Halvat lennot Verona

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Verona

Yhteenveto Verona lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

50 €

Halvin meno-paluulennon hinta

164 €

Nopein lentoaika

2t 55m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Verona kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 50 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Verona-Villafrancan lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Verona kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 164 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Verona-Villafrancan lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Verona kohteesta Suomi kestää 2t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Verona-Villafrancan lentoasema).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Verona mukaan lukien Lufthansa, KLM ja Finnair.

Halvimmat lennot kaupungin Verona lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Verona lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Verona

HALVIN REITTI Helsinki - Verona

Helsinki (HEL) - Venetsia Marco Polo lentokenttä (VCE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Verona kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Venetsia Marco Polo, jolloin hinta on keskimääräinen 206 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ VERONAmaaliskuu15% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Verona lennot maksavat keskimäärin vain 232 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE VERONA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu20% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Verona lentojen keskimääräinen hinta on 328 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN VERONA KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu316% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Verona kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Verona?

Romanttinen italialaiskaupunki Verona, joka tunnetaan Romeon ja Julian kotikaupunkina, kutsuu matkailijoita kaikkina vuodenaikoina. Etelä-Euroopan lauhan ilmaston ansiosta sää on kaupungissa leuto syksyllä ja talvellakin, ja tunnelmalliseen Veronaan voikin mainiosti tehdä myös talvimatkan. Halvat lennot Veronaan ovat aina löytö, sillä nähtävää lähes 260 000 asukkaan kaupungissa riittää säästä riippumatta!

Halvimmat lennot Veronaan myydään suosittujen lomasesonkien ulkopuolella. Budjettimatkailijan ja reppureissaajan kannattaa pitää mielessä, että erityisen halvalla hotellin ja lennot voi saada esimerkiksi syystalvella ja alkukeväästä. Syksyllä ja talvella Veronassa kannattaa varautua sateisiin, mutta lämpötilat eivät yleensä laske pakkasen puolelle.

Jouluisin ja pääsiäislomien aikaan hinnat voivat nousta, samoin kuin kesälomakaudella, mutta jos lennon varaa ajoissa, on kaupunkiin aina mahdollista matkata edullisesti. Etenkin kesälomamatkalle lento ja majoitus on hyvä varata hyvissä ajoin. Tavallisesti hinnat ovat alimmillaan noin 55-65 päivää ennen matkan ajankohtaa. Jos lentoliput löytyvät halvalla, tartu tarjoukseen! Kesäkuukausina lämpötila on kaupungissa kohtuullinen, ei läkähdyttävän kuuma, sillä keskilämpötila pysyttelee noin 25 asteen tuntumassa.

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Verona hintaan 9 €/henkilö, mikä on 95 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Verona. Löydät halvimmat hinnat alueelle Verona valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Jos et voi matkustaa kaupunkiin Verona kuukauden maaliskuu aikana, niin lentäminen tammikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 234 €.

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Verona kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Verona hintaan, joka on noin 273 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Verona tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Verona hintaan 164 €.

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Verona on torstai hintojen ollessa 223 €. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 264 €.

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Verona lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 190 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Verona, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 261 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Verona on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Verona harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä (102 km kaupungin Verona keskustasta), Bergamo Orio al Serion lentoasema lentokenttä (103 km kaupungin Verona keskustasta), Venetsia Marco Polo lentokenttä (106 km kaupungin Verona keskustasta), Milano Linate lentokenttä (133 km kaupungin Verona keskustasta) tai Milano Malpensa lentokenttä (177 km kaupungin Verona keskustasta).

Lentojen hinnat kentälle Bergamo Orio al Serion lentoasema lentokenttä ovat keskimäärin 87 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Verona. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.momondosta löytyneet halvat lennot: Verona

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Verona
Ryanair
29. kesäkuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 55m
2 välilaskua
VRN08:30Verona-Villafrancan lentoasema
4. heinäkuuta
VRN04:40Verona-Villafrancan lentoasema
13t 30m
2 välilaskua
HEL18:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 35m
1 välilasku
VRN18:20Verona-Villafrancan lentoasema
4. heinäkuuta
VRN04:40Verona-Villafrancan lentoasema
13t 30m
2 välilaskua
HEL18:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
HEL04:05Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 15m
1 välilasku
VRN18:20Verona-Villafrancan lentoasema
4. heinäkuuta
VRN04:40Verona-Villafrancan lentoasema
13t 30m
2 välilaskua
HEL18:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 05m
1 välilasku
VRN10:15Verona-Villafrancan lentoasema
28. kesäkuuta
VRN07:45Verona-Villafrancan lentoasema
9t 10m
2 välilaskua
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 35m
1 välilasku
VRN18:20Verona-Villafrancan lentoasema
4. heinäkuuta
VRN17:35Verona-Villafrancan lentoasema
23t 35m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 05m
1 välilasku
VRN10:15Verona-Villafrancan lentoasema
28. kesäkuuta
VRN07:45Verona-Villafrancan lentoasema
6t 50m
1 välilasku
HEL14:35Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Verona

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Verona, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Ryanair
Useita lentoyhtiöitä
6. kesäkuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 10m
3 välilaskua
VRN04:45Verona-Villafrancan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. heinäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 35m
1 välilasku
VRN08:10Verona-Villafrancan lentoasema
Ryanair
9. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 50m
3 välilaskua
VRN17:55Verona-Villafrancan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Verona?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Verona

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Verona?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Verona suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Lufthansa, Finnair, KLM ja Ryanair. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

KLM lennot kohteeseen Verona

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Verona on KLM, ja se liikennöi 2 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Amsterdam Schiphol, ja paras tarjous KLM lennolle kohteeseen Verona on 167 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Verona, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 121 KLM Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,8.

Finnair lennot kohteeseen Verona

Finnair lentotarjoukset kohteeseen Verona ovat alkaen 122 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Finnair lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Helsinki-Vantaan lentoasema on suosituin Finnair lähtöpiste kohteen Verona lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Finnair on saanut pistemäärän 7,7/10 95 arvostelujen perusteella.


Verona ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Verona lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Veronan kaupunkia palvelee Verona-Villafranca Airport -lentoasema (tunnetaan myös nimellä Verona-Valerio Catullo Airport), joka sijaitsee hieman kaupungin ulkopuolella, noin 12 km:n päässä Veronan keskustasta. Verona-Villafrancan lentoasemalta kaupungin keskustaan pääsee kätevimmin ja edullisimmin lentokenttäbussilla. Aerobus-bussi liikennöi kaupungin keskustaan sekä Verona Porta Nuova -rautatieasemalle päivittäin noin kello 5.30–20.30 välillä säännöllisesti 20 minuutin välein. Matka-aika keskustaan on normaalisti noin 15–20 minuuttia hieman liikenteestä ja ruuhkista riippuen. Aerobus-bussit ovat kohtuullisen halpoja kulkuvälineitä, sillä aikuisen bussilipun hinta yhteen suuntaan on noin 6 euroa (meno-paluu 12 euroa). Lipun voi ostaa joko käteisellä suoraan bussikuskilta tai etukäteen internetistä. Bussilippu on voimassa kaikkiaan 75 minuuttia, eli keskustassa matkustajat voivat halutessaan jatkaa matkaa samalla lipulla muillakin kaupungin bussilinjoilla. Muita joukkoliikenneyhteyksiä lentokentältä kaupungin keskustaan ei ole, eli yöaikaan kentälle saapuvilla on vaihtoehtoinaan joko napata taksi tai vuokrata auto kaupungin keskustaan päästäkseen. Kentällä toimiikin useita vuokra-autoyrityksiä, muun muassa tunnetut vuokrafirmat Avis, Hertz, Europcar, Goldcar ja Sixt.


Verona: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Verona
Helsinki - Verona reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 55m
Halvin hinta211 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Verona

Veronan keskusta-alueen monet kadut sopivat parhaiten tutkittaviksi kävellen, ja parhaan otteen kaupungin historialliseen tunnelmaan ja nähtävyyksiin saakin jalkautumalla sen kaduille. Muista pakata mukaan hyvät kävelykengät. Myös julkinen liikenne toimii Veronassa hyvin, ja etenkin paikallisbusseilla pääsee suunnistamaan kätevästi kaupungin eri alueille. Urbani-nimellä tunnettuja kaupunkibusseja liikennöi ATV (Azienda Trasporti Verona). Bussilippuja voi ostaa ATV:n lipunmyyntipisteistä ja kaikista tupakkakaupoista (Tabaccheria), ja ennakkoon ostettuna kertalipun hinta on noin 1,50 euroa. Lipun voi ostaa myös suoraan kuskilta noin 2 euron hintaan, mutta mukana täytyy olla tasaraha. Myynnissä on myös esimerkiksi 10 matkan kortteja.

Monia matkailijoita kiinnostavat myös matkat ja retket Veronan rajojen ulkopuolelle, sijaitseehan esimerkiksi Gardajärvi kauniine ympäristöineen vain reilun tunnin ajomatkan päässä. Seutua on helppo tutkia esimerkiksi vuokra-autolla. Etenkin sesonkiaikojen ulkopuolella vuokra-auton voi saada käyttöönsä hyvinkin edullisesti. Toinen vaihtoehto on turvautua alueellisiin ja pitkän matkan bussiyhteyksiin. Veronan maakunnan alueella liikennöiviä busseja kutsutaan nimellä Extraurbani, ja niiden liikennöinnistä vastaa myös ATV.


Kohteen Verona viisumivaatimukset

Italia on Suomen tavoin Euroopan unionin jäsenvaltio ja se kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Schengen-maiden väliltä on poistettu rajatarkastukset, joten passia ei ole pakko ottaa mukaan Veronaan suunnatessa. Muista kuitenkin ottaa mukaan Italian lennoille aina joko passi tai virallinen, kuvalla varustettu henkilökortti. Esimerkiksi ajokortti ei sovi todistamaan henkilöllisyyttä lennoilla. Henkilöllisyysdokumenttia voi tarvita paitsi lentokentillä, jos lentoyhtiö pyytää matkustajaa esittämään henkilöllisyystodistuksen, myös määränpäässä Italiassa. Matkustusdokumentti on hyvä skannata ja tallentaa vaikkapa sähköpostiin ja puhelimeen.


Aloita matkan suunnittelu - Verona


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Verona

Halvat lennot Veronaan voi napata etenkin lomasesonkien ulkopuolelle. Vertaa hintoja tarkkaan myös eri viikonpäivien sekä kellonaikojen välillä. Voit halutessasi myös luoda profiilin ja asettaa Hintavahdin, joka seuraa hintojen kehittymistä puolestasi. Saat sähköpostiisi viestin, kun lentojen hinnat valitsemillasi päivillä muuttuvat merkittävästi. Näin parhaat tarjoukset eivät mene ohi suun.

Romeon ja Julian kotikaupungissa on vierailtava Julian kotitalossa, Casa di Giuliettassa. Ihaile myös Arena-amfiteatteria ja Veronan lukuisia muita historiallisia kohteita.

Muista pakata vaatteet vuodenajan mukaan. Myös suomi-italia-sanakirja voi olla hyödyllinen.

Verona on melko turvallinen kaupunki, mutta silmät kannattaa pitää auki taskuvarkaiden varalta.

Hanavesi on juomakelpoista, mutta monet matkailijat suosivat pullovettä.

Tippaaminen ei ole pakollista, mutta on tavallista, että hyvästä palvelusta jätetään pieni tippi. Usein summan pyöristäminen ylöspäin, esimerkiksi 19 euron lasku tasan 20 euroon, on kätevin tapa tipata. 10-20 % tipin antaminen ravintolaillan päätteeksi on tietysti arvostettua, mutta erittäin harvinaista.

Matkailijoiden käyttämien palvelujen hintataso on samankaltainen kuin Suomessa tai hieman edullisempi. Hinnat vaihtelevat sesonkien mukaan.

Italian aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Välimatka on teitä pitkin noin 2400 km.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Verona.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Verona ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Verona lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Totta kai.momondo seuraa Verona lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.