Etsi halvat lennot Kööpenhamina

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 6/2
ma 13/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Kööpenhamina

Yhteenveto Kööpenhamina lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

26 €

Halvin meno-paluulennon hinta

67 €

Nopein lentoaika

1t 40m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kööpenhamina kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 26 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Kööpenhamina).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kööpenhamina kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 67 € (Tampere-Pirkkala - Kööpenhamina).
Nopein lento kohteeseen Kööpenhamina kohteesta Suomi kestää 1t 40m (Tampere-Pirkkala - Kööpenhamina).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Kööpenhamina mukaan lukien Scandinavian Airlines, airBaltic ja Norwegian.

Kööpenhamina lentotiedot ja trendit

Tutustu Kööpenhamina lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kööpenhamina?

syyskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Kööpenhamina kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 148 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Kööpenhamina syyskuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 152 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kööpenhamina?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Kööpenhamina hintaan 14 €/henkilö, mikä on 92 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Kööpenhamina. Löydät halvimmat hinnat alueelle Kööpenhamina valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kööpenhamina?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Kööpenhamina on maanantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 149 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Kööpenhamina lauantai aikana on 172 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kööpenhamina?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Kööpenhamina on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Kööpenhamina voi maksaa jopa niin vähän kuin 101 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 169 €. Lennot kohteeseen Kööpenhamina kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Kööpenhamina?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Kööpenhamina kestää yleensä 1t 40m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Kööpenhamina kentälle (Kööpenhamina suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Kööpenhamina, lentoaika on noin 22t 05m.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kööpenhamina?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Kööpenhamina on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 164 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Kööpenhamina tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Kööpenhamina hintaan 137 €.

Halvimmat lennot kaupungin Kööpenhamina lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kööpenhamina lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kööpenhamina

HALVIN REITTI Helsinki - Kööpenhamina

Tampere (TMP) - Kööpenhamina (CPH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kööpenhamina kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Kööpenhamina, jolloin hinta on keskimääräinen 154 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KÖÖPENHAMINAsyyskuu10% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Kööpenhamina lennot maksavat keskimäärin vain 148 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KÖÖPENHAMINA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu20% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Kööpenhamina lentojen keskimääräinen hinta on 197 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KÖÖPENHAMINA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu237% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kööpenhamina kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kööpenhamina

Kööpenhamina on parhaimmillaan keväisin ja kesäisin, kun kaupunkilaiset pääsevät nauttimaan lämpimästä auringonpaisteesta puistoissa ja terasseilla. Halvat lennot Kööpenhaminaan kannattaa yrittää napata kesäkuukausille, sillä kesä-heinäkuussa Kööpenhaminan sää on pehmeän lämmin keskilämpötilan noustessa lähelle 20 astetta. Kesällä lennot ja majoituspalvelut ovat kuitenkin kalleimmillaan, eli budjettimatkailijalle sopivat paremmin edulliset lennot esimerkiksi syyskuussa.

Milloin on paras aika matkustaa Kööpenhaminaan, riippuu matkustajasta, sillä talvinenkin kaupunki joulutoreineen ja -valoineen on matkan arvoinen. Pelkät lennot Kööpenhaminaan voi saada halvalla mille vuodenajalle tahansa lentotarjouksia seuraamalla, mutta jos haluat hotellin ja muut palvelut edullisesti, ovat talvikuukaudet – joulunaikaa lukuun ottamatta – hyviä matkustuskuukausia.

Helsingin ja Kööpenhaminan välisten lentolippujen hinnat ovat kohtuullisia ympäri vuoden, kiitos lyhyen välimatkan ja reitin suosion. Halvimmat lennot ja hotellit voi kuitenkin varata lomasesonkien ulkopuolella ja yleensä arkipäiville. Etenkin lentotarjouksia seuraamalla voi saada halvat lennot Kööpenhaminaan.

Aarhus lentokenttä, Odense Hans Christian Andersen lentokenttä tai Rønne Bornholm lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Kööpenhamina.

Halvin lentokenttä lähellä Kööpenhamina on tyypillisesti Aarhus lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 181 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kööpenhamina

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kööpenhamina
airBaltic
22. helmikuuta
TMP07:25Tampere-Pirkkala
1t 40m
CPH09:05Kööpenhamina
15. maaliskuuta
CPH09:45Kööpenhamina
1t 35m
TMP11:20Tampere-Pirkkala
airBaltic
9. kesäkuuta
TMP08:25Tampere-Pirkkala
1t 40m
CPH10:05Kööpenhamina
12. kesäkuuta
CPH09:45Kööpenhamina
1t 35m
TMP11:20Tampere-Pirkkala
Useita lentoyhtiöitä
25. maaliskuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 20m
1 välilasku
CPH03:40Kööpenhamina
26. maaliskuuta
CPH17:00Kööpenhamina
3t 10m
1 välilasku
HEL20:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. maaliskuuta
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 45m
1 välilasku
CPH06:20Kööpenhamina
28. maaliskuuta
CPH09:40Kööpenhamina
1t 35m
HEL11:15Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
5. maaliskuuta
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 00m
1 välilasku
CPH15:20Kööpenhamina
21. maaliskuuta
CPH04:20Kööpenhamina
15t 00m
1 välilasku
HEL19:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. kesäkuuta
HEL11:30Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 50m
1 välilasku
CPH16:20Kööpenhamina
23. kesäkuuta
CPH02:45Kööpenhamina
1t 35m
HEL04:20Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kööpenhamina

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kööpenhamina, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian, Ryanair ja airBaltic
airBaltic
24. maaliskuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 20m
1 välilasku
CPH04:40Kööpenhamina
airBaltic
13. maaliskuuta
TMP08:25Tampere-Pirkkala
1t 40m
CPH10:05Kööpenhamina
Ryanair
27. maaliskuuta
HEL18:15Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 40m
1 välilasku
CPH05:55Kööpenhamina

Muut matkustamoluokat Kööpenhamina lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kööpenhamina lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kööpenhamina?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kööpenhamina

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kööpenhamina?

Kohteeseen Kööpenhamina kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Finnair, Scandinavian Airlines, Norwegian ja Norwegian Air International. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Kööpenhamina rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Norwegian Air International lennot kohteeseen Kööpenhamina

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Kööpenhamina on Norwegian Air International, ja se liikennöi 22 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Aalborgin lentoasema, ja paras tarjous Norwegian Air International lennolle kohteeseen Kööpenhamina on 84 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Kööpenhamina, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 37 Norwegian Air International Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 9,0.

Finnair lennot kohteeseen Kööpenhamina

90 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty Finnair meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Kööpenhamina. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Finnair lentoyhtiöllä on 29 lentoa kohteeseen Kööpenhamina useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 328 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön Finnair keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,7/10.


Kööpenhamina ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kööpenhamina lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Kööpenhaminaan saapuvat Kööpenhaminan lentoasemalle, joka tunnetaan myös nimellä Kastrup. Amagerin saarella sijaitsevalta lentoasemalta on hyvät yhteydet Kööpenhaminan keskustaan, ja matkustaja voikin valita bussin, junan ja metron väliltä. Keskustaan liikennöivät myös taksit, ja kentältä voi vuokrata halutessaan vuokra-auton. Metro- ja juna-asema sijaitsevat terminaalissa 3, ja myös bussiliput ostetaan terminaalin 3 automaateista. Metroon, junaan ja bussiin käy kaikkiin sama kolmen vyöhykkeen lippu keskustaan matkustettaessa. Taksit ottavat matkustajia kyytiin terminaaleilta 1 ja 3, ja taksimatka keskustaan kestää noin 20 minuuttia.


Kööpenhamina: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Kööpenhamina
Helsinki - Kööpenhamina reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta87 €
Tampere - Kööpenhamina reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta67 €
Tukholma - Kööpenhamina reitin lennot
Nopein lentoaika1t 10m
Halvin hinta94 €
Kittilä - Kööpenhamina reitin lennot
Nopein lentoaika14t 05m
Halvin hinta305 €
Turku - Kööpenhamina reitin lennot
Nopein lentoaika2t 50m
Halvin hinta141 €
Rovaniemi - Kööpenhamina reitin lennot
Nopein lentoaika22t 05m
Halvin hinta170 €
Vaasa - Kööpenhamina reitin lennot
Nopein lentoaika5t 45m
Halvin hinta247 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kööpenhamina

Kööpenhaminan keskusta on jalankulkijaystävällinen, