Halvat lennot Riika

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Riika

Yhteenveto Riika lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

7 €

Halvin meno-paluulennon hinta

11 €

Nopein lentoaika

1t 00m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Riika kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 7 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Riika Riga Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Riika kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 11 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Riika Riga Intl).
Nopein lento kohteeseen Riika kohteesta Suomi kestää 1t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Riika Riga Intl).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Riika mukaan lukien Finnair, airBaltic ja Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Riika lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Riika lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Riika

HALVIN REITTI Helsinki - Riika

Helsinki (HEL) - Riika (RIX)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Riika kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Riika Riga Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 126 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ RIIKAelokuu15% halvempielokuu aikana Helsinki - Riika lennot maksavat keskimäärin vain 107 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE RIIKA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu27% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Riika lentojen keskimääräinen hinta on 160 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN RIIKA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu667% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Riika kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Riika?

Suomalaismatkailijoita houkuttelevat vuoden ympäri halvat lennot Riikaan, Itämeren rannalle. Matkailijoiden onneksi lentolippujen hinnat Riikaan ovat tasaisen edulliset ympäri vuoden, vaikkakin kesälomakausi kesä- ja heinäkuussa nostattaa hintoja hieman.

Kysymykseen, milloin on paras aika matkustaa Riikaan, ei ole yksinkertaista vastausta, sillä kohde on tunnelmallinen vuoden ympäri. Rantakaupunki herää eloon keväisin ja kesäisin, mutta mikäli toiveissa on löytää erityisen halvat lennot Riikaan, kannattaa lennot ostaa esimerkiksi syyskuulle. Riika on hintatasoltaan kohtuullinen kaupunki, joten hotelli- ja matkailupalvelut ovat yleensä myös budjettimatkailijoille sopivia.

Halvimmat lennot ja hotellit voi yleensä löytää tarjouksista, joten seuraa lentotarjouksia ja vertaa hintoja. Milloin lennot Riikaan sitten kannatta ostaa? Vastaus riippuu reissaajan toiveista. Jos haluat taata halvat lennot Riikaan vaikkapa kesälle, osta lennot ainakin pari kuukautta aiemmin. Lentoliput Riikaan voi kuitenkin saada edullisesti myös äkkilähtönä, kun sopiva tarjous osuu kohdalle, ja majoituksen voi kaupungin laajasta tarjonnasta löytää helposti viime tipassakin.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Riika kohteeseen Suomi on elokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 107 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Riika elokuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 112 €.

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Riika noin 41 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 126 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Riika tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Riika hintaan 11 €.

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Riika on maanantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 30 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä tiistai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 109 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Riika.

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Riika lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 18 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Riika, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Ajankohtana illalla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Riika, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 113 € lippua kohden.momondosta löytyneet halvat lennot: Riika

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Riika
Ryanair
30. toukokuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
RIX05:35Riika Riga Intl
2. kesäkuuta
RIX03:00Riika Riga Intl
1t 05m
HEL04:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
30. toukokuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
RIX05:35Riika Riga Intl
1. kesäkuuta
RIX08:30Riika Riga Intl
1t 05m
HEL09:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
13. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
RIX05:35Riika Riga Intl
15. kesäkuuta
RIX08:30Riika Riga Intl
1t 05m
HEL09:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
12. kesäkuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
RIX13:15Riika Riga Intl
17. kesäkuuta
RIX02:45Riika Riga Intl
1t 05m
HEL03:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
1. kesäkuuta
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
RIX11:05Riika Riga Intl
3. kesäkuuta
RIX02:45Riika Riga Intl
1t 05m
HEL03:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
12. kesäkuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
RIX13:15Riika Riga Intl
16. kesäkuuta
RIX03:00Riika Riga Intl
1t 05m
HEL04:05Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Riika

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Riika, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Ryanair ja airBaltic
Ryanair
6. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
RIX05:35Riika Riga Intl
Ryanair
12. kesäkuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
RIX13:15Riika Riga Intl
Ryanair
30. toukokuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
RIX05:35Riika Riga Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Riika?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Riika

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Riika?

Ryanair, Finnair, airBaltic ja Scandinavian Airlines ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Riika rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Riika näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Finnair lennot kohteeseen Riika

Kohteeseen Riika on normaalina viikkona 15 Finnair lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Helsinki-Vantaan lentoasema ja paras momondossa nähty Finnair lipun hinta on 57 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Riika). Finnair lentoyhtiö on saanut 7,7 94 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Riika

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Riika voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 128 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 10 lentojen, joita Scandinavian Airlines liikennöi kohteeseen Riika normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Scandinavian Airlines lento kohteeseen Riika lähtee kohteesta Tukholma Arlandan kansainvälinen lentoasema. momondon käyttäjät ovat arvioineet Scandinavian Airlines 7,5/10 pisteen arvoiseksi 158 arvostelujen perusteella.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Riika

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Riika
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
airBalticHintaalk. 61 €1. luokkaArvostelut
7,0
Etsi airBaltic lentoja

   Riika ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Riika lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Riian kansainväliseltä lentoasemalta keskustaan kuljettaessa edullisimpia vaihtoehtoja ovat paikallisliikenteen bussit sekä lentokentältä keskustaan liikennöivät minibussit. Junayhteyttä keskustaan ei ainakaan toistaiseksi ole. Bussi 22 kulkee 10–30 minuutin välein ja minibussi 222 yleensä 10–15 minuutin välein. Liput kannattaa ostaa etukäteen, sillä hinta on näin edullisempi. Kummatkin bussilinjat lähtevät liikkeelle P1-parkkialueen tuntumasta. Taksikyydin hinta keskustaan on tyypillisesti noin 12–15 euroa.


   Riika: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Riika
   Helsinki - Riika reitin lennot
   Lyhyin lentoaika1t 00m
   Halvin hinta14 €
   Tampere - Riika reitin lennot
   Lyhyin lentoaika1t 10m
   Halvin hinta88 €
   Turku - Riika reitin lennot
   Lyhyin lentoaika1t 05m
   Halvin hinta61 €
   Rovaniemi - Riika reitin lennot
   Lyhyin lentoaika11t 30m
   Halvin hinta165 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Riika

   Riian kaupungin sisällä matkailijoidenkin on helppo liikkua raitiovaunuilla, busseilla, trolleybusseilla ja minibusseilla. Viikonloppuisin kaupungissa liikkuvat yöbussit. Julkisesta kulkuvälineestä hankittuna yksittäisen matkalipun hinta on Riiassa noin 2 euroa, sarjalipuilla ja vastaavilla hinta on selvästi edullisempi. Kaupungissa pitkällä lomalla olevien kannattaa harkita keltaisen e-ticket-kortin ostamista; korttiin saa ladata matka-aikaa haluamalleen aikajaksolle. 24 tunnin lippu kaikille reiteille on hinnaltaan 5 euroa ja 3 päivän lippu kaikille reiteille 10 euroa. Minibusseissa ja öisin kulkevissa busseissa pätee eri hinnasto.

   Myös taksit ovat Riiassa kohtuuhintaisia. Käytä kaupungissa ainoastaan virallisia takseja ja pidä huoli, että kuski laittaa mittarin päälle. Keskustassa taksimatkaan harvemmin kuluu noin 6–7 euroa enempää. Taksin voi tilata halutessaan etukäteen puhelimitse.


   Kohteen Riika viisumivaatimukset

   Latvia on Euroopan unionin jäsenmaa Suomen tavoin ja se kuuluu myös Schengen-alueeseen, joten siellä rajatarkastuksia ei tehdä Suomen kansalaisille. Tämä merkitsee, että suomalaismatkailijan ei ole pakko kuljettaa mukanaan passia. Riikaan lentävillä on kuitenkin aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti. Matkustusasiakirjasta kannattaa ottaa myös kopio, esimerkiksi katoamisen varalta. Ajokortti tai muu vastaava, esimerkiksi Kela-kortti, ei sovi matkustusdokumentiksi. Latvian ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille on helppo jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta. Riiassa on myös Suomen Latvian-suurlähetystö, joka auttaa suomalaisia tarpeen tullen esimerkiksi passien varkaustapauksissa ja muissa vakavissa ongelmissa. Suurlähetystön yhteystiedot voi löytää sivulta http://www.finland.lv/.


   Aloita matkan suunnittelu - Riika


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Riika

   Matkat Riikaan ovat edullisia ympäri vuoden, mutta seuraa lentotarjouksia.

   Pyhän Pietarin kirkko, Latvian kansallismuseo ja Vapauden muistomerkki kuuluvat historiallisen kaupungin suosikkinähtävyyksiin.

   Kaiken tarvittavan saat periltä Riiasta.

   Riika on turvallinen kaupunki, mutta varo taskuvarkaita, äläkä jätä autoon arvotavaraa. Ota sairastapauksen varalta mukaan Eurooppalainen sairasvakuutuskortti.

   Kraanavesi on juomakelpoista.

   Hyvästä palvelusta jätetään pieni juomaraha.

   Riika on Suomea edullisempi, esimerkiksi ravintolaruoka on puolet halvempaa.

   Aikaeroa ei ole.

   Välimatka on hieman alle 400 kilometriä.


   Miksi käyttää momondo?

   Oikean lennon löytäminen kohteeseen Riika on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Riika nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

   Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Riika tällä käytännöllä.

   momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Riika. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

   Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Riika niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Riika lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.