Etsi ja löydä halvat lennot Iso-Britanniaan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 12/2
su 19/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Iso-Britanniaan

Yhteenveto Iso-Britannian lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

19 €

Halvin meno-paluulennon hinta

39 €

Nopein lentoaika

2t 45m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 19 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lontoo Stanstedin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 39 € (Tampere-Pirkkala - Lontoo Stanstedin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta kohteesta Suomi kestää 2t 45m (Tampere-Pirkkala - Lontoo Stanstedin lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta mukaan lukien Scandinavian Airlines, Norwegian ja Ryanair.

Iso-Britannian lentotiedot ja trendit

Tutustu Iso-Britannian lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta ovat lentoyhtiön Ryanair tarjoama 11 €, lentoyhtiön Ryanair UK tarjoama 18 € sekä lentoyhtiön Wizz Air UK tarjoama 20 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Yhdistynyt kuningaskunta suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Yhdistynyt kuningaskunta. Maan Yhdistynyt kuningaskunta suosituin matkailukaupunki on Lontoo, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 2 445 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Yhdistynyt kuningaskunta ovat Manchester ja Edinburgh.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema (suosituin lentokenttä alueella Yhdistynyt kuningaskunta) niin lentoaika on keskimäärin 3t 05m. Jos lennät taas kentältä Tampere-Pirkkala (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema, keskimääräinen lentoaika on 5t 05m.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Yhdistynyt kuningaskunta?

Datamme mukaan Finnair, Ryanair ja KLM ovat kolme suosituinta lentoyhtiötä, jotka lentävät kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta. Finnair on käyttäjiemme keskuudessa ykkösvaihtoehto, koska 37 % ihmisistä valitsee tämän lentoyhtiön lennon matkustaessaan kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta. Huomioithan, että 15 eri lentoyhtiötä, jotka lentävät alueelle Yhdistynyt kuningaskunta säännöllisesti, joten voit valita muutamasta lisävaihtoehdosta tarvittaessa.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Yhdistynyt kuningaskunta? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Yhdistynyt kuningaskunta kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Yhdistynyt kuningaskunta
Lontoo
Lontoo

Paras aika lentää: Yhdistynyt kuningaskunta

Kun varaat lentoa kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta, muista, että hinnat vaihtelevat riippuen siitä, mihin kaupunkiin tai lentokentälle aiot lentää sekä mihin aikaan vuodesta.

Suosituin kaupunki: Yhdistynyt kuningaskunta

84 % momondon käyttäjistä, jotka lentävät kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta, laskeutuvat yleensä kaupunkiin Lontoo. Lentojen keskimääräinen hinta kaupunkiin Lontoo on 69 €.


Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta

Kun vierailet Wimbledon Common kaupungissa Lontoo, sitä lähimpänä oleva lentokenttä on Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä.

Lentojen hinnat kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta vaihtelevat useiden tekijöiden mukaan, mutta voit odottaa löytäväsi niinkin alhaisia hintoja kuin 13 € tai jopa 12623 €. Viimeaikaisten lentolipputietojen perusteella olemme havainneet, että lippu kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta hintaan 621 € tai alle on hyvä tarjous 666 € ollessa keskihinta.

tiistaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta lentohintojen perusteella. lauantaina on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta, yritä välttää lentämistä sunnuntaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Yhdistynyt kuningaskunta kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Yhdistynyt kuningaskunta kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Yhdistynyt kuningaskunta: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
TampereLontoo2t 45m34 €
HelsinkiLontoo3t 00m41 €
HelsinkiEdinburgh2t 40m104 €
HelsinkiBirmingham13t 40m115 €
HelsinkiManchester3t 00m115 €
HelsinkiBristol8t 05m116 €
RovaniemiLontoo3t 15m140 €
HelsinkiGlasgow6t 10m144 €
TampereEdinburgh6t 30m150 €
HelsinkiCardiff11t 30m176 €
HelsinkiNottingham25t 55m190 €
TurkuLontoo13t 35m192 €
HelsinkiAberdeen5t 40m258 €
OuluLontoo5t 45m267 €
TurkuManchester33t 55m279 €
VaasaLontoo29t 30m309 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Suoria lentoja Suomesta Isoon-Britanniaan operoivat monet eri lentoyhtiöt, ja halvat lennot Isoon-Britanniaan onkin helppo napata laajasta lentotarjonnasta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Lontoon lentokentille lentävät suorin yhteyksin suomalainen Finnair ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Pelkästään Finnair operoi Lontooseen kaksi tai kolme suoraa lentoa päivässä. Käteviä välilaskullisia lentoyhteyksiä Lontooseen liikennöi esimerkiksi skandinaavinen SAS. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Englannin Manchesteriin lentää suorilla lennoilla Finnair. Suomalaislentoyhtiö liikennöi Manchesteriin parhaimmillaan jopa neljä kertaa päivässä. Yhden välilaskun kätevät Manchesterin lennot voit napata puolestaan SAS:n tai Norwegianin lentotarjonnasta. Skotlannin historialliseen Edinburghiin liikennöi Suomen Helsinki-Vantaalta suorin lennoin Finnair. Edullisia välilaskullisia yhteyksiä skotlantilaiskaupunkiin tarjoavat Norwegian ja irlantilainen Ryanair, jotka lentävät Helsinki-Edinburgh-reittiä yhteistyössä. Myös brittiläisen British Airwaysin tarjontaan kuuluvat suorat lennot Lontooseen, Manchesteriin ja Edinburghiin, mutta lentojen operoija on käytännössä aina Finnair.

Jos haluat yhdistää matkallasi edulliset hinnat ja hyvän sään, Ison-Britannian kaupunkeihin kannattaa suunnata keväällä tai kesällä. Esimerkiksi Lontoon seudulla lämpötilat ovat keväällä huhti-toukokuussa noin 13–17 asteen tuntumassa ja syksyllä syys-lokakuussa noin 15–18 asteen tuntumassa. Kevät ja syksy ovat Isossa-Britanniassa – myös suositussa Lontoossa – rauhallisempaa matkailuaikaa, joten lennot ja hotellin voi saada näille vuodenajoille keskimääräistä edullisemmin. Samalla säästyt ruuhkilta Britannian suosituimmissa turistikohteissa. Mikäli Englannin, Walesin tai Skotlannin luonto kiinnostaa, vehreä kevät on erinomaista aikaa Iso-Britannian maaseudulla retkeilyyn. Kesäkuukausina lämpötilat nousevat Isossa-Britanniassa yleensä 20 asteen paremmalle puolelle. Kesäsateet ovat tosin mahdollisia, eli takuuvarmaa aurinkoa Iso-Britannia ei tarjoa. Kesä on joulukuun ohella Iso-Britannian ehdottomasti suosituinta matkailuaikaa, joten lennot ovat kesäkuukausille keskimääräistä kalliimpia. Koska lentotarjonta Britanniaan on todella vilkasta, voit saada kesälomalennotkin kohtuulliseen hintaan, jos varaat ne ajoissa. Talvella sää Isossa-Britanniassa on kolea ja sateinen, mutta talvi on pienen budjetin matkaajille hyvä matkustusaika. Halvat lennot Isoon-Britanniaan on yleensä helppo napata talven viileimmille kuukausille eli tammi-helmikuulle. Joulukuun lennot ovat tavallisesti melko kalliita, sillä lukemattomat matkailijat haluavat nähdä brittikaupungit jouluvalaistuksessaan tai tehdä jouluostokset lontoolaisissa tavarataloissa.

Suorat lennot Isoon-Britanniaan ovat nopeita ja helppoja. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta Edinburghiin lentoaika on suorilla lennoilla alkaen kaksi tuntia ja 40 minuuttia. Lontooseen lennot kestävät alkaen noin kolme tuntia ja 10 minuuttia, ja Manchesteriin matka-aika on Helsinki-Vantaan lentoasemalta alkaen noin kolme tuntia. Mikäli valitset välilaskulliset lennot, on lentoaikakin selvästi pidempi. Esimerkiksi Lontooseen välilaskullisten lentojen kesto on alkaen noin viisi tuntia. Mikäli haluat matkustaa Ison-Britannian sisällä, ota käyttöön Britannian sisäiset lennot. Ison-Britanniassa on kattava kotimaan lentojen verkosto, jonka avulla matkailijatkin pääsevät halutessaan tutkimaan saarivaltion jokaista osaa.

Matkat Isoon-Britanniaan ovat vaivattomia, sillä maahan matkustavat Suomen kansalaiset eivät tarvitse matkaansa varten viisumia. Iso-Britanniassa on päätetty, että valtio tulee eroamaan EU-alueesta, mutta vielä toistaiseksi Iso-Britannia on osa Euroopan unionia. Tilanteen muuttuessa mahdollisista uusista maahanpääsyvaatimuksista tiedottaa esimerkiksi Iso-Britannian suurlähetystö Helsingissä. Iso-Britannia ei ole Schengen-maa, joten valtion alueelle reissaavien kannattaa varautua monia muita Euroopan maita tiukempiin rajatarkastuksiin. Matkustusasiakirjaksi käy Ison-Britannian matkoilla niin passi kuin virallinen henkilökorttikin.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Yhdistynyt kuningaskunta: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta41 €
Tampere - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika2t 45m
Halvin hinta34 €
Helsinki - Manchester reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta115 €
Helsinki - Edinburgh reitin lennot
Nopein lentoaika2t 40m
Halvin hinta104 €
Rovaniemi - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika3t 15m
Halvin hinta140 €
Helsinki - Birmingham reitin lennot
Nopein lentoaika13t 40m
Halvin hinta115 €
Helsinki - Glasgow reitin lennot
Nopein lentoaika6t 10m
Halvin hinta144 €
Jyväskylä - Edinburgh reitin lennot
Nopein lentoaika15t 10m
Halvin hinta493 €
Tampere - Edinburgh reitin lennot
Nopein lentoaika6t 30m
Halvin hinta150 €
Helsinki - Southampton reitin lennot
Nopein lentoaika10t 00m
Halvin hinta611 €
Oulu - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika5t 45m
Halvin hinta267 €
Turku - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika13t 35m
Halvin hinta192 €
Turku - Aberdeen reitin lennot
Nopein lentoaika39t 30m
Halvin hinta413 €
Kemi - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika14t 55m
Halvin hinta965 €
Turku - Manchester reitin lennot
Nopein lentoaika33t 55m
Halvin hinta279 €
Helsinki - Bristol reitin lennot
Nopein lentoaika8t 05m
Halvin hinta116 €
Tampere - Aberdeen reitin lennot
Nopein lentoaika7t 15m
Halvin hinta318 €
Helsinki - Nottingham reitin lennot
Nopein lentoaika25t 55m
Halvin hinta190 €
Vaasa - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika29t 30m
Halvin hinta309 €
Helsinki - Aberdeen reitin lennot
Nopein lentoaika5t 40m
Halvin hinta258 €

Aloita matkan suunnittelu - Yhdistynyt kuningaskunta


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.