Etsi halvat lennot Kathmandu

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Kathmandu

Yhteenveto Kathmandu lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

253 €

Halvin meno-paluulennon hinta

797 €

Nopein lentoaika

14t 35m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kathmandu kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 253 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kathmandu Tribhuvan).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kathmandu kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 797 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kathmandu Tribhuvan).
Nopein lento kohteeseen Kathmandu kohteesta Suomi kestää 14t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kathmandu Tribhuvan).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Kathmandu mukaan lukien Cathay Pacific, Qatar Airways ja Etihad Airways.

Kathmandu lentotiedot ja trendit

Tutustu Kathmandu lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kathmandu?

Yleensä helmikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Kathmandu. Lennot maksavat noin 670 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. tammikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Kathmandu, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 708 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kathmandu?

101 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Kathmandu. Tämän lennon lähtölentokenttä on Pokhara, ja se on 61 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Kathmandu. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Kathmandu omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kathmandu?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Kathmandu on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 860 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 978 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kathmandu?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Kathmandu ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Kathmandu illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 674 €. Lennot kaupunkiin Kathmandu ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 1049 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Kathmandu?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Kathmandu lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Kathmandu Tribhuvan lento kestää keskimäärin 16t 20m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Kathmandu Tribhuvan kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kathmandu?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Kathmandu kohteesta Suomi, kun varaat 41 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Kathmandu hintaan, joka on noin 876 €, kun etsit 41 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Kathmandu tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Kathmandu hintaan 871 €.

Halvimmat lennot kaupungin Kathmandu lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kathmandu lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kathmandu

HALVIN REITTI Helsinki - Kathmandu

Helsinki (HEL) - Kathmandu (KTM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kathmandu kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kathmandu Tribhuvan, jolloin hinta on keskimääräinen 876 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KATHMANDUhelmikuu24% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Kathmandu lennot maksavat keskimäärin vain 670 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KATHMANDU KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu30% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Kathmandu lentojen keskimääräinen hinta on 1139 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KATHMANDU KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu371% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kathmandu kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kathmandu

Kathmandu on Kathmandun laaksossa sijaitseva Nepalin pääkaupunki. Nepal taasen sijaitsee pääosin Himalajan vuoristossa, Kiinan ja Intian välissä, joten lennot Kathmanduun Suomesta ovat melkoisen pitkiä ja vaativat aina vähintään yhden välilaskun. Nopeimmillaan maiden välisestä matkasta selviää noin 18 tunnin matkustuksella. Lähtö tapahtuu tällöin Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta (HEL), ja ennen Kathmanduun (KTM) perillepääsyä edessä on kaksi välilaskua, yleisimmin Tukholmassa ja Dohassa. Lentokoneessa matkan aikana vietät siis noin 12 tuntia. Myös yhdellä välilaskulla matka onnistuu, jolloin lentoaikaa on alle 11 tuntia. Tällöin ensimmäinen lento vie Istanbuliin ja sieltä matka jatkuu kohti Kathmandua. Odotteluaika kentällä saattaa yhdellä välilaskulla kasvaa erittäin pitkäksi, ellei reittilentojen lentoaikatauluja suunnittele erittäin hyvin. Muualta Suomesta lähtiessä matkustusaika pidentyy, sillä välilaskuja lentokoneella matkustaessa tulee vähintään yksi lisää. Vaihtoehtoisesti alkumatkan voi taittaa esimerkiksi junalla ensin Helsinki-Vantaan (HEL) kansainväliselle lentoasemalle ja jatkaa sieltä kohti muita välietappeja.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla. Lennot Nepalin Kathmanduun (KTM) vaativat Suomesta lähtiessä yleisimmin kaksi välilaskua. Suorin ja nopein tapa matkustaa Kathmandun kansainväliselle lentoasemalle on kuitenkin vain yhden välilaskun vaativa matka Helsinki-Vantaalta ensin Istanbuliin ja sieltä Kathmanduun. Toinen tavallinen tapa matkustaa Kathmanduun (KTM) on myös aloittaa matka pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan (HEL) kansainväliseltä lentoasemalta, josta ensimmäisen välilaskun kohteeksi tulee Arlandan lentoasema Tukholmassa. Tukholmasta matka jatkuu Qatariin Dohan lentokentälle ja sieltä lopuksi Tribhuvanin lentoasemalle Kathmandussa. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulusta ja Rovaniemeltä, matkaan tulee yksi välilasku lisää, sillä ensin on lennettävä Helsinki-Vantaalle ja jatkettava sieltä seuraavia välilaskuja kohti. Tutustu Kathmanduun johtaviin lentoreitteihin sekä niiden hintoihin ja aikatauluihin momondon sivustolla.

Ramechhap lentokenttä, Bharatpur lentokenttä, Janakpur lentokenttä, Lukla Tenzing-Hillary lentokenttä tai Pokhara lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Kathmandu.

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Kathmandu keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Janakpur lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 98 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kathmandu

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kathmandu
Useita lentoyhtiöitä
21. tammikuuta
HEL09:45Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 20m
3 välilaskua
KTM11:05Kathmandu Tribhuvan
2. helmikuuta
KTM10:20Kathmandu Tribhuvan
22t 35m
2 välilaskua
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. helmikuuta
HEL13:35Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 40m
1 välilasku
KTM07:15Kathmandu Tribhuvan
8. maaliskuuta
KTM12:00Kathmandu Tribhuvan
24t 30m
1 välilasku
HEL12:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. helmikuuta
HEL13:35Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 40m
1 välilasku
KTM07:15Kathmandu Tribhuvan
8. maaliskuuta
KTM12:00Kathmandu Tribhuvan
24t 30m
1 välilasku
HEL12:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. tammikuuta
HEL02:55Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 10m
3 välilaskua
KTM11:05Kathmandu Tribhuvan
11. tammikuuta
KTM03:15Kathmandu Tribhuvan
33t 30m
3 välilaskua
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
24. helmikuuta
HEL13:35Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 40m
1 välilasku
KTM07:15Kathmandu Tribhuvan
5. huhtikuuta
KTM13:15Kathmandu Tribhuvan
23t 25m
1 välilasku
HEL12:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. tammikuuta
HEL02:55Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 10m
3 välilaskua
KTM11:05Kathmandu Tribhuvan
11. tammikuuta
KTM13:00Kathmandu Tribhuvan
23t 45m
2 välilaskua
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kathmandu

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kathmandu, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Qatar Airways
Useita lentoyhtiöitä
2. helmikuuta
HEL09:45Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 15m
3 välilaskua
KTM15:00Kathmandu Tribhuvan
Useita lentoyhtiöitä
31. tammikuuta
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 00m
3 välilaskua
KTM00:20Kathmandu Tribhuvan
Useita lentoyhtiöitä
26. tammikuuta
HEL09:45Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 20m
2 välilaskua
KTM11:05Kathmandu Tribhuvan

Muut matkustamoluokat Kathmandu lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kathmandu lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kathmandu?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kathmandu

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kathmandu?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Kathmandu suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Qatar Airways, Turkish Airlines, flydubai ja Air France. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Kathmandu

Turkish Airlines liikennöi noin 3 lentoa kohteeseen Kathmandu normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Istanbul parhaan meno-paluumatkan Turkish Airlines tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 591 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kathmandu). Käyttäjät ovat arvioineet Turkish Airlines 8,0/10 158 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Qatar Airways lennot kohteeseen Kathmandu

Qatar Airways lentotarjoukset kohteeseen Kathmandu ovat alkaen 682 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Qatar Airways lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema on suosituin Qatar Airways lähtöpiste kohteen Kathmandu lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Qatar Airways on saanut pistemäärän 7,9/10 335 arvostelujen perusteella.


Kathmandu ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kathmandu lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Kathmandun lentokentältä?

