Halvat lennot Billundiin

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Billund (BLL)
pe 25.6.
pe 2.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Billund lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Billund lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Billund

HALVIN REITTI Helsinki - Billund

Helsinki (HEL) - Billund (BLL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Billund kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Billund, jolloin hinta on keskimääräinen 155 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BILLUNDtammikuu18% halvempitammikuu aikana Helsinki - Billund lennot maksavat keskimäärin vain 127 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BILLUND KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu16% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Billund lentojen keskimääräinen hinta on 179 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BILLUND KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu404% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Billund kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Billundiin?

Halvat lennot Billundiin kuljettavat matkustajia ympäri vuoden Etelä-Tanskaan, kauniille Jyllannin niemimaalle,. Pienen kaupungin suurin vetonaula on Legoland-teemapuisto, joka on avoinna normaalisti huhtikuusta lokakuuhun. Vilkkain sesonkiaika alueella on kesällä, jolloin myös hotellien ja lentojen hinnat nousevat selvästi. Vaikka Legoland on ydintalvella kiinni, ovat matkat Billundiin suosittuja myös joulukuisin.

Jos pohdit, milloin on paras aika matkustaa Billundiin, lentojen ja majoituspalvelujen hintojen puolesta kaupunkiin kannattaa suunnistaa hieman kuumimman lomasesongin ulkopuolella, keväällä tai syksyllä. Pelkät lennot voi saada edullisesti hintoja vertaamalla ja lentotarjouksia seuraamalla kesällekin, mutta myös syksy on seudulla kaunista ja ennen kaikkea budjettiystävällistä matkustusaikaa.

Milloin lennot Billundiin kannattaa sitten ostaa, jos kiikarissa ovat halvimmat lennot ja hotellit? Noin 55 päivää ennen lähtöä lentoliput Billundiin saa yleensä erityisen edulliseen hintaan.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Billund?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Billund paikasta Kööpenhamina ovat löytäneet lentoja 77 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Billund. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Billund alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Billund?

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Billund. Lennot maksavat noin 127 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa tammikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Billund kohteesta Suomi toukokuu ajanjaksolle. toukokuu aikana lennot kaupunkiin Billund ovat vielä keskimäärin 140 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin tammikuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Billund?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Billund noin 52 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 155 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Billund?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Billund on lauantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 141 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä maanantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Billund maanantai aikana on 165 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Billund?

Iltapäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Billund lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 144 €. iltapäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Billund, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Billund, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 221 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Billund lähettyviltä muita lentokenttiä?

Esbjerg lentokenttä, Karup lentokenttä, Sonderborg lentokenttä, Aarhus lentokenttä tai Aalborg lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Billund.

Voiko kaupunkiin Billund lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 151 € henkilöä kohti ja Sonderborg lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Billund. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Billund

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Billund
Lufthansa
6. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 45m
2 välilaskua
BLL11:15Billund
9. heinäkuuta
BLL10:55Billund
8t 55m
1 välilasku
HEL19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
6. heinäkuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 45m
1 välilasku
BLL11:15Billund
9. heinäkuuta
BLL10:55Billund
8t 55m
1 välilasku
HEL19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. heinäkuuta
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 45m
3 välilaskua
BLL06:35Billund
9. heinäkuuta
BLL18:35Billund
15t 55m
2 välilaskua
HEL10:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. heinäkuuta
HEL12:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 20m
2 välilaskua
BLL09:45Billund
9. heinäkuuta
BLL18:35Billund
21t 40m
2 välilaskua
HEL16:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Billund

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Billund, katso tarjouksiamme alapuolelta.
KLM
31. heinäkuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 35m
1 välilasku
BLL08:20Billund
Useita lentoyhtiöitä
31. heinäkuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 55m
2 välilaskua
BLL08:30Billund
Useita lentoyhtiöitä
2. elokuuta
HEL16:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 30m
2 välilaskua
BLL05:50Billund

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Billundiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Billund

Suorat lennot Helsingistä Billundiin lentää suomalainen lentoyhtiö Finnair. Finnair lentää kaupunkiin normaalisti noin seitsemän lentoa viikossa. Suorien lentojen lentoaika Helsingistä Billundiin on noin 1 tunti 50 minuuttia. Halvat lennot Billundiin voi saada myös vaihtokenttien kautta, ja vaihdollisia lentoja kaupunkien välille tarjoavat esimerkiksi norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian, skandinaavinen SAS ja latvialainen airBaltic. Yhden vaihdon lennoilla lentoaika kaupunkiin venyy kuitenkin normaalisti ainakin noin neljään tuntiin. Helsingistä lähtevät lennot ponnistavat aina matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Finnairin suorille lennoille myytävät Economy Light -liput on suunnattu käsimatkatavaroiden kanssa matkustaville, mutta ruumaan kirjattavan matkatavaran voi liittää lentolippuun lisämaksusta.


Miten pääsen lentokentältä Billundin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Billund lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Billundiin saapuvat kaupungin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee aivan kaupungin kupeessa. Billundiin on helppo päästä kentältä niin taksilla kuin bussillakin, mutta näistä kahdesta bussi on ehdottomasti edullisempi vaihtoehto. Taksimatka on hieman nopeampi, mutta sen hinta nousee noin 150 kruunuun. Useimmat Billundin suuntaan lentokentältä lähtevät bussit pysähtyvät sekä kaupungin keskustassa että Legoland-teemapuiston pysäkillä. Mikäli haluat tutkiskella Jyllannin niemimaata henkilöautolla, vuokra-auton saa helposti käyttöönsä lentokentältä. Lentokentällä on useita autovuokraamoita, muun muassa Avis, Budget, Europcar ja Hertz.


Suositut lentoreitit Billundiin

Etsityimmät lennot Billundiin sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Billund reitin lennot
Lyhyin lentoaika
20t 20m
Halvin hinta
223 €

Liikkuminen Billundissa?

Billund on pieni paikkakunta, jonka kaupunkialueella on helppo kävellä paikasta toiseen. Ota siis mukaan säähän sopivat ulkoiluvaatteet ja hyvät kävelykengät. Niin kaupunkiin kuin sitä ympäröivään luontoon on kuitenkin helppo tutustua etenkin keväisin, kesäisin ja syksyisin pyörän selässä. Kaupungin alueella risteilee lukuisia pyöräreittejä niin kaupunki- kuin maastopyöräilijöillekin. Kymmenen minuutin matkan päässä kaupungista kulkee kuuden kilometrin maastopyörälenkki, joka sopii pyöräiltäväksi koko perheelle.

Billundissa ei ole juna-asemaa, joten yhteydet lähikaupunkeihin rakentuvat bussiliikenteen varaan. Bussilla pääsee esimerkiksi Vejleen (bussilippu noin 80 kruunua) ja Aarhusiin (bussilippu noin 180 kruunua) useita kertoja päivässä. [Tarkistettu 28.6.2017] Esimerkiksi Vejleen on suora bussiyhteys myös lentokentältä. Billundissa liikennöivät toki myös taksit, mutta niiden hintataso on samankaltainen kuin Suomessa. Jos haluat liikkua joustavasti Etelä-Tanskan alueella, paras vaihtoehto on vuokrata auto esimerkiksi lentokentältä.


Tarvitaanko Billundiin passi?

Pohjoismaiden välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus, joten suomalainen ei tarvitse passia Tanskassa liikkuessaan. Tanska kuuluu Suomen tavoin myös Schengen-maihin, joiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Suomalaisen on kuitenkin myös Pohjoismaiden-lennolla pystyttävä todistamaan pyynnöstä henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöllisyys todistetaan virallisella dokumentilla, kuten virallisella henkilökortilla. Finnairin lennoilla henkilödokumentiksi käy myös ajokortti. Finnair ei vaadi alle 16-vuotiaalta, vähintään yhden vanhemman kanssa matkustavalta suomalaiselta henkilöllisyystodistusta. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan passi, kuvallinen henkilökortti tai kuvallinen Kela-kortti. Ota henkilöllisyysdokumentista varalta kopio ja lähetä se omaan sähköpostiisi. Jos kohtaat Tanskan-matkallasi vakavia ongelmatilanteita, voit ottaa yhteyden Suomen suurlähetystöön Kööpenhaminassa. Yhteystiedot löytyvät suurlähetystön verkkosivuilta osoitteesta http://www.finland.dk/.


Vinkkejä Billundiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Billundiin?

Halvat lennot Billundiin voi saada suosituimpia lomasesonkeja välttelemällä. Etsi myös hyviä lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Billundin nähtävyydet?

Billundin ehdottomasti suurin vetonaula on Legoland-teemapuisto. Perheitä kutsuu myös esimerkiksi Lalandia Billund -puuhakeskus. Lisäksi alue tunnetaan kauniista luonnostaan ja arkkitehtuuristaan.

Mitä mukaan matkalle Billundiin?

Pakkaa vaatteet vuodenajan mukaan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Billundissa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Billundissa turvallista?

Billund on turvallinen matkailukohde. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Billundissa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Billundissa?

Tipin jättäminen ei ole tarpeen.

Millainen on Billundin hintataso?

Tanskan hintataso on samankaltainen kuin Suomen hintataso.

Mikä on aikaero Suomi-Tanska?

Tanskan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Billund?

Välimatka on teitä pitkin noin 1 390 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Billundissa?

Tanskassa on käytössä Tanskan kruunu. Rahaa voi vaihtaa Billundissa, tosin alueella käyvät myös kaikki tavallisimmat luottokortit.Lennot muihin kaupunkeihin Tanska

Sittenkin jotain muuta, kuin Billund? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Tanska
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka