Halvat lennot Reykjavik

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 8/8
su 15/8

Halvimmat lennot kaupungin Reykjavik lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Reykjavik lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Reykjavik

Helsinki (HEL) - Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä (KEF)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Reykjavik kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Reykjavik Keflavik Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 214 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ REYKJAVIKmaaliskuu16% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Reykjavik lennot maksavat keskimäärin vain 180 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE REYKJAVIK KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu18% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Reykjavik lentojen keskimääräinen hinta on 253 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN REYKJAVIK KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu249% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Reykjavik kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Reykjavik?

Halvat lennot Reykjavíkiin, Islannin karun kauniiseen kaupunkikohteeseen, on helpointa napata erilaisten tarjouskampanjoiden avulla. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Reykjavíkiin, hintojen puolesta lentoliput Reykjavíkiin kannattaa varata esimerkiksi toukokuulle tai syyskuulle. Näinä kuukausina, kiireisien lomasesonkien ulkopuolella, hotellit ja lennot ovat edullisia.

Matkat Reykjavíkiin ovat suosittuja esimerkiksi heinäkuussa sekä joulukuussa, jolloin Islannissa voi kokea maan maagisen talven revontulineen. Kesäisin sää Reykjavíkissa mahdollistaa esimerkiksi islanninhevosvaellukset ja luonnossa liikkumisen. Matkailupalvelujen ja majoitusten hinnat kuitenkin nousevat selvästi kesäsesongin aikana. Pelkät lennot voi varata kesällekin halvalla, jos sopiva lentotarjous osuu eteen.

Milloin halvat lennot Reykjavíkiin kannattaa ostaa? Noin 60 päivää ennen lähtöä; kahden kuukauden nyrkkisääntö pätee tähänkin pohjoismaiseen kohteeseen.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Reykjavik?

  Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Reykjavik paikasta Helsinki ovat löytäneet lentoja 57 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Reykjavik. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Reykjavik alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Reykjavik?

  Jos et halua vierailla kaupungissa Reykjavik maaliskuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 184 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Reykjavik?

  Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Reykjavik. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 215 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Reykjavik tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Reykjavik hintaan 183 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Reykjavik?

  Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Reykjavik on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Reykjavik tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 210 €. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Reykjavik sunnuntai aikana on 233 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Reykjavik?

  Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Reykjavik ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Reykjavik keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 185 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Reykjavik on aamulla, kun lennot maksavat noin 264 €.

 • Löytyykö kaupungin Reykjavik lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Reykjavik kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä (37 km kaupungin Reykjavik keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Reykjavik lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Reykjavik Domestic lentokenttä ovat keskimäärin 316 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Reykjavik. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Reykjavik

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Reykjavik
Norwegian
27. elokuuta
HEL14:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 25m
2 välilaskua
KEF08:15Reykjavik Keflavik Intl
2. syyskuuta
KEF07:20Reykjavik Keflavik Intl
23t 35m
1 välilasku
HEL06:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. lokakuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 00m
1 välilasku
KEF13:25Reykjavik Keflavik Intl
21. lokakuuta
KEF04:35Reykjavik Keflavik Intl
5t 00m
1 välilasku
HEL09:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Icelandair
1. lokakuuta
HEL11:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 35m
KEF14:45Reykjavik Keflavik Intl
13. lokakuuta
KEF03:30Reykjavik Keflavik Intl
3t 30m
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
24. lokakuuta
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
1 välilasku
KEF13:25Reykjavik Keflavik Intl
29. lokakuuta
KEF11:10Reykjavik Keflavik Intl
6t 10m
1 välilasku
HEL17:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
14. lokakuuta
HEL02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 00m
1 välilasku
KEF23:10Reykjavik Keflavik Intl
20. lokakuuta
KEF20:25Reykjavik Keflavik Intl
9t 20m
1 välilasku
HEL05:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. marraskuuta
HEL16:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 30m
2 välilaskua
KEF05:00Reykjavik Keflavik Intl
8. marraskuuta
KEF12:00Reykjavik Keflavik Intl
5t 15m
1 välilasku
HEL17:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Reykjavik