Lennot Kathmanduun (KTM) saapuvat Tribhuvanin kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee kohtuullisen lähellä Kathmandun keskustaa. Kannattaa varata kuljetus lentokentältä kaupungin keskustaan etukäteen. Esimerkiksi moni majoitusliike tarjoaa hotellihuoneiden lisäksi lisäpalveluna lentokenttäkuljetuksia. Toinen hyvä ja suosittu vaihtoehto keskustaan pääsemiseksi on taksi, erityisesti etukäteen maksettuna. Saapuvien lentojen terminaalista löydät etukäteen maksettavien taksien palvelut ja hinnastot. Myös paikallisbusseja kulkee lentokentän lähistöllä, mutta näitä ei yleisesti suositella matkalaukkujen kanssa matkaaville eikä ensi kertaa Nepaliin saapuneille.


Kathmandu: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Kathmandu
Helsinki - Kathmandu reitin lennot
Nopein lentoaika16t 20m
Halvin hinta797 €

Kohteen Kathmandu viisumivaatimukset

Matkalla Nepaliin tulee Suomen kansalaisella olla mukana asianmukainen ja voimassaoleva matkustusasiakirja eli passi. Passin tulee olla voimassa kuusi kuukautta myös matkan jälkeen. Euroopan ja näin ollen Suomen kansalaisille myönnetään viisumi maksua vastaan Kathmandun Tribhuvanin lentokentällä. Viisumia varten tulee täyttää lentoaseman sisääntulohallista löytyvä maahantulolomake ja palauttaa se viranomaisille. Suositeltavaa on myös ottaa mukaan passivalokuva ja dollareita viisumimaksua varten. Viisumin hinta määräytyy sen keston mukaan ja pisin ajanjakso, jolle viisumin voi hankkia, on 90 päivää.


Aloita matkan suunnittelu - Kathmandu


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kathmandu

Kathmandu, Nepalin pääkaupunki, on hienoilla nähtävyyksillä, ihmispaljoudella ja erikoisella arkkitehtuurilla hurmaava kaupunki. Kun Kathmandun lentotarjoukset on poimittu ja lennot tehty, on aika suunnata kohti nähtävyyksiä.  Hanuman Dhokan eli kuninkaallisen aukion laidalla voi hienon arkkitehtuurin lisäksi nähdä vilaukselta kaupungin erikoisimpiin nähtävyyksiin kuuluva neitsytjumalatar Kumari, ilmielävä pikkutyttö, joka näyttäytyy yleensä pari kertaa päivässä uteliaille silmille. Perinteisempiin nähtävyyksiin lukeutuvia temppeleitä löytyy Kathmandussa todella monia. Vaikka moneen näistä turisteilla ei ole pääsyä, on suurin osa kuitenkin näkemisen arvoisia. Pashupatinathin polttohautaustemppelin ympäristössä voi seurata eksoottisia hautajaismenoja, Dakshinkalin temppelillä uhrataan edelleen eläimiä kuolemanjumalatar Kalille ja Swayambunath taasen sijaitsee näyttävästi Kathmandunlaakson keskimmäisellä kukkulalla. Yksi lähes pakolliseksi Kathmanduun matkanneiden kohteeksi luokiteltava paikka on Boudha Stupa, joka on eräs maailman suurimmista ja hienoimmista stupa-rakennuksista. Ylipäätään mielenkiintoisia temppeleitä ja rakennuksia – sekä uusia että tuhansia vuosia vanhoja – on niin monta, että niiden tutkimiseen saa kulutettua vaikka koko pitkän loman. Taidetta ja kulttuuria arvostaville löytyy upean arkkitehtuurin lisäksi hyvin nähtävää, esimerkiksi Nepalin kansallismuseo, luonnonhistorian museo sekä Taragaon modernin taiteen museo. Tunnelmallinen Patan Durbar -aukio sopii hienosti kovimman ihmishulinan vastapainoksi, samoin retki seesteiseen Schechen-luostariin. Himalajan ympäristössä ei toki pidä unohtaa mahdollisuuksia monenlaisiin retkiin kohti vuoren korkeuksia ja entistäkin upeampia näköaloja.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Kathmandu. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Kathmandu tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Kathmandu, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Kathmandu. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.