Etsi halpoja lentoja Iso-Britanniaan alk. 42 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 11/12
ma 18/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Iso-Britanniaan

Yhteenveto Iso-Britannian lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

42 €

Halvin meno-paluulennon hinta

53 €

Nopein lentoaika

3t 05m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 42 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lontoo Stanstedin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 53 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lontoo Stanstedin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta kohteesta Suomi kestää 3t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta mukaan lukien Scandinavian Airlines, Finnair ja Norwegian.

Iso-Britannian lentotiedot ja trendit

Tutustu Iso-Britannian lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta ovat lentoyhtiön Ryanair tarjoama 18 €, lentoyhtiön Wizz Air tarjoama 20 € sekä lentoyhtiön Wizz Air UK tarjoama 26 €.
Katso hinnat kohteesta:

Mitkä ovat maan Yhdistynyt kuningaskunta suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Yhdistynyt kuningaskunta. Maan Yhdistynyt kuningaskunta suosituin matkailukaupunki on Lontoo, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 84 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Yhdistynyt kuningaskunta ovat Manchester ja Edinburgh.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema (suosituin lentokenttä alueella Yhdistynyt kuningaskunta) niin lentoaika on keskimäärin 3t 05m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema, keskimääräinen lentoaika on 8t.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Yhdistynyt kuningaskunta?

Datamme mukaan Finnair, Ryanair ja KLM ovat kolme suosituinta lentoyhtiötä, jotka lentävät kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta. Finnair on käyttäjiemme keskuudessa ykkösvaihtoehto, koska 62 % ihmisistä valitsee tämän lentoyhtiön lennon matkustaessaan kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta. Huomioithan, että 9 eri lentoyhtiötä, jotka lentävät alueelle Yhdistynyt kuningaskunta säännöllisesti, joten voit valita muutamasta lisävaihtoehdosta tarvittaessa.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Yhdistynyt kuningaskunta? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Yhdistynyt kuningaskunta kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Yhdistynyt kuningaskunta
Lontoo
Lontoo

Paras aika lentää: Yhdistynyt kuningaskunta

Kun varaat lentoa kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta, muista, että hinnat vaihtelevat riippuen siitä, mihin kaupunkiin tai lentokentälle aiot lentää sekä mihin aikaan vuodesta.

Suosituin kaupunki: Yhdistynyt kuningaskunta

84 % momondon käyttäjistä, jotka lentävät kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta, laskeutuvat yleensä kaupunkiin Lontoo. Lentojen keskimääräinen hinta kaupunkiin Lontoo on 566 €.


Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta

Mitä suosittuja nähtävyyksiä löytyy maasta Yhdistynyt kuningaskunta?

Mille lentokentälle kannattaa lentää, kun haluat vierailla Wimbledon Common?

Kun vierailet Wimbledon Common kaupungissa Lontoo, sitä lähimpänä oleva lentokenttä on Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä.

Mikä on alueen Yhdistynyt kuningaskunta suosituin lentokenttä?

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta?

Lentojen hinnat kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta vaihtelevat useiden tekijöiden mukaan, mutta voit odottaa löytäväsi niinkin alhaisia hintoja kuin 16 € tai jopa 2835 €. Viimeaikaisten lentolipputietojen perusteella olemme havainneet, että lippu kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta hintaan 194 € tai alle on hyvä tarjous 344 € ollessa keskihinta.

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta?

tiistaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta lentohintojen perusteella. lauantaina on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta, yritä välttää lentämistä sunnuntaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.

Mistä on halvinta lentää kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta?

Kohteen Yhdistynyt kuningaskunta halvimmat lennot ovat kentälle Liverpool John Lennonin lentoasema kaupungissa Liverpool, ja keskimääräinen lentohinta on 16 €. Kenttä Lontoo Heathrow’n lentoasema kaupungissa Lontoo sen sijaan on toiseksi halvin vaihtoehto kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta, kun keskimääräinen lentohinta on 17 €.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Yhdistynyt kuningaskunta hinnat?

lentoa Yhdistynyt kuningaskunta hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Yhdistynyt kuningaskunta?

10 toimijaa on valittavissa lentoa Yhdistynyt kuningaskunta joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Yhdistynyt kuningaskunta matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Yhdistynyt kuningaskunta matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Yhdistynyt kuningaskunta. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Yhdistynyt kuningaskunta kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Yhdistynyt kuningaskunta kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Yhdistynyt kuningaskunta: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiLontoo3t 00m44 €
RovaniemiLontoo3t 20m106 €
HelsinkiManchester3t 05m149 €
TurkuLontoo19t 55m153 €
HelsinkiBirmingham6t 05m181 €
TampereLontoo5t 25m184 €
HelsinkiEdinburgh2t 45m193 €
OuluLontoo6t 30m212 €
HelsinkiGlasgow6t 50m230 €
HelsinkiBristol4t 50m233 €
HelsinkiAberdeen6t 30m255 €
TurkuAberdeen17t 45m275 €
VaasaLontoo5t 45m278 €
KemiLontoo14t 55m283 €
HelsinkiSouthampton9t 40m306 €
HelsinkiCardiff11t 55m334 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Isoon-Britanniaan?

Suoria lentoja Suomesta Isoon-Britanniaan operoivat monet eri lentoyhtiöt, ja halvat lennot Isoon-Britanniaan onkin helppo napata laajasta lentotarjonnasta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Lontoon lentokentille lentävät suorin yhteyksin suomalainen Finnair ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Pelkästään Finnair operoi Lontooseen kaksi tai kolme suoraa lentoa päivässä. Käteviä välilaskullisia lentoyhteyksiä Lontooseen liikennöi esimerkiksi skandinaavinen SAS. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Englannin Manchesteriin lentää suorilla lennoilla Finnair. Suomalaislentoyhtiö liikennöi Manchesteriin parhaimmillaan jopa neljä kertaa päivässä. Yhden välilaskun kätevät Manchesterin lennot voit napata puolestaan SAS:n tai Norwegianin lentotarjonnasta. Skotlannin historialliseen Edinburghiin liikennöi Suomen Helsinki-Vantaalta suorin lennoin Finnair. Edullisia välilaskullisia yhteyksiä skotlantilaiskaupunkiin tarjoavat Norwegian ja irlantilainen Ryanair, jotka lentävät Helsinki-Edinburgh-reittiä yhteistyössä. Myös brittiläisen British Airwaysin tarjontaan kuuluvat suorat lennot Lontooseen, Manchesteriin ja Edinburghiin, mutta lentojen operoija on käytännössä aina Finnair.

Milloin on paras aika matkustaa Isoon-Britanniaan?

Jos haluat yhdistää matkallasi edulliset hinnat ja hyvän sään, Ison-Britannian kaupunkeihin kannattaa suunnata keväällä tai kesällä. Esimerkiksi Lontoon seudulla lämpötilat ovat keväällä huhti-toukokuussa noin 13–17 asteen tuntumassa ja syksyllä syys-lokakuussa noin 15–18 asteen tuntumassa. Kevät ja syksy ovat Isossa-Britanniassa – myös suositussa Lontoossa – rauhallisempaa matkailuaikaa, joten lennot ja hotellin voi saada näille vuodenajoille keskimääräistä edullisemmin. Samalla säästyt ruuhkilta Britannian suosituimmissa turistikohteissa. Mikäli Englannin, Walesin tai Skotlannin luonto kiinnostaa, vehreä kevät on erinomaista aikaa Iso-Britannian maaseudulla retkeilyyn. Kesäkuukausina lämpötilat nousevat Isossa-Britanniassa yleensä 20 asteen paremmalle puolelle. Kesäsateet ovat tosin mahdollisia, eli takuuvarmaa aurinkoa Iso-Britannia ei tarjoa. Kesä on joulukuun ohella Iso-Britannian ehdottomasti suosituinta matkailuaikaa, joten lennot ovat kesäkuukausille keskimääräistä kalliimpia. Koska lentotarjonta Britanniaan on todella vilkasta, voit saada kesälomalennotkin kohtuulliseen hintaan, jos varaat ne ajoissa. Talvella sää Isossa-Britanniassa on kolea ja sateinen, mutta talvi on pienen budjetin matkaajille hyvä matkustusaika. Halvat lennot Isoon-Britanniaan on yleensä helppo napata talven viileimmille kuukausille eli tammi-helmikuulle. Joulukuun lennot ovat tavallisesti melko kalliita, sillä lukemattomat matkailijat haluavat nähdä brittikaupungit jouluvalaistuksessaan tai tehdä jouluostokset lontoolaisissa tavarataloissa.

Kuinka kauan kestää lento Isoon-Britanniaan?

Suorat lennot Isoon-Britanniaan ovat nopeita ja helppoja. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta Edinburghiin lentoaika on suorilla lennoilla alkaen kaksi tuntia ja 40 minuuttia. Lontooseen lennot kestävät alkaen noin kolme tuntia ja 10 minuuttia, ja Manchesteriin matka-aika on Helsinki-Vantaan lentoasemalta alkaen noin kolme tuntia. Mikäli valitset välilaskulliset lennot, on lentoaikakin selvästi pidempi. Esimerkiksi Lontooseen välilaskullisten lentojen kesto on alkaen noin viisi tuntia. Mikäli haluat matkustaa Ison-Britannian sisällä, ota käyttöön Britannian sisäiset lennot. Ison-Britanniassa on kattava kotimaan lentojen verkosto, jonka avulla matkailijatkin pääsevät halutessaan tutkimaan saarivaltion jokaista osaa.

Tarvitaanko Isoon-Britanniaan passi tai viisumi?

Matkat Isoon-Britanniaan ovat vaivattomia, sillä maahan matkustavat Suomen kansalaiset eivät tarvitse matkaansa varten viisumia. Iso-Britanniassa on päätetty, että valtio tulee eroamaan EU-alueesta, mutta vielä toistaiseksi Iso-Britannia on osa Euroopan unionia. Tilanteen muuttuessa mahdollisista uusista maahanpääsyvaatimuksista tiedottaa esimerkiksi Iso-Britannian suurlähetystö Helsingissä. Iso-Britannia ei ole Schengen-maa, joten valtion alueelle reissaavien kannattaa varautua monia muita Euroopan maita tiukempiin rajatarkastuksiin. Matkustusasiakirjaksi käy Ison-Britannian matkoilla niin passi kuin virallinen henkilökorttikin.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.