Halvat lennot Reykjavik

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Reykjavik

Yhteenveto Reykjavik lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

73 €

Halvin meno-paluulennon hinta

177 €

Nopein lentoaika

3t 50m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Reykjavik kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 73 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Reykjavik Keflavik Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Reykjavik kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 177 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Reykjavik Keflavik Intl).
Nopein lento kohteeseen Reykjavik kohteesta Suomi kestää 3t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Reykjavik Keflavik Intl).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Reykjavik mukaan lukien Scandinavian Airlines, Icelandair ja Finnair.

Halvimmat lennot kaupungin Reykjavik lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Reykjavik lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Reykjavik

Helsinki (HEL) - Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä (KEF)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Reykjavik kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Reykjavik Keflavik Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 239 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ REYKJAVIKmaaliskuu33% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Reykjavik lennot maksavat keskimäärin vain 189 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE REYKJAVIK KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu32% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Reykjavik lentojen keskimääräinen hinta on 370 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN REYKJAVIK KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu780% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Reykjavik kentältä Helsinki huhtikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Reykjavik?

Halvat lennot Reykjavíkiin, Islannin karun kauniiseen kaupunkikohteeseen, on helpointa napata erilaisten tarjouskampanjoiden avulla. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Reykjavíkiin, hintojen puolesta lentoliput Reykjavíkiin kannattaa varata esimerkiksi toukokuulle tai syyskuulle. Näinä kuukausina, kiireisien lomasesonkien ulkopuolella, hotellit ja lennot ovat edullisia.

Matkat Reykjavíkiin ovat suosittuja esimerkiksi heinäkuussa sekä joulukuussa, jolloin Islannissa voi kokea maan maagisen talven revontulineen. Kesäisin sää Reykjavíkissa mahdollistaa esimerkiksi islanninhevosvaellukset ja luonnossa liikkumisen. Matkailupalvelujen ja majoitusten hinnat kuitenkin nousevat selvästi kesäsesongin aikana. Pelkät lennot voi varata kesällekin halvalla, jos sopiva lentotarjous osuu eteen.

Milloin halvat lennot Reykjavíkiin kannattaa ostaa? Noin 60 päivää ennen lähtöä; kahden kuukauden nyrkkisääntö pätee tähänkin pohjoismaiseen kohteeseen.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Reykjavik paikasta Oslo ovat löytäneet lentoja 55 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Reykjavik. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Reykjavik alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Jos et halua vierailla kaupungissa Reykjavik maaliskuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 209 €.

Reykjavik kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä (37 km kaupungin Reykjavik keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Lentojen hinnat kentälle Reykjavik Domestic lentokenttä ovat keskimäärin 371 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Reykjavik. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

Kyllä, voit matkustaa naapurustoon Hlíðar lentämällä kaupungissa Reykjavik sijaitsevalle Reykjavik Domestic kentälle (Hlíðar on 1,6 km päässä kentältä).momondosta löytyneet halvat lennot: Reykjavik

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Reykjavik
Useita lentoyhtiöitä
3. kesäkuuta
HEL20:10Helsinki-Vantaan lentoasema
46t 35m
3 välilaskua
KEF18:45Reykjavik Keflavik Intl
11. kesäkuuta
KEF16:40Reykjavik Keflavik Intl
10t 25m
1 välilasku
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. kesäkuuta
HEL20:10Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 25m
2 välilaskua
KEF22:35Reykjavik Keflavik Intl
11. kesäkuuta
KEF16:40Reykjavik Keflavik Intl
10t 25m
1 välilasku
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. kesäkuuta
HEL17:05Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 20m
2 välilaskua
KEF20:25Reykjavik Keflavik Intl
11. kesäkuuta
KEF16:40Reykjavik Keflavik Intl
10t 25m
1 välilasku
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
27. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 15m
1 välilasku
KEF12:40Reykjavik Keflavik Intl
5. heinäkuuta
KEF02:30Reykjavik Keflavik Intl
26t 45m
1 välilasku
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Icelandair
15. lokakuuta
HEL11:10Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 35m
KEF14:45Reykjavik Keflavik Intl
25. lokakuuta
KEF03:30Reykjavik Keflavik Intl
3t 30m
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Icelandair
30. heinäkuuta
HEL11:10Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 35m
KEF14:45Reykjavik Keflavik Intl
5. elokuuta
KEF03:30Reykjavik Keflavik Intl
3t 30m
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Reykjavik

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Reykjavik, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja airBaltic
Useita lentoyhtiöitä
30. toukokuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
47t 40m
3 välilaskua
KEF19:15Reykjavik Keflavik Intl
Useita lentoyhtiöitä
21. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 40m
2 välilaskua
KEF19:15Reykjavik Keflavik Intl
Useita lentoyhtiöitä
30. toukokuuta
HEL18:20Helsinki-Vantaan lentoasema
48t 55m
2 välilaskua
KEF19:15Reykjavik Keflavik Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Reykjavik?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Reykjavik

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Reykjavik?

Lentäessäsi kohteeseen Reykjavik kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Icelandair, Finnair, Scandinavian Airlines tai airBaltic. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.


Reykjavik ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Reykjavik lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Reykjavik keskustaan

Kansainväliset lennot Reykjavíkiin laskeutuvat lähes poikkeuksetta Keflavíkin kansainväliselle lentoasemalle, mutta maan sisäisiä lentoja sekä lentoja Grönlantiin palvelee Reykjavíkin lentoasema. Keflavíkin lentokentältä keskustaan pääsee kätevimmin lentokenttäbusseilla, Reykjavíkin lentokentältä bussilinjalla 15 tai taksilla. Keflavíkin kentältä on helppo vuokrata matkan ajaksi myös henkilöauto.


Reykjavik: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Reykjavik
Helsinki - Reykjavik reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 35m
Halvin hinta215 €
Kokkola-Pietarsaari - Reykjavik reitin lennot
Lyhyin lentoaika44t 30m
Halvin hinta827 €
Rovaniemi - Reykjavik reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 45m
Halvin hinta318 €
Oulu - Reykjavik reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 50m
Halvin hinta444 €
Tampere - Reykjavik reitin lennot
Lyhyin lentoaika51t 50m
Halvin hinta4736 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Reykjavik

Reykjavíkin maisemia kannattaa ihailla mahdollisimman paljon jalkaisin, sillä julkisen liikenteen verkosto on kaupungissa melko suppea. Kaupungissa ja sen ympäristössä järjestetään keväisin ja kesäisin myös bike tour -kierroksia, ja mikäli toiveissa on lähteä tutustumaan Reykjavíkin maastoihin pyörällä omatoimisesti, maastopyörän vuokrahinta esimerkiksi puolesta päivästä on noin 3 500 kruunua.

Kaupungin busseja liikennöi linja-autoyhtiö Strætó, ja yksittäislipun hinnat alkavat noin 440 kruunusta. Pitkille matkoille (esimerkiksi Keflavíkin lentokentälle) kertalippuja on ostettava useampi. Päiväpassi maksaa noin 1 560 kruunua. Reykjavík City Card -kortilla saa paitsi käyttää julkista liikennettä, myös vierailla kaupungin museoissa ja muissa kohteissa. Kortin hinta on aikuiselle 24 tunniksi 3 700 kruunua ja 48 tunniksi 4 900 kruunua. Mikäli suosit takseja, niillä matkustaminen tulee Reykjavíkissa hieman halvemmaksi kuin Suomessa. Jos suunnitelmissa on reissuja kaupungin ulkopuolisille alueille, on ehdottomasti paras vaihtoehto vuokrata henkilöauto.


Kohteen Reykjavik viisumivaatimukset

Islanti ei kuulu EU-maihin, mutta maa kuuluu Schengen-alueeseen. Pohjoismaiden – Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin – välillä vallitsee vapaa liikkuvuus, joten Suomen kansalainen ei tarvitse matkustusasiakirjaa liikkuessaan muissa Pohjoismaissa. Vaikka Islantiin matkustaessa passia ei ole pakollista kuljettaa mukana, henkilöllisyys ja kansalaisuus on pystyttävä todistamaan pyynnöstä niin lentokentillä kuin määränpäässä Reykjavíkissakin. Suositeltavaa on kantaa mukana esimerkiksi virallista, kuvallista henkilökorttia. Omasta henkilöllisyysdokumentista kannattaa Islantiin matkustaessa ottaa varmuuden vuoksi kopio omaan sähköpostiin. Näin dokumentin tiedot ovat tallessa, jos alkuperäinen katoaa. Suomalaismatkustajia auttaa vakavissa ongelmissa Suomen Reykjavíkin-suurlähetystöReykjavík, jonka yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.is. Islantiin liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ulkoasiainministeriön nettisivuilta osoitteessa http://formin.finland.fi/. Samoille sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta.


Aloita matkan suunnittelu - Reykjavik


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Reykjavik

Halvat lennot Reykjavíkiin saa etenkin kesäkauden ulkopuolelle. Seuraa lentotarjouksia ja vertaa hintoja.

Reykjavíkin kaupunkielämän lisäksi kannattaa tutustua Thingvellir-kansallispuistoon ja seudun kuumiin lähteisiin. Valaiden elämää voi seurata valasristeilyillä.

Jos suunnitelmissa on vaeltaa ja liikkua luonnossa, muista tarvittavat varusteet.

Reykjavík on turvallinen matkailukaupunki. Vaelluksille kannattaa ottaa paikallinen opas.

Voi, hanavesi on laadultaan hyvää.

Juomaraha ei kuulu kulttuuriin, mutta hyvästä palvelusta tipin voi toki jättää.

Reykjavík ei ole etenkään matkailijalle edullinen kaupunki, esimerkiksi ravintolat ovat Helsingin hintatasoa tai vieläkin kalliimpia.

Koska Islannissa ei siirretä kelloja, kello on kesäisin kolme tuntia ja talvisin kaksi tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Välimatka on noin 2 400 kilometriä.

Islannin kruunuja on helppo vaihtaa paikan päällä Reykjavíkissa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Islanti

Eikö sittenkään Reykjavik? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Islanti

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Reykjavik.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Reykjavik tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Reykjavik.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Reykjavik on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.