Etsi halvat lennot Vilna

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 5/2
su 12/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Vilna

Yhteenveto Vilna lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

48 €

Halvin meno-paluulennon hinta

104 €

Nopein lentoaika

1t 40m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Vilna kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 48 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Vilna).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Vilna kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 104 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Vilna).
Nopein lento kohteeseen Vilna kohteesta Suomi kestää 1t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Vilna).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Vilna mukaan lukien Scandinavian Airlines, Finnair ja airBaltic.

Vilna lentotiedot ja trendit

Tutustu Vilna lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Vilna?

Yleensä elokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Vilna. Lennot maksavat noin 157 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa elokuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Vilna kohteesta Suomi marraskuu ajanjaksolle. marraskuu aikana lennot kaupunkiin Vilna ovat vielä keskimäärin 161 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin elokuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Vilna?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Vilna hintaan 13 €/henkilö, mikä on 90 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Vilna. Löydät halvimmat hinnat alueelle Vilna valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Vilna?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Vilna kentältä Suomi on lauantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja lauantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 165 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä keskiviikko, voit odottaa näkeväsi 179 € lentohinnan reitille Suomi - Vilna.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Vilna?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Vilna ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Vilna keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 87 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 173 €. Lennot kohteeseen Vilna kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Vilna?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Vilna vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Vilna (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 1t 40m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Vilna on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Vilna lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Vilna?

Paras aika varata lento kohteeseen Vilna kohteesta Suomi on 52 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 173 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Vilna milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 152 €.

Halvimmat lennot kaupungin Vilna lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Vilna lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Vilna

HALVIN REITTI Helsinki - Vilna

Helsinki (HEL) - Kaunas (KUN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Vilna kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kaunas, jolloin hinta on keskimääräinen 35 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ VILNAelokuu9% halvempielokuu aikana Helsinki - Vilna lennot maksavat keskimäärin vain 157 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE VILNA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu15% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Vilna lentojen keskimääräinen hinta on 200 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN VILNA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu419% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Vilna kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Vilna

Halvat lennot Vilnaan kutsuvat matkailijoita kauniiseen liettualaiseen kaupunkikohteeseen. Vilna on mielenkiintoinen matkakohde niin talvella kuin kesälläkin, ja nopea, alle kaksi tuntia kestävä lentoyhteys tekee matkoista Vilnaan suosittuja suomalaisten keskuudessa.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Vilnaan, pidä mielessäsi, että kaupunki on edullinen kesäkohde, ja sää on Vilnassa kesäkuukausina miellyttävä. Halvat lennot Vilnaan ovat yleisiä nimenomaan kesäkuukausille, eikä matkailijan arki ole kohteessakaan kallista. Hotellit ja ravintolat ovat Vilnassa varsin edullisia. Jos suuntaat kaupunkikohteeseen mieluummin viileämpään aikaan, muista että esimerkiksi joulukuisin lentoliput Vilnaan ovat kalleimmillaan. Pelkät lennot voi kuitenkin helposti saada edullisesti tarjouskampanjoiden kautta mille kuukaudelle tahansa. Kaupungin laajasta tarjonnasta myös muut matkailupalvelut, kuten esimerkiksi majoituksen, saa milloin tahansa kohtuuhintaan.

Jos pohdit, milloin halvimpia lentoja ja hotelleja on tarjolla, yleensä varaukset kannattaa tehdä hieman alle kaksi kuukautta ennen lähtöä.

Kaunas lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Vilna.

Keskimääräinen hinta on 130 € henkilöä kohti ja Kaunas lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Vilna. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Vilna

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Vilna

Muut matkustamoluokat Vilna lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Vilna lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Vilna?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Vilna

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Vilna?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Vilna suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Ryanair, Finnair, airBaltic ja Norwegian Air International. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Finnair lennot kohteeseen Vilna

Kohteeseen Vilna on 18 Finnair lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema kohteeseen Vilna, suosituin reitti, jota Finnair liikennöi kohteeseen Vilna.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Finnair lento kohteeseen Vilna maksoi 86 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Finnair on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 328 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,7/10.

airBaltic lennot kohteeseen Vilna

airBaltic (7,2/10, 32 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Vilna tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 25 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Vilna on keskimäärin viikossa 21 airBaltic lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Vilna ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Vilna lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Vilnaan saapuvat kaupungin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee seitsemän kilometrin päässä keskustasta. Lentoasemalta keskustaan pääsee kätevimmin ja edullisimmin junalla, mutta hyviä vaihtoehtoja ovat myös Toks-yhtiön minibussi sekä City Bus -bussi; kumpienkin bussien hinta on noin 1 euro. Taksi keskustaan ei tule myöskään kalliiksi, sillä taksimatka Vilnan vanhaan kaupunginosaan maksaa noin 10 euroa. Lentokentältä voi vuokrata myös henkilöauton, jos toiveissa on seikkailla kaupunkikeskustan ulkopuolella.


Vilna: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Vilna
Helsinki - Vilna reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta104 €
Tampere - Vilna reitin lennot
Nopein lentoaika9t 25m
Halvin hinta155 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Vilna

Vilnan historiallisia osia on parasta tutkia jalkaisin, mutta kaupungissa on myös kohtuullisen hyvä joukkoliikennejärjestelmä. Kaupunkiliikenteen tavalliset bussit ja trolley-bussit lähtevät liikkeelle viideltä aamuyöllä, ja ne liikennöivät noin puoleen yöhön saakka. Kaupungissa on käytössä elektroninen lippujärjestelmä, eli matkoja varten ladataan rahaa Vilniečio kortelė -kortille. Kortin hinta on 1,50 euroa, ja esimerkiksi sille ladattu 30 minuutin matka on hinnaltaan noin 0,64 euroa ja 60 minuutin matka noin 0,93 euroa. Kulkuvälineitä saa vaihtaa matkan aikana rajoituksetta.

Matkailijalle kätevin vaihtoehto on hankkia kaupunkiin yhden (noin 3,50 euroa), kolmen (noin 6 euroa) tai kymmenen päivän matkalippu (noin 12 euroa), jonka voi ladata matkakortille mistä tahansa Vilniečio kortelė -kyltillä varustetusta myyntipisteestä. Kertalippu bussikuskilta ostettuna maksaa 1 euron, ja lippu on voimassa vain kyseisen linjan viimeiselle pysäkille asti.


Kohteen Vilna viisumivaatimukset

Liettua on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Liettuaan lentävillä on oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja, ja matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Liettuassa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Liettuaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Liettuan-suurlähetystö sijaitsee Vilnassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita (esimerkiksi passivarkaustilanne tai muu vastaava) voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.lt.


Aloita matkan suunnittelu - Vilna


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Vilna

Halvat lennot Vilnaan voi löytää esimerkiksi kesäkuukausille. Vertaa hintoja ja etsi lentotarjouskampanjoita.

Vilnan vanhakaupunki on kokonaisuudessaan nähtävyys, ja sen suosituin kohde on Vilnan katedraali. Tutustu myös taiteilijoiden suosimaan Užupisin kaupunginosaan.

Kaiken tarvittavan saat Vilnasta, mutta pakkaa matkalaukku vuodenajan mukaan.

Vilna on turvallinen matkakohde, mutta varo taskuvarkaita. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Vilnassa hanavettä voi juoda, mutta maan muissa osissa on suositeltua juoda pullovettä.

Juomarahan jättäminen kuuluu hyviin tapoihin.

Hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomessa.

Aikaeroa ei ole.

Välimatka on teitä pitkin hieman alle 700 kilometriä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Liettua

Eikö sittenkään Vilna? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Liettua

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Vilna. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Vilna tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Vilna, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Vilna niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Vilna lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.