Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Las Palmas de Gran Canaria

Etsi halpoja lentoja Las Palmas de Gran Canaria alk. 128 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
tir. 27/2
tir. 5/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Las Palmas de Gran Canaria

Yhteenveto Las Palmas de Gran Canaria lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

128 €

Halvin meno-paluulennon hinta

215 €

Nopein lentoaika

6t 30m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 128 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 215 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria kohteesta Suomi kestää 6t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria mukaan lukien Lufthansa, SWISS ja Finnair.

Las Palmas de Gran Canaria lentotiedot ja trendit

Tutustu Las Palmas de Gran Canaria lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Las Palmas de Gran Canaria?

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 285 €. Jos et voi matkustaa tammikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria kohteesta Suomi marraskuu ajanjaksolle. marraskuu aikana lennot kaupunkiin Las Palmas de Gran Canaria ovat vielä keskimäärin 295 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin tammikuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Las Palmas de Gran Canaria?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Las Palmas de Gran Canaria?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää kaupunkiin Las Palmas de Gran Canaria. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 330 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 445 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Las Palmas de Gran Canaria?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria on illalla. Lennot reitille Suomi - Las Palmas de Gran Canaria voi maksaa jopa niin vähän kuin 214 €. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 484 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 6t 30m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 19 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 416 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 268 €.

Halvimmat lennot kaupungin Las Palmas de Gran Canaria lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Las Palmas de Gran Canaria lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Las Palmas de Gran Canaria

HALVIN REITTI Helsinki - Las Palmas de Gran Canaria

Helsinki (HEL) - Las Palmas de Gran Canaria (LPA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 416 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LAS PALMAS DE GRAN CANARIAtammikuu32% halvempitammikuu aikana Helsinki - Las Palmas de Gran Canaria lennot maksavat keskimäärin vain 285 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LAS PALMAS DE GRAN CANARIA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu31% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Las Palmas de Gran Canaria lentojen keskimääräinen hinta on 545 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LAS PALMAS DE GRAN CANARIA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu543% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Las Palmas de Gran Canaria

Kanariansaarilla (Gran Canaria) sijaitseva Las Palmas on miellyttävän ilmastonsa ansiosta suosittu matkakohde ympäri vuoden. Moni viihtyy kohteessa erityisesti talvella, sillä sää Las Palmasissa tammikuussa on lempeä, eikä lämpötila putoa alle 15 °C:n edes vuoden kylmimpinä talvikuukausina. Kaupungin vilkkain matkustussesonki sijoittuu karkeasti huhti-lokakuun välille, jolloin saarelle lennetään säännöllisesti halpoja, suoria lentoja Suomen kentiltä. Milloin sitten olisi sopiva aika matkustaa Las Palmasiin? Sesonkiaikana lentotarjontaa saarelle on enemmän, joten halvat lennot Las Palmasiin saattavat löytyä tällöin helpommin. Vaikka lentoja saarelle liikennöidään talvikaudella vilkkaammin, Las Palmasin lentojen hinnat nousevat useimmiten matkan ajankohdan lähestyessä.

Halvat lennot ja hotellit löydät varaamalla matkan kuukausia ennen lähtöä. Vältä kuitenkin yleisiä matkustuskausia kuten syys-, joulu-, hiihto- ja pääsiäislomia. Pyhien aikaan sekä lennot Las Palmasiin että hotellit saarella ovat kalliimpia. Vertaa ensin lentoyhtiöiden tarjouksia, nappaa halvat lennot Las Palmasiin tai varaa itsellesi lento ja majoitus tai pelkät lennot.

Milloin on paras aika suunnitella rantalomaa kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria?

kesäkuu, heinäkuu tai elokuu ovat yleensä hyvää aikaa vierailla kaupungissa Las Palmas de Gran Canaria ja sen rannoilla sään vuoksi. Canteras Beach on suosituin ranta alueella.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 13 toimijaa on valittavissa lentoa Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä?

Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Las Palmas de Gran Canaria

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria
Useita lentoyhtiöitä
7. maaliskuuta
HEL07:05Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 35m
1 välilasku
LPA13:40Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
11. maaliskuuta
LPA13:55Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
20t 05m
2 välilaskua
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
7. maaliskuuta
HEL07:05Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 35m
1 välilasku
LPA13:40Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
11. maaliskuuta
LPA13:55Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
25t 00m
2 välilaskua
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
7. maaliskuuta
HEL07:05Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 35m
1 välilasku
LPA13:40Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
11. maaliskuuta
LPA13:55Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
20t 05m
2 välilaskua
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. maaliskuuta
HEL07:05Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 35m
1 välilasku
LPA13:40Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
11. maaliskuuta
LPA13:55Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
25t 00m
2 välilaskua
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. maaliskuuta
HEL17:50Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 25m
1 välilasku
LPA09:15Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
13. maaliskuuta
LPA20:35Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
23t 40m
2 välilaskua
HEL22:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. huhtikuuta
HEL18:50Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 00m
1 välilasku
LPA20:50Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
15. huhtikuuta
LPA16:00Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
18t 00m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Las Palmas de Gran Canaria, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Lufthansa ja Norwegian
Norwegian
4. maaliskuuta
HEL19:45Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 50m
1 välilasku
LPA15:35Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. maaliskuuta
HEL07:40Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 40m
2 välilaskua
LPA23:20Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema
Norwegian
13. maaliskuuta
HEL07:40Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 00m
1 välilasku
LPA14:40Las Palmas de Gran Canaria Gran Canarian lentoasema

Muut matkustamoluokat Las Palmas de Gran Canaria lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Las Palmas de Gran Canaria lennollasi

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Las Palmas de Gran Canaria

Las Palmasissa liikut vaivatta paikasta toiseen paikallisbusseilla, sillä kaupungin liikenneverkosto on kattava ja bussit kulkevat säännöllisesti. Keltaiset Guaguas-linja-autot ajavat Las Palmasin sisällä 45 eri linjaa, joissa kertalippu kuljettajalta ostettuna maksaa 1,40 EUR. Voit myös halutessasi ostaa 1,50 EUR bussikortin, johon voit ladata kaupungin eri myyntipisteissä esimerkiksi 10 matkaa 8,50 EUR.

Las Palmasin keskustan eri osat jakautuvat noin kuuden kilometrin pituiselle alueelle Santa Catalinasta Veguetan vanhaan kaupunkiin. Etäisyydet Kanariansaarten suurimmassa kaupungissa voivat tuntua pitkiltä, mutta esimerkiksi Guanartemen, Trianan tai Veguetan kaupunginosissa voit helposti liikkua myös jalan. Jos jalkasi alkavat väsyä, voit tietenkin aina myös hypätä taksiin.


Kohteen Las Palmas de Gran Canaria viisumivaatimukset

Espanja kuuluu Schengen-alueeseen, joten Las Palmasissa et tarvitse Suomen kansalaisena viisumia etkä välttämättä edes passia. Matkustaessasi kohteeseen sinun on kuitenkin pyydettäessä esitettävä virallinen matkustusasiakirja, joten mukana on oltava joka tapauksessa voimassa oleva passi tai henkilökortti. Ajokortilla et voi matkustaa Las Palmasiin, eikä se ole Espanjassa virallinen matkustusasiakirja. Tarkistathan ennen matkaasi, että matkustusasiakirjasi on varmasti voimassa.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Las Palmas de Gran Canaria

Miten löydän halvimmat lennot Las Palmasiin?

Edulliset lentoliput Las Palmasiin löydät parhaiten vertailemalla Norwegianin ja Finnairin lentojen hintoja. Lennon Las Palmasiinn voit löytää myös seuraamalla lentotarjouksia hyvissä ajoin ennen matkaasi. Muista, että lentolippujen hinnat ovat useimmiten sitä edullisempia, mitä aikaisemmin teet varauksen.

Mitä mukaan matkalle Las Palmasiin?

Vaikka matkustaisit Las Palmasiin talvea vasten, matkasta ei kannata unohtaa aurinkorasvaa. Pilviharso hiipii toisinaan kaupungissa sijaitsevan Las Canterasin rannan ylle, mutta aurinko saattaa silti polttaa ihon harson läpi jopa joulu-tammikuussa. Illat Las Palmasissa voivat olla vilpoisia, joten matkalaukkuun on syytä pakata mukaan myös lämmintä vaatetta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Las Palmasissa?

Vaikka paikalliset ravintolat eivät välttämättä edellytä tippaamista, on kuitenkin aina hyvän tavan mukaista jättää tippiä ainakin 10 % laskun loppusummasta.

Millainen on Las Palmasin hintataso?

Las Palmasin hintataso on huomattavasti Suomea edullisempi, vaikka muihin kanarialaisiin kaupunkeihin verrattuna suurkaupungissa hinnat voivat olla korkeammat.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Las Palmas de Gran Canaria

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Las Palmas de Gran Canaria

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Las Palmas de Gran Canaria
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Las Palmas de Gran Canaria
1 aikuinen
tir. 27/2
tir. 5/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.