Etsi halvat lennot Los Angeles

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 31/1
ti 7/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Los Angeles

Yhteenveto Los Angeles lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

265 €

Halvin meno-paluulennon hinta

430 €

Nopein lentoaika

15t 05m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Los Angeles kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 265 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Los Angelesin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Los Angeles kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 430 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Los Angelesin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Los Angeles kohteesta Suomi kestää 15t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Los Angelesin kansainvälinen lentoasema).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Los Angeles mukaan lukien Lufthansa, Air France ja Delta.

Los Angeles lentotiedot ja trendit

Tutustu Los Angeles lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Los Angeles?

Yleensä marraskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Los Angeles. Lennot maksavat noin 577 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Los Angeles, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 613 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Los Angeles?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Los Angeles on 91 € per henkilö kaupungista San Francisco, mikä on 84 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Los Angeles. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Los Angeles omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Los Angeles?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Los Angeles on maanantai hintojen ollessa 625 €. Lennot reitille Suomi - Los Angeles sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 703 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Los Angeles?

Aamulla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Los Angeles. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 592 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on aamulla. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 727 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Los Angeles?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Los Angeles kestää yleensä 11t 05m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Los Angelesin kansainvälinen lentoasema kentälle (Los Angeles suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Los Angelesin kansainvälinen lentoasema, lentoaika on noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Los Angeles?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Los Angeles noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 662 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Los Angeles milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 647 €.

Halvimmat lennot kaupungin Los Angeles lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Los Angeles lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Los Angeles

HALVIN REITTI Helsinki - Los Angeles

Helsinki (HEL) - Los Angeles (LAX)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Los Angeles kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Los Angelesin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 662 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LOS ANGELESmarraskuu13% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Los Angeles lennot maksavat keskimäärin vain 577 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LOS ANGELES KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu28% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Los Angeles lentojen keskimääräinen hinta on 851 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LOS ANGELES KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu184% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Los Angeles kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Los Angeles

Halvat lennot Los Angelesiin ovat löytö mihin vuodenaikaan tahansa, sillä aurinko paistaa elokuvatähtien kaupungissa ympäri vuoden. Lentoliput Los Angelesiin ovat kalleimmillaan elokuussa, ja koska kesäisin myös muut palvelut ja majoitus ovat kalliin puoleisia, kannattaa budjettimatkailijan valita reissulle jokin halvempi ajankohta.

Milloin on sitten paras ja edullisin aika matkustaa Los Angelesiin? Kaupungin kevät on kaunis, ja esimerkiksi toukokuussa, ennen kesälomasesongin alkamista, voit löytää hyvinkin edulliset lentotarjoukset Los Angelesiin. Matkat Los Angelesiin kannattaakin siis ajoittaa ennen kuuminta sesonkia, jos mielit saada halvat lennot.

Lentolippujen hinnat Los Angelesiin ovat korkeahkot vuoden ympäri, mutta välilaskullisia lentoja käyttämällä pelkät lennot voi saada halvalla. Hotelli ja ruuat on kuitenkin lisättävä matkan kuluihin, eikä Los Angeles ole koskaan kaupungeista se halvin. Halvat lennot Los Angelesiin kannattaa ostaa viimeistään 60 päivää ennen matkaa. Lentojen hintoja voit vertailla helposti momondon lentohaussa.

Venice Beach rannalla vietetään yleensä aikaa heinäkuu, elokuu tai syyskuu, koska lämpötilat pysyttelevät yleensä yli kahdenkymmenen asteen ja sateen mahdollisuus on pieni.

Hawthorne lentokenttä, Los Angelesin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, Burbank Bob Hope lentokenttä, Long Beach Municipal lentokenttä tai Santa Ana J. Wayne/Orange Cnty lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Los Angeles.

