Halvat lennot Hampuri

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Hampuri (HAM)
pe 25.9.
pe 2.10.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Hampuri lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Hampuri lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Hampuriin?

Halvat lennot Hampuriin – kuten useimpiin muihinkin keskieurooppalaisiin kohteisiin – on helpointa varata Euroopan suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Hampuriin, halvimmat lennot ja hotellit kaupunkiin saa esimerkiksi kesäsesongin lopussa elokuussa ja syyskuussa. Tähän aikaan edullisin hinnoin voi saada paitsi lentoliput Hampuriin, myös muut matkailupalvelut ja majoituksen.

Matkat Hampuriin ovat suosittuja paitsi kesäisin, myös jouluisin, onhan Saksa tunnettu idyllisistä joulutoreistaan. Niinpä hinnat ovat melko korkealla myös joulunaikaan. Suosituimmillekin lomaviikoille on kuitenkin mahdollista bongata halvat lennot Hampuriin seuraamalla lentotarjouksia. Hampuriin on paljon lentoja, joten edullinen matka on mahdollista saada ympäri vuoden.

Milloin lennot Hampuriin kannattaa ostaa? Sopiva aika on normaalisti noin 60 päivää ennen lähtöä. Myös esimerkiksi hotellin ja vuokra-auton saa yleensä halvalla ajoissa varattuna.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Hampuri?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Hampuri kaupungista Stuttgart oli 46 €. Tämä on 89 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Hampuri. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Hampuri omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Hampuri?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Hampuri kohteeseen Suomi on helmikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 149 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa helmikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Hampuri kohteesta Suomi maaliskuu ajanjaksolle. maaliskuu aikana lennot kaupunkiin Hampuri ovat vielä keskimäärin 156 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin helmikuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Hampuri?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Hampuri on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 183 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 134 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Hampuri?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Hampuri kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 175 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä sunnuntai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 211 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Hampuri.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Hampuri?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Hampuri. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 161 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 206 €.

Löytyykö kaupungin Hampuri lähettyviltä muita lentokenttiä?

Hampuri kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Hampuri Luebeck-Blankensee lentokenttä (55 km kaupungin Hampuri keskustasta), Bremen lentokenttä (98 km kaupungin Hampuri keskustasta), Hannoverin lentoasema lentokenttä (123 km kaupungin Hampuri keskustasta), Braunschweig lentokenttä (142 km kaupungin Hampuri keskustasta) tai Rostock Laage lentokenttä (155 km kaupungin Hampuri keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Hampuri lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Hampuri on tyypillisesti Bremen lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 250 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Hampuri

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Hampuri
Halvin
Sopivin
Nopein
Lufthansa
9. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 10m
1 välilasku
HAM
Hamburg
16. lokakuuta
HAM
Hamburg
6t 00m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 45m
1 välilasku
HAM
Hamburg
30. lokakuuta
HAM
Hamburg
7t 50m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
30. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
1 välilasku
HAM
Hamburg
15. marraskuuta
HAM
Hamburg
4t 50m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
30. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 15m
1 välilasku
HAM
Hamburg
5. lokakuuta
HAM
Hamburg
8t 15m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
2. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 00m
HAM
Hamburg
6. lokakuuta
HAM
Hamburg
1t 55m
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
26. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 40m
2 välilaskua
HAM
Hamburg
30. lokakuuta
HAM
Hamburg
8t 15m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Hamburg

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Hampuri, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä SAS
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
19. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
48t 00m
2 välilaskua
HAM
Hamburg
SAS
2. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 35m
2 välilaskua
HAM
Hamburg
KLM
19. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 40m
1 välilasku
HAM
Hamburg

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Hampuriin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Hampuri

Suorat lennot Helsingistä Hampuriin tarjoaa suomalainen lentoyhtiö Finnair. Lentoja kaupunkien välillä on parhaimmillaan kolme päivässä, eli yhteydet kaupunkiin ovat hyvät. Jos matka-aikataulusi sallii vaihdolliset lennot, on vaihtoehtoja vieläkin enemmän. Eurooppalaisten vaihtokenttien kautta Helsingistä Hampuriin lentävät ainakin SAS, Lufthansa, Norwegian ja airBaltic. Lentoaika Helsingistä Hampuriin on suorilla lennoilla tasan kaksi tuntia, mutta vaihdollisilla lennoilla lentoaika on vähintään reilut kolme tuntia, riippuen vaihtoyhteyksistä. Helsingistä lähtevien lentojen lähtökenttä on aina Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoa varatessasi muista kiinnittää huomiota paitsi lennon hintaan, myös lipputyyppiin, sillä useimpien lentoyhtiöiden edullisin lipputyyppi ei sisällä lainkaan käsimatkatavaraa suurempaa matkatavaraa. Ruumaan kirjattavan matkatavaran voi kuitenkin tässä tapauksessa liittää matkalippuun lisämaksusta.


Miten pääsen lentokentältä Hampurin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Hampuri lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Hampurin kansainvälinen lentoasema on Saksan neljänneksi suurin lentokenttä. Lentokentältä on toimivat joukkoliikenneyhteydet Hampurin keskustaan, ja kätevimmin sekä edullisimmin kentältä pääsee keskustaan S1 S-Bahn -junalla. Junat lähtevät kentältä 20 minuutin välein, ja ensimmäinen juna lähtee aamulla noin kello 4.34 ja viimeinen illalla noin kello 00.14. Jos saavut kentälle yöaikaan tai runsaiden matkatavaroiden kanssa, voi kätevämpi vaihtoehto olla taksi. Taksin hinta keskustaan on noin 30 euroa, ja sen matka-aika on yhtä pitkä kuin junallakin, noin 25 minuuttia. [Tarkistettu 21.6.2017]


Suositut lentoreitit Hampuri

Etsityimmät lennot Hampuri sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Hamburg lennot
Lyhyin lentoaika
2t 00m
Halvin hinta
133 €
Vaasa - Hamburg lennot
Lyhyin lentoaika
4t 45m
Halvin hinta
287 €
Rovaniemi - Hamburg lennot
Lyhyin lentoaika
9t 40m
Halvin hinta
326 €
Kittilä - Hamburg lennot
Lyhyin lentoaika
5t 40m
Halvin hinta
442 €
Näytä lisää

Liikkuminen Hampurissa?

Hampurin seudulla, niin kaupungin sisällä kuin lähialueillakin, joukkoliikennettä operoi HVV (Hamburger Verkehrsverbund). Lippujen hinnat perustuvat käytettyihin vyöhykkeisiin, ja lapsiperheiden iloksi alle 6-vuotiaat lapset saavat kulkea joukkoliikennevälineissä täysin ilmaiseksi. Kaupungin sisällä kertalippu paikallisliikenteeseen maksaa noin 1,60–2,20 euroa, ja jos matka jatkuu kaupungin ydinalueen ulkopuolelle, kertalipun hinta on noin 3,20 euroa. Niin kutsutun Suur-Hampurin alueella päivälippu maksaa (lipputyypistä riippuen) noin 6,20–7,60 euroa. [Tarkistettu 21.6.2017] Päivälipulla julkisissa kulkuvälineissä saa liikkua rajoituksetta.

Hampurin joukkoliikenne perustuu bussi- ja raideliikenteeseen (metroihin ja paikallisjuniin), mutta vesistöjen äärellä sijaitsevassa kaupungissa kannattaa testata myös ferry-vesistöliikennettä. Julkisen liikenteen HVV-lipulla saa käyttää myös kaupungin laivaliikennettä, jota liikennöidään kuuden laivan voimin. Matkailijoiden käytössä ovat myös kätevät punaiset StadtRAD-kaupunkipyörät, jotka voi ottaa käyttöön luottokortin avulla. Rekisteröitymismaksu pyörien käyttäjäksi on 5 euroa. [Tarkistettu 21.6.2017]


Tarvitaanko Hampuriin passi?

Hampuriin matkustaminen on helppoa, sillä Saksa kuuluu Suomen tavoin EU- ja Schengen-alueeseen, joten passia ei ole välttämätöntä ottaa mukaan Hampurin-matkalle. Lentomatkoilla on kuitenkin suositeltavaa pitää mukana joko voimassa olevaa passia tai virallista henkilökorttia, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan tarpeen tullen lentokentillä ja kohdekaupungissa. Monissa Schengen-alueeseen kuuluvissa EU-maissa maassa asuvien tai oleskelevien on esimerkiksi poliisin pyynnöstä esitettävä virallinen henkilötodistus. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi kansainvälisillä lennoilla. Berliinissä toimii Suomen suurlähetystö, joka auttaa suomalaismatkailijoita vakavissa ongelmatilanteissa. Sen yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finnland.de/. Hampurissa puolestaan sijaitsee Suomen kunniakonsulaatti, jonka yhteystiedot löytyvät nekin suurlähetystön sivujen kautta. Saksaan liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös aina ulkomaille matkustettaessa tehdä matkustusilmoituksen.


Lentolippu varattuna kohteeseen Hampuri? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Hampuriin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Hampuriin?

Halvat lennot Hampuriin voi saada ympäri vuoden lentotarjouksia seuraamalla ja hintoja vertaamalla.

Kiinnostavatko Hampurin nähtävyydet?

Kuuluisa Reeperbahn-katu, seudun kauniit järvi- ja jokimaisemat sekä Rathausmarkt-aukio kuuluvat kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin.

Mitä mukaan matkalle Hampuriin?

Kaiken tarvittavan saat kaupungista, tosin suomi-saksa-sanakirjasovellus voi olla tarpeen.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Hampurissa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Hampurissa turvallista?

Hampuri on turvallinen kaupunki, noudata normaalia varovaisuutta. Sairastapausten varalta mukaan kannattaa ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Hampurissa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Hampurissa?

Pienen juomarahan jättäminen on kohteliasta.

Millainen on Hampurin hintataso?

Matkailijoille suunnattujen palvelujen, esimerkiksi ravintoloiden, hinnat ovat hieman edullisemmat kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Saksa?

Aikaero on -1 tunti.

Mikä on etäisyys Helsinki-Hampuri?

Välimatka on teitä pitkin noin 1 460 kilometriä.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka