Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Tukholma

Etsi halpoja lentoja Tukholmaan alk. 28 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Tukholmaan

Yhteenveto Tukholman lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

28 €

Halvin meno-paluulennon hinta

53 €

Nopein lentoaika

1t 00m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Tukholma kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 28 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Tukholma kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 53 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Tukholma kohteesta Suomi kestää 1t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Tukholma mukaan lukien Scandinavian Airlines, Finnair ja airBaltic.

Tukholman lentotiedot ja trendit

Tutustu Tukholman lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Tukholma?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Tukholma kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 82 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Tukholma maaliskuu aikana, kannattaa sinun odottaa tammikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 87 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Tukholma?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Tukholma hintaan 57 €/henkilö, mikä on 47 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Tukholma. Löydät halvimmat hinnat alueelle Tukholma valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Tukholma?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Tukholma on maanantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 97 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 120 € lentohinnan reitille Suomi - Tukholma.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tukholma?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Tukholma on illalla. Lennot reitille Suomi - Tukholma voi maksaa jopa niin vähän kuin 96 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Tukholma on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 114 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Tukholma?

Keskimääräinen Suomi–Tukholma lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema kestää keskimäärin 1t, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema kestää keskimäärin . Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema on alueen Tukholma suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Tukholma?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 59 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Tukholma. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 99 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 75 €.

Halvimmat lennot kaupungin Tukholma lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Tukholma lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Tukholma

Helsinki (HEL) - Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä (ARN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Tukholma kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 94 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TUKHOLMAmaaliskuu18% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Tukholma lennot maksavat keskimäärin vain 82 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TUKHOLMA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu21% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Tukholma lentojen keskimääräinen hinta on 121 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TUKHOLMA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu264% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Tukholma kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Tukholmaan

Halvat lennot Tukholmaan kuljettavat suomalaisia naapurimaahan Ruotsiin kaikkina vuodenaikoina. Tukholma on lyhyen välimatkan vuoksi täydellinen kaupunkilomakohde, sillä lennot Tukholmaan kestävät vain noin tunnin. Vaikka talvinenkin Tukholma on viehättävä, on kaupunki suomalaisten keskuudessa ennen kaikkea suosittu kesäkohde, joten kesällä myös lentojen ja majoitusten hinnat nousevat. Helppo matka Tukholmaan on silti monen valinta kesälomalla. Tukholman sää on kesä-heinäkuussa usein lämmin, mutta sateetkin kuuluvat pohjoismaiseen kesään.

Jos pohdit, milloin on paras aika matkustaa Tukholmaan, halvalla hotellin ja lennot kaupunkiin saa alkuvuodesta, etenkin helmikuussa. Budjettimatkailijan kannattaa aktiivisesti verrata hintoja ja seurata lentotarjouksia, sillä lennot Tukholmaan voi hyvän lentotarjonnan ansiosta saada hyvinkin halvalla.

Milloin halvat lennot Tukholmaan kannattaa sitten ostaa? Paras ostoaika vaihtelee, sillä pelkät lennot voi saada edullisesti joskus vain viikkoja ennen matkaa. Nyrkkisääntönä on hankkia lentoliput Tukholmaan mahdollisimman ajoissa, sillä matkapäivän lähestyessä lentojen hinnat yleensä nousevat.

Löytyykö kaupungin Tukholma lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Tukholma on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Tukholma harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä (36 km Tukholma keskustasta), Tukholma Vasteras/Hasslo lentokenttä (86 km Tukholma keskustasta) tai Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä (89 km Tukholma keskustasta).

Voiko kaupunkiin Tukholma lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 39 € henkilöä kohti ja Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Tukholma. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.

Onko naapurustoon Farsta saatavilla lentoja?

Kyllä, voit varata lennon kentälle Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema jos haluat matkustaa Farsta naapurustoon. Se on kaupunkia Tukholma lähinnä oleva lentokenttä (etäisyys: 45,6 km).

Mikä on kaupunkia Kista lähinnä oleva lentokenttä?

Nähtävyyskohdetta Kista lähinnä oleva kenttä on 27,9 km päässä - kaupungin Tukholma Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Tukholma hinnat?

lentoa Tukholma hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Tukholma?

helmikuuta 2024 alkaen 7 toimijaa on valittavissa lentoa Tukholma osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Tukholma?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Tukholma matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Tukholma?

