Etsi halvat lennot Istanbuliin

Meno-paluu
4 matkustajaa
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 12/2
su 19/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Istanbuliin

Yhteenveto Istanbulin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

75 €

Halvin meno-paluulennon hinta

156 €

Nopein lentoaika

3t 40m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Istanbul kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 75 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Istanbul Sabiha Gokcen).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Istanbul kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 156 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Istanbul Sabiha Gokcen).
Nopein lento kohteeseen Istanbul kohteesta Suomi kestää 3t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Istanbul Sabiha Gokcen).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Istanbul mukaan lukien Lufthansa, KLM ja airBaltic.

Istanbulin lentotiedot ja trendit

Tutustu Istanbulin lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Istanbul?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Istanbul kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 243 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. syyskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Istanbul, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 281 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Istanbul?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Istanbul paikasta Ankara ovat löytäneet lentoja 93 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Istanbul. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Istanbul alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Istanbul?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Istanbul lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Istanbul lento kestää keskimäärin 3t 40m. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Istanbul kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Istanbul?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Istanbul noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 310 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 299 €.

Halvimmat lennot kaupungin Istanbul lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Istanbul lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Istanbul

Helsinki (HEL) - Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä (SAW)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Istanbul kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Istanbul Sabiha Gokcen, jolloin hinta on keskimääräinen 264 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ISTANBULmarraskuu22% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Istanbul lennot maksavat keskimäärin vain 243 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ISTANBUL KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu25% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Istanbul lentojen keskimääräinen hinta on 389 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ISTANBUL KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu461% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Istanbul kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Istanbuliin

Satumainen Istanbul on mielenkiintoinen ja eläväinen matkakohde ympäri vuoden. Halvat lennot Istanbuliin ovat saatavilla etenkin suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle, ja esimerkiksi alkuvuodelle, etenkin tammikuulle, on helppo saada edulliset lentoliput. Myös loppuvuosi, esimerkiksi marraskuu, on hyvää matkustusaikaa kaupunkiin, sillä silloin hotellin ja lennot voi saada hyvin halvalla.

Miettiessä, milloin on paras aika matkustaa Istanbuliin, säätilojen puolesta parhaita lomajaksoja ovat kevät ja kesä. Jos varaat matkat Istanbuliin esimerkiksi kesä- tai heinäkuulle, saat takuuvarmasti nauttia lämpimästä auringonpaisteesta, mutta myös esimerkiksi autovuokrien ja majoitusten hinnat nousevat kesäisin selvästi. Myös säältään epävakaisempi joulukuu on suosittua ja normaalia kalliimpaa matkustusaikaa, tosin pelkät lennot Istanbuliin voi saada lentotarjouksia hyödyntämällä mille kuukaudelle tahansa.

Milloin lennot Istanbuliin kannattaa sitten ostaa edullisten hintojen takaamiseksi? Halvat lennot Istanbuliin saa yleensä helposti, jos ostat ne noin 60 päivää ennen matkaa.

Istanbul kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Istanbul lentokenttä (34 km Istanbul keskustasta), Tekirdağ Corlu lentokenttä (89 km Istanbul keskustasta), İzmit Cengiz Topel lentokenttä (99 km Istanbul keskustasta) tai Bursa Yenişehir lentokenttä (99 km Istanbul keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Istanbul keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 285 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Kyllä, voit lentää kentälle Istanbul kaupungissa Istanbul (27,4 km naapurustosta Bagcilar).

Nähtävyyskohdetta Grand Bazaar lähinnä olevat lentokenttä on Istanbul Sabiha Gokcen 31,2 km etäisyyden päässä.


momondosta löytyneet halvat lennot: Istanbul

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Istanbul

Muut matkustamoluokat Istanbul lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Istanbul lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Istanbul?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Istanbul

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Istanbul?

Turkish Airlines on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Istanbul. Pegasus Airlines, Lufthansa ja Finnair ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Istanbul kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Istanbul, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Istanbul ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Istanbul lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Istanbul keskustaan

Halvat lennot Istanbuliin voivat laskeutua kahdelle kentälle. Alueen lentokentistä suurempi on Atatürkin kansainvälinen lentoasema ja pienempi Sabiha Gökçenin kansainvälinen lentoasema. Kummaltakin kentältä pääsee matkailijoiden suosimalle Taksimin alueelle kätevimmin shuttle-bussilla. Jos hyppäät mieluiten taksiin, Atatürkin lentoasemalta taksimatka esimerkiksi Taksimiin maksaa noin 65 liiraa. Sabiha Gökçenin lentoasemalta sama matka maksaa noin 85–90 liiraa.


Istanbul: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Istanbul
Helsinki - Istanbul reitin lennot
Nopein lentoaika3t 40m
Halvin hinta138 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Istanbul

Istanbul on lähes 15 miljoonan asukkaan metropoli, jota palvelee laaja julkisen liikenteen järjestelmä. Joukkoliikenneverkostoa pyörittävät bussit, junat, raitiovaunut ja vesiliikennevälineet. Kaupungin erikoisuuksiin kuuluu maanalainen funikulaari eli kiskoköysirata nimeltään Tünel. Taksiliikenne on Istanbulissa varsin kohtuuhintaista. Joukkoliikennettä paljon hyödyntäville paras valinta oli Istanbulkart-kortti, johon voi ladata rahaa julkisen liikenteen matkoja varten. Korttimaksu on 6 liiraa, ja latauksia matkoja varten voi tehdä julkista liikennettä hallinnoivan IETT:n myyntipisteissä.

Kaupungin metrojärjestelmän (İstanbul Metrosu) M2-linja kulkee pohjoisen ja etelän välillä maan alla, ja lentokentän sekä kaupunkialueen välillä liikennöi M1-linja. Istanbul jakautuu kahteen alueeseen, Euroopan- ja Aasian-puoleiseen kaupunginosaan, ja näiden kahden alueen välillä helpointa on liikkua lautoilla. Laivalle voi nousta kätevästi Kabataş-laiturilta. Henkilöautoilua Istanbulin hektisessä liikenteessä ei voi suositella.


Kohteen Istanbul viisumivaatimukset

Turkkiin matkustava Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia, jos kyseessä on turistimatka Turkkiin. Suomen kansalaiselle matkustusasiakirjaksi riittää passi, kunhan matkan kesto on alle 90 päivää. Passin pitää olla voimassa ainakin kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen. Passi kannattaa ennen matkaa skannata ja kopio lähettää talteen omaan sähköpostiin. Lisätietoja passivaatimuksista ja viisumiasioista antaa Turkin Helsingin-suurlähetystö. Täysi-ikäisillä on Turkin lain mukaan oltava aina mukanaan henkilöllisyyden osoittava asiakirja, ja passissa matkailijoilla on oltava maahantuloleima. Turkkiin liittyviä matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Matkustustiedotteiden avulla ulkoministeriö tietää suomalaismatkailijoiden sijainnin maailmalla esimerkiksi erilaisissa kriisitilanteissa. Vakavissa ongelmatilanteissa suomalaismatkailijoita auttaa Suomen Ankaran-suurlähetystö ja Istanbulissa sijaitseva Suomen kunniapääkonsulaatti. Konsulaatin ja suurlähetystön yhteystiedot löytyvät suurlähetystön kotisivuilta osoitteesta http://www.finland.org.tr.


Aloita matkan suunnittelu - Istanbul


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Istanbul

Halvat lennot Istanbuliin voi saada suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle ja lentotarjouksia seuraamalla.

Hagia Sofia, Grand Bazaar ja kaupungin lukuisat moskeijat kuuluvat kiinnostavimpiin nähtävyyksiin.

Suojaudu etenkin kesäaikaan auringolta ja kuumuudelta.

Katurikollisuus on Turkissa harvinaista, mutta kaupungissa on silti hyvä olla varovainen. Sairastapauksien varalta mukaan kannattaa ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Hanaveden juomista ei suositella, matkailijat suosivat ainakin matkan alussa pullovettä erilaisen bakteerikannan vuoksi.

Hyvästä palvelusta on tapana jättää juomarahaa.

Hintataso on selvästi Suomea edullisempi.

Aikaeroa ei ole, Turkki ja Suomi ovat samassa ajassa.

Välimatka on teitä pitkin noin 2 740 kilometriä.

Turkin liiroja on helppo vaihtaa paikan päällä Istanbulissa.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Istanbul on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Istanbul.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Istanbul momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Istanbul tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Istanbul on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.