Halvat lennot Tukholma

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Tukholma (STO)
la 10.4.
la 17.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Tukholma lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Tukholma lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Tukholma

Helsinki (HEL) - Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä (ARN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Tukholma kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 102 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TUKHOLMAheinäkuu13% halvempiheinäkuu aikana Helsinki - Tukholma lennot maksavat keskimäärin vain 89 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TUKHOLMA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu13% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Tukholma lentojen keskimääräinen hinta on 116 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TUKHOLMA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu415% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Tukholma kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Tukholmaan?

Halvat lennot Tukholmaan kuljettavat suomalaisia naapurimaahan Ruotsiin kaikkina vuodenaikoina. Tukholma on lyhyen välimatkan vuoksi täydellinen kaupunkilomakohde, sillä lennot Tukholmaan kestävät vain noin tunnin. Vaikka talvinenkin Tukholma on viehättävä, on kaupunki suomalaisten keskuudessa ennen kaikkea suosittu kesäkohde, joten kesällä myös lentojen ja majoitusten hinnat nousevat. Helppo matka Tukholmaan on silti monen valinta kesälomalla. Tukholman sää on kesä-heinäkuussa usein lämmin, mutta sateetkin kuuluvat pohjoismaiseen kesään.

Jos pohdit, milloin on paras aika matkustaa Tukholmaan, halvalla hotellin ja lennot kaupunkiin saa alkuvuodesta, etenkin helmikuussa. Budjettimatkailijan kannattaa aktiivisesti verrata hintoja ja seurata lentotarjouksia, sillä lennot Tukholmaan voi hyvän lentotarjonnan ansiosta saada hyvinkin halvalla.

Milloin halvat lennot Tukholmaan kannattaa sitten ostaa? Paras ostoaika vaihtelee, sillä pelkät lennot voi saada edullisesti joskus vain viikkoja ennen matkaa. Nyrkkisääntönä on hankkia lentoliput Tukholmaan mahdollisimman ajoissa, sillä matkapäivän lähestyessä lentojen hinnat yleensä nousevat.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Tukholma?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Tukholma hintaan 32 €/henkilö, mikä on 73 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Tukholma. Löydät halvimmat hinnat alueelle Tukholma valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Tukholma?

Yleensä heinäkuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Tukholma. Lennot maksavat noin 89 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. elokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Tukholma, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 93 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Tukholma?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Tukholma. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 103 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 77 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Tukholma?

Datamme mukaan torstai on halvin päivä lentää lentokentälle Tukholma kentältä Suomi. Halvin viimeksi torstai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 101 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 108 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Tukholma.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tukholma?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Tukholma on illalla. Lennot reitille Suomi - Tukholma voi maksaa jopa niin vähän kuin 101 €. Lennot kaupunkiin Tukholma ovat kalliimpia aamulla lipun hinnan ollessa keskimäärin 112 €. aamulla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Löytyykö kaupungin Tukholma lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Tukholma on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Tukholma harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema lentokenttä (36 km kaupungin Tukholma keskustasta), Tukholma Vasteras/Hasslo lentokenttä (86 km kaupungin Tukholma keskustasta) tai Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä (89 km kaupungin Tukholma keskustasta).

Voiko kaupunkiin Tukholma lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 85 € henkilöä kohti ja Tukholma Skavstan lentoasema lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Tukholma. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Tukholma

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Tukholma
Useita lentoyhtiöitä
26. toukokuuta
16:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
17:10Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
31. toukokuuta
09:30Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
0t 55m
10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
21. toukokuuta
16:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
17:10Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
23. toukokuuta
13:50Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
0t 55m
14:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
8. heinäkuuta
03:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
04:45Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
8. heinäkuuta
18:05Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
1t 00m
19:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. huhtikuuta
16:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 20m
17:55Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
31. toukokuuta
09:30Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
0t 55m
10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
8. heinäkuuta
06:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 10m
07:30Tukholma Bromman lentoasema
8. heinäkuuta
16:20Tukholma Bromman lentoasema
1t 10m
17:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
2. toukokuuta
16:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
17:20Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
11. toukokuuta
13:45Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
1t 20m
15:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Tukholma

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Tukholma, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä SAS ja Finnair
SAS
2. toukokuuta
16:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
17:20Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
SAS
21. toukokuuta
16:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
17:10Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema
SAS
20. toukokuuta
16:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
17:10Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Tukholmaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Tukholma

Mikäli haluat halvat lennot Tukholmaan, on valinnanvaraa runsaasti. Naapurimaan suurimpaan kaupunkiin lennetään suorilla lennoilla ja edullisin hinnoin niin Helsingistä, Turusta kuin Tampereeltakin. Lentoja on tarjolla viikon jokaiselle päivälle. Helsingistä Tukholmaan suoria lentoja liikennöivät ainakin suomalainen lentoyhtiö Finnair, norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian ja Skandinavian suurin lentoyhtiö Scandinavian Airlines (SAS). Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevät lennot suuntaavat pääsääntöisesti Tukholman suurimmalle lentokentälle, Arlandan lentoasemalle. Lentoaika Helsingistä Tukholmaan on noin tunti. Tampereelta ja Turusta suorat lennot Tukholmaan, Arlandan lentokentälle, liikennöi SAS. Myös Tampereelta ja Turusta lentoaika Tukholmaan on noin yksi tunti. Vertaa lentojen hintoja esimerkiksi momondon avulla ja valitse omaan aikatauluusi ja budjettiisi parhaiten sopiva lentoyhtiö. Muista, ettei edullisimpaan lipputyyppiin kuulu millään lentoyhtiöllä ruumaan menevää matkatavaraa.


Miten pääsen lentokentältä Tukholman keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Tukholma lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Tukholman kaupunkia palvelee neljä lentokenttää, mutta yleisimmin lennot Tukholmaan laskeutuvat Arlandan lentokentälle. Kaikilta kentiltä keskustaan liikennöivät Flygbussarna Airport Coaches -lentokenttäbussit: ne ovat usein kätevin tapa matkustaa keskustaan. Arlandan lentokentältä nopein vaihtoehto on Arlanda Express -juna. Jos otat lentokentältä mieluiten taksin, muista tarkistaa hinta etukäteen. Arlandan lentokentältä taksimatka keskustaan maksaa normaalisti noin 450–500 kruunua. [Tarkistettu 2.6.2017]


Suositut lentoreitit Tukholma

Etsityimmät lennot Tukholma sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Tukholma reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 00m
Halvin hinta
78 €
Vaasa - Tukholma reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 15m
Halvin hinta
167 €
Oulu - Tukholma reitin lennot
Lyhyin lentoaika
15t 20m
Halvin hinta
197 €
Kokkola-Pietarsaari - Tukholma reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 10m
Halvin hinta
978 €
Näytä lisää

Liikkuminen Tukholmassa?

Tukholma on jalankulkija- ja pyöräilijäystävällinen kaupunki, mutta jos haluat tutustua sen kaupunginosiin ydinkeskustaa laajemmin, ota käyttöön julkinen liikenne. Niin busseista, metroista, paikallisjunista, raitiovaunuista kuin tietyistä kaupunkilaivoistakin vastaa SL (Storstockholms Lokaltrafik). Lippuautomaateista, lippusovelluksen kautta tai tekstiviestillä ostetun julkisen liikenteen yksittäislipun hinta on 43 kruunua, kuskilta ostettuna hinta nousee 60 kruunuun. [Tarkistettu 6.6.2017] Joissakin busseissa käteisellä maksaminen ei ole edes mahdollista. Matkailijoille on tarjolla myös prepaid-kortteja, joiden avulla joukkoliikennettä saa käyttää mielin määrin 24 tunnin, 72 tunnin tai 7 päivän ajan.

Mikäli liikut kaupungissa laajalti, on metro sinulle paras vaihtoehto. Djurgårdenin kaupunginosaan pääsee esimerkiksi bussilla numero 69 tai raitiovaunulla 7. Esimerkiksi Skansenin eläintarhaan ja Vasa-museoon pääsee kätevimmin raitiovaunulla. Jos otat taksin, tarkista hinta etukäteen, sillä taksimatkojen hinnat eivät ole säädeltyjä.


Tarvitaanko Tukholmaan passi?

Pohjoismaiden, eli Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin, välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus, joten suomalainen ei tarvitse passia Ruotsissa tai muissa edellä mainituissa maissa liikkuessaan. Suomalaisen on kuitenkin Pohjoismaidenkin lennolla pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä ja kansallisuutensa tarpeen tullen virallisella henkilödokumentilla, kuten virallisella henkilökortilla tai ajokortilla. Alle 16-vuotiaalta henkilöllisyystodistusta ei vaadita, jos hän matkustaa vanhempansa seurassa. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti (kuvan kera) tai kuvallinen Kela-kortti. Ruotsi kuuluu Suomen tavoin Schengen-maihin, joiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Omasta henkilöllisyysdokumentista kannattaa Tukholmaan matkustaessa tallentaa varmuuden vuoksi kopio omaan sähköpostiin. Näin dokumentin tiedot ovat tallessa, jos alkuperäinen katoaa. Suomalaismatkustajia auttaa vakavissa ongelmissa Suomen Tukholman-suurlähetystö, jonka yhteystiedot saa verkkosivulta http://www.finland.se.


Vinkkejä Tukholmaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Tukholmaan?

Vertaile hintoja ja ajoita matkasi esimerkiksi alkuvuoteen.

Kiinnostavatko Tukholman nähtävyydet?

Muista Tukholman vanhakaupunki, kuninkaanlinna sekä Skansen-eläintarha.

Mitä mukaan matkalle Tukholmaan?

Pärjäät samalla varustuksella kuin Suomessakin.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Tukholmassa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa. Voit myös hyödyntää hotellien ja ravintoloiden WiFi-yhteyttä.

Onko Tukholmassa turvallista?

Tukholma on suurkaupungiksi turvallinen, muista kuitenkin varoa taskuvarkaita.

Voiko Tukholmassa juoda kraanavettä?

Kraanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Tukholmassa?

Tippaaminen ei kuulu ruotsalaiseen kulttuuriin.

Millainen on Tukholman hintataso?

Tukholman hintataso on samankaltainen kuin Helsingin.

Mikä on aikaero Suomi-Ruotsi?

Ruotsi on tunnin jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-Tukholma?

Välimatka on noin 480 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Tukholmassa?

Tukholmassa on hyvät mahdollisuudet vaihtaa Ruotsin kruunuja (SEK).


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka