Halvat lennot Budapest

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ke 26/1
ke 2/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Budapest lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Budapest lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Budapest

HALVIN REITTI Helsinki - Budapest

Tampere (TMP) - Budapest (BUD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Budapest kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere Tampere-Pirkkala kentälle Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen, jolloin hinta on keskimääräinen 140 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BUDAPESTmaaliskuu15% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Budapest lennot maksavat keskimäärin vain 156 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BUDAPEST KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu17% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Budapest lentojen keskimääräinen hinta on 216 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BUDAPEST KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu139% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Budapest kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Budapest?

Matkat Budapestiin ovat suosittuja, sillä tämä Unkarin helmi on eläväinen kaupunkilomakohde ympäri vuoden. Halvat lennot Budapestiin myydään etenkin alkuvuodelle, tammi- ja helmikuulle. Myös muut palvelut ja majoitus on mahdollista saada talviaikaan halvoin hinnoin. Budjettimatkailijalle Budapest sopii tosin kaikkina vuodenaikoina, sillä kaupungin hintataso on varsin edullinen.

Jos sää on tärkein kriteerisi miettiessäsi parasta aikaa matkustaa Budapestiin, hanki lentoliput Budapestiin kevääksi tai kesäksi. Keväällä kaupunki herää eloon ja sää Budapestissa on jo kesäkuussa melko lämmin, parhaimmillaan yli 25 lämpöasteen lukemissa. Kesällä, etenkin heinäkuussa, hotellit ja lennot ovat kuitenkin kalleimmillaan ja toisaalta myös sää saattaa olla suomalaiseen makuun turhankin helteinen.

Hyvän lentotarjouksen avulla halvat lennot Budapestiin voi tosin mainiosti saada kesälomasesonginkin ajaksi. Myös joulukuussa tunnelmallinen Budapest houkuttelee paljon matkailijoita ja hinnat nousevat hieman. Yleisesti ottaen paras aika ostaa lentoliput Budapestiin on noin kaksi kuukautta ennen matkaa; pelkät lennot on helppo löytää runsaasta tarjonnasta.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Budapest?

  Halvin kuukausi lentää kohteesta Budapest kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 156 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. marraskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Budapest, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 161 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Budapest?

  Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Budapest noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 184 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Budapest tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Budapest hintaan 55 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Budapest?

  Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Budapest on tiistai hintojen ollessa 164 €. Lennot reitille Suomi - Budapest perjantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 209 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Budapest?

  Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Budapest ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Budapest illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 171 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 194 €. Lennot kohteeseen Budapest kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

 • Löytyykö kaupungin Budapest lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Budapest on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Budapest harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Miskolc lentokenttä (148 km kaupungin Budapest keskustasta).


momondosta löytyneet halvat lennot: Budapest

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Budapest
Useita lentoyhtiöitä
4. maaliskuuta
HEL05:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 15m
1 välilasku
BUD04:00Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
9. maaliskuuta
BUD01:25Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
14t 25m
1 välilasku
HEL15:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
3. helmikuuta
HEL06:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 30m
1 välilasku
BUD19:50Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
7. helmikuuta
BUD06:25Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
8t 05m
1 välilasku
HEL14:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. maaliskuuta
HEL03:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 25m
2 välilaskua
BUD12:40Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
17. maaliskuuta
BUD02:15Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
14t 10m
1 välilasku
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
17. helmikuuta
HEL06:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 30m
1 välilasku
BUD19:50Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
22. helmikuuta
BUD05:15Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
10t 25m
1 välilasku
HEL15:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. maaliskuuta
HEL03:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 25m
2 välilaskua
BUD12:40Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
17. maaliskuuta
BUD11:50Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
16t 35m
2 välilaskua
HEL04:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
18. helmikuuta
HEL04:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 10m
2 välilaskua
BUD19:00Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
21. helmikuuta
BUD13:30Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
14t 45m
1 välilasku
HEL04:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Budapest

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Budapest, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Ryanair
Ryanair
22. helmikuuta
HEL05:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 40m
1 välilasku
BUD07:20Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
Useita lentoyhtiöitä
23. helmikuuta
HEL17:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 50m
1 välilasku
BUD20:05Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
Ryanair
22. helmikuuta
HEL05:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 35m
2 välilaskua
BUD08:15Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Budapest?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Budapest
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Budapest?

  Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Budapest suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Finnair, Ryanair, Norwegian Air International ja Lufthansa. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Budapest ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Budapest lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Budapestin kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Budapest Ferenc Lisztin lentoasema, sijaitsee noin 16 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, joten lentokentältä on kohtuullisen edullista ottaa taksi keskustan alueelle. Normaalihinta taksimatkasta on noin 6500 forinttia (n. 21 euroa). Julkisen liikenteen yhteydet kentältä keskustaan ovat melko vaatimattomat, sillä käytännössä ainoa vaihtoehto on hyödyntää bussin ja metron yhdistelmää. Yöaikaan keskustan suuntaan liikennöi bussi 900, joka on mahdollista vaihtaa bussilinjoihin 950 ja 950A keskustaan suunnatessa. Kentältä voi vuokrata myös henkilöauton kohtuuhintaan.


Budapest: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Budapest
Helsinki - Budapest reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 20m
Halvin hinta36 €
Tampere - Budapest reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 10m
Halvin hinta122 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Budapest

Budapestiä kannattaa ihailla jalkaisin tai pyörällä, mutta kätevimmin kaupunginosasta toiseen pääsee kaupungin joukkoliikennevälineillä. Parhaita liikennevälineitä kaupungissa liikkumiseen ovat metro ja raitiovaunu. Metroverkostossa linjoja on neljä. Bussiyhteydetkin voivat olla käteviä tietyillä alueilla, ja keväästä syksyyn Budapestissä voi hyödyntää myös laivayhteyksiä.

Budapestin julkiset liikennevälineet ovat edullisia moneen suureen eurooppalaiskaupunkiin verrattuna. Normaalilipun hinta on 350 forinttia (n.1,12 €), jos lipun ostaa lippuautomaateista tai lipunmyyntipisteistä, mutta kuskilta ostettuna hinta nousee 450 forinttiin (n. 1,44 €). Kätevä vaihtoehto on 24 tunnin matkakortti, jonka hinta on 1650 forinttia (n. 5,29 €). Matkakortilla voi liikkua vapaasti kaikissa liikennevälineissä, myös D14-veneellä. Veneet D11, D12 ja D13 kuuluvat kortin piiriin vain arkipäivinä ja rajoitetun määrän kertoja. Vuokra-autolla on kohtuullisen helppoa liikkua kaupungin alueella, vaikka Budapestin liikenne onkin vilkasta.


Kohteen Budapest viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset saavat oleskella Unkarissa 90 päivää ilman viisumia. Vaikka Unkari kuuluu Schengen-sopimuksen piiriin, ja rajatarkastukset on poistettu Schengen-valtioiden väliltä, Budapestin-matkoilla on kuitenkin oltava mukana lainvoimainen matkustusasiakirja eli voimassa oleva passi tai henkilökortti, jossa on kuva ja viimeinen voimassaolopäivä. Matkustusdokumentista kannattaa varmuuden vuoksi ottaa kopio esimerkiksi katoamis- tai varkaustapausten varalta. Ajokortti tai muu vastaava, esimerkiksi Kela-kortti, ei sovi matkustusdokumentiksi. Unkarin ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata kätevästi Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille on helppo jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta. Budapestissä sijaitsee Suomen Unkarin-suurlähetystö, joka auttaa suomalaisia tarpeen tullen esimerkiksi passien varkaustapauksissa ja muissa vakavissa ongelmissa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.hu.


Aloita matkan suunnittelu - Budapest


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Budapest

Miten löydän halvimmat lennot Budapestiin?

Lennä alkuvuodesta, vertaa lentojen hintoja ja etsi tarjouksia.

Kiinnostavatko Budapestin nähtävyydet?

Budan linna, Sankarien aukio ja Pyhän Tapanin kirkko kuuluvat vierailluimpiin nähtävyyksiin.

Mitä mukaan matkalle Budapestiin?

Hyvät kävelykengät. Muista, että kaikki tarvittava löytyy Budapestista.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Budapestissä

Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Budapestissä turvallista?

Budapest on kohtuullisen turvallinen kaupunki.

Voiko Budapestissä juoda kraanavettä?

Kraanavettä voi juoda, mutta matkailijat suosivat usein pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Budapestissä?

Tapana on antaa pieni juomaraha.

Millainen on Budapestin hintataso?

Budapestissä on selvästi Suomea edullisempaa.

Mikä on aikaero Suomi-Unkari?

Kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Budapest?

Teitä pitkin matkaa on noin 1900 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Budapestissä?

Virallinen valuutta on forintti. Kaupungissa on hyvät mahdollisuudet vaihtaa rahaa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Unkari

Eikö sittenkään Budapest? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Unkari