Halvat lennot Istanbul

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Istanbul (IST)
to 5.8.
to 12.8.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Istanbul lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Istanbul lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Istanbul lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Istanbul

Helsinki (HEL) - Istanbul lentokenttä (IST)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Istanbul kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Istanbul, jolloin hinta on keskimääräinen 234 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ISTANBULtammikuu19% halvempitammikuu aikana Helsinki - Istanbul lennot maksavat keskimäärin vain 190 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ISTANBUL KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu22% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Istanbul lentojen keskimääräinen hinta on 286 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ISTANBUL KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu333% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Istanbul kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Istanbuliin?

Satumainen Istanbul on mielenkiintoinen ja eläväinen matkakohde ympäri vuoden. Halvat lennot Istanbuliin ovat saatavilla etenkin suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle, ja esimerkiksi alkuvuodelle, etenkin tammikuulle, on helppo saada edulliset lentoliput. Myös loppuvuosi, esimerkiksi marraskuu, on hyvää matkustusaikaa kaupunkiin, sillä silloin hotellin ja lennot voi saada hyvin halvalla.

Miettiessä, milloin on paras aika matkustaa Istanbuliin, säätilojen puolesta parhaita lomajaksoja ovat kevät ja kesä. Jos varaat matkat Istanbuliin esimerkiksi kesä- tai heinäkuulle, saat takuuvarmasti nauttia lämpimästä auringonpaisteesta, mutta myös esimerkiksi autovuokrien ja majoitusten hinnat nousevat kesäisin selvästi. Myös säältään epävakaisempi joulukuu on suosittua ja normaalia kalliimpaa matkustusaikaa, tosin pelkät lennot Istanbuliin voi saada lentotarjouksia hyödyntämällä mille kuukaudelle tahansa.

Milloin lennot Istanbuliin kannattaa sitten ostaa edullisten hintojen takaamiseksi? Halvat lennot Istanbuliin saa yleensä helposti, jos ostat ne noin 60 päivää ennen matkaa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Istanbul?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Istanbul paikasta Zonguldak ovat löytäneet lentoja 90 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Istanbul. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Istanbul alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Istanbul?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Istanbul kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 190 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. maaliskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Istanbul, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 194 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Istanbul?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Istanbul noin 40 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 235 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 126 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Istanbul?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Istanbul kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 255 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä torstai, voit odottaa näkeväsi 275 € lentohinnan reitille Suomi - Istanbul.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Istanbul?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Istanbul. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 193 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on keskipäivällä. Yritä olla ostamatta lippuja illalla, koska ne ovat yleensä noin 308 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Löytyykö kaupungin Istanbul lähettyviltä muita lentokenttiä?

Istanbul kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Istanbul lentokenttä (34 km kaupungin Istanbul keskustasta), Tekirdağ Corlu lentokenttä (89 km kaupungin Istanbul keskustasta), İzmit Cengiz Topel lentokenttä (99 km kaupungin Istanbul keskustasta) tai Bursa Yenişehir lentokenttä (99 km kaupungin Istanbul keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Istanbul lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Istanbul keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Istanbul Sabiha Gokcen lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 174 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Istanbul

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Istanbul
Lufthansa
22. marraskuuta
HEL07:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 35m
2 välilaskua
IST16:10Istanbul
7. joulukuuta
IST13:55Istanbul
7t 10m
1 välilasku
HEL21:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
25. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 10m
1 välilasku
IST12:40Istanbul
27. lokakuuta
IST02:25Istanbul
6t 20m
1 välilasku
HEL08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. syyskuuta
HEL13:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 20m
1 välilasku
IST23:15Istanbul
22. syyskuuta
IST13:00Istanbul
7t 15m
1 välilasku
HEL20:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
23. syyskuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 20m
1 välilasku
IST12:05Istanbul
1. lokakuuta
IST13:00Istanbul
7t 15m
1 välilasku
HEL20:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. marraskuuta
HEL02:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 10m
1 välilasku
SAW10:30Istanbul Sabiha Gokcen
7. joulukuuta
SAW08:40Istanbul Sabiha Gokcen
9t 00m
1 välilasku
HEL17:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
30. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 10m
1 välilasku
IST12:40Istanbul
1. marraskuuta
IST14:55Istanbul
7t 10m
1 välilasku
HEL22:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Istanbul

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Istanbul, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Lufthansa
Lufthansa
31. lokakuuta
HEL10:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 10m
1 välilasku
IST17:10Istanbul
Useita lentoyhtiöitä
9. syyskuuta
HEL20:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 40m
1 välilasku
IST04:35Istanbul
Lufthansa
31. lokakuuta
HEL08:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 35m
2 välilaskua
IST17:10Istanbul

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Istanbuliin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Istanbul

Suorat, halvat lennot Helsingistä Istanbuliin liikennöi turkkilainen lentoyhtiö Turkish Airlines ja skandinaavinen SAS (Scandinavian Airlines). Lentoja turkkilaiskaupunkiin on tarjolla päivittäin, ja suorien lentojen lentoaika Helsingistä Istanbuliin on noin 3 tuntia 30 minuuttia. Halvat lennot Istanbuliin voi saada myös vaihtokenttien kautta. Vaihdollisia lentoja Helsingistä Istanbuliin myy muun muassa venäläinen Aeroflot ja ukrainalainen Ukraine International Airlines. Vaihdollisilla lennoilla lentoaika Istanbuliin alkaa noin viidestä tunnista, hieman lentoyhteydestä riippuen. Edullinen hinta voi kuitenkin tehdä kiertoreitistä vaivan arvoisen. Suoria lentoja tarjoava Turkish Airlines tunnetaan laadukkaista lennoistaan ja hyvästä palvelustaan. Lipun hintaan kuuluu aina yksi (enintään 30 kg painava) ruumaan kirjattava matkatavara. SAS-lentoyhtiöllä edullisimpaan SAS Go Light -lipputyyppiin ei sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa, muihin lipputyyppeihin kyllä. Edullisimpaankin lipputyyppiin matkatavaran voi lisätä lisämaksusta.


Miten pääsen lentokentältä Istanbulin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Istanbul lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Istanbuliin voivat laskeutua kahdelle kentälle. Alueen lentokentistä suurempi on Atatürkin kansainvälinen lentoasema ja pienempi Sabiha Gökçenin kansainvälinen lentoasema. Kummaltakin kentältä pääsee matkailijoiden suosimalle Taksimin alueelle kätevimmin shuttle-bussilla. Jos hyppäät mieluiten taksiin, Atatürkin lentoasemalta taksimatka esimerkiksi Taksimiin maksaa noin 65 liiraa. Sabiha Gökçenin lentoasemalta sama matka maksaa noin 85–90 liiraa. [Tarkistettu 25.6.2017]


Suositut lentoreitit Istanbul

Etsityimmät lennot Istanbul sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Istanbul reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 25m
Halvin hinta
127 €

Liikkuminen Istanbulissa?

Istanbul on lähes 15 miljoonan asukkaan metropoli, jota palvelee laaja julkisen liikenteen järjestelmä. Joukkoliikenneverkostoa pyörittävät bussit, junat, raitiovaunut ja vesiliikennevälineet. Kaupungin erikoisuuksiin kuuluu maanalainen funikulaari eli kiskoköysirata nimeltään Tünel. Taksiliikenne on Istanbulissa varsin kohtuuhintaista. Joukkoliikennettä paljon hyödyntäville paras valinta oli Istanbulkart-kortti, johon voi ladata rahaa julkisen liikenteen matkoja varten. Korttimaksu on 6 liiraa, ja latauksia matkoja varten voi tehdä julkista liikennettä hallinnoivan IETT:n myyntipisteissä. [Tarkistettu 25.6.2017]

Kaupungin metrojärjestelmän (İstanbul Metrosu) M2-linja kulkee pohjoisen ja etelän välillä maan alla, ja lentokentän sekä kaupunkialueen välillä liikennöi M1-linja. Istanbul jakautuu kahteen alueeseen, Euroopan- ja Aasian-puoleiseen kaupunginosaan, ja näiden kahden alueen välillä helpointa on liikkua lautoilla. Laivalle voi nousta kätevästi Kabataş-laiturilta. Henkilöautoilua Istanbulin hektisessä liikenteessä ei voi suositella.


Tarvitaanko Istanbuliin passi tai viisumi?

Turkkiin matkustava Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia, jos kyseessä on turistimatka Turkkiin. Suomen kansalaiselle matkustusasiakirjaksi riittää passi, kunhan matkan kesto on alle 90 päivää. Passin pitää olla voimassa ainakin kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen. Passi kannattaa ennen matkaa skannata ja kopio lähettää talteen omaan sähköpostiin. Lisätietoja passivaatimuksista ja viisumiasioista antaa Turkin Helsingin-suurlähetystö. Täysi-ikäisillä on Turkin lain mukaan oltava aina mukanaan henkilöllisyyden osoittava asiakirja, ja passissa matkailijoilla on oltava maahantuloleima. Turkkiin liittyviä matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Matkustustiedotteiden avulla ulkoministeriö tietää suomalaismatkailijoiden sijainnin maailmalla esimerkiksi erilaisissa kriisitilanteissa. Vakavissa ongelmatilanteissa suomalaismatkailijoita auttaa Suomen Ankaran-suurlähetystö ja Istanbulissa sijaitseva Suomen kunniapääkonsulaatti. Konsulaatin ja suurlähetystön yhteystiedot löytyvät suurlähetystön kotisivuilta osoitteesta http://www.finland.org.tr.


Vinkkejä Istanbuliin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Istanbuliin?

Halvat lennot Istanbuliin voi saada suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle ja lentotarjouksia seuraamalla.

Kiinnostavatko Istanbulin nähtävyydet?

Hagia Sofia, Grand Bazaar ja kaupungin lukuisat moskeijat kuuluvat kiinnostavimpiin nähtävyyksiin.

Mitä mukaan matkalle Istanbuliin?

Suojaudu etenkin kesäaikaan auringolta ja kuumuudelta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Istanbulissa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Istanbulissa turvallista?

Katurikollisuus on Turkissa harvinaista, mutta kaupungissa on silti hyvä olla varovainen. Sairastapauksien varalta mukaan kannattaa ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Istanbulissa juoda kraanavettä?

Hanaveden juomista ei suositella, matkailijat suosivat ainakin matkan alussa pullovettä erilaisen bakteerikannan vuoksi.

Tippi ja juomarahakäytännöt Istanbulissa?

Hyvästä palvelusta on tapana jättää juomarahaa.

Millainen on Istanbulin hintataso?

Hintataso on selvästi Suomea edullisempi.

Mikä on aikaero Suomi-Turkki?

Aikaeroa ei ole, Turkki ja Suomi ovat samassa ajassa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Istanbul?

Välimatka on teitä pitkin noin 2 740 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Istanbulissa?

Turkin liiroja on helppo vaihtaa paikan päällä Istanbulissa.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka