Halvat lennot Los Angeles

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Los Angeles (LAX)
pe 18.6.
pe 25.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Los Angeles lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Los Angeles lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Newark lentokenttä
Los Angeles

HALVIN REITTI New York - Los Angeles

Newark lentokenttä (EWR) - Burbank (BUR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Los Angeles kentältä New York ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Newark kentälle Burbank Bob Hope, jolloin hinta on keskimääräinen 214 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NEWARK LENTOKENTTÄ KENTÄLTÄ LOS ANGELESelokuu20% halvempielokuu aikana Newark lentokenttä - Los Angeles lennot maksavat keskimäärin vain 195 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LOS ANGELES KENTÄLTÄ NEWARK LENTOKENTTÄjoulukuu41% kalliimpijoulukuu aikana Newark lentokenttä - Los Angeles lentojen keskimääräinen hinta on 344 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LOS ANGELES KENTÄLTÄ NEWARK LENTOKENTTÄjoulukuu233% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Los Angeles kentältä Newark lentokenttä joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Los Angelesiin?

Halvat lennot Los Angelesiin ovat löytö mihin vuodenaikaan tahansa, sillä aurinko paistaa elokuvatähtien kaupungissa ympäri vuoden. Lentoliput Los Angelesiin ovat kalleimmillaan elokuussa, ja koska kesäisin myös muut palvelut ja majoitus ovat kalliin puoleisia, kannattaa budjettimatkailijan valita reissulle jokin halvempi ajankohta.

Milloin on sitten paras ja edullisin aika matkustaa Los Angelesiin? Kaupungin kevät on kaunis, ja esimerkiksi toukokuussa, ennen kesälomasesongin alkamista, voit löytää hyvinkin edulliset lentotarjoukset Los Angelesiin. Matkat Los Angelesiin kannattaakin siis ajoittaa ennen kuuminta sesonkia, jos mielit saada halvat lennot.

Lentolippujen hinnat Los Angelesiin ovat korkeahkot vuoden ympäri, mutta välilaskullisia lentoja käyttämällä pelkät lennot voi saada halvalla. Hotelli ja ruuat on kuitenkin lisättävä matkan kuluihin, eikä Los Angeles ole koskaan kaupungeista se halvin. Halvat lennot Los Angelesiin kannattaa ostaa viimeistään 60 päivää ennen matkaa. Lentojen hintoja voit vertailla helposti momondon lentohaussa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Los Angeles?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Los Angeles on 43 € per henkilö kaupungista Las Vegas, mikä on 94 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Los Angeles. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Los Angeles omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Los Angeles?

Yleensä helmikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Los Angeles. Lennot maksavat noin 442 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. marraskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Los Angeles, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 467 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Los Angeles?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Los Angeles noin 54 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 536 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Los Angeles?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Los Angeles on keskiviikko hintojen ollessa 466 €. Lennot reitille Suomi - Los Angeles sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 547 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Los Angeles?

Aamulla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Los Angeles. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 501 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on aamulla. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 653 €.

Milloin on paras aika suunnitella rantalomaa kaupungissa Los Angeles?

Venice Beach rannalla vietetään yleensä aikaa heinäkuu, elokuu tai syyskuu, koska lämpötilat pysyttelevät yleensä yli kahdenkymmenen asteen ja sateen mahdollisuus on pieni.

Löytyykö kaupungin Los Angeles lähettyviltä muita lentokenttiä?

Hawthorne lentokenttä, Los Angeles lentokenttä, Burbank Bob Hope lentokenttä, Long Beach Municipal lentokenttä tai Santa Ana J. Wayne/Orange Cnty lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Los Angeles.

Voiko kaupunkiin Los Angeles lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Santa Monica lentokenttä ovat keskimäärin 383 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Los Angeles. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Los Angeles

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Los Angeles
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 50m
1 välilasku
LAX17:50Los Angeles
4. elokuuta
LAX11:20Los Angeles
15t 40m
1 välilasku
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
5. heinäkuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 35m
1 välilasku
LAX19:05Los Angeles
5. elokuuta
LAX13:20Los Angeles
16t 25m
1 välilasku
HEL05:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
1. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 35m
1 välilasku
LAX21:05Los Angeles
6. elokuuta
LAX13:20Los Angeles
16t 25m
1 välilasku
HEL05:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
2. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 35m
1 välilasku
LAX21:05Los Angeles
3. elokuuta
LAX13:20Los Angeles
16t 25m
1 välilasku
HEL05:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. heinäkuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 12m
2 välilaskua
LAX22:12Los Angeles
4. elokuuta
LAX11:20Los Angeles
15t 40m
1 välilasku
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 53m
2 välilaskua
LAX23:23Los Angeles
6. elokuuta
LAX13:20Los Angeles
16t 25m
1 välilasku
HEL05:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Los Angeles

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Los Angeles, katso tarjouksiamme alapuolelta.
British Airways
24. kesäkuuta
HEL12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
LAX23:25Los Angeles
Finnair
22. elokuuta
HEL12:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
LAX23:10Los Angeles
Lufthansa
24. kesäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 40m
1 välilasku
LAX21:10Los Angeles

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Los Angelesiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Los Angeles

Lennot Helsinki-Vantaalta Los Angelesiin kulkevat aina yhden tai kahden vaihtokentän kautta. Esimerkiksi Finnair lentää väliä yhdellä välilaskulla, joka on yleensä joko Lontoon Heathrown tai Chicagon O’Haren lentokentällä. Välilaskulliset lennot Los Angelesiin voi saada myös sellaisilta lentoyhtiöiltä kuin SAS, KLM, Norwegian ja Lufthansa. Huomaathan, että jos koneenvaihtosi tapahtuu Yhdysvaltojen puolella, joudut ottamaan ruumamatkatavarasi vaihtokentällä matkatavarahihnalta ja tekemään vaihtokentällä uuden lähtöselvityksen maan sisäiselle lennolle – varaa vaihtoon siis tarpeeksi aikaa. Lentoaika Helsinki-Vantaalta Los Angelesiin on ainakin 13 tuntia, yleensä hieman enemmänkin. Matka-aikaan vaikuttaa vaihtojen määrä ja vaihtoyhteyksien kesto, ja vaikka pitkät lennot voivat olla raskaita, ovat etenkin kahden vaihdon lennot usein varsin edullisia. Suomesta Los Angelesiin lähtevät lennot liikennöidään aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Kun kyse on mannertenvälisistä lennoista, lähes kaikkien lentoyhtiöiden kaikkiin lipputyyppeihin kuuluu ainakin yksi ruumaan kirjattava matkatavara. Amerikan mantereelle ei myöskään tarvitse lentää tyhjin vatsoin, sillä lennoilla on miltei poikkeuksetta ruoka- ja juomatarjoilua.


Miten pääsen lentokentältä Los Angelesiin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Los Angeles lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Los Angelesiin saapuvat yleensä Los Angelesin kansainväliselle lentoasemalle, joka tunnetaan myös nimellä LAX. Lentokenttä kuuluu maailman suurimpiin. Kaupunkia palvelevat myös pienemmät lentokentät, Whiteman Airport ja Van Nuys Airport. Jos lähdet lentokentältä muilla julkisilla kulkuneuvoilla kuin metrolla, huomioi että kaupungin liikenne on hyvin ruuhkainen ja saattaa viivyttää matkantekoa.


Suositut lentoreitit Los Angeles

Etsityimmät lennot Los Angeles sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Newark - Los Angeles reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 19m
Halvin hinta
191 €

Liikkuminen Los Angelesissa?

Los Angeles tunnetaan melko pitkien välimatkojensa vuoksi autoilijoiden paratiisina, mutta kaupungissa on myös toimiva joukkoliikennesysteemi. Julkinen liikenne toimii hyvin, mutta sen monitasoisuuden vuoksi verkostoa voi olla aluksi vaikea hahmottaa. Kaupungissa voi liikkua niin metroilla kuin junilla, jotka kuuluvat kaikki samaan raideverkostoon. Myös bussit liikkuvat kaikkialle kaupungissa.

