Halvat lennot Krakova

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Krakova (KRK)
pe 25.6.
pe 2.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Krakova lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Krakova lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Krakova

HALVIN REITTI Helsinki - Krakova

Turku (TKU) - Krakova (KRK)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Krakova kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Turku kentälle Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice, jolloin hinta on keskimääräinen 87 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KRAKOVAkesäkuu16% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Krakova lennot maksavat keskimäärin vain 113 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KRAKOVA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu39% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Krakova lentojen keskimääräinen hinta on 187 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KRAKOVA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu255% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Krakova kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Krakovaan?

Puolan Krakova on mielenkiintoinen matkakohde ympäri vuoden. Talvi voi olla kaupungissa hyvinkin kylmä, mutta silti kaupunki on suosittu kohde esimerkiksi joululomien aikaan. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Krakovaan, muista, että lennot ja majoitus ovat joulukuussa melko kalliita.

Halvat lennot Krakovaan voi löytää loppukesäksi, varsinkin elokuuksi, ja syksyksi, etenkin syyskuuksi. Sää on Krakovassa vielä elokuussa melko lämmin, ja koska hotellit ja lennot ovat elokuussa kohtuullisen halpoja, ovat elokuu ja syyskuu parhaita kuukausia matkustaa kaupunkiin.

Lentotarjouksien avulla pelkät lennot Krakovaan voi saada todella edulliseen hintaan mihin vuodenaikaan tahansa, sillä lentolippujen hinnat ovat tasaisen halpoja ympäri vuoden, joitakin hintapiikkejä lukuun ottamatta. Milloin lennot Krakovaan kannattaa sitten ostaa? Pidä kiinni 60 päivän säännöstä. Noin kahta kuukautta ennen matkapäivää lentoliput Krakovaan voi yleensä saada erittäin budjettiystävälliseen hintaan.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Krakova?

14 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Krakova. Tämän lennon lähtölentokenttä on Varsova, ja se on 93 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Krakova. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Krakova omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Krakova?

kesäkuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Krakova kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 113 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Krakova kuukauden kesäkuu aikana, niin lentäminen marraskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 116 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Krakova?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Krakova reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Krakova hintaan 134 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Krakova jopa niin halpaan hintaan kuin 61 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Krakova?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Krakova on sunnuntai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 111 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Kallein päivä lentää kaupunkiin Krakova on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 155 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Krakova?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Krakova on aamulla. Lennot reitille Suomi - Krakova voi maksaa jopa niin vähän kuin 137 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Krakova on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 190 €.

Löytyykö kaupungin Krakova lähettyviltä muita lentokenttiä?

Krakova kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Katowicen kansainvälinen lentoasema lentokenttä (76 km kaupungin Krakova keskustasta) tai Rzeszów Jasionka lentokenttä (149 km kaupungin Krakova keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Krakova lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Krakova keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Katowicen kansainvälinen lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 196 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice
Norwegian
23. elokuuta
HEL07:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 00m
KRK09:15Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice
20. syyskuuta
KRK08:55Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice
2t 10m
HEL11:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
27. elokuuta
HEL16:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 00m
KRK18:15Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice
30. elokuuta
KRK08:55Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice
2t 10m
HEL11:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
27. elokuuta
HEL16:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 00m
KRK18:15Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice
30. elokuuta
KRK10:50Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice
3t 35m
1 välilasku
HEL14:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
5. elokuuta
HEL12:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 50m
1 välilasku
KRK18:25Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice
27. elokuuta
KRK17:55Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice
2t 10m
HEL20:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
15. heinäkuuta
HEL10:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 10m
1 välilasku
KRK15:15Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice
21. heinäkuuta
KRK09:35Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice
5t 10m
1 välilasku
HEL14:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
19. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 25m
1 välilasku
KRK09:55Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice
27. heinäkuuta
KRK02:10Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice
5t 30m
1 välilasku
HEL07:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Krakova, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
25. heinäkuuta
HEL12:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 44m
1 välilasku
KRK20:59Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice
KLM
7. heinäkuuta
HEL10:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 20m
1 välilasku
KRK19:25Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice
KLM
5. heinäkuuta
HEL10:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 20m
1 välilasku
KRK19:25Krakova Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova-Balice

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Krakovaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Krakova

Suorat, halvat lennot Krakovaan liikennöi suomalainen lentoyhtiö Finnair. Jos aikatauluihin sopii matkustaa vaihtokentän kautta, kaupunkiin voi lentää myös skandinaavisen SAS-lentoyhtiön, norjalaisen Norwegianin tai saksalaisen airberlinin siivin – monien muiden lentoyhtiöiden lisäksi. Lentoaika Helsingistä Krakovaan on vain kaksi tuntia, jos kyseessä ovat suorat lennot. Vaihtokenttien kautta reissatessa matkat Krakovaan voivat kestää neljä tai viisikin tuntia. Suoria lentoja on viikossa tarjolla ainakin neljä. Finnairin yhteyksillä Krakovaan lähtevät lennot starttaavat aina Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Kun etsit sopivaa lentoa Krakovaan, kiinnitä huomiota paitsi lipun hintaan, myös lipputyyppiin. Kaikkiin edullisimpiin lipputyyppeihin ei normaalisti sisälly kuin käsimatkatavara.


Miten pääsen lentokentältä Krakovan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Krakova lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Krakovan kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova–Balice, on varustettu hyvin julkisin kulkuyhteyksin. Lentomatkustajille on kätevintä matkustaa keskustaan junalla, sillä junamatka on nopea ja kohtuullisen halpa. Paikallisbusseilla matka tulee kuitenkin vielä edullisemmaksi. Jos haluat tilata kentältä taksin Krakovan keskustaan, varaudu maksamaan noin 70–90 złotya. [Tarkistettu 14.6.2017]


Suositut lentoreitit Krakova

Etsityimmät lennot Krakova sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Krakova reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 00m
Halvin hinta
88 €

Liikkuminen Krakovassa?

Krakovan ydinkeskustassa voi liikkua helposti kävellen, mutta myös kaupungin joukkoliikennevälineitä kannattaa hyödyntää. Kaupungissa on toimiva bussi- ja raitiovaunuverkosto, ja paikallisliikenteessä voi liikkua kohtuullisen edullisesti. Kertalippu maksaa aikuisilta noin 3,80 złotya, 24 tunnin lippu noin 15 złotya ja viikkolippu noin 48 złotya. [Tarkistettu 14.6.2017] Hinta riippuu käytetyistä vyöhykkeistä. Krakovan turistikortti on hyvä vaihtoehto niille, joilla on halua tutustua laajemmin kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin. Yöaikaan kaupungissa liikennöi kolme raitiovaunua (62, 64 ja 69), yöbusseja kulkee useampia.

Vaikka Krakovasta on kohtuullisen edullista vuokrata henkilöauto, kannattaa autoilua välttää mahdollisuuksien mukaan, sillä Puolan liikenne tunnetaan holtittomuudestaan. Jos päädyt auton rattiin, pidä pää kylmänä ja selvitä tarvittavat reitit hyvissä ajoin etukäteen. Takseista kannattaa aina valita viralliset taksilinjat, sillä huijaukset taksimaksuissa ovat yleisiä.


Tarvitaanko Krakovaan passi tai viisumi?

Suomi ja Puola kuuluvat EU- ja Schengen-maihin, joten matkustaminen maiden välillä on helppoa. Suomen kansalainen ei tarvitse Krakovaan matkustaakseen viisumia tai välttämättä edes passia. Matkustajan on kuitenkin pidettävä mukanaan jotakin voimassa olevaa virallista matkustusasiakirjaa, eli passia tai henkilökorttia. Jos toiveissa on jäädä Puolaan yli kolmeksi kuukaudeksi, Suomen kansalainen tarvitsee oleskeluluvan. Puolan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivulle voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Puolan-suurlähetystö sijaitsee Varsovassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passivarkaus, voi matkailija olla yhteydessä suurlähetystöön. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.pl/. Krakovassa on Suomen kunniakonsulaatti, jonka yhteystiedot löytyvät nekin Suomen Varsovan-suurlähetystön kotisivuilta.


Vinkkejä Krakovaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Krakovaan?

Halvat lennot Krakovaan saa etsimällä parhaat lentotarjoukset ja edullisimmat lentokuukaudet.

Kiinnostavatko Krakovan nähtävyydet?

Historialliset monumentit, kuten Wawelin renessanssilinna, sekä Krakovan vanhakaupunki kokonaisuudessaan ovat mielenkiintoisia vierailukohteita. Muista myös juutalaiskaupunginosa Kazimierz. Krakovasta on myös helppoa tehdä päiväretki Auschwitz-Birkenaun keskitysleirille, joka on pysäyttävä, historiallinen kohde.

Mitä mukaan matkalle Krakovaan?

Suomi-puola-sanakirja voi olla hyödyllinen, kaiken muun saat paikan päältä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Krakovassa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Krakovassa turvallista?

Krakova on kohtuullisen turvallinen kaupunki, mutta liikenne voi olla koko maassa vaarallista. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Krakovassa juoda kraanavettä?

Matkailijat suosivat Krakovassa pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Krakovassa?

Pienen tipin jättäminen on kohteliasta.

Millainen on Krakovan hintataso?

Hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomen.

Mikä on aikaero Suomi-Puola?

Aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Krakova?

Välimatka on teitä pitkin noin 1400 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Krakovassa?

Puolan rahayksikkö on zloty. Krakovassa on paljon hyviä rahanvaihtopisteitä, mutta toki hieman rahaa on hyvä vaihtaa jo etukäteen.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka