Lennot Eurooppa Yhdistynyt kuningaskunta

Halvat lennot Yhdistynyt kuningaskunta

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Lontoo (LHR)
pe 18.6.
pe 25.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot Yhdistynyt kuningaskunta kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin on halvin lentää Suomi-Yhdistynyt kuningaskunta
Lontoo
Lontoo

Paras aika lentää: Yhdistynyt kuningaskunta

Kun varaat lentoa kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta, muista, että hinnat vaihtelevat riippuen siitä, mihin kaupunkiin tai lentokentälle aiot lentää sekä mihin aikaan vuodesta.

Suosituin kaupunki: Yhdistynyt kuningaskunta

76 % momondon käyttäjistä, jotka lentävät kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta, laskeutuvat yleensä kaupunkiin Lontoo. Lentojen keskimääräinen hinta kaupunkiin Lontoo on 75 €.


Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta

Mitkä ovat maan Yhdistynyt kuningaskunta suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Yhdistynyt kuningaskunta. Maan Yhdistynyt kuningaskunta suosituin matkailukaupunki on Lontoo, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 2 877 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Yhdistynyt kuningaskunta ovat Edinburgh ja Manchester.

Mille lentokentälle kannattaa lentää, kun haluat vierailla The O2 Arena?

Kun vierailet The O2 Arena kaupungissa Lontoo, sitä lähimpänä oleva lentokenttä on Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä.

Mikä lento on halvin kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta?

Jos haluat lentää kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Ryanair, easyJet ja Wizz Air, joiden tarjoamat hinnat alkavat 6 €, 23 € sekä 40 €.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Yhdistynyt kuningaskunta? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Lontoo
Englanti

Hyde Park
Piccadilly Circus
Marble Arch
Wembley Stadion
Tower Bridge
Edinburgh
Skotlanti

Edinburgh Castle
Edinburgh Zoo
Our Dynamic Earth
National Museum of Scotland
George Square
Manchester
Englanti

Whitworth Park
Victoria Baths
Chetham's Library
Manchester Art Gallery
Manchester Palace Theatre
Birmingham
Englanti

National Indoor Arena
Villa Park
National Exhibition Centre
Birmingham Central Mosque
Birmingham Museum & Art Gallery
Glasgow
Skotlanti

Hampden Park
Kelvingrove Art Gallery and Museum
Celtic Park
Glasgow'n yliopisto
Glasgow Necropolis
Aberdeen
Skotlanti

Pittodrie Stadium
William Wallace Statue
His Majesty's Theatre
Castle Fraser
Aberdeen Maritime Museum
Newcastle upon Tyne
Englanti

St James' Park
The Sage Gateshead
Gateshead Millennium Bridge
Grey's Monument
Newcastle Arts Centre
Belfast
Pohjois-Irlanti

Big Fish
National Football Stadium at Windsor Park[
Belfast Oval
Lyric Theatre
Customs House
Inverness
Skotlanti

Inverness Cathedral
Clava Cairns
Culloden Battlefield
Inverness Castle
Caledonian Stadium
Bristol
Englanti

Thornbury Castle
Ashton Gate Stadium
St. Peters Church
Old Vic Theatre
Bristol Hippodrome Theatre
Leeds
Englanti

Royal Armouries Museum
Millennium Square
Elland Road
Leeds City Museum
Carriageworks Theatre
Cardiff
Wales

Principality Stadium
Wales Millennium Centre
St David's Hall
New Theatre
National Museum Cardiff

Halvat lennot Yhdistynyt kuningaskunta: edullisimmat lentoreitit

Kun suuntana on Yhdistynyt kuningaskunta, katso nämä matkakohteet, joihin Suomi momondon käyttäjät ovat löytäneet halvimmat lennot
Lähtö Matkakohde Paras hinta
Helsinki Lontoo 100 €
Tampere Lontoo 208 €
Oulu Lontoo 225 €
Kemi Lontoo 241 €
Turku Manchester 260 €
Rovaniemi Lontoo 260 €
Jyväskylä Glasgow 279 €
Vaasa Lontoo 347 €

Iso-Britannian lennot: hyödyllistä tietoa ennen varaamista

Iso-Britannia on kaupunkilomailijan unelmakohde, sillä maasta löytyy kaupunkikohteita tutkittavaksi useammallekin lomalle. Myös Englannin, Skotlannin ja Walesin maaseutualueet sekä idylliset pienet kylät vievät matkailijan sydämen mennessään. Lentoyhteydet Suomesta Iso-Britanniaan ovat erinomaiset, ja Helsinki-Vantaan lentokentältä operoidaan suoria lentoja moniin Iso-Britannian kaupunkeihin. Saarivaltioon onkin helppo lähteä vaikkapa pidennetyn viikonlopun viettoon. Jokaisen matkailijan on koettava ainakin kerran elämässään Euroopan suurimpiin metropoleihin kuuluva Lontoo. Skotlannin Edinburgh ja Englannin Exeter viettelevät historiallisten kaupunkien ystävät, ja Liverpoolissa ja Manchesterissa voit halutessasi kokea jalkapallopelin huumaa Englannin tyyliin. Kohdevalikoima Isossa-Britanniassa on valtava, ja pelkästään Lontoossa lentoja ottaa vastaan viisi eri lentokenttää. Halvat lennot Isoon-Britanniaan kannattaa hankkia lähes mille vuodenajalle tahansa. Saarivaltio tarjoaa valtavasti koettavaa ympäri vuoden. Lentoliput Isoon-Britanniaan ovat yleensä kalleimmillaan Euroopan suosituimpina lomakuukausina eli kesä-elokuussa ja joulukuussa. Erityisen halvat lennot maahan voi napata puolestaan keväälle, esimerkiksi maalis-huhtikuulle, tai syksylle, eli loka-marraskuulle. Keväällä ja syksyllä sää Isossa-Britanniassa on leuto, ja varsinkin Britannian keväässä nautitaan yleensä aurinkoisista päivistä. Sateet ovat mahdollisia kaikkina vuodenaikoina, mutta sadekuurot kuuluvat brittitunnelmaan, eivätkä ne pääsee pilaamaan kaupunkilomaa Isossa-Britanniassa.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Isoon-Britanniaan?

Suoria lentoja Suomesta Isoon-Britanniaan operoivat monet eri lentoyhtiöt, ja halvat lennot Isoon-Britanniaan onkin helppo napata laajasta lentotarjonnasta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Lontoon lentokentille lentävät suorin yhteyksin suomalainen Finnair ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Pelkästään Finnair operoi Lontooseen kaksi tai kolme suoraa lentoa päivässä. Käteviä välilaskullisia lentoyhteyksiä Lontooseen liikennöi esimerkiksi skandinaavinen SAS. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Englannin Manchesteriin lentää suorilla lennoilla Finnair. Suomalaislentoyhtiö liikennöi Manchesteriin parhaimmillaan jopa neljä kertaa päivässä. Yhden välilaskun kätevät Manchesterin lennot voit napata puolestaan SAS:n tai Norwegianin lentotarjonnasta. Skotlannin historialliseen Edinburghiin liikennöi Suomen Helsinki-Vantaalta suorin lennoin Finnair. Edullisia välilaskullisia yhteyksiä skotlantilaiskaupunkiin tarjoavat Norwegian ja irlantilainen Ryanair, jotka lentävät Helsinki-Edinburgh-reittiä yhteistyössä. Myös brittiläisen British Airwaysin tarjontaan kuuluvat suorat lennot Lontooseen, Manchesteriin ja Edinburghiin, mutta lentojen operoija on käytännössä aina Finnair.

Milloin on paras aika matkustaa Isoon-Britanniaan?

Jos haluat yhdistää matkallasi edulliset hinnat ja hyvän sään, Ison-Britannian kaupunkeihin kannattaa suunnata keväällä tai kesällä. Esimerkiksi Lontoon seudulla lämpötilat ovat keväällä huhti-toukokuussa noin 13–17 asteen tuntumassa ja syksyllä syys-lokakuussa noin 15–18 asteen tuntumassa. Kevät ja syksy ovat Isossa-Britanniassa – myös suositussa Lontoossa – rauhallisempaa matkailuaikaa, joten lennot ja hotellin voi saada näille vuodenajoille keskimääräistä edullisemmin. Samalla säästyt ruuhkilta Britannian suosituimmissa turistikohteissa. Mikäli Englannin, Walesin tai Skotlannin luonto kiinnostaa, vehreä kevät on erinomaista aikaa Iso-Britannian maaseudulla retkeilyyn. Kesäkuukausina lämpötilat nousevat Isossa-Britanniassa yleensä 20 asteen paremmalle puolelle. Kesäsateet ovat tosin mahdollisia, eli takuuvarmaa aurinkoa Iso-Britannia ei tarjoa. Kesä on joulukuun ohella Iso-Britannian ehdottomasti suosituinta matkailuaikaa, joten lennot ovat kesäkuukausille keskimääräistä kalliimpia. Koska lentotarjonta Britanniaan on todella vilkasta, voit saada kesälomalennotkin kohtuulliseen hintaan, jos varaat ne ajoissa. Talvella sää Isossa-Britanniassa on kolea ja sateinen, mutta talvi on pienen budjetin matkaajille hyvä matkustusaika. Halvat lennot Isoon-Britanniaan on yleensä helppo napata talven viileimmille kuukausille eli tammi-helmikuulle. Joulukuun lennot ovat tavallisesti melko kalliita, sillä lukemattomat matkailijat haluavat nähdä brittikaupungit jouluvalaistuksessaan tai tehdä jouluostokset lontoolaisissa tavarataloissa.

Kuinka kauan kestää lento Isoon-Britanniaan?

Suorat lennot Isoon-Britanniaan ovat nopeita ja helppoja. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta Edinburghiin lentoaika on suorilla lennoilla alkaen kaksi tuntia ja 40 minuuttia. Lontooseen lennot kestävät alkaen noin kolme tuntia ja 10 minuuttia, ja Manchesteriin matka-aika on Helsinki-Vantaan lentoasemalta alkaen noin kolme tuntia. Mikäli valitset välilaskulliset lennot, on lentoaikakin selvästi pidempi. Esimerkiksi Lontooseen välilaskullisten lentojen kesto on alkaen noin viisi tuntia. Mikäli haluat matkustaa Ison-Britannian sisällä, ota käyttöön Britannian sisäiset lennot. Ison-Britanniassa on kattava kotimaan lentojen verkosto, jonka avulla matkailijatkin pääsevät halutessaan tutkimaan saarivaltion jokaista osaa.

Tarvitaanko Isoon-Britanniaan passi tai viisumi?

Matkat Isoon-Britanniaan ovat vaivattomia, sillä maahan matkustavat Suomen kansalaiset eivät tarvitse matkaansa varten viisumia. Iso-Britanniassa on päätetty, että valtio tulee eroamaan EU-alueesta, mutta vielä toistaiseksi Iso-Britannia on osa Euroopan unionia. Tilanteen muuttuessa mahdollisista uusista maahanpääsyvaatimuksista tiedottaa esimerkiksi Iso-Britannian suurlähetystö Helsingissä. Iso-Britannia ei ole Schengen-maa, joten valtion alueelle reissaavien kannattaa varautua monia muita Euroopan maita tiukempiin rajatarkastuksiin. Matkustusasiakirjaksi käy Ison-Britannian matkoilla niin passi kuin virallinen henkilökorttikin.


Suosituimmat kansainväliset lentoreitit Yhdistynyt kuningaskunta

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 05m
Halvin hinta
101 €
Tampere - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 05m
Halvin hinta
208 €
Oulu - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 20m
Halvin hinta
225 €
Kemi - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
25t 45m
Halvin hinta
242 €
Rovaniemi - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 15m
Halvin hinta
260 €
Turku - Manchester reitin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 30m
Halvin hinta
260 €
Jyväskylä - Glasgow reitin lennot
Lyhyin lentoaika
12t 40m
Halvin hinta
280 €
Vaasa - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 10m
Halvin hinta
348 €
Näytä lisää

Lentoja Yhdistynyt kuningaskunta eri alueille

Valitse lentosi kohde alla

Lennot Eurooppa Yhdistynyt kuningaskunta
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka