Etsi halvat lennot Olbia

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 30/9
la 7/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Olbia lentotiedot ja trendit

Tutustu Olbia lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Olbia?

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Olbia?

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Olbia?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Olbia vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Olbia Costa Smeralda (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 22t 15m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Olbia on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Olbia Costa Smeralda lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Olbia?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 48 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Olbia. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 281 €.

Halvimmat lennot kaupungin Olbia lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Olbia lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Olbia

HALVIN REITTI Helsinki - Olbia

Helsinki (HEL) - Alghero (AHO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Olbia kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Alghero-Fertilia, jolloin hinta on keskimääräinen 265 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ OLBIAhuhtikuu34% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Olbia lennot maksavat keskimäärin vain 171 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE OLBIA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu40% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Olbia lentojen keskimääräinen hinta on 362 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN OLBIA KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu280% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Olbia kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Olbia

Miten kauan kestää lentää Olbiaan?

Suomesta lennot Italian Olbiaan kestävät lyhyimmillään seitsemän tuntia. Seitsemän tunnin lentoaikaan sisältyy yksi välilasku ja lento lähtee tällöin Helsinki-Vantaan lentokentältä. Mikäli välilaskuja on enemmän, voi lentoaika olla helposti 11-14 tuntia. Tällöin lentoon sisältyy usein kaksi välilaskua. Turusta lennettäessä on lentoaika hieman pidempi, lyhyimmillään 10 tuntia, mutta monet lentoreitit kestävät vieläkin kauemmin. Välilaskuja on tällöin myös enemmän, usein kolme. Lentoaika riippuu suurelta osin siitä, kuinka monta välilaskua reitillä on ja kuinka pitkiä välilaskut ovat. Itse lentoaika ei kuitenkaan ole pitkä - useimmiten kaksi tuntia tai hieman enemmän. Mikäli matkustat muualta kuin Turusta tai Helsingistä, kannattaa matka suunnitella siten, että matkustaa jommalle kummalle lentokentälle ja ottaa ensimmäisen lennon sieltä. Mikäli etsit nopeinta reittiä, on lento hyvä ottaa tällöin Helsinki-Vantaalta. Lentoaika on Helsinki-Vantaalta lyhimmillään vain seitsemän tuntia ja parhaimmassa tapauksessa välilaskuja on vain yksi. Etsi momondosta lennot Olbia Costa Smeralda -lentoasemalle ja löydä itsellesi sopivin lentoreitti. momondosta näet myös kätevästi Olbian lentotarjoukset.

Mistä voit lentää suoraan Olbiaan?

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Olbiaan. Lentoon sisältyy aina yksi tai useampi välilasku riippuen siitä, miltä Suomen lentokentältä lennät. Helsinki-Vantaalta voit lentää Olbiaan vain yhden välilaskun kautta, joka on useimmiten Milanossa. Suorin lento Olbiaan kulkee siis Helsingistä Milanoon, josta voit ottaa paikallisen jatkolennon Olbiaan. Voit lentää Olbiaan myös Münchenin kautta. Tällöin matka-aika on hieman pidempi, mutta lentoliput puolestaan edullisempia. Muualta Suomesta matkustettaessa kannattaa siis taittaa alkumatka Helsinkiin joko junalla tai bussilla ja ottaa sieltä joko suora lento Milanoon tai Müncheniin. Sekä Milanosta että Munchenistä menee lentoja suoraan Olbiaan. Lennot Olbiaan löydät momondosta. Vertaile hintoja ja valitse itsellesi parhaimmat lennot.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Olbia?

Yleensä huhtikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Olbia. Lennot maksavat noin 171 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Olbia kuukauden huhtikuu aikana, niin lentäminen marraskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 185 €.

Löytyykö kaupungin Olbia lähettyviltä muita lentokenttiä?

Olbia kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Alghero-Fertilia lentokenttä (107 km Olbia keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Olbia Costa Smeralda lentokenttä hinnat?

lentoa Olbia Costa Smeralda lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Olbia Costa Smeralda lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Olbia Costa Smeralda lentokenttä osiossa on 3 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Olbia Costa Smeralda lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Olbia Costa Smeralda lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Olbia Costa Smeralda lentokenttä?

Olbia Costa Smeralda lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Olbia Costa Smeralda lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Olbia

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Olbia
airBaltic
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
22t 15m
OLBOlbia Costa Smeralda

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Olbia

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Olbia, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä airBaltic
airBaltic
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
22t 15m
OLBOlbia Costa Smeralda

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Olbia?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Olbia

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Olbia?


Olbia: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Olbia
Helsinki - Olbia reitin lennot
Nopein lentoaika22t 15m
Halvin hinta259 €
Vaasa - Olbia reitin lennot
Nopein lentoaika27t 25m
Halvin hinta766 €

Kohteen Olbia viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Olbiassa on?

Sekä Italia että Suomi ovat Schengen maita ja kuuluvat Euroopan Unioniin. Suomen kansalaisena saat matkustaa vapaasti Schengen- ja EU-maissa. Matkustaessasi Olbiaan et siis tarvitse viisumia. Tarvitset matkallesi kuitenkin voimassa olevan passin tai Suomen poliisin myöntämän virallisen, voimassa oleva henkilökortin. Kun saavut maahan, ei rajalla ole erillistä tarkastusta, mutta toisinaan viranomaiset saattavat pyytää sinua näyttämään voimassa olevan ja virallisen matkustusasiakirjan.


Aloita matkan suunnittelu - Olbia


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Olbia

Mitä voit tehdä ja nähdä Olbiassa?

Olbia on upea kohde Italian Sardiniassa, ja se vetää matkailijoita puoleensa erityisesti kauniiden maisemiensa puolesta. Olbiassa on kuitenkin myös paljon muutakin nähtävää kuin vain kauniit maisemat. Kaupungissa on monia historiallisia rakennuksia, kulttuuria ja laadukkaita ravintoloita. Tärkeä kohde Olbiassa on Basilica di San Simplicio. Monumentti on myös maailmankuulu. Tässä keskiaikaisessa kirkossa on mitä kauneimpia italialaisia ​​taideteoksia, kuten esimerkiksi arvokas pyhimyksen patsas. Corso Umberto on myös vierailemisen kohde. Curso Umberto on ihastuttava mukulakivikatu kaupungin vanhassa osassa. Curso Umbertoa pitkin on mukava kävellä ja matkan varrella on myös joitakin kaupungin kuuluisimpia nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi San Paolo Apostolon kirkko, joka on yksi kaupungin vanhimmista kirkoista. Se on peräisin keskiajalta. San Paolo Apostolon kirkon vieressä on myös kuuluisa San Simplicion basilika. Kadun varrella on myös runsaasti hienoja ravintoloita, joissa voit nauttia mitä herkullisimpia sardinialaisia ruokia ja herkkuja. Mielenkiintoinen nähtävyys on myös e Tomba dei Giganti Su Monte 'e S'Abe, jättiläisten hauta. Haudat ovat valtavia ja niitä on monia erilaisia. Museo Archeologico on myös ehdoton vierailukohde. Museossa on upeaa keramiikkaa, roomalaisia ​​amuletteja sekä mielenkiintoisia esineitä vanhasta Nuragic-sivilisaatiosta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Olbia?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Olbia on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Olbia nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Olbia joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Olbia ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Olbia?

Kun kaikki mahdolliset Olbia lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Olbia juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Olbia, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Olbia lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Olbia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.