - Verona reitin lennot
Nopein lentoaika2t 55m
Halvin hinta198 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Verona

Veronan keskusta-alueen monet kadut sopivat parhaiten tutkittaviksi kävellen, ja parhaan otteen kaupungin historialliseen tunnelmaan ja nähtävyyksiin saakin jalkautumalla sen kaduille. Muista pakata mukaan hyvät kävelykengät. Myös julkinen liikenne toimii Veronassa hyvin, ja etenkin paikallisbusseilla pääsee suunnistamaan kätevästi kaupungin eri alueille. Urbani-nimellä tunnettuja kaupunkibusseja liikennöi ATV (Azienda Trasporti Verona). Bussilippuja voi ostaa ATV:n lipunmyyntipisteistä ja kaikista tupakkakaupoista (Tabaccheria), ja ennakkoon ostettuna kertalipun hinta on noin 1,50 euroa. Lipun voi ostaa myös suoraan kuskilta noin 2 euron hintaan, mutta mukana täytyy olla tasaraha. Myynnissä on myös esimerkiksi 10 matkan kortteja.

Monia matkailijoita kiinnostavat myös matkat ja retket Veronan rajojen ulkopuolelle, sijaitseehan esimerkiksi Gardajärvi kauniine ympäristöineen vain reilun tunnin ajomatkan päässä. Seutua on helppo tutkia esimerkiksi vuokra-autolla. Etenkin sesonkiaikojen ulkopuolella vuokra-auton voi saada käyttöönsä hyvinkin edullisesti. Toinen vaihtoehto on turvautua alueellisiin ja pitkän matkan bussiyhteyksiin. Veronan maakunnan alueella liikennöiviä busseja kutsutaan nimellä Extraurbani, ja niiden liikennöinnistä vastaa myös ATV.


Kohteen Verona viisumivaatimukset

Italia on Suomen tavoin Euroopan unionin jäsenvaltio ja se kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Schengen-maiden väliltä on poistettu rajatarkastukset, joten passia ei ole pakko ottaa mukaan Veronaan suunnatessa. Muista kuitenkin ottaa mukaan Italian lennoille aina joko passi tai virallinen, kuvalla varustettu henkilökortti. Esimerkiksi ajokortti ei sovi todistamaan henkilöllisyyttä lennoilla. Henkilöllisyysdokumenttia voi tarvita paitsi lentokentillä, jos lentoyhtiö pyytää matkustajaa esittämään henkilöllisyystodistuksen, myös määränpäässä Italiassa. Matkustusdokumentti on hyvä skannata ja tallentaa vaikkapa sähköpostiin ja puhelimeen.


Aloita matkan suunnittelu - Verona


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Verona

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Veronaan voi napata etenkin lomasesonkien ulkopuolelle. Vertaa hintoja tarkkaan myös eri viikonpäivien sekä kellonaikojen välillä. Voit halutessasi myös luoda profiilin ja asettaa Hintavahdin, joka seuraa hintojen kehittymistä puolestasi. Saat sähköpostiisi viestin, kun lentojen hinnat valitsemillasi päivillä muuttuvat merkittävästi. Näin parhaat tarjoukset eivät mene ohi suun.

Kiinnostavatko Veronan nähtävyydet?

Romeon ja Julian kotikaupungissa on vierailtava Julian kotitalossa, Casa di Giuliettassa. Ihaile myös Arena-amfiteatteria ja Veronan lukuisia muita historiallisia kohteita.

Mitä mukaan matkalle Veronaan?

Muista pakata vaatteet vuodenajan mukaan. Myös suomi-italia-sanakirja voi olla hyödyllinen.

Onko Veronassa turvallista?

Verona on melko turvallinen kaupunki, mutta silmät kannattaa pitää auki taskuvarkaiden varalta.

Voiko Veronassa juoda kraanavettä?

Hanavesi on juomakelpoista, mutta monet matkailijat suosivat pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Veronassa?

Tippaaminen ei ole pakollista, mutta on tavallista, että hyvästä palvelusta jätetään pieni tippi. Usein summan pyöristäminen ylöspäin, esimerkiksi 19 euron lasku tasan 20 euroon, on kätevin tapa tipata. 10-20 % tipin antaminen ravintolaillan päätteeksi on tietysti arvostettua, mutta erittäin harvinaista.

Millainen on Veronan hintataso?

Matkailijoiden käyttämien palvelujen hintataso on samankaltainen kuin Suomessa tai hieman edullisempi. Hinnat vaihtelevat sesonkien mukaan.

Mikä on aikaero Suomi-Italia?

Italian aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Verona?

Välimatka on teitä pitkin noin 2400 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Verona?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Verona.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Verona joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Verona ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Verona?

Kun kaikki mahdolliset Verona lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Verona juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Verona lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Verona

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.