Etsi halpoja lentoja Pisa alk. 88 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/6
ma 19/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Pisa

Yhteenveto Pisa lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

88 €

Halvin meno-paluulennon hinta

202 €

Nopein lentoaika

7t 00m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Pisa kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 88 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pisan kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Pisa kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 202 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pisan kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Pisa kohteesta Suomi kestää 7t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pisan kansainvälinen lentoasema).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Pisa mukaan lukien British Airways, Lufthansa ja airBaltic.

Pisa lentotiedot ja trendit

Tutustu Pisa lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Pisa?

elokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Pisa kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 154 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Pisa elokuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen tammikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 155 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Pisa?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Pisa?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Pisa on perjantai hintojen ollessa 230 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Pisa on sunnuntai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 382 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Pisa?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Pisa. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 236 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on keskipäivällä. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 372 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Pisa?

Keskimääräinen Suomi–Pisa lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Bologna Guglielmo Marconi kestää keskimäärin 3t, kun taas lento paikasta Tampere-Pirkkala paikkaan Bologna Guglielmo Marconi kestää keskimäärin . Bologna Guglielmo Marconi on alueen Pisa suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Pisa?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 53 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Pisa. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 230 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 209 €.

Halvimmat lennot kaupungin Pisa lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Pisa lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Pisa

HALVIN REITTI Helsinki - Pisa

Helsinki (HEL) - Pisa (PSA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Pisa kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Pisan kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 230 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PISAelokuu33% halvempielokuu aikana Helsinki - Pisa lennot maksavat keskimäärin vain 154 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PISA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu48% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Pisa lentojen keskimääräinen hinta on 341 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PISA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu401% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Pisa kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Pisa

Välimeren äärellä sijaitseva Pisan kaupunki tarjoaa vierailleen paljon muutakin kuin kuuluisan kaltevan tornin. Italialaiskaupunki Arnojoen äärellä kutsuu matkailijoita etenkin kesäisin, sillä Pisassa aurinkoisen rantaloman voi yhdistää kiehtoviin historiallisiin kohteisiin. Matkat kaupunkiin ovat kuitenkin suosittuja myös muina vuodenaikoina ja talvet ovat välimerelliseen tyyliin leppoisia. Sateita voi esiintyä kaikkina vuodenaikoina, toisinaan myös kesäisin, mutta harvemmin häiriöksi asti.

Halvat lennot Pisaan on helpointa saada kesäloma- ja joululomasesonkien ulkopuolelle. Kevät on hyvää aikaa matkustaa Pisaan, sillä tuolloin hotellit ja lennot ovat vielä edullisia. Esimerkiksi huhti-toukokuussa sää on jo mukavan lämmin. Syksy on Pisan sateisinta aikaa, mutta lämpötilat pysyvät yhä suomalaiseen makuun sopivan korkealla. Kesällä lennot ja majoituspalvelut ovat kalleimmillaan. Auringonpalvojia kesän 20–30 asteen lämpötilat kutsuvat takuuvarmasti, mutta budjettimatkaajan kannattaa välttää kiireisintä sesonkia.

Halvimmillaan lentoliput Pisaan ovat noin 50–60 päivää ennen matkan ajankohtaa. Älä siis jätä lento-ostoksia viime tippaan. Seuraa tarjouksia käyttämällä hakuamme aktiivisesti tai asettamalla hintavahdin (vaatii profiilin luomista).

Firenze Peretola lentokenttä, Campo nell'Elba Marina Di Campo lentokenttä, Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä, Parma lentokenttä tai Genova Cristoforo Colombo lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Pisa.

Voit löytää tarjouksia kentälle Genova Cristoforo Colombo lentokenttä keskimääräiseen hintaan 69 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Pisa

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Pisa
Useita lentoyhtiöitä
2. elokuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 05m
1 välilasku
PSA14:20Pisan kansainvälinen lentoasema
9. elokuuta
PSA18:35Pisan kansainvälinen lentoasema
12t 30m
1 välilasku
HEL07:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. syyskuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 00m
1 välilasku
PSA19:10Pisan kansainvälinen lentoasema
17. syyskuuta
PSA02:30Pisan kansainvälinen lentoasema
16t 50m
2 välilaskua
HEL19:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
30. elokuuta
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 50m
1 välilasku
PSA18:30Pisan kansainvälinen lentoasema
5. syyskuuta
PSA09:25Pisan kansainvälinen lentoasema
3t 15m
HEL12:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. elokuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 00m
2 välilaskua
PSA17:15Pisan kansainvälinen lentoasema
9. elokuuta
PSA18:15Pisan kansainvälinen lentoasema
25t 10m
1 välilasku
HEL19:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. elokuuta
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
2 välilaskua
PSA20:25Pisan kansainvälinen lentoasema
5. syyskuuta
PSA09:25Pisan kansainvälinen lentoasema
3t 15m
HEL12:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. syyskuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 00m
1 välilasku
PSA19:10Pisan kansainvälinen lentoasema
17. syyskuuta
PSA03:10Pisan kansainvälinen lentoasema
9t 15m
1 välilasku
HEL12:25Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Pisa

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Pisa, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä British Airways ja Ryanair
Ryanair
13. syyskuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 00m
1 välilasku
PSA19:10Pisan kansainvälinen lentoasema
Ryanair
13. heinäkuuta
HEL19:50Helsinki-Vantaan lentoasema
38t 15m
2 välilaskua
PSA10:05Pisan kansainvälinen lentoasema
Ryanair
13. heinäkuuta
HEL19:50Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 15m
1 välilasku
PSA08:05Pisan kansainvälinen lentoasema

Muut matkustamoluokat Pisa lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Pisa lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pisa?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Pisa

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Pisa on KLM, ja se liikennöi 2 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Schiphol, ja paras tarjous KLM lennolle kohteeseen Pisa on 177 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Pisa, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 253 KLM Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,6.

108 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty Ryanair meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Pisa. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Ryanair lentoyhtiöllä on 6 lentoa kohteeseen Pisa useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 1 306 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön Ryanair keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,0/10.


Pisa: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Pisa
Helsinki - Pisa reitin lennot
Nopein lentoaika3t 15m
Halvin hinta202 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Pisa

Pisa on pienehkö kaupunki, jossa lähes kaikkialle on mahdollista liikkua jalkaisin tai pyörällä. Päärautatieasemalta tunnetulle Piazza dei Miracoli -aukiolle on vain noin 20 minuutin kävelymatka. Jos haluat liikkua ydinkeskustan ulkopuolella, avuksi kannattaa ottaa paikallisbussit. Niitä liikennöi CPT-yhtiö (Compagnia Pisana Trasporti). Kaupungin bussiasema sijaitsee rautatieaseman vieressä, ja bussiasemalta alkavat monet linja-autoreitit eri puolille kaupunkia. Lippuja paikallisbusseihin voi ostaa esimerkiksi lehtikioskeista sekä pienistä lippupisteistä. Hinnat ovat halvat, sillä kertalippu maksaa vain vähän päälle euron. 10 matkan kortin saa puolestaan noin 9 eurolla. Lippu on leimattava aina ennen bussimatkaa. Yksi lippu on voimassa 70 minuuttia, ja tämän aikarajan sisällä bussilinjaa voi halutessaan vaihtaa.

Matkailijoiden keskuudessa suosittu kulkuväline on myös Pisa Sightseeing -bussi, joka toimii ”hop-on hop-off” -periaatteella. Kyydistä voi siis jäädä ja kyytiin jälleen nousta millä pysäkillä tahansa. Bussilla on kaksi suosittua reittiä, joita se kulkee keväästä syksyyn. Pisa Sightseeing -bussi liikennöi ainoastaan huhtikuusta lokakuuhun. Bussi lähtee liikkeelle bussiasemalta rautatieaseman tuntumasta.


Kohteen Pisa viisumivaatimukset

Italia kuuluu Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen. Passia ei siis ole pakko pakata mukaan Pisan reissulle. Jos et jostain syystä halua matkustaa passin kera, lennolla on silti aina oltava mukana virallinen henkilöllisyystodistus. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Suomesta Pisaan lennettäessä rajatarkastuksia ei ole. On silti mahdollista, että sinua pyydetään esittämään henkilöllisyystodistus esimerkiksi lentokentällä tai maassa oleskellessasi. Mikäli et aio autoilla Pisassa, voit jättää ajokortin kotiin, sillä ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi.


Aloita matkan suunnittelu - Pisa


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Pisa

Lennot Pisaan ovat edullisimmillaan noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa. Jos haluat löytää mahdollisimman halvat lennot, vältä kesän sesonkiaikaa ja joulua. Lentoreittivaihtoehtoja on erilaisia. Käytä siis hakuamme ja vertaa eri lentoreittien ja lähtöpäivien hintaeroja.

Piazza dei Miracoli -aukio, jossa sijaitsee kuulu Pisan kalteva torni, on kaupungin tunnetuin nähtävyys. Vieraile myös esimerkiksi Duomossa eli Pisan tuomiokirkossa.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Pisa on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Pisa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Pisa momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.