Lennot Yhdistynyt kuningaskunta

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

ietoja lennoista kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta

Yhteenveto Yhdistynyt kuningaskunta lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

11 €

Halvin meno-paluulennon hinta

21 €

Nopein lentoaika

2t 45m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 11 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lontoo Stanstedin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 21 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lontoo Stanstedin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta kohteesta Suomi kestää 2t 45m (Tampere-Pirkkala - Lontoo Stanstedin lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta mukaan lukien Ryanair ja Norwegian.

Halvimmat lennot Yhdistynyt kuningaskunta kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Yhdistynyt kuningaskunta
Lontoo
Lontoo

Paras aika lentää: Yhdistynyt kuningaskunta

Kun varaat lentoa kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta, muista, että hinnat vaihtelevat riippuen siitä, mihin kaupunkiin tai lentokentälle aiot lentää sekä mihin aikaan vuodesta.

Suosituin kaupunki: Yhdistynyt kuningaskunta

76 % momondon käyttäjistä, jotka lentävät kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta, laskeutuvat yleensä kaupunkiin Lontoo. Lentojen keskimääräinen hinta kaupunkiin Lontoo on 75 €.


Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta

Kun vierailet Wimbledon Common kaupungissa Lontoo, sitä lähimpänä oleva lentokenttä on Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä.

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta ovat lentoyhtiön Ryanair tarjoama 10 €, lentoyhtiön Ryanair UK tarjoama 15 € sekä lentoyhtiön easyJet tarjoama 42 €.

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema (suosituin lentokenttä alueella Yhdistynyt kuningaskunta) niin lentoaika on keskimäärin 3t 05m. Jos lennät taas kentältä Tampere-Pirkkala (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Lontoo Heathrow’n lentoasema, keskimääräinen lentoaika on 4t 50m.

Lentojen hinnat kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta vaihtelevat useiden tekijöiden mukaan, mutta voit odottaa löytäväsi niinkin alhaisia hintoja kuin 6 € tai jopa 8047 €. Viimeaikaisten lentolipputietojen perusteella olemme havainneet, että lippu kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta hintaan 484 € tai alle on hyvä tarjous 549 € ollessa keskihinta.

lauantaina on paras viikonpäivä lentää kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta lentohintojen perusteella. tiistaina on toinen edullinen vaihtoehto. Jos haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta, yritä välttää lentämistä torstaina, sillä silloin hinnat ovat korkeimmillaan.Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Yhdistynyt kuningaskunta kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Yhdistynyt kuningaskunta kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Yhdistynyt kuningaskunta: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiLontoo2t 50m21 €
TampereLontoo2t 45m34 €
HelsinkiManchester2t 55m83 €
HelsinkiEdinburgh2t 50m111 €
TurkuLontoo14t 45m120 €
HelsinkiBristol9t 35m124 €
OuluLontoo7t 00m146 €
HelsinkiBirmingham11t 50m171 €
RovaniemiLontoo19t 55m175 €
HelsinkiGlasgow12t 35m180 €
HelsinkiAberdeen22t 30m223 €
HelsinkiNottingham35t 55m249 €
VaasaLontoo8t 05m255 €
TampereEdinburgh9t 10m270 €
KemiLontoo25t 45m274 €
JyväskyläGlasgow12t 40m317 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Suoria lentoja Suomesta Isoon-Britanniaan operoivat monet eri lentoyhtiöt, ja halvat lennot Isoon-Britanniaan onkin helppo napata laajasta lentotarjonnasta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Lontoon lentokentille lentävät suorin yhteyksin suomalainen Finnair ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Pelkästään Finnair operoi Lontooseen kaksi tai kolme suoraa lentoa päivässä. Käteviä välilaskullisia lentoyhteyksiä Lontooseen liikennöi esimerkiksi skandinaavinen SAS. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Englannin Manchesteriin lentää suorilla lennoilla Finnair. Suomalaislentoyhtiö liikennöi Manchesteriin parhaimmillaan jopa neljä kertaa päivässä. Yhden välilaskun kätevät Manchesterin lennot voit napata puolestaan SAS:n tai Norwegianin lentotarjonnasta. Skotlannin historialliseen Edinburghiin liikennöi Suomen Helsinki-Vantaalta suorin lennoin Finnair. Edullisia välilaskullisia yhteyksiä skotlantilaiskaupunkiin tarjoavat Norwegian ja irlantilainen Ryanair, jotka lentävät Helsinki-Edinburgh-reittiä yhteistyössä. Myös brittiläisen British Airwaysin tarjontaan kuuluvat suorat lennot Lontooseen, Manchesteriin ja Edinburghiin, mutta lentojen operoija on käytännössä aina Finnair.

Jos haluat yhdistää matkallasi edulliset hinnat ja hyvän sään, Ison-Britannian kaupunkeihin kannattaa suunnata keväällä tai kesällä. Esimerkiksi Lontoon seudulla lämpötilat ovat keväällä huhti-toukokuussa noin 13–17 asteen tuntumassa ja syksyllä syys-lokakuussa noin 15–18 asteen tuntumassa. Kevät ja syksy ovat Isossa-Britanniassa – myös suositussa Lontoossa – rauhallisempaa matkailuaikaa, joten lennot ja hotellin voi saada näille vuodenajoille keskimääräistä edullisemmin. Samalla säästyt ruuhkilta Britannian suosituimmissa turistikohteissa. Mikäli Englannin, Walesin tai Skotlannin luonto kiinnostaa, vehreä kevät on erinomaista aikaa Iso-Britannian maaseudulla retkeilyyn. Kesäkuukausina lämpötilat nousevat Isossa-Britanniassa yleensä 20 asteen paremmalle puolelle. Kesäsateet ovat tosin mahdollisia, eli takuuvarmaa aurinkoa Iso-Britannia ei tarjoa. Kesä on joulukuun ohella Iso-Britannian ehdottomasti suosituinta matkailuaikaa, joten lennot ovat kesäkuukausille keskimääräistä kalliimpia. Koska lentotarjonta Britanniaan on todella vilkasta, voit saada kesälomalennotkin kohtuulliseen hintaan, jos varaat ne ajoissa. Talvella sää Isossa-Britanniassa on kolea ja sateinen, mutta talvi on pienen budjetin matkaajille hyvä matkustusaika. Halvat lennot Isoon-Britanniaan on yleensä helppo napata talven viileimmille kuukausille eli tammi-helmikuulle. Joulukuun lennot ovat tavallisesti melko kalliita, sillä lukemattomat matkailijat haluavat nähdä brittikaupungit jouluvalaistuksessaan tai tehdä jouluostokset lontoolaisissa tavarataloissa.

Suorat lennot Isoon-Britanniaan ovat nopeita ja helppoja. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta Edinburghiin lentoaika on suorilla lennoilla alkaen kaksi tuntia ja 40 minuuttia. Lontooseen lennot kestävät alkaen noin kolme tuntia ja 10 minuuttia, ja Manchesteriin matka-aika on Helsinki-Vantaan lentoasemalta alkaen noin kolme tuntia. Mikäli valitset välilaskulliset lennot, on lentoaikakin selvästi pidempi. Esimerkiksi Lontooseen välilaskullisten lentojen kesto on alkaen noin viisi tuntia. Mikäli haluat matkustaa Ison-Britannian sisällä, ota käyttöön Britannian sisäiset lennot. Ison-Britanniassa on kattava kotimaan lentojen verkosto, jonka avulla matkailijatkin pääsevät halutessaan tutkimaan saarivaltion jokaista osaa.

Matkat Isoon-Britanniaan ovat vaivattomia, sillä maahan matkustavat Suomen kansalaiset eivät tarvitse matkaansa varten viisumia. Iso-Britanniassa on päätetty, että valtio tulee eroamaan EU-alueesta, mutta vielä toistaiseksi Iso-Britannia on osa Euroopan unionia. Tilanteen muuttuessa mahdollisista uusista maahanpääsyvaatimuksista tiedottaa esimerkiksi Iso-Britannian suurlähetystö Helsingissä. Iso-Britannia ei ole Schengen-maa, joten valtion alueelle reissaavien kannattaa varautua monia muita Euroopan maita tiukempiin rajatarkastuksiin. Matkustusasiakirjaksi käy Ison-Britannian matkoilla niin passi kuin virallinen henkilökorttikin.


Yhdistynyt kuningaskunta: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 50m
Halvin hinta21 €
Helsinki - Manchester reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 55m
Halvin hinta83 €
Helsinki - Edinburgh reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 50m
Halvin hinta111 €
Helsinki - Bristol reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 35m
Halvin hinta124 €
Tampere - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 45m
Halvin hinta34 €
Helsinki - Glasgow reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 35m
Halvin hinta180 €
Helsinki - Birmingham reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 50m
Halvin hinta171 €
Turku - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 45m
Halvin hinta120 €
Oulu - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika7t 00m
Halvin hinta146 €
Tampere - Edinburgh reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 10m
Halvin hinta270 €
Turku - Aberdeen reitin lennot
Lyhyin lentoaika27t 35m
Halvin hinta402 €
Jyväskylä - Edinburgh reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 35m
Halvin hinta545 €
Tampere - Aberdeen reitin lennot
Lyhyin lentoaika21t 55m
Halvin hinta575 €
Helsinki - Aberdeen reitin lennot
Lyhyin lentoaika22t 30m
Halvin hinta223 €
Helsinki - Cardiff reitin lennot
Lyhyin lentoaika20t 05m
Halvin hinta405 €
Rovaniemi - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika19t 55m
Halvin hinta175 €
Kemi - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika25t 45m
Halvin hinta274 €
Helsinki - Southampton reitin lennot
Lyhyin lentoaika27t 00m
Halvin hinta380 €
Turku - Manchester reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 20m
Halvin hinta389 €
Helsinki - Nottingham reitin lennot
Lyhyin lentoaika35t 55m
Halvin hinta249 €

Aloita matkan suunnittelu - Yhdistynyt kuningaskunta


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.