Halvat lennot Olbia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Olbia

Yhteenveto Olbia lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

136 €

Nopein lentoaika

6t 00m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Olbia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 136 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Olbia Costa Smeralda).
Nopein lento kohteeseen Olbia kohteesta Suomi kestää 6t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Olbia Costa Smeralda).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Olbia mukaan lukien Lufthansa.

Halvimmat lennot kaupungin Olbia lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Olbia lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Olbia

HALVIN REITTI Helsinki - Olbia

Helsinki (HEL) - Olbia (OLB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Olbia kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Olbia Costa Smeralda, jolloin hinta on keskimääräinen 418 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ OLBIAheinäkuu21% halvempiheinäkuu aikana Helsinki - Olbia lennot maksavat keskimäärin vain 302 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE OLBIA KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu61% kalliimpimarraskuu aikana Helsinki - Olbia lentojen keskimääräinen hinta on 615 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN OLBIA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu652% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Olbia kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Olbia?

Suomesta lennot Italian Olbiaan kestävät lyhyimmillään seitsemän tuntia. Seitsemän tunnin lentoaikaan sisältyy yksi välilasku ja lento lähtee tällöin Helsinki-Vantaan lentokentältä. Mikäli välilaskuja on enemmän, voi lentoaika olla helposti 11-14 tuntia. Tällöin lentoon sisältyy usein kaksi välilaskua. Turusta lennettäessä on lentoaika hieman pidempi, lyhyimmillään 10 tuntia, mutta monet lentoreitit kestävät vieläkin kauemmin. Välilaskuja on tällöin myös enemmän, usein kolme. Lentoaika riippuu suurelta osin siitä, kuinka monta välilaskua reitillä on ja kuinka pitkiä välilaskut ovat. Itse lentoaika ei kuitenkaan ole pitkä - useimmiten kaksi tuntia tai hieman enemmän. Mikäli matkustat muualta kuin Turusta tai Helsingistä, kannattaa matka suunnitella siten, että matkustaa jommalle kummalle lentokentälle ja ottaa ensimmäisen lennon sieltä. Mikäli etsit nopeinta reittiä, on lento hyvä ottaa tällöin Helsinki-Vantaalta. Lentoaika on Helsinki-Vantaalta lyhimmillään vain seitsemän tuntia ja parhaimmassa tapauksessa välilaskuja on vain yksi. Etsi momondosta lennot Olbia Costa Smeralda -lentoasemalle ja löydä itsellesi sopivin lentoreitti. momondosta näet myös kätevästi Olbian lentotarjoukset.

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Olbiaan. Lentoon sisältyy aina yksi tai useampi välilasku riippuen siitä, miltä Suomen lentokentältä lennät. Helsinki-Vantaalta voit lentää Olbiaan vain yhden välilaskun kautta, joka on useimmiten Milanossa. Suorin lento Olbiaan kulkee siis Helsingistä Milanoon, josta voit ottaa paikallisen jatkolennon Olbiaan. Voit lentää Olbiaan myös Münchenin kautta. Tällöin matka-aika on hieman pidempi, mutta lentoliput puolestaan edullisempia. Muualta Suomesta matkustettaessa kannattaa siis taittaa alkumatka Helsinkiin joko junalla tai bussilla ja ottaa sieltä joko suora lento Milanoon tai Müncheniin. Sekä Milanosta että Munchenistä menee lentoja suoraan Olbiaan. Lennot Olbiaan löydät momondosta. Vertaile hintoja ja valitse itsellesi parhaimmat lennot.

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Olbia hintaan 9 €/henkilö, mikä on 93 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Olbia. Löydät halvimmat hinnat alueelle Olbia valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Yleensä heinäkuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Olbia. Lennot maksavat noin 302 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Olbia kuukauden heinäkuu aikana, niin lentäminen elokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 325 €.

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 52 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Olbia. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 418 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 136 €.

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Olbia on sunnuntai hintojen ollessa 235 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Olbia on maanantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 333 €.

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Olbia on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Olbia illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 129 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 361 €. Lennot kohteeseen Olbia kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Olbia kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Alghero-Fertilia lentokenttä (107 km kaupungin Olbia keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Lentojen hinnat kentälle Alghero-Fertilia lentokenttä ovat keskimäärin 134 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Olbia. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.momondosta löytyneet halvat lennot: Olbia

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Olbia
Useita lentoyhtiöitä
3. kesäkuuta
HEL20:10Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 15m
2 välilaskua
OLB08:25Olbia Costa Smeralda
11. kesäkuuta
OLB13:05Olbia Costa Smeralda
17t 00m
2 välilaskua
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. elokuuta
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 35m
1 välilasku
OLB04:35Olbia Costa Smeralda
25. elokuuta
OLB08:35Olbia Costa Smeralda
7t 00m
1 välilasku
HEL15:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. kesäkuuta
HEL20:10Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 15m
2 välilaskua
OLB08:25Olbia Costa Smeralda
11. kesäkuuta
OLB02:00Olbia Costa Smeralda
15t 10m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. heinäkuuta
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 40m
1 välilasku
OLB09:25Olbia Costa Smeralda
28. heinäkuuta
OLB08:35Olbia Costa Smeralda
7t 00m
1 välilasku
HEL15:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. kesäkuuta
HEL13:40Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 55m
2 välilaskua
OLB13:35Olbia Costa Smeralda
10. kesäkuuta
OLB09:40Olbia Costa Smeralda
8t 00m
1 välilasku
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. kesäkuuta
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 35m
1 välilasku
OLB04:35Olbia Costa Smeralda
11. kesäkuuta
OLB13:05Olbia Costa Smeralda
17t 00m
2 välilaskua
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Olbia

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Olbia, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
11t 35m
OLBOlbia Costa Smeralda

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Olbia?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Olbia

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Olbia?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Olbia suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Lufthansa, airBaltic, KLM ja easyJet. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

KLM lennot kohteeseen Olbia

Kohteeseen Olbia on 1 KLM lento keskimäärin viikossa. Monet lentävät kohteesta Amsterdam Schiphol kohteeseen Olbia, suosituin reitti, jota KLM liikennöi kohteeseen Olbia.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin KLM lento kohteeseen Olbia maksoi 128 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. KLM on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 121 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,8/10.

Lufthansa lennot kohteeseen Olbia

Lufthansa lentotarjoukset kohteeseen Olbia ovat alkaen 173 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Lufthansa lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - München Franz Josef Strauss on suosituin Lufthansa lähtöpiste kohteen Olbia lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Lufthansa on saanut pistemäärän 7,3/10 299 arvostelujen perusteella.


Olbia ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Olbia lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Olbian lentokentältä kaupungin keskustaan?

Olbian Costa Smeralda -lentokentältä ajaa alle vartissa kaupungin keskustaan. Lentokentältä voit ottaa keskustaan joko bussin tai taksin. Paikalliset bussit numeroilla 2 ja 10 kulkevat lentokentän ja keskustan väliä. Bussi numero 2 kulkee päivittäin maanantaista perjantaihin klo 7.30 alkaen ja lähtee 30 minuutin välein klo 20.00 asti. Bussi numero 10 kulkee maanantaista sunnuntaihin, ja ensimmäinen vuoro lähtee kello 7.30 ja viimeinen kello 23.15. Bussipysäkki on heti lentokentän ulkopuolella.  Bussimatka lentokentältä keskustaan kestää alle puoli tuntia. Lentokentältä voi ottaa helposti myös taksin heti terminaalin edestä. Mikäli haluat päästä nopeasti ja helposti kaupungin keskustaan, on taksi paras vaihtoehto. Voit myös tiedustella hotellistasi, mikäli he tarjoavat asiakkailleen kuljetuksia. Toiset hotellit järjestävät noutopalvelun, mutta voit myös varata etukäteen yksityisen kuljetuksen.


Olbia: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Olbia
Helsinki - Olbia reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 35m
Halvin hinta138 €
Vaasa - Olbia reitin lennot
Lyhyin lentoaika30t 10m
Halvin hinta510 €

Kohteen Olbia viisumivaatimukset

Sekä Italia että Suomi ovat Schengen maita ja kuuluvat Euroopan Unioniin. Suomen kansalaisena saat matkustaa vapaasti Schengen- ja EU-maissa. Matkustaessasi Olbiaan et siis tarvitse viisumia. Tarvitset matkallesi kuitenkin voimassa olevan passin tai Suomen poliisin myöntämän virallisen, voimassa oleva henkilökortin. Kun saavut maahan, ei rajalla ole erillistä tarkastusta, mutta toisinaan viranomaiset saattavat pyytää sinua näyttämään voimassa olevan ja virallisen matkustusasiakirjan.


Aloita matkan suunnittelu - Olbia


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Olbia

Olbia on upea kohde Italian Sardiniassa, ja se vetää matkailijoita puoleensa erityisesti kauniiden maisemiensa puolesta. Olbiassa on kuitenkin myös paljon muutakin nähtävää kuin vain kauniit maisemat. Kaupungissa on monia historiallisia rakennuksia, kulttuuria ja laadukkaita ravintoloita. Tärkeä kohde Olbiassa on Basilica di San Simplicio. Monumentti on myös maailmankuulu. Tässä keskiaikaisessa kirkossa on mitä kauneimpia italialaisia ​​taideteoksia, kuten esimerkiksi arvokas pyhimyksen patsas. Corso Umberto on myös vierailemisen kohde. Curso Umberto on ihastuttava mukulakivikatu kaupungin vanhassa osassa. Curso Umbertoa pitkin on mukava kävellä ja matkan varrella on myös joitakin kaupungin kuuluisimpia nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi San Paolo Apostolon kirkko, joka on yksi kaupungin vanhimmista kirkoista. Se on peräisin keskiajalta. San Paolo Apostolon kirkon vieressä on myös kuuluisa San Simplicion basilika. Kadun varrella on myös runsaasti hienoja ravintoloita, joissa voit nauttia mitä herkullisimpia sardinialaisia ruokia ja herkkuja. Mielenkiintoinen nähtävyys on myös e Tomba dei Giganti Su Monte 'e S'Abe, jättiläisten hauta. Haudat ovat valtavia ja niitä on monia erilaisia. Museo Archeologico on myös ehdoton vierailukohde. Museossa on upeaa keramiikkaa, roomalaisia ​​amuletteja sekä mielenkiintoisia esineitä vanhasta Nuragic-sivilisaatiosta.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Olbia on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Olbia nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Olbia ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Olbia lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Olbia, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Olbia lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.