Etsi halpoja lentoja Lyon alk. 92 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 1/12
pe 8/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Lyon

Yhteenveto Lyon lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

92 €

Halvin meno-paluulennon hinta

183 €

Nopein lentoaika

5t 40m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Lyon kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 92 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lyon-Saint Exupéry).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Lyon kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 183 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lyon-Saint Exupéry).
Nopein lento kohteeseen Lyon kohteesta Suomi kestää 5t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lyon-Saint Exupéry).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Lyon mukaan lukien Lufthansa, Air France ja KLM.

Lyon lentotiedot ja trendit

Tutustu Lyon lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Lyon?

Jos et halua vierailla kaupungissa Lyon marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa helmikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 245 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Lyon?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää kaupunkiin Lyon. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 286 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä tiistai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 320 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Lyon.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Lyon?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Lyon on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Lyon illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 241 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 369 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Lyon?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Lyon lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Lyon-Saint Exupéry lento kestää keskimäärin 11t 50m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Lyon-Saint Exupéry kestää se yleensä 16t 05m. Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Lyon?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 59 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Lyon. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 277 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 198 €.

Halvimmat lennot kaupungin Lyon lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Lyon lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Lyon

HALVIN REITTI Helsinki - Lyon

Helsinki (HEL) - Lyon (LYS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Lyon kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Lyon-Saint Exupéry, jolloin hinta on keskimääräinen 277 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LYONmarraskuu26% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Lyon lennot maksavat keskimäärin vain 206 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LYON KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu33% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Lyon lentojen keskimääräinen hinta on 370 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LYON KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu267% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Lyon kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Lyon

Kiinnostaisiko kaupunkiloma Ranskassa? Yksi maan kiehtovimpia kaupunkikohteita on Lyon, jonka suurkaupunkialue on maan toiseksi suurin. Kaunista kaupunkia halkovat Rhône- ja Saône-joet, ja ranskalaisen kaupunkikulttuurin lisäksi Lyonissa voi nauttia maukkaasta ruuasta ja viinistä. Itä-Ranskan kaupunki ei ole rantakohde, joten vaihtelevat säätilat eivät ole esteenä kaupunkiin matkustamiselle. Sateita kaupungissa voi esiintyä vuoden ympäri, ja talvet ovat viileitä. Lämpöä kaipaavan kannattaa hankkia lentoliput kaupunkiin touko- ja syyskuun välillä.

Halvat lennot Lyoniin myydään varsinkin alkuvuodelle, kesälle ja syksylle. Kevät on suosituinta aikaa matkustaa Lyoniin, ja tuolloin lentojen ja hotellien hinnat nousevat. Myös joulukuu on suosittua matkailusesonkia. Jos etsit edullista kesäkohdetta etkä ole rantakohteiden perään, Lyon voi hyvinkin olla valintasi. Kaupunki kutsuu budjettimatkailijoita, sillä kiireisimmän kesälomasesonginkin aikaan lennot ja majoituksen voi napata hyvinkin halvalla. Sää on kesäisin lempeän lämmin ja lämpötilat 20 asteen paremmalla puolella.

Mikäli haluat varmistaa edulliset lennot ranskalaiskaupunkiin, varaa ne viimeistään noin 55 päivää ennen matkaa. Tavallisesti lentolippujen hinnat ovat halvimmillaan noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Löytyykö kaupungin Lyon lähettyviltä muita lentokenttiä?

Lyon kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Saint-Étienne Boutheon lentokenttä (48 km Lyon keskustasta), Grenoble lentokenttä (58 km Lyon keskustasta), Chambéry lentokenttä (82 km Lyon keskustasta), Le-Puy-en-Velay Loudes lentokenttä (112 km Lyon keskustasta) tai Clermont-Ferrand Aulnat lentokenttä (129 km Lyon keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Lyon-Saint Exupéry lentokenttä hinnat?

lentoa Lyon-Saint Exupéry lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Lyon-Saint Exupéry lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 3 toimijaa on valittavissa lentoa Lyon-Saint Exupéry lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Lyon-Saint Exupéry lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Lyon-Saint Exupéry lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Lyon-Saint Exupéry lentokenttä?

Lyon-Saint Exupéry lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Lyon-Saint Exupéry lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Lyon

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Lyon
Lufthansa
4. maaliskuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 55m
1 välilasku
LYS19:55Lyon-Saint Exupéry
11. maaliskuuta
LYS17:00Lyon-Saint Exupéry
5t 10m
1 välilasku
HEL23:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
5. maaliskuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 10m
1 välilasku
LYS12:10Lyon-Saint Exupéry
12. maaliskuuta
LYS12:50Lyon-Saint Exupéry
4t 55m
1 välilasku
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
5. maaliskuuta
HEL18:10Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 00m
1 välilasku
LYS22:10Lyon-Saint Exupéry
10. maaliskuuta
LYS06:45Lyon-Saint Exupéry
5t 25m
1 välilasku
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
4. maaliskuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 40m
1 välilasku
LYS22:20Lyon-Saint Exupéry
12. maaliskuuta
LYS10:25Lyon-Saint Exupéry
5t 15m
1 välilasku
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
4. maaliskuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 40m
1 välilasku
LYS22:20Lyon-Saint Exupéry
10. maaliskuuta
LYS06:45Lyon-Saint Exupéry
5t 25m
1 välilasku
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
4. maaliskuuta
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 10m
1 välilasku
LYS19:55Lyon-Saint Exupéry
14. maaliskuuta
LYS17:00Lyon-Saint Exupéry
5t 10m
1 välilasku
HEL23:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Lyon

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Lyon, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Air France ja Vueling
Useita lentoyhtiöitä
24. tammikuuta
HEL15:30Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 20m
2 välilaskua
LYS21:50Lyon-Saint Exupéry
Useita lentoyhtiöitä
21. tammikuuta
HEL12:15Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
2 välilaskua
LYS22:45Lyon-Saint Exupéry
Useita lentoyhtiöitä
19. tammikuuta
HEL10:15Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 15m
2 välilaskua
LYS18:30Lyon-Saint Exupéry

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Lyon

Lyonin jokimaisemat, puistot ja mielenkiintoinen arkkitehtuuri tekevät kaupungista täydellisen kävelykohteen. Ydinkeskusta on melko tasainen, joten keskeisimpiin paikkoihin pääset jalkaisin. Mäkisempää vanhaa kaupunkia, Vieux Lyonia, on ehdottomasti paras tutkia kävellen. Kaikki sen kapeat kadut ja kujat eivät edes sovi autolla ajettaviksi. Myös joukkoliikenne on kaupungissa toimivaa. Etenkin metroa, busseja ja raitiovaunuja kannattaa käyttää hyödyksi. Fourvièren alueelle, mäen päälle, pääset kätevästi nousemaan funikulaarilla.

Kaupungin joukkoliikenteestä kaikkine liikennevälineineen vastaa TCL. Metrolinjoja toimii Lyonissa kaikkiaan neljä, raitiovaunulinjoja viisi, funikulaareja kaksi ja bussilinjoja jopa 130. Kaupungin jokaiseen kolkkaan on tarjolla yhteys. Normaalilla matkalipulla voit matkustaa lähes missä tahansa kulkuvälineessä kaikkiaan tunnin ajan. Asemien lippuautomaateista ostettuna lipun hinta on noin 1,50 euroa. Bussiin lipun voi ostaa myös kuskilta, mutta hinta on tässä tapauksessa noin 2 euroa. Funikulaariin lipun hinta on kalliimpi: noin 2,80 euroa. Päivälippu joukkoliikenteeseen maksaa noin 5,60 euroa ja 48 tunnin lippu noin 11 euroa. Myös auton vuokraaminen on vaihtoehto, etenkin jos haluat reissata Lyonin ulkopuolella. Vuokra-autojen hinnat vaihtelevat sesonkien mukaan.


Kohteen Lyon viisumivaatimukset

Lyoniin tai muihin Ranskan kohteisiin ei ole pakollista ottaa mukaan passia. Jos et jostain syystä halua kantaa mukana passia, lennolla Ranskaan on silti aina oltava mukana jokin virallinen henkilöllisyystodistus. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen kuvalla varustettu henkilökortti. Suomesta Ranskaan lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Ranska kuuluu Suomen tavoin Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen. On kuitenkin mahdollista, että matkustajia pyydetään todistamaan henkilöllisyytensä lentokentillä. Myös paikan päällä Lyonissa voit tarvita virallista henkilöllisyystodistusta.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Lyon

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Lyoniin voi saada lähes ympäri vuoden. Vilkkaimmille sesonkiajoille, keväälle ja joulukuulle, kannattaa etsiä tarjouslentoja jo runsaasti etukäteen. Edullisimmat matkat myydään alkuvuodelle, kesälle ja syksylle. Hintoja vertaamalla voit tehdä todellisia löytöjä. Etsi lentoja varsinkin alkuviikolle, sillä halvimmat lennot myydään usein tiistaille. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Lyonin nähtävyydet?

Yksi kaupungin suurimpia vetonauloja on Basilica Notre Dame de Fourvière -kirkko. Rentoudu Parc de la Tête d’or -puistossa ja samoile vanhan kaupungin Vieux Lyonin kaduilla.

Mitä mukaan matkalle Lyoniin?

Lyoniin kannattaa pakata vaatteita vuodenaikojen mukaan. Kesällä on hellettä ja talvisin viileää. Suomi-ranska-sanakirja voi olla matkalla hyödyksi.

Onko Lyonissa turvallista?

Lyon on turvallinen matkailukaupunki, kunhan varot taskuvarkaita.

Voiko Lyonissa juoda kraanavettä?

Hanavesi on Lyonissa juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Lyonissa?

Tipin jättäminen ei ole Lyonissa pakollista, ja esimerkiksi ravintoloissa palvelumaksu sisältyy normaalisti laskuun. Jos palvelu miellyttää, voit silti jättää lisätipin.

Millainen on Lyonin hintataso?

Hintataso on kaikkialla Ranskassa ja myös Lyonissa samankaltainen kuin Suomessa. Matkailijoille suunnattujen palveluiden hintahaitari on suuri, eli vertailu kannattaa.

Mikä on aikaero Suomi-Ranska?

Ranskan aika on Suomen aikaa tunnin jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Lyon?

Välimatka on suoraa reittiä noin 2080 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Lyon?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Lyon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Lyon joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Lyon momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Lyon?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Lyon.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Lyon juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Lyon lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lyon

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.