Etsi halvat lennot Budapest

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 5/2
su 12/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Budapest

Yhteenveto Budapest lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

45 €

Halvin meno-paluulennon hinta

117 €

Nopein lentoaika

5t 35m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Budapest kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 45 € (Tampere-Pirkkala - Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Budapest kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 117 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen).
Nopein lento kohteeseen Budapest kohteesta Suomi kestää 5t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Budapest mukaan lukien Lufthansa, Norwegian ja Ryanair.

Budapest lentotiedot ja trendit

Tutustu Budapest lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Budapest?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Budapest kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 178 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. tammikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Budapest, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 182 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Budapest?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Budapest on maanantai hintojen ollessa 190 €. Lennot reitille Suomi - Budapest torstai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 247 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Budapest?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Budapest ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Budapest keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 132 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 233 €. Lennot kohteeseen Budapest kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Budapest?

Keskimääräinen Suomi–Budapest lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen kestää keskimäärin 2t 20m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen kestää keskimäärin . Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen on alueen Budapest suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Budapest?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Budapest noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 208 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Budapest tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Budapest hintaan 181 €.

Halvimmat lennot kaupungin Budapest lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Budapest lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Budapest

HALVIN REITTI Helsinki - Budapest

Helsinki (HEL) - Budapest (BUD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Budapest kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Budapest Ferenc Lisztin kansainvälinen, jolloin hinta on keskimääräinen 208 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BUDAPESTmaaliskuu14% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Budapest lennot maksavat keskimäärin vain 178 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BUDAPEST KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu23% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Budapest lentojen keskimääräinen hinta on 256 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BUDAPEST KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu378% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Budapest kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Budapest

Matkat Budapestiin ovat suosittuja, sillä tämä Unkarin helmi on eläväinen kaupunkilomakohde ympäri vuoden. Halvat lennot Budapestiin myydään etenkin alkuvuodelle, tammi- ja helmikuulle. Myös muut palvelut ja majoitus on mahdollista saada talviaikaan halvoin hinnoin. Budjettimatkailijalle Budapest sopii tosin kaikkina vuodenaikoina, sillä kaupungin hintataso on varsin edullinen.

Jos sää on tärkein kriteerisi miettiessäsi parasta aikaa matkustaa Budapestiin, hanki lentoliput Budapestiin kevääksi tai kesäksi. Keväällä kaupunki herää eloon ja sää Budapestissa on jo kesäkuussa melko lämmin, parhaimmillaan yli 25 lämpöasteen lukemissa. Kesällä, etenkin heinäkuussa, hotellit ja lennot ovat kuitenkin kalleimmillaan ja toisaalta myös sää saattaa olla suomalaiseen makuun turhankin helteinen.

Hyvän lentotarjouksen avulla halvat lennot Budapestiin voi tosin mainiosti saada kesälomasesonginkin ajaksi. Myös joulukuussa tunnelmallinen Budapest houkuttelee paljon matkailijoita ja hinnat nousevat hieman. Yleisesti ottaen paras aika ostaa lentoliput Budapestiin on noin kaksi kuukautta ennen matkaa; pelkät lennot on helppo löytää runsaasta tarjonnasta.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Budapest on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Budapest harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Miskolc lentokenttä (148 km Budapest keskustasta).


momondosta löytyneet halvat lennot: Budapest

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Budapest

Muut matkustamoluokat Budapest lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Budapest lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Budapest?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Budapest

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Budapest?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Budapest suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Finnair, Norwegian Air International, Lufthansa ja Ryanair. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Finnair lennot kohteeseen Budapest

Finnair lentää kohteeseen Budapest noin 4 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Finnair tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 95 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Budapest reitille. Finnair on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,7/10 pistettä.

KLM lennot kohteeseen Budapest

147 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty KLM meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Budapest. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. KLM lentoyhtiöllä on 10 lentoa kohteeseen Budapest useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 178 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön KLM keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,6/10.


Budapest ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Budapest lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Budapestin kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Budapest Ferenc Lisztin lentoasema, sijaitsee noin 16 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, joten lentokentältä on kohtuullisen edullista ottaa taksi keskustan alueelle. Normaalihinta taksimatkasta on noin 6500 forinttia (n. 21 euroa). Julkisen liikenteen yhteydet kentältä keskustaan ovat melko vaatimattomat, sillä käytännössä ainoa vaihtoehto on hyödyntää bussin ja metron yhdistelmää. Yöaikaan keskustan suuntaan liikennöi bussi 900, joka on mahdollista vaihtaa bussilinjoihin 950 ja 950A keskustaan suunnatessa. Kentältä voi vuokrata myös henkilöauton kohtuuhintaan.


Budapest: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Budapest
Helsinki - Budapest reitin lennot
Nopein lentoaika2t 20m
Halvin hinta112 €
Tampere - Budapest reitin lennot
Nopein lentoaika6t 10m
Halvin hinta256 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Budapest

Budapestiä kannattaa ihailla jalkaisin tai pyörällä, mutta kätevimmin kaupunginosasta toiseen pääsee kaupungin joukkoliikennevälineillä. Parhaita liikennevälineitä kaupungissa liikkumiseen ovat metro ja raitiovaunu. Metroverkostossa linjoja on neljä. Bussiyhteydetkin voivat olla käteviä tietyillä alueilla, ja keväästä syksyyn Budapestissä voi hyödyntää myös laivayhteyksiä.

Budapestin julkiset liikennevälineet ovat edullisia moneen suureen eurooppalaiskaupunkiin verrattuna. Normaalilipun hinta on 350 forinttia (n.1,12 €), jos lipun ostaa lippuautomaateista tai lipunmyyntipisteistä, mutta kuskilta ostettuna hinta nousee 450 forinttiin (n. 1,44 €). Kätevä vaihtoehto on 24 tunnin matkakortti, jonka hinta on 1650 forinttia (n. 5,29 €). Matkakortilla voi liikkua vapaasti kaikissa liikennevälineissä, myös D14-veneellä. Veneet D11, D12 ja D13 kuuluvat kortin piiriin vain arkipäivinä ja rajoitetun määrän kertoja. Vuokra-autolla on kohtuullisen helppoa liikkua kaupungin alueella, vaikka Budapestin liikenne onkin vilkasta.


Kohteen Budapest viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset saavat oleskella Unkarissa 90 päivää ilman viisumia. Vaikka Unkari kuuluu Schengen-sopimuksen piiriin, ja rajatarkastukset on poistettu Schengen-valtioiden väliltä, Budapestin-matkoilla on kuitenkin oltava mukana lainvoimainen matkustusasiakirja eli voimassa oleva passi tai henkilökortti, jossa on kuva ja viimeinen voimassaolopäivä. Matkustusdokumentista kannattaa varmuuden vuoksi ottaa kopio esimerkiksi katoamis- tai varkaustapausten varalta. Ajokortti tai muu vastaava, esimerkiksi Kela-kortti, ei sovi matkustusdokumentiksi. Unkarin ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata kätevästi Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille on helppo jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta. Budapestissä sijaitsee Suomen Unkarin-suurlähetystö, joka auttaa suomalaisia tarpeen tullen esimerkiksi passien varkaustapauksissa ja muissa vakavissa ongelmissa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.hu.


Aloita matkan suunnittelu - Budapest


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Budapest

Lennä alkuvuodesta, vertaa lentojen hintoja ja etsi tarjouksia.

Budan linna, Sankarien aukio ja Pyhän Tapanin kirkko kuuluvat vierailluimpiin nähtävyyksiin.

Hyvät kävelykengät. Muista, että kaikki tarvittava löytyy Budapestista.

Budapest on kohtuullisen turvallinen kaupunki.

Kraanavettä voi juoda, mutta matkailijat suosivat usein pullovettä.

Tapana on antaa pieni juomaraha.

Budapestissä on selvästi Suomea edullisempaa.

Kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Teitä pitkin matkaa on noin 1900 kilometriä.

Virallinen valuutta on forintti. Kaupungissa on hyvät mahdollisuudet vaihtaa rahaa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Unkari

Eikö sittenkään Budapest? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Unkari

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Budapest. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Budapest momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Budapest, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Totta kai.momondo seuraa Budapest lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.