Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Kathmandu

Etsi halpoja lentoja Kathmandu alk. 277 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Mon 26/2
Mon 4/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Kathmandu

Yhteenveto Kathmandu lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

277 €

Halvin meno-paluulennon hinta

929 €

Nopein lentoaika

12t 20m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kathmandu kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 277 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kathmandu Tribhuvan).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kathmandu kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 929 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kathmandu Tribhuvan).
Nopein lento kohteeseen Kathmandu kohteesta Suomi kestää 12t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kathmandu Tribhuvan).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Kathmandu mukaan lukien KLM, Turkish Airlines ja Qatar Airways.

Kathmandu lentotiedot ja trendit

Tutustu Kathmandu lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kathmandu?

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Kathmandu. Lennot maksavat noin 961 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. toukokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Kathmandu, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 994 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kathmandu?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Kathmandu on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 1089 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 1209 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kathmandu?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Kathmandu ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Kathmandu keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 923 €. Lennot kaupunkiin Kathmandu ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 1258 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Kathmandu?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Kathmandu lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Kathmandu Tribhuvan lento kestää keskimäärin 17t 30m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Kathmandu Tribhuvan kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kathmandu?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Kathmandu kohteesta Suomi, kun varaat 59 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Kathmandu hintaan, joka on noin 1108 €, kun etsit 59 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Kathmandu tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Kathmandu hintaan 857 €.

Halvimmat lennot kaupungin Kathmandu lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kathmandu lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kathmandu

HALVIN REITTI Helsinki - Kathmandu

Helsinki (HEL) - Kathmandu (KTM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kathmandu kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kathmandu Tribhuvan, jolloin hinta on keskimääräinen 1108 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KATHMANDUtammikuu14% halvempitammikuu aikana Helsinki - Kathmandu lennot maksavat keskimäärin vain 961 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KATHMANDU KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu18% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Kathmandu lentojen keskimääräinen hinta on 1313 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KATHMANDU KENTÄLTÄ HELSINKItammikuu1 128% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kathmandu kentältä Helsinki tammikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kathmandu

Miten kauan kestää lentää Kathmanduun?

Kathmandu on Kathmandun laaksossa sijaitseva Nepalin pääkaupunki. Nepal taasen sijaitsee pääosin Himalajan vuoristossa, Kiinan ja Intian välissä, joten lennot Kathmanduun Suomesta ovat melkoisen pitkiä ja vaativat aina vähintään yhden välilaskun. Nopeimmillaan maiden välisestä matkasta selviää noin 18 tunnin matkustuksella. Lähtö tapahtuu tällöin Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan lentoasemalta (HEL), ja ennen Kathmanduun (KTM) perillepääsyä edessä on kaksi välilaskua, yleisimmin Tukholmassa ja Dohassa. Lentokoneessa matkan aikana vietät siis noin 12 tuntia. Myös yhdellä välilaskulla matka onnistuu, jolloin lentoaikaa on alle 11 tuntia. Tällöin ensimmäinen lento vie Istanbuliin ja sieltä matka jatkuu kohti Kathmandua. Odotteluaika kentällä saattaa yhdellä välilaskulla kasvaa erittäin pitkäksi, ellei reittilentojen lentoaikatauluja suunnittele erittäin hyvin. Muualta Suomesta lähtiessä matkustusaika pidentyy, sillä välilaskuja lentokoneella matkustaessa tulee vähintään yksi lisää. Vaihtoehtoisesti alkumatkan voi taittaa esimerkiksi junalla ensin Helsinki-Vantaan (HEL) kansainväliselle lentoasemalle ja jatkaa sieltä kohti muita välietappeja.

Mistä voi lentää suoraan Kathmanduun?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole saatavilla. Lennot Nepalin Kathmanduun (KTM) vaativat Suomesta lähtiessä yleisimmin kaksi välilaskua. Suorin ja nopein tapa matkustaa Kathmandun kansainväliselle lentoasemalle on kuitenkin vain yhden välilaskun vaativa matka Helsinki-Vantaalta ensin Istanbuliin ja sieltä Kathmanduun. Toinen tavallinen tapa matkustaa Kathmanduun (KTM) on myös aloittaa matka pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan (HEL) kansainväliseltä lentoasemalta, josta ensimmäisen välilaskun kohteeksi tulee Arlandan lentoasema Tukholmassa. Tukholmasta matka jatkuu Qatariin Dohan lentokentälle ja sieltä lopuksi Tribhuvanin lentoasemalle Kathmandussa. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulusta ja Rovaniemeltä, matkaan tulee yksi välilasku lisää, sillä ensin on lennettävä Helsinki-Vantaalle ja jatkettava sieltä seuraavia välilaskuja kohti. Tutustu Kathmanduun johtaviin lentoreitteihin sekä niiden hintoihin ja aikatauluihin momondon sivustolla.

Löytyykö kaupungin Kathmandu lähettyviltä muita lentokenttiä?

Ramechhap lentokenttä, Bharatpur lentokenttä, Janakpur lentokenttä, Lukla Tenzing-Hillary lentokenttä tai Pokhara lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Kathmandu.

Voiko kaupunkiin Kathmandu lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Kathmandu keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Pokhara lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 174 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kathmandu Tribhuvan lentokenttä hinnat?

lentoa Kathmandu Tribhuvan lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Kathmandu Tribhuvan lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 7 toimijaa on valittavissa lentoa Kathmandu Tribhuvan lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kathmandu Tribhuvan lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kathmandu Tribhuvan lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kathmandu Tribhuvan lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Kathmandu Tribhuvan lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Kathmandu Tribhuvan lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kathmandu

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kathmandu
Useita lentoyhtiöitä
8. maaliskuuta
HEL13:25Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 20m
3 välilaskua
KTM01:30Kathmandu Tribhuvan
23. maaliskuuta
KTM09:50Kathmandu Tribhuvan
41t 20m
3 välilaskua
HEL23:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. maaliskuuta
HEL13:25Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 05m
2 välilaskua
KTM18:15Kathmandu Tribhuvan
23. maaliskuuta
KTM09:50Kathmandu Tribhuvan
41t 20m
3 välilaskua
HEL23:25Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
9. toukokuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 05m
2 välilaskua
KTM09:50Kathmandu Tribhuvan
16. toukokuuta
KTM16:30Kathmandu Tribhuvan
27t 40m
2 välilaskua
HEL17:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
15. huhtikuuta
HEL12:30Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 50m
1 välilasku
KTM06:05Kathmandu Tribhuvan
30. huhtikuuta
KTM07:35Kathmandu Tribhuvan
13t 45m
1 välilasku
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
14. huhtikuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 50m
1 välilasku
KTM06:05Kathmandu Tribhuvan
30. huhtikuuta
KTM07:35Kathmandu Tribhuvan
13t 45m
1 välilasku
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. maaliskuuta
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 15m
1 välilasku
KTM16:00Kathmandu Tribhuvan
23. maaliskuuta
KTM17:00Kathmandu Tribhuvan
24t 55m
1 välilasku
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
1009 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kathmandu

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kathmandu, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä IndiGo
Useita lentoyhtiöitä
8. huhtikuuta
HEL07:15Helsinki-Vantaan lentoasema
39t 55m
3 välilaskua
KTM01:55Kathmandu Tribhuvan
Useita lentoyhtiöitä
7. huhtikuuta
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 25m
2 välilaskua
KTM01:55Kathmandu Tribhuvan
Useita lentoyhtiöitä
9. huhtikuuta
HEL18:50Helsinki-Vantaan lentoasema
52t 20m
3 välilaskua
KTM01:55Kathmandu Tribhuvan

Muut matkustamoluokat Kathmandu lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kathmandu lennollasi

Kohteen Kathmandu viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa Kathmanduun?

Matkalla Nepaliin tulee Suomen kansalaisella olla mukana asianmukainen ja voimassaoleva matkustusasiakirja eli passi. Passin tulee olla voimassa kuusi kuukautta myös matkan jälkeen. Euroopan ja näin ollen Suomen kansalaisille myönnetään viisumi maksua vastaan Kathmandun Tribhuvanin lentokentällä. Viisumia varten tulee täyttää lentoaseman sisääntulohallista löytyvä maahantulolomake ja palauttaa se viranomaisille. Suositeltavaa on myös ottaa mukaan passivalokuva ja dollareita viisumimaksua varten. Viisumin hinta määräytyy sen keston mukaan ja pisin ajanjakso, jolle viisumin voi hankkia, on 90 päivää.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kathmandu

Mitä voi nähdä ja tehdä Kathmandussa?

Kathmandu, Nepalin pääkaupunki, on hienoilla nähtävyyksillä, ihmispaljoudella ja erikoisella arkkitehtuurilla hurmaava kaupunki. Kun Kathmandun lentotarjoukset on poimittu ja lennot tehty, on aika suunnata kohti nähtävyyksiä.  Hanuman Dhokan eli kuninkaallisen aukion laidalla voi hienon arkkitehtuurin lisäksi nähdä vilaukselta kaupungin erikoisimpiin nähtävyyksiin kuuluva neitsytjumalatar Kumari, ilmielävä pikkutyttö, joka näyttäytyy yleensä pari kertaa päivässä uteliaille silmille. Perinteisempiin nähtävyyksiin lukeutuvia temppeleitä löytyy Kathmandussa todella monia. Vaikka moneen näistä turisteilla ei ole pääsyä, on suurin osa kuitenkin näkemisen arvoisia. Pashupatinathin polttohautaustemppelin ympäristössä voi seurata eksoottisia hautajaismenoja, Dakshinkalin temppelillä uhrataan edelleen eläimiä kuolemanjumalatar Kalille ja Swayambunath taasen sijaitsee näyttävästi Kathmandunlaakson keskimmäisellä kukkulalla. Yksi lähes pakolliseksi Kathmanduun matkanneiden kohteeksi luokiteltava paikka on Boudha Stupa, joka on eräs maailman suurimmista ja hienoimmista stupa-rakennuksista. Ylipäätään mielenkiintoisia temppeleitä ja rakennuksia – sekä uusia että tuhansia vuosia vanhoja – on niin monta, että niiden tutkimiseen saa kulutettua vaikka koko pitkän loman. Taidetta ja kulttuuria arvostaville löytyy upean arkkitehtuurin lisäksi hyvin nähtävää, esimerkiksi Nepalin kansallismuseo, luonnonhistorian museo sekä Taragaon modernin taiteen museo. Tunnelmallinen Patan Durbar -aukio sopii hienosti kovimman ihmishulinan vastapainoksi, samoin retki seesteiseen Schechen-luostariin. Himalajan ympäristössä ei toki pidä unohtaa mahdollisuuksia monenlaisiin retkiin kohti vuoren korkeuksia ja entistäkin upeampia näköaloja.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kathmandu?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Kathmandu. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kathmandu joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Kathmandu tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kathmandu?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Kathmandu, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kathmandu juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Kathmandu. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kathmandu

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Kathmandu

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Kathmandu
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Kathmandu
1 aikuinen
Mon 26/2
Mon 4/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.