Halvat lennot Pisa

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Pisa

Yhteenveto Pisa lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

39 €

Halvin meno-paluulennon hinta

103 €

Nopein lentoaika

3t 15m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Pisa kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 39 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pisan kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Pisa kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 103 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pisan kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Pisa kohteesta Suomi kestää 3t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Pisan kansainvälinen lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Pisa mukaan lukien airBaltic, Ryanair ja Norwegian.

Halvimmat lennot kaupungin Pisa lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Pisa lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Pisa

HALVIN REITTI Helsinki - Pisa

Helsinki (HEL) - Bologna (BLQ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Pisa kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bologna Guglielmo Marconi, jolloin hinta on keskimääräinen 214 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PISAsyyskuu18% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Pisa lennot maksavat keskimäärin vain 176 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PISA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu20% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Pisa lentojen keskimääräinen hinta on 261 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PISA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu269% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Pisa kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Pisa?

Välimeren äärellä sijaitseva Pisan kaupunki tarjoaa vierailleen paljon muutakin kuin kuuluisan kaltevan tornin. Italialaiskaupunki Arnojoen äärellä kutsuu matkailijoita etenkin kesäisin, sillä Pisassa aurinkoisen rantaloman voi yhdistää kiehtoviin historiallisiin kohteisiin. Matkat kaupunkiin ovat kuitenkin suosittuja myös muina vuodenaikoina ja talvet ovat välimerelliseen tyyliin leppoisia. Sateita voi esiintyä kaikkina vuodenaikoina, toisinaan myös kesäisin, mutta harvemmin häiriöksi asti.

Halvat lennot Pisaan on helpointa saada kesäloma- ja joululomasesonkien ulkopuolelle. Kevät on hyvää aikaa matkustaa Pisaan, sillä tuolloin hotellit ja lennot ovat vielä edullisia. Esimerkiksi huhti-toukokuussa sää on jo mukavan lämmin. Syksy on Pisan sateisinta aikaa, mutta lämpötilat pysyvät yhä suomalaiseen makuun sopivan korkealla. Kesällä lennot ja majoituspalvelut ovat kalleimmillaan. Auringonpalvojia kesän 20–30 asteen lämpötilat kutsuvat takuuvarmasti, mutta budjettimatkaajan kannattaa välttää kiireisintä sesonkia.

Halvimmillaan lentoliput Pisaan ovat noin 50–60 päivää ennen matkan ajankohtaa. Älä siis jätä lento-ostoksia viime tippaan. Seuraa tarjouksia käyttämällä hakuamme aktiivisesti tai asettamalla hintavahdin (vaatii profiilin luomista).

7 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Pisa. Tämän lennon lähtölentokenttä on Palermo, ja se on 96 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Pisa. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Pisa omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

syyskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Pisa kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 176 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Pisa syyskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen maaliskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 186 €.

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 56 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Pisa. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 216 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 103 €.

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Pisa on tiistai hintojen ollessa 201 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Pisa on torstai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 288 €.

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Pisa. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 137 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 230 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Firenze Peretola lentokenttä, San Dalmazio San Domino Island lentokenttä, Campo nell'Elba Marina Di Campo lentokenttä, Bologna Guglielmo Marconi lentokenttä tai Parma lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Pisa.

Voit löytää tarjouksia kentälle Pisan kansainvälinen lentoasema lentokenttä keskimääräiseen hintaan 136 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Pisa

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Pisa
Ryanair
14. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 15m
1 välilasku
PSA20:50Pisan kansainvälinen lentoasema
25. kesäkuuta
PSA09:35Pisan kansainvälinen lentoasema
20t 30m
2 välilaskua
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
20. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
PSA07:45Pisan kansainvälinen lentoasema
24. kesäkuuta
PSA02:00Pisan kansainvälinen lentoasema
15t 15m
1 välilasku
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
10. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 05m
1 välilasku
PSA20:45Pisan kansainvälinen lentoasema
18. kesäkuuta
PSA04:35Pisan kansainvälinen lentoasema
11t 05m
1 välilasku
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
20. kesäkuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 05m
2 välilaskua
PSA11:40Pisan kansainvälinen lentoasema
24. kesäkuuta
PSA02:00Pisan kansainvälinen lentoasema
15t 15m
1 välilasku
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
10. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 05m
1 välilasku
PSA20:45Pisan kansainvälinen lentoasema
18. kesäkuuta
PSA02:00Pisan kansainvälinen lentoasema
33t 20m
2 välilaskua
HEL11:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
14. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 15m
1 välilasku
PSA20:50Pisan kansainvälinen lentoasema
25. kesäkuuta
PSA02:15Pisan kansainvälinen lentoasema
13t 50m
1 välilasku
HEL16:05Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Pisa

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Pisa, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja Ryanair
Ryanair
22. kesäkuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 15m
2 välilaskua
PSA20:50Pisan kansainvälinen lentoasema
Ryanair
21. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 50m
1 välilasku
PSA07:00Pisan kansainvälinen lentoasema
Ryanair
22. kesäkuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 05m
1 välilasku
PSA20:50Pisan kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pisa?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Pisa

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pisa?

Lentäessäsi kohteeseen Pisa kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Norwegian Air International, Lufthansa, Norwegian tai airBaltic. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Norwegian Air International lennot kohteeseen Pisa

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Pisa on Norwegian Air International, ja se liikennöi 1 lento tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Kööpenhamina, ja paras tarjous Norwegian Air International lennolle kohteeseen Pisa on 119 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Pisa, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 21 Norwegian Air International Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,8.

KLM lennot kohteeseen Pisa

179 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty KLM meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Pisa. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. KLM lentoyhtiöllä on 3 lentoa kohteeseen Pisa useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 121 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön KLM keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,8/10.


Pisa ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Pisa lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Pisan kansainvälinen lentokenttä, Pisa Airport, sijaitsee vain noin 3 km:n päässä kaupungin keskustasta. Pisan päärautatieasemalle on matkaa kentältä ainoastaan 2 km. Kyseiselle kentälle laskeutuvat kaikki Suomesta matkaan lähteneet Pisan lennot. Lentoasema on yksi tärkeimmistä Italian Toscanan alueella, eli lentoliikenne Pisan lentokentälle on varsin vilkasta. Lentomatkustajat pääsevät kentältä Pisan päärautatieasemalle kätevimmin uuden ja nopean People Mover -junan avulla. People Mover liikennöi päivittäin noin kello 6.00–00.00 välillä. Normaalisti junia lähtee kentältä noin 5–8 minuutin välein. Lentokentän juna-asema sijaitsee aivan terminaalin tuntumassa, vain 40 metrin päässä terminaalista. Matka-aika kaupunkiin on viitisen minuuttia. Junalipun hinta on yhteen suuntaan noin 2,70 euroa ja meno-paluulipun noin 5,40 euroa. Liput ostetaan lippuautomaateista terminaalin sisältä. Junalinjan päätepiste, eli Pisan rautatieasema (Pisa Centrale), sijaitsee noin 1 km:n päässä kaupungin ydinkeskustasta. Rautatieasemalta voit siis jatkaa matkaa keskustaan joko kävellen tai paikallisbussilla. Pisan lentokentältä liikennöi myös Airport Bus Express -busseja, mutta ne kulkevat ainoastaan Firenzen suuntaan.


Pisa: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Pisa
Helsinki - Pisa reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 15m
Halvin hinta103 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Pisa

Pisa on pienehkö kaupunki, jossa lähes kaikkialle on mahdollista liikkua jalkaisin tai pyörällä. Päärautatieasemalta tunnetulle Piazza dei Miracoli -aukiolle on vain noin 20 minuutin kävelymatka. Jos haluat liikkua ydinkeskustan ulkopuolella, avuksi kannattaa ottaa paikallisbussit. Niitä liikennöi CPT-yhtiö (Compagnia Pisana Trasporti). Kaupungin bussiasema sijaitsee rautatieaseman vieressä, ja bussiasemalta alkavat monet linja-autoreitit eri puolille kaupunkia. Lippuja paikallisbusseihin voi ostaa esimerkiksi lehtikioskeista sekä pienistä lippupisteistä. Hinnat ovat halvat, sillä kertalippu maksaa vain vähän päälle euron. 10 matkan kortin saa puolestaan noin 9 eurolla. Lippu on leimattava aina ennen bussimatkaa. Yksi lippu on voimassa 70 minuuttia, ja tämän aikarajan sisällä bussilinjaa voi halutessaan vaihtaa.

Matkailijoiden keskuudessa suosittu kulkuväline on myös Pisa Sightseeing -bussi, joka toimii ”hop-on hop-off” -periaatteella. Kyydistä voi siis jäädä ja kyytiin jälleen nousta millä pysäkillä tahansa. Bussilla on kaksi suosittua reittiä, joita se kulkee keväästä syksyyn. Pisa Sightseeing -bussi liikennöi ainoastaan huhtikuusta lokakuuhun. Bussi lähtee liikkeelle bussiasemalta rautatieaseman tuntumasta.


Kohteen Pisa viisumivaatimukset

Italia kuuluu Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen. Passia ei siis ole pakko pakata mukaan Pisan reissulle. Jos et jostain syystä halua matkustaa passin kera, lennolla on silti aina oltava mukana virallinen henkilöllisyystodistus. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen henkilökortti. Suomesta Pisaan lennettäessä rajatarkastuksia ei ole. On silti mahdollista, että sinua pyydetään esittämään henkilöllisyystodistus esimerkiksi lentokentällä tai maassa oleskellessasi. Mikäli et aio autoilla Pisassa, voit jättää ajokortin kotiin, sillä ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi.


Aloita matkan suunnittelu - Pisa


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Pisa

Lennot Pisaan ovat edullisimmillaan noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa. Jos haluat löytää mahdollisimman halvat lennot, vältä kesän sesonkiaikaa ja joulua. Lentoreittivaihtoehtoja on erilaisia. Käytä siis hakuamme ja vertaa eri lentoreittien ja lähtöpäivien hintaeroja.

Piazza dei Miracoli -aukio, jossa sijaitsee kuulu Pisan kalteva torni, on kaupungin tunnetuin nähtävyys. Vieraile myös esimerkiksi Duomossa eli Pisan tuomiokirkossa.

Pisan säät ovat leppoisat ympäri vuoden, mutta varaudu kesäisin suojaamaan itsesi auringolta. Kävelyretkiä varten tarvitset hyvät kävelykengät. Myös suomi-italia-sanakirjasta voi olla hyötyä.

Pisa on turvallinen matkailukaupunki. Joukkoliikennevälineissä ja väenpaljoudessa on kuitenkin hyvä pitää silmät auki taskuvarkaiden varalta.

Hanavesi on juomakelpoista kaikkialla Italiassa.

Juomarahaa jätetään esimerkiksi Pisan ravintoloissa, jos palvelu on mieleistä.

Vaikka matkailijoille suunnattujen palvelujen hintahaitari on Pisassa suuri, on Italian yleinen hintataso selvästi Suomea edullisempi.

Italian aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Välimatka on maanteitse noin 2670 km.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Pisa on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Pisa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Pisa momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Pisa.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Pisa. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.