Jos haluat ajaa paikallisten tapaan kaikkialle autolla, vuokra-autopalveluja on paljon ja ne ovat kohtuuhintaisia. Myös polttoaine on Yhdysvalloissa halpaa. Aamuisin kello 5–10 ja iltapäivisin kello 15–19 kaupunki kärsii kuitenkin rush hour -ruuhkatunneista, ja joillakin teillä autoliikenne voi olla täysin jumissa. Näinä tunteina metro saattaa tuntua innokkaastakin autoilijasta hyvältä ajatukselta. Los Angeles ei ole pyöräilykaupunki, mutta käveleminen on alueella suosittua muun muassa autoteiden ruuhkaisuuden vuoksi. Monissa kaupunginosissa onkin jalankulkijoille täysin pyhitettyjä bulevardeja.


Tarvitaanko Los Angelesiin passi tai viisumi?

Los Angelesiin tai muihin Yhdysvallan kohteisiin matkustavilla Suomen kansalaisilla on oltava mukanaan passi, joka on voimassa matkan ajan ja vähintään kolme kuukautta paluupäivän jälkeen. Lisäksi maahan tarvitaan ESTA-matkustuslupa. Koska Suomi kuuluu niin kutsuttuun Visa Waiver -ohjelmaan (VWP), Suomen kansalaiset saavat matkustaa maahan ilman viisumia, jos he täyttävät tietyt vaatimukset. Vaatimuksiin kuuluu muun muassa, että matkan kesto Yhdysvaltoihin on enintään 90 päivää ja matkustajalla on vahvistettu paluulippu Suomeen tai kansainväliselle jatkolennolle. Matkustajalla on myös oltava biometrinen passi. ESTA-matkustuslupa hankitaan automaattisen järjestelmän kautta, ja sen tarkoituksena on varmistaa ilman viisumia matkustavien henkilöiden kelpoisuus matkustaa Yhdysvaltoihin. ESTA-menettely on pakollinen kaikille Visa Waiver -ohjelman puitteissa matkustaville, myös lapsille. Jokainen ESTA-matkustuslupa maksaa noin 14 dollaria. Suomen suurlähetystö Yhdysvalloissa sijaitsee Washingtonissa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.org. Yhdysvaltoihin liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös tehdä matkustusilmoituksen omasta matkasta.


Vinkkejä Los Angelesiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Etsi lentotarjouksia ja erilaisia lentoyhdistelmiä, vertaa hintoja ja suosi etenkin lomasesonkien ulkopuolisia matkustuskuukausia.

Kiinnostavatko Los Angelesin nähtävyydet?

Hollywood-kyltti, Walk of Fame, Universal Studios – mistä haluat aloittaa?

Mitä mukaan matkalle Los Angelesiin?

Saat kaiken tarvittavan paikan päältä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Los Angelesissa

Ilmainen WiFi on tarjolla monissa julkisissa paikoissa ja kaikissa hotelleissa.

Onko Los Angelesissa turvallista?

Los Angeles on suurkaupunki, joten kaikille alueille ei kannata mennä. Yleinen varovaisuus on tarpeen, mutta kaupungissa voi lomailla turvallisin mielin.

Voiko Los Angelesissa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda, mutta monet suosivat pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Los Angelesissa?

Juomarahan jättäminen kuuluu tapakulttuuriin.

Millainen on Los Angelesin hintataso?

Hintaskaala on kaupungissa laaja, mutta yleisesti hintataso on samaa luokkaa kuin Helsingissä. Ravintolat voivat olla hieman kalliimpia, polttoaine ja joukkoliikennevälineet taas edullisempia.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdysvallat?

Yhdysvaltojen aika on 7 tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-Los Angeles?

Välimatka on suorinta tietä noin 9030 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Los Angelesissa?

Yhdysvaltojen dollareita on helppo vaihtaa Los Angelesissa.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka