Etsi halvat lennot Lyon

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Lyon

Yhteenveto Lyon lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

90 €

Halvin meno-paluulennon hinta

135 €

Nopein lentoaika

4t 55m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Lyon kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 90 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lyon-Saint Exupéry).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Lyon kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 135 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lyon-Saint Exupéry).
Nopein lento kohteeseen Lyon kohteesta Suomi kestää 4t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lyon-Saint Exupéry).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Lyon mukaan lukien Air France, KLM ja Eurowings.

Lyon lentotiedot ja trendit

Tutustu Lyon lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Lyon?

Jos et halua vierailla kaupungissa Lyon marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 190 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Lyon?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Lyon hintaan 77 €/henkilö, mikä on 85 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Lyon. Löydät halvimmat hinnat alueelle Lyon valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Lyon?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää kaupunkiin Lyon. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 235 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä tiistai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 273 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Lyon.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Lyon?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Lyon on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Lyon illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 238 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 295 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Lyon?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Lyon lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Lyon-Saint Exupéry lento kestää keskimäärin 4t 55m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Lyon-Saint Exupéry kestää se yleensä 18t 35m. Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Lyon?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Lyon. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 256 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 237 €.

Halvimmat lennot kaupungin Lyon lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Lyon lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Lyon

HALVIN REITTI Helsinki - Lyon

Helsinki (HEL) - Lyon (LYS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Lyon kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Lyon-Saint Exupéry, jolloin hinta on keskimääräinen 256 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LYONmarraskuu34% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Lyon lennot maksavat keskimäärin vain 169 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LYON KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu46% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Lyon lentojen keskimääräinen hinta on 374 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LYON KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu368% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Lyon kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Lyon

Kiinnostaisiko kaupunkiloma Ranskassa? Yksi maan kiehtovimpia kaupunkikohteita on Lyon, jonka suurkaupunkialue on maan toiseksi suurin. Kaunista kaupunkia halkovat Rhône- ja Saône-joet, ja ranskalaisen kaupunkikulttuurin lisäksi Lyonissa voi nauttia maukkaasta ruuasta ja viinistä. Itä-Ranskan kaupunki ei ole rantakohde, joten vaihtelevat säätilat eivät ole esteenä kaupunkiin matkustamiselle. Sateita kaupungissa voi esiintyä vuoden ympäri, ja talvet ovat viileitä. Lämpöä kaipaavan kannattaa hankkia lentoliput kaupunkiin touko- ja syyskuun välillä.

Halvat lennot Lyoniin myydään varsinkin alkuvuodelle, kesälle ja syksylle. Kevät on suosituinta aikaa matkustaa Lyoniin, ja tuolloin lentojen ja hotellien hinnat nousevat. Myös joulukuu on suosittua matkailusesonkia. Jos etsit edullista kesäkohdetta etkä ole rantakohteiden perään, Lyon voi hyvinkin olla valintasi. Kaupunki kutsuu budjettimatkailijoita, sillä kiireisimmän kesälomasesonginkin aikaan lennot ja majoituksen voi napata hyvinkin halvalla. Sää on kesäisin lempeän lämmin ja lämpötilat 20 asteen paremmalla puolella.

Mikäli haluat varmistaa edulliset lennot ranskalaiskaupunkiin, varaa ne viimeistään noin 55 päivää ennen matkaa. Tavallisesti lentolippujen hinnat ovat halvimmillaan noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Lyon kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Saint-Étienne Boutheon lentokenttä (48 km Lyon keskustasta), Grenoble lentokenttä (58 km Lyon keskustasta), Chambéry lentokenttä (82 km Lyon keskustasta), Le-Puy-en-Velay Loudes lentokenttä (112 km Lyon keskustasta) tai Clermont-Ferrand Aulnat lentokenttä (129 km Lyon keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voit löytää tarjouksia kentälle Grenoble lentokenttä keskimääräiseen hintaan 485 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Lyon

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Lyon
Useita lentoyhtiöitä
17. tammikuuta
HEL15:35Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 40m
2 välilaskua
LYS09:15Lyon-Saint Exupéry
28. tammikuuta
LYS03:50Lyon-Saint Exupéry
24t 10m
2 välilaskua
HEL04:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. tammikuuta
HEL15:35Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 50m
1 välilasku
LYS06:25Lyon-Saint Exupéry
28. tammikuuta
LYS03:50Lyon-Saint Exupéry
24t 10m
2 välilaskua
HEL04:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. tammikuuta
HEL15:35Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 50m
1 välilasku
LYS06:25Lyon-Saint Exupéry
28. tammikuuta
LYS04:35Lyon-Saint Exupéry
10t 25m
1 välilasku
HEL15:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. tammikuuta
HEL05:35Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 10m
2 välilaskua
LYS07:45Lyon-Saint Exupéry
15. tammikuuta
LYS17:05Lyon-Saint Exupéry
22t 55m
2 välilaskua
HEL16:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
27. maaliskuuta
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 30m
1 välilasku
LYS19:40Lyon-Saint Exupéry
30. maaliskuuta
LYS02:15Lyon-Saint Exupéry
5t 55m
1 välilasku
HEL08:10Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
11. joulukuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 15m
1 välilasku
LYS05:15Lyon-Saint Exupéry
14. joulukuuta
LYS01:10Lyon-Saint Exupéry
16t 45m
1 välilasku
HEL17:55Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Lyon

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Lyon, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Air France ja Eurowings
Useita lentoyhtiöitä
13. tammikuuta
HEL05:35Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 10m
2 välilaskua
LYS07:45Lyon-Saint Exupéry
Useita lentoyhtiöitä
5. joulukuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 20m
3 välilaskua
LYS14:40Lyon-Saint Exupéry
Useita lentoyhtiöitä
5. joulukuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 20m
1 välilasku
LYS16:45Lyon-Saint Exupéry

Muut matkustamoluokat Lyon lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Lyon lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lyon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Lyon

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lyon?

Lufthansa, Air France, KLM ja TAP AIR PORTUGAL ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Lyon rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Lyon näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Air France lennot kohteeseen Lyon

Air France liikennöi noin 29 lentoa kohteeseen Lyon normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Pariisi Charles de Gaulle parhaan meno-paluumatkan Air France tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 169 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lyon). Käyttäjät ovat arvioineet Air France 7,6/10 276 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

KLM lennot kohteeseen Lyon

KLM (7,5/10, 175 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Lyon tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 183 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Lyon on keskimäärin viikossa 17 KLM lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Lyon ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Lyon lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Lyonin lentokentälle – joka tunnetaan nimellä Lyon–Saint Exupéry Airport – saapuvat kaikki kansainväliset halvat lennot Lyoniin. Lentoasema sijaitsee noin 20 km lounaaseen kaupungin keskustasta. Kiireinen kenttä palvelee koko Auvergne-Rhône-Alpesin aluetta, joten yhteydet lähiseuduille ovat hyvät. Lentoasemalta Lyonin kaupunkiin pääset kätevästi ja nopeasti ExpressTram-raitiovaunulla. Sen matka-aika keskustaan on noin puoli tuntia. Lentokentän asemalta raitiovaunu suuntaa Gare de Lyon-Part-Dieu -juna-asemalle. Kyseessä on kaupungin keskusrautatieasemalle, joka on siis linjan päätepiste. Juna-asemalta matkaa voi helposti jatkaa minne tahansa Ranskaan. Välipysäkkejä raitiovaunulinjalla on kaksi: Meyzieu Z.I. ja Vaulx-en-Velin La Soie, josta on hyvät metroyhteydet ydinkeskustaan. Lentoasemalta junia liikennöi normaalisti noin 15 minuutin välein. Päivittäin junia kulkee noin kello 05–00 välillä. Matkaliput voit ostaa helposti juna-aseman lippuautomaateista tai etukäteen internetistä. Hinta on aikuisille noin 16 euroa ja 12–25-vuotiaille nuorille noin 13,20 euroa. Alle 12-vuotiaat lapset saavat matkustaa ilmaiseksi. Lähiseudun muihin kaupunkeihin lentokentältä pääsee suoraan esimerkiksi shuttle-busseilla, joita liikennöivät Ouibus ja Flixbus.


Lyon: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Lyon
Helsinki - Lyon reitin lennot
Nopein lentoaika4t 55m
Halvin hinta164 €
Rovaniemi - Lyon reitin lennot
Nopein lentoaika18t 35m
Halvin hinta444 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Lyon

Lyonin jokimaisemat, puistot ja mielenkiintoinen arkkitehtuuri tekevät kaupungista täydellisen kävelykohteen. Ydinkeskusta on melko tasainen, joten keskeisimpiin paikkoihin pääset jalkaisin. Mäkisempää vanhaa kaupunkia, Vieux Lyonia, on ehdottomasti paras tutkia kävellen. Kaikki sen kapeat kadut ja kujat eivät edes sovi autolla ajettaviksi. Myös joukkoliikenne on kaupungissa toimivaa. Etenkin metroa, busseja ja raitiovaunuja kannattaa käyttää hyödyksi. Fourvièren alueelle, mäen päälle, pääset kätevästi nousemaan funikulaarilla.

Kaupungin joukkoliikenteestä kaikkine liikennevälineineen vastaa TCL. Metrolinjoja toimii Lyonissa kaikkiaan neljä, raitiovaunulinjoja viisi, funikulaareja kaksi ja bussilinjoja jopa 130. Kaupungin jokaiseen kolkkaan on tarjolla yhteys. Normaalilla matkalipulla voit matkustaa lähes missä tahansa kulkuvälineessä kaikkiaan tunnin ajan. Asemien lippuautomaateista ostettuna lipun hinta on noin 1,50 euroa. Bussiin lipun voi ostaa myös kuskilta, mutta hinta on tässä tapauksessa noin 2 euroa. Funikulaariin lipun hinta on kalliimpi: noin 2,80 euroa. Päivälippu joukkoliikenteeseen maksaa noin 5,60 euroa ja 48 tunnin lippu noin 11 euroa. Myös auton vuokraaminen on vaihtoehto, etenkin jos haluat reissata Lyonin ulkopuolella. Vuokra-autojen hinnat vaihtelevat sesonkien mukaan.


Kohteen Lyon viisumivaatimukset

Lyoniin tai muihin Ranskan kohteisiin ei ole pakollista ottaa mukaan passia. Jos et jostain syystä halua kantaa mukana passia, lennolla Ranskaan on silti aina oltava mukana jokin virallinen henkilöllisyystodistus. Passin ohella toinen vaihtoehto on virallinen kuvalla varustettu henkilökortti. Suomesta Ranskaan lennettäessä rajatarkastuksia ei ole, sillä Ranska kuuluu Suomen tavoin Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen. On kuitenkin mahdollista, että matkustajia pyydetään todistamaan henkilöllisyytensä lentokentillä. Myös paikan päällä Lyonissa voit tarvita virallista henkilöllisyystodistusta.


Aloita matkan suunnittelu - Lyon


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Lyon

Halvat lennot Lyoniin voi saada lähes ympäri vuoden. Vilkkaimmille sesonkiajoille, keväälle ja joulukuulle, kannattaa etsiä tarjouslentoja jo runsaasti etukäteen. Edullisimmat matkat myydään alkuvuodelle, kesälle ja syksylle. Hintoja vertaamalla voit tehdä todellisia löytöjä. Etsi lentoja varsinkin alkuviikolle, sillä halvimmat lennot myydään usein tiistaille. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Yksi kaupungin suurimpia vetonauloja on Basilica Notre Dame de Fourvière -kirkko. Rentoudu Parc de la Tête d’or -puistossa ja samoile vanhan kaupungin Vieux Lyonin kaduilla.

Lyoniin kannattaa pakata vaatteita vuodenaikojen mukaan. Kesällä on hellettä ja talvisin viileää. Suomi-ranska-sanakirja voi olla matkalla hyödyksi.

Lyon on turvallinen matkailukaupunki, kunhan varot taskuvarkaita.

Hanavesi on Lyonissa juomakelpoista.

Tipin jättäminen ei ole Lyonissa pakollista, ja esimerkiksi ravintoloissa palvelumaksu sisältyy normaalisti laskuun. Jos palvelu miellyttää, voit silti jättää lisätipin.

Hintataso on kaikkialla Ranskassa ja myös Lyonissa samankaltainen kuin Suomessa. Matkailijoille suunnattujen palveluiden hintahaitari on suuri, eli vertailu kannattaa.

Ranskan aika on Suomen aikaa tunnin jäljessä.

Välimatka on suoraa reittiä noin 2080 km.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Lyon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Lyon momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Lyon.

Totta kai.momondo seuraa Lyon lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.