Etsi halvat lennot Barcelonaan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 6/2
ma 13/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Barcelonaan

Yhteenveto Barcelonan lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

36 €

Halvin meno-paluulennon hinta

92 €

Nopein lentoaika

3t 55m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Barcelona kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 36 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Barcelonan lentoasema (El Prat)).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Barcelona kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 92 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Barcelonan lentoasema (El Prat)).
Nopein lento kohteeseen Barcelona kohteesta Suomi kestää 3t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Barcelonan lentoasema (El Prat)).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Barcelona mukaan lukien Vueling, Norwegian ja Ryanair.

Barcelonan lentotiedot ja trendit

Tutustu Barcelonan lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Barcelona?

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Barcelona kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 156 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Barcelona tammikuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 158 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Barcelona?

16 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Barcelona. Tämän lennon lähtölentokenttä on Santander, ja se on 96 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Barcelona. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Barcelona omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Barcelona?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Barcelona kestää yleensä 3t 55m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Barcelonan lentoasema (El Prat) kentälle (Barcelona suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Barcelonan lentoasema (El Prat), lentoaika on noin 15t 35m.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Barcelona?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Barcelona on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 202 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Barcelona tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Barcelona hintaan 188 €.

Halvimmat lennot kaupungin Barcelona lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Barcelona lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Barcelona

Helsinki (HEL) - Barcelona (S37)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Barcelona kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Barcelona, jolloin hinta on keskimääräinen 202 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BARCELONAtammikuu23% halvempitammikuu aikana Helsinki - Barcelona lennot maksavat keskimäärin vain 156 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BARCELONA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu29% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Barcelona lentojen keskimääräinen hinta on 261 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BARCELONA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu270% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Barcelona kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Barcelonaan

Katalonian helmi Barcelona kuuluu Espanjan suosituimpiin matkailukohteisiin, myös halpojen lentojensa ansiosta. Barcelonan-lentojen hinnat ovat melko tasaiset ympäri vuoden. Rantakaupunki kuitenkin elää kiivainta matkailusesonkiaan kesällä, jolloin myös hotellien ja lentojen hinnat nousevat. Pelkät lennot Barcelonaan voi napata mainiosti kesällekin, mutta muista palveluista voi joutua maksamaan selvästi tavallista pidemmän pennin. Mikäli haluat reissata halvalla, muista että myös joulukuu on suosittu matkustuskuukausi, joten lennot ja majoitus tulevat myös joulukuussa normaalia kalliimmiksi.

Halvat lennot Barcelonaan myydään esimerkiksi syksylle ja keväälle. Marraskuussa lentoliput Barcelonaan ovat edullisimmillaan. Suosi etenkin arkilentoja, seuraa lentotarjouksia ja vertaa hintoja. Jos etsit takuuvarmaa auringonpaistetta ja mietit, milloin on paras aika matkustaa Barcelonaan, valitse matka-ajankohdaksi mieluiten kesä. Sää on Barcelonassa toukokuusta elokuulle varmasti aurinkoinen, talvisin kaupungissa voi sataa. Toisaalta halvimmat lennot saa yleensä talvikuukausille, mutta silloin myös sää Barcelonassa voi olla viileähkö, eikä rannalle ole asiaa. Onneksi se ei estä nauttimasta kaupungin kulttuuri- ja ravintolatarjonnasta.

Paras aika suunnitella lentoa kohti Barcelona nähtävyyksien katselua varten on silloin, kun lämpötilat eivät ole sietämättömät ja mahdollisuus sateeseen on vain kohtalainen. Otettaessa huomioon nämä seikat lokakuu kuukaudet vaikuttavat olevan sopivimpia aikoja suunnitella matkaa.

Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä, Reus lentokenttä, La Seu d'Urgell Aeroport De La Seu lentokenttä tai Lleida-Alguaire lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Barcelona.

Lentojen hinnat kentälle Girona-Costa Bravan lentoasema lentokenttä ovat keskimäärin 157 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Barcelona. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

Kyllä, voit matkustaa naapurustoon Sant Marti lentämällä kaupungissa Barcelona sijaitsevalle Barcelonan lentoasema (El Prat) kentälle (Sant Marti on 15,7 km päässä kentältä).

Nähtävyyskohdetta Barcelona City Centre lähinnä olevat lentokenttä on Barcelonan lentoasema (El Prat) 12,1 km etäisyyden päässä.


momondosta löytyneet halvat lennot: Barcelona

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Barcelona

Muut matkustamoluokat Barcelona lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Barcelona lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Barcelona?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Barcelona

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Barcelona?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Barcelona kohteesta Suomi ovat Finnair, Norwegian Air International, Norwegian ja Vueling. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Barcelona ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Barcelona lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Barcelona keskustaan

Barcelona-El Pratin lentokenttä, espanjaksi Aeropuerto de Barcelona-El Prat, sijaitsee El Prat de Llobregatin kunnan alueella. Lähes kaikki lennot Barcelonaan saapuvat tälle kentälle. El Pratin kentältä on keskustaan hyvät kulkuyhteydet, ja julkisista kulkuyhteyksistä kätevin on Aerobús-bussi, joka lähtee terminaaleista T1 ja T2 noin 5–10 minuutin välein. Metromatka keskustaan vaatii linjan vaihdon, joten matka on pidempi. Metrolinjalla L9 on pysäkki kummassakin terminaalissa. Taksimatka keskustaan maksaa normaalisti noin 35 euroa. Vuokra-autolla keskustaan pääsee noin 20 minuutissa, ja T2-terminaalista keskustaan voi ottaa myös Renfe-junan.


Barcelona: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Barcelona
Helsinki - Barcelona reitin lennot
Nopein lentoaika3t 55m
Halvin hinta107 €
Oulu - Barcelona reitin lennot
Nopein lentoaika6t 35m
Halvin hinta282 €
Turku - Barcelona reitin lennot
Nopein lentoaika15t 35m
Halvin hinta161 €
Joensuu - Barcelona reitin lennot
Nopein lentoaika13t 05m
Halvin hinta422 €
Rovaniemi - Barcelona reitin lennot
Nopein lentoaika15t 35m
Halvin hinta479 €
Kokkola-Pietarsaari - Barcelona reitin lennot
Nopein lentoaika24t 20m
Halvin hinta760 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Barcelona

Halvat lennot Barcelonaan löytäneet ilahtuvat huomatessaan, että myös kaupungin alueella liikkuminen on melko edullista. Kaupungin arkkitehtuurista on helpointa nauttia kävellen, mutta kaupunginosasta toiseen liikuttaessa kätevä ja halpa kulkuväline on metro. Kahdeksanlinjaisen metroverkon lisäksi kaupungissa voi sukkuloida FGC-kaupunkijunilla (Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya) ja tranvía-raitiovaunuilla. Ne täydentävät metroverkostoa. Paikallisliikenteen yksittäislippu maksaa hieman yli 2 euroa, ja sama lippu käy puolentoista tunnin ajan niin paikallisliikenteen metroon, bussiin, raitiovaunuun kuin kaupunkijunaankin. Kymmenen matkan T-10-kortin hinta on noin 10 euroa.

Junat ja metrot liikkuvat kaupungissa yleensä noin aamuviidestä puolille öin; pikkutunneilla kaupungissa liikuttaessa paras vaihtoehto on kohtuuhintainen taksi. Mikäli suosit busseja, on sinulla Barcelonassa runsaasti vaihtoehtoja: busseja liikkuu kaupungissa yli tuhat. Urbaanista bussiliikenteestä vastaa TMB eli Transports Metropolitans de Barcelona. Pyöräilyintoilijoille on tarjolla useita pyörävuokraamoita.


Kohteen Barcelona viisumivaatimukset

Espanja on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen, joten passia ei välttämättä tarvita. Barcelonaankin lennettäessä mukana on kuitenkin aina oltava jokin matkustusasiakirja. Dokumentiksi Espanjaan matkustettaessa sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei kuitenkaan sovi matkustusasiakirjaksi. Matkustajan on tarvittaessa pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä sekä lentokentillä että Espanjassa lomaillessa. Passi tai henkilökortti on paras skannata ja lähettää omaan sähköpostiin. Jos asiakirja jostain syystä katoaa matkan aikana, on sen kopio näin tallella sähköpostissa. Espanjaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Hätätapauksia varten kannattaa ottaa talteen Suomen Madridin-suurlähetystön yhteystiedot osoitteesta http://www.finlandia.es. Barcelonassa sijaitsee Suomen kunniapääkonsulaatti Espanjassa, joka auttaa matkailijoita mahdollisissa ongelmatilanteissa.


Aloita matkan suunnittelu - Barcelona


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Barcelona

Jos mielessä on matka Barcelonaan, pidä silmällä lentotarjouksia ja lennä varsinkin arkipäivisin.

Güell-puisto, Sagrada Família -katedraali ja La Rambla -pääkatu kuuluvat päänähtävyyksiin.

Espanjan tai katalaanin perussanakirja on reissussa hyödyllinen.

Taskuvarkaudet ovat yleisiä. Pidä varasi ihmisvilinässä ja liikennevälineissä.

Barcelonan kraanavesi on juomakelpoista.

Espanjassa on hyvän tavan mukaista jättää pieni tippi esimerkiksi aterioista.

Barcelona on espanjalaiskaupungiksi melko kallis, mutta se on kuitenkin suomalaiskaupunkeja edullisempi.

Espanjan aika on Suomen aikaa tunnin jäljessä.

Helsingistä Barcelonaan on teitä pitkin noin 3200 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Barcelona on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Barcelona nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Barcelona ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Barcelona tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Barcelona lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.