Lennot Eurooppa Espanja Kanariansaaret Las Palmas de Gran Canaria

Halvat lennot Las Palmas de Gran Canaria

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Las Palmas de Gran Canaria (LPA)
ma 12.4.
ma 19.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Las Palmas de Gran Canaria lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Las Palmas de Gran Canaria lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Las Palmas de Gran Canaria

HALVIN REITTI Helsinki - Las Palmas de Gran Canaria

Helsinki (HEL) - Las Palmas de Gran Canaria (LPA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 304 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LAS PALMAS DE GRAN CANARIAtammikuu25% halvempitammikuu aikana Helsinki - Las Palmas de Gran Canaria lennot maksavat keskimäärin vain 227 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LAS PALMAS DE GRAN CANARIA KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu21% kalliimpihuhtikuu aikana Helsinki - Las Palmas de Gran Canaria lentojen keskimääräinen hinta on 367 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LAS PALMAS DE GRAN CANARIA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu322% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Las Palmasiin?

Kanariansaarilla (Gran Canaria) sijaitseva Las Palmas on miellyttävän ilmastonsa ansiosta suosittu matkakohde ympäri vuoden. Moni viihtyy kohteessa erityisesti talvella, sillä sää Las Palmasissa tammikuussa on lempeä, eikä lämpötila putoa alle 15 °C:n edes vuoden kylmimpinä talvikuukausina. Kaupungin vilkkain matkustussesonki sijoittuu karkeasti huhti-lokakuun välille, jolloin saarelle lennetään säännöllisesti halpoja, suoria lentoja Suomen kentiltä. Milloin sitten olisi sopiva aika matkustaa Las Palmasiin? Sesonkiaikana lentotarjontaa saarelle on enemmän, joten halvat lennot Las Palmasiin saattavat löytyä tällöin helpommin. Vaikka lentoja saarelle liikennöidään talvikaudella vilkkaammin, Las Palmasin lentojen hinnat nousevat useimmiten matkan ajankohdan lähestyessä.

Halvat lennot ja hotellit löydät varaamalla matkan kuukausia ennen lähtöä. Vältä kuitenkin yleisiä matkustuskausia kuten syys-, joulu-, hiihto- ja pääsiäislomia. Pyhien aikaan sekä lennot Las Palmasiin että hotellit saarella ovat kalliimpia. Vertaa ensin lentoyhtiöiden tarjouksia, nappaa halvat lennot Las Palmasiin tai varaa itsellesi lento ja majoitus tai pelkät lennot.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Las Palmas de Gran Canaria?

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 227 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria tammikuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 253 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 13 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 304 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Las Palmas de Gran Canaria jopa niin halpaan hintaan kuin 213 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Las Palmas de Gran Canaria?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Las Palmas de Gran Canaria on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 243 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Kallein päivä lentää kaupunkiin Las Palmas de Gran Canaria on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 314 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Las Palmas de Gran Canaria?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria on illalla. Lennot reitille Suomi - Las Palmas de Gran Canaria voi maksaa jopa niin vähän kuin 240 €. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 312 €.


momondosta löytyneet halvat lennot: Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
Air Europa
16. huhtikuuta
09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 05m
2 välilaskua
07:00Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
23. huhtikuuta
06:00Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
11t 55m
2 välilaskua
17:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. kesäkuuta
06:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 20m
2 välilaskua
19:10Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
14. kesäkuuta
16:20Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
21t 40m
2 välilaskua
14:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. huhtikuuta
13:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 10m
1 välilasku
11:45Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
3. toukokuuta
05:00Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
12t 45m
2 välilaskua
17:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. huhtikuuta
09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 00m
2 välilaskua
07:30Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
7. toukokuuta
03:00Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
14t 35m
2 välilaskua
17:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
3. kesäkuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 10m
1 välilasku
16:10Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
14. kesäkuuta
15:00Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
27t 15m
1 välilasku
18:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. huhtikuuta
13:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 30m
2 välilaskua
07:30Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
7. toukokuuta
12:30Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
23t 40m
1 välilasku
12:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä TAP AIR PORTUGAL
TAP AIR PORTUGAL
1. lokakuuta
11:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 40m
1 välilasku
11:20Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. syyskuuta
20:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 30m
3 välilaskua
21:25Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. lokakuuta
03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 55m
3 välilaskua
06:35Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Las Palmasiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria

Talvisesonkina suorat lennot Las Palmasiin tarjoavat Suomesta halpalentoyhtiö Norwegian ja kansallinen Finnair. Norwegian liikennöi säännöllisesti suoria lentoja Helsingistä ja Oulusta, Finnair vain Helsingistä. Finnairin siivillä lennät talvisin yhdellä pysähdyksellä Helsingin kautta Las Palmasiin myös muilta Suomen kentiltä sekä Norwegianin matkassa Kittilästä. Helsinki-Vantaalta lähtevät lennot Las Palmasiin kestävät suorina noin 6–6,5 tuntia.

Norwegianilla halvimpaan lipputyyppiin ei sisälly aterioita tai ruumaan meneviä matkatavaroita. Finnairilla ateriat eivät kuulu Economy-luokan lentojen hintaan, mutta matkatavarat voivat sisältyä hintaan lipun tyypistä riippuen. Jos olet valmis pysähtymään matkalla, voit löytää halvat lennot Las Palmasiin myös Vuelingilta, joka lentää kohteeseen Barcelonan kautta.


Miten pääsen lentokentältä Las Palmasiin?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Las Palmas de Gran Canaria lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Voit matkustaa saaren ainoalta lentokentältä Las Palmasiin kätevästi Airport Express -bussilla, sillä lentokenttä sijaitsee alle 25 kilometrin päässä keskustasta. Linjat 60 ja 91 vievät San Telmo -asemalle noin 20 minuutissa 2,30 EUR hintaan. Molemmat linjat kulkevat keskustaan kahdesti tunnissa – vartin yli ja varttia vaille tasatunnein. Tarkemmat aikataulut pysäkkeineen löydät linjoja liikennöivän Global-yrityksen kotisivuilta.

Keskustaan pääset helposti myös taksilla tai vuokra-autolla, jonka saat vuokrattua kentältä. Jos viivyt Las Palmasissa pidempään, lentokentältä voit vuokrata auton koko oleskelusi ajaksi. Autolla voit ajaa suoraan GC-1 -moottoritietä pitkin kohti Las Palmasia. Taksilla keskustaan hurautat noin 30 EUR – riippuen tietenkin ajankohdasta ja tarkasta määränpäästäsi.


Suositut lentoreitit Las Palmas de Gran Canaria

Etsityimmät lennot Las Palmas de Gran Canaria sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Las Palmas de Gran Canaria reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 30m
Halvin hinta
214 €

Liikkuminen Las Palmasissa

Las Palmasissa liikut vaivatta paikasta toiseen paikallisbusseilla, sillä kaupungin liikenneverkosto on kattava ja bussit kulkevat säännöllisesti. Keltaiset Guaguas-linja-autot ajavat Las Palmasin sisällä 45 eri linjaa, joissa kertalippu kuljettajalta ostettuna maksaa 1,40 EUR. Voit myös halutessasi ostaa 1,50 EUR bussikortin, johon voit ladata kaupungin eri myyntipisteissä esimerkiksi 10 matkaa 8,50 EUR.

Las Palmasin keskustan eri osat jakautuvat noin kuuden kilometrin pituiselle alueelle Santa Catalinasta Veguetan vanhaan kaupunkiin. Etäisyydet Kanariansaarten suurimmassa kaupungissa voivat tuntua pitkiltä, mutta esimerkiksi Guanartemen, Trianan tai Veguetan kaupunginosissa voit helposti liikkua myös jalan. Jos jalkasi alkavat väsyä, voit tietenkin aina myös hypätä taksiin.


Tarvitaanko Las Palmasiin passia tai viisumia?

Espanja kuuluu Schengen-alueeseen, joten Las Palmasissa et tarvitse Suomen kansalaisena viisumia etkä välttämättä edes passia. Matkustaessasi kohteeseen sinun on kuitenkin pyydettäessä esitettävä virallinen matkustusasiakirja, joten mukana on oltava joka tapauksessa voimassa oleva passi tai henkilökortti. Ajokortilla et voi matkustaa Las Palmasiin, eikä se ole Espanjassa virallinen matkustusasiakirja. Tarkistathan ennen matkaasi, että matkustusasiakirjasi on varmasti voimassa.


Vinkkejä Las Palmasiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Las Palmasiin?

Edulliset lentoliput Las Palmasiin löydät parhaiten vertailemalla Norwegianin ja Finnairin lentojen hintoja. Lennon Las Palmasiinn voit löytää myös seuraamalla lentotarjouksia hyvissä ajoin ennen matkaasi. Muista, että lentolippujen hinnat ovat useimmiten sitä edullisempia, mitä aikaisemmin teet varauksen.

Mitä mukaan matkalle Las Palmasiin?

Vaikka matkustaisit Las Palmasiin talvea vasten, matkasta ei kannata unohtaa aurinkorasvaa. Pilviharso hiipii toisinaan kaupungissa sijaitsevan Las Canterasin rannan ylle, mutta aurinko saattaa silti polttaa ihon harson läpi jopa joulu-tammikuussa. Illat Las Palmasissa voivat olla vilpoisia, joten matkalaukkuun on syytä pakata mukaan myös lämmintä vaatetta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Las Palmasissa?

Vaikka paikalliset ravintolat eivät välttämättä edellytä tippaamista, on kuitenkin aina hyvän tavan mukaista jättää tippiä ainakin 10 % laskun loppusummasta.

Millainen on Las Palmasin hintataso?

Las Palmasin hintataso on huomattavasti Suomea edullisempi, vaikka muihin kanarialaisiin kaupunkeihin verrattuna suurkaupungissa hinnat voivat olla korkeammat. (Hinnat tarkistettu 08/04/2019).


Lennot Eurooppa Espanja Kanariansaaret Las Palmas de Gran Canaria
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka