Halvat lennot Tukholma

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 22/5
su 29/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Tukholma

Yhteenveto Tukholma lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

10 €

Halvin meno-paluulennon hinta

29 €

Nopein lentoaika

1t 00m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Tukholma kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 10 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Tukholma kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 29 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Tukholma kohteesta Suomi kestää 1t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Tukholma mukaan lukien Ryanair ja Norwegian.

Halvimmat lennot kaupungin Tukholma lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Tukholma lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Tukholma

Helsinki (HEL) - Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä (ARN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Tukholma kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 117 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TUKHOLMAheinäkuu13% halvempiheinäkuu aikana Helsinki - Tukholma lennot maksavat keskimäärin vain 102 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TUKHOLMA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu13% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Tukholma lentojen keskimääräinen hinta on 132 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TUKHOLMA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu415% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Tukholma kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Tukholma?

Halvat lennot Tukholmaan kuljettavat suomalaisia naapurimaahan Ruotsiin kaikkina vuodenaikoina. Tukholma on lyhyen välimatkan vuoksi täydellinen kaupunkilomakohde, sillä lennot Tukholmaan kestävät vain noin tunnin. Vaikka talvinenkin Tukholma on viehättävä, on kaupunki suomalaisten keskuudessa ennen kaikkea suosittu kesäkohde, joten kesällä myös lentojen ja majoitusten hinnat nousevat. Helppo matka Tukholmaan on silti monen valinta kesälomalla. Tukholman sää on kesä-heinäkuussa usein lämmin, mutta sateetkin kuuluvat pohjoismaiseen kesään.

Jos pohdit, milloin on paras aika matkustaa Tukholmaan, halvalla hotellin ja lennot kaupunkiin saa alkuvuodesta, etenkin helmikuussa. Budjettimatkailijan kannattaa aktiivisesti verrata hintoja ja seurata lentotarjouksia, sillä lennot Tukholmaan voi hyvän lentotarjonnan ansiosta saada hyvinkin halvalla.

Milloin halvat lennot Tukholmaan kannattaa sitten ostaa? Paras ostoaika vaihtelee, sillä pelkät lennot voi saada edullisesti joskus vain viikkoja ennen matkaa. Nyrkkisääntönä on hankkia lentoliput Tukholmaan mahdollisimman ajoissa, sillä matkapäivän lähestyessä lentojen hinnat yleensä nousevat.

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Tukholma hintaan 11 €/henkilö, mikä on 94 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Tukholma. Löydät halvimmat hinnat alueelle Tukholma valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Tukholma kohteeseen Suomi on heinäkuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 102 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Tukholma heinäkuu aikana, kannattaa sinun odottaa elokuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 106 €.

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Tukholma. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 117 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 29 €.

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Tukholma on maanantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 100 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 116 € lentohinnan reitille Suomi - Tukholma.

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Tukholma on illalla. Lennot reitille Suomi - Tukholma voi maksaa jopa niin vähän kuin 104 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Tukholma on aamulla, kun lennot maksavat noin 112 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Tukholma on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Tukholma harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä (36 km kaupungin Tukholma keskustasta), Tukholma Vasteras/Hasslo lentokenttä (86 km kaupungin Tukholma keskustasta) tai Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä (89 km kaupungin Tukholma keskustasta).

Keskimääräinen hinta on 35 € henkilöä kohti ja Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Tukholma. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.

Kyllä, voit varata lennon kentälle Tukholma Bromman lentoasema jos haluat matkustaa Farsta naapurustoon. Se on kaupunkia Tukholma lähinnä oleva lentokenttä (etäisyys: 14,4 km).

Nähtävyyskohdetta Pyhän Klaaran kirkko lähinnä oleva kenttä on 7,1 km päässä - kaupungin Tukholma Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä.momondosta löytyneet halvat lennot: Tukholma

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Tukholma
Ryanair
30. toukokuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 00m
1 välilasku
ARN19:35Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
6. kesäkuuta
ARN12:15Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
5t 45m
1 välilasku
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
13. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 35m
1 välilasku
ARN18:05Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
15. kesäkuuta
ARN06:45Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
20t 20m
1 välilasku
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
13. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 35m
1 välilasku
ARN18:05Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
14. kesäkuuta
ARN12:45Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
21t 25m
1 välilasku
HEL10:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
17. kesäkuuta
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 45m
1 välilasku
ARN04:00Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
20. kesäkuuta
ARN12:15Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
5t 45m
1 välilasku
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
27. toukokuuta
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 45m
1 välilasku
ARN04:00Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
29. toukokuuta
ARN03:50Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
23t 15m
2 välilaskua
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
13. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 35m
1 välilasku
ARN18:05Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
14. kesäkuuta
ARN11:10Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
23t 20m
1 välilasku
HEL10:30Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Tukholma

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Tukholma, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja Ryanair
Ryanair
25. toukokuuta
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 15m
1 välilasku
ARN11:15Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
Ryanair
23. toukokuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 00m
1 välilasku
ARN19:35Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
Ryanair
23. toukokuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 00m
1 välilasku
ARN19:35Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tukholma?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Tukholma

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tukholma?

Finnair on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Tukholma. Norwegian, Norwegian Air International ja Scandinavian Airlines ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Tukholma kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Tukholma, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Braathens Regional Aviation lennot kohteeseen Tukholma

Braathens Regional Aviation on suosittu valinta kohteeseen Tukholma matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 46 lentoa joka viikko kohteeseen Tukholma lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Malmö Kaikki lentokentät. Braathens Regional Aviation lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 71 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 1 arvostelun perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Braathens Regional Aviation keskimäärin pisteet: 10,0/10.

Norwegian Air International lennot kohteeseen Tukholma

Norwegian Air International lentää kohteeseen yleensä Tukholma 30 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Tukholma kohteesta Kööpenhamina. Norwegian Air International (arviopisteet: 8,8, 20 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Tukholma. Paras momondosta löydetty Norwegian Air International lipun hinta kohteeseen Tukholma oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (80 € meno-paluu).


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Tukholma

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Tukholma
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 42 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja
Scandinavian AirlinesHintaalk. 40 €1. luokkaArvostelut
7,4
7,8

Koneeseennousu

7,6

Mukavuus

8,2

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,2

Ateriat

Arvostelut

Plussat: Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!

1 / 1
Etsi Scandinavian Airlines lentoja
  • Voit löytää 1. luokka lennon kohteeseen Tukholma, jonka hinta on keskimäärin alkaen 16958 € ja jos olet joustava, Helsinki-lento voi maksaa jopa vain 16958 € (hinta viimeksi löydetty 15. toukokuuta). Huomaa, että muun muassa matkustuspäivämäärät ja lentoyhtiö voivat vaikuttaa lopulliseen hintaan.

  • Matkustajat, jotka haluavat vaihtaa matkustusluokkaa Economy-luokasta, mutta pitävät 1. luokka-lippuja liian kalliina, voivat kokeilla Bisnes luokan lentoa. Bisnes-lentoliput kohteeseen Tukholma maksavat yleensä 544 € per henkilö, mikä on silti melkoinen 97 %:n säästö mukavista istuimista ja joistakin premium-palveluista (verrattuna 1. luokka-luokan paikkoihin tähän kohteeseen).

  • Haluatko vaihtaa Economy-luokasta ylempään matkustusluokkaan? Suosituimmalla lentoyhtiöllä, jonka lennot suuntautuvat kohteeseen Tukholma, Finnair on Premium-luokan seuraavat vaihtoehdot: 1. luokka, Bisnes, Premium economy. Lähtö toiselta kentältä tai toisen lentoyhtiön valitseminen voi avata lisää matkavaihtoehtoja, jos olet vielä epävarma.


Tukholma ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Tukholma lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Tukholma keskustaan

Tukholman kaupunkia palvelee neljä lentokenttää, mutta yleisimmin lennot Tukholmaan laskeutuvat Arlandan lentokentälle. Kaikilta kentiltä keskustaan liikennöivät Flygbussarna Airport Coaches -lentokenttäbussit: ne ovat usein kätevin tapa matkustaa keskustaan. Arlandan lentokentältä nopein vaihtoehto on Arlanda Express -juna. Jos otat lentokentältä mieluiten taksin, muista tarkistaa hinta etukäteen. Arlandan lentokentältä taksimatka keskustaan maksaa normaalisti noin 450–500 kruunua.


Tukholma: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Tukholma
Helsinki - Tukholma reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta34 €
Oulu - Tukholma reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 10m
Halvin hinta105 €
Kokkola-Pietarsaari - Tukholma reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 15m
Halvin hinta393 €
Vaasa - Tukholma reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 55m
Halvin hinta162 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Tukholma

Tukholma on jalankulkija- ja pyöräilijäystävällinen kaupunki, mutta jos haluat tutustua sen kaupunginosiin ydinkeskustaa laajemmin, ota käyttöön julkinen liikenne. Niin busseista, metroista, paikallisjunista, raitiovaunuista kuin tietyistä kaupunkilaivoistakin vastaa SL (Storstockholms Lokaltrafik). Lippuautomaateista, lippusovelluksen kautta tai tekstiviestillä ostetun julkisen liikenteen yksittäislipun hinta on 43 kruunua, kuskilta ostettuna hinta nousee 60 kruunuun. Joissakin busseissa käteisellä maksaminen ei ole edes mahdollista. Matkailijoille on tarjolla myös prepaid-kortteja, joiden avulla joukkoliikennettä saa käyttää mielin määrin 24 tunnin, 72 tunnin tai 7 päivän ajan.

Mikäli liikut kaupungissa laajalti, on metro sinulle paras vaihtoehto. Djurgårdenin kaupunginosaan pääsee esimerkiksi bussilla numero 69 tai raitiovaunulla 7. Esimerkiksi Skansenin eläintarhaan ja Vasa-museoon pääsee kätevimmin raitiovaunulla. Jos otat taksin, tarkista hinta etukäteen, sillä taksimatkojen hinnat eivät ole säädeltyjä.


Kohteen Tukholma viisumivaatimukset

Pohjoismaiden, eli Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin, välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus, joten suomalainen ei tarvitse passia Ruotsissa tai muissa edellä mainituissa maissa liikkuessaan. Suomalaisen on kuitenkin Pohjoismaidenkin lennolla pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä ja kansallisuutensa tarpeen tullen virallisella henkilödokumentilla, kuten virallisella henkilökortilla tai ajokortilla. Alle 16-vuotiaalta henkilöllisyystodistusta ei vaadita, jos hän matkustaa vanhempansa seurassa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti (kuvan kera) tai kuvallinen Kela-kortti. Ruotsi kuuluu Suomen tavoin Schengen-maihin, joiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Omasta henkilöllisyysdokumentista kannattaa Tukholmaan matkustaessa tallentaa varmuuden vuoksi kopio omaan sähköpostiin. Näin dokumentin tiedot ovat tallessa, jos alkuperäinen katoaa. Suomalaismatkustajia auttaa vakavissa ongelmissa Suomen Tukholman-suurlähetystö, jonka yhteystiedot saa verkkosivulta http://www.finland.se.


Aloita matkan suunnittelu - Tukholma


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Tukholma

Vertaile hintoja ja ajoita matkasi esimerkiksi alkuvuoteen.

Muista Tukholman vanhakaupunki, kuninkaanlinna sekä Skansen-eläintarha.

Pärjäät samalla varustuksella kuin Suomessakin.

Tukholma on suurkaupungiksi turvallinen, muista kuitenkin varoa taskuvarkaita.

Kraanavettä voi juoda huoletta.

Tippaaminen ei kuulu ruotsalaiseen kulttuuriin.

Tukholman hintataso on samankaltainen kuin Helsingin.

Ruotsi on tunnin jäljessä Suomen ajasta.

Välimatka on noin 480 kilometriä.

Tukholmassa on hyvät mahdollisuudet vaihtaa Ruotsin kruunuja (SEK).


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Löydät lennot kohteeseen Tukholma joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun kaikki mahdolliset Tukholma lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Tukholma, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Tukholma lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.