Halvat lennot Lyon

Meno-paluu
Economy
New York (NYC)
Lyon (LYS)
su 7.3.
su 14.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Lyon lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Lyon lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Lyon

HALVIN REITTI Helsinki - Lyon

Helsinki (HEL) - Lyon (LYS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Lyon kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Lyon Lyon-Saint Exupéry, jolloin hinta on keskimääräinen 213 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LYONelokuu27% halvempielokuu aikana Helsinki - Lyon lennot maksavat keskimäärin vain 155 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LYON KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu75% kalliimpimarraskuu aikana Helsinki - Lyon lentojen keskimääräinen hinta on 372 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LYON KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu307% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Lyon kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Lyoniin?

Kiinnostaisiko kaupunkiloma Ranskassa? Yksi maan kiehtovimpia kaupunkikohteita on Lyon, jonka suurkaupunkialue on maan toiseksi suurin. Kaunista kaupunkia halkovat Rhône- ja Saône-joet, ja ranskalaisen kaupunkikulttuurin lisäksi Lyonissa voi nauttia maukkaasta ruuasta ja viinistä. Itä-Ranskan kaupunki ei ole rantakohde, joten vaihtelevat säätilat eivät ole esteenä kaupunkiin matkustamiselle. Sateita kaupungissa voi esiintyä vuoden ympäri, ja talvet ovat viileitä. Lämpöä kaipaavan kannattaa hankkia lentoliput kaupunkiin touko- ja syyskuun välillä.

Halvat lennot Lyoniin myydään varsinkin alkuvuodelle, kesälle ja syksylle. Kevät on suosituinta aikaa matkustaa Lyoniin, ja tuolloin lentojen ja hotellien hinnat nousevat. Myös joulukuu on suosittua matkailusesonkia. Jos etsit edullista kesäkohdetta etkä ole rantakohteiden perään, Lyon voi hyvinkin olla valintasi. Kaupunki kutsuu budjettimatkailijoita, sillä kiireisimmän kesälomasesonginkin aikaan lennot ja majoituksen voi napata hyvinkin halvalla. Sää on kesäisin lempeän lämmin ja lämpötilat 20 asteen paremmalla puolella.

Mikäli haluat varmistaa edulliset lennot ranskalaiskaupunkiin, varaa ne viimeistään noin 55 päivää ennen matkaa. Tavallisesti lentolippujen hinnat ovat halvimmillaan noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Lyon?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Lyon hintaan 119 €/henkilö, mikä on 48 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Lyon. Löydät halvimmat hinnat alueelle Lyon valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Lyon?

maaliskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Lyon, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 176 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Lyon?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Lyon. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 213 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Lyon kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 182 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Lyon?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Lyon on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Lyon keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 192 €. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 235 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Lyon?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Lyon. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 196 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 220 €.

Löytyykö kaupungin Lyon lähettyviltä muita lentokenttiä?

Lyon kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Saint-Étienne Boutheon lentokenttä (48 km kaupungin Lyon keskustasta), Grenoble lentokenttä (58 km kaupungin Lyon keskustasta), Chambéry lentokenttä (82 km kaupungin Lyon keskustasta), Le-Puy-en-Velay Loudes lentokenttä (112 km kaupungin Lyon keskustasta) tai Clermont-Ferrand Aulnat lentokenttä (129 km kaupungin Lyon keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Lyon lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Saint-Étienne Boutheon lentokenttä keskimääräiseen hintaan 169 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Lyon Lyon-Saint Exupéry

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Lyon Lyon-Saint Exupéry
KLM
12. maaliskuuta
08:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 10m
1 välilasku
18:05Lyon Lyon-Saint Exupéry
19. maaliskuuta
03:00Lyon Lyon-Saint Exupéry
5t 10m
1 välilasku
08:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
6. toukokuuta
03:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 00m
1 välilasku
10:35Lyon Lyon-Saint Exupéry
10. toukokuuta
10:20Lyon Lyon-Saint Exupéry
7t 35m
1 välilasku
17:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
6. toukokuuta
08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 20m
2 välilaskua
16:05Lyon Lyon-Saint Exupéry
10. toukokuuta
05:55Lyon Lyon-Saint Exupéry
12t 50m
2 välilaskua
18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
6. toukokuuta
08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 20m
2 välilaskua
16:05Lyon Lyon-Saint Exupéry
10. toukokuuta
05:55Lyon Lyon-Saint Exupéry
12t 50m
2 välilaskua
18:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
18. maaliskuuta
09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 10m
1 välilasku
19:05Lyon Lyon-Saint Exupéry
25. maaliskuuta
07:50Lyon Lyon-Saint Exupéry
11t 05m
1 välilasku
18:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
12. maaliskuuta
02:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 55m
1 välilasku
13:15Lyon Lyon-Saint Exupéry
19. maaliskuuta
14:00Lyon Lyon-Saint Exupéry
16t 50m
2 välilaskua
06:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Lyon Lyon-Saint Exupéry

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Lyon, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
1. toukokuuta
14:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 25m
1 välilasku
19:40Lyon Lyon-Saint Exupéry
Useita lentoyhtiöitä
24. huhtikuuta
09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 10m
2 välilaskua
20:05Lyon Lyon-Saint Exupéry
Useita lentoyhtiöitä
28. toukokuuta
05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 15m
3 välilaskua
17:05Lyon Lyon-Saint Exupéry

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Lyoniin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Lyon

Suomesta liikennöivät lentoyhtiöt eivät tällä hetkellä tarjoa suoria lentoja Lyoniin. Vuoden 2018 lopussa suorat lennot ranskalaiskaupunkiin tulevat suomalaislentoyhtiö Finnairin valikoimaan. Halvat lennot Lyoniin voi kuitenkin jo nyt saada vaihtokenttien kautta. Edullisia lentovaihtoehtoja kaupunkiin tarjoavat yhdellä vaihdolla muun muassa ranskalainen Air France, alankomaalainen KLM ja saksalainen Lufthansa, jotka kaikki tunnetaan laadukkaista lennoistaan ja palveluistaan. Lentoaika Helsingistä Lyoniin on yhden vaihtokentän kautta alkaen noin 4 tuntia ja 40 minuuttia. Lähtevät lennot voit napata Helsinki-Vantaan lentokentältä Helsingin tuntumasta. Suomen suurimmalle kentälle on hyvät lentoyhteydet eri puolilta Suomea. Lentoja varatessasi ota huomioon lentoyhtiöiden matkatavararajoitukset. Halvimmat lentohinnat eivät välttämättä sisällä yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa.


Miten pääsen lentokentältä Lyonin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Lyon lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lyonin lentokentälle – joka tunnetaan nimellä Lyon–Saint Exupéry Airport – saapuvat kaikki kansainväliset halvat lennot Lyoniin. Lentoasema sijaitsee noin 20 km lounaaseen kaupungin keskustasta. Kiireinen kenttä palvelee koko Auvergne-Rhône-Alpesin aluetta, joten yhteydet lähiseuduille ovat hyvät. Lentoasemalta Lyonin kaupunkiin pääset kätevästi ja nopeasti ExpressTram-raitiovaunulla. Sen matka-aika keskustaan on noin puoli tuntia. Lentokentän asemalta raitiovaunu suuntaa Gare de Lyon-Part-Dieu -juna-asemalle. Kyseessä on kaupungin keskusrautatieasemalle, joka on siis linjan päätepiste. Juna-asemalta matkaa voi helposti jatkaa minne tahansa Ranskaan. Välipysäkkejä raitiovaunulinjalla on kaksi: Meyzieu Z.I. ja Vaulx-en-Velin La Soie, josta on hyvät metroyhteydet ydinkeskustaan. Lentoasemalta junia liikennöi normaalisti noin 15 minuutin välein. Päivittäin junia kulkee noin kello 05–00 välillä. Matkaliput voit ostaa helposti juna-aseman lippuautomaateista tai etukäteen internetistä. Hinta on aikuisille noin 16 euroa ja 12–25-vuotiaille nuorille noin 13,20 euroa. Alle 12-vuotiaat lapset saavat matkustaa ilmaiseksi. Lähiseudun muihin kaupunkeihin lentokentältä pääsee suoraan esimerkiksi shuttle-busseilla, joita liikennöivät Ouibus ja Flixbus.


Suositut lentoreitit Lyon

Etsityimmät lennot Lyon sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Lyon lennot
Lyhyin lentoaika
7t 20m
Halvin hinta
186 €
Rovaniemi - Lyon lennot
Lyhyin lentoaika
29t 35m
Halvin hinta
820 €

Liikkuminen Lyonissa?

Lyonin jokimaisemat, puistot ja mielenkiintoinen arkkitehtuuri tekevät kaupungista täydellisen kävelykohteen. Ydinkeskusta on melko tasainen, joten keskeisimpiin paikkoihin pääset jalkaisin. Mäkisempää vanhaa kaupunkia, Vieux Lyonia, on ehdottomasti paras tutkia kävellen. Kaikki sen kapeat kadut ja kujat eivät edes sovi autolla ajettaviksi. Myös joukkoliikenne on kaupungissa toimivaa. Etenkin metroa, busseja ja raitiovaunuja kannattaa käyttää hyödyksi. Fourvièren alueelle, mäen päälle, pääset kätevästi nousemaan funikulaarilla.

Kaupungin joukkoliikenteestä kaikkine liikennevälineineen vastaa TCL. Metrolinjoja toimii Lyonissa kaikkiaan neljä, raitiovaunulinjoja viisi, funikulaareja kaksi ja bussilinjoja jopa 130. Kaupungin jokaiseen kolkkaan on tarjolla yhteys. Normaalilla matkalipulla voit matkustaa lähes missä tahansa kulkuvälineessä kaikkiaan tunnin ajan. Asemien lippuautomaateista ostettuna lipun hinta on noin 1,50 euroa. Bussiin lipun voi ostaa myös kuskilta, mutta hinta on tässä tapauksessa noin 2 euroa. Funikulaariin lipun hinta on kalliimpi: noin 2,80 euroa. Päivälippu joukkoliikenteeseen maksaa noin 5,60 euroa ja 48 tunnin lippu noin 11 euroa. Myös auton vuokraaminen on vaihtoehto, etenkin jos haluat reissata Lyonin ulkopuolella. Vuokra-autojen hinnat vaihtelevat sesonkien mukaan.


Tarvitaanko Lyoniin passi?

Lyoniin tai muihin Ranskan kohteisiin ei ole pakollista ottaa mukaan passia. Jos et jostain syystä halua kantaa mukana passia, lennolla Ranskaan on silti aina oltava mukana jokin virallinen henkilöllisyystodistus. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen kuvalla varustettu henkilökortti. Suomesta Ranskaan lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Ranska kuuluu Suomen tavoin Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen. On kuitenkin mahdollista, että matkustajia pyydetään todistamaan henkilöllisyytensä lentokentillä. Myös paikan päällä Lyonissa voit tarvita virallista henkilöllisyystodistusta.


Vinkkejä Lyoniin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Lyoniin voi saada lähes ympäri vuoden. Vilkkaimmille sesonkiajoille, keväälle ja joulukuulle, kannattaa etsiä tarjouslentoja jo runsaasti etukäteen. Edullisimmat matkat myydään alkuvuodelle, kesälle ja syksylle. Hintoja vertaamalla voit tehdä todellisia löytöjä. Etsi lentoja varsinkin alkuviikolle, sillä halvimmat lennot myydään usein tiistaille. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Lyonin nähtävyydet?

Yksi kaupungin suurimpia vetonauloja on Basilica Notre Dame de Fourvière -kirkko. Rentoudu Parc de la Tête d’or -puistossa ja samoile vanhan kaupungin Vieux Lyonin kaduilla.

Mitä mukaan matkalle Lyoniin?

Lyoniin kannattaa pakata vaatteita vuodenaikojen mukaan. Kesällä on hellettä ja talvisin viileää. Suomi-ranska-sanakirja voi olla matkalla hyödyksi.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Lyonissa

Ranska on EU-maa, joten matkapuhelinpalveluita voi yleensä käyttää Lyonissa kotimaan hinnoilla. Kysy kuitenkin operaattoriltasi mahdollisista lisämaksuista EU-alueella ja käytä ilmaisia wifi-liittymiä esimerkiksi hotelleissa.

Onko Lyonissa turvallista?

Lyon on turvallinen matkailukaupunki, kunhan varot taskuvarkaita.

Voiko Lyonissa juoda kraanavettä?

Hanavesi on Lyonissa juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Lyonissa?

Tipin jättäminen ei ole Lyonissa pakollista, ja esimerkiksi ravintoloissa palvelumaksu sisältyy normaalisti laskuun. Jos palvelu miellyttää, voit silti jättää lisätipin.

Millainen on Lyonin hintataso?

Hintataso on kaikkialla Ranskassa ja myös Lyonissa samankaltainen kuin Suomessa. Matkailijoille suunnattujen palveluiden hintahaitari on suuri, eli vertailu kannattaa.

Mikä on aikaero Suomi-Ranska?

Ranskan aika on Suomen aikaa tunnin jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Lyon?

Välimatka on suoraa reittiä noin 2080 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka