Lennot Eurooppa Saksa Düsseldorf

Halvat lennot Düsseldorfiin

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Düsseldorf (DUS)
pe 18.6.
pe 25.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Düsseldorf lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Düsseldorf lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Düsseldorf

HALVIN REITTI Helsinki - Düsseldorf

Helsinki (HEL) - Köln (CGN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Düsseldorf kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kölnin–Bonnin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 190 €


Milloin on paras aika matkustaa Düsseldorfiin?

Reinin varrella sijaitseva Düsseldorf on yksi Saksan suosituimmista kaupunkikohteista, ja halvat lennot Düsseldorfiin tekevät matkoista kaupunkiin houkuttelevia kaikkina vuodenaikoina. Lentolippujen hinnat keskieurooppalaiseen kaupunkiin ovat kohtuulliset ympäri vuoden, mutta lentotarjousten avulla pelkät lennot Düsseldorfiin voi saada aivan erityisen edullisesti.

Milloin on paras aika matkustaa Düsseldorfiin? Jos kiikarissa on nimenomaan halvat lennot Düsseldorfiin, halvimmat lennot ja hotellin voi varata alku- ja loppuvuodelle, esimerkiksi maaliskuulle ja marraskuulle. Mikäli haluat nauttia Saksan lämpimästä kesäauringosta ja yli 20 lämpöasteesta, lentoliput Düsseldorfiin kannattaa hankkia kesäksi. Heinäkuussa hotellit ja lennot ovat tosin kalleimmillaan, samoin kuin joulukuussa.

Jos pohdit, milloin halvat lennot Düsseldorfiin kannattaa varata, yleensä sopiva aika on noin kaksi kuukautta ennen matkaa. Esimerkiksi vuokra-auton ja majoituksen saa yleensä myös edullisimmin ajoissa varattuna.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Düsseldorf?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Düsseldorf paikasta Berliini ovat löytäneet lentoja 84 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Düsseldorf. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Düsseldorf alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Düsseldorf?

kesäkuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Düsseldorf kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 162 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Düsseldorf kesäkuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 166 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Düsseldorf?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Düsseldorf on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 192 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Düsseldorf tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Düsseldorf hintaan 150 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Düsseldorf?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Düsseldorf kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 183 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Düsseldorf lauantai aikana on 214 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Düsseldorf?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Düsseldorf on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Düsseldorf voi maksaa jopa niin vähän kuin 165 €. Lennot kaupunkiin Düsseldorf ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 213 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Löytyykö kaupungin Düsseldorf lähettyviltä muita lentokenttiä?

Kölnin–Bonnin lentoasema lentokenttä, Düsseldorf Weeze lentokenttä, Dortmund lentokenttä, Muenster lentokenttä tai Paderborn lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Düsseldorf.

Voiko kaupunkiin Düsseldorf lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Düsseldorf Weeze lentokenttä keskimääräiseen hintaan 83 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Duesseldorf Intl

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Duesseldorf Intl
airBaltic
30. kesäkuuta
HEL09:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 50m
1 välilasku
DUS14:40Duesseldorf Intl
23. heinäkuuta
DUS14:25Duesseldorf Intl
4t 55m
1 välilasku
HEL19:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
30. syyskuuta
HEL04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 55m
2 välilaskua
DUS09:55Duesseldorf Intl
6. lokakuuta
DUS07:45Duesseldorf Intl
3t 55m
1 välilasku
HEL11:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
25. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 20m
1 välilasku
DUS09:50Duesseldorf Intl
5. elokuuta
DUS09:40Duesseldorf Intl
5t 05m
1 välilasku
HEL14:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
13. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 50m
1 välilasku
DUS07:20Duesseldorf Intl
16. elokuuta
DUS10:40Duesseldorf Intl
9t 10m
1 välilasku
HEL19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. heinäkuuta
HEL05:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 20m
2 välilaskua
DUS16:15Duesseldorf Intl
14. heinäkuuta
DUS14:25Duesseldorf Intl
4t 55m
1 välilasku
HEL19:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. heinäkuuta
HEL08:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 45m
2 välilaskua
DUS19:25Duesseldorf Intl
21. heinäkuuta
DUS02:40Duesseldorf Intl
9t 20m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Duesseldorf Intl

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Düsseldorf, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä SAS ja airBaltic
Finnair
14. heinäkuuta
HEL03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 30m
DUS06:10Duesseldorf Intl
Finnair
23. kesäkuuta
HEL03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 30m
DUS06:10Duesseldorf Intl
airBaltic
25. kesäkuuta
HEL09:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 50m
1 välilasku
DUS14:40Duesseldorf Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Düsseldorfiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Düsseldorf

Suorat lennot Helsingistä Düsseldorfiin lentää suomalainen lentoyhtiö Finnair. Lentoja on tarjolla parhaimmillaan jopa neljä päivässä, ja suorien lentojen lentoaika on noin 2 tuntia 30 minuuttia. Helsingistä lähtevät lennot starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Matkat Düsseldorfiin on mahdollista saada edulliseen hintaan myös vaihtokenttien kautta, ja vaihdollisia lentoja kaupunkiin tarjoavat ainakin SAS, airberlin, Lufthansa, CSA, airBaltic ja KLM – lentovalikoima on siis laaja. Vaihdollisten lentojen lentoaika on vähintään 3 tuntia 30 minuuttia, usein enemmänkin. Tarkista lentolippusi matkatavararajoitukset, sillä yleensä edullisimpiin lipputyyppeihin kuuluu vain käsimatkatavara.


Miten pääsen lentokentältä Düsseldorfin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Düsseldorf lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lähes kaikki halvat lennot Düsseldorfiin saapuvat Düsseldorfin kansainväliselle lentoasemalle, mutta kaupunkiin lentäviä halpalentoyhtiöitä palvelee myös 80 kilometrin päässä sijaitseva Weezen lentokenttä. Düsseldorfin lentoasemalta keskustaan pääsee kätevimmin S-Bahn S11 -junalla, ja juna-asemalle päästäkseen matkustajien on otettava SkyTrain-lentokenttäjuna. Myös esimerkiksi busseja on tarjolla. Weezen lentokentältä viiden minuutin bussimatkan päässä sijaitsee juna-asema, mutta junaa nopeampi vaihtoehto on Flibcon-lentokenttäbussi.


Suositut lentoreitit Düsseldorfiin

Etsityimmät lennot Düsseldorfiin sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Düsseldorf reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 30m
Halvin hinta
163 €
Oulu - Düsseldorf reitin lennot
Lyhyin lentoaika
12t 10m
Halvin hinta
273 €

Liikkuminen Düsseldorfissa?

Kaunista Düsseldorfia on mukava ihailla jalkaisin, mutta useimmat matkailijoista tutustuvat kaupunkiin myös sen kattavan joukkoliikennejärjestelmän avulla. Tärkeimpiä kulkuvälineitä kaupungissa ovat bussit ja raitiovaunut, ja kätevimmin matkailija pääsee liikkumaan niillä ostamalla päivälipun (Tagesticket). Lipulla julkisia liikennevälineitä saa käyttää rajoituksetta vuorokauden ajan. Lipun voi ostaa yhdelle henkilölle tai maksimissaan viiden hengen ryhmälle. Yhden hegen päivälipun hinta on noin 6,80 euroa; kertalipun hinta on noin 2,70 euroa. [Tarkistettu 27.6.2017]

Jos olet kiinnostunut tutustumaan kaupungin museoihin ja muihin nähtävyyksiin, paras vaihtoehto on ostaa DüsseldorfCard-kortti. Kortilla saa käyttää myös busseja ja raitiovaunuja, ja sen avulla voi myös tutustua lähemmin Reinjoen maisemiin. Päiväkortti maksaa yhdeltä hengeltä vain noin 9 euroa ja esimerkiksi kolmen päivän kortti noin 19 euroa. [Tarkistettu 27.6.2017]


Tarvitaanko Düsseldorfiin passi?

Saksa kuuluu Suomen tavoin EU- ja Schengen-alueeseen, joten passia ei ole välttämätöntä ottaa mukaan Düsseldorfin matkalle. Lentomatkoilla on kuitenkin suositeltavaa pitää mukana joko voimassa olevaa passia tai virallista henkilökorttia, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan tarpeen tullen lentokentillä ja kohdekaupungissa. Monissa Schengen-alueeseen kuuluvissa EU-maissa maassa asuvien tai oleskelevien on esimerkiksi poliisin pyynnöstä esitettävä virallinen henkilötodistus. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi kansainvälisillä lennoilla. Passi tai henkilökortti kannattaa skannata varmuuden vuoksi talteen omaan sähköpostiin. Suomen Berliinin-suurlähetystö auttaa Suomen kansalaisia vakavissa ongelmatilanteissa matkalla. Sen yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finnland.de/. Düsseldorfissa sijaitsee puolestaan Suomen kunniakonsulaatti, jonka yhteystiedot löytyvät nekin suurlähetystön sivujen kautta. Saksaan liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös aina ulkomaille matkustettaessa tehdä matkustusilmoituksen.


Vinkkejä Düsseldorfiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Düsseldorfiin?

Halvat lennot Düsseldorfiin saa suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Vertaa hintoja myös eri viikonpäivien välillä.

Kiinnostavatko Düsseldorfin nähtävyydet?

Esimerkiksi Düsseldorfin vanhakaupunki, Reinin rantamaisemat ja Düsseldorf-Kaiserswerthin kaupunginosa kuuluvat alueen vetonauloihin.

Mitä mukaan matkalle Düsseldorfiin?

Saat kaiken tarvittavan paikan päältä. Suomi-saksa-sanakirjasta voi olla hyötyä, vaikka Saksassa puhutaankin laajalti englantia.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Düsseldorfiin

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Düsseldorfissa turvallista?

Düsseldorf on turvallinen matkailukaupunki. Eurooppalainen sairaanhoitokortti kannattaa ottaa mukaan sairastapauksen varalta.

Voiko Düsseldorfissa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Düsseldorfissa?

Pienen tipin jättäminen on Saksassa kohteliasta.

Millainen on Düsseldorfin hintataso?

Matkailijoille suunnattujen palvelujen, esimerkiksi ravintoloiden, hinnat ovat samaa tasoa tai hieman edullisemmat kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Saksa?

Saksassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki- Düsseldorf?

Teitä pitkin välimatka on noin 1 800 kilometriä.


Lennot Eurooppa Saksa Düsseldorf
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka