Etsi ja löydä halvat lennot Ruotsiin

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 12/2
su 19/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Ruotsiin

Yhteenveto Ruotsin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

37 €

Halvin meno-paluulennon hinta

42 €

Nopein lentoaika

1t 00m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Ruotsi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 37 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Ruotsi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 42 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Ruotsi kohteesta Suomi kestää 1t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Ruotsi mukaan lukien Scandinavian Airlines, airBaltic ja Braathens Regional Aviation.

Ruotsin lentotiedot ja trendit

Tutustu Ruotsin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Ruotsi?

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Ruotsi ovat:
4 € per henkilö Ryanair-lennolle
31 € per henkilö airBaltic-lennolle
34 € per henkilö Scandinavian Airlines-lennolle
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Ruotsi suosituimmat kaupungit?

Ruotsi on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (2 343 %) vierailee kaupungissa Tukholma useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Ruotsi muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Göteborg ja Visby.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Ruotsi?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Ruotsi kestää yleensä 1t jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema kentälle (Ruotsi suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Tampere-Pirkkala kohteeseen Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema, lentoaika on noin .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Ruotsi?

Kohteeseen Ruotsi lentoreittejä operoivia lentoyhtiöitä on yhteensä 12, joista Finnair on suosituin vaihtoehto.Arviolta 44 % paikkaan Ruotsi lentävistä päättää lentää yhtiön Finnair koneilla. Jos et löydä lippuja lentoyhtiöllä Finnair, myös Norwegian ja Scandinavian Airlines ovat suosittuja vaihtoehtoja.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Ruotsi? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Ruotsi kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Ruotsi
Tukholma
Tukholma

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Ruotsi

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Ruotsi

Halvin momondosta löydetty lento kohteeseen Ruotsi oli 19 €. Jos et löydä näin halpaa lentotarjousta, muista, että alle 441 € oleva hinta on vielä hyvä hinta lennolle kohteeseen Ruotsi. 458 € on keskimääräinen lentohinta kohteeseen Ruotsi, kun taas 16418 € on kallein.

maanantaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Ruotsi lentohintojen perusteella. tiistaina on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Ruotsi, yritä välttää lentämistä lauantaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Ruotsi kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Ruotsi kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Ruotsi: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Ruotsi, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiTukholma1t 00m67 €
HelsinkiGöteborg1t 20m98 €
HelsinkiMalmö2t 50m132 €
HelsinkiUumaja8t 50m136 €
HelsinkiÄngelholm3t 15m179 €
OuluTukholma10t 30m198 €
VaasaTukholma4t 30m211 €
Kokkola-PietarsaariTukholma11t 00m217 €
HelsinkiVisby19t 15m270 €
OuluKarlstad35t 00m951 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Ruotsi

Yhä useammat suomalaiset ovat löytäneet tiensä halpojen lentojen kautta myös pääkaupungin Tukholman ulkopuolelle. Lentoliput Ruotsiin voikin hankkia lukuisiin eri kohteisiin. Esimerkiksi Göteborg kanaaleineen kiehtoo suomalaisia, ja Malmön läheinen yhteys Kööpenhaminan kanssa on elävöittänyt kaupungin kulttuuria huomattavasti. Gotlannin ja saaren pääkaupungin Visbyn kesäinen tunnelma keskiaikaisen rakennusten ja muurien keskellä vie ajatukset menneisiin aikoihin. Myös Ruotsin pohjoisosat, etenkin Ruotsin Lappi, ovat tutustumisen arvoisia talvella ja kesällä. Luonnon ystävät suuntaavat pohjoiseen vaeltamaan, kalastamaan ja laskettelemaan.

Halvat lennot Ruotsiin ovat Ruotsin ystävien onneksi Suomessa arkipäivää. Suoria lentoja Tukholmaan tarjoavat Finnair, Norwegian ja SAS. Finnair liikennöi Helsingistä Tukholman lisäksi Göteborgiin ympäri vuoden, Visbyyn kesäkaudella sekä Uumajaan talvikaudella. Halpoja matkoja ja suoria lentoja on tarjolla paitsi Helsinki-Vantaalta, myös monilta maakuntakentiltä: Turusta, Tampereelta, Vaasasta ja Maarianhaminasta. Lentotarjoukset Ruotsiin ja Tukholmaan vievät suomalaiset länsinaapuriin parhaimmillaan halvalla, jopa alle 20 eurolla per suunta. Normaalisti pelkät lennot Ruotsiin voi löytää alle 100 euron hintaan. Vertaa lentoja Ruotsiin, jotta lennon hinta olisi paras mahdollinen. Usein halvimmat lentoliput myydään aamun ensimmäisille ja illan viimeisille lennoille.

Pinta-alaltaan suuren Ruotsin sisällä on vaivatonta liikkua lentäen. Kotimaan lentoja eri puolille Ruotsia tarjoaa esimerkiksi SAS. Nopeat junayhteydet Tukholmasta Etelä-Ruotsin isoihin kaupunkeihin ovat myös vaihtoehto Ruotsin sisällä matkailevalle, mutta halvat lennot voi löytää momondon lentohausta myös tälle välille, esimerkiksi Tukholmasta Malmöön ja Göteborgiin.

Ruotsin valuutta on kruunu. Hieman huonommalla kurssilla euro kuitenkin käy useimmissa kaupoissa etenkin Tukholman keskustassa.

Talvella ja kesällä lentojen hinnat Suomesta Ruotsiin pysyvät varsin tasaisina, halvat lennot Ruotsiin voi löytää mihin vuodenaikaan tahansa. Ruotsin lentokohteet voivat kuitenkin vaihdella vuodenaikojen mukaan. Esimerkiksi Åren rinteille pääsee suorilla lennoilla vain talvisin, kesäkohteisiin Gotlantiin ja Visbyyn puolestaan lähtevät lennot Suomesta ainoastaan kesäisin. Pääkaupunki Tukholma tarjoaa ostosmahdollisuuksia ja nähtävyyksiä vuoden ympäri, joten myös lentomahdollisuudet ovat Tukholmaan hyvät ympäri vuoden. Tukholma on majoituksen suhteen varsin hintava kaupunki, joten vertailu sekä lennon ja hotellin varaaminen ajoissa kannattaa.

Lentoaika Helsingistä Tukholmaan on yksi tunti, ja esimerkiksi Göteborgiin suora lento kestää 1 tunti 20 minuuttia.

Koska Ruotsi on Suomen tavoin Pohjoismaa, ei Suomesta Ruotsiin matkustavan tarvitse kuljettaa mukanaan passia. Virallinen henkilökortti on kuitenkin hyvä olla mukana. Viisumia Ruotsiin ei tarvita.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Ruotsi

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Ruotsi?

    Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Ruotsi momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.


Ruotsi: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta67 €
Helsinki - Göteborg reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta98 €
Helsinki - Malmö reitin lennot
Nopein lentoaika2t 50m
Halvin hinta132 €
Vaasa - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika4t 30m
Halvin hinta211 €
Oulu - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika10t 30m
Halvin hinta198 €
Helsinki - Visby reitin lennot
Nopein lentoaika19t 15m
Halvin hinta270 €
Helsinki - Uumaja reitin lennot
Nopein lentoaika8t 50m
Halvin hinta136 €
Kokkola-Pietarsaari - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika11t 00m
Halvin hinta217 €
Helsinki - Ängelholm reitin lennot
Nopein lentoaika3t 15m
Halvin hinta179 €

Aloita matkan suunnittelu - Ruotsi


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Ruotsi on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Ruotsi nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Ruotsi tällä käytännöllä.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Ruotsi tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Ruotsi. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.