Halvat lennot İzmir

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
İzmir (IZM)
su 11.4.
su 18.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin İzmir lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille İzmir lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
İzmir Adnan Menderes Arpt lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - İzmir

Helsinki (HEL) - İzmir (IZM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen İzmir kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle İzmir, jolloin hinta on keskimääräinen 250 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ İZMIRmaaliskuu17% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - İzmir lennot maksavat keskimäärin vain 207 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE İZMIR KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu36% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - İzmir lentojen keskimääräinen hinta on 339 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN İZMIR KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu617% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen İzmir kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Izmiriin?

Parhain aika matkustaa Izmiriin on syksyllä, jolloin lentolippujen hinnat ovat edulliset ja Izmirin sää on kesän jäljiltä vielä mukavan lämmin. Izmirin lämpötila syys-lokakuussa on noin 20 °C, joten esimerkiksi ostosten tekeminen Kemeraltin historiallisella basaarialueella ja iltakävely kahviloin ja ravintoloin reunustetulla Kordon-rantabulevardilla on miellyttävämpää syksyisillä keleillä. Jos kesän helteet ja ajoittaiset talvisateet eivät häiritse, Izmir sopii matkailuun vuoden ympäri. Tutustumisesta Izmirin arkeologisiin nähtävyyksiin – kuten laajaan Agoran muinaiskreikkalaiseen alueeseen – voi itse asiassa saada enemmän irti talven noin 10-15 °C:n lämpötiloissa kuin helteisillä säillä.

Halvat lennot Izmiriin löydät hakemalla lentoja momondon hakukoneella. Voit valita pelkät lennot tai lennon ja hotellin. Lennot kannattaa ostaa jo hyvissä ajoin ennen lähtöä, sillä näin löydät varmimmin halvimmat lennot ja hotellit. Vilkkain sesonki on kesälomien aikaan ja myös joulun aikaan lentojen hinnat saattavat nousta, mutta lentotarjouksia on saatavilla ympäri vuoden. Vertaa hintoja löytääksesi omaan makuusi parhaiten sopiva tarjous ja varmistaaksesi halvat lennot Izmiriin.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin İzmir?

Jos et halua vierailla kaupungissa İzmir maaliskuu aikana, kannattaa sinun odottaa elokuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 224 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen İzmir?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - İzmir reitille 57 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen İzmir hintaan 250 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen İzmir kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 249 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin İzmir?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää lentokentälle İzmir kentältä Suomi. Halvin viimeksi maanantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 281 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 353 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin İzmir?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen İzmir on iltapäivällä. Lennot reitille Suomi - İzmir voi maksaa jopa niin vähän kuin 259 €. Lennot kaupunkiin İzmir ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 406 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.


momondosta löytyneet halvat lennot: İzmir

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen İzmir
Turkish Airlines
28. huhtikuuta
08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 20m
1 välilasku
18:00İzmir Adnan Menderes Arpt
12. toukokuuta
00:15İzmir Adnan Menderes Arpt
7t 30m
1 välilasku
07:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. heinäkuuta
03:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 50m
2 välilaskua
17:15İzmir Adnan Menderes Arpt
9. elokuuta
04:10İzmir Adnan Menderes Arpt
6t 50m
1 välilasku
11:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. heinäkuuta
05:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 15m
3 välilaskua
20:55İzmir Adnan Menderes Arpt
9. elokuuta
04:10İzmir Adnan Menderes Arpt
6t 50m
1 välilasku
11:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
3. toukokuuta
02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 50m
1 välilasku
14:00İzmir Adnan Menderes Arpt
17. toukokuuta
07:30İzmir Adnan Menderes Arpt
12t 15m
1 välilasku
19:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
2. kesäkuuta
02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 50m
1 välilasku
14:00İzmir Adnan Menderes Arpt
16. kesäkuuta
07:30İzmir Adnan Menderes Arpt
12t 15m
1 välilasku
19:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. heinäkuuta
05:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 15m
3 välilaskua
20:55İzmir Adnan Menderes Arpt
9. elokuuta
19:50İzmir Adnan Menderes Arpt
9t 15m
2 välilaskua
05:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Izmiriin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen İzmir

Suorat lennot Izmiriin löydät kreikkalaisen Aegian Airlinesin tarjonnasta. Lentoaika Izmiriin Helsingistä on vajaa neljä tuntia. Kaupunkiin on myös välilaskullisia lentoja ja niitä tarjoavat esimerkiksi Lufthansa ja Turkish Airlines. Yhden välilaskun kanssa Izmirin lennot ovat kestoltaan keskimäärin noin seitsemän tuntia. Huomaathan, että lähtöselvitettävistä matkatavaroista saatetaan periä lisämaksu. momondon sivulta voit löytää halvat lennot Izmiriin tai varata lennon ja majoituksen lomaasi varteen. Lentoliput Izmiriin ovat usein edulliset etenkin keväisin ja syksyisin.


Miten pääsen lentokentältä Izmirin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin İzmir lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Izmir Adnan Menderes -lentokenttä sijaitsee noin 18 km päässä Izmiristä. Edullisin vaihtoehto matkustaa keskustaan on ottaa bussi numero 200, 202 tai 204, riippuen siitä onko hotellisi keskustassa Mavisehirin, Alsancakin vai Izotasin alueella. Bussit kulkevat noin 45 minuutin välein ja matka-aika on noin 30-45 minuuttia. Bussilippuja saa halvalla. Niitä voi ostaa lentokentän ESHOT-lippuautomaateilta hintaan 4,70 TRY (noin 0,70 EUR). Bussit löydät terminaalin ulkopuolelta. Havaş-sukkulabussit ovat hieman kalliimpi vaihtoehto Izmirin keskustaan matkustamiselle, mutta nämä bussit kulkevat useammin, päivisin noin parinkymmenen minuutin välein. Matka kestää puolisin tuntia ja maksaa 11 TRY (noin 1,70 EUR). Öiseen aikaan hintaan lisätään 25 %:n yölisä. Havaş -bussit operoivat klo 03:30–23:30 ja ne pysähtyvät Çeşmen bussiasemalla. Keskustaan pääset halutessasi myös taksilla, jonka aloitusmaksu on 3 TRY (noin 0,45 EUR) ja tämän jälkeen kilometritaksa noin 2,40 TRY (noin 0,35 EUR). Jos liikut mieluummin omatoimisesti omalla vuokra-autolla, lentokentällä on myös useita autonvuokrausfirmoja.


Suositut lentoreitit İzmir

Etsityimmät lennot İzmir sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - İzmir reitin lennot
Lyhyin lentoaika
11t 50m
Halvin hinta
249 €

Liikkuminen Izmirissä?

Izmirin keskustan alueella liikut helposti kävellen. Myös Izmirin metro sopii liikkumiseen. Esimerkiksi sininen ja punainen linja kulkevat keskustan läpi. Sininen linja kulkee pohjoisesta etelään, kulkien keskustan pohjoispuolella olevan Alcansakin metroaseman läpi. Punainen linja taas kulkee väliä itä-länsi ja sen varrelle osuvat Basmanen pääjuna-asema ja Konakin keskustapysäkki. Jos haluat käyttää metroa, osta metroasemalta Izmirikart-matkakortti, jonka hinta on 6 TRY (noin 0,90 EUR). Metrolipun hinta on 2,86 TRY (noin 0,45 EUR). Lippuun kuuluu rajoittamaton määrä vaihtoja 90 minuutin sisällä. Vaihtoehtoisesti voit ostaa kolmen tai 10 kerran kortinhintaan 11–30 TRY (noin 1,70–4,60 EUR), mutta näihin lippuihin ei kuulu 90 minuutin vaihtoaikaa.


Tarvitaanko Izmiriin passi tai viisumi?

Suomen kansalaiselta ei vaadita viisumia Turkkiin. Matkan kesto ilman viisumia ei saa ylittää 90 päivää 180 vuorokauden aikana. Matkassa tulee olla passi, joka on voimassa vielä kuusi kk Turkkiin saapumisen jälkeen. Passissa tulee olla vähintään yksi tyhjä sivu maahantulo- ja poistumisleimoja varten. Jos haluat oleskella maassa pidempään kuin 90 päivää, tulee sinun hakea oleskelulupaa maahan Turkin konsulaatista.


Vinkkejä Izmiriin matkustavalle

Onko Izmirissä turvallista?

Izmir on yleisesti turvallinen lomakohde. Kuten muissakin suurkaupungeissa, taskuvarkaiden vaara on kuitenkin olemassa, joten pidä huolta lompakosta ja puhelimesta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Izmirissä?

Juomarahan jättäminen on Izmirissä vapaaehtoista, mutta hyvästä palvelusta olisi hyvä jättää noin 10 % ylimääräistä tai pyöristää lasku seuraavaan tasasumman. Hotellissa laukunkantajille voi jättää 3 TRY (noin 0,45 EUR) laukulta ja siivoojille 6 TRY (noin 0,90 EUR) päivältä.

Millainen on Izmirin hintataso?

Izmirin hintataso on huomattavasti Suomen hintatasoa alempi. Ravintola-ateriat ja ostokset ovat halpoja – jopa puolta edullisempia Izmirissä kuin Suomessa.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Izmirissä?

Turkin valuutta on liira (TRY). Rahanvaihto lentokentillä on usein kallista, joten rahan vaihtaminen etukäteen on todennäköisesti edullisempi vaihtoehto. Voit myös tilata valuuttaa pankistasi ennen matkaa. Izmirissä voi rahaa nostaa myös automaateista. Pankkisi perii nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen. (Hinnat tarkistettu 19/04/2019).


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka