Varaa lentoja Qatar Airways lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 5/2
su 12/2

Tietoa kohteesta Qatar Airways

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Qatar Airways suosituista reiteistä

Halvin reitti

77 €

Suosituin reitti

DOH lento kohteeseen DXB

Lyhin lento

1t 05m

Pisin lento

26t 05m
Halvin Qatar Airways lentämä reitti on Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema - Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema hintaan 77 €
Lento kohteesta Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema kohteeseen Dubai Intl on tällä hetkellä suosituin Qatar Airways reitti
Nopein Qatar Airways lentoreitti on Doha (DOH) - Abu Dhabi (AUH) ja sen kesto on 1t 05m
Pisin Qatar Airways lentämä reitti on Riad (RUH) - Islamabad (ISB) ja se kestää 26t 05m

Qatar Airways arvostelut

8,2
Erittäin hyväPerustuu 5222 vahvistettuun arvosteluihin
8,2Viihde
8,2Kokonaisarvosana
8,2Mukavuus
8,0Ateriat
8,2Koneeseennousu
8,6Henkilökunta


Tietoja lentoyhtiöllä Qatar Airways lentämisestä

Qatar Airways -lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmana toimii Privilige Club -nimellä toimiva järjestelmä, johon liittymällä lentoyhtiön asiakkaat voivat tienata Qmiles- ja Qpoints -pisteitä, joilla saa erinäisiä etuja. Etujärjestelmässä on neljä tasoa: burgundi, hopea, kulta ja platina, ja tason noustessa myös etujen määrä kasvaa. Privilige Clubiin liittyminen on ilmaista, joten kanta-asiakasohjelmaan liittymistä voi hyvinkin suositella jo aivan ensimmäistä Qatar Airwaysin lentoa harkitessa. Tasoissa nouseminen vaatii vaihtelevan määrän lentoja ja Qatar Airways -varauksia, ja korkeimmille tasoille päästäkseen tulee matkustaa jo erittäin paljon. Burgundi-tasolla klubilaiset saavat kerätä molempia pisteitä, hyödyntää jäsentarjouksia sekä käyttää Qmiles-pisteitä esimerkiksi lentoihin, matkustusluokan korotuksiin ja ostosten maksamiseen Dohan kansainvälisen lentoaseman kaupassa. Korkeammilla tasoilla lisäetuina tulee etuoikeutettu lähtöselvitys ja koneeseen pääsy, lounge-tilojen käyttöoikeus, lisäalennuksia sekä enemmän lisäkuluttomia matkatavaroita. Platinatasolla kaikkien muiden etujen lisäksi Qmiles-pisteet muuttuvat vanhentumattomiksi. Sekä Qmiles- että Qpoints-pisteitä kerryttävät Qatar Airwaysin ja sen yhteistyöyhtiöiden lennot. Lisäksi Qmiles-pisteitä saa yhteistyökumppaneina toimivien hotellien, autovuokraamojen ja kauppojen palveluita käyttämällä. Qpoints mahdollistaa Privilige Clubin tason korottamisen ja ylläpitämisen, kun taas Qmiles-pisteillä lentoyhtiön asiakkaat voivat maksaa lentoja ja lisäpalveluja, kuten ylimääräisiä matkatavaroita, matkustusluokan korotuksia ja muita lisähienouksia.

Kun varaat Qatar Airwaysin lennot, pystyt vaikuttamaan samalla myös sallittuun matkatavaramäärään matkustusluokkavalinnallasi. Perustasolla mukaan saa ottaa ruumaan menevän 25 kg painavan matkalaukun ja matkustamoon enintään seitsemän kiloa painavan käsimatkatavaran, jonka tulee mahtua käsimatkatavaroiden tilaan. Tästä matkustusluokkaa korottamalla tai olemalla Privilige Clubin tiettyjen tasojen jäsen, voit saada kuluttomasti lisää matkatavaraa mukaan. Ykkösluokassa matkustaessa mukana saa olla 50 kiloa painava matkalaukku ruumassa ja kaksi käsimatkatavaraa. Lisälaukuille voi kohtuulliseen hintaan myös ostaa tilaa ruumasta. Tämä on edullisinta, kun varaat lentosi etukäteen.

Qatar Airways -lennot sallivat yleensä erilaisten lemmikkien kuljettamisen lentokoneessa. Asiasta kannattaa kuitenkin aina hakea varmistus heti, kun Qatar Airways -varaukset on tehty, tai viimeistään kaksi vuorokautta ennen lentosi lähtöä. Harvinaisia poikkeuksia lukuun ottamatta, kuten yksittäiset kotkat, ei matkustamoon saa ottaa eläimiä, vaan eläimet matkustavat matkatavarana. Lemmikki, koosta ja lajista riippuen, aiheuttaa luonnollisesti lisäkuluja matkaan. Osalla reiteistä opaskoira saa tulla matkustamoon ilman lisäkuluja, mutta koirasta tulee olla selkeät dokumentaatiot, joista selviää koiran olevan opaskoira.

Kyllä, Qatar Airways lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 146 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema, Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema ja Dhaka Hazrat Shahjalal Intl ovat suosituimmat lentokentät, joissa Qatar Airways operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Qatar Airways strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Qatar Airways lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Qatar Airways lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Qatar Airways lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Qatar Airways lentoyhtiölle numeroon +358 942 452 580 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa qatarairways.fi.

Lento kentältä Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema lento kohteeseen Dubai Intl on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Qatar Airways valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 169 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Qatar Airways lento on:
- Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema lento kohteeseen Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema
- 77 € per lippu
- 0 välilaskulla


Suositut kohteet, joihin Qatar Airways lentää

Etsi Qatar Airways lentoja näistä suosituista kaupungeista

Qatar Airways lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Qatar Airways lennon tila
ti 1/31