Halvat lennot Los Angeles

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 31/1
ma 7/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Los Angeles lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Los Angeles lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Los Angeles

HALVIN REITTI Helsinki - Los Angeles

Helsinki (HEL) - Los Angeles (LAX)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Los Angeles kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Los Angeles, jolloin hinta on keskimääräinen 574 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LOS ANGELEShelmikuu18% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Los Angeles lennot maksavat keskimäärin vain 473 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LOS ANGELES KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu45% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Los Angeles lentojen keskimääräinen hinta on 834 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LOS ANGELES KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu373% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Los Angeles kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Los Angeles?

Halvat lennot Los Angelesiin ovat löytö mihin vuodenaikaan tahansa, sillä aurinko paistaa elokuvatähtien kaupungissa ympäri vuoden. Lentoliput Los Angelesiin ovat kalleimmillaan elokuussa, ja koska kesäisin myös muut palvelut ja majoitus ovat kalliin puoleisia, kannattaa budjettimatkailijan valita reissulle jokin halvempi ajankohta.

Milloin on sitten paras ja edullisin aika matkustaa Los Angelesiin? Kaupungin kevät on kaunis, ja esimerkiksi toukokuussa, ennen kesälomasesongin alkamista, voit löytää hyvinkin edulliset lentotarjoukset Los Angelesiin. Matkat Los Angelesiin kannattaakin siis ajoittaa ennen kuuminta sesonkia, jos mielit saada halvat lennot.

Lentolippujen hinnat Los Angelesiin ovat korkeahkot vuoden ympäri, mutta välilaskullisia lentoja käyttämällä pelkät lennot voi saada halvalla. Hotelli ja ruuat on kuitenkin lisättävä matkan kuluihin, eikä Los Angeles ole koskaan kaupungeista se halvin. Halvat lennot Los Angelesiin kannattaa ostaa viimeistään 60 päivää ennen matkaa. Lentojen hintoja voit vertailla helposti momondon lentohaussa.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Los Angeles?

  Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Los Angeles on 60 € per henkilö kaupungista New York, mikä on 96 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Los Angeles. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Los Angeles omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Los Angeles?

  Yleensä helmikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Los Angeles. Lennot maksavat noin 473 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. marraskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Los Angeles, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 500 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Los Angeles?

  Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Los Angeles noin 54 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 574 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Los Angeles milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 446 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Los Angeles?

  Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Los Angeles on keskiviikko hintojen ollessa 499 €. Lennot reitille Suomi - Los Angeles sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 585 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Los Angeles?

  Aamulla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Los Angeles. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 536 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on aamulla. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 699 €.

 • Milloin on paras aika suunnitella rantalomaa kaupungissa Los Angeles?

  Venice Beach rannalla vietetään yleensä aikaa heinäkuu, elokuu tai syyskuu, koska lämpötilat pysyttelevät yleensä yli kahdenkymmenen asteen ja sateen mahdollisuus on pieni.

 • Löytyykö kaupungin Los Angeles lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Hawthorne lentokenttä, Los Angeles lentokenttä, Burbank Bob Hope lentokenttä, Long Beach Municipal lentokenttä tai Santa Ana J. Wayne/Orange Cnty lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Los Angeles.

 • Voiko kaupunkiin Los Angeles lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Santa Ana J. Wayne/Orange Cnty lentokenttä ovat keskimäärin 1332 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Los Angeles. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Los Angeles

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Los Angeles
Useita lentoyhtiöitä
17. maaliskuuta
HEL13:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 40m
2 välilaskua
LAX21:15Los Angeles
27. maaliskuuta
LAX09:35Los Angeles
17t 30m
2 välilaskua
HEL03:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. helmikuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 30m
2 välilaskua
LAX20:15Los Angeles
14. maaliskuuta
LAX08:10Los Angeles
25t 40m
2 välilaskua
HEL09:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
17. maaliskuuta
HEL16:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 55m
2 välilaskua
LAX21:15Los Angeles
26. maaliskuuta
LAX08:10Los Angeles
26t 20m
2 välilaskua
HEL10:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. helmikuuta
HEL11:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 45m
1 välilasku
LAX04:00Los Angeles
24. helmikuuta
LAX02:00Los Angeles
20t 55m
1 välilasku
HEL22:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. maaliskuuta
HEL06:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 45m
1 välilasku
LAX22:25Los Angeles
26. maaliskuuta
LAX15:00Los Angeles
19t 30m
2 välilaskua
HEL10:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
25. helmikuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 40m
1 välilasku
LAX21:25Los Angeles
5. maaliskuuta
LAX17:16Los Angeles
31t 44m
2 välilaskua
HEL01:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Los Angeles

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Los Angeles, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Aeroflot ja Vueling
Useita lentoyhtiöitä
15. maaliskuuta
HEL18:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
46t 25m
3 välilaskua
LAX16:30Los Angeles
Useita lentoyhtiöitä
7. maaliskuuta
HEL03:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 05m
3 välilaskua
LAX16:55Los Angeles
Useita lentoyhtiöitä
7. maaliskuuta
HEL03:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 05m
3 välilaskua
LAX16:55Los Angeles

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Los Angeles?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Los Angeles
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Los Angeles?

