Lennot Ruotsi

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Ruotsi

Yhteenveto Ruotsi lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

16 €

Halvin meno-paluulennon hinta

29 €

Nopein lentoaika

1t 00m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Ruotsi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 16 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Göteborg Landvetterin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Ruotsi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 29 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Ruotsi kohteesta Suomi kestää 1t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Ruotsi mukaan lukien Ryanair ja Norwegian.

Halvimmat lennot Ruotsi kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Ruotsi
Tukholma
Tukholma

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Ruotsi

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Ruotsi

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Ruotsi ovat:
4 € per henkilö Ryanair-lennolle
40 € per henkilö Scandinavian Airlines-lennolle
40 € per henkilö Wizz Air-lennolle

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Ruotsi kestää yleensä 1t jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema kentälle (Ruotsi suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Tampere-Pirkkala kohteeseen Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema, lentoaika on noin .

Halvin momondosta löydetty lento kohteeseen Ruotsi oli 9 €. Jos et löydä näin halpaa lentotarjousta, muista, että alle 369 € oleva hinta on vielä hyvä hinta lennolle kohteeseen Ruotsi. 386 € on keskimääräinen lentohinta kohteeseen Ruotsi, kun taas 16813 € on kallein.

maanantaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Ruotsi lentohintojen perusteella. keskiviikkona on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Ruotsi, yritä välttää lentämistä lauantaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Ruotsi kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Ruotsi kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Ruotsi: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Ruotsi, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiTukholma1t 00m35 €
HelsinkiGöteborg2t 00m61 €
HelsinkiMalmö24t 15m95 €
HelsinkiVisby1t 15m130 €
OuluTukholma14t 40m137 €
VaasaTukholma3t 55m161 €
HelsinkiÄngelholm3t 50m174 €
HelsinkiUumaja9t 35m329 €
Kokkola-PietarsaariTukholma11t 15m474 €
OuluKarlstad35t 00m973 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Ruotsi

Yhä useammat suomalaiset ovat löytäneet tiensä halpojen lentojen kautta myös pääkaupungin Tukholman ulkopuolelle. Lentoliput Ruotsiin voikin hankkia lukuisiin eri kohteisiin. Esimerkiksi Göteborg kanaaleineen kiehtoo suomalaisia, ja Malmön läheinen yhteys Kööpenhaminan kanssa on elävöittänyt kaupungin kulttuuria huomattavasti. Gotlannin ja saaren pääkaupungin Visbyn kesäinen tunnelma keskiaikaisen rakennusten ja muurien keskellä vie ajatukset menneisiin aikoihin. Myös Ruotsin pohjoisosat, etenkin Ruotsin Lappi, ovat tutustumisen arvoisia talvella ja kesällä. Luonnon ystävät suuntaavat pohjoiseen vaeltamaan, kalastamaan ja laskettelemaan.

Halvat lennot Ruotsiin ovat Ruotsin ystävien onneksi Suomessa arkipäivää. Suoria lentoja Tukholmaan tarjoavat Finnair, Norwegian ja SAS. Finnair liikennöi Helsingistä Tukholman lisäksi Göteborgiin ympäri vuoden, Visbyyn kesäkaudella sekä Uumajaan talvikaudella. Halpoja matkoja ja suoria lentoja on tarjolla paitsi Helsinki-Vantaalta, myös monilta maakuntakentiltä: Turusta, Tampereelta, Vaasasta ja Maarianhaminasta.Lentotarjoukset Ruotsiin ja Tukholmaan vievät suomalaiset länsinaapuriin parhaimmillaan halvalla, jopa alle 20 eurolla per suunta. Normaalisti pelkät lennot Ruotsiin voi löytää alle 100 euron hintaan. Vertaa lentoja Ruotsiin, jotta lennon hinta olisi paras mahdollinen. Usein halvimmat lentoliput myydään aamun ensimmäisille ja illan viimeisille lennoille.

Pinta-alaltaan suuren Ruotsin sisällä on vaivatonta liikkua lentäen. Kotimaan lentoja eri puolille Ruotsia tarjoaa esimerkiksi SAS. Nopeat junayhteydet Tukholmasta Etelä-Ruotsin isoihin kaupunkeihin ovat myös vaihtoehto Ruotsin sisällä matkailevalle, mutta halvat lennot voi löytää momondon lentohausta myös tälle välille, esimerkiksi Tukholmasta Malmöön ja Göteborgiin.

Ruotsin valuutta on kruunu. Hieman huonommalla kurssilla euro kuitenkin käy useimmissa kaupoissa etenkin Tukholman keskustassa.

Talvella ja kesällä lentojen hinnat Suomesta Ruotsiin pysyvät varsin tasaisina, halvat lennot Ruotsiin voi löytää mihin vuodenaikaan tahansa. Ruotsin lentokohteet voivat kuitenkin vaihdella vuodenaikojen mukaan. Esimerkiksi Åren rinteille pääsee suorilla lennoilla vain talvisin, kesäkohteisiin Gotlantiin ja Visbyyn puolestaan lähtevät lennot Suomesta ainoastaan kesäisin. Pääkaupunki Tukholma tarjoaa ostosmahdollisuuksia ja nähtävyyksiä vuoden ympäri, joten myös lentomahdollisuudet ovat Tukholmaan hyvät ympäri vuoden. Tukholma on majoituksen suhteen varsin hintava kaupunki, joten vertailu sekä lennon ja hotellin varaaminen ajoissa kannattaa.

Lentoaika Helsingistä Tukholmaan on yksi tunti, ja esimerkiksi Göteborgiin suora lento kestää 1 tunti 20 minuuttia.

Koska Ruotsi on Suomen tavoin Pohjoismaa, ei Suomesta Ruotsiin matkustavan tarvitse kuljettaa mukanaan passia. Virallinen henkilökortti on kuitenkin hyvä olla mukana. Viisumia Ruotsiin ei tarvita.


Ruotsi: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Tukholma reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta35 €
Helsinki - Göteborg reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 00m
Halvin hinta61 €
Helsinki - Visby reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 15m
Halvin hinta130 €
Oulu - Tukholma reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 40m
Halvin hinta137 €
Helsinki - Ängelholm reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 50m
Halvin hinta174 €
Helsinki - Uumaja reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 35m
Halvin hinta329 €
Kokkola-Pietarsaari - Tukholma reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 15m
Halvin hinta474 €
Helsinki - Malmö reitin lennot
Lyhyin lentoaika24t 15m
Halvin hinta95 €
Vaasa - Tukholma reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 55m
Halvin hinta161 €

Aloita matkan suunnittelu - Ruotsi


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Ruotsi on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Ruotsi nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Ruotsi tällä käytännöllä.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Ruotsi tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Ruotsi. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.