Etsi halvat lennot Ljubljana

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Ljubljana

Yhteenveto Ljubljana lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

116 €

Halvin meno-paluulennon hinta

325 €

Nopein lentoaika

6t 10m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Ljubljana kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 116 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Ljubljana kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 325 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Ljubljana kohteesta Suomi kestää 6t 10m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Ljubljana mukaan lukien Lufthansa, Air France ja Turkish Airlines.

Ljubljana lentotiedot ja trendit

Tutustu Ljubljana lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Ljubljana?

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Ljubljana. Lennot maksavat noin 225 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa tammikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Ljubljana kohteesta Suomi marraskuu ajanjaksolle. marraskuu aikana lennot kaupunkiin Ljubljana ovat vielä keskimäärin 233 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin tammikuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Ljubljana?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Ljubljana hintaan 84 €/henkilö, mikä on 83 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Ljubljana. Löydät halvimmat hinnat alueelle Ljubljana valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Ljubljana?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Ljubljana on perjantai hintojen ollessa 278 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 347 € lentohinnan reitille Suomi - Ljubljana.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Ljubljana?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Ljubljana on illalla. Lennot reitille Suomi - Ljubljana voi maksaa jopa niin vähän kuin 223 €. Lennot aamulla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 313 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Ljubljana?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Ljubljana lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema lento kestää keskimäärin 4t 50m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema kestää se yleensä 40t 20m. Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Ljubljana?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Ljubljana noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 293 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Ljubljana kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 285 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Ljubljana lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Ljubljana lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Ljubljana

HALVIN REITTI Helsinki - Ljubljana

Helsinki (HEL) - Ljubljana (LJU)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Ljubljana kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 293 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LJUBLJANAtammikuu23% halvempitammikuu aikana Helsinki - Ljubljana lennot maksavat keskimäärin vain 225 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LJUBLJANA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu19% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Ljubljana lentojen keskimääräinen hinta on 349 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LJUBLJANA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu359% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Ljubljana kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Ljubljana

Slovenian Ljubljana on reilulla 280 000 asukkaallaan maan suurin kaupunki, jossa riittää nähtävää pidemmällekin lomalle. Koska kyseessä on sisämaassa sijaitseva kaupunkikohde, Ljubljana ei sovi rantalomaa kaipaavalle. Urbaanista elämästä, kaupunkien vilskeestä ja historiallisista nähtävyyksistä nauttivalle lentolippujen nappaaminen tähän slovenialaiskaupunkiin on kuitenkin täydellinen valinta.

Matkat Ljubljanaan onnistuvat mihin vuodenaikaan tahansa, mutta parhaimmillaan kaupunki on keväisin ja syksyisin, jolloin lämpötila on lempeän lämmin ja lauha. Kaupunki on myös suosittu kesäkohde, mutta lämpötilat voivat tuolloin nousta 30 asteen paremmalle puolelle. Halvat lennot Ljubljanaan kannattaa siis varata kesälle vain siinä tapauksessa, että nautit kuumistakin säistä.

Reppureissaajille ja muille matkailijoille, jotka haluavat pitää budjetin hallinnassa, Ljubljana on mitä parhain kohdekaupunki. Hintataso on edullinen Suomeen verrattuna, ja lennot ja majoitus on mahdollista saada ajoissa suunnittelemalla ja varaamalla hyvään hintaan. Halpoja lentoja voi löytää lähes kaikille vuodenajoille, joskin Euroopan lomasesongit vaikuttavat myös Ljubljanan lentojen hintoihin niitä nostaen. Hotelli ja lento olisi hyvä buukata noin pari kuukautta ennen matkaa alhaisten hintojen varmistamiseksi.

Ljubljana kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Portoroz lentokenttä (95 km Ljubljana keskustasta) tai Maribor lentokenttä (102 km Ljubljana keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Halvin lentokenttä lähellä Ljubljana on tyypillisesti Maribor lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 220 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Ljubljana

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Ljubljana
Lufthansa
24. joulukuuta
HEL14:30Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 55m
1 välilasku
LJU08:25Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema
31. joulukuuta
LJU08:05Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema
21t 45m
1 välilasku
HEL05:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. tammikuuta
HEL02:35Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 25m
1 välilasku
LJU09:00Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema
20. tammikuuta
LJU11:15Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema
27t 45m
2 välilaskua
HEL15:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
24. joulukuuta
HEL14:30Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 55m
1 välilasku
LJU08:25Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema
31. joulukuuta
LJU08:05Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema
22t 45m
2 välilaskua
HEL06:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
24. joulukuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 25m
2 välilaskua
LJU08:25Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema
31. joulukuuta
LJU08:05Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema
22t 45m
2 välilaskua
HEL06:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
24. joulukuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 15m
2 välilaskua
LJU10:35Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema
31. joulukuuta
LJU15:50Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema
26t 40m
3 välilaskua
HEL18:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
24. joulukuuta
HEL05:05Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 20m
3 välilaskua
LJU08:25Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema
31. joulukuuta
LJU05:15Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema
20t 45m
3 välilaskua
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Ljubljana

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Ljubljana, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Air France ja Turkish Airlines
Air France
19. tammikuuta
HEL01:25Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 10m
1 välilasku
LJU07:35Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. joulukuuta
HEL06:00Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 40m
2 välilaskua
LJU05:40Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. tammikuuta
HEL09:50Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 15m
2 välilaskua
LJU13:05Ljubljana Jože Pučnikin kansainvälinen lentoasema

Muut matkustamoluokat Ljubljana lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Ljubljana lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ljubljana?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Ljubljana

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ljubljana?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Ljubljana suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Lufthansa, Finnair, Air France ja Turkish Airlines. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Ljubljana

Turkish Airlines on suosittu valinta kohteeseen Ljubljana matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 3 lentoa joka viikko kohteeseen Ljubljana lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Istanbul. Turkish Airlines lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 231 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 158 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Turkish Airlines keskimäärin pisteet: 8,0/10.

Air France lennot kohteeseen Ljubljana

Air France (7,6/10, 280 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Ljubljana tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 140 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Ljubljana on keskimäärin viikossa 10 Air France lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Ljubljana ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Ljubljana lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Ljubljanaan saapuvat aina kaupungin omalle lentokentälle, joka on kansainväliseltä nimeltään Ljubljana Airport. Se tunnetaan myös nimellä Ljubljana Jože Pučnik Airport. Lentoasema sijaitsee Brnikin kylän tuntumassa, ja matkaa Ljubljanan keskustaan on noin 24 kilometriä. Lentoasemalta ydinkeskustaan pääsee parhaiten bussilla. Julkisen bussiyhtiön Alpetourin liikennöimä bussi numero 28 kulkee kentältä kaupungin bussiasemalle, ja matka-aika on normaalisti – liikenteestä hieman riippuen – noin 45 minuuttia. Arkisin bussit kulkevat noin tunnin välein, viikonloppuisin hieman harvemmin. Lipun hinta on noin 4 euroa, ja lippu ostetaan suoraan bussikuskilta. Pidä mukana kolikoita lipun maksamista varten. Bussit eivät kulje öisin, vaan normaalisti ne liikennöivät noin kello 5:30–20:00 välillä. Linja-auton päätepysäkki, eli Avtobusna postaja Ljubljana -bussiasema, sijaitsee aivan kaupungin rautatieaseman tuntumassa. Matkaa voi siis halutessaan jatkaa myös muihin Slovenian osiin junalla tai bussilla. Myös yksityisten yritysten shuttle-busseja liikennöi lentokentältä keskustan suuntaan. Ne voivat olla hieman paikallisbusseja nopeampia, mutta myös hinta on korkeampi.


Ljubljana: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Ljubljana
Helsinki - Ljubljana reitin lennot
Nopein lentoaika4t 50m
Halvin hinta237 €
Oulu - Ljubljana reitin lennot
Nopein lentoaika38t 30m
Halvin hinta431 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Ljubljana

Ljubljana on samaan aikaan suuri ja pieni kaupunki, sillä vaikka nähtävää riittää, keskustassa on helppo liikkua kävellen. Slovenialaiskaupunki on myös pyöräilijäystävällinen, ja matkailijoidenkin on helppo ottaa käyttöön Bicike(LJ)-kaupunkipyörät. Rekisteröityminen city-pyörien käyttäjäksi maksaa noin euron, mutta ensimmäisen tunnin saa pyöräillä täysin ilmaiseksi. Käyttäjäksi voi rekisteröityä joko viikoksi tai vuodeksi.

Jos turvaudut mieluiten joukkoliikennevälineisiin, Ljubljanassa paras vaihtoehto on liikkua bussilla. Bussiverkosto kattaa koko kaupungin, joten eri kaupunginosiin pääsee linja-autojen kyydissä kätevästi. Niiden liikennöinnistä vastaa Ljubljana Passenger Transport (LPP). Bussiliput on hinnoiteltu vyöhykkeittäin, ja kertalippujen hinnat vaihtelevat noin 1,20–2,50 euron välillä. Alle 6-vuotiaat lapset matkustavat busseissa ilmaiseksi. Auton vuokraaminenkin on täysin mahdollista. Autovuokraamoja on kaupungissa monia, mutta Slovenian maanteillä kannattaa muistaa, että liikenne on maassa hyvinkin arvaamatonta. Kuskilta vaaditaan hyviä hermoja, ja etenkin moottoriteillä on oltava varovainen korkeiden nopeuksien vuoksi. Autoon ei myöskään koskaan kannata jättää arvotavaraa, sillä pysäköityihin autoihin tehdyt murrot ovat varsin tavallisia.


Kohteen Ljubljana viisumivaatimukset

Sloveniaan matkaaminen on suomalaismatkustajan näkökulmasta varsin vaivatonta, sillä Slovenia on Suomen tavoin Euroopan unionin jäsenmaa sekä Schengen-valtio. Koska Schengen-alueella ei ole rajatarkastuksia, ei Ljubljanaan reissaavan suomalaisenkaan välttämättä tarvitse kantaa mukanaan passia. Ilman minkäänlaista matkustusasiakirjaa Schengen-alueella ei voi kuitenkaan reissata, eli jos jätät passin kotiin, mukaan on otettava virallinen henkilökortti. Matkustusdokumentti on tärkeä, sillä lentoyhtiöt voivat pyytää matkustajiaan esittämään henkilöllisyystodistuksen. Samoin dokumenttia voi tarvita Ljubljanassa. Muista ottaa matkustusdokumentistasi myös kopio; tästä on suuri apu, jos alkuperäinen dokumentti katoaa.


Aloita matkan suunnittelu - Ljubljana


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Ljubljana

Halvat lennot Ljubljanaan on mahdollista saada myös suosituimmille lomaviikoille hintoja vertaamalla ja seuraamalla. Käytä apuna hakuamme tai luo itsellesi profiili ja aseta Hintavahti, joka valvoo hintojen kehittymistä puolestasi. Etsi myös lentotarjouksia, joiden kautta pelkät lennot voi napata hyvinkin halvalla.

Ljubljanica-jokea ympäröivät maisemat, Dragon Bridge eli lohikäärmesilta, vanhakaupunki ja Ljubljanan linna ovat suositeltavia kohteita.

Kaiken tarvittavan saat kaupungista, mutta jo pakatessa kannattaa miettiä sääoloja. Talvet voivat olla Sloveniassa viileitä.

Ljubljana on suhteellisen turvallinen kaupunki, mutta normaali varovaisuus on kaupungissa tarpeen.

Hanavettä voi juoda, mutta monet matkailijat nauttivat pullovettä.

Juomarahaa voi halutessaan jättää, etenkin jos palvelu on hyvää, mutta pakollista tippaaminen ei ole. Yleisintä on joko lisätä loppusummaan 10 prosenttia tai pyöristää summa seuraavaan sopivaan lukuun ylöspäin.

Esimerkiksi ravintolaruokaa ja monia muita matkailijoiden käyttämiä palveluita saa selvästi halvemmalla kuin Suomesta.

Slovenian aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Välimatka on teitä pitkin noin 2100 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Slovenia

Eikö sittenkään Ljubljana? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Slovenia

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Ljubljana. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Ljubljana tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Ljubljana.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Ljubljana on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.