Halvat lennot Hampuri

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Hampuri (HAM)
pe 23.7.
pe 30.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Hampuri lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Hampuri lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Hampuri

HALVIN REITTI Helsinki - Hampuri

Helsinki (HEL) - Hampuri (HAM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Hampuri kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Hampuri, jolloin hinta on keskimääräinen 181 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ HAMPURImaaliskuu11% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Hampuri lennot maksavat keskimäärin vain 161 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HAMPURI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu11% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Hampuri lentojen keskimääräinen hinta on 202 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN HAMPURI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu256% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Hampuri kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Hampuriin?

Halvat lennot Hampuriin – kuten useimpiin muihinkin keskieurooppalaisiin kohteisiin – on helpointa varata Euroopan suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Hampuriin, halvimmat lennot ja hotellit kaupunkiin saa esimerkiksi kesäsesongin lopussa elokuussa ja syyskuussa. Tähän aikaan edullisin hinnoin voi saada paitsi lentoliput Hampuriin, myös muut matkailupalvelut ja majoituksen.

Matkat Hampuriin ovat suosittuja paitsi kesäisin, myös jouluisin, onhan Saksa tunnettu idyllisistä joulutoreistaan. Niinpä hinnat ovat melko korkealla myös joulunaikaan. Suosituimmillekin lomaviikoille on kuitenkin mahdollista bongata halvat lennot Hampuriin seuraamalla lentotarjouksia. Hampuriin on paljon lentoja, joten edullinen matka on mahdollista saada ympäri vuoden.

Milloin lennot Hampuriin kannattaa ostaa? Sopiva aika on normaalisti noin 60 päivää ennen lähtöä. Myös esimerkiksi hotellin ja vuokra-auton saa yleensä halvalla ajoissa varattuna.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Hampuri?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Hampuri kaupungista Stuttgart oli 46 €. Tämä on 90 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Hampuri. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Hampuri omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Hampuri?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Hampuri kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 161 €. kesäkuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Hampuri, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 161 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Hampuri?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 59 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Hampuri. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 181 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Hampuri kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 118 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Hampuri?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Hampuri on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Hampuri tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 174 €. Lennot reitille Suomi - Hampuri sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 216 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Hampuri?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Hampuri on illalla. Lennot reitille Suomi - Hampuri voi maksaa jopa niin vähän kuin 178 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Hampuri, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 210 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Hampuri lähettyviltä muita lentokenttiä?

Hampuri kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Hampuri Luebeck-Blankensee lentokenttä (55 km kaupungin Hampuri keskustasta), Bremen lentokenttä (98 km kaupungin Hampuri keskustasta), Hannover lentokenttä (123 km kaupungin Hampuri keskustasta), Braunschweig Braunschweig lentokenttä (142 km kaupungin Hampuri keskustasta) tai Rostock Laage lentokenttä (155 km kaupungin Hampuri keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Hampuri lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Hampuri on tyypillisesti Bremen lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 248 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Hampuri

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Hampuri
Lufthansa
29. lokakuuta
HEL02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 35m
1 välilasku
HAM06:45Hampuri
7. marraskuuta
HAM02:30Hampuri
4t 40m
1 välilasku
HEL07:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
26. lokakuuta
HEL09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 35m
1 välilasku
HAM14:05Hampuri
7. marraskuuta
HAM02:30Hampuri
4t 40m
1 välilasku
HEL07:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
30. lokakuuta
HEL08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
1 välilasku
HAM13:30Hampuri
6. marraskuuta
HAM07:00Hampuri
4t 55m
1 välilasku
HEL11:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
8. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 35m
1 välilasku
HAM07:05Hampuri
17. elokuuta
HAM02:35Hampuri
5t 45m
1 välilasku
HEL08:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
8. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 35m
1 välilasku
HAM07:05Hampuri
14. elokuuta
HAM14:00Hampuri
5t 50m
1 välilasku
HEL19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
11. elokuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 00m
1 välilasku
HAM09:30Hampuri
17. elokuuta
HAM02:35Hampuri
5t 45m
1 välilasku
HEL08:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Hampuri

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Hampuri, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja airBaltic
airBaltic
1. syyskuuta
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 50m
1 välilasku
HAM10:40Hampuri
airBaltic
2. syyskuuta
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 50m
1 välilasku
HAM10:40Hampuri
airBaltic
11. elokuuta
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 50m
1 välilasku
HAM10:40Hampuri

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Hampuriin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Hampuri

Suorat lennot Helsingistä Hampuriin tarjoaa suomalainen lentoyhtiö Finnair. Lentoja kaupunkien välillä on parhaimmillaan kolme päivässä, eli yhteydet kaupunkiin ovat hyvät. Jos matka-aikataulusi sallii vaihdolliset lennot, on vaihtoehtoja vieläkin enemmän. Eurooppalaisten vaihtokenttien kautta Helsingistä Hampuriin lentävät ainakin SAS, Lufthansa, Norwegian ja airBaltic. Lentoaika Helsingistä Hampuriin on suorilla lennoilla tasan kaksi tuntia, mutta vaihdollisilla lennoilla lentoaika on vähintään reilut kolme tuntia, riippuen vaihtoyhteyksistä. Helsingistä lähtevien lentojen lähtökenttä on aina Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoa varatessasi muista kiinnittää huomiota paitsi lennon hintaan, myös lipputyyppiin, sillä useimpien lentoyhtiöiden edullisin lipputyyppi ei sisällä lainkaan käsimatkatavaraa suurempaa matkatavaraa. Ruumaan kirjattavan matkatavaran voi kuitenkin tässä tapauksessa liittää matkalippuun lisämaksusta.


Miten pääsen lentokentältä Hampurin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Hampuri lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Hampurin kansainvälinen lentoasema on Saksan neljänneksi suurin lentokenttä. Lentokentältä on toimivat joukkoliikenneyhteydet Hampurin keskustaan, ja kätevimmin sekä edullisimmin kentältä pääsee keskustaan S1 S-Bahn -junalla. Junat lähtevät kentältä 20 minuutin välein, ja ensimmäinen juna lähtee aamulla noin kello 4.34 ja viimeinen illalla noin kello 00.14. Jos saavut kentälle yöaikaan tai runsaiden matkatavaroiden kanssa, voi kätevämpi vaihtoehto olla taksi. Taksin hinta keskustaan on noin 30 euroa, ja sen matka-aika on yhtä pitkä kuin junallakin, noin 25 minuuttia. [Tarkistettu 21.6.2017]


Suositut lentoreitit Hampuri

Etsityimmät lennot Hampuri sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Hampuri reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 00m
Halvin hinta
118 €
Rovaniemi - Hampuri reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 15m
Halvin hinta
359 €
Kittilä - Hampuri reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 00m
Halvin hinta
424 €
Vaasa - Hampuri reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 30m
Halvin hinta
741 €
Näytä lisää

Liikkuminen Hampurissa?

Hampurin seudulla, niin kaupungin sisällä kuin lähialueillakin, joukkoliikennettä operoi HVV (Hamburger Verkehrsverbund). Lippujen hinnat perustuvat käytettyihin vyöhykkeisiin, ja lapsiperheiden iloksi alle 6-vuotiaat lapset saavat kulkea joukkoliikennevälineissä täysin ilmaiseksi. Kaupungin sisällä kertalippu paikallisliikenteeseen maksaa noin 1,60–2,20 euroa, ja jos matka jatkuu kaupungin ydinalueen ulkopuolelle, kertalipun hinta on noin 3,20 euroa. Niin kutsutun Suur-Hampurin alueella päivälippu maksaa (lipputyypistä riippuen) noin 6,20–7,60 euroa. [Tarkistettu 21.6.2017] Päivälipulla julkisissa kulkuvälineissä saa liikkua rajoituksetta.

Hampurin joukkoliikenne perustuu bussi- ja raideliikenteeseen (metroihin ja paikallisjuniin), mutta vesistöjen äärellä sijaitsevassa kaupungissa kannattaa testata myös ferry-vesistöliikennettä. Julkisen liikenteen HVV-lipulla saa käyttää myös kaupungin laivaliikennettä, jota liikennöidään kuuden laivan voimin. Matkailijoiden käytössä ovat myös kätevät punaiset StadtRAD-kaupunkipyörät, jotka voi ottaa käyttöön luottokortin avulla. Rekisteröitymismaksu pyörien käyttäjäksi on 5 euroa. [Tarkistettu 21.6.2017]


Tarvitaanko Hampuriin passi?

Hampuriin matkustaminen on helppoa, sillä Saksa kuuluu Suomen tavoin EU- ja Schengen-alueeseen, joten passia ei ole välttämätöntä ottaa mukaan Hampurin-matkalle. Lentomatkoilla on kuitenkin suositeltavaa pitää mukana joko voimassa olevaa passia tai virallista henkilökorttia, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan tarpeen tullen lentokentillä ja kohdekaupungissa. Monissa Schengen-alueeseen kuuluvissa EU-maissa maassa asuvien tai oleskelevien on esimerkiksi poliisin pyynnöstä esitettävä virallinen henkilötodistus. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi kansainvälisillä lennoilla. Berliinissä toimii Suomen suurlähetystö, joka auttaa suomalaismatkailijoita vakavissa ongelmatilanteissa. Sen yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finnland.de/. Hampurissa puolestaan sijaitsee Suomen kunniakonsulaatti, jonka yhteystiedot löytyvät nekin suurlähetystön sivujen kautta. Saksaan liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös aina ulkomaille matkustettaessa tehdä matkustusilmoituksen.


Vinkkejä Hampuriin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Hampuriin?

Halvat lennot Hampuriin voi saada ympäri vuoden lentotarjouksia seuraamalla ja hintoja vertaamalla.

Kiinnostavatko Hampurin nähtävyydet?

Kuuluisa Reeperbahn-katu, seudun kauniit järvi- ja jokimaisemat sekä Rathausmarkt-aukio kuuluvat kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin.

Mitä mukaan matkalle Hampuriin?

Kaiken tarvittavan saat kaupungista, tosin suomi-saksa-sanakirjasovellus voi olla tarpeen.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Hampurissa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Hampurissa turvallista?

Hampuri on turvallinen kaupunki, noudata normaalia varovaisuutta. Sairastapausten varalta mukaan kannattaa ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Hampurissa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Hampurissa?

Pienen juomarahan jättäminen on kohteliasta.

Millainen on Hampurin hintataso?

Matkailijoille suunnattujen palvelujen, esimerkiksi ravintoloiden, hinnat ovat hieman edullisemmat kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Saksa?

Aikaero on -1 tunti.

Mikä on etäisyys Helsinki-Hampuri?

Välimatka on teitä pitkin noin 1 460 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka