Halvat lennot Kööpenhamina

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Kööpenhamina

Yhteenveto Kööpenhamina lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

15 €

Halvin meno-paluulennon hinta

67 €

Nopein lentoaika

1t 40m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kööpenhamina kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 15 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kööpenhamina).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kööpenhamina kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 67 € (Tampere-Pirkkala - Kööpenhamina).
Nopein lento kohteeseen Kööpenhamina kohteesta Suomi kestää 1t 40m (Tampere-Pirkkala - Kööpenhamina).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Kööpenhamina mukaan lukien airBaltic, Ryanair ja Norwegian.

Halvimmat lennot kaupungin Kööpenhamina lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kööpenhamina lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kööpenhamina

HALVIN REITTI Helsinki - Kööpenhamina

Helsinki (HEL) - Kööpenhamina (CPH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kööpenhamina kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kööpenhamina, jolloin hinta on keskimääräinen 136 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KÖÖPENHAMINAelokuu19% halvempielokuu aikana Helsinki - Kööpenhamina lennot maksavat keskimäärin vain 110 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KÖÖPENHAMINA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu75% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Kööpenhamina lentojen keskimääräinen hinta on 239 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KÖÖPENHAMINA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu546% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kööpenhamina kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Kööpenhamina?

Kööpenhamina on parhaimmillaan keväisin ja kesäisin, kun kaupunkilaiset pääsevät nauttimaan lämpimästä auringonpaisteesta puistoissa ja terasseilla. Halvat lennot Kööpenhaminaan kannattaa yrittää napata kesäkuukausille, sillä kesä-heinäkuussa Kööpenhaminan sää on pehmeän lämmin keskilämpötilan noustessa lähelle 20 astetta. Kesällä lennot ja majoituspalvelut ovat kuitenkin kalleimmillaan, eli budjettimatkailijalle sopivat paremmin edulliset lennot esimerkiksi syyskuussa.

Milloin on paras aika matkustaa Kööpenhaminaan, riippuu matkustajasta, sillä talvinenkin kaupunki joulutoreineen ja -valoineen on matkan arvoinen. Pelkät lennot Kööpenhaminaan voi saada halvalla mille vuodenajalle tahansa lentotarjouksia seuraamalla, mutta jos haluat hotellin ja muut palvelut edullisesti, ovat talvikuukaudet – joulunaikaa lukuun ottamatta – hyviä matkustuskuukausia.

Helsingin ja Kööpenhaminan välisten lentolippujen hinnat ovat kohtuullisia ympäri vuoden, kiitos lyhyen välimatkan ja reitin suosion. Halvimmat lennot ja hotellit voi kuitenkin varata lomasesonkien ulkopuolella ja yleensä arkipäiville. Etenkin lentotarjouksia seuraamalla voi saada halvat lennot Kööpenhaminaan.

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Kööpenhamina hintaan 32 €/henkilö, mikä on 85 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Kööpenhamina. Löydät halvimmat hinnat alueelle Kööpenhamina valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

elokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Kööpenhamina kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 110 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Kööpenhamina elokuu aikana, kannattaa sinun odottaa toukokuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 116 €.

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Kööpenhamina on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 136 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Kööpenhamina tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Kööpenhamina hintaan 67 €.

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Kööpenhamina on maanantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 142 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Kööpenhamina perjantai aikana on 170 €.

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Kööpenhamina on illalla. Lennot reitille Suomi - Kööpenhamina voi maksaa jopa niin vähän kuin 152 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 201 €. Lennot kohteeseen Kööpenhamina kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Aarhus lentokenttä, Odense Hans Christian Andersen lentokenttä tai Rønne Bornholm lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Kööpenhamina.

Halvin lentokenttä lähellä Kööpenhamina on tyypillisesti Aarhus lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 172 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Kööpenhamina

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kööpenhamina
airBaltic
22. syyskuuta
TMP03:30Tampere-Pirkkala
1t 40m
CPH05:10Kööpenhamina
24. syyskuuta
CPH16:05Kööpenhamina
1t 35m
TMP17:40Tampere-Pirkkala
Ryanair
10. heinäkuuta
HEL13:00Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 50m
1 välilasku
CPH03:50Kööpenhamina
21. heinäkuuta
CPH07:35Kööpenhamina
20t 15m
1 välilasku
HEL03:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
20. kesäkuuta
HEL19:25Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 35m
2 välilaskua
CPH14:00Kööpenhamina
23. kesäkuuta
CPH18:20Kööpenhamina
22t 55m
1 välilasku
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
4. elokuuta
TMP03:30Tampere-Pirkkala
1t 40m
CPH05:10Kööpenhamina
7. elokuuta
CPH15:30Kööpenhamina
4t 05m
1 välilasku
TMP19:35Tampere-Pirkkala
Ryanair
5. elokuuta
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 35m
1 välilasku
CPH03:50Kööpenhamina
7. elokuuta
CPH15:35Kööpenhamina
26t 25m
2 välilaskua
HEL18:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
21. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 45m
1 välilasku
CPH08:20Kööpenhamina
28. kesäkuuta
CPH07:50Kööpenhamina
26t 45m
1 välilasku
HEL10:35Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kööpenhamina

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kööpenhamina, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Ryanair ja airBaltic
Ryanair
15. kesäkuuta
HEL11:55Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 55m
1 välilasku
CPH03:50Kööpenhamina
airBaltic
4. elokuuta
TMP03:30Tampere-Pirkkala
1t 40m
CPH05:10Kööpenhamina
Ryanair
24. kesäkuuta
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 35m
1 välilasku
CPH03:50Kööpenhamina

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kööpenhamina?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kööpenhamina

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kööpenhamina?

Kohteeseen Kööpenhamina kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Finnair, Scandinavian Airlines, Norwegian Air International ja Norwegian. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Kööpenhamina rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Norwegian Air International lennot kohteeseen Kööpenhamina

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Kööpenhamina on Norwegian Air International, ja se liikennöi 16 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Aalborgin lentoasema, ja paras tarjous Norwegian Air International lennolle kohteeseen Kööpenhamina on 85 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Kööpenhamina, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 21 Norwegian Air International Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,8.

Air France lennot kohteeseen Kööpenhamina

130 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty Air France meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Kööpenhamina. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Air France lentoyhtiöllä on 21 lentoa kohteeseen Kööpenhamina useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 142 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön Air France keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,8/10.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Kööpenhamina

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Kööpenhamina
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 88 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja
Scandinavian AirlinesHintaalk. 81 €1. luokkaArvostelut
7,5
7,8

Koneeseennousu

7,7

Mukavuus

8,2

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,2

Ateriat

Arvostelut

Plussat: Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!

1 / 1
Etsi Scandinavian Airlines lentoja

   Kööpenhamina ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kööpenhamina lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Halvat lennot Kööpenhaminaan saapuvat Kööpenhaminan lentoasemalle, joka tunnetaan myös nimellä Kastrup. Amagerin saarella sijaitsevalta lentoasemalta on hyvät yhteydet Kööpenhaminan keskustaan, ja matkustaja voikin valita bussin, junan ja metron väliltä. Keskustaan liikennöivät myös taksit, ja kentältä voi vuokrata halutessaan vuokra-auton. Metro- ja juna-asema sijaitsevat terminaalissa 3, ja myös bussiliput ostetaan terminaalin 3 automaateista. Metroon, junaan ja bussiin käy kaikkiin sama kolmen vyöhykkeen lippu keskustaan matkustettaessa. Taksit ottavat matkustajia kyytiin terminaaleilta 1 ja 3, ja taksimatka keskustaan kestää noin 20 minuuttia.


   Kööpenhamina: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Kööpenhamina
   Helsinki - Kööpenhamina reitin lennot
   Lyhyin lentoaika1t 40m
   Halvin hinta83 €
   Tukholma - Kööpenhamina reitin lennot
   Lyhyin lentoaika1t 10m
   Halvin hinta76 €
   Tampere - Kööpenhamina reitin lennot
   Lyhyin lentoaika1t 40m
   Halvin hinta99 €
   Turku - Kööpenhamina reitin lennot
   Lyhyin lentoaika11t 20m
   Halvin hinta267 €
   Vaasa - Kööpenhamina reitin lennot
   Lyhyin lentoaika15t 20m
   Halvin hinta300 €
   Kittilä - Kööpenhamina reitin lennot
   Lyhyin lentoaika14t 25m
   Halvin hinta290 €
   Rovaniemi - Kööpenhamina reitin lennot
   Lyhyin lentoaika11t 50m
   Halvin hinta230 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kööpenhamina

   Kööpenhaminan keskusta on jalankulkijaystävällinen, sillä kävelykatuja on paljon. Kööpenhaminalaiset ovat myös innokkaita pyöräilijöitä. Hyvät pyöräilymahdollisuudet on taattu hyväkuntoisilla pyöräteillä ja runsaalla määrällä pyörävuokraamoja. Kööpenhaminan Bycyklen – City Bike -kaupunkipyörät ovat kaupunkipyöräilijöiden aatelia, sillä pyörän tangolle on asennettu GPS-järjestelmä kosketusnäytöllä.

   Julkinen liikennejärjestelmä on Kööpenhaminassa kätevä, sillä kaikkiin joukkoliikennevälineisiin – metroon, bussiin, kanaalien vesibusseihin ja S-tog-paikallisjunaan – sopii sama lippu. Metrolinjoja on kaupungissa tällä hetkellä käytössä kaksi, M1 ja M2. Kehälinjan, Cityringenin, odotetaan avautuvan vuonna 2019. Jos julkista liikennettä käyttää Kööpenhaminassa paljon, on Copenhagen Card tai City Pass -kortti hyödyllinen hankinta. Korteilla julkista liikennettä saa käyttää määräajan rajattomasti. Jos suunnitelmissa on matkustaa myös muualle Tanskaan, metro- ja rautatieasemilta hankittava Rejsekort Anonymt -matkakortti on oikea valinta. Myös henkilöautoilu on Kööpenhaminassa helppoa, sillä kaupungin liikenne on rauhallista. Parkkipaikkoja keskikaupungilta voi tosin olla haastava metsästää. Auton voi vuokrata esimerkiksi lentokentältä.


   Kohteen Kööpenhamina viisumivaatimukset

   Matka Kööpenhaminaan on Suomesta helppo, sillä Pohjoismaiden välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus, ja täten suomalainen ei myöskään tarvitse passia Tanskassa tai muissa Pohjoismaissa liikkuessaan. Tanska kuuluu Suomen tavoin Schengen-maihin, joiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Suomalaisen on kuitenkin Pohjoismaidenkin lennolla pystyttävä todistamaan pyynnöstä henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöllisyys todistetaan virallisella dokumentilla, kuten virallisella henkilökortilla tai ajokortilla. Alle 16-vuotiaalta, vanhempiensa kanssa matkustavalta suomalaiselta henkilöllisyystodistusta ei vaadita. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti (kuvan kera) tai kuvallinen Kela-kortti. Ota henkilöllisyysdokumentista varalta kopio ja lähetä se omaan sähköpostiisi. Jos kohtaat Kööpenhaminan matkallasi vakavia ongelmatilanteita, voit ottaa yhteyden Suomen suurlähetystöön Kööpenhaminassa. Yhteystiedot saat osoitteesta http://www.finland.dk/.


   Aloita matkan suunnittelu - Kööpenhamina


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kööpenhamina

   Lennot Kööpenhaminaan ovat edullisia ympäri vuoden, mutta halpoja lentoja voi löytää varsinkin hintoja vertaamalla ja tarjouksia seuraamalla.

   Kööpenhaminan Tivoli, Nyhavnin satama-alue ja Pieni merenneito -patsas ovat ehdottomia nähtävyyksiä. Kannattaa myös tutustua kaupungin moderneihin kauppahalleihin (Torvehallerne).

   Kaiken tarvittavan saat kaupungista, tosin suomi–tanska-sanakirjalle voi olla käyttöä.

   Kööpenhamina on pohjoismaalaisittain kohtuullisen turvallinen suurkaupunki.

   Kraanavettä voi juoda huoletta.

   Tipin jättäminen ei ole tarpeen.

   Hintataso on hieman korkeampi kuin Helsingissä.

   Tanskan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

   Välimatka on teitä pitkin noin 1100 kilometriä.

   Tanskassa on käytössä Tanskan kruunu. Rahaa on helppo vaihtaa kaupungissa, sillä vaihtopisteitä on eri puolilla keskustaa, esimerkiksi päärautatieasemalla.


   Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Tanska

   Eikö sittenkään Kööpenhamina? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Tanska

   Miksi käyttää momondo?

   Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kööpenhamina.

   Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Kööpenhamina ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

   Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Kööpenhamina.

   Totta kai.momondo seuraa Kööpenhamina lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.