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Reykjavik, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair, Icelandair ja SAS
Useita lentoyhtiöitä
26. elokuuta
HEL03:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 20m
2 välilaskua
KEF17:35Reykjavik Keflavik Intl
SAS
26. elokuuta
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 35m
1 välilasku
KEF14:10Reykjavik Keflavik Intl
Finnair
13. elokuuta
HEL04:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 45m
1 välilasku
KEF14:25Reykjavik Keflavik Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Reykjavik?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Reykjavik

Suorat, halvat lennot Reykjavíkiin saa niin suomalaisen Finnairin kuin islantilaisen Icelandairin lentovalikoimasta. Lentoja kaupunkiin on yleensä kaksi päivässä, ja esimerkiksi Finnair lentää Reykjavíkiin noin seitsemän kertaa viikossa. Kun kyseessä ovat suorat lennot, lentoaika Helsingistä Reykjavíkiin on noin 3 tuntia 30 minuuttia. Kaupunkiin on tarjolla myös monia lentoyhteyksiä vaihtokenttien kautta. Vaihdolliset lennot Helsingistä Reykjavíkiin voi saada edullisesti esimerkiksi skandinaaviselta SAS-lentoyhtiöltä, saksalaiselta Lufthansalta tai norjalaiselta low cost -lentoyhtiöltä Norwegianilta. Vaihtoyhteyksien kautta lentoaika Reykjavíkiin on kuitenkin vähintään viisi tuntia, ja usein reilusti enemmän. Pääkaupunkiseudulta lähtevät lennot nousevat ilmaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Sekä Finnairin että Icelandairin suorilla lennoilla lentomatkustajille tarjoillaan ilmaiseksi muun muassa teetä ja kahvia. Icelandairin lennoilla lippuun kuuluu aina yksi ruumaan kirjattava matkatavara (enimmillään 23 kg). Finnairilla ruumaan menevä matkatavara kuuluu kaikkiin muihin lippuihin paitsi Economy Light -lipputyyppiin.


Reykjavik ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Reykjavik lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kansainväliset lennot Reykjavíkiin laskeutuvat lähes poikkeuksetta Keflavíkin kansainväliselle lentoasemalle, mutta maan sisäisiä lentoja sekä lentoja Grönlantiin palvelee Reykjavíkin lentoasema. Keflavíkin lentokentältä keskustaan pääsee kätevimmin lentokenttäbusseilla, Reykjavíkin lentokentältä bussilinjalla 15 tai taksilla. Keflavíkin kentältä on helppo vuokrata matkan ajaksi myös henkilöauto.


Reykjavik: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Reykjavik
Helsinki - Reykjavik reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 35m
Halvin hinta197 €
Kajaani - Reykjavik reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 05m
Halvin hinta323 €
Tampere - Reykjavik reitin lennot
Lyhyin lentoaika24t 35m
Halvin hinta348 €
Rovaniemi - Reykjavik reitin lennot
Lyhyin lentoaika22t 55m
Halvin hinta426 €
Oulu - Reykjavik reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 55m
Halvin hinta496 €
Kokkola-Pietarsaari - Reykjavik reitin lennot
Lyhyin lentoaika44t 30m
Halvin hinta741 €

Liikkuminen Reykjavíkissa?

Reykjavíkin maisemia kannattaa ihailla mahdollisimman paljon jalkaisin, sillä julkisen liikenteen verkosto on kaupungissa melko suppea. Kaupungissa ja sen ympäristössä järjestetään keväisin ja kesäisin myös bike tour -kierroksia, ja mikäli toiveissa on lähteä tutustumaan Reykjavíkin maastoihin pyörällä omatoimisesti, maastopyörän vuokrahinta esimerkiksi puolesta päivästä on noin 3 500 kruunua. [Tarkistettu 25.6.2017]

Kaupungin busseja liikennöi linja-autoyhtiö Strætó, ja yksittäislipun hinnat alkavat noin 440 kruunusta. Pitkille matkoille (esimerkiksi Keflavíkin lentokentälle) kertalippuja on ostettava useampi. Päiväpassi maksaa noin 1 560 kruunua. Reykjavík City Card -kortilla saa paitsi käyttää julkista liikennettä, myös vierailla kaupungin museoissa ja muissa kohteissa. Kortin hinta on aikuiselle 24 tunniksi 3 700 kruunua ja 48 tunniksi 4 900 kruunua. [Tarkistettu 25.6.2017] Mikäli suosit takseja, niillä matkustaminen tulee Reykjavíkissa hieman halvemmaksi kuin Suomessa. Jos suunnitelmissa on reissuja kaupungin ulkopuolisille alueille, on ehdottomasti paras vaihtoehto vuokrata henkilöauto.


Tarvitaanko Reykjavíkiin passi?

Islanti ei kuulu EU-maihin, mutta maa kuuluu Schengen-alueeseen. Pohjoismaiden – Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin – välillä vallitsee vapaa liikkuvuus, joten Suomen kansalainen ei tarvitse matkustusasiakirjaa liikkuessaan muissa Pohjoismaissa. Vaikka Islantiin matkustaessa passia ei ole pakollista kuljettaa mukana, henkilöllisyys ja kansalaisuus on pystyttävä todistamaan pyynnöstä niin lentokentillä kuin määränpäässä Reykjavíkissakin. Suositeltavaa on kantaa mukana esimerkiksi virallista, kuvallista henkilökorttia. Omasta henkilöllisyysdokumentista kannattaa Islantiin matkustaessa ottaa varmuuden vuoksi kopio omaan sähköpostiin. Näin dokumentin tiedot ovat tallessa, jos alkuperäinen katoaa. Suomalaismatkustajia auttaa vakavissa ongelmissa Suomen Reykjavíkin-suurlähetystöReykjavík, jonka yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.is. Islantiin liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ulkoasiainministeriön nettisivuilta osoitteessa http://formin.finland.fi/. Samoille sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta.


Aloita matkan suunnittelu - Reykjavik


Vinkkejä Reykjavíkiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Reykjavíkiin?

Halvat lennot Reykjavíkiin saa etenkin kesäkauden ulkopuolelle. Seuraa lentotarjouksia ja vertaa hintoja.

Kiinnostavatko Reykjavíkin nähtävyydet?

Reykjavíkin kaupunkielämän lisäksi kannattaa tutustua Thingvellir-kansallispuistoon ja seudun kuumiin lähteisiin. Valaiden elämää voi seurata valasristeilyillä.

Mitä mukaan matkalle Reykjavíkiin?

Jos suunnitelmissa on vaeltaa ja liikkua luonnossa, muista tarvittavat varusteet.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Reykjavíkissa

Koska Islanti ei kuulu EU-alueeseen, varmista roaming-rajoitukset operaattoriltasi. Hyödynnä esimerkiksi ravintoloiden ja hotellien ilmaisia WiFi-yhteyksiä.

Onko Reykjavíkissa turvallista?

Reykjavík on turvallinen matkailukaupunki. Vaelluksille kannattaa ottaa paikallinen opas.

Voiko Reykjavíkissa juoda kraanavettä?

Voi, hanavesi on laadultaan hyvää.

Tippi ja juomarahakäytännöt Reykjavíkissa?

Juomaraha ei kuulu kulttuuriin, mutta hyvästä palvelusta tipin voi toki jättää.

Millainen on Reykjavíkin hintataso?

Reykjavík ei ole etenkään matkailijalle edullinen kaupunki, esimerkiksi ravintolat ovat Helsingin hintatasoa tai vieläkin kalliimpia.

Mikä on aikaero Suomi-Islanti?

Koska Islannissa ei siirretä kelloja, kello on kesäisin kolme tuntia ja talvisin kaksi tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-Reykjavík?

Välimatka on noin 2 400 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Reykjavíkissa?

Islannin kruunuja on helppo vaihtaa paikan päällä Reykjavíkissa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Islanti

Eikö sittenkään Reykjavik? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Islanti