Arvostelut
Usein kysyttyä (FAQ)
Lennon tila

Varaa lentoja Qatar Airways lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 27/2
ti 5/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoa kohteesta Qatar Airways

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Qatar Airways suosituista reiteistä

Halvin reitti

71 €

Suosituin reitti

AUH - DEL

Lyhin lento

0t 45m

Pisin lento

3t 20m
Halvin Qatar Airways lentämä reitti on Sharjah - Chennai hintaan 71 €
Lento kohteesta Abu Dhabi Zayed Intl kohteeseen New Delhi Indira Gandhi Intl on tällä hetkellä suosituin Qatar Airways reitti
Nopein Qatar Airways lentoreitti on Ho Chi Minhin kaupunki (SGN) - Phnom Penh (PNH) ja sen kesto on 0t 45m
Pisin Qatar Airways lentämä reitti on Doha (DOH) - Mumbai (BOM) ja sen kesto on 3t 20m

Qatar Airways arvostelut

7,7
HyväPerustuu 4677 vahvistettuun arvosteluihin
7,6Ateriat
8,2Henkilökunta
7,7Viihde
7,7Mukavuus
7,8Koneeseennousu


Tietoja lentoyhtiöllä Qatar Airways lentämisestä

Mikä on Qatar Airwaysin kanta-asiakasohjelma?

Qatar Airways -lentoyhtiön kanta-asiakasohjelmana toimii Privilige Club -nimellä toimiva järjestelmä, johon liittymällä lentoyhtiön asiakkaat voivat tienata Qmiles- ja Qpoints -pisteitä, joilla saa erinäisiä etuja. Etujärjestelmässä on neljä tasoa: burgundi, hopea, kulta ja platina, ja tason noustessa myös etujen määrä kasvaa. Privilige Clubiin liittyminen on ilmaista, joten kanta-asiakasohjelmaan liittymistä voi hyvinkin suositella jo aivan ensimmäistä Qatar Airwaysin lentoa harkitessa. Tasoissa nouseminen vaatii vaihtelevan määrän lentoja ja Qatar Airways -varauksia, ja korkeimmille tasoille päästäkseen tulee matkustaa jo erittäin paljon. Burgundi-tasolla klubilaiset saavat kerätä molempia pisteitä, hyödyntää jäsentarjouksia sekä käyttää Qmiles-pisteitä esimerkiksi lentoihin, matkustusluokan korotuksiin ja ostosten maksamiseen Dohan kansainvälisen lentoaseman kaupassa. Korkeammilla tasoilla lisäetuina tulee etuoikeutettu lähtöselvitys ja koneeseen pääsy, lounge-tilojen käyttöoikeus, lisäalennuksia sekä enemmän lisäkuluttomia matkatavaroita. Platinatasolla kaikkien muiden etujen lisäksi Qmiles-pisteet muuttuvat vanhentumattomiksi. Sekä Qmiles- että Qpoints-pisteitä kerryttävät Qatar Airwaysin ja sen yhteistyöyhtiöiden lennot. Lisäksi Qmiles-pisteitä saa yhteistyökumppaneina toimivien hotellien, autovuokraamojen ja kauppojen palveluita käyttämällä. Qpoints mahdollistaa Privilige Clubin tason korottamisen ja ylläpitämisen, kun taas Qmiles-pisteillä lentoyhtiön asiakkaat voivat maksaa lentoja ja lisäpalveluja, kuten ylimääräisiä matkatavaroita, matkustusluokan korotuksia ja muita lisähienouksia.

Kuinka paljon matkatavaraa Qatar Airwaysin lennoille saa ottaa?

Kun varaat Qatar Airwaysin lennot, pystyt vaikuttamaan samalla myös sallittuun matkatavaramäärään matkustusluokkavalinnallasi. Perustasolla mukaan saa ottaa ruumaan menevän 25 kg painavan matkalaukun ja matkustamoon enintään seitsemän kiloa painavan käsimatkatavaran, jonka tulee mahtua käsimatkatavaroiden tilaan. Tästä matkustusluokkaa korottamalla tai olemalla Privilige Clubin tiettyjen tasojen jäsen, voit saada kuluttomasti lisää matkatavaraa mukaan. Ykkösluokassa matkustaessa mukana saa olla 50 kiloa painava matkalaukku ruumassa ja kaksi käsimatkatavaraa. Lisälaukuille voi kohtuulliseen hintaan myös ostaa tilaa ruumasta. Tämä on edullisinta, kun varaat lentosi etukäteen.

Voinko lentää lemmikin kanssa Qatar Airwaysilla?

Qatar Airways -lennot sallivat yleensä erilaisten lemmikkien kuljettamisen lentokoneessa. Asiasta kannattaa kuitenkin aina hakea varmistus heti, kun Qatar Airways -varaukset on tehty, tai viimeistään kaksi vuorokautta ennen lentosi lähtöä. Harvinaisia poikkeuksia lukuun ottamatta, kuten yksittäiset kotkat, ei matkustamoon saa ottaa eläimiä, vaan eläimet matkustavat matkatavarana. Lemmikki, koosta ja lajista riippuen, aiheuttaa luonnollisesti lisäkuluja matkaan. Osalla reiteistä opaskoira saa tulla matkustamoon ilman lisäkuluja, mutta koirasta tulee olla selkeät dokumentaatiot, joista selviää koiran olevan opaskoira.

Onko lentoyhtiöllä Qatar Airways lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Kyllä, Qatar Airways lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 168 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta Qatar Airways operoi?

Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema, Dubai Intl ja Riad Kuningas Khalidin kansainvälinen lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa Qatar Airways operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Qatar Airways strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan Qatar Airways lennon tilan?

Tarkista Qatar Airways lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Qatar Airways lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Qatar Airways lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Qatar Airways lentoyhtiölle numeroon +358 942 452 580 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa qatarairways.fi.

Mikä on halvin kansainvälinen Qatar Airways lento?

Lento kentältä kentältä Kuwaitin kansainvälinen lentoasema kentälle Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Qatar Airways valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 153 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Qatar Airways lento on:
- kentältä Sharjah kentälle Chennai
- 71 € per lippu
- 1 välilaskulla


Qatar Airways lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Qatar Airways lennon tila
pe 2/23

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lentoyhtiön Qatar Airways lennot
1 aikuinen
ti 27/2
ti 5/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.