Halvat lennot Hampuri

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Hampuri

Yhteenveto Hampuri lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

26 €

Halvin meno-paluulennon hinta

85 €

Nopein lentoaika

9t 40m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Hampuri kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 26 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hamburg).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Hampuri kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 85 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hamburg).
Nopein lento kohteeseen Hampuri kohteesta Suomi kestää 9t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Hamburg).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Hampuri mukaan lukien Lufthansa, airBaltic ja Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Hampuri lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Hampuri lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Hampuri

HALVIN REITTI Helsinki - Hampuri

Helsinki (HEL) - Hampuri (HAM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Hampuri kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Hamburg, jolloin hinta on keskimääräinen 200 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ HAMPURImaaliskuu11% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Hampuri lennot maksavat keskimäärin vain 178 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HAMPURI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu11% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Hampuri lentojen keskimääräinen hinta on 223 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HAMPURI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu256% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Hampuri kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Hampuri?

Halvat lennot Hampuriin – kuten useimpiin muihinkin keskieurooppalaisiin kohteisiin – on helpointa varata Euroopan suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Hampuriin, halvimmat lennot ja hotellit kaupunkiin saa esimerkiksi kesäsesongin lopussa elokuussa ja syyskuussa. Tähän aikaan edullisin hinnoin voi saada paitsi lentoliput Hampuriin, myös muut matkailupalvelut ja majoituksen.

Matkat Hampuriin ovat suosittuja paitsi kesäisin, myös jouluisin, onhan Saksa tunnettu idyllisistä joulutoreistaan. Niinpä hinnat ovat melko korkealla myös joulunaikaan. Suosituimmillekin lomaviikoille on kuitenkin mahdollista bongata halvat lennot Hampuriin seuraamalla lentotarjouksia. Hampuriin on paljon lentoja, joten edullinen matka on mahdollista saada ympäri vuoden.

Milloin lennot Hampuriin kannattaa ostaa? Sopiva aika on normaalisti noin 60 päivää ennen lähtöä. Myös esimerkiksi hotellin ja vuokra-auton saa yleensä halvalla ajoissa varattuna.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Hampuri kaupungista Split oli 35 €. Tämä on 86 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Hampuri. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Hampuri omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Hampuri kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 178 €. kesäkuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Hampuri, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 178 €.

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 59 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Hampuri. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 200 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Hampuri kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 85 € momondossa.

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Hampuri on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Hampuri tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 192 €. Lennot reitille Suomi - Hampuri sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 218 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Hampuri on illalla. Lennot reitille Suomi - Hampuri voi maksaa jopa niin vähän kuin 141 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Hampuri, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 234 € lippua kohden.

Hampuri kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Hampuri Luebeck-Blankensee lentokenttä (55 km kaupungin Hampuri keskustasta), Bremen lentokenttä (98 km kaupungin Hampuri keskustasta), Hannoverin lentoasema lentokenttä (123 km kaupungin Hampuri keskustasta), Braunschweig lentokenttä (142 km kaupungin Hampuri keskustasta) tai Rostock Laage lentokenttä (155 km kaupungin Hampuri keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Halvin lentokenttä lähellä Hampuri on tyypillisesti Hampuri Luebeck-Blankensee lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 68 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.



momondosta löytyneet halvat lennot: Hampuri

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Hampuri
Ryanair
14. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 40m
1 välilasku
HAM07:15Hamburg
16. kesäkuuta
HAM06:50Hamburg
35t 55m
2 välilaskua
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
14. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 50m
1 välilasku
HAM18:25Hamburg
21. kesäkuuta
HAM13:50Hamburg
17t 25m
1 välilasku
HEL07:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
11. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 25m
1 välilasku
HAM05:50Hamburg
14. kesäkuuta
HAM06:45Hamburg
10t 25m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
11. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 25m
1 välilasku
HAM05:50Hamburg
14. kesäkuuta
HAM06:45Hamburg
27t 25m
2 välilaskua
HEL10:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
21. syyskuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 40m
1 välilasku
HAM18:25Hamburg
23. syyskuuta
HAM15:05Hamburg
25t 55m
1 välilasku
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
14. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 40m
1 välilasku
HAM07:15Hamburg
21. kesäkuuta
HAM06:45Hamburg
27t 25m
2 välilaskua
HEL10:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Hampuri

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Hampuri, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
21. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 40m
1 välilasku
HAM07:15Hamburg
Ryanair
20. kesäkuuta
HEL19:25Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 00m
2 välilaskua
HAM14:25Hamburg
Ryanair
20. kesäkuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 50m
2 välilaskua
HAM14:25Hamburg

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hampuri?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Hampuri

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hampuri?

Finnair, Lufthansa, Scandinavian Airlines ja KLM ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Hampuri rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Hampuri näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

KLM lennot kohteeseen Hampuri

KLM on suosittu valinta kohteeseen Hampuri matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 27 lentoa joka viikko kohteeseen Hampuri lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Amsterdam Schiphol. KLM lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 141 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 123 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet KLM keskimäärin pisteet: 7,8/10.

Air France lennot kohteeseen Hampuri

Air France lentotarjoukset kohteeseen Hampuri ovat alkaen 159 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Air France lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Pariisi Charles de Gaulle on suosituin Air France lähtöpiste kohteen Hampuri lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Air France on saanut pistemäärän 7,8/10 142 arvostelujen perusteella.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Hampuri

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Hampuri
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 121 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja

   Hampuri ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Hampuri lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Hampurin kansainvälinen lentoasema on Saksan neljänneksi suurin lentokenttä. Lentokentältä on toimivat joukkoliikenneyhteydet Hampurin keskustaan, ja kätevimmin sekä edullisimmin kentältä pääsee keskustaan S1 S-Bahn -junalla. Junat lähtevät kentältä 20 minuutin välein, ja ensimmäinen juna lähtee aamulla noin kello 4.34 ja viimeinen illalla noin kello 00.14. Jos saavut kentälle yöaikaan tai runsaiden matkatavaroiden kanssa, voi kätevämpi vaihtoehto olla taksi. Taksin hinta keskustaan on noin 30 euroa, ja sen matka-aika on yhtä pitkä kuin junallakin, noin 25 minuuttia.


   Hampuri: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Hampuri
   Helsinki - Hampuri reitin lennot
   Lyhyin lentoaika2t 00m
   Halvin hinta85 €
   Kittilä - Hampuri reitin lennot
   Lyhyin lentoaika5t 40m
   Halvin hinta451 €
   Rovaniemi - Hampuri reitin lennot
   Lyhyin lentoaika22t 45m
   Halvin hinta279 €
   Vaasa - Hampuri reitin lennot
   Lyhyin lentoaika17t 00m
   Halvin hinta256 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Hampuri

   Hampurin seudulla, niin kaupungin sisällä kuin lähialueillakin, joukkoliikennettä operoi HVV (Hamburger Verkehrsverbund). Lippujen hinnat perustuvat käytettyihin vyöhykkeisiin, ja lapsiperheiden iloksi alle 6-vuotiaat lapset saavat kulkea joukkoliikennevälineissä täysin ilmaiseksi. Kaupungin sisällä kertalippu paikallisliikenteeseen maksaa noin 1,60–2,20 euroa, ja jos matka jatkuu kaupungin ydinalueen ulkopuolelle, kertalipun hinta on noin 3,20 euroa. Niin kutsutun Suur-Hampurin alueella päivälippu maksaa (lipputyypistä riippuen) noin 6,20–7,60 euroa. Päivälipulla julkisissa kulkuvälineissä saa liikkua rajoituksetta.

   Hampurin joukkoliikenne perustuu bussi- ja raideliikenteeseen (metroihin ja paikallisjuniin), mutta vesistöjen äärellä sijaitsevassa kaupungissa kannattaa testata myös ferry-vesistöliikennettä. Julkisen liikenteen HVV-lipulla saa käyttää myös kaupungin laivaliikennettä, jota liikennöidään kuuden laivan voimin. Matkailijoiden käytössä ovat myös kätevät punaiset StadtRAD-kaupunkipyörät, jotka voi ottaa käyttöön luottokortin avulla. Rekisteröitymismaksu pyörien käyttäjäksi on 5 euroa.


   Kohteen Hampuri viisumivaatimukset

   Hampuriin matkustaminen on helppoa, sillä Saksa kuuluu Suomen tavoin EU- ja Schengen-alueeseen, joten passia ei ole välttämätöntä ottaa mukaan Hampurin-matkalle. Lentomatkoilla on kuitenkin suositeltavaa pitää mukana joko voimassa olevaa passia tai virallista henkilökorttia, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan tarpeen tullen lentokentillä ja kohdekaupungissa. Monissa Schengen-alueeseen kuuluvissa EU-maissa maassa asuvien tai oleskelevien on esimerkiksi poliisin pyynnöstä esitettävä virallinen henkilötodistus. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi kansainvälisillä lennoilla. Berliinissä toimii Suomen suurlähetystö, joka auttaa suomalaismatkailijoita vakavissa ongelmatilanteissa. Sen yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finnland.de/. Hampurissa puolestaan sijaitsee Suomen kunniakonsulaatti, jonka yhteystiedot löytyvät nekin suurlähetystön sivujen kautta. Saksaan liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös aina ulkomaille matkustettaessa tehdä matkustusilmoituksen.


   Aloita matkan suunnittelu - Hampuri


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Hampuri

   Halvat lennot Hampuriin voi saada ympäri vuoden lentotarjouksia seuraamalla ja hintoja vertaamalla.

   Kuuluisa Reeperbahn-katu, seudun kauniit järvi- ja jokimaisemat sekä Rathausmarkt-aukio kuuluvat kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin.

   Kaiken tarvittavan saat kaupungista, tosin suomi-saksa-sanakirjasovellus voi olla tarpeen.

   Hampuri on turvallinen kaupunki, noudata normaalia varovaisuutta. Sairastapausten varalta mukaan kannattaa ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

   Hanavettä voi juoda huoletta.

   Pienen juomarahan jättäminen on kohteliasta.

   Matkailijoille suunnattujen palvelujen, esimerkiksi ravintoloiden, hinnat ovat hieman edullisemmat kuin Suomessa.

   Aikaero on -1 tunti.

   Välimatka on teitä pitkin noin 1 460 kilometriä.


   Miksi käyttää momondo?

   momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Hampuri. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

   Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Hampuri ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

   momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Hampuri tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

   Lentojen hintavahteja kohteeseen Hampuri on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.