Lennot Eurooppa Islanti Reykjavik

Halvat lennot Reykjavik

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Reykjavik (REK)
ti 2.3.
ti 9.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Reykjavik lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Reykjavik lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Reykjavik

Helsinki (HEL) - Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä (KEF)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Reykjavik kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Reykjavik Keflavik Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 211 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ REYKJAVIKmaaliskuu16% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Reykjavik lennot maksavat keskimäärin vain 177 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE REYKJAVIK KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu18% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Reykjavik lentojen keskimääräinen hinta on 249 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN REYKJAVIK KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu249% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Reykjavik kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Reykjavíkiin?

Halvat lennot Reykjavíkiin, Islannin karun kauniiseen kaupunkikohteeseen, on helpointa napata erilaisten tarjouskampanjoiden avulla. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Reykjavíkiin, hintojen puolesta lentoliput Reykjavíkiin kannattaa varata esimerkiksi toukokuulle tai syyskuulle. Näinä kuukausina, kiireisien lomasesonkien ulkopuolella, hotellit ja lennot ovat edullisia.

Matkat Reykjavíkiin ovat suosittuja esimerkiksi heinäkuussa sekä joulukuussa, jolloin Islannissa voi kokea maan maagisen talven revontulineen. Kesäisin sää Reykjavíkissa mahdollistaa esimerkiksi islanninhevosvaellukset ja luonnossa liikkumisen. Matkailupalvelujen ja majoitusten hinnat kuitenkin nousevat selvästi kesäsesongin aikana. Pelkät lennot voi varata kesällekin halvalla, jos sopiva lentotarjous osuu eteen.

Milloin halvat lennot Reykjavíkiin kannattaa ostaa? Noin 60 päivää ennen lähtöä; kahden kuukauden nyrkkisääntö pätee tähänkin pohjoismaiseen kohteeseen.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Reykjavik?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Reykjavik kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 177 €. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Reykjavik kohteesta Suomi marraskuu ajanjaksolle. marraskuu aikana lennot kaupunkiin Reykjavik ovat vielä keskimäärin 181 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Reykjavik?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Reykjavik noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 212 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 194 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Reykjavik?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Reykjavik on lauantai hintojen ollessa 207 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Reykjavik on keskiviikko, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 241 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Reykjavik?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Reykjavik on keskipäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Reykjavik keskipäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 186 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä aamulla hintojen ollessa keskimäärin 247 €. Lennot kohteeseen Reykjavik kohteesta Suomi aamulla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Löytyykö kaupungin Reykjavik lähettyviltä muita lentokenttiä?

Reykjavik kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä (40 km kaupungin Reykjavik keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


momondosta löytyneet halvat lennot: Reykjavik

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Reykjavik
Icelandair
14. huhtikuuta
11:35
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 25m
15:00
Reykjavik Keflavik Intl
19. huhtikuuta
03:30
Reykjavik Keflavik Intl
3t 25m
06:55
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
5. heinäkuuta
03:45
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 50m
07:35
Reykjavik Keflavik Intl
11. heinäkuuta
05:25
Reykjavik Keflavik Intl
3t 25m
08:50
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Icelandair
14. huhtikuuta
08:05
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 00m
1 välilasku
14:05
Reykjavik Keflavik Intl
19. huhtikuuta
03:30
Reykjavik Keflavik Intl
3t 25m
06:55
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. huhtikuuta
05:15
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 50m
1 välilasku
14:05
Reykjavik Keflavik Intl
23. huhtikuuta
03:30
Reykjavik Keflavik Intl
3t 25m
06:55
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
7. maaliskuuta
04:50
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
1 välilasku
12:25
Reykjavik Keflavik Intl
21. maaliskuuta
03:35
Reykjavik Keflavik Intl
5t 40m
1 välilasku
09:15
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. maaliskuuta
11:35
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 25m
15:00
Reykjavik Keflavik Intl
11. huhtikuuta
03:35
Reykjavik Keflavik Intl
10t 35m
1 välilasku
14:10
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Reykjavíkiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Reykjavik

Suorat, halvat lennot Reykjavíkiin saa niin suomalaisen Finnairin kuin islantilaisen Icelandairin lentovalikoimasta. Lentoja kaupunkiin on yleensä kaksi päivässä, ja esimerkiksi Finnair lentää Reykjavíkiin noin seitsemän kertaa viikossa. Kun kyseessä ovat suorat lennot, lentoaika Helsingistä Reykjavíkiin on noin 3 tuntia 30 minuuttia. Kaupunkiin on tarjolla myös monia lentoyhteyksiä vaihtokenttien kautta. Vaihdolliset lennot Helsingistä Reykjavíkiin voi saada edullisesti esimerkiksi skandinaaviselta SAS-lentoyhtiöltä, saksalaiselta Lufthansalta tai norjalaiselta low cost -lentoyhtiöltä Norwegianilta. Vaihtoyhteyksien kautta lentoaika Reykjavíkiin on kuitenkin vähintään viisi tuntia, ja usein reilusti enemmän. Pääkaupunkiseudulta lähtevät lennot nousevat ilmaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Sekä Finnairin että Icelandairin suorilla lennoilla lentomatkustajille tarjoillaan ilmaiseksi muun muassa teetä ja kahvia. Icelandairin lennoilla lippuun kuuluu aina yksi ruumaan kirjattava matkatavara (enimmillään 23 kg). Finnairilla ruumaan menevä matkatavara kuuluu kaikkiin muihin lippuihin paitsi Economy Light -lipputyyppiin.


Miten pääsen lentokentältä Reykjavíkin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Reykjavik lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Kansainväliset lennot Reykjavíkiin laskeutuvat lähes poikkeuksetta Keflavíkin kansainväliselle lentoasemalle, mutta maan sisäisiä lentoja sekä lentoja Grönlantiin palvelee Reykjavíkin lentoasema. Keflavíkin lentokentältä keskustaan pääsee kätevimmin lentokenttäbusseilla, Reykjavíkin lentokentältä bussilinjalla 15 tai taksilla. Keflavíkin kentältä on helppo vuokrata matkan ajaksi myös henkilöauto.


Suositut lentoreitit Reykjavik

Etsityimmät lennot Reykjavik sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Reykjavik lennot
Lyhyin lentoaika
3t 50m
Halvin hinta
194 €
Tampere - Reykjavik lennot
Lyhyin lentoaika
12t 10m
Halvin hinta
371 €
Oulu - Reykjavik lennot
Lyhyin lentoaika
28t 40m
Halvin hinta
506 €
Kajaani - Reykjavik lennot
Lyhyin lentoaika
25t 45m
Halvin hinta
561 €
Rovaniemi - Reykjavik lennot
Lyhyin lentoaika
32t 05m
Halvin hinta
723 €
Kokkola-Pietarsaari - Reykjavik lennot
Lyhyin lentoaika
44t 30m
Halvin hinta
729 €
Näytä lisää

Liikkuminen Reykjavíkissa?

Reykjavíkin maisemia kannattaa ihailla mahdollisimman paljon jalkaisin, sillä julkisen liikenteen verkosto on kaupungissa melko suppea. Kaupungissa ja sen ympäristössä järjestetään keväisin ja kesäisin myös bike tour -kierroksia, ja mikäli toiveissa on lähteä tutustumaan Reykjavíkin maastoihin pyörällä omatoimisesti, maastopyörän vuokrahinta esimerkiksi puolesta päivästä on noin 3 500 kruunua. [Tarkistettu 25.6.2017]

Kaupungin busseja liikennöi linja-autoyhtiö Strætó, ja yksittäislipun hinnat alkavat noin 440 kruunusta. Pitkille matkoille (esimerkiksi Keflavíkin lentokentälle) kertalippuja on ostettava useampi. Päiväpassi maksaa noin 1 560 kruunua. Reykjavík City Card -kortilla saa paitsi käyttää julkista liikennettä, myös vierailla kaupungin museoissa ja muissa kohteissa. Kortin hinta on aikuiselle 24 tunniksi 3 700 kruunua ja 48 tunniksi 4 900 kruunua. [Tarkistettu 25.6.2017] Mikäli suosit takseja, niillä matkustaminen tulee Reykjavíkissa hieman halvemmaksi kuin Suomessa. Jos suunnitelmissa on reissuja kaupungin ulkopuolisille alueille, on ehdottomasti paras vaihtoehto vuokrata henkilöauto.


Tarvitaanko Reykjavíkiin passi?

Islanti ei kuulu EU-maihin, mutta maa kuuluu Schengen-alueeseen. Pohjoismaiden – Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin – välillä vallitsee vapaa liikkuvuus, joten Suomen kansalainen ei tarvitse matkustusasiakirjaa liikkuessaan muissa Pohjoismaissa. Vaikka Islantiin matkustaessa passia ei ole pakollista kuljettaa mukana, henkilöllisyys ja kansalaisuus on pystyttävä todistamaan pyynnöstä niin lentokentillä kuin määränpäässä Reykjavíkissakin. Suositeltavaa on kantaa mukana esimerkiksi virallista, kuvallista henkilökorttia. Omasta henkilöllisyysdokumentista kannattaa Islantiin matkustaessa ottaa varmuuden vuoksi kopio omaan sähköpostiin. Näin dokumentin tiedot ovat tallessa, jos alkuperäinen katoaa. Suomalaismatkustajia auttaa vakavissa ongelmissa Suomen Reykjavíkin-suurlähetystöReykjavík, jonka yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.is. Islantiin liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ulkoasiainministeriön nettisivuilta osoitteessa http://formin.finland.fi/. Samoille sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta.


Vinkkejä Reykjavíkiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Reykjavíkiin?

Halvat lennot Reykjavíkiin saa etenkin kesäkauden ulkopuolelle. Seuraa lentotarjouksia ja vertaa hintoja.

Kiinnostavatko Reykjavíkin nähtävyydet?

Reykjavíkin kaupunkielämän lisäksi kannattaa tutustua Thingvellir-kansallispuistoon ja seudun kuumiin lähteisiin. Valaiden elämää voi seurata valasristeilyillä.

Mitä mukaan matkalle Reykjavíkiin?

Jos suunnitelmissa on vaeltaa ja liikkua luonnossa, muista tarvittavat varusteet.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Reykjavíkissa

Koska Islanti ei kuulu EU-alueeseen, varmista roaming-rajoitukset operaattoriltasi. Hyödynnä esimerkiksi ravintoloiden ja hotellien ilmaisia WiFi-yhteyksiä.

Onko Reykjavíkissa turvallista?

Reykjavík on turvallinen matkailukaupunki. Vaelluksille kannattaa ottaa paikallinen opas.

Voiko Reykjavíkissa juoda kraanavettä?

Voi, hanavesi on laadultaan hyvää.

Tippi ja juomarahakäytännöt Reykjavíkissa?

Juomaraha ei kuulu kulttuuriin, mutta hyvästä palvelusta tipin voi toki jättää.

Millainen on Reykjavíkin hintataso?

Reykjavík ei ole etenkään matkailijalle edullinen kaupunki, esimerkiksi ravintolat ovat Helsingin hintatasoa tai vieläkin kalliimpia.

Mikä on aikaero Suomi-Islanti?

Koska Islannissa ei siirretä kelloja, kello on kesäisin kolme tuntia ja talvisin kaksi tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-Reykjavík?

Välimatka on noin 2 400 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Reykjavíkissa?

Islannin kruunuja on helppo vaihtaa paikan päällä Reykjavíkissa.Lennot muihin kaupunkeihin Islanti

Sittenkin jotain muuta, kuin Reykjavik? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Islanti
Lennot Eurooppa Islanti Reykjavik
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka