Etsi halvat lennot Riika

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 12/2
su 19/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Riika

Yhteenveto Riika lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

24 €

Halvin meno-paluulennon hinta

42 €

Nopein lentoaika

1t 00m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Riika kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 24 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Riika Riga Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Riika kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 42 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Riika Riga Intl).
Nopein lento kohteeseen Riika kohteesta Suomi kestää 1t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Riika Riga Intl).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Riika mukaan lukien Finnair, airBaltic ja Norwegian.

Riika lentotiedot ja trendit

Tutustu Riika lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Riika?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Riika kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 57 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Riika marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa lokakuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 59 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Riika?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Riika on keskiviikko, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 34 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 93 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Riika.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Riika?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Riika lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 19 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Riika, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Ajankohtana illalla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Riika, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 77 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Riika?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Riika kestää yleensä 1t jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Riika Riga Intl kentälle (Riika suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Tampere-Pirkkala kohteeseen Riika Riga Intl, lentoaika on noin 1t 10m.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Riika?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Riika noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 75 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Riika tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Riika hintaan 51 €.

Halvimmat lennot kaupungin Riika lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Riika lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Riika

HALVIN REITTI Helsinki - Riika

Helsinki (HEL) - Riika (RIX)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Riika kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Riika Riga Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 75 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ RIIKAmarraskuu24% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Riika lennot maksavat keskimäärin vain 57 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE RIIKA KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu37% kalliimpihelmikuu aikana Helsinki - Riika lentojen keskimääräinen hinta on 103 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN RIIKA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu601% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Riika kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Riika

Suomalaismatkailijoita houkuttelevat vuoden ympäri halvat lennot Riikaan, Itämeren rannalle. Matkailijoiden onneksi lentolippujen hinnat Riikaan ovat tasaisen edulliset ympäri vuoden, vaikkakin kesälomakausi kesä- ja heinäkuussa nostattaa hintoja hieman.

Kysymykseen, milloin on paras aika matkustaa Riikaan, ei ole yksinkertaista vastausta, sillä kohde on tunnelmallinen vuoden ympäri. Rantakaupunki herää eloon keväisin ja kesäisin, mutta mikäli toiveissa on löytää erityisen halvat lennot Riikaan, kannattaa lennot ostaa esimerkiksi syyskuulle. Riika on hintatasoltaan kohtuullinen kaupunki, joten hotelli- ja matkailupalvelut ovat yleensä myös budjettimatkailijoille sopivia.

Halvimmat lennot ja hotellit voi yleensä löytää tarjouksista, joten seuraa lentotarjouksia ja vertaa hintoja. Milloin lennot Riikaan sitten kannatta ostaa? Vastaus riippuu reissaajan toiveista. Jos haluat taata halvat lennot Riikaan vaikkapa kesälle, osta lennot ainakin pari kuukautta aiemmin. Lentoliput Riikaan voi kuitenkin saada edullisesti myös äkkilähtönä, kun sopiva tarjous osuu kohdalle, ja majoituksen voi kaupungin laajasta tarjonnasta löytää helposti viime tipassakin.


momondosta löytyneet halvat lennot: Riika

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Riika
Useita lentoyhtiöitä
6. maaliskuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
RIX18:45Riika Riga Intl
8. maaliskuuta
RIX18:20Riika Riga Intl
1t 00m
HEL19:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
10. maaliskuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
RIX12:40Riika Riga Intl
13. maaliskuuta
RIX17:10Riika Riga Intl
1t 05m
HEL18:15Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
10. maaliskuuta
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
RIX01:20Riika Riga Intl
13. maaliskuuta
RIX19:20Riika Riga Intl
1t 00m
HEL20:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
27. helmikuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
RIX18:45Riika Riga Intl
3. maaliskuuta
RIX10:05Riika Riga Intl
1t 05m
HEL11:10Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
22. helmikuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
RIX17:20Riika Riga Intl
4. maaliskuuta
RIX18:20Riika Riga Intl
1t 00m
HEL19:20Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
8. maaliskuuta
TMP00:15Tampere-Pirkkala
1t 10m
RIX01:25Riika Riga Intl
15. maaliskuuta
RIX19:25Riika Riga Intl
1t 10m
TMP20:35Tampere-Pirkkala

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Riika

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Riika, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Ryanair ja airBaltic
Ryanair
20. helmikuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
RIX18:45Riika Riga Intl
Ryanair
13. helmikuuta
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 05m
RIX18:45Riika Riga Intl
airBaltic
4. maaliskuuta
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
RIX01:20Riika Riga Intl

Muut matkustamoluokat Riika lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Riika lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Riika?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Riika

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Riika?

Ryanair, airBaltic, Finnair ja Ukraine International Airlines ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Riika rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Riika näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Finnair lennot kohteeseen Riika

Kohteeseen Riika on normaalina viikkona 13 Finnair lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Helsinki-Vantaan lentoasema ja paras momondossa nähty Finnair lipun hinta on 53 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Riika). Finnair lentoyhtiö on saanut 7,6 329 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

airBaltic lennot kohteeseen Riika

airBaltic lennot kohteeseen Riika voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 31 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 27 lentojen, joita airBaltic liikennöi kohteeseen Riika normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön airBaltic lento kohteeseen Riika lähtee kohteesta Tallinna Ulemiste. momondon käyttäjät ovat arvioineet airBaltic 7,2/10 pisteen arvoiseksi 32 arvostelujen perusteella.


Riika ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Riika lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Riian kansainväliseltä lentoasemalta keskustaan kuljettaessa edullisimpia vaihtoehtoja ovat paikallisliikenteen bussit sekä lentokentältä keskustaan liikennöivät minibussit. Junayhteyttä keskustaan ei ainakaan toistaiseksi ole. Bussi 22 kulkee 10–30 minuutin välein ja minibussi 222 yleensä 10–15 minuutin välein. Liput kannattaa ostaa etukäteen, sillä hinta on näin edullisempi. Kummatkin bussilinjat lähtevät liikkeelle P1-parkkialueen tuntumasta. Taksikyydin hinta keskustaan on tyypillisesti noin 12–15 euroa.


Riika: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Riika
Helsinki - Riika reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta42 €
Tampere - Riika reitin lennot
Nopein lentoaika1t 10m
Halvin hinta60 €
Turku - Riika reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta61 €
Rovaniemi - Riika reitin lennot
Nopein lentoaika11t 05m
Halvin hinta284 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Riika

Riian kaupungin sisällä matkailijoidenkin on helppo liikkua raitiovaunuilla, busseilla, trolleybusseilla ja minibusseilla. Viikonloppuisin kaupungissa liikkuvat yöbussit. Julkisesta kulkuvälineestä hankittuna yksittäisen matkalipun hinta on Riiassa noin 2 euroa, sarjalipuilla ja vastaavilla hinta on selvästi edullisempi. Kaupungissa pitkällä lomalla olevien kannattaa harkita keltaisen e-ticket-kortin ostamista; korttiin saa ladata matka-aikaa haluamalleen aikajaksolle. 24 tunnin lippu kaikille reiteille on hinnaltaan 5 euroa ja 3 päivän lippu kaikille reiteille 10 euroa. Minibusseissa ja öisin kulkevissa busseissa pätee eri hinnasto.

Myös taksit ovat Riiassa kohtuuhintaisia. Käytä kaupungissa ainoastaan virallisia takseja ja pidä huoli, että kuski laittaa mittarin päälle. Keskustassa taksimatkaan harvemmin kuluu noin 6–7 euroa enempää. Taksin voi tilata halutessaan etukäteen puhelimitse.


Kohteen Riika viisumivaatimukset

Latvia on Euroopan unionin jäsenmaa Suomen tavoin ja se kuuluu myös Schengen-alueeseen, joten siellä rajatarkastuksia ei tehdä Suomen kansalaisille. Tämä merkitsee, että suomalaismatkailijan ei ole pakko kuljettaa mukanaan passia. Riikaan lentävillä on kuitenkin aina oltava mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti. Matkustusasiakirjasta kannattaa ottaa myös kopio, esimerkiksi katoamisen varalta. Ajokortti tai muu vastaava, esimerkiksi Kela-kortti, ei sovi matkustusdokumentiksi. Latvian ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille on helppo jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta. Riiassa on myös Suomen Latvian-suurlähetystö, joka auttaa suomalaisia tarpeen tullen esimerkiksi passien varkaustapauksissa ja muissa vakavissa ongelmissa. Suurlähetystön yhteystiedot voi löytää sivulta http://www.finland.lv/.


Aloita matkan suunnittelu - Riika


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Riika

Matkat Riikaan ovat edullisia ympäri vuoden, mutta seuraa lentotarjouksia.

Pyhän Pietarin kirkko, Latvian kansallismuseo ja Vapauden muistomerkki kuuluvat historiallisen kaupungin suosikkinähtävyyksiin.

Kaiken tarvittavan saat periltä Riiasta.

Riika on turvallinen kaupunki, mutta varo taskuvarkaita, äläkä jätä autoon arvotavaraa. Ota sairastapauksen varalta mukaan Eurooppalainen sairasvakuutuskortti.

Kraanavesi on juomakelpoista.

Hyvästä palvelusta jätetään pieni juomaraha.

Riika on Suomea edullisempi, esimerkiksi ravintolaruoka on puolet halvempaa.

Aikaeroa ei ole.

Välimatka on hieman alle 400 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Riika on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Riika nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Riika tällä käytännöllä.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Riika. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Riika niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Riika lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.