Halvat lennot Riika

Meno-paluu
Economy
San Francisco (SFO)
Riika (RIX)
to 26.11.
to 3.12.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Riika lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Riika lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Riikaan?

Suomalaismatkailijoita houkuttelevat vuoden ympäri halvat lennot Riikaan, Itämeren rannalle. Matkailijoiden onneksi lentolippujen hinnat Riikaan ovat tasaisen edulliset ympäri vuoden, vaikkakin kesälomakausi kesä- ja heinäkuussa nostattaa hintoja hieman.

Kysymykseen, milloin on paras aika matkustaa Riikaan, ei ole yksinkertaista vastausta, sillä kohde on tunnelmallinen vuoden ympäri. Rantakaupunki herää eloon keväisin ja kesäisin, mutta mikäli toiveissa on löytää erityisen halvat lennot Riikaan, kannattaa lennot ostaa esimerkiksi syyskuulle. Riika on hintatasoltaan kohtuullinen kaupunki, joten hotelli- ja matkailupalvelut ovat yleensä myös budjettimatkailijoille sopivia.

Halvimmat lennot ja hotellit voi yleensä löytää tarjouksista, joten seuraa lentotarjouksia ja vertaa hintoja. Milloin lennot Riikaan sitten kannatta ostaa? Vastaus riippuu reissaajan toiveista. Jos haluat taata halvat lennot Riikaan vaikkapa kesälle, osta lennot ainakin pari kuukautta aiemmin. Lentoliput Riikaan voi kuitenkin saada edullisesti myös äkkilähtönä, kun sopiva tarjous osuu kohdalle, ja majoituksen voi kaupungin laajasta tarjonnasta löytää helposti viime tipassakin.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Riika?

Jos et voi matkustaa kohteeseen Riika elokuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen maaliskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 99 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Riika?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Riika noin 41 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 111 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 89 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Riika?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Riika on sunnuntai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Riika sunnuntai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 96 €. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 128 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Riika?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Riika on aamulla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 112 €. Yritä olla ostamatta lippuja illalla, koska ne ovat yleensä noin 132 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.


momondosta löytyneet halvat lennot: Riika Riga Intl

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Riika Riga Intl
Halvin
Sopivin
Nopein
airBaltic
4. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
RIX
Riika Riga Intl
6. joulukuuta
RIX
Riika Riga Intl
1t 00m
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
6. toukokuuta
TKU
Turku
7t 55m
1 välilasku
RIX
Riika Riga Intl
9. toukokuuta
RIX
Riika Riga Intl
7t 20m
1 välilasku
TKU
Turku
airBaltic
6. toukokuuta
TKU
Turku
1t 05m
RIX
Riika Riga Intl
9. toukokuuta
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
TKU
Turku
airBaltic
6. toukokuuta
TKU
Turku
1t 05m
RIX
Riika Riga Intl
9. toukokuuta
RIX
Riika Riga Intl
1t 05m
TKU
Turku
SAS
18. huhtikuuta
TMP
Tampere Tampere-Pirkkala
16t 30m
1 välilasku
RIX
Riika Riga Intl
19. huhtikuuta
RIX
Riika Riga Intl
4t 40m
1 välilasku
TMP
Tampere Tampere-Pirkkala
Useita lentoyhtiöitä
4. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
RIX
Riika Riga Intl
6. joulukuuta
RIX
Riika Riga Intl
21t 40m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Riika Riga Intl

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Riika, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä airBaltic ja SAS
Halvin
Sopivin
Nopein
airBaltic
24. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
RIX
Riika Riga Intl
SAS
30. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
1 välilasku
RIX
Riika Riga Intl
Useita lentoyhtiöitä
30. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 00m
3 välilaskua
RIX
Riika Riga Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Riikaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Riika

Latvian kauniiseen pääkaupunkiin Riikaan lentävät suorilla lennoilla ainakin suomalainen Finnair sekä latvialainen airBaltic, jonka lentoliikenteen tukikohta sijaitsee nimenomaan Riiassa. Jos siis toiveissasi on jatkaa matkaa Riiasta vielä muihin maailman kohteisiin, tarjoaa airBaltic hyvän valikoiman edullisia lentoja etenkin eurooppalaisiin kohteisiin. Yhden välilaskun kera lentoja Helsingistä Riikaan myyvät esimerkiksi SAS ja Norwegian. Riika on Helsingistä käsin täydellinen kaupunkikohde vaikkapa viikonloppumatkalle, sillä lento kaupunkiin kestää lyhimmillään vain reilun tunnin. Riikaan lähtevät lennot ponnistavat Finnairin lennoilla ilmaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta, ja airBalticin suorat lennot Riikaan lähtevät Helsingin lisäksi myös Tampereen lentoasemalta. Riiassa matkustajat ottaa vastaan Riian kansainvälinen lentoasema. Jos reissaat matkatavaroiden kanssa, muista varmistaa, että valitsemaasi lipputyyppiin sisältyy ruumaan kirjattava matkatavara. Edullisimmat lentoliput Riikaan myydään usein vain käsimatkatavaran kera, mutta lisämaksusta voit aina ostaa lisämatkatavaran ruumaan kirjattavaksi.


Miten pääsen lentokentältä Riian keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Riika lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Riian kansainväliseltä lentoasemalta keskustaan kuljettaessa edullisimpia vaihtoehtoja ovat paikallisliikenteen bussit sekä lentokentältä keskustaan liikennöivät minibussit. Junayhteyttä keskustaan ei ainakaan toistaiseksi ole. Bussi 22 kulkee 10–30 minuutin välein ja minibussi 222 yleensä 10–15 minuutin välein. Liput kannattaa ostaa etukäteen, sillä hinta on näin edullisempi. Kummatkin bussilinjat lähtevät liikkeelle P1-parkkialueen tuntumasta. Taksikyydin hinta keskustaan on tyypillisesti noin 12–15 euroa. [Tarkistettu 7.6.2017]


Suositut lentoreitit Riika

Etsityimmät lennot Riika sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Riga lennot
Lyhyin lentoaika
1t 00m
Halvin hinta
90 €
Turku - Riga lennot
Lyhyin lentoaika
1t 05m
Halvin hinta
129 €
Tampere - Riga lennot
Lyhyin lentoaika
16t 30m
Halvin hinta
289 €
Rovaniemi - Riga lennot
Lyhyin lentoaika
5t 30m
Halvin hinta
290 €
Näytä lisää

Liikkuminen Riiassa?

Riian kaupungin sisällä matkailijoidenkin on helppo liikkua raitiovaunuilla, busseilla, trolleybusseilla ja minibusseilla. Viikonloppuisin kaupungissa liikkuvat yöbussit. Julkisesta kulkuvälineestä hankittuna yksittäisen matkalipun hinta on Riiassa noin 2 euroa, sarjalipuilla ja vastaavilla hinta on selvästi edullisempi. Kaupungissa pitkällä lomalla olevien kannattaa harkita keltaisen e-ticket-kortin ostamista; korttiin saa ladata matka-aikaa haluamalleen aikajaksolle. 24 tunnin lippu kaikille reiteille on hinnaltaan 5 euroa ja 3 päivän lippu kaikille reiteille 10 euroa. Minibusseissa ja öisin kulkevissa busseissa pätee eri hinnasto. [Tarkistettu 7.6.2017]

Myös taksit ovat Riiassa kohtuuhintaisia. Käytä kaupungissa ainoastaan virallisia takseja ja pidä huoli, että kuski laittaa mittarin päälle. Keskustassa taksimatkaan harvemmin kuluu noin 6–7 euroa enempää. Taksin voi tilata halutessaan etukäteen puhelimitse. [Tarkistettu 7.6.2017]


Tarvitaanko Riikaan passi?

Latvia on Euroopan unionin jäsenmaa Suomen tavoin ja se kuuluu myös Schengen-alueeseen, joten siellä rajatarkastuksia ei tehdä Suomen kansalaisille. Tämä merkitsee, että suomalaismatkailijan ei ole pakko kuljettaa mukanaan passia. Riikaan lentävillä on kuitenkin aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti. Matkustusasiakirjasta kannattaa ottaa myös kopio, esimerkiksi katoamisen varalta. Ajokortti tai muu vastaava, esimerkiksi Kela-kortti, ei sovi matkustusdokumentiksi. Latvian ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille on helppo jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta. Riiassa on myös Suomen Latvian-suurlähetystö, joka auttaa suomalaisia tarpeen tullen esimerkiksi passien varkaustapauksissa ja muissa vakavissa ongelmissa. Suurlähetystön yhteystiedot voi löytää sivulta http://www.finland.lv/.


Lentolippu varattuna kohteeseen Riika? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Riikaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Riikaan?

Matkat Riikaan ovat edullisia ympäri vuoden, mutta seuraa lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Riian nähtävyydet?

Pyhän Pietarin kirkko, Latvian kansallismuseo ja Vapauden muistomerkki kuuluvat historiallisen kaupungin suosikkinähtävyyksiin.

Mitä mukaan matkalle Riikaan?

Kaiken tarvittavan saat periltä Riiasta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Riiassa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Riiassa turvallista?

Riika on turvallinen kaupunki, mutta varo taskuvarkaita, äläkä jätä autoon arvotavaraa. Ota sairastapauksen varalta mukaan Eurooppalainen sairasvakuutuskortti.

Voiko Riiassa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Riiassa?

Hyvästä palvelusta jätetään pieni juomaraha.

Millainen on Riikan hintataso?

Riika on Suomea edullisempi, esimerkiksi ravintolaruoka on puolet halvempaa.

Mikä on aikaero Suomi-Latvia?

Aikaeroa ei ole.

Mikä on etäisyys Helsinki-Riika?

Välimatka on hieman alle 400 kilometriä.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka