Lennot Suomi

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Suomi

Yhteenveto Suomi lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

21 €

Halvin meno-paluulennon hinta

42 €

Nopein lentoaika

1t 00m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Suomi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 21 € (Oulun lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Suomi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 42 € (Oulun lentoasema - Helsinki-Vantaan lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Suomi kohteesta Suomi kestää 1t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Oulun lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Suomi mukaan lukien Finnair, DAT ja Norwegian.

Halvimmat lennot Suomi kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Suomi
Helsinki
Helsinki

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Suomi

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Suomi

Levin hiihto- ja laskettelukeskus lähinnä oleva lentokenttä on Kittilä lentokenttä, joka sijaitsee kaupungissa Sirkka. Jos suunnittelet vierailua tai oleskelua tällä alueella, kentälle Kittilä lentokenttä lentäminen on järkevintä.

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Suomi ovat:
8 € per henkilö Ryanair-lennolle
15 € per henkilö VR-lennolle
30 € per henkilö Norwegian-lennolle

Voit odottaa maksavasi keskimäärin 195 € lennosta kohteeseen Suomi. Käyttäjämme löysivät kuitenkin lentoja kohteeseen Suomi hintaan 7 €, mikä on halvin hinta, jonka olemme nähneet kuluneen viikon aikana. 1597 € per lippu on yleensä kallein lento kohteeseen Suomi, kun taas 187 € hintaa tai alle pidetään hyvänä tarjouksena.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Suomi kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Suomi kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Suomi: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Suomi, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
OuluHelsinki1t 05m61 €
HelsinkiOulu1t 00m70 €
HelsinkiKuopio1t 00m81 €
KuopioHelsinki1t 00m82 €
RovaniemiHelsinki1t 15m91 €
HelsinkiRovaniemi1t 15m92 €
HelsinkiKajaani1t 25m97 €
HelsinkiSavonlinna0t 55m111 €
KajaaniHelsinki1t 20m115 €
HelsinkiKokkola-Pietarsaari0t 55m123 €
HelsinkiMaarianhamina0t 55m124 €
HelsinkiKuusamo1t 40m131 €
HelsinkiJyväskylä0t 45m133 €
TurkuHelsinki0t 35m134 €
KemiHelsinki1t 20m137 €
HelsinkiKittilä1t 30m142 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Suomi

Suorat lennot Suomessa kuljettavat matkailijoita Helsinki-Vantaan lentokentältä noin 17 eri lentokohteeseen, eli kotimaan lentokohteita on tarjolla jokaiseen makuun. Pohjois-Suomessa suorat kotimaan lennot laskeutuvat ja lähtevät lentokentiltä Oulussa, Rovaniemellä, Kittilässä, Kemissä, Ivalossa ja Enontekiöllä. Pohjois-Suomen lentoaikataulut vaihtelevat vuodenaikojen mukaan, ja vilkkaimmillaan lentoyhteydet Helsingistä pohjoiseen ovat talvikuukausina. Esimerkiksi Enontekiölle lentoja on tarjolla ainoastaan talvikaudella, jolloin lentoja Käsivarren Lapissa sijaitsevaan kuntaan on yleensä kerran viikossa. Myös Kittilään ja Rovaniemelle lentoyhteydet ovat selvästi tiheämmät talvella kuin muina vuodenaikoina. Helsingistä on tarjolla suoria lentoja myös kaikkiin Suomen suurimpiin kaupunkeihin, esimerkiksi Tampereelle, Turkuun, Ouluun ja Jyväskylään. Suosituimpiin kohteisiin lentoja on useita päivässä, ja sesonkilomakuukausina lentoyhteydet yleensä vilkastuvat. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentältä Ouluun on parhaimmillaan yli 15 päivittäistä lentoa, Tampereelle 6 ja Turkuun 8. Lisäksi halvat lennot Suomessa voi napata esimerkiksi Kainuussa sijaitsevaan Kajaaniin, Pohjois-Pohjanmaan Kuusamoon, Itä-Suomen Joensuuhun, Pohjois-Savon Kuopioon, Keski-Pohjanmaan Kokkolaan ja Ahvenanmaan Maarianhaminaan. Oli kohteesi mikä tahansa, voit varautua helppoon lentomatkaan, sillä matkat Suomessa ovat lentoteitse lyhyitä. Pohjois-Suomen kohteisiin lentoaika on pisimmillään noin kaksi tuntia ja 30 minuuttia. Tyypillinen lentoaika Lappia eteläisempiin kotimaan kohteisiin, esimerkiksi Kuopioon, Joensuuhun ja Jyväskylään, on noin yksi tunti.

Halvat lennot Suomessa operoivat suorin lentoyhteyksin suomalainen Finnair ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian. Vilkkaimmat lentoyhteydet kotimaan matkailijoille tarjoaa Finnair, joka lentää Suomen sisällä noin 17 lentokohteeseen. Joihinkin Suomen kohteisiin lentää vaihdollisin lentoyhteyksin, yleensä Tukholman kautta, myös skandinaavinen SAS-lentoyhtiö (Scandinavian Airlines). Vaihtolennot eivät kuitenkaan välttämättä tule suoria edullisimmiksi, ja lentoaika on selvästi pidempi kuin suorilla lennoilla. Laajimmat lentoyhteydet Suomessa tarjoaa suomalainen Finnair. Sen suosituimmat suorat lentoreitit Helsingistä operoidaan esimerkiksi Tampereelle, Turkuun, Ouluun, Kuopioon ja Joensuuhun. Norwegian puolestaan operoi lentoja Helsingistä Ivaloon, Kittilään, Ouluun ja Rovaniemelle. Finnair liikennöi lentoja lähes kaikkiin kotimaan kohteisiinsa, Enontekiötä lukuun ottamatta, vuoden ympäri. Norwegian lentää vuoden kaikkina kuukausina ainoastaan Helsingistä Rovaniemelle ja Ouluun. Kittilään ja Ivaloon norjalainen halpalentoyhtiö operoi lentoja ainoastaan talvella, eli yleensä noin lokakuun loppupuolelta alkaen. Kummankin lentoyhtiön tukikohtana Suomessa toimii Helsinki-Vantaan lentoasema, joka sijaitsee Vantaalla, noin 18 kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta. Kaikki suorat kotimaan lennot siis lähtevät Helsinki-Vantaalta. Muista suomalaiskaupungeista starttaavat kotimaan lennot puolestaan laskeutuvat Helsinkiin. Halpoja lentolippuja varatessa kannattaa ottaa huomioon, mitä palveluita ja matkatavaroita lippupakettiin kuuluu. Esimerkiksi Norwegianin edullisimmassa LowFare-lipputyypissä ruumaan laitettavista matkatavaroista on maksettava lisämaksu. Finnairin Economy Light -luokan lippuun ei myöskään sisälly ruumaan kirjattavaa matkatavaraa.

Suomen sisäisille lennoille ei ole pakollista ottaa mukaan passia. Kotimaassa lentävien on kuitenkin pidettävä mukanaan jokin virallinen henkilöllisyystodistus, esimerkiksi virallinen henkilökortti. Suomalaisen Finnairin kotimaan lennoilla matkustusasiakirjaksi käy myös ajokortti, mutta muut lentoyhtiöt eivät välttämättä hyväksy ajokorttia henkiköllisyystodistukseksi Suomen sisälläkään. Varmista siis hyvissä ajoin ennen matkaa lentoyhtiöstäsi, mitkä matkustusasiakirjat lennollesi hyväksytään. Alle 16-vuotiaat vanhempiensa seurassa lentävät matkustajat eivät tarvitse henkilöllisyystodistusta Finnairin kotimaan lennoille. Jos 12–16-vuotias matkustaa Suomen kohteisiin Finnairin lennolla yksin, on hänen pidettävä Finnairin Suomen lennoilla mukanaan virallinen henkilökortti, passi tai Kela-kortti. Nuoremmilta yksin lentäviltä ei henkilöllisyystodistusta vaadita, mutta lapsen lentokentälle saattavan aikuisen on todistettava henkilöllisyytensä.


Suomi: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Wien - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 20m
Halvin hinta37 €
Varsova - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 40m
Halvin hinta17 €
New York - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 05m
Halvin hinta346 €
Düsseldorf - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 20m
Halvin hinta101 €
Zürich - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 40m
Halvin hinta160 €
Berliini - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 50m
Halvin hinta61 €
Madrid - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 10m
Halvin hinta88 €
Hampuri - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 50m
Halvin hinta56 €
München - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 25m
Halvin hinta137 €
Lontoo - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 50m
Halvin hinta30 €
Amsterdam - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 20m
Halvin hinta107 €
Barcelona - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 50m
Halvin hinta80 €
Bryssel - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 25m
Halvin hinta46 €
Praha - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 05m
Halvin hinta62 €
Krakova - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 50m
Halvin hinta55 €
Istanbul - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 45m
Halvin hinta193 €
Manchester - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 40m
Halvin hinta60 €
Budapest - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 20m
Halvin hinta46 €
Tel Aviv - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 40m
Halvin hinta173 €
Geneve - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 55m
Halvin hinta121 €

Lentoja Suomi eri alueille

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Suomi


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Löydät lennot kohteeseen Suomi joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Suomi, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Suomi on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.