  SAS, Finnair, KLM ja Norwegian ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Los Angeles rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Los Angeles näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Los Angeles ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Los Angeles lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Los Angelesiin saapuvat yleensä Los Angelesin kansainväliselle lentoasemalle, joka tunnetaan myös nimellä LAX. Lentokenttä kuuluu maailman suurimpiin. Kaupunkia palvelevat myös pienemmät lentokentät, Whiteman Airport ja Van Nuys Airport. Jos lähdet lentokentältä muilla julkisilla kulkuneuvoilla kuin metrolla, huomioi että kaupungin liikenne on hyvin ruuhkainen ja saattaa viivyttää matkantekoa.


Los Angeles: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Los Angeles
Dubai - Los Angeles reitin lennot
Lyhyin lentoaika16t 00m
Halvin hinta723 €
Helsinki - Los Angeles reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 00m
Halvin hinta451 €
Tukholma - Los Angeles reitin lennot
Lyhyin lentoaika10t 50m
Halvin hinta298 €
New York - Los Angeles reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 10m
Halvin hinta205 €
Tampere - Los Angeles reitin lennot
Lyhyin lentoaika39t 20m
Halvin hinta1513 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Los Angeles

Los Angeles tunnetaan melko pitkien välimatkojensa vuoksi autoilijoiden paratiisina, mutta kaupungissa on myös toimiva joukkoliikennesysteemi. Julkinen liikenne toimii hyvin, mutta sen monitasoisuuden vuoksi verkostoa voi olla aluksi vaikea hahmottaa. Kaupungissa voi liikkua niin metroilla kuin junilla, jotka kuuluvat kaikki samaan raideverkostoon. Myös bussit liikkuvat kaikkialle kaupungissa.

Jos haluat ajaa paikallisten tapaan kaikkialle autolla, vuokra-autopalveluja on paljon ja ne ovat kohtuuhintaisia. Myös polttoaine on Yhdysvalloissa halpaa. Aamuisin kello 5–10 ja iltapäivisin kello 15–19 kaupunki kärsii kuitenkin rush hour -ruuhkatunneista, ja joillakin teillä autoliikenne voi olla täysin jumissa. Näinä tunteina metro saattaa tuntua innokkaastakin autoilijasta hyvältä ajatukselta. Los Angeles ei ole pyöräilykaupunki, mutta käveleminen on alueella suosittua muun muassa autoteiden ruuhkaisuuden vuoksi. Monissa kaupunginosissa onkin jalankulkijoille täysin pyhitettyjä bulevardeja.


Kohteen Los Angeles viisumivaatimukset

Los Angelesiin tai muihin Yhdysvallan kohteisiin matkustavilla Suomen kansalaisilla on oltava mukanaan passi, joka on voimassa matkan ajan ja vähintään kolme kuukautta paluupäivän jälkeen. Lisäksi maahan tarvitaan ESTA-matkustuslupa. Koska Suomi kuuluu niin kutsuttuun Visa Waiver -ohjelmaan (VWP), Suomen kansalaiset saavat matkustaa maahan ilman viisumia, jos he täyttävät tietyt vaatimukset. Vaatimuksiin kuuluu muun muassa, että matkan kesto Yhdysvaltoihin on enintään 90 päivää ja matkustajalla on vahvistettu paluulippu Suomeen tai kansainväliselle jatkolennolle. Matkustajalla on myös oltava biometrinen passi. ESTA-matkustuslupa hankitaan automaattisen järjestelmän kautta, ja sen tarkoituksena on varmistaa ilman viisumia matkustavien henkilöiden kelpoisuus matkustaa Yhdysvaltoihin. ESTA-menettely on pakollinen kaikille Visa Waiver -ohjelman puitteissa matkustaville, myös lapsille. Jokainen ESTA-matkustuslupa maksaa noin 14 dollaria. Suomen suurlähetystö Yhdysvalloissa sijaitsee Washingtonissa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.org. Yhdysvaltoihin liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös tehdä matkustusilmoituksen omasta matkasta.


Aloita matkan suunnittelu - Los Angeles


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Los Angeles

Miten löydän halvimmat lennot?

Etsi lentotarjouksia ja erilaisia lentoyhdistelmiä, vertaa hintoja ja suosi etenkin lomasesonkien ulkopuolisia matkustuskuukausia.

Kiinnostavatko Los Angelesin nähtävyydet?

Hollywood-kyltti, Walk of Fame, Universal Studios – mistä haluat aloittaa?

Mitä mukaan matkalle Los Angelesiin?

Saat kaiken tarvittavan paikan päältä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Los Angelesissa

Ilmainen WiFi on tarjolla monissa julkisissa paikoissa ja kaikissa hotelleissa.

Onko Los Angelesissa turvallista?

Los Angeles on suurkaupunki, joten kaikille alueille ei kannata mennä. Yleinen varovaisuus on tarpeen, mutta kaupungissa voi lomailla turvallisin mielin.

Voiko Los Angelesissa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda, mutta monet suosivat pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Los Angelesissa?

Juomarahan jättäminen kuuluu tapakulttuuriin.

Millainen on Los Angelesin hintataso?

Hintaskaala on kaupungissa laaja, mutta yleisesti hintataso on samaa luokkaa kuin Helsingissä. Ravintolat voivat olla hieman kalliimpia, polttoaine ja joukkoliikennevälineet taas edullisempia.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdysvallat?

Yhdysvaltojen aika on 7 tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-Los Angeles?

Välimatka on suorinta tietä noin 9030 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Los Angelesissa?

Yhdysvaltojen dollareita on helppo vaihtaa Los Angelesissa.