Etsi halvat lennot Tukholmaan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 12/2
su 19/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Tukholmaan

Yhteenveto Tukholman lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

37 €

Halvin meno-paluulennon hinta

42 €

Nopein lentoaika

1t 00m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Tukholma kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 37 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Tukholma kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 42 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Tukholma kohteesta Suomi kestää 1t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Tukholma mukaan lukien Scandinavian Airlines, airBaltic ja Braathens Regional Aviation.

Tukholman lentotiedot ja trendit

Tutustu Tukholman lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Tukholma?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Tukholma kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 89 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Tukholma tammikuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 90 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Tukholma?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Tukholma hintaan 50 €/henkilö, mikä on 53 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Tukholma. Löydät halvimmat hinnat alueelle Tukholma valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Tukholma?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Tukholma on maanantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 94 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 112 € lentohinnan reitille Suomi - Tukholma.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tukholma?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Tukholma on illalla. Lennot reitille Suomi - Tukholma voi maksaa jopa niin vähän kuin 96 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Tukholma on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 125 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Tukholma?

Keskimääräinen Suomi–Tukholma lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema kestää keskimäärin 1t, kun taas lento paikasta Tampere-Pirkkala paikkaan Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema kestää keskimäärin . Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema on alueen Tukholma suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Tukholma?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 58 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Tukholma. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 104 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 86 €.

Halvimmat lennot kaupungin Tukholma lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Tukholma lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Tukholma

Helsinki (HEL) - Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä (ARN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Tukholma kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 101 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TUKHOLMAtammikuu15% halvempitammikuu aikana Helsinki - Tukholma lennot maksavat keskimäärin vain 89 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TUKHOLMA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu17% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Tukholma lentojen keskimääräinen hinta on 123 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TUKHOLMA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu336% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Tukholma kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Tukholmaan

Halvat lennot Tukholmaan kuljettavat suomalaisia naapurimaahan Ruotsiin kaikkina vuodenaikoina. Tukholma on lyhyen välimatkan vuoksi täydellinen kaupunkilomakohde, sillä lennot Tukholmaan kestävät vain noin tunnin. Vaikka talvinenkin Tukholma on viehättävä, on kaupunki suomalaisten keskuudessa ennen kaikkea suosittu kesäkohde, joten kesällä myös lentojen ja majoitusten hinnat nousevat. Helppo matka Tukholmaan on silti monen valinta kesälomalla. Tukholman sää on kesä-heinäkuussa usein lämmin, mutta sateetkin kuuluvat pohjoismaiseen kesään.

Jos pohdit, milloin on paras aika matkustaa Tukholmaan, halvalla hotellin ja lennot kaupunkiin saa alkuvuodesta, etenkin helmikuussa. Budjettimatkailijan kannattaa aktiivisesti verrata hintoja ja seurata lentotarjouksia, sillä lennot Tukholmaan voi hyvän lentotarjonnan ansiosta saada hyvinkin halvalla.

Milloin halvat lennot Tukholmaan kannattaa sitten ostaa? Paras ostoaika vaihtelee, sillä pelkät lennot voi saada edullisesti joskus vain viikkoja ennen matkaa. Nyrkkisääntönä on hankkia lentoliput Tukholmaan mahdollisimman ajoissa, sillä matkapäivän lähestyessä lentojen hinnat yleensä nousevat.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Tukholma on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Tukholma harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä (36 km Tukholma keskustasta), Tukholma Vasteras/Hasslo lentokenttä (86 km Tukholma keskustasta) tai Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä (89 km Tukholma keskustasta).

Keskimääräinen hinta on 96 € henkilöä kohti ja Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Tukholma. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.

Kyllä, voit varata lennon kentälle Tukholma Bromman lentoasema jos haluat matkustaa Farsta naapurustoon. Se on kaupunkia Tukholma lähinnä oleva lentokenttä (etäisyys: 14,4 km).

Nähtävyyskohdetta Kista lähinnä oleva kenttä on 5,1 km päässä - kaupungin Tukholma Tukholma Bromman lentoasema lentokenttä.


momondosta löytyneet halvat lennot: Tukholma

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Tukholma

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tukholma?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Tukholma

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tukholma?

Norwegian on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Tukholma. Finnair, Norwegian Air International ja Scandinavian Airlines ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Tukholma kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Tukholma, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Norwegian Air International lennot kohteeseen Tukholma

Norwegian Air International on suosittu valinta kohteeseen Tukholma matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 22 lentoa joka viikko kohteeseen Tukholma lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema. Norwegian Air International lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 78 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 37 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Norwegian Air International keskimäärin pisteet: 9,0/10.

Finnair lennot kohteeseen Tukholma

Finnair lentää kohteeseen yleensä Tukholma 50 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Tukholma kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Finnair (arviopisteet: 7,7, 328 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Tukholma. Paras momondosta löydetty Finnair lipun hinta kohteeseen Tukholma oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (43 € meno-paluu).


Tukholma ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Tukholma lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Tukholma keskustaan

Tukholman kaupunkia palvelee neljä lentokenttää, mutta yleisimmin lennot Tukholmaan laskeutuvat Arlandan lentokentälle. Kaikilta kentiltä keskustaan liikennöivät Flygbussarna Airport Coaches -lentokenttäbussit: ne ovat usein kätevin tapa matkustaa keskustaan. Arlandan lentokentältä nopein vaihtoehto on Arlanda Express -juna. Jos otat lentokentältä mieluiten taksin, muista tarkistaa hinta etukäteen. Arlandan lentokentältä taksimatka keskustaan maksaa normaalisti noin 450–500 kruunua.


Tukholma: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Tukholma
Helsinki - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta67 €
Vaasa - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika4t 30m
Halvin hinta211 €
Oulu - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika10t 30m
Halvin hinta198 €
Kokkola-Pietarsaari - Tukholma reitin lennot
Nopein lentoaika11t 00m
Halvin hinta217 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Tukholma

Tukholma on jalankulkija- ja pyöräilijäystävällinen kaupunki, mutta jos haluat tutustua sen kaupunginosiin ydinkeskustaa laajemmin, ota käyttöön julkinen liikenne. Niin busseista, metroista, paikallisjunista, raitiovaunuista kuin tietyistä kaupunkilaivoistakin vastaa SL (Storstockholms Lokaltrafik). Lippuautomaateista, lippusovelluksen kautta tai tekstiviestillä ostetun julkisen liikenteen yksittäislipun hinta on 43 kruunua, kuskilta ostettuna hinta nousee 60 kruunuun. Joissakin busseissa käteisellä maksaminen ei ole edes mahdollista. Matkailijoille on tarjolla myös prepaid-kortteja, joiden avulla joukkoliikennettä saa käyttää mielin määrin 24 tunnin, 72 tunnin tai 7 päivän ajan.

Mikäli liikut kaupungissa laajalti, on metro sinulle paras vaihtoehto. Djurgårdenin kaupunginosaan pääsee esimerkiksi bussilla numero 69 tai raitiovaunulla 7. Esimerkiksi Skansenin eläintarhaan ja Vasa-museoon pääsee kätevimmin raitiovaunulla. Jos otat taksin, tarkista hinta etukäteen, sillä taksimatkojen hinnat eivät ole säädeltyjä.


Kohteen Tukholma viisumivaatimukset

Pohjoismaiden, eli Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin, välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus, joten suomalainen ei tarvitse passia Ruotsissa tai muissa edellä mainituissa maissa liikkuessaan. Suomalaisen on kuitenkin Pohjoismaidenkin lennolla pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä ja kansallisuutensa tarpeen tullen virallisella henkilödokumentilla, kuten virallisella henkilökortilla tai ajokortilla. Alle 16-vuotiaalta henkilöllisyystodistusta ei vaadita, jos hän matkustaa vanhempansa seurassa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti (kuvan kera) tai kuvallinen Kela-kortti. Ruotsi kuuluu Suomen tavoin Schengen-maihin, joiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Omasta henkilöllisyysdokumentista kannattaa Tukholmaan matkustaessa tallentaa varmuuden vuoksi kopio omaan sähköpostiin. Näin dokumentin tiedot ovat tallessa, jos alkuperäinen katoaa. Suomalaismatkustajia auttaa vakavissa ongelmissa Suomen Tukholman-suurlähetystö, jonka yhteystiedot saa verkkosivulta http://www.finland.se.


Aloita matkan suunnittelu - Tukholma


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Tukholma

Vertaile hintoja ja ajoita matkasi esimerkiksi alkuvuoteen.

Muista Tukholman vanhakaupunki, kuninkaanlinna sekä Skansen-eläintarha.

Pärjäät samalla varustuksella kuin Suomessakin.

Tukholma on suurkaupungiksi turvallinen, muista kuitenkin varoa taskuvarkaita.

Kraanavettä voi juoda huoletta.

Tippaaminen ei kuulu ruotsalaiseen kulttuuriin.

Tukholman hintataso on samankaltainen kuin Helsingin.

Ruotsi on tunnin jäljessä Suomen ajasta.

Välimatka on noin 480 kilometriä.

Tukholmassa on hyvät mahdollisuudet vaihtaa Ruotsin kruunuja (SEK).


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Löydät lennot kohteeseen Tukholma joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun kaikki mahdolliset Tukholma lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Tukholma, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Tukholma lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.