Etsi halpoja lentoja Krakova alk. 32 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Krakova

Yhteenveto Krakova lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

32 €

Halvin meno-paluulennon hinta

97 €

Nopein lentoaika

2t 00m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Krakova kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 32 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Krakova Krakov-Balice).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Krakova kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 97 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Krakova Krakov-Balice).
Nopein lento kohteeseen Krakova kohteesta Suomi kestää 2t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Krakova Krakov-Balice).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Krakova mukaan lukien Finnair, Norwegian ja Ryanair.

Krakova lentotiedot ja trendit

Tutustu Krakova lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Krakova?

toukokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Krakova kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 137 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Krakova kuukauden toukokuu aikana, niin lentäminen kesäkuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 139 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Krakova?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Krakova?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Krakova on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 192 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Kallein päivä lentää kaupunkiin Krakova on torstai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 255 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Krakova?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Krakova on illalla. Lennot reitille Suomi - Krakova voi maksaa jopa niin vähän kuin 213 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Krakova on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 252 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Krakova?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Krakova lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Krakova Krakov-Balice lento kestää keskimäärin 2t. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Krakova Krakov-Balice kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Krakova?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Krakova reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Krakova hintaan 166 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Krakova jopa niin halpaan hintaan kuin 141 €.

Halvimmat lennot kaupungin Krakova lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Krakova lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Krakova

HALVIN REITTI Helsinki - Krakova

Helsinki (HEL) - Krakova (KRK)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Krakova kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Krakova Krakov-Balice, jolloin hinta on keskimääräinen 166 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KRAKOVAtoukokuu18% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Krakova lennot maksavat keskimäärin vain 137 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KRAKOVA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu28% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Krakova lentojen keskimääräinen hinta on 214 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KRAKOVA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu268% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Krakova kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Krakova

Puolan Krakova on mielenkiintoinen matkakohde ympäri vuoden. Talvi voi olla kaupungissa hyvinkin kylmä, mutta silti kaupunki on suosittu kohde esimerkiksi joululomien aikaan. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Krakovaan, muista, että lennot ja majoitus ovat joulukuussa melko kalliita.

Halvat lennot Krakovaan voi löytää loppukesäksi, varsinkin elokuuksi, ja syksyksi, etenkin syyskuuksi. Sää on Krakovassa vielä elokuussa melko lämmin, ja koska hotellit ja lennot ovat elokuussa kohtuullisen halpoja, ovat elokuu ja syyskuu parhaita kuukausia matkustaa kaupunkiin.

Lentotarjouksien avulla pelkät lennot Krakovaan voi saada todella edulliseen hintaan mihin vuodenaikaan tahansa, sillä lentolippujen hinnat ovat tasaisen halpoja ympäri vuoden, joitakin hintapiikkejä lukuun ottamatta. Milloin lennot Krakovaan kannattaa sitten ostaa? Pidä kiinni 60 päivän säännöstä. Noin kahta kuukautta ennen matkapäivää lentoliput Krakovaan voi yleensä saada erittäin budjettiystävälliseen hintaan.

Krakova kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Katowicen kansainvälinen lentoasema lentokenttä (76 km Krakova keskustasta) tai Rzeszów Jasionka lentokenttä (149 km Krakova keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Krakova keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Rzeszów Jasionka lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 137 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Krakova

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Krakova
Norwegian
28. elokuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 05m
1 välilasku
KRK10:20Krakova Krakov-Balice
31. elokuuta
KRK05:10Krakova Krakov-Balice
12t 55m
1 välilasku
HEL18:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
28. elokuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 05m
1 välilasku
KRK10:20Krakova Krakov-Balice
31. elokuuta
KRK05:10Krakova Krakov-Balice
12t 55m
1 välilasku
HEL18:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
28. elokuuta
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 35m
2 välilaskua
KRK17:50Krakova Krakov-Balice
31. elokuuta
KRK05:10Krakova Krakov-Balice
22t 35m
1 välilasku
HEL03:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
21. elokuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 05m
1 välilasku
KRK10:20Krakova Krakov-Balice
24. elokuuta
KRK05:10Krakova Krakov-Balice
22t 35m
1 välilasku
HEL03:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
21. elokuuta
HEL14:50Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 55m
2 välilaskua
KRK08:45Krakova Krakov-Balice
24. elokuuta
KRK05:10Krakova Krakov-Balice
22t 35m
1 välilasku
HEL03:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
17. elokuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 35m
1 välilasku
KRK05:50Krakova Krakov-Balice
24. elokuuta
KRK05:10Krakova Krakov-Balice
22t 35m
1 välilasku
HEL03:45Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Krakova

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Krakova, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair, Norwegian ja Ryanair
Finnair
17. elokuuta
HEL03:30Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 00m
KRK05:30Krakova Krakov-Balice
Finnair
15. elokuuta
HEL03:30Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 00m
KRK05:30Krakova Krakov-Balice
Finnair
29. elokuuta
HEL03:30Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 00m
KRK05:30Krakova Krakov-Balice

Muut matkustamoluokat Krakova lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Krakova lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Krakova?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Krakova

Finnair on suosittu valinta kohteeseen Krakova matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 4 lentoa joka viikko kohteeseen Krakova lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Helsinki-Vantaan lentoasema. Finnair lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 77 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 341 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Finnair keskimäärin pisteet: 7,7/10.

80 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty KLM meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Krakova. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. KLM lentoyhtiöllä on 18 lentoa kohteeseen Krakova useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 255 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön KLM keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,6/10.


Krakova: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Krakova
Helsinki - Krakova reitin lennot
Nopein lentoaika2t 00m
Halvin hinta116 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Krakova

Krakovan ydinkeskustassa voi liikkua helposti kävellen, mutta myös kaupungin joukkoliikennevälineitä kannattaa hyödyntää. Kaupungissa on toimiva bussi- ja raitiovaunuverkosto, ja paikallisliikenteessä voi liikkua kohtuullisen edullisesti. Kertalippu maksaa aikuisilta noin 3,80 złotya, 24 tunnin lippu noin 15 złotya ja viikkolippu noin 48 złotya. Hinta riippuu käytetyistä vyöhykkeistä. Krakovan turistikortti on hyvä vaihtoehto niille, joilla on halua tutustua laajemmin kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin. Yöaikaan kaupungissa liikennöi kolme raitiovaunua (62, 64 ja 69), yöbusseja kulkee useampia.

Vaikka Krakovasta on kohtuullisen edullista vuokrata henkilöauto, kannattaa autoilua välttää mahdollisuuksien mukaan, sillä Puolan liikenne tunnetaan holtittomuudestaan. Jos päädyt auton rattiin, pidä pää kylmänä ja selvitä tarvittavat reitit hyvissä ajoin etukäteen. Takseista kannattaa aina valita viralliset taksilinjat, sillä huijaukset taksimaksuissa ovat yleisiä.


Kohteen Krakova viisumivaatimukset

Suomi ja Puola kuuluvat EU- ja Schengen-maihin, joten matkustaminen maiden välillä on helppoa. Suomen kansalainen ei tarvitse Krakovaan matkustaakseen viisumia tai välttämättä edes passia. Matkustajan on kuitenkin pidettävä mukanaan jotakin voimassa olevaa virallista matkustusasiakirjaa, eli passia tai henkilökorttia. Jos toiveissa on jäädä Puolaan yli kolmeksi kuukaudeksi, Suomen kansalainen tarvitsee oleskeluluvan. Puolan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivulle voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Puolan-suurlähetystö sijaitsee Varsovassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passivarkaus, voi matkailija olla yhteydessä suurlähetystöön. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.pl/. Krakovassa on Suomen kunniakonsulaatti, jonka yhteystiedot löytyvät nekin Suomen Varsovan-suurlähetystön kotisivuilta.


Aloita matkan suunnittelu - Krakova


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Krakova

Halvat lennot Krakovaan saa etsimällä parhaat lentotarjoukset ja edullisimmat lentokuukaudet.

Historialliset monumentit, kuten Wawelin renessanssilinna, sekä Krakovan vanhakaupunki kokonaisuudessaan ovat mielenkiintoisia vierailukohteita. Muista myös juutalaiskaupunginosa Kazimierz. Krakovasta on myös helppoa tehdä päiväretki Auschwitz-Birkenaun keskitysleirille, joka on pysäyttävä, historiallinen kohde.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Puola

Eikö sittenkään Krakova? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Puola

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Krakova. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Krakova momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.