Lentojen hinnat kentälle Santa Ana J. Wayne/Orange Cnty lentokenttä ovat keskimäärin 216 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Los Angeles. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Los Angeles

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Los Angeles
Scandinavian Airlines
21. huhtikuuta
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 50m
1 välilasku
LAX17:45Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
19. toukokuuta
LAX09:50Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
17t 05m
2 välilaskua
HEL02:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
21. huhtikuuta
HEL13:45Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 00m
2 välilaskua
LAX17:45Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
19. toukokuuta
LAX09:50Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
17t 05m
2 välilaskua
HEL02:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. helmikuuta
HEL14:15Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 50m
2 välilaskua
LAX18:05Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
19. helmikuuta
LAX10:05Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
21t 10m
2 välilaskua
HEL07:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. huhtikuuta
HEL08:00Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
1 välilasku
LAX23:05Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
9. toukokuuta
LAX15:30Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
17t 50m
2 välilaskua
HEL09:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
13. helmikuuta
HEL05:05Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 20m
1 välilasku
LAX20:25Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
20. helmikuuta
LAX12:15Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
30t 10m
1 välilasku
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. huhtikuuta
HEL08:00Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
1 välilasku
LAX23:05Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
16. toukokuuta
LAX15:30Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
17t 50m
2 välilaskua
HEL09:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Los Angeles

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Los Angeles, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Scandinavian Airlines
Useita lentoyhtiöitä
28. maaliskuuta
HEL08:00Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
1 välilasku
LAX23:05Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
Scandinavian Airlines
28. maaliskuuta
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 22m
2 välilaskua
LAX03:42Los Angelesin kansainvälinen lentoasema
Scandinavian Airlines
23. helmikuuta
HEL05:05Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 45m
2 välilaskua
LAX04:50Los Angelesin kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Los Angeles?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Los Angeles

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Los Angeles?

Finnair, Scandinavian Airlines, Norwegian ja American Airlines ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Los Angeles rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Los Angeles näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Los Angeles

Kohteeseen Los Angeles on 10 Turkish Airlines lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Aucklandin lentoasema kohteeseen Los Angeles, suosituin reitti, jota Turkish Airlines liikennöi kohteeseen Los Angeles.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Turkish Airlines lento kohteeseen Los Angeles maksoi 547 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Turkish Airlines on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 166 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 8,0/10.

Delta lennot kohteeseen Los Angeles

Delta lentotarjoukset kohteeseen Los Angeles ovat alkaen 332 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Delta lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson on suosituin Delta lähtöpiste kohteen Los Angeles lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Delta on saanut pistemäärän 7,8/10 777 arvostelujen perusteella.


Los Angeles ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Los Angeles lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Los Angelesiin saapuvat yleensä Los Angelesin kansainväliselle lentoasemalle, joka tunnetaan myös nimellä LAX. Lentokenttä kuuluu maailman suurimpiin. Kaupunkia palvelevat myös pienemmät lentokentät, Whiteman Airport ja Van Nuys Airport. Jos lähdet lentokentältä muilla julkisilla kulkuneuvoilla kuin metrolla, huomioi että kaupungin liikenne on hyvin ruuhkainen ja saattaa viivyttää matkantekoa.


Los Angeles: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Los Angeles
Dubai - Los Angeles reitin lennot
Nopein lentoaika16t 00m
Halvin hinta750 €
Helsinki - Los Angeles reitin lennot
Nopein lentoaika11t 05m
Halvin hinta399 €
Tampere - Los Angeles reitin lennot
Nopein lentoaika31t 41m
Halvin hinta2792 €
New York - Los Angeles reitin lennot
Nopein lentoaika6t 29m
Halvin hinta420 €
Tukholma - Los Angeles reitin lennot
Nopein lentoaika35t 47m
Halvin hinta660 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Los Angeles

Los Angeles tunnetaan melko pitkien välimatkojensa vuoksi autoilijoiden paratiisina, mutta kaupungissa on myös toimiva joukkoliikennesysteemi. Julkinen liikenne toimii hyvin, mutta sen monitasoisuuden vuoksi verkostoa voi olla aluksi vaikea hahmottaa. Kaupungissa voi liikkua niin metroilla kuin junilla, jotka kuuluvat kaikki samaan raideverkostoon. Myös bussit liikkuvat kaikkialle kaupungissa.

Jos haluat ajaa paikallisten tapaan kaikkialle autolla, vuokra-autopalveluja on paljon ja ne ovat kohtuuhintaisia. Myös polttoaine on Yhdysvalloissa halpaa. Aamuisin kello 5–10 ja iltapäivisin kello 15–19 kaupunki kärsii kuitenkin rush hour -ruuhkatunneista, ja joillakin teillä autoliikenne voi olla täysin jumissa. Näinä tunteina metro saattaa tuntua innokkaastakin autoilijasta hyvältä ajatukselta. Los Angeles ei ole pyöräilykaupunki, mutta käveleminen on alueella suosittua muun muassa autoteiden ruuhkaisuuden vuoksi. Monissa kaupunginosissa onkin jalankulkijoille täysin pyhitettyjä bulevardeja.


Kohteen Los Angeles viisumivaatimukset

Los Angelesiin tai muihin Yhdysvallan kohteisiin matkustavilla Suomen kansalaisilla on oltava mukanaan passi, joka on voimassa matkan ajan ja vähintään kolme kuukautta paluupäivän jälkeen. Lisäksi maahan tarvitaan ESTA-matkustuslupa. Koska Suomi kuuluu niin kutsuttuun Visa Waiver -ohjelmaan (VWP), Suomen kansalaiset saavat matkustaa maahan ilman viisumia, jos he täyttävät tietyt vaatimukset. Vaatimuksiin kuuluu muun muassa, että matkan kesto Yhdysvaltoihin on enintään 90 päivää ja matkustajalla on vahvistettu paluulippu Suomeen tai kansainväliselle jatkolennolle. Matkustajalla on myös oltava biometrinen passi. ESTA-matkustuslupa hankitaan automaattisen järjestelmän kautta, ja sen tarkoituksena on varmistaa ilman viisumia matkustavien henkilöiden kelpoisuus matkustaa Yhdysvaltoihin. ESTA-menettely on pakollinen kaikille Visa Waiver -ohjelman puitteissa matkustaville, myös lapsille. Jokainen ESTA-matkustuslupa maksaa noin 14 dollaria. Suomen suurlähetystö Yhdysvalloissa sijaitsee Washingtonissa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.org. Yhdysvaltoihin liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös tehdä matkustusilmoituksen omasta matkasta.


Aloita matkan suunnittelu - Los Angeles


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Los Angeles

Etsi lentotarjouksia ja erilaisia lentoyhdistelmiä, vertaa hintoja ja suosi etenkin lomasesonkien ulkopuolisia matkustuskuukausia.

Hollywood-kyltti, Walk of Fame, Universal Studios – mistä haluat aloittaa?

Saat kaiken tarvittavan paikan päältä.

Los Angeles on suurkaupunki, joten kaikille alueille ei kannata mennä. Yleinen varovaisuus on tarpeen, mutta kaupungissa voi lomailla turvallisin mielin.

Hanavettä voi juoda, mutta monet suosivat pullovettä.

Juomarahan jättäminen kuuluu tapakulttuuriin.

Hintaskaala on kaupungissa laaja, mutta yleisesti hintataso on samaa luokkaa kuin Helsingissä. Ravintolat voivat olla hieman kalliimpia, polttoaine ja joukkoliikennevälineet taas edullisempia.

Yhdysvaltojen aika on 7 tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Välimatka on suorinta tietä noin 9030 kilometriä.

Yhdysvaltojen dollareita on helppo vaihtaa Los Angelesissa.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Los Angeles on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Los Angeles nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Los Angeles ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Los Angeles tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Los Angeles, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Los Angeles lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.