Etsi halpoja lentoja Billund alk. 80 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Billund

Yhteenveto Billund lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

80 €

Halvin meno-paluulennon hinta

178 €

Nopein lentoaika

3t 25m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Billund kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 80 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Billundin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Billund kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 178 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Billundin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Billund kohteesta Suomi kestää 3t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Billundin lentoasema).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Billund mukaan lukien Lufthansa, Scandinavian Airlines ja airBaltic.

Billund lentotiedot ja trendit

Tutustu Billund lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Billund?

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Billund. Lennot maksavat noin 178 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa tammikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Billund kohteesta Suomi marraskuu ajanjaksolle. marraskuu aikana lennot kaupunkiin Billund ovat vielä keskimäärin 186 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin tammikuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Billund?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Billund?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Billund on torstai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 206 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä tiistai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Billund tiistai aikana on 312 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Billund?

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Billund lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 223 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Billund, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Billund, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 295 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Billund?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Billund vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Billundin lentoasema (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 6t 35m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Billund on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Billundin lentoasema lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Billund?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Billund noin 49 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 213 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Billund jopa niin halpaan hintaan kuin 204 €.

Halvimmat lennot kaupungin Billund lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Billund lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Billund

HALVIN REITTI Helsinki - Billund

Helsinki (HEL) - Billund (BLL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Billund kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Billundin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 213 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BILLUNDtammikuu17% halvempitammikuu aikana Helsinki - Billund lennot maksavat keskimäärin vain 178 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BILLUND KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu16% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Billund lentojen keskimääräinen hinta on 250 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BILLUND KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu330% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Billund kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Billund

Halvat lennot Billundiin kuljettavat matkustajia ympäri vuoden Etelä-Tanskaan, kauniille Jyllannin niemimaalle,. Pienen kaupungin suurin vetonaula on Legoland-teemapuisto, joka on avoinna normaalisti huhtikuusta lokakuuhun. Vilkkain sesonkiaika alueella on kesällä, jolloin myös hotellien ja lentojen hinnat nousevat selvästi. Vaikka Legoland on ydintalvella kiinni, ovat matkat Billundiin suosittuja myös joulukuisin.

Jos pohdit, milloin on paras aika matkustaa Billundiin, lentojen ja majoituspalvelujen hintojen puolesta kaupunkiin kannattaa suunnistaa hieman kuumimman lomasesongin ulkopuolella, keväällä tai syksyllä. Pelkät lennot voi saada edullisesti hintoja vertaamalla ja lentotarjouksia seuraamalla kesällekin, mutta myös syksy on seudulla kaunista ja ennen kaikkea budjettiystävällistä matkustusaikaa.

Milloin lennot Billundiin kannattaa sitten ostaa, jos kiikarissa ovat halvimmat lennot ja hotellit? Noin 55 päivää ennen lähtöä lentoliput Billundiin saa yleensä erityisen edulliseen hintaan.

Löytyykö kaupungin Billund lähettyviltä muita lentokenttiä?

Esbjerg lentokenttä, Karup lentokenttä, Odense Hans Christian Andersen lentokenttä, Sonderborg lentokenttä tai Aarhus lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Billund.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Billundin lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Billundin lentoasema lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Billundin lentoasema lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen 7 toimijaa on valittavissa lentoa Billundin lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Billundin lentoasema lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Billundin lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Billundin lentoasema lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Billundin lentoasema lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Billund

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Billund
Lufthansa
16. marraskuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 35m
1 välilasku
BLL14:35Billundin lentoasema
20. marraskuuta
BLL08:15Billundin lentoasema
8t 55m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
16. marraskuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 20m
2 välilaskua
BLL15:20Billundin lentoasema
20. marraskuuta
BLL01:30Billundin lentoasema
11t 10m
1 välilasku
HEL12:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
16. marraskuuta
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 25m
2 välilaskua
BLL18:40Billundin lentoasema
20. marraskuuta
BLL03:50Billundin lentoasema
9t 55m
2 välilaskua
HEL13:45Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Billund

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Billund, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja airBaltic
Useita lentoyhtiöitä
26. lokakuuta
HEL19:50Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 10m
2 välilaskua
BLL02:00Billundin lentoasema
airBaltic
26. lokakuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 10m
1 välilasku
BLL16:35Billundin lentoasema
airBaltic
18. lokakuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 10m
1 välilasku
BLL16:35Billundin lentoasema

Muut matkustamoluokat Billund lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Billund lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Billund?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Billund

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Billund?

KLM lennot kohteeseen Billund

Kohteeseen Billund on normaalina viikkona 25 KLM lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Amsterdam Schiphol ja paras momondossa nähty KLM lipun hinta on 171 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Billund). KLM lentoyhtiö on saanut 7,5 355 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

airBaltic lennot kohteeseen Billund

airBaltic lennot kohteeseen Billund voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 129 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 4 lentojen, joita airBaltic liikennöi kohteeseen Billund normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön airBaltic lento kohteeseen Billund lähtee kohteesta Riika Riga Intl. momondon käyttäjät ovat arvioineet airBaltic 7,3/10 pisteen arvoiseksi 58 arvostelujen perusteella.


Billund: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Billund
Helsinki - Billund reitin lennot
Nopein lentoaika6t 35m
Halvin hinta169 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Billund

Billund on pieni paikkakunta, jonka kaupunkialueella on helppo kävellä paikasta toiseen. Ota siis mukaan säähän sopivat ulkoiluvaatteet ja hyvät kävelykengät. Niin kaupunkiin kuin sitä ympäröivään luontoon on kuitenkin helppo tutustua etenkin keväisin, kesäisin ja syksyisin pyörän selässä. Kaupungin alueella risteilee lukuisia pyöräreittejä niin kaupunki- kuin maastopyöräilijöillekin. Kymmenen minuutin matkan päässä kaupungista kulkee kuuden kilometrin maastopyörälenkki, joka sopii pyöräiltäväksi koko perheelle.

Billundissa ei ole juna-asemaa, joten yhteydet lähikaupunkeihin rakentuvat bussiliikenteen varaan. Bussilla pääsee esimerkiksi Vejleen (bussilippu noin 80 kruunua) ja Aarhusiin (bussilippu noin 180 kruunua) useita kertoja päivässä. Esimerkiksi Vejleen on suora bussiyhteys myös lentokentältä. Billundissa liikennöivät toki myös taksit, mutta niiden hintataso on samankaltainen kuin Suomessa. Jos haluat liikkua joustavasti Etelä-Tanskan alueella, paras vaihtoehto on vuokrata auto esimerkiksi lentokentältä.


Kohteen Billund viisumivaatimukset

Pohjoismaiden välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus, joten suomalainen ei tarvitse passia Tanskassa liikkuessaan. Tanska kuuluu Suomen tavoin myös Schengen-maihin, joiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Suomalaisen on kuitenkin myös Pohjoismaiden-lennolla pystyttävä todistamaan pyynnöstä henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöllisyys todistetaan virallisella dokumentilla, kuten virallisella henkilökortilla. Finnairin lennoilla henkilödokumentiksi käy myös ajokortti. Finnair ei vaadi alle 16-vuotiaalta, vähintään yhden vanhemman kanssa matkustavalta suomalaiselta henkilöllisyystodistusta. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan passi, kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti. Ota henkilöllisyysdokumentista varalta kopio ja lähetä se omaan sähköpostiisi. Jos kohtaat Tanskan-matkallasi vakavia ongelmatilanteita, voit ottaa yhteyden Suomen suurlähetystöön Kööpenhaminassa. Yhteystiedot löytyvät suurlähetystön verkkosivuilta osoitteesta http://www.finland.dk/.


Aloita matkan suunnittelu - Billund


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Billund

Miten löydän halvimmat lennot Billundiin?

Halvat lennot Billundiin voi saada suosituimpia lomasesonkeja välttelemällä. Etsi myös hyviä lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Billundin nähtävyydet?

Billundin ehdottomasti suurin vetonaula on Legoland-teemapuisto. Perheitä kutsuu myös esimerkiksi Lalandia Billund -puuhakeskus. Lisäksi alue tunnetaan kauniista luonnostaan ja arkkitehtuuristaan.

Mitä mukaan matkalle Billundiin?

Pakkaa vaatteet vuodenajan mukaan.

Onko Billundissa turvallista?

Billund on turvallinen matkailukohde. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Billundissa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Billundissa?

Tipin jättäminen ei ole tarpeen.

Millainen on Billundin hintataso?

Tanskan hintataso on samankaltainen kuin Suomen hintataso.

Mikä on aikaero Suomi-Tanska?

Tanskan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Billund?

Välimatka on teitä pitkin noin 1 390 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Billundissa?

Tanskassa on käytössä Tanskan kruunu. Rahaa voi vaihtaa Billundissa, tosin alueella käyvät myös kaikki tavallisimmat luottokortit.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Tanska

Eikö sittenkään Billund? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Tanska

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Billund?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Billund.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Billund joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Billund tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Billund?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Billund. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Billund juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Billund, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Billund lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Billund

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.