Halvat lennot Billund

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Billund

Yhteenveto Billund lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

56 €

Nopein lentoaika

8t 20m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Billund kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 56 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Billundin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Billund kohteesta Suomi kestää 8t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Billundin lentoasema).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Billund mukaan lukien Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Billund lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Billund lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Billund

HALVIN REITTI Helsinki - Billund

Helsinki (HEL) - Billund (BLL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Billund kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Billundin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 174 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BILLUNDtammikuu18% halvempitammikuu aikana Helsinki - Billund lennot maksavat keskimäärin vain 143 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BILLUND KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu16% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Billund lentojen keskimääräinen hinta on 201 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BILLUND KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu404% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Billund kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Billund?

Halvat lennot Billundiin kuljettavat matkustajia ympäri vuoden Etelä-Tanskaan, kauniille Jyllannin niemimaalle,. Pienen kaupungin suurin vetonaula on Legoland-teemapuisto, joka on avoinna normaalisti huhtikuusta lokakuuhun. Vilkkain sesonkiaika alueella on kesällä, jolloin myös hotellien ja lentojen hinnat nousevat selvästi. Vaikka Legoland on ydintalvella kiinni, ovat matkat Billundiin suosittuja myös joulukuisin.

Jos pohdit, milloin on paras aika matkustaa Billundiin, lentojen ja majoituspalvelujen hintojen puolesta kaupunkiin kannattaa suunnistaa hieman kuumimman lomasesongin ulkopuolella, keväällä tai syksyllä. Pelkät lennot voi saada edullisesti hintoja vertaamalla ja lentotarjouksia seuraamalla kesällekin, mutta myös syksy on seudulla kaunista ja ennen kaikkea budjettiystävällistä matkustusaikaa.

Milloin lennot Billundiin kannattaa sitten ostaa, jos kiikarissa ovat halvimmat lennot ja hotellit? Noin 55 päivää ennen lähtöä lentoliput Billundiin saa yleensä erityisen edulliseen hintaan.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Billund paikasta Tallinna ovat löytäneet lentoja 71 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Billund. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Billund alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Billund. Lennot maksavat noin 143 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa tammikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Billund kohteesta Suomi toukokuu ajanjaksolle. toukokuu aikana lennot kaupunkiin Billund ovat vielä keskimäärin 157 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin tammikuu.

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Billund noin 52 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 174 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Billund jopa niin halpaan hintaan kuin 56 €.

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Billund on perjantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 182 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä keskiviikko, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Billund keskiviikko aikana on 244 €.

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Billund lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 164 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Billund, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Billund, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 243 € lippua kohden.

Esbjerg lentokenttä, Karup lentokenttä, Odense Hans Christian Andersen lentokenttä, Sonderborg lentokenttä tai Aarhus lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Billund.

Keskimääräinen hinta on 172 € henkilöä kohti ja Aarhus lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Billund. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.momondosta löytyneet halvat lennot: Billund

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Billund
Ryanair
16. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 40m
2 välilaskua
BLL06:10Billundin lentoasema
23. kesäkuuta
BLL18:55Billundin lentoasema
22t 20m
1 välilasku
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
16. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 40m
2 välilaskua
BLL06:10Billundin lentoasema
23. kesäkuuta
BLL02:00Billundin lentoasema
39t 15m
2 välilaskua
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
16. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 40m
2 välilaskua
BLL06:10Billundin lentoasema
20. kesäkuuta
BLL05:00Billundin lentoasema
13t 10m
2 välilaskua
HEL18:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
16. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 00m
1 välilasku
BLL19:05Billundin lentoasema
23. kesäkuuta
BLL18:55Billundin lentoasema
22t 20m
1 välilasku
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
20. kesäkuuta
HEL19:25Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 55m
2 välilaskua
BLL19:20Billundin lentoasema
23. kesäkuuta
BLL06:15Billundin lentoasema
30t 00m
2 välilaskua
HEL12:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
20. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 20m
1 välilasku
BLL06:45Billundin lentoasema
23. kesäkuuta
BLL18:55Billundin lentoasema
22t 20m
1 välilasku
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Billund

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Billund, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
12t 15m
BLLBillundin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Billund?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Billund

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Billund?

Kohteeseen Billund kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Finnair, airBaltic, Lufthansa ja KLM. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Billund rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

KLM lennot kohteeseen Billund

Kohteeseen Billund on normaalina viikkona 25 KLM lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Amsterdam Schiphol ja paras momondossa nähty KLM lipun hinta on 164 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Billund). KLM lentoyhtiö on saanut 7,8 121 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Finnair lennot kohteeseen Billund

Finnair lennot kohteeseen Billund voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 99 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 2 lentojen, joita Finnair liikennöi kohteeseen Billund normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Finnair lento kohteeseen Billund lähtee kohteesta Bergenin lentoasema. momondon käyttäjät ovat arvioineet Finnair 7,7/10 pisteen arvoiseksi 95 arvostelujen perusteella.


