Halvat lennot Belgrad

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Belgrad (BEG)
to 6.5.
to 13.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Belgrad lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Belgrad lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Belgrad Nikola Tesla lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Belgrad

Helsinki (HEL) - Belgrad Nikola Tesla lentokenttä (BEG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Belgrad kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Belgrad Nikola Tesla, jolloin hinta on keskimääräinen 205 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BELGRADtammikuu16% halvempitammikuu aikana Helsinki - Belgrad lennot maksavat keskimäärin vain 173 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BELGRAD KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu17% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Belgrad lentojen keskimääräinen hinta on 241 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BELGRAD KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu216% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Belgrad kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Belgradiin?

Belgradiin voit matkustaa ympäri vuoden, vaikka kesäajan sesonki kaupungissa sijoittuu pääosin touko-syyskuun välille. Heinä-elokuussa kaupunki nauttii auringonpaisteesta ja yli 20 °C:n lämpötiloista, mutta talvikuukaudet ovat kohteessa koleita ja sateisia. Talvisin Serbian pääkaupungin kadut saattavat peittyä jopa lumihiutaleista.

Halvat lennot Belgradiin löydät, kun vältät matkustamista kohteeseen matkailusesongin huippukuukausina heinä-elokuussa. Huippusesonkia kannattaa välttää myös siksi, että Belgradin sää heinä-elokuussa voi olla tukalan kuuma. Milloin Belgradiin sitten kannattaa matkustaa? Esimerkiksi kevät, alkukesä ja loppusyksy ovat Belgradissa viileämpiä, ja halvat lennot Belgradiin löydät edullisimmin juuri sesonkiaikojen ulkopuolelta. Halvat lennot Belgradiin varaat useimmiten varaamalla lentoliput muutamaa kuukautta ennen matkustusajankohtaa. Jos taas haluat suunnata Belgradiin talvea vasten, lentolippujen hinnat ovat huokeimmillaan tammikuussa. Vertaamalla eri vaihtoehtoja ja matkustusajankohtia voit varata itsellesi halvimmat lennot ja hotellit.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Belgrad?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Belgrad kaupungista Podgorica oli 61 €. Tämä on 75 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Belgrad. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Belgrad omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Belgrad?

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Belgrad kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 173 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Belgrad kuukauden tammikuu aikana, niin lentäminen elokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 176 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Belgrad?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Belgrad noin 41 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 206 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Belgrad milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 50 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Belgrad?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Belgrad kentältä Suomi on torstai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja torstai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 227 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Belgrad sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 302 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Belgrad?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Belgrad lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 195 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Belgrad, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 241 €.

Löytyykö kaupungin Belgrad lähettyviltä muita lentokenttiä?

Belgrad Batajnica lentokenttä tai Kraljevo Morava lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Belgrad.

Voiko kaupunkiin Belgrad lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Belgrad on tyypillisesti Belgrad Batajnica lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 240 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Belgrad

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Belgrad
Lufthansa
22. kesäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 05m
1 välilasku
BEG09:35Belgrad Nikola Tesla
15. heinäkuuta
BEG13:15Belgrad Nikola Tesla
5t 30m
1 välilasku
HEL18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
25. toukokuuta
HEL09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 55m
1 välilasku
BEG20:25Belgrad Nikola Tesla
24. kesäkuuta
BEG09:20Belgrad Nikola Tesla
5t 25m
1 välilasku
HEL14:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
21. kesäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
1 välilasku
BEG14:40Belgrad Nikola Tesla
28. heinäkuuta
BEG13:15Belgrad Nikola Tesla
5t 30m
1 välilasku
HEL18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
5. kesäkuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 10m
1 välilasku
BEG10:10Belgrad Nikola Tesla
19. kesäkuuta
BEG03:00Belgrad Nikola Tesla
11t 45m
1 välilasku
HEL14:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
25. toukokuuta
HEL04:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 15m
1 välilasku
BEG12:25Belgrad Nikola Tesla
23. kesäkuuta
BEG20:30Belgrad Nikola Tesla
13t 35m
2 välilaskua
HEL10:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
5. syyskuuta
HEL08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 45m
1 välilasku
BEG16:30Belgrad Nikola Tesla
8. syyskuuta
BEG16:20Belgrad Nikola Tesla
14t 30m
1 välilasku
HEL06:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Belgrad