Tukholma matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Tukholma. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Tukholma

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Tukholma
Norwegian
20. maaliskuuta
HEL07:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 10m
ARN07:50Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
27. maaliskuuta
ARN08:25Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
0t 55m
HEL10:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
21. maaliskuuta
HEL21:10Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
ARN21:10Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
25. maaliskuuta
ARN20:20Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
0t 55m
HEL22:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
21. maaliskuuta
HEL07:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 10m
ARN07:50Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
25. maaliskuuta
ARN20:20Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
0t 55m
HEL22:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
12. maaliskuuta
HEL19:45Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
ARN19:45Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
13. maaliskuuta
ARN08:25Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
0t 55m
HEL10:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
21. maaliskuuta
HEL21:10Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
ARN21:10Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
25. maaliskuuta
ARN20:20Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
0t 55m
HEL22:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
7. maaliskuuta
HEL07:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 10m
ARN07:50Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
11. maaliskuuta
ARN06:50Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
0t 55m
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Tukholma

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Tukholma, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian, Scandinavian Airlines ja airBaltic
Norwegian
12. kesäkuuta
HEL07:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
ARN07:15Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
Norwegian
18. maaliskuuta
HEL19:45Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
ARN19:45Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
Norwegian
8. toukokuuta
HEL07:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
ARN07:15Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema

Muut matkustamoluokat Tukholma lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Tukholma lennollasi

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Tukholma

Tukholma on jalankulkija- ja pyöräilijäystävällinen kaupunki, mutta jos haluat tutustua sen kaupunginosiin ydinkeskustaa laajemmin, ota käyttöön julkinen liikenne. Niin busseista, metroista, paikallisjunista, raitiovaunuista kuin tietyistä kaupunkilaivoistakin vastaa SL (Storstockholms Lokaltrafik). Lippuautomaateista, lippusovelluksen kautta tai tekstiviestillä ostetun julkisen liikenteen yksittäislipun hinta on 43 kruunua, kuskilta ostettuna hinta nousee 60 kruunuun. Joissakin busseissa käteisellä maksaminen ei ole edes mahdollista. Matkailijoille on tarjolla myös prepaid-kortteja, joiden avulla joukkoliikennettä saa käyttää mielin määrin 24 tunnin, 72 tunnin tai 7 päivän ajan.

Mikäli liikut kaupungissa laajalti, on metro sinulle paras vaihtoehto. Djurgårdenin kaupunginosaan pääsee esimerkiksi bussilla numero 69 tai raitiovaunulla 7. Esimerkiksi Skansenin eläintarhaan ja Vasa-museoon pääsee kätevimmin raitiovaunulla. Jos otat taksin, tarkista hinta etukäteen, sillä taksimatkojen hinnat eivät ole säädeltyjä.


Kohteen Tukholma viisumivaatimukset

Pohjoismaiden, eli Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin, välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus, joten suomalainen ei tarvitse passia Ruotsissa tai muissa edellä mainituissa maissa liikkuessaan. Suomalaisen on kuitenkin Pohjoismaidenkin lennolla pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä ja kansallisuutensa tarpeen tullen virallisella henkilödokumentilla, kuten virallisella henkilökortilla tai ajokortilla. Alle 16-vuotiaalta henkilöllisyystodistusta ei vaadita, jos hän matkustaa vanhempansa seurassa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti (kuvan kera) tai kuvallinen Kela-kortti. Ruotsi kuuluu Suomen tavoin Schengen-maihin, joiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Omasta henkilöllisyysdokumentista kannattaa Tukholmaan matkustaessa tallentaa varmuuden vuoksi kopio omaan sähköpostiin. Näin dokumentin tiedot ovat tallessa, jos alkuperäinen katoaa. Suomalaismatkustajia auttaa vakavissa ongelmissa Suomen Tukholman-suurlähetystö, jonka yhteystiedot saa verkkosivulta http://www.finland.se.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Tukholma

Miten löydän halvimmat lennot Tukholmaan?

Vertaile hintoja ja ajoita matkasi esimerkiksi alkuvuoteen.

Kiinnostavatko Tukholman nähtävyydet?

Muista Tukholman vanhakaupunki, kuninkaanlinna sekä Skansen-eläintarha.

Mitä mukaan matkalle Tukholmaan?

Pärjäät samalla varustuksella kuin Suomessakin.

Onko Tukholmassa turvallista?

Tukholma on suurkaupungiksi turvallinen, muista kuitenkin varoa taskuvarkaita.

Voiko Tukholmassa juoda kraanavettä?

Kraanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Tukholmassa?

Tippaaminen ei kuulu ruotsalaiseen kulttuuriin.

Millainen on Tukholman hintataso?

Tukholman hintataso on samankaltainen kuin Helsingin.

Mikä on aikaero Suomi-Ruotsi?

Ruotsi on tunnin jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-Tukholma?

Välimatka on noin 480 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Tukholmassa?

Tukholmassa on hyvät mahdollisuudet vaihtaa Ruotsin kruunuja (SEK).


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Tukholma?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Tukholma joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Tukholma joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Tukholma?

Kun kaikki mahdolliset Tukholma lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Tukholma juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Tukholma, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Tukholma lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tukholma

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Tukholmassa

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Tukholmaan
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Tukholmaan
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.