Halvat lennot Krakova

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Krakova

Yhteenveto Krakova lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

23 €

Halvin meno-paluulennon hinta

50 €

Nopein lentoaika

2t 00m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Krakova kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 23 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Krakova Krakov-Balice).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Krakova kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 50 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Krakova Krakov-Balice).
Nopein lento kohteeseen Krakova kohteesta Suomi kestää 2t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Krakova Krakov-Balice).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Krakova mukaan lukien Finnair, Ryanair ja Norwegian.

Halvimmat lennot kaupungin Krakova lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Krakova lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Krakova

HALVIN REITTI Helsinki - Krakova

Turku (TKU) - Krakova (KRK)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Krakova kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Turku kentälle Krakova Krakov-Balice, jolloin hinta on keskimääräinen 97 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KRAKOVAkesäkuu16% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Krakova lennot maksavat keskimäärin vain 127 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KRAKOVA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu39% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Krakova lentojen keskimääräinen hinta on 209 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KRAKOVA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu255% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Krakova kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Krakova?

Puolan Krakova on mielenkiintoinen matkakohde ympäri vuoden. Talvi voi olla kaupungissa hyvinkin kylmä, mutta silti kaupunki on suosittu kohde esimerkiksi joululomien aikaan. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Krakovaan, muista, että lennot ja majoitus ovat joulukuussa melko kalliita.

Halvat lennot Krakovaan voi löytää loppukesäksi, varsinkin elokuuksi, ja syksyksi, etenkin syyskuuksi. Sää on Krakovassa vielä elokuussa melko lämmin, ja koska hotellit ja lennot ovat elokuussa kohtuullisen halpoja, ovat elokuu ja syyskuu parhaita kuukausia matkustaa kaupunkiin.

Lentotarjouksien avulla pelkät lennot Krakovaan voi saada todella edulliseen hintaan mihin vuodenaikaan tahansa, sillä lentolippujen hinnat ovat tasaisen halpoja ympäri vuoden, joitakin hintapiikkejä lukuun ottamatta. Milloin lennot Krakovaan kannattaa sitten ostaa? Pidä kiinni 60 päivän säännöstä. Noin kahta kuukautta ennen matkapäivää lentoliput Krakovaan voi yleensä saada erittäin budjettiystävälliseen hintaan.

9 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Krakova. Tämän lennon lähtölentokenttä on Bologna, ja se on 95 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Krakova. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Krakova omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

kesäkuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Krakova kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 127 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Krakova kuukauden kesäkuu aikana, niin lentäminen marraskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 131 €.

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Krakova reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Krakova hintaan 150 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Krakova jopa niin halpaan hintaan kuin 50 €.

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Krakova on maanantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 128 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Kallein päivä lentää kaupunkiin Krakova on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 148 €.

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Krakova on illalla. Lennot reitille Suomi - Krakova voi maksaa jopa niin vähän kuin 138 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Krakova on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 179 €.

Krakova kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Katowicen kansainvälinen lentoasema lentokenttä (76 km kaupungin Krakova keskustasta) tai Rzeszów Jasionka lentokenttä (149 km kaupungin Krakova keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Krakova keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Katowicen kansainvälinen lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 124 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Krakova

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Krakova
Ryanair
13. kesäkuuta
HEL19:25Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 34m
2 välilaskua
KRK20:59Krakova Krakov-Balice
22. kesäkuuta
KRK03:05Krakova Krakov-Balice
24t 00m
2 välilaskua
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 40m
2 välilaskua
KRK15:10Krakova Krakov-Balice
19. kesäkuuta
KRK05:40Krakova Krakov-Balice
21t 25m
2 välilaskua
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
13. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 15m
1 välilasku
KRK20:40Krakova Krakov-Balice
22. kesäkuuta
KRK02:20Krakova Krakov-Balice
24t 45m
2 välilaskua
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
5. kesäkuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 00m
2 välilaskua
KRK20:10Krakova Krakov-Balice
7. kesäkuuta
KRK15:00Krakova Krakov-Balice
19t 10m
2 välilaskua
HEL10:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 40m
2 välilaskua
KRK15:10Krakova Krakov-Balice
19. kesäkuuta
KRK17:50Krakova Krakov-Balice
9t 15m
1 välilasku
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
5. kesäkuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 15m
1 välilasku
KRK18:25Krakova Krakov-Balice
7. kesäkuuta
KRK15:00Krakova Krakov-Balice
17t 35m
2 välilaskua
HEL08:35Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Krakova

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Krakova, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja Ryanair
Ryanair
12. kesäkuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 00m
2 välilaskua
KRK20:10Krakova Krakov-Balice
Ryanair
12. kesäkuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 15m
1 välilasku
KRK18:25Krakova Krakov-Balice
Ryanair
8. kesäkuuta
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 40m
1 välilasku
KRK08:40Krakova Krakov-Balice

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Krakova?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Krakova

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Krakova?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Krakova kohteesta Suomi ovat Norwegian Air International, Finnair, Norwegian ja Lufthansa. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Norwegian Air International lennot kohteeseen Krakova

Norwegian Air International on suosittu valinta kohteeseen Krakova matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 2 lentoa joka viikko kohteeseen Krakova lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema. Norwegian Air International lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 83 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 21 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Norwegian Air International keskimäärin pisteet: 8,8/10.

KLM lennot kohteeseen Krakova

142 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty KLM meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Krakova. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. KLM lentoyhtiöllä on 13 lentoa kohteeseen Krakova useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 121 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön KLM keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,8/10.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Krakova

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Krakova
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 76 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja

   Krakova ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Krakova lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Krakovan kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Johannes Paavali II:n kansainvälinen lentoasema Krakova–Balice, on varustettu hyvin julkisin kulkuyhteyksin. Lentomatkustajille on kätevintä matkustaa keskustaan junalla, sillä junamatka on nopea ja kohtuullisen halpa. Paikallisbusseilla matka tulee kuitenkin vielä edullisemmaksi. Jos haluat tilata kentältä taksin Krakovan keskustaan, varaudu maksamaan noin 70–90 złotya.


   Krakova: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Krakova
   Helsinki - Krakova reitin lennot
   Lyhyin lentoaika2t 00m
   Halvin hinta68 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Krakova

   Krakovan ydinkeskustassa voi liikkua helposti kävellen, mutta myös kaupungin joukkoliikennevälineitä kannattaa hyödyntää. Kaupungissa on toimiva bussi- ja raitiovaunuverkosto, ja paikallisliikenteessä voi liikkua kohtuullisen edullisesti. Kertalippu maksaa aikuisilta noin 3,80 złotya, 24 tunnin lippu noin 15 złotya ja viikkolippu noin 48 złotya. Hinta riippuu käytetyistä vyöhykkeistä. Krakovan turistikortti on hyvä vaihtoehto niille, joilla on halua tutustua laajemmin kaupunkiin ja sen nähtävyyksiin. Yöaikaan kaupungissa liikennöi kolme raitiovaunua (62, 64 ja 69), yöbusseja kulkee useampia.

   Vaikka Krakovasta on kohtuullisen edullista vuokrata henkilöauto, kannattaa autoilua välttää mahdollisuuksien mukaan, sillä Puolan liikenne tunnetaan holtittomuudestaan. Jos päädyt auton rattiin, pidä pää kylmänä ja selvitä tarvittavat reitit hyvissä ajoin etukäteen. Takseista kannattaa aina valita viralliset taksilinjat, sillä huijaukset taksimaksuissa ovat yleisiä.


   Kohteen Krakova viisumivaatimukset

   Suomi ja Puola kuuluvat EU- ja Schengen-maihin, joten matkustaminen maiden välillä on helppoa. Suomen kansalainen ei tarvitse Krakovaan matkustaakseen viisumia tai välttämättä edes passia. Matkustajan on kuitenkin pidettävä mukanaan jotakin voimassa olevaa virallista matkustusasiakirjaa, eli passia tai henkilökorttia. Jos toiveissa on jäädä Puolaan yli kolmeksi kuukaudeksi, Suomen kansalainen tarvitsee oleskeluluvan. Puolan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivulle voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Puolan-suurlähetystö sijaitsee Varsovassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passivarkaus, voi matkailija olla yhteydessä suurlähetystöön. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.pl/. Krakovassa on Suomen kunniakonsulaatti, jonka yhteystiedot löytyvät nekin Suomen Varsovan-suurlähetystön kotisivuilta.


   Aloita matkan suunnittelu - Krakova


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Krakova

   Halvat lennot Krakovaan saa etsimällä parhaat lentotarjoukset ja edullisimmat lentokuukaudet.

   Historialliset monumentit, kuten Wawelin renessanssilinna, sekä Krakovan vanhakaupunki kokonaisuudessaan ovat mielenkiintoisia vierailukohteita. Muista myös juutalaiskaupunginosa Kazimierz. Krakovasta on myös helppoa tehdä päiväretki Auschwitz-Birkenaun keskitysleirille, joka on pysäyttävä, historiallinen kohde.

   Suomi-puola-sanakirja voi olla hyödyllinen, kaiken muun saat paikan päältä.

   Krakova on kohtuullisen turvallinen kaupunki, mutta liikenne voi olla koko maassa vaarallista. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

   Matkailijat suosivat Krakovassa pullovettä.

   Pienen tipin jättäminen on kohteliasta.

   Hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomen.

   Aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

   Välimatka on teitä pitkin noin 1400 kilometriä.

   Puolan rahayksikkö on zloty. Krakovassa on paljon hyviä rahanvaihtopisteitä, mutta toki hieman rahaa on hyvä vaihtaa jo etukäteen.


   Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Puola

   Eikö sittenkään Krakova? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Puola

   Miksi käyttää momondo?

   momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Krakova. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

   Kaikki lentohaut kohteeseen Krakova momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

   Kun kaikki mahdolliset Krakova lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

   Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Krakova, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Krakova lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.