Halvat lennot Vilna

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ke 26/1
ke 2/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Vilna lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Vilna lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Vilna

HALVIN REITTI Helsinki - Vilna

Turku (TKU) - Kaunas (KUN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Vilna kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Turku kentälle Kaunas, jolloin hinta on keskimääräinen 56 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ VILNAmaaliskuu7% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Vilna lennot maksavat keskimäärin vain 146 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE VILNA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu13% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Vilna lentojen keskimääräinen hinta on 177 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN VILNA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu230% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Vilna kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Vilna?

Halvat lennot Vilnaan kutsuvat matkailijoita kauniiseen liettualaiseen kaupunkikohteeseen. Vilna on mielenkiintoinen matkakohde niin talvella kuin kesälläkin, ja nopea, alle kaksi tuntia kestävä lentoyhteys tekee matkoista Vilnaan suosittuja suomalaisten keskuudessa.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Vilnaan, pidä mielessäsi, että kaupunki on edullinen kesäkohde, ja sää on Vilnassa kesäkuukausina miellyttävä. Halvat lennot Vilnaan ovat yleisiä nimenomaan kesäkuukausille, eikä matkailijan arki ole kohteessakaan kallista. Hotellit ja ravintolat ovat Vilnassa varsin edullisia. Jos suuntaat kaupunkikohteeseen mieluummin viileämpään aikaan, muista että esimerkiksi joulukuisin lentoliput Vilnaan ovat kalleimmillaan. Pelkät lennot voi kuitenkin helposti saada edullisesti tarjouskampanjoiden kautta mille kuukaudelle tahansa. Kaupungin laajasta tarjonnasta myös muut matkailupalvelut, kuten esimerkiksi majoituksen, saa milloin tahansa kohtuuhintaan.

Jos pohdit, milloin halvimpia lentoja ja hotelleja on tarjolla, yleensä varaukset kannattaa tehdä hieman alle kaksi kuukautta ennen lähtöä.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Vilna?

  Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Vilna hintaan 40 €/henkilö, mikä on 73 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Vilna. Löydät halvimmat hinnat alueelle Vilna valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Vilna?

  Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Vilna. Lennot maksavat noin 146 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Vilna kohteesta Suomi toukokuu ajanjaksolle. toukokuu aikana lennot kaupunkiin Vilna ovat vielä keskimäärin 148 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Vilna?

  Paras aika varata lento kohteeseen Vilna kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 157 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Vilna milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 80 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Vilna?

  Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Vilna kentältä Suomi on maanantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja maanantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 150 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä torstai, voit odottaa näkeväsi 165 € lentohinnan reitille Suomi - Vilna.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Vilna?

  Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Vilna ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Vilna keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 140 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 165 €. Lennot kohteeseen Vilna kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

 • Löytyykö kaupungin Vilna lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Kaunas lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Vilna.

 • Voiko kaupunkiin Vilna lentää jotenkin halvemmalla?

  Keskimääräinen hinta on 145 € henkilöä kohti ja Kaunas lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Vilna. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Vilna

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Vilna
Finnair
18. helmikuuta
HEL06:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
VNO08:10Vilna
20. helmikuuta
VNO13:40Vilna
1t 45m
HEL15:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
17. maaliskuuta
HEL07:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
VNO09:10Vilna
20. maaliskuuta
VNO09:40Vilna
1t 50m
HEL11:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
12. toukokuuta
HEL03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 45m
VNO05:25Vilna
14. toukokuuta
VNO09:40Vilna
1t 50m
HEL11:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. toukokuuta
HEL10:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 10m
1 välilasku
VNO18:15Vilna
14. toukokuuta
VNO09:40Vilna
1t 50m
HEL11:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. toukokuuta
HEL03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 45m
VNO05:25Vilna
19. toukokuuta
VNO03:00Vilna
10t 15m
1 välilasku
HEL13:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. helmikuuta
HEL16:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 45m
1 välilasku
VNO03:50Vilna
20. helmikuuta
VNO13:40Vilna
1t 45m
HEL15:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Vilna

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Vilna, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Ryanair
Finnair
1. helmikuuta
HEL06:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
VNO08:10Vilna
Finnair
10. toukokuuta
HEL03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 45m
VNO05:25Vilna
Finnair
9. toukokuuta
HEL12:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 45m
VNO14:00Vilna

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Vilna?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Vilna
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Vilna?

  Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Vilna suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Finnair, airBaltic, SAS ja Norwegian Air International. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Vilna ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Vilna lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Vilnaan saapuvat kaupungin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee seitsemän kilometrin päässä keskustasta. Lentoasemalta keskustaan pääsee kätevimmin ja edullisimmin junalla, mutta hyviä vaihtoehtoja ovat myös Toks-yhtiön minibussi sekä City Bus -bussi; kumpienkin bussien hinta on noin 1 euro. Taksi keskustaan ei tule myöskään kalliiksi, sillä taksimatka Vilnan vanhaan kaupunginosaan maksaa noin 10 euroa. Lentokentältä voi vuokrata myös henkilöauton, jos toiveissa on seikkailla kaupunkikeskustan ulkopuolella.


Vilna: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Vilna
Helsinki - Vilna reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 40m
Halvin hinta78 €
Tampere - Vilna reitin lennot
Lyhyin lentoaika18t 40m
Halvin hinta113 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Vilna

Vilnan historiallisia osia on parasta tutkia jalkaisin, mutta kaupungissa on myös kohtuullisen hyvä joukkoliikennejärjestelmä. Kaupunkiliikenteen tavalliset bussit ja trolley-bussit lähtevät liikkeelle viideltä aamuyöllä, ja ne liikennöivät noin puoleen yöhön saakka. Kaupungissa on käytössä elektroninen lippujärjestelmä, eli matkoja varten ladataan rahaa Vilniečio kortelė -kortille. Kortin hinta on 1,50 euroa, ja esimerkiksi sille ladattu 30 minuutin matka on hinnaltaan noin 0,64 euroa ja 60 minuutin matka noin 0,93 euroa. Kulkuvälineitä saa vaihtaa matkan aikana rajoituksetta.

Matkailijalle kätevin vaihtoehto on hankkia kaupunkiin yhden (noin 3,50 euroa), kolmen (noin 6 euroa) tai kymmenen päivän matkalippu (noin 12 euroa), jonka voi ladata matkakortille mistä tahansa Vilniečio kortelė -kyltillä varustetusta myyntipisteestä. Kertalippu bussikuskilta ostettuna maksaa 1 euron, ja lippu on voimassa vain kyseisen linjan viimeiselle pysäkille asti.


Kohteen Vilna viisumivaatimukset

Liettua on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Liettuaan lentävillä on oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja, ja matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Liettuassa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Liettuaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Liettuan-suurlähetystö sijaitsee Vilnassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita (esimerkiksi passivarkaustilanne tai muu vastaava) voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.lt.


Aloita matkan suunnittelu - Vilna


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Vilna

Miten löydän halvimmat lennot Vilnaan?

Halvat lennot Vilnaan voi löytää esimerkiksi kesäkuukausille. Vertaa hintoja ja etsi lentotarjouskampanjoita.

Kiinnostavatko Vilnan nähtävyydet?

Vilnan vanhakaupunki on kokonaisuudessaan nähtävyys, ja sen suosituin kohde on Vilnan katedraali. Tutustu myös taiteilijoiden suosimaan Užupisin kaupunginosaan.

Mitä mukaan matkalle Vilnaan?

Kaiken tarvittavan saat Vilnasta, mutta pakkaa matkalaukku vuodenajan mukaan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Vilnassa

Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Vilnassa turvallista?

Vilna on turvallinen matkakohde, mutta varo taskuvarkaita. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Vilnassa juoda kraanavettä?

Vilnassa hanavettä voi juoda, mutta maan muissa osissa on suositeltua juoda pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Vilnassa?

Juomarahan jättäminen kuuluu hyviin tapoihin.

Millainen on Vilnan hintataso?

Hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Liettua?

Aikaeroa ei ole.

Mikä on etäisyys Helsinki-Vilna?

Välimatka on teitä pitkin hieman alle 700 kilometriä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Liettua

Eikö sittenkään Vilna? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Liettua