Halvat lennot Istanbul

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Istanbul (IST)
ti 2.3.
ti 9.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Istanbul lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Istanbul lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Istanbul lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Istanbul

Helsinki (HEL) - Istanbul lentokenttä (IST)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Istanbul kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Istanbul, jolloin hinta on keskimääräinen 230 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ISTANBULtammikuu19% halvempitammikuu aikana Helsinki - Istanbul lennot maksavat keskimäärin vain 186 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ISTANBUL KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu22% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Istanbul lentojen keskimääräinen hinta on 282 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ISTANBUL KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu333% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Istanbul kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Istanbuliin?

Satumainen Istanbul on mielenkiintoinen ja eläväinen matkakohde ympäri vuoden. Halvat lennot Istanbuliin ovat saatavilla etenkin suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle, ja esimerkiksi alkuvuodelle, etenkin tammikuulle, on helppo saada edulliset lentoliput. Myös loppuvuosi, esimerkiksi marraskuu, on hyvää matkustusaikaa kaupunkiin, sillä silloin hotellin ja lennot voi saada hyvin halvalla.

Miettiessä, milloin on paras aika matkustaa Istanbuliin, säätilojen puolesta parhaita lomajaksoja ovat kevät ja kesä. Jos varaat matkat Istanbuliin esimerkiksi kesä- tai heinäkuulle, saat takuuvarmasti nauttia lämpimästä auringonpaisteesta, mutta myös esimerkiksi autovuokrien ja majoitusten hinnat nousevat kesäisin selvästi. Myös säältään epävakaisempi joulukuu on suosittua ja normaalia kalliimpaa matkustusaikaa, tosin pelkät lennot Istanbuliin voi saada lentotarjouksia hyödyntämällä mille kuukaudelle tahansa.

Milloin lennot Istanbuliin kannattaa sitten ostaa edullisten hintojen takaamiseksi? Halvat lennot Istanbuliin saa yleensä helposti, jos ostat ne noin 60 päivää ennen matkaa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Istanbul?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Istanbul paikasta Zonguldak ovat löytäneet lentoja 90 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Istanbul. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Istanbul alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Istanbul?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Istanbul kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 186 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. maaliskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Istanbul, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 190 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Istanbul?

Paras aika varata lento kohteeseen Istanbul kohteesta Suomi on 40 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 231 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 148 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Istanbul?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää kaupunkiin Istanbul. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 251 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Istanbul on torstai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 271 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Istanbul?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Istanbul on iltapäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Istanbul iltapäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 212 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Istanbul on illalla, kun lennot maksavat noin 294 €.

Löytyykö kaupungin Istanbul lähettyviltä muita lentokenttiä?

Istanbul kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Istanbul lentokenttä (34 km kaupungin Istanbul keskustasta), Tekirdağ Corlu lentokenttä (89 km kaupungin Istanbul keskustasta), İzmit Cengiz Topel lentokenttä (99 km kaupungin Istanbul keskustasta) tai Bursa Yenişehir lentokenttä (99 km kaupungin Istanbul keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Istanbul lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Istanbul keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 167 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Istanbul

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Istanbul
Lufthansa
1. huhtikuuta
03:00
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 00m
1 välilasku
13:00
Istanbul
30. huhtikuuta
02:25
Istanbul
6t 15m
1 välilasku
08:40
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
16. maaliskuuta
03:20
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 10m
1 välilasku
13:30
Istanbul
23. maaliskuuta
03:10
Istanbul
8t 00m
1 välilasku
11:10
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. toukokuuta
03:25
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 45m
1 välilasku
12:10
Istanbul Sabiha Gokcen
30. kesäkuuta
06:45
Istanbul Sabiha Gokcen
9t 50m
1 välilasku
16:35
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
6. huhtikuuta
03:00
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 00m
1 välilasku
13:00
Istanbul
8. huhtikuuta
02:25
Istanbul
11t 10m
1 välilasku
13:35
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
5. toukokuuta
12:05
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
1 välilasku
23:15
Istanbul
30. kesäkuuta
00:15
Istanbul
10t 35m
1 välilasku
10:50
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
7. kesäkuuta
15:40
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 20m
2 välilaskua
09:00
Istanbul
5. heinäkuuta
09:55
Istanbul
9t 40m
1 välilasku
19:35
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Istanbul

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Istanbul, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
6. toukokuuta
04:30
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 40m
1 välilasku
15:10
Istanbul Sabiha Gokcen
Air France
28. toukokuuta
12:05
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
1 välilasku
23:15
Istanbul
Useita lentoyhtiöitä
5. toukokuuta
08:15
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 50m
2 välilaskua
20:05
Istanbul Sabiha Gokcen

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Istanbuliin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Istanbul

Suorat, halvat lennot Helsingistä Istanbuliin liikennöi turkkilainen lentoyhtiö Turkish Airlines ja skandinaavinen SAS (Scandinavian Airlines). Lentoja turkkilaiskaupunkiin on tarjolla päivittäin, ja suorien lentojen lentoaika Helsingistä Istanbuliin on noin 3 tuntia 30 minuuttia. Halvat lennot Istanbuliin voi saada myös vaihtokenttien kautta. Vaihdollisia lentoja Helsingistä Istanbuliin myy muun muassa venäläinen Aeroflot ja ukrainalainen Ukraine International Airlines. Vaihdollisilla lennoilla lentoaika Istanbuliin alkaa noin viidestä tunnista, hieman lentoyhteydestä riippuen. Edullinen hinta voi kuitenkin tehdä kiertoreitistä vaivan arvoisen. Suoria lentoja tarjoava Turkish Airlines tunnetaan laadukkaista lennoistaan ja hyvästä palvelustaan. Lipun hintaan kuuluu aina yksi (enintään 30 kg painava) ruumaan kirjattava matkatavara. SAS-lentoyhtiöllä edullisimpaan SAS Go Light -lipputyyppiin ei sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa, muihin lipputyyppeihin kyllä. Edullisimpaankin lipputyyppiin matkatavaran voi lisätä lisämaksusta.


Miten pääsen lentokentältä Istanbulin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Istanbul lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Istanbuliin voivat laskeutua kahdelle kentälle. Alueen lentokentistä suurempi on Atatürkin kansainvälinen lentoasema ja pienempi Sabiha Gökçenin kansainvälinen lentoasema. Kummaltakin kentältä pääsee matkailijoiden suosimalle Taksimin alueelle kätevimmin shuttle-bussilla. Jos hyppäät mieluiten taksiin, Atatürkin lentoasemalta taksimatka esimerkiksi Taksimiin maksaa noin 65 liiraa. Sabiha Gökçenin lentoasemalta sama matka maksaa noin 85–90 liiraa. [Tarkistettu 25.6.2017]


Suositut lentoreitit Istanbul

Etsityimmät lennot Istanbul sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Istanbul lennot
Lyhyin lentoaika
3t 25m
Halvin hinta
149 €

Liikkuminen Istanbulissa?

Istanbul on lähes 15 miljoonan asukkaan metropoli, jota palvelee laaja julkisen liikenteen järjestelmä. Joukkoliikenneverkostoa pyörittävät bussit, junat, raitiovaunut ja vesiliikennevälineet. Kaupungin erikoisuuksiin kuuluu maanalainen funikulaari eli kiskoköysirata nimeltään Tünel. Taksiliikenne on Istanbulissa varsin kohtuuhintaista. Joukkoliikennettä paljon hyödyntäville paras valinta oli Istanbulkart-kortti, johon voi ladata rahaa julkisen liikenteen matkoja varten. Korttimaksu on 6 liiraa, ja latauksia matkoja varten voi tehdä julkista liikennettä hallinnoivan IETT:n myyntipisteissä. [Tarkistettu 25.6.2017]

Kaupungin metrojärjestelmän (İstanbul Metrosu) M2-linja kulkee pohjoisen ja etelän välillä maan alla, ja lentokentän sekä kaupunkialueen välillä liikennöi M1-linja. Istanbul jakautuu kahteen alueeseen, Euroopan- ja Aasian-puoleiseen kaupunginosaan, ja näiden kahden alueen välillä helpointa on liikkua lautoilla. Laivalle voi nousta kätevästi Kabataş-laiturilta. Henkilöautoilua Istanbulin hektisessä liikenteessä ei voi suositella.


Tarvitaanko Istanbuliin passi tai viisumi?

Turkkiin matkustava Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia, jos kyseessä on turistimatka Turkkiin. Suomen kansalaiselle matkustusasiakirjaksi riittää passi, kunhan matkan kesto on alle 90 päivää. Passin pitää olla voimassa ainakin kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen. Passi kannattaa ennen matkaa skannata ja kopio lähettää talteen omaan sähköpostiin. Lisätietoja passivaatimuksista ja viisumiasioista antaa Turkin Helsingin-suurlähetystö. Täysi-ikäisillä on Turkin lain mukaan oltava aina mukanaan henkilöllisyyden osoittava asiakirja, ja passissa matkailijoilla on oltava maahantuloleima. Turkkiin liittyviä matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Matkustustiedotteiden avulla ulkoministeriö tietää suomalaismatkailijoiden sijainnin maailmalla esimerkiksi erilaisissa kriisitilanteissa. Vakavissa ongelmatilanteissa suomalaismatkailijoita auttaa Suomen Ankaran-suurlähetystö ja Istanbulissa sijaitseva Suomen kunniapääkonsulaatti. Konsulaatin ja suurlähetystön yhteystiedot löytyvät suurlähetystön kotisivuilta osoitteesta http://www.finland.org.tr.


Vinkkejä Istanbuliin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Istanbuliin?

Halvat lennot Istanbuliin voi saada suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle ja lentotarjouksia seuraamalla.

Kiinnostavatko Istanbulin nähtävyydet?

Hagia Sofia, Grand Bazaar ja kaupungin lukuisat moskeijat kuuluvat kiinnostavimpiin nähtävyyksiin.

Mitä mukaan matkalle Istanbuliin?

Suojaudu etenkin kesäaikaan auringolta ja kuumuudelta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Istanbulissa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Istanbulissa turvallista?

Katurikollisuus on Turkissa harvinaista, mutta kaupungissa on silti hyvä olla varovainen. Sairastapauksien varalta mukaan kannattaa ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Istanbulissa juoda kraanavettä?

Hanaveden juomista ei suositella, matkailijat suosivat ainakin matkan alussa pullovettä erilaisen bakteerikannan vuoksi.

Tippi ja juomarahakäytännöt Istanbulissa?

Hyvästä palvelusta on tapana jättää juomarahaa.

Millainen on Istanbulin hintataso?

Hintataso on selvästi Suomea edullisempi.

Mikä on aikaero Suomi-Turkki?

Aikaeroa ei ole, Turkki ja Suomi ovat samassa ajassa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Istanbul?

Välimatka on teitä pitkin noin 2 740 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Istanbulissa?

Turkin liiroja on helppo vaihtaa paikan päällä Istanbulissa.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka