Halvat lennot Düsseldorf

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Düsseldorf

Yhteenveto Düsseldorf lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

41 €

Halvin meno-paluulennon hinta

128 €

Nopein lentoaika

4t 40m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Düsseldorf kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 41 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Düsseldorf Weeze).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Düsseldorf kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 128 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Düsseldorf Weeze).
Nopein lento kohteeseen Düsseldorf kohteesta Suomi kestää 4t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Duesseldorf Intl).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Düsseldorf mukaan lukien Scandinavian Airlines ja Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Düsseldorf lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Düsseldorf lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Duesseldorf Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Düsseldorf

Helsinki (HEL) - Eindhoven (EIN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Düsseldorf kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Eindhoven, jolloin hinta on keskimääräinen 204 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Düsseldorf?

Reinin varrella sijaitseva Düsseldorf on yksi Saksan suosituimmista kaupunkikohteista, ja halvat lennot Düsseldorfiin tekevät matkoista kaupunkiin houkuttelevia kaikkina vuodenaikoina. Lentolippujen hinnat keskieurooppalaiseen kaupunkiin ovat kohtuulliset ympäri vuoden, mutta lentotarjousten avulla pelkät lennot Düsseldorfiin voi saada aivan erityisen edullisesti.

Milloin on paras aika matkustaa Düsseldorfiin? Jos kiikarissa on nimenomaan halvat lennot Düsseldorfiin, halvimmat lennot ja hotellin voi varata alku- ja loppuvuodelle, esimerkiksi maaliskuulle ja marraskuulle. Mikäli haluat nauttia Saksan lämpimästä kesäauringosta ja yli 20 lämpöasteesta, lentoliput Düsseldorfiin kannattaa hankkia kesäksi. Heinäkuussa hotellit ja lennot ovat tosin kalleimmillaan, samoin kuin joulukuussa.

Jos pohdit, milloin halvat lennot Düsseldorfiin kannattaa varata, yleensä sopiva aika on noin kaksi kuukautta ennen matkaa. Esimerkiksi vuokra-auton ja majoituksen saa yleensä myös edullisimmin ajoissa varattuna.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Düsseldorf paikasta Budapest ovat löytäneet lentoja 76 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Düsseldorf. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Düsseldorf alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

kesäkuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Düsseldorf kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 187 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Düsseldorf kesäkuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 191 €.

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Düsseldorf on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 221 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Düsseldorf tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Düsseldorf hintaan 128 €.

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Düsseldorf kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 211 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Düsseldorf lauantai aikana on 246 €.

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Düsseldorf on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Düsseldorf voi maksaa jopa niin vähän kuin 190 €. Lennot kaupunkiin Düsseldorf ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 245 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kölnin–Bonnin lentoasema lentokenttä, Düsseldorf Weeze lentokenttä, Dortmund lentokenttä, Muenster lentokenttä tai Paderborn lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Düsseldorf.

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Düsseldorf keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Kölnin–Bonnin lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 171 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Kyllä, voit matkustaa naapurustoon Angermund lentämällä kaupungissa Düsseldorf sijaitsevalle Duesseldorf Intl kentälle (Angermund on 5,8 km päässä kentältä).

Duesseldorf Intl on lähinnä Messe Dusseldorf sijaitseva kenttä kaupungissa Düsseldorf (etäisyys: 3,0 km).momondosta löytyneet halvat lennot: Düsseldorf

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Düsseldorf
Ryanair
15. kesäkuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 35m
2 välilaskua
NRN11:10Düsseldorf Weeze
20. kesäkuuta
NRN14:05Düsseldorf Weeze
25t 40m
2 välilaskua
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
16. kesäkuuta
HEL11:10Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 35m
2 välilaskua
NRN08:45Düsseldorf Weeze
19. kesäkuuta
NRN12:00Düsseldorf Weeze
15t 05m
2 välilaskua
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
13. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 50m
2 välilaskua
NRN17:15Düsseldorf Weeze
23. kesäkuuta
NRN10:35Düsseldorf Weeze
16t 15m
2 välilaskua
HEL02:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
15. kesäkuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 35m
2 välilaskua
NRN11:10Düsseldorf Weeze
19. kesäkuuta
NRN12:00Düsseldorf Weeze
15t 05m
2 välilaskua
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
16. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 00m
2 välilaskua
NRN14:05Düsseldorf Weeze
19. kesäkuuta
NRN12:00Düsseldorf Weeze
15t 05m
2 välilaskua
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
16. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 00m
2 välilaskua
NRN14:05Düsseldorf Weeze
19. kesäkuuta
NRN12:00Düsseldorf Weeze
15t 05m
2 välilaskua
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Düsseldorf

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Düsseldorf, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Ryanair ja Scandinavian Airlines
Ryanair
8. kesäkuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 35m
2 välilaskua
NRN11:10Düsseldorf Weeze
Ryanair
22. kesäkuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 35m
2 välilaskua
NRN11:10Düsseldorf Weeze
Ryanair
24. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 00m
2 välilaskua
NRN18:05Düsseldorf Weeze

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Düsseldorf?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Düsseldorf

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Düsseldorf?

Finnair on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Düsseldorf. Lufthansa, KLM ja Scandinavian Airlines ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Düsseldorf kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Düsseldorf, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Düsseldorf

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Düsseldorf
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 125 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja
 • Hintoihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lentoyhtiön valinta, mutta premium-matkustusluokassa mieluusti markustajat voivat odottaa maksavansa noin 447 € Bisnes luokan lennosta kohteeseen Düsseldorf. Pienellä budjetilla matkustavat, jotka haluavat silti kokea enemmän mukavuutta ja miellyttävää matkantekoa, voivat löytää jopa 425 € hintaisia tarjouksia. Käyttäjä on viimeksi löytänyt tämän hinnan 1. toukokuuta.

 • Finnair,joka on suosituin lentoyhtiö lennoilla kohteeseen Düsseldorf, on muita vaihtoehtoja Economy-matkustusluokan paikoille: Bisnes. Jos haluat lisää matkustusvaihtoehtoja, kokeile toista lentoyhtiötä tai kenttää.


  Düsseldorf ja lähiympäristö: lentokentät

  Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Düsseldorf lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

  Lähes kaikki halvat lennot Düsseldorfiin saapuvat Düsseldorfin kansainväliselle lentoasemalle, mutta kaupunkiin lentäviä halpalentoyhtiöitä palvelee myös 80 kilometrin päässä sijaitseva Weezen lentokenttä. Düsseldorfin lentoasemalta keskustaan pääsee kätevimmin S-Bahn S11 -junalla, ja juna-asemalle päästäkseen matkustajien on otettava SkyTrain-lentokenttäjuna. Myös esimerkiksi busseja on tarjolla. Weezen lentokentältä viiden minuutin bussimatkan päässä sijaitsee juna-asema, mutta junaa nopeampi vaihtoehto on Flibcon-lentokenttäbussi.


  Düsseldorf: lennot muista kaupungeista

  Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Düsseldorf
  Helsinki - Düsseldorf reitin lennot
  Lyhyin lentoaika2t 30m
  Halvin hinta133 €
  Kajaani - Düsseldorf reitin lennot
  Lyhyin lentoaika6t 10m
  Halvin hinta283 €
  Oulu - Düsseldorf reitin lennot
  Lyhyin lentoaika12t 25m
  Halvin hinta324 €

  Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Düsseldorf

  Kaunista Düsseldorfia on mukava ihailla jalkaisin, mutta useimmat matkailijoista tutustuvat kaupunkiin myös sen kattavan joukkoliikennejärjestelmän avulla. Tärkeimpiä kulkuvälineitä kaupungissa ovat bussit ja raitiovaunut, ja kätevimmin matkailija pääsee liikkumaan niillä ostamalla päivälipun (Tagesticket). Lipulla julkisia liikennevälineitä saa käyttää rajoituksetta vuorokauden ajan. Lipun voi ostaa yhdelle henkilölle tai maksimissaan viiden hengen ryhmälle. Yhden hegen päivälipun hinta on noin 6,80 euroa; kertalipun hinta on noin 2,70 euroa.

  Jos olet kiinnostunut tutustumaan kaupungin museoihin ja muihin nähtävyyksiin, paras vaihtoehto on ostaa DüsseldorfCard-kortti. Kortilla saa käyttää myös busseja ja raitiovaunuja, ja sen avulla voi myös tutustua lähemmin Reinjoen maisemiin. Päiväkortti maksaa yhdeltä hengeltä vain noin 9 euroa ja esimerkiksi kolmen päivän kortti noin 19 euroa.


  Kohteen Düsseldorf viisumivaatimukset

  Saksa kuuluu Suomen tavoin EU- ja Schengen-alueeseen, joten passia ei ole välttämätöntä ottaa mukaan Düsseldorfin matkalle. Lentomatkoilla on kuitenkin suositeltavaa pitää mukana joko voimassa olevaa passia tai virallista henkilökorttia, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan tarpeen tullen lentokentillä ja kohdekaupungissa. Monissa Schengen-alueeseen kuuluvissa EU-maissa maassa asuvien tai oleskelevien on esimerkiksi poliisin pyynnöstä esitettävä virallinen henkilötodistus. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi kansainvälisillä lennoilla. Passi tai henkilökortti kannattaa skannata varmuuden vuoksi talteen omaan sähköpostiin. Suomen Berliinin-suurlähetystö auttaa Suomen kansalaisia vakavissa ongelmatilanteissa matkalla. Sen yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finnland.de/. Düsseldorfissa sijaitsee puolestaan Suomen kunniakonsulaatti, jonka yhteystiedot löytyvät nekin suurlähetystön sivujen kautta. Saksaan liittyviä matkustustiedotteita voi seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös aina ulkomaille matkustettaessa tehdä matkustusilmoituksen.


  Aloita matkan suunnittelu - Düsseldorf


  Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Düsseldorf

  Halvat lennot Düsseldorfiin saa suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Vertaa hintoja myös eri viikonpäivien välillä.

  Esimerkiksi Düsseldorfin vanhakaupunki, Reinin rantamaisemat ja Düsseldorf-Kaiserswerthin kaupunginosa kuuluvat alueen vetonauloihin.

  Saat kaiken tarvittavan paikan päältä. Suomi-saksa-sanakirjasta voi olla hyötyä, vaikka Saksassa puhutaankin laajalti englantia.

  Düsseldorf on turvallinen matkailukaupunki. Eurooppalainen sairaanhoitokortti kannattaa ottaa mukaan sairastapauksen varalta.

  Hanavettä voi juoda huoletta.

  Pienen tipin jättäminen on Saksassa kohteliasta.

  Matkailijoille suunnattujen palvelujen, esimerkiksi ravintoloiden, hinnat ovat samaa tasoa tai hieman edullisemmat kuin Suomessa.

  Saksassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

  Teitä pitkin välimatka on noin 1 800 kilometriä.


  Miksi käyttää momondo?

  momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Düsseldorf. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

  momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Düsseldorf, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

  Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Düsseldorf.

  Kyllä. momondo voi seurata Düsseldorf lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


  Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
  Joustava matkustaminen
  momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
  Eksperttinäkemykset
  Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
  Hintavahdit
  Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.