Etsi halpoja lentoja Hampuri alk. 85 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Hampuri

Yhteenveto Hampuri lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

85 €

Halvin meno-paluulennon hinta

142 €

Nopein lentoaika

2t 00m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Hampuri kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 85 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hamburg).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Hampuri kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 142 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hamburg).
Nopein lento kohteeseen Hampuri kohteesta Suomi kestää 2t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hamburg).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Hampuri mukaan lukien Lufthansa, KLM ja Scandinavian Airlines.

Hampuri lentotiedot ja trendit

Tutustu Hampuri lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Hampuri?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Hampuri kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 201 €. helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Hampuri, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 203 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Hampuri?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Hampuri?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Hampuri on torstai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Hampuri torstai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 202 €. Lennot reitille Suomi - Hampuri maanantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 248 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Hampuri?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Hampuri on aamulla. Lennot reitille Suomi - Hampuri voi maksaa jopa niin vähän kuin 219 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Hampuri, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 252 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Hampuri?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Hampuri lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Hamburg lento kestää keskimäärin 2t. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Hamburg kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Hampuri?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Hampuri. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 236 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Hampuri kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 205 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Hampuri lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Hampuri lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Hampuri

HALVIN REITTI Helsinki - Hampuri

Helsinki (HEL) - Hampuri (HAM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Hampuri kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Hamburg, jolloin hinta on keskimääräinen 236 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ HAMPURImaaliskuu15% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Hampuri lennot maksavat keskimäärin vain 201 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HAMPURI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu17% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Hampuri lentojen keskimääräinen hinta on 278 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HAMPURI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu310% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Hampuri kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Hampuri

Halvat lennot Hampuriin – kuten useimpiin muihinkin keskieurooppalaisiin kohteisiin – on helpointa varata Euroopan suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Hampuriin, halvimmat lennot ja hotellit kaupunkiin saa esimerkiksi kesäsesongin lopussa elokuussa ja syyskuussa. Tähän aikaan edullisin hinnoin voi saada paitsi lentoliput Hampuriin, myös muut matkailupalvelut ja majoituksen.

Matkat Hampuriin ovat suosittuja paitsi kesäisin, myös jouluisin, onhan Saksa tunnettu idyllisistä joulutoreistaan. Niinpä hinnat ovat melko korkealla myös joulunaikaan. Suosituimmillekin lomaviikoille on kuitenkin mahdollista bongata halvat lennot Hampuriin seuraamalla lentotarjouksia. Hampuriin on paljon lentoja, joten edullinen matka on mahdollista saada ympäri vuoden.

Milloin lennot Hampuriin kannattaa ostaa? Sopiva aika on normaalisti noin 60 päivää ennen lähtöä. Myös esimerkiksi hotellin ja vuokra-auton saa yleensä halvalla ajoissa varattuna.

Hampuri kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Hampuri Luebeck-Blankensee lentokenttä (55 km Hampuri keskustasta), Itzehoe EDHF lentokenttä (57 km Hampuri keskustasta), Bremen lentokenttä (98 km Hampuri keskustasta), Hannoverin lentoasema lentokenttä (123 km Hampuri keskustasta) tai Braunschweig lentokenttä (142 km Hampuri keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


momondosta löytyneet halvat lennot: Hampuri

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Hampuri
airBaltic
13. elokuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 15m
1 välilasku
HAM10:40Hamburg
14. elokuuta
HAM10:20Hamburg
9t 00m
1 välilasku
HEL19:20Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
27. lokakuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 15m
1 välilasku
HAM10:40Hamburg
29. lokakuuta
HAM15:35Hamburg
18t 15m
1 välilasku
HEL09:50Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
14. elokuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 15m
1 välilasku
HAM10:40Hamburg
1. syyskuuta
HAM10:20Hamburg
5t 20m
1 välilasku
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
12. elokuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 20m
1 välilasku
HAM10:40Hamburg
14. elokuuta
HAM10:20Hamburg
17t 00m
1 välilasku
HEL03:20Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
26. kesäkuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 20m
1 välilasku
HAM10:40Hamburg
28. kesäkuuta
HAM10:20Hamburg
17t 00m
1 välilasku
HEL03:20Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
14. elokuuta
HEL05:00Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 40m
1 välilasku
HAM10:40Hamburg
1. syyskuuta
HAM16:30Hamburg
10t 50m
2 välilaskua
HEL03:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Hampuri