Billund ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Billund lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Billundiin saapuvat kaupungin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee aivan kaupungin kupeessa. Billundiin on helppo päästä kentältä niin taksilla kuin bussillakin, mutta näistä kahdesta bussi on ehdottomasti edullisempi vaihtoehto. Taksimatka on hieman nopeampi, mutta sen hinta nousee noin 150 kruunuun. Useimmat Billundin suuntaan lentokentältä lähtevät bussit pysähtyvät sekä kaupungin keskustassa että Legoland-teemapuiston pysäkillä. Mikäli haluat tutkiskella Jyllannin niemimaata henkilöautolla, vuokra-auton saa helposti käyttöönsä lentokentältä. Lentokentällä on useita autovuokraamoita, muun muassa Avis, Budget, Europcar ja Hertz.


Billund: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Billund
Helsinki - Billund reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 15m
Halvin hinta68 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Billund

Billund on pieni paikkakunta, jonka kaupunkialueella on helppo kävellä paikasta toiseen. Ota siis mukaan säähän sopivat ulkoiluvaatteet ja hyvät kävelykengät. Niin kaupunkiin kuin sitä ympäröivään luontoon on kuitenkin helppo tutustua etenkin keväisin, kesäisin ja syksyisin pyörän selässä. Kaupungin alueella risteilee lukuisia pyöräreittejä niin kaupunki- kuin maastopyöräilijöillekin. Kymmenen minuutin matkan päässä kaupungista kulkee kuuden kilometrin maastopyörälenkki, joka sopii pyöräiltäväksi koko perheelle.

Billundissa ei ole juna-asemaa, joten yhteydet lähikaupunkeihin rakentuvat bussiliikenteen varaan. Bussilla pääsee esimerkiksi Vejleen (bussilippu noin 80 kruunua) ja Aarhusiin (bussilippu noin 180 kruunua) useita kertoja päivässä. Esimerkiksi Vejleen on suora bussiyhteys myös lentokentältä. Billundissa liikennöivät toki myös taksit, mutta niiden hintataso on samankaltainen kuin Suomessa. Jos haluat liikkua joustavasti Etelä-Tanskan alueella, paras vaihtoehto on vuokrata auto esimerkiksi lentokentältä.


Kohteen Billund viisumivaatimukset

Pohjoismaiden välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus, joten suomalainen ei tarvitse passia Tanskassa liikkuessaan. Tanska kuuluu Suomen tavoin myös Schengen-maihin, joiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Suomalaisen on kuitenkin myös Pohjoismaiden-lennolla pystyttävä todistamaan pyynnöstä henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöllisyys todistetaan virallisella dokumentilla, kuten virallisella henkilökortilla. Finnairin lennoilla henkilödokumentiksi käy myös ajokortti. Finnair ei vaadi alle 16-vuotiaalta, vähintään yhden vanhemman kanssa matkustavalta suomalaiselta henkilöllisyystodistusta. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan passi, kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti. Ota henkilöllisyysdokumentista varalta kopio ja lähetä se omaan sähköpostiisi. Jos kohtaat Tanskan-matkallasi vakavia ongelmatilanteita, voit ottaa yhteyden Suomen suurlähetystöön Kööpenhaminassa. Yhteystiedot löytyvät suurlähetystön verkkosivuilta osoitteesta http://www.finland.dk/.


Aloita matkan suunnittelu - Billund


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Billund

Halvat lennot Billundiin voi saada suosituimpia lomasesonkeja välttelemällä. Etsi myös hyviä lentotarjouksia.

Billundin ehdottomasti suurin vetonaula on Legoland-teemapuisto. Perheitä kutsuu myös esimerkiksi Lalandia Billund -puuhakeskus. Lisäksi alue tunnetaan kauniista luonnostaan ja arkkitehtuuristaan.

Pakkaa vaatteet vuodenajan mukaan.

Billund on turvallinen matkailukohde. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tipin jättäminen ei ole tarpeen.

Tanskan hintataso on samankaltainen kuin Suomen hintataso.

Tanskan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Välimatka on teitä pitkin noin 1 390 kilometriä.

Tanskassa on käytössä Tanskan kruunu. Rahaa voi vaihtaa Billundissa, tosin alueella käyvät myös kaikki tavallisimmat luottokortit.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Tanska

Eikö sittenkään Billund? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Tanska

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Billund.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Billund tällä käytännöllä.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Billund. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Billund, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Billund lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.