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Belgrad, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Turkish Airlines
Turkish Airlines
22. kesäkuuta
HEL15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 50m
1 välilasku
BEG05:10Belgrad Nikola Tesla
Useita lentoyhtiöitä
22. kesäkuuta
HEL16:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 50m
2 välilaskua
BEG20:30Belgrad Nikola Tesla
Useita lentoyhtiöitä
22. kesäkuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 55m
3 välilaskua
BEG20:30Belgrad Nikola Tesla

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Belgradiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Belgrad

Suorat lennot Belgradiin voit varata Air Serbia -lentoyhtiöltä, joka liikennöi reittiä Helsingistä Belgradin Nikola Teslan lentoasemalle kesäkuukausina. Helsingistä lähtevien lentojen matka-aika Belgradiin on Air Serbian kyydissä noin 2,5 h. Muina ajankohtina lentoliput Belgradiin löydät esimerkiksi Lufhansalta tai Norwegianilta. Lentoyhtiöiden lennot Belgradiin vievät perille yhden tai useamman välilaskukentän kautta. Lentoyhtiöstä riippuen Belgradin lennot eivät välttämättä sisällä esimerkiksi ruumaan meneviä matkatavaroita.


Miten pääsen lentokentältä Belgradin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Belgrad lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Belgradin keskustaan pääset lentokentältä esimerkiksi linjalla 72 tai A1-minibussin kyydissä. Noin 18 km matka lentokentältä julkisilla keskustaan taittuu runsaassa 30 min. Minibussin pysäkki kaupungin ytimessä on Slavija-aukiolla ja matka sinne maksaa 300 RSD (noin 2,60 EUR). Bussilinjalla 72 matkustat keskustassa sijaitsevalle Zeleni venac -aukiolle 150 RSD hintaan (noin 1,30 EUR). Molempiin kulkuvälineisiin voit ostaa lipun kuljettajalta. Myös julkisen liikenteen 607-linja ajaa lentokentältä samassa ajassa ja samaan hintaan Novi Beohradin pysäkille Belgradin uudelle puolelle. Paluulippua lentokentälle ei kannata kuitenkaan ostaa julkisissa liikennevälineissä kuljettajalta, sillä paikalliskioskeista saat ostettua lipun hintaan 89 RSD (noin 0,80 EUR). Taksilla lentokentältä keskustaan pääset noin 1 000 RSD, eli vajaalla 10 EUR. Jotta hinta olisi mahdollisimman oikea ja kohtuullinen, Belgradin lentokentälle saapuvia kehotetaan tilaamaan taksi lentokentän Taxi-info -tiskiltä.


Suositut lentoreitit Belgrad

Etsityimmät lennot Belgrad sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Belgrad reitin lennot
Lyhyin lentoaika
7t 10m
Halvin hinta
36 €

Liikkuminen Belgradissa?

Belgradissa on kattava julkisen liikenteen verkosto, jossa liikennöivät sekä linja-autot, raitiovaunut että johdinautot. Liikennettä operoi GPS Beograd -yritys, jonka kulkuneuvojen kyydissä voit matkustaa vaikka kaupungin ympäri. Julkisilla liikkuminen Belgradissa on varteenotettava vaihtoehto myös siksi, että välimatkat saattavat tuntua pitkiltä. Hinnat liikennevälineissä määräytyvät vyöhykkeiden mukaan. Liput voit ostaa joko kuljettajalta 150 RSD (noin 1,30 EUR) hintaan tai julkisen liikenteen tarralla varustetuista kioskeista ja virallisista myyntipisteistä, jolloin hinta on 89 RSD (noin 0,80 EUR). Hinnat ovat voimassa matkustaessasi 1.- ja 2. -alueella, ja 89 RSD maksavat liput ovat voimassa 90 min. Kioskeista ja myyntipisteistä saat ostettua myös lippuja, joilla matkustat useamman kerran.

Belgradissa kuljet paikasta toiseen kätevästi myös taksilla hyppäämällä siihen taksitolpalta tai lennosta. Muista kuitenkin aina tarkistaa, että taksimittari on päällä, tai sovi kuljettajan kanssa etukäteen hinnasta. Taksin voit Belgradissa tilata myös Bolt-sovelluksella.


Tarvitaanko Belgradiin passi tai viisumi?

Suomen kansalaisena et välttämättä tarvitse Belgradiin matkustaessa passia, sillä matkustusasiakirjaksi Serbiassa käy myös suomalainen henkilökortti. Et myöskään tarvitse viisumia, ellet suunnittele viipyväsi maassa yli 90 vuorokautta. Suomen kansalaisena olet oikeutettu vierailemaan maassa yhtäjaksoisesti maksimissaan 90 päivän ajan puolen vuoden sisällä. Jos et ole Suomen kansalainen, voit tarkistaa maahantulosäädökset oman maasi suurlähetystöstä.


Vinkkejä Belgradiin matkustavalle

Mitä mukaan matkalle Belgradiin?

Riippuen matkasi ajankohdasta, Belgradiin kannattaa varautua sään mukaisella varustuksella. Vaikka matkustaisit kohteeseen kesällä auringon paistaessa kuumimmillaan, viileitä iltoja varten mukaan on hyvä ottaa myös lämmintä vaatetta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Belgradissa

Belgradissa voit huoletta käyttää matkapuhelintasi ja roaming-palvelua, sillä Serbiassa on toimiva matkapuhelinverkko.

Onko Belgradissa turvallista?

Serbian yleinen turvallisuustilanne luokitellaan hyväksi ja Belgradissa voit tuntea olosi turvalliseksi. Paikalliset puhuvat jonkin verran englantia ja ovat enimmäkseen ystävällisiä sekä avuliaita.

Voiko Belgradissa juoda kraanavettä?

Belgradissa ei kannata juoda kraanavettä, sillä se ei ole tarpeeksi puhdasta ja juomakelpoista.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Belgradissa?

Serbian dinaarien vaihtaminen Suomessa voi osoittautua ennen matkaa hankalaksi, joten voit hyvin vaihtaa valuuttaa vasta paikan päällä esimerkiksi saavuttuasi lentokentälle.

Tippi ja juomarahakäytännöt Belgradissa?

Belgradissa tippi ei sisälly laskun hintaan, mutta kaupungissa kuuluu jättää tippiä. Sopiva summa on normaalisti 10 % ravintolalaskun loppusummasta. Erilaisten palvelujen kohdalla voit pyöristää loppusumman ylöspäin seuraavaan sataan dinaariin.

Millainen on Belgradin hintataso?

Belgradin ja Serbian hintataso on ruoan ja juoman suhteen Suomeen verrattuna todella edullinen. Hotellien hinnat voivat sen sijaan tuntua niiden laatuun nähden huokeilta vähäisen kilpailun takia.

Mikä on aikaero Suomi–Serbia?

Aikaeroa Suomen ja Serbian välillä on tunti. Kun matkustat Belgradiin, muistathan siirtää kelloa tunnin taaksepäin.

Mikä on etäisyys Helsinki–Belgrad?

Etäisyys Helsingin ja Belgradin välillä suorinta reittiä on noin 1 735 km. (Hinnat tarkistettu 17/04/2019).Lennot muihin kaupunkeihin Serbia

Sittenkin jotain muuta, kuin Belgrad? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Serbia
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka