Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Vilna

Etsi halpoja lentoja Vilna alk. 70 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma. 26/2
ma. 4/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Vilna

Yhteenveto Vilna lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

70 €

Halvin meno-paluulennon hinta

104 €

Nopein lentoaika

1t 40m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Vilna kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 70 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Vilna).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Vilna kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 104 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Vilna).
Nopein lento kohteeseen Vilna kohteesta Suomi kestää 1t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Vilna).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Vilna mukaan lukien Scandinavian Airlines, Finnair ja airBaltic.

Vilna lentotiedot ja trendit

Tutustu Vilna lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Vilna?

Yleensä elokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Vilna. Lennot maksavat noin 147 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa elokuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Vilna kohteesta Suomi tammikuu ajanjaksolle. tammikuu aikana lennot kaupunkiin Vilna ovat vielä keskimäärin 162 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin elokuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Vilna?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Vilna?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Vilna kentältä Suomi on lauantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja lauantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 183 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä perjantai, voit odottaa näkeväsi 193 € lentohinnan reitille Suomi - Vilna.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Vilna?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Vilna ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Vilna keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 108 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä aamulla hintojen ollessa keskimäärin 191 €. Lennot kohteeseen Vilna kohteesta Suomi aamulla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Vilna?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Vilna vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Vilna (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 1t 40m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Vilna on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Vilna lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Vilna?

Paras aika varata lento kohteeseen Vilna kohteesta Suomi on 59 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 183 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Vilna milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 166 €.

Halvimmat lennot kaupungin Vilna lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Vilna lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Vilna

HALVIN REITTI Helsinki - Vilna

Turku (TKU) - Vilna (VNO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Vilna kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Turku kentälle Vilna, jolloin hinta on keskimääräinen 168 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ VILNAelokuu20% halvempielokuu aikana Helsinki - Vilna lennot maksavat keskimäärin vain 147 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE VILNA KENTÄLTÄ HELSINKItoukokuu20% kalliimpitoukokuu aikana Helsinki - Vilna lentojen keskimääräinen hinta on 220 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN VILNA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu304% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Vilna kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Vilna

Halvat lennot Vilnaan kutsuvat matkailijoita kauniiseen liettualaiseen kaupunkikohteeseen. Vilna on mielenkiintoinen matkakohde niin talvella kuin kesälläkin, ja nopea, alle kaksi tuntia kestävä lentoyhteys tekee matkoista Vilnaan suosittuja suomalaisten keskuudessa.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Vilnaan, pidä mielessäsi, että kaupunki on edullinen kesäkohde, ja sää on Vilnassa kesäkuukausina miellyttävä. Halvat lennot Vilnaan ovat yleisiä nimenomaan kesäkuukausille, eikä matkailijan arki ole kohteessakaan kallista. Hotellit ja ravintolat ovat Vilnassa varsin edullisia. Jos suuntaat kaupunkikohteeseen mieluummin viileämpään aikaan, muista että esimerkiksi joulukuisin lentoliput Vilnaan ovat kalleimmillaan. Pelkät lennot voi kuitenkin helposti saada edullisesti tarjouskampanjoiden kautta mille kuukaudelle tahansa. Kaupungin laajasta tarjonnasta myös muut matkailupalvelut, kuten esimerkiksi majoituksen, saa milloin tahansa kohtuuhintaan.

Jos pohdit, milloin halvimpia lentoja ja hotelleja on tarjolla, yleensä varaukset kannattaa tehdä hieman alle kaksi kuukautta ennen lähtöä.

Löytyykö kaupungin Vilna lähettyviltä muita lentokenttiä?

Kaunas lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Vilna.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Vilna lentokenttä hinnat?

lentoa Vilna lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Vilna lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Vilna lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Vilna lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Vilna lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Vilna lentokenttä?

Vilna lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Vilna lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Vilna

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Vilna
Useita lentoyhtiöitä
4. huhtikuuta
HEL07:15Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 00m
1 välilasku
VNO09:15Vilna
7. huhtikuuta
VNO09:10Vilna
5t 35m
1 välilasku
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
26. huhtikuuta
HEL21:20Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 05m
1 välilasku
VNO08:25Vilna
3. toukokuuta
VNO05:35Vilna
2t 45m
1 välilasku
HEL08:20Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
10. toukokuuta
HEL09:00Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 40m
1 välilasku
VNO14:40Vilna
12. toukokuuta
VNO21:40Vilna
10t 40m
1 välilasku
HEL08:20Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
4. huhtikuuta
HEL21:20Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 05m
1 välilasku
VNO08:25Vilna
7. huhtikuuta
VNO09:10Vilna
5t 35m
1 välilasku
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
5. kesäkuuta
HEL21:20Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 39m
1 välilasku
VNO23:59Vilna
9. kesäkuuta
VNO21:40Vilna
2t 40m
1 välilasku
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
16. huhtikuuta
HEL09:00Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 40m
1 välilasku
VNO14:40Vilna
21. huhtikuuta
VNO05:30Vilna
2t 50m
1 välilasku
HEL08:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Vilna

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Vilna, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja airBaltic
airBaltic
4. huhtikuuta
HEL09:00Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 40m
1 välilasku
VNO14:40Vilna
airBaltic
16. kesäkuuta
HEL21:20Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 39m
1 välilasku
VNO23:59Vilna
airBaltic
4. kesäkuuta
HEL21:20Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 39m
1 välilasku
VNO23:59Vilna

Muut matkustamoluokat Vilna lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Vilna lennollasi

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Vilna

Vilnan historiallisia osia on parasta tutkia jalkaisin, mutta kaupungissa on myös kohtuullisen hyvä joukkoliikennejärjestelmä. Kaupunkiliikenteen tavalliset bussit ja trolley-bussit lähtevät liikkeelle viideltä aamuyöllä, ja ne liikennöivät noin puoleen yöhön saakka. Kaupungissa on käytössä elektroninen lippujärjestelmä, eli matkoja varten ladataan rahaa Vilniečio kortelė -kortille. Kortin hinta on 1,50 euroa, ja esimerkiksi sille ladattu 30 minuutin matka on hinnaltaan noin 0,64 euroa ja 60 minuutin matka noin 0,93 euroa. Kulkuvälineitä saa vaihtaa matkan aikana rajoituksetta.

Matkailijalle kätevin vaihtoehto on hankkia kaupunkiin yhden (noin 3,50 euroa), kolmen (noin 6 euroa) tai kymmenen päivän matkalippu (noin 12 euroa), jonka voi ladata matkakortille mistä tahansa Vilniečio kortelė -kyltillä varustetusta myyntipisteestä. Kertalippu bussikuskilta ostettuna maksaa 1 euron, ja lippu on voimassa vain kyseisen linjan viimeiselle pysäkille asti.


Kohteen Vilna viisumivaatimukset

Liettua on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Liettuaan lentävillä on oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja, ja matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Liettuassa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Liettuaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Liettuan-suurlähetystö sijaitsee Vilnassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita (esimerkiksi passivarkaustilanne tai muu vastaava) voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.lt.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Vilna

Miten löydän halvimmat lennot Vilnaan?

Halvat lennot Vilnaan voi löytää esimerkiksi kesäkuukausille. Vertaa hintoja ja etsi lentotarjouskampanjoita.

Kiinnostavatko Vilnan nähtävyydet?

Vilnan vanhakaupunki on kokonaisuudessaan nähtävyys, ja sen suosituin kohde on Vilnan katedraali. Tutustu myös taiteilijoiden suosimaan Užupisin kaupunginosaan.

Mitä mukaan matkalle Vilnaan?

Kaiken tarvittavan saat Vilnasta, mutta pakkaa matkalaukku vuodenajan mukaan.

Onko Vilnassa turvallista?

Vilna on turvallinen matkakohde, mutta varo taskuvarkaita. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Vilnassa juoda kraanavettä?

Vilnassa hanavettä voi juoda, mutta maan muissa osissa on suositeltua juoda pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Vilnassa?

Juomarahan jättäminen kuuluu hyviin tapoihin.

Millainen on Vilnan hintataso?

Hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Liettua?

Aikaeroa ei ole.

Mikä on etäisyys Helsinki-Vilna?

Välimatka on teitä pitkin hieman alle 700 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Vilna?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Vilna. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Vilna joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Vilna tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Vilna?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Vilna, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Vilna juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Vilna niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Vilna lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Vilna

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Vilna

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Vilna
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Vilna
1 aikuinen
ma. 26/2
ma. 4/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.