Halvat lennot Budapest

Meno-paluu
Economy
New York (NYC)
Budapest (BUD)
su 11.4.
su 18.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Budapest lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Budapest lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Budapest

HALVIN REITTI Helsinki - Budapest

Tampere (TMP) - Budapest (BUD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Budapest kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere Tampere-Pirkkala kentälle Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen, jolloin hinta on keskimääräinen 133 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BUDAPESTmaaliskuu15% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Budapest lennot maksavat keskimäärin vain 149 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BUDAPEST KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu17% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Budapest lentojen keskimääräinen hinta on 206 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BUDAPEST KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu139% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Budapest kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Budapestiin?

Matkat Budapestiin ovat suosittuja, sillä tämä Unkarin helmi on eläväinen kaupunkilomakohde ympäri vuoden. Halvat lennot Budapestiin myydään etenkin alkuvuodelle, tammi- ja helmikuulle. Myös muut palvelut ja majoitus on mahdollista saada talviaikaan halvoin hinnoin. Budjettimatkailijalle Budapest sopii tosin kaikkina vuodenaikoina, sillä kaupungin hintataso on varsin edullinen.

Jos sää on tärkein kriteerisi miettiessäsi parasta aikaa matkustaa Budapestiin, hanki lentoliput Budapestiin kevääksi tai kesäksi. Keväällä kaupunki herää eloon ja sää Budapestissa on jo kesäkuussa melko lämmin, parhaimmillaan yli 25 lämpöasteen lukemissa. Kesällä, etenkin heinäkuussa, hotellit ja lennot ovat kuitenkin kalleimmillaan ja toisaalta myös sää saattaa olla suomalaiseen makuun turhankin helteinen.

Hyvän lentotarjouksen avulla halvat lennot Budapestiin voi tosin mainiosti saada kesälomasesonginkin ajaksi. Myös joulukuussa tunnelmallinen Budapest houkuttelee paljon matkailijoita ja hinnat nousevat hieman. Yleisesti ottaen paras aika ostaa lentoliput Budapestiin on noin kaksi kuukautta ennen matkaa; pelkät lennot on helppo löytää runsaasta tarjonnasta.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Budapest?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Budapest kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 149 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Budapest maaliskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen marraskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 154 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Budapest?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Budapest on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 176 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Budapest milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 138 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Budapest?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Budapest on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Budapest tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 156 €. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 199 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Budapest?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Budapest. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 163 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Budapest on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 185 €.

Löytyykö kaupungin Budapest lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Budapest on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Budapest harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Miskolc lentokenttä (148 km kaupungin Budapest keskustasta).


momondosta löytyneet halvat lennot: Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
Finnair
25. heinäkuuta
05:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
07:55Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
27. heinäkuuta
15:00Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
2t 20m
17:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
17. syyskuuta
05:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
07:55Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
19. syyskuuta
07:40Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
2t 20m
10:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
8. kesäkuuta
12:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 25m
15:10Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
1. syyskuuta
15:00Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
2t 20m
17:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. syyskuuta
12:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 25m
15:10Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
19. syyskuuta
06:00Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
5t 25m
1 välilasku
11:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
25. heinäkuuta
12:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 25m
15:10Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
27. heinäkuuta
02:35Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
5t 45m
1 välilasku
08:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
16. syyskuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 20m
1 välilasku
10:20Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
19. syyskuuta
02:35Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
5t 40m
1 välilasku
08:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Budapest, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Norwegian
Finnair
22. elokuuta
05:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
07:55Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
Finnair
20. huhtikuuta
05:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
07:55Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen
Useita lentoyhtiöitä
20. huhtikuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 05m
2 välilaskua
14:05Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Budapestiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Budapest

Suorat lennot Helsingistä Budapestiin lentää Finnair ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Yhden tai kahden vaihtokentän kautta Budapestiin lentäviä lentoyhtiöitä ovat ainakin airBaltic, Lufthansa, CSA ja airberlin, eli valinnanvaraa lentojen suhteen on kaupungin ystävillä runsaasti. Vaihtokenttien kautta lentoyhteydet ovat usein edullisemmat, mutta lentotarjousten ansiosta myös suorat lennot voivat osoittautua halvaksi vaihtoehdoksi. Lentoaika Helsingistä Budapestiin on yleensä noin 2 tuntia 20 minuuttia, vaihtokenttien kautta lentävillä matka-aika venyy helposti neljään tai viiteen tuntiin. Helsingistä lähtevät lennot starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Esimerkiksi Finnair tarjoaa Budapestiin parhaimmillaan kaksi lentoa päivässä. Tampereen lentokentältä suorat lennot Budapestiin tarjoaa halpalentoyhtiö Ryanair, lentoyhteyksiä on yleensä kaksi viikossa. Tampereelta lentoaika Budapestiin on noin 2 tuntia 30 minuuttia.


Miten pääsen lentokentältä Budapestin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Budapest lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Budapestin kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Budapest Ferenc Lisztin lentoasema, sijaitsee noin 16 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, joten lentokentältä on kohtuullisen edullista ottaa taksi keskustan alueelle. Normaalihinta taksimatkasta on noin 6500 forinttia (n. 21 euroa). [Tarkistettu 8.6.2017] Julkisen liikenteen yhteydet kentältä keskustaan ovat melko vaatimattomat, sillä käytännössä ainoa vaihtoehto on hyödyntää bussin ja metron yhdistelmää. Yöaikaan keskustan suuntaan liikennöi bussi 900, joka on mahdollista vaihtaa bussilinjoihin 950 ja 950A keskustaan suunnatessa. Kentältä voi vuokrata myös henkilöauton kohtuuhintaan.


Suositut lentoreitit Budapest

Etsityimmät lennot Budapest sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Budapest reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 20m
Halvin hinta
139 €
Tampere - Budapest reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 50m
Halvin hinta
245 €

Liikkuminen Budapestissä?

Budapestiä kannattaa ihailla jalkaisin tai pyörällä, mutta kätevimmin kaupunginosasta toiseen pääsee kaupungin joukkoliikennevälineillä. Parhaita liikennevälineitä kaupungissa liikkumiseen ovat metro ja raitiovaunu. Metroverkostossa linjoja on neljä. Bussiyhteydetkin voivat olla käteviä tietyillä alueilla, ja keväästä syksyyn Budapestissä voi hyödyntää myös laivayhteyksiä.

Budapestin julkiset liikennevälineet ovat edullisia moneen suureen eurooppalaiskaupunkiin verrattuna. Normaalilipun hinta on 350 forinttia (n.1,12 €), jos lipun ostaa lippuautomaateista tai lipunmyyntipisteistä, mutta kuskilta ostettuna hinta nousee 450 forinttiin (n. 1,44 €). Kätevä vaihtoehto on 24 tunnin matkakortti, jonka hinta on 1650 forinttia (n. 5,29 €). Matkakortilla voi liikkua vapaasti kaikissa liikennevälineissä, myös D14-veneellä. Veneet D11, D12 ja D13 kuuluvat kortin piiriin vain arkipäivinä ja rajoitetun määrän kertoja. Vuokra-autolla on kohtuullisen helppoa liikkua kaupungin alueella, vaikka Budapestin liikenne onkin vilkasta.


Tarvitaanko Budapestiin passi?

Suomen kansalaiset saavat oleskella Unkarissa 90 päivää ilman viisumia. Vaikka Unkari kuuluu Schengen-sopimuksen piiriin, ja rajatarkastukset on poistettu Schengen-valtioiden väliltä, Budapestin-matkoilla on kuitenkin oltava mukana lainvoimainen matkustusasiakirja eli voimassa oleva passi tai henkilökortti, jossa on kuva ja viimeinen voimassaolopäivä. Matkustusdokumentista kannattaa varmuuden vuoksi ottaa kopio esimerkiksi katoamis- tai varkaustapausten varalta. Ajokortti tai muu vastaava, esimerkiksi Kela-kortti, ei sovi matkustusdokumentiksi. Unkarin ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata kätevästi Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille on helppo jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta. Budapestissä sijaitsee Suomen Unkarin-suurlähetystö, joka auttaa suomalaisia tarpeen tullen esimerkiksi passien varkaustapauksissa ja muissa vakavissa ongelmissa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.hu.


Vinkkejä Budapestiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Budapestiin?

Lennä alkuvuodesta, vertaa lentojen hintoja ja etsi tarjouksia.

Kiinnostavatko Budapestin nähtävyydet?

Budan linna, Sankarien aukio ja Pyhän Tapanin kirkko kuuluvat vierailluimpiin nähtävyyksiin.

Mitä mukaan matkalle Budapestiin?

Hyvät kävelykengät. Muista, että kaikki tarvittava löytyy Budapestista.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Budapestissä

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Budapestissä turvallista?

Budapest on kohtuullisen turvallinen kaupunki.

Voiko Budapestissä juoda kraanavettä?

Kraanavettä voi juoda, mutta matkailijat suosivat usein pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Budapestissä?

Tapana on antaa pieni juomaraha.

Millainen on Budapestin hintataso?

Budapestissä on selvästi Suomea edullisempaa.

Mikä on aikaero Suomi-Unkari?

Kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Budapest?

Teitä pitkin matkaa on noin 1900 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Budapestissä?

Virallinen valuutta on forintti. Kaupungissa on hyvät mahdollisuudet vaihtaa rahaa.Lennot muihin kaupunkeihin Unkari

Sittenkin jotain muuta, kuin Budapest? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Unkari
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka