Halvat lennot Pisa

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 27/7
ti 3/8

Halvimmat lennot kaupungin Pisa lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Pisa lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Pisa

HALVIN REITTI Helsinki - Pisa

Helsinki (HEL) - Bologna (BLQ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Pisa kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bologna Guglielmo Marconi, jolloin hinta on keskimääräinen 194 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PISAsyyskuu18% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Pisa lennot maksavat keskimäärin vain 160 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PISA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu20% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Pisa lentojen keskimääräinen hinta on 237 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PISA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu269% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Pisa kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Pisa?

Välimeren äärellä sijaitseva Pisan kaupunki tarjoaa vierailleen paljon muutakin kuin kuuluisan kaltevan tornin. Italialaiskaupunki Arnojoen äärellä kutsuu matkailijoita etenkin kesäisin, sillä Pisassa aurinkoisen rantaloman voi yhdistää kiehtoviin historiallisiin kohteisiin. Matkat kaupunkiin ovat kuitenkin suosittuja myös muina vuodenaikoina ja talvet ovat välimerelliseen tyyliin leppoisia. Sateita voi esiintyä kaikkina vuodenaikoina, toisinaan myös kesäisin, mutta harvemmin häiriöksi asti.

Halvat lennot Pisaan on helpointa saada kesäloma- ja joululomasesonkien ulkopuolelle. Kevät on hyvää aikaa matkustaa Pisaan, sillä tuolloin hotellit ja lennot ovat vielä edullisia. Esimerkiksi huhti-toukokuussa sää on jo mukavan lämmin. Syksy on Pisan sateisinta aikaa, mutta lämpötilat pysyvät yhä suomalaiseen makuun sopivan korkealla. Kesällä lennot ja majoituspalvelut ovat kalleimmillaan. Auringonpalvojia kesän 20–30 asteen lämpötilat kutsuvat takuuvarmasti, mutta budjettimatkaajan kannattaa välttää kiireisintä sesonkia.

Halvimmillaan lentoliput Pisaan ovat noin 50–60 päivää ennen matkan ajankohtaa. Älä siis jätä lento-ostoksia viime tippaan. Seuraa tarjouksia käyttämällä hakuamme aktiivisesti tai asettamalla hintavahdin (vaatii profiilin luomista).

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Pisa?

  50 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Pisa. Tämän lennon lähtölentokenttä on Budapest, ja se on 82 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Pisa. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Pisa omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Pisa?

  syyskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Pisa kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 160 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Pisa syyskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen maaliskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 169 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Pisa?

  Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 56 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Pisa. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 197 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Pisa?

  Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Pisa on lauantai hintojen ollessa 152 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Pisa on sunnuntai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 254 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Pisa?

  Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Pisa. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 168 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 251 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

 • Löytyykö kaupungin Pisa lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Firenze Peretola lentokenttä, San Dalmazio San Domino Island lentokenttä, Campo nell'Elba Marina Di Campo lentokenttä, Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä tai Parma lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Pisa.

 • Voiko kaupunkiin Pisa lentää jotenkin halvemmalla?

  Voit löytää tarjouksia kentälle Pisan kansainvälinen lentoasema lentokenttä keskimääräiseen hintaan 222 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Pisa

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Pisa
Useita lentoyhtiöitä
12. elokuuta
HEL16:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
43t 20m
2 välilaskua
PSA11:40Pisan kansainvälinen lentoasema
16. elokuuta
PSA06:05Pisan kansainvälinen lentoasema
13t 15m
1 välilasku
HEL19:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
12. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
1 välilasku
PSA11:55Pisan kansainvälinen lentoasema
16. elokuuta
PSA14:00Pisan kansainvälinen lentoasema
5t 50m
1 välilasku
HEL19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. elokuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 15m
3 välilaskua
PSA09:45Pisan kansainvälinen lentoasema
16. elokuuta
PSA06:00Pisan kansainvälinen lentoasema
22t 05m
2 välilaskua
HEL04:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. elokuuta
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 40m
2 välilaskua
PSA08:15Pisan kansainvälinen lentoasema
16. elokuuta
PSA13:15Pisan kansainvälinen lentoasema
30t 05m
2 välilaskua
HEL19:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. elokuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 15m
3 välilaskua
PSA09:45Pisan kansainvälinen lentoasema
16. elokuuta
PSA04:45Pisan kansainvälinen lentoasema
23t 20m
3 välilaskua
HEL04:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. heinäkuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 05m
3 välilaskua
PSA13:40Pisan kansainvälinen lentoasema
1. elokuuta
PSA12:20Pisan kansainvälinen lentoasema
39t 45m
3 välilaskua
HEL04:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Pisa

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Pisa, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja airBaltic
Norwegian
13. syyskuuta
HEL13:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 55m
1 välilasku
PSA10:30Pisan kansainvälinen lentoasema
Norwegian
13. syyskuuta
HEL12:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 15m
2 välilaskua
PSA10:30Pisan kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. syyskuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 15m
3 välilaskua
PSA18:50Pisan kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pisa?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Pisa

Kesäisin – kesäkuusta elokuuhun – suomalaislentoyhtiö Finnair tarjoaa suorat lennot Helsingistä Pisaan. Vaihtokenttien kautta italialaiskaupunkiin on helppo matkustaa ympäri vuoden. Lennot Pisaan voi saada yhdellä vaihdolla esimerkiksi saksalaisen Lufthansan, norjalaisen low cost -lentoyhtiön Norwegianin tai alankomaalaisen KLM:n tarjonnasta. Suorilla lennoilla lentoaika Helsingistä Pisaan on noin 3 tuntia 15 minuuttia. Jos reitti kulkee yhden vaihtokentän kautta, matka-aika venyy vähintään 4 tuntiin 45 minuuttiin. Lähtevät lennot starttaavat kohti Pisaa aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lentoyhteydet Suomen ja Pisan välillä ovat tiheät, joten lähtöjen suhteen on mukavasti valinnanvaraa. Kiinnitä lippuja ostaessasi huomiota myös lentolipun hintaan sisältyviin palveluihin ja matkatavararajoituksiin. Lentoyhtiöiden välillä palveluissa voi olla eroja.


Pisa ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Pisa lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Pisan kansainvälinen lentokenttä, Pisa Airport, sijaitsee vain noin 3 km:n päässä kaupungin keskustasta. Pisan päärautatieasemalle on matkaa kentältä ainoastaan 2 km. Kyseiselle kentälle laskeutuvat kaikki Suomesta matkaan lähteneet Pisan lennot. Lentoasema on yksi tärkeimmistä Italian Toscanan alueella, eli lentoliikenne Pisan lentokentälle on varsin vilkasta. Lentomatkustajat pääsevät kentältä Pisan päärautatieasemalle kätevimmin uuden ja nopean People Mover -junan avulla. People Mover liikennöi päivittäin noin kello 6.00–00.00 välillä. Normaalisti junia lähtee kentältä noin 5–8 minuutin välein. Lentokentän juna-asema sijaitsee aivan terminaalin tuntumassa, vain 40 metrin päässä terminaalista. Matka-aika kaupunkiin on viitisen minuuttia. Junalipun hinta on yhteen suuntaan noin 2,70 euroa ja meno-paluulipun noin 5,40 euroa. Liput ostetaan lippuautomaateista terminaalin sisältä. Junalinjan päätepiste, eli Pisan rautatieasema (Pisa Centrale), sijaitsee noin 1 km:n päässä kaupungin ydinkeskustasta. Rautatieasemalta voit siis jatkaa matkaa keskustaan joko kävellen tai paikallisbussilla. Pisan lentokentältä liikennöi myös Airport Bus Express -busseja, mutta ne kulkevat ainoastaan Firenzen suuntaan.


Pisa: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Pisa
Helsinki - Pisa reitin lennot
Lyhyin lentoaika23t 30m
Halvin hinta343 €

Liikkuminen Pisassa?

Pisa on pienehkö kaupunki, jossa lähes kaikkialle on mahdollista liikkua jalkaisin tai pyörällä. Päärautatieasemalta tunnetulle Piazza dei Miracoli -aukiolle on vain noin 20 minuutin kävelymatka. Jos haluat liikkua ydinkeskustan ulkopuolella, avuksi kannattaa ottaa paikallisbussit. Niitä liikennöi CPT-yhtiö (Compagnia Pisana Trasporti). Kaupungin bussiasema sijaitsee rautatieaseman vieressä, ja bussiasemalta alkavat monet linja-autoreitit eri puolille kaupunkia. Lippuja paikallisbusseihin voi ostaa esimerkiksi lehtikioskeista sekä pienistä lippupisteistä. Hinnat ovat halvat, sillä kertalippu maksaa vain vähän päälle euron. 10 matkan kortin saa puolestaan noin 9 eurolla. Lippu on leimattava aina ennen bussimatkaa. Yksi lippu on voimassa 70 minuuttia, ja tämän aikarajan sisällä bussilinjaa voi halutessaan vaihtaa.

Matkailijoiden keskuudessa suosittu kulkuväline on myös Pisa Sightseeing -bussi, joka toimii hop-on hop-off -periaatteella. Kyydistä voi siis jäädä ja kyytiin jälleen nousta millä pysäkillä tahansa. Bussilla on kaksi suosittua reittiä, joita se kulkee keväästä syksyyn. Pisa Sightseeing -bussi liikennöi ainoastaan huhtikuusta lokakuuhun. Bussi lähtee liikkeelle bussiasemalta rautatieaseman tuntumasta.


Tarvitaanko Pisaan passi?

Italia kuuluu Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen. Passia ei siis ole pakko pakata mukaan Pisan reissulle. Jos et jostain syystä halua matkustaa passin kera, lennolla on silti aina oltava mukana virallinen henkilöllisyystodistus. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Suomesta Pisaan lennettäessä rajatarkastuksia ei ole. On silti mahdollista, että sinua pyydetään esittämään henkilöllisyystodistus esimerkiksi lentokentällä tai maassa oleskellessasi. Mikäli et aio autoilla Pisassa, voit jättää ajokortin kotiin, sillä ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi.


Aloita matkan suunnittelu - Pisa


Vinkkejä Pisaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Lennot Pisaan ovat edullisimmillaan noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa. Jos haluat löytää mahdollisimman halvat lennot, vältä kesän sesonkiaikaa ja joulua. Lentoreittivaihtoehtoja on erilaisia. Käytä siis hakuamme ja vertaa eri lentoreittien ja lähtöpäivien hintaeroja.

Kiinnostavatko Pisan nähtävyydet?

Piazza dei Miracoli -aukio, jossa sijaitsee kuulu Pisan kalteva torni, on kaupungin tunnetuin nähtävyys. Vieraile myös esimerkiksi Duomossa eli Pisan tuomiokirkossa.

Mitä mukaan matkalle Pisaan?

Pisan säät ovat leppoisat ympäri vuoden, mutta varaudu kesäisin suojaamaan itsesi auringolta. Kävelyretkiä varten tarvitset hyvät kävelykengät. Myös suomi-italia-sanakirjasta voi olla hyötyä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Pisassa

Italia on EU-maa, joten Pisassa on mahdollista käyttää matkapuhelinpalveluita tiettyyn rajaan asti lähes Suomen hinnoilla. Tarkista kuitenkin roaming-rajoitukset operaattoriltasi ja hyödynnä myös ilmaisia wifi-yhteyksiä esimerkiksi hotelleissa.

Onko Pisassa turvallista?

Pisa on turvallinen matkailukaupunki. Joukkoliikennevälineissä ja väenpaljoudessa on kuitenkin hyvä pitää silmät auki taskuvarkaiden varalta.

Voiko Pisassa juoda kraanavettä?

Hanavesi on juomakelpoista kaikkialla Italiassa.

Tippi ja juomarahakäytännöt Pisassa?

Juomarahaa jätetään esimerkiksi Pisan ravintoloissa, jos palvelu on mieleistä.

Millainen on Pisan hintataso?

Vaikka matkailijoille suunnattujen palvelujen hintahaitari on Pisassa suuri, on Italian yleinen hintataso selvästi Suomea edullisempi.

Mikä on aikaero Suomi-Italia?

Italian aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Pisa?

Välimatka on maanteitse noin 2670 km.