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Hampuri, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair, Scandinavian Airlines ja airBaltic
airBaltic
14. elokuuta
HEL11:30Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 10m
1 välilasku
HAM10:40Hamburg
Useita lentoyhtiöitä
4. heinäkuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 55m
2 välilaskua
HAM04:10Hamburg
Useita lentoyhtiöitä
5. heinäkuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 35m
2 välilaskua
HAM09:50Hamburg

Muut matkustamoluokat Hampuri lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Hampuri lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hampuri?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Hampuri

Finnair on suosittu valinta kohteeseen Hampuri matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 11 lentoa joka viikko kohteeseen Hampuri lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Helsinki-Vantaan lentoasema. Finnair lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 112 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 341 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Finnair keskimäärin pisteet: 7,7/10.

KLM lentotarjoukset kohteeseen Hampuri ovat alkaen 142 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana KLM lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Schiphol on suosituin KLM lähtöpiste kohteen Hampuri lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. KLM on saanut pistemäärän 7,6/10 255 arvostelujen perusteella.


Hampuri: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Hampuri
Helsinki - Hampuri reitin lennot
Nopein lentoaika2t 00m
Halvin hinta141 €
Vaasa - Hampuri reitin lennot
Nopein lentoaika6t 50m
Halvin hinta380 €
Rovaniemi - Hampuri reitin lennot
Nopein lentoaika7t 10m
Halvin hinta332 €
Kittilä - Hampuri reitin lennot
Nopein lentoaika25t 00m
Halvin hinta436 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Hampuri

Hampurin seudulla, niin kaupungin sisällä kuin lähialueillakin, joukkoliikennettä operoi HVV (Hamburger Verkehrsverbund). Lippujen hinnat perustuvat käytettyihin vyöhykkeisiin, ja lapsiperheiden iloksi alle 6-vuotiaat lapset saavat kulkea joukkoliikennevälineissä täysin ilmaiseksi. Kaupungin sisällä kertalippu paikallisliikenteeseen maksaa noin 1,60–2,20 euroa, ja jos matka jatkuu kaupungin ydinalueen ulkopuolelle, kertalipun hinta on noin 3,20 euroa. Niin kutsutun Suur-Hampurin alueella päivälippu maksaa (lipputyypistä riippuen) noin 6,20–7,60 euroa. Päivälipulla julkisissa kulkuvälineissä saa liikkua rajoituksetta.

Hampurin joukkoliikenne perustuu bussi- ja raideliikenteeseen (metroihin ja paikallisjuniin), mutta vesistöjen äärellä sijaitsevassa kaupungissa kannattaa testata myös ferry-vesistöliikennettä. Julkisen liikenteen HVV-lipulla saa käyttää myös kaupungin laivaliikennettä, jota liikennöidään kuuden laivan voimin. Matkailijoiden käytössä ovat myös kätevät punaiset StadtRAD-kaupunkipyörät, jotka voi ottaa käyttöön luottokortin avulla. Rekisteröitymismaksu pyörien käyttäjäksi on 5 euroa.


Kohteen Hampuri viisumivaatimukset

Hampuriin matkustaminen on helppoa, sillä Saksa kuuluu Suomen tavoin EU- ja Schengen-alueeseen, joten passia ei ole välttämätöntä ottaa mukaan Hampurin-matkalle. Lentomatkoilla on kuitenkin suositeltavaa pitää mukana joko voimassa olevaa passia tai virallista henkilökorttia, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan tarpeen tullen lentokentillä ja kohdekaupungissa. Monissa Schengen-alueeseen kuuluvissa EU-maissa maassa asuvien tai oleskelevien on esimerkiksi poliisin pyynnöstä esitettävä virallinen henkilötodistus. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi kansainvälisillä lennoilla. Berliinissä toimii Suomen suurlähetystö, joka auttaa suomalaismatkailijoita vakavissa ongelmatilanteissa. Sen yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finnland.de/. Hampurissa puolestaan sijaitsee Suomen kunniakonsulaatti, jonka yhteystiedot löytyvät nekin suurlähetystön sivujen kautta. Saksaan liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös aina ulkomaille matkustettaessa tehdä matkustusilmoituksen.


Aloita matkan suunnittelu - Hampuri


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Hampuri

Halvat lennot Hampuriin voi saada ympäri vuoden lentotarjouksia seuraamalla ja hintoja vertaamalla.

Kuuluisa Reeperbahn-katu, seudun kauniit järvi- ja jokimaisemat sekä Rathausmarkt-aukio kuuluvat kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Hampuri. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Hampuri ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.