Halvat lennot Bari

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Bari

Yhteenveto Bari lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

65 €

Halvin meno-paluulennon hinta

102 €

Nopein lentoaika

12t 50m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Bari kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 65 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bari Palese).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Bari kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 102 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bari Palese).
Nopein lento kohteeseen Bari kohteesta Suomi kestää 12t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bari Palese).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Bari mukaan lukien KLM ja Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Bari lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bari lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bari

HALVIN REITTI Helsinki - Bari

Helsinki (HEL) - Bari (BRI)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bari kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bari Palese, jolloin hinta on keskimääräinen 304 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BARImarraskuu34% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Bari lennot maksavat keskimäärin vain 202 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BARI KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu24% kalliimpisyyskuu aikana Helsinki - Bari lentojen keskimääräinen hinta on 378 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BARI KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu719% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bari kentältä Helsinki huhtikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Bari?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Bari hintaan 11 €/henkilö, mikä on 88 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Bari. Löydät halvimmat hinnat alueelle Bari valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Yleensä marraskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bari. Lennot maksavat noin 202 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et pysty lentämään kohteeseen Bari marraskuu aikana, on elokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Bari reitillä elokuu aikana maksavat keskimäärin 256 €.

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Bari kohteesta Suomi, kun varaat 32 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Bari hintaan, joka on noin 304 €, kun etsit 32 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Bari jopa niin halpaan hintaan kuin 102 €.

Datamme mukaan sunnuntai on halvin päivä lentää lentokentälle Bari kentältä Suomi. Halvin viimeksi sunnuntai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 238 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä torstai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Bari torstai aikana on 293 €.

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Bari ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Bari illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 127 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 293 €. Lennot kohteeseen Bari kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Bari kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Brindisi Papola Casale lentokenttä (104 km kaupungin Bari keskustasta), Vieste lentokenttä (104 km kaupungin Bari keskustasta) tai Foggia Gino Lisa lentokenttä (117 km kaupungin Bari keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Halvin lentokenttä lähellä Bari on tyypillisesti Brindisi Papola Casale lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 97 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Bari

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bari
Ryanair
21. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 00m
2 välilaskua
BRI10:10Bari Palese
28. kesäkuuta
BRI04:40Bari Palese
29t 30m
3 välilaskua
HEL10:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
4. kesäkuuta
HEL17:05Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 50m
1 välilasku
BRI05:55Bari Palese
11. kesäkuuta
BRI17:10Bari Palese
11t 55m
1 välilasku
HEL05:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
21. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 05m
2 välilaskua
BRI09:15Bari Palese
28. kesäkuuta
BRI04:40Bari Palese
29t 30m
2 välilaskua
HEL10:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
21. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
BRI06:30Bari Palese
28. kesäkuuta
BRI04:40Bari Palese
29t 30m
2 välilaskua
HEL10:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. elokuuta
HEL03:50Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 45m
1 välilasku
BRI09:35Bari Palese
6. syyskuuta
BRI19:30Bari Palese
18t 05m
1 välilasku
HEL13:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
21. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
BRI06:30Bari Palese
28. kesäkuuta
BRI18:00Bari Palese
13t 15m
1 välilasku
HEL07:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bari

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Bari, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
7. heinäkuuta
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 45m
1 välilasku
BRI06:45Bari Palese
Ryanair
3. syyskuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 40m
1 välilasku
BRI13:15Bari Palese
Ryanair
14. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
BRI06:30Bari Palese

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bari?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bari

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bari?

Kohteeseen Bari kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Lufthansa, Ryanair, KLM ja easyJet. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Bari rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

KLM lennot kohteeseen Bari

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Bari on KLM, ja se liikennöi 15 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Milano Linate, ja paras tarjous KLM lennolle kohteeseen Bari on 201 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Bari, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 121 KLM Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,8.

Lufthansa lennot kohteeseen Bari

Lufthansa lentää kohteeseen yleensä Bari 14 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Bari kohteesta München Franz Josef Strauss. Lufthansa (arviopisteet: 7,3, 300 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Bari. Paras momondosta löydetty Lufthansa lipun hinta kohteeseen Bari oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (183 € meno-paluu).


Bari: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Bari
Helsinki - Bari reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 45m
Halvin hinta105 €

Aloita matkan suunnittelu - Bari


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Bari on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Bari nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Bari ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Bari. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Bari. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.