Halvat lennot Luxemburg

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 23/10
la 30/10

Halvimmat lennot kaupungin Luxemburg lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Luxemburg lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Luxemburg

HALVIN REITTI Helsinki - Luxemburg

Helsinki (HEL) - Luxemburg (LUX)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Luxemburg kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Luxemburg, jolloin hinta on keskimääräinen 198 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LUXEMBURGelokuu28% halvempielokuu aikana Helsinki - Luxemburg lennot maksavat keskimäärin vain 141 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LUXEMBURG KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu33% kalliimpihuhtikuu aikana Helsinki - Luxemburg lentojen keskimääräinen hinta on 262 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LUXEMBURG KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu500% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Luxemburg kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Luxemburg?

Paras aika matkustaa Luxemburgiin on keväästä alkusyksyyn, jolloin tämä minivaltio on täydessä kukoistuksessaan. Luxemburgin nähtävyyksiin – esimerkiksi vanhaankaupunkiin –tutustuminen käy tällöin lämpimästä säästä nauttien, ja Place d’Armesin aukiolla on mukava nauttia lounasta yhdessä alueen ulkoilmaravintoloista. Luxemburgin sää kesäisin lämmin: lämpömittarin lukema on normaalisti noin 25 °C. Milloin kannattaa ostaa lennot Luxemburgiin? Luxemburgin lennot kannattaa ostaa hyvissä ajoin ennen matkaa. Esimerkiksi kesää varten lentoliput saa edeltävänä talvena halvalla. Etukäteen varaamalla takaat itsellesi halvimmat lennot ja hotellit. Edullisia lentotarjouksia voi kuitenkin löytyä ympäri vuoden, joten halvat lennot Luxemburgiin voit napata myös myöhemmin. Talvella Luxemburg on ajoittain sateinen tai jopa luminen, mutta tänä vuodenaikana matkustaessa vältät turistimassat ja voit nauttia edullisista hinnoista. Lentolippujen hinnat ovat tällöin usein alimmillaan. Etsi halvat lennot momondon hakukoneen avulla tai varaa lento ja majoitus momondon sivuilla.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Luxemburg?

  Halvin kuukausi lentää kohteesta Luxemburg kohteeseen Suomi on elokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 141 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et pysty lentämään kohteeseen Luxemburg elokuu aikana, on marraskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Luxemburg reitillä marraskuu aikana maksavat keskimäärin 168 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Luxemburg?

  Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Luxemburg reitille 57 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Luxemburg hintaan 198 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Luxemburg?

  Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Luxemburg on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Luxemburg keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 206 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Luxemburg on sunnuntai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 285 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Luxemburg?

  Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Luxemburg lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 209 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Luxemburg, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 240 €. Lennot kohteeseen Luxemburg kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Luxemburg?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Luxemburg
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Luxemburg?

  Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Luxemburg kohteesta Suomi ovat Lufthansa, KLM, SAS ja Air France. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Luxemburg ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Luxemburg lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Luxemburgin lentoasema sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä Luxemburgin valtion pääkaupungista, joka tunnetaan nimellä paikallisittain nimellä Luxembourg City tai Ville de Luxembourg. Maassa on hyvät ja toimivat bussiyhteydet, ja lentokentältä pääseekin Luxemburgin kaupunkiin helposti esimerkiksi bussilinjalla 16. Se kulkee päivittäin noin klo 5:30–23:00, arkisin noin 10 minuutin välein ja viikonloppuisin noin 20–30 minuutin välein. Bussi pysähtyy esimerkiksi Luxemburgin päärautatieasemalla. Kertalipun hinta on 2 EUR ja sen voi ostaa terminaalin edustalla sijaitsevasta lippuautomaatista, joka on bussilaiturin 16 kohdalla. Keskustaan pääsee myös taksilla. Terminaalin ulkopuolella matkustajia odottaa useita taksifirmoja, ja matkan hinta yhteen suuntaan on noin 30 EUR. Lentokentällä on myös autonvuokrauspiste, jos tutustut maahan mieluummin omatoimisesti.


Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Luxemburg

Luxemburgin keskustassa on helppoa liikkua kävellen, sillä etäisyydet eivät olet pitkiä. Esimerkiksi 1500-luvulla rakennettu Suurherttuan palatsi, Notre Damen katedraali ja tunnelmallinen Place d’Armesin aukio sijaitsevat kaikki alle 500 metrin päässä toisistaan. Jos haluat liikkua bussilla Luxemburg Cityn sisällä, kannattaa muistaa, että kaupungin bussit ovat lauantaisin ilmaisia. Muina päivinä kertalippu maksaa 2 EUR. Voit tutustua Luxemburgin nähtävyyksiin kätevästi myös ostamalla Luxembourg Card -kortin, jonka avulla voit käyttää ilmaiseksi koko maan julkista liikennettä. Lisäksi kortilla pääsee ilmaiseksi yli 60 nähtävyyteen tai saa alennuksia niistä. Kortin voi hankkia 1–3 päiväksi ja sen hinta on 13–28 EUR.


Kohteen Luxemburg viisumivaatimukset

EU-kansalaisena suomalainen matkustaja ei tarvitse viisumia Luxemburgiin matkustaessaan. Passi tai virallinen henkilökortti tulisi olla matkassa mukana siltä varalta, että se tarkistetaan lentokentällä joko meno- tai paluulennon yhteydessä. Huolehdithan, että jokaisella matkaseurueen jäsenellä on passi tai virallinen henkilökortti, ja että mukana matkustavat lapset ovat merkitty jomman kumman vanhemman passille.


Aloita matkan suunnittelu - Luxemburg


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Luxemburg

Miten löydän halvimmat lennot Luxemburgiin?

Voit etsiä lentoja Luxemburgiin momondon hakukoneen avulla. Valitse joko pelkät lennot tai lento ja hotelli. Vertaa hintoja, niin löydät itsellesi parhaimman tarjouksen ja halvat lennot. Tarkkaile etenkin kevään ja syksyn lentoja, sillä ne ovat hinnoiltaan usein halpoja ja etenkin kesän ja joulun huippusesongin lentoja edullisempia. Edullisin vaihtoehto saattaa löytyä, jos pystyt joustamaan lentopäivien suhteen.

Onko Luxemburgissa turvallista?

Luxemburg on yleisesti turvallinen matkakohde. Yleinen huolellisuus turvallisuuden suhteen on kuitenkin suositeltavaa. Pidä etenkin ruuhkaisissa paikoissa huolta laukusta ja muista henkilökohtaisista esineistä.

Voiko Luxemburgissa juoda kraanavettä?

Kraanavesi Luxemburgissa on juomakelpoista, mutta monet paikalliset juovat makusyistä mieluummin pullotettua vettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Luxemburgissa?

Luxemburgissa palvelumaksu sisältyy normaalisti laskuun. Hyvästä palvelusta voi halutessaan jättää muutaman euron ylimääräistä ja pyöristää laskun seuraavaan ylempään tasasummaan.

Millainen on Luxemburgin hintataso?

Luxemburgin hintataso on yleisesti hieman Suomen hintatasoa korkeampi, mutta esimerkiksi ravintolassa syödessä loppulasku on suurin piirtein samaa luokkaa, joten hintaeroa ei juurikaan huomaa.

Mikä on aikaero Suomi–Luxemburg?

Aikaero Suomen ja Luxemburgin välillä on yksi tunti. Kellon ollessa Suomessa 12, on se Luxemburgissa 11.