Halvat lennot Lyon

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 29/10
pe 5/11

Halvimmat lennot kaupungin Lyon lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Lyon lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Lyon

HALVIN REITTI Helsinki - Lyon

Helsinki (HEL) - Lyon (LYS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Lyon kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Lyon Lyon-Saint Exupéry, jolloin hinta on keskimääräinen 217 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LYONelokuu27% halvempielokuu aikana Helsinki - Lyon lennot maksavat keskimäärin vain 159 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LYON KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu75% kalliimpimarraskuu aikana Helsinki - Lyon lentojen keskimääräinen hinta on 380 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LYON KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu307% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Lyon kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Lyon?

Kiinnostaisiko kaupunkiloma Ranskassa? Yksi maan kiehtovimpia kaupunkikohteita on Lyon, jonka suurkaupunkialue on maan toiseksi suurin. Kaunista kaupunkia halkovat Rhône- ja Saône-joet, ja ranskalaisen kaupunkikulttuurin lisäksi Lyonissa voi nauttia maukkaasta ruuasta ja viinistä. Itä-Ranskan kaupunki ei ole rantakohde, joten vaihtelevat säätilat eivät ole esteenä kaupunkiin matkustamiselle. Sateita kaupungissa voi esiintyä vuoden ympäri, ja talvet ovat viileitä. Lämpöä kaipaavan kannattaa hankkia lentoliput kaupunkiin touko- ja syyskuun välillä.

Halvat lennot Lyoniin myydään varsinkin alkuvuodelle, kesälle ja syksylle. Kevät on suosituinta aikaa matkustaa Lyoniin, ja tuolloin lentojen ja hotellien hinnat nousevat. Myös joulukuu on suosittua matkailusesonkia. Jos etsit edullista kesäkohdetta etkä ole rantakohteiden perään, Lyon voi hyvinkin olla valintasi. Kaupunki kutsuu budjettimatkailijoita, sillä kiireisimmän kesälomasesonginkin aikaan lennot ja majoituksen voi napata hyvinkin halvalla. Sää on kesäisin lempeän lämmin ja lämpötilat 20 asteen paremmalla puolella.

Mikäli haluat varmistaa edulliset lennot ranskalaiskaupunkiin, varaa ne viimeistään noin 55 päivää ennen matkaa. Tavallisesti lentolippujen hinnat ovat halvimmillaan noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Lyon?

  Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Lyon hintaan 122 €/henkilö, mikä on 59 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Lyon. Löydät halvimmat hinnat alueelle Lyon valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Lyon?

  Jos et halua vierailla kaupungissa Lyon elokuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 180 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Lyon?

  Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Lyon. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 217 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 161 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Lyon?

  Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää kaupunkiin Lyon. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 196 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä perjantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 241 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Lyon.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Lyon?

  Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Lyon on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Lyon illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 201 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 246 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

 • Löytyykö kaupungin Lyon lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Lyon kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Saint-Étienne Boutheon lentokenttä (48 km kaupungin Lyon keskustasta), Grenoble lentokenttä (58 km kaupungin Lyon keskustasta), Chambéry lentokenttä (82 km kaupungin Lyon keskustasta), Le-Puy-en-Velay Loudes lentokenttä (112 km kaupungin Lyon keskustasta) tai Clermont-Ferrand Aulnat lentokenttä (129 km kaupungin Lyon keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Lyon lentää jotenkin halvemmalla?

  Voit löytää tarjouksia kentälle Saint-Étienne Boutheon lentokenttä keskimääräiseen hintaan 173 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Lyon

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Lyon
Useita lentoyhtiöitä
14. joulukuuta
HEL01:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
1 välilasku
LYS08:40Lyon Lyon-Saint Exupéry
14. joulukuuta
LYS16:15Lyon Lyon-Saint Exupéry
15t 30m
2 välilaskua
HEL07:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
5. marraskuuta
HEL02:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 15m
1 välilasku
LYS19:20Lyon Lyon-Saint Exupéry
7. marraskuuta
LYS01:20Lyon Lyon-Saint Exupéry
4t 55m
1 välilasku
HEL05:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. joulukuuta
HEL01:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
1 välilasku
LYS08:40Lyon Lyon-Saint Exupéry
14. joulukuuta
LYS13:05Lyon Lyon-Saint Exupéry
4t 50m
1 välilasku
HEL17:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
5. marraskuuta
HEL10:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 20m
2 välilaskua
LYS19:20Lyon Lyon-Saint Exupéry
7. marraskuuta
LYS01:20Lyon Lyon-Saint Exupéry
4t 55m
1 välilasku
HEL05:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. marraskuuta
HEL06:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 40m
2 välilaskua
LYS18:25Lyon Lyon-Saint Exupéry
7. marraskuuta
LYS02:40Lyon Lyon-Saint Exupéry
36t 20m
2 välilaskua
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
4. marraskuuta
HEL02:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 50m
2 välilaskua
LYS19:55Lyon Lyon-Saint Exupéry
7. marraskuuta
LYS01:20Lyon Lyon-Saint Exupéry
4t 55m
1 välilasku
HEL05:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Lyon

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Lyon, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Lufthansa
Lufthansa
14. joulukuuta
HEL01:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
1 välilasku
LYS08:40Lyon Lyon-Saint Exupéry
Lufthansa
28. marraskuuta
HEL01:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 15m
1 välilasku
LYS08:20Lyon Lyon-Saint Exupéry
Useita lentoyhtiöitä
18. marraskuuta
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 50m
2 välilaskua
LYS16:50Lyon Lyon-Saint Exupéry

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lyon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Lyon
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lyon?

  Lufthansa, KLM, Finnair ja Air France ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Lyon rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Lyon näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Lyon ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Lyon lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Lyonin lentokentälle – joka tunnetaan nimellä Lyon–Saint Exupéry Airport – saapuvat kaikki kansainväliset halvat lennot Lyoniin. Lentoasema sijaitsee noin 20 km lounaaseen kaupungin keskustasta. Kiireinen kenttä palvelee koko Auvergne-Rhône-Alpesin aluetta, joten yhteydet lähiseuduille ovat hyvät. Lentoasemalta Lyonin kaupunkiin pääset kätevästi ja nopeasti ExpressTram-raitiovaunulla. Sen matka-aika keskustaan on noin puoli tuntia. Lentokentän asemalta raitiovaunu suuntaa Gare de Lyon-Part-Dieu -juna-asemalle. Kyseessä on kaupungin keskusrautatieasemalle, joka on siis linjan päätepiste. Juna-asemalta matkaa voi helposti jatkaa minne tahansa Ranskaan. Välipysäkkejä raitiovaunulinjalla on kaksi: Meyzieu Z.I. ja Vaulx-en-Velin La Soie, josta on hyvät metroyhteydet ydinkeskustaan. Lentoasemalta junia liikennöi normaalisti noin 15 minuutin välein. Päivittäin junia kulkee noin kello 05–00 välillä. Matkaliput voit ostaa helposti juna-aseman lippuautomaateista tai etukäteen internetistä. Hinta on aikuisille noin 16 euroa ja 12–25-vuotiaille nuorille noin 13,20 euroa. Alle 12-vuotiaat lapset saavat matkustaa ilmaiseksi. Lähiseudun muihin kaupunkeihin lentokentältä pääsee suoraan esimerkiksi shuttle-busseilla, joita liikennöivät Ouibus ja Flixbus.


Lyon: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Lyon
Helsinki - Lyon reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 35m
Halvin hinta107 €
Rovaniemi - Lyon reitin lennot
Lyhyin lentoaika18t 05m
Halvin hinta543 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Lyon

Lyonin jokimaisemat, puistot ja mielenkiintoinen arkkitehtuuri tekevät kaupungista täydellisen kävelykohteen. Ydinkeskusta on melko tasainen, joten keskeisimpiin paikkoihin pääset jalkaisin. Mäkisempää vanhaa kaupunkia, Vieux Lyonia, on ehdottomasti paras tutkia kävellen. Kaikki sen kapeat kadut ja kujat eivät edes sovi autolla ajettaviksi. Myös joukkoliikenne on kaupungissa toimivaa. Etenkin metroa, busseja ja raitiovaunuja kannattaa käyttää hyödyksi. Fourvièren alueelle, mäen päälle, pääset kätevästi nousemaan funikulaarilla.

Kaupungin joukkoliikenteestä kaikkine liikennevälineineen vastaa TCL. Metrolinjoja toimii Lyonissa kaikkiaan neljä, raitiovaunulinjoja viisi, funikulaareja kaksi ja bussilinjoja jopa 130. Kaupungin jokaiseen kolkkaan on tarjolla yhteys. Normaalilla matkalipulla voit matkustaa lähes missä tahansa kulkuvälineessä kaikkiaan tunnin ajan. Asemien lippuautomaateista ostettuna lipun hinta on noin 1,50 euroa. Bussiin lipun voi ostaa myös kuskilta, mutta hinta on tässä tapauksessa noin 2 euroa. Funikulaariin lipun hinta on kalliimpi: noin 2,80 euroa. Päivälippu joukkoliikenteeseen maksaa noin 5,60 euroa ja 48 tunnin lippu noin 11 euroa. Myös auton vuokraaminen on vaihtoehto, etenkin jos haluat reissata Lyonin ulkopuolella. Vuokra-autojen hinnat vaihtelevat sesonkien mukaan.


Kohteen Lyon viisumivaatimukset

Lyoniin tai muihin Ranskan kohteisiin ei ole pakollista ottaa mukaan passia. Jos et jostain syystä halua kantaa mukana passia, lennolla Ranskaan on silti aina oltava mukana jokin virallinen henkilöllisyystodistus. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen kuvalla varustettu henkilökortti. Suomesta Ranskaan lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Ranska kuuluu Suomen tavoin Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen. On kuitenkin mahdollista, että matkustajia pyydetään todistamaan henkilöllisyytensä lentokentillä. Myös paikan päällä Lyonissa voit tarvita virallista henkilöllisyystodistusta.


Aloita matkan suunnittelu - Lyon


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Lyon

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Lyoniin voi saada lähes ympäri vuoden. Vilkkaimmille sesonkiajoille, keväälle ja joulukuulle, kannattaa etsiä tarjouslentoja jo runsaasti etukäteen. Edullisimmat matkat myydään alkuvuodelle, kesälle ja syksylle. Hintoja vertaamalla voit tehdä todellisia löytöjä. Etsi lentoja varsinkin alkuviikolle, sillä halvimmat lennot myydään usein tiistaille. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Lyonin nähtävyydet?

Yksi kaupungin suurimpia vetonauloja on Basilica Notre Dame de Fourvière -kirkko. Rentoudu Parc de la Tête d’or -puistossa ja samoile vanhan kaupungin Vieux Lyonin kaduilla.

Mitä mukaan matkalle Lyoniin?

Lyoniin kannattaa pakata vaatteita vuodenaikojen mukaan. Kesällä on hellettä ja talvisin viileää. Suomi-ranska-sanakirja voi olla matkalla hyödyksi.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Lyonissa

Ranska on EU-maa, joten matkapuhelinpalveluita voi yleensä käyttää Lyonissa kotimaan hinnoilla. Kysy kuitenkin operaattoriltasi mahdollisista lisämaksuista EU-alueella ja käytä ilmaisia wifi-liittymiä esimerkiksi hotelleissa.

Onko Lyonissa turvallista?

Lyon on turvallinen matkailukaupunki, kunhan varot taskuvarkaita.

Voiko Lyonissa juoda kraanavettä?

Hanavesi on Lyonissa juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Lyonissa?

Tipin jättäminen ei ole Lyonissa pakollista, ja esimerkiksi ravintoloissa palvelumaksu sisältyy normaalisti laskuun. Jos palvelu miellyttää, voit silti jättää lisätipin.

Millainen on Lyonin hintataso?

Hintataso on kaikkialla Ranskassa ja myös Lyonissa samankaltainen kuin Suomessa. Matkailijoille suunnattujen palveluiden hintahaitari on suuri, eli vertailu kannattaa.

Mikä on aikaero Suomi-Ranska?

Ranskan aika on Suomen aikaa tunnin jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Lyon?

Välimatka on suoraa reittiä noin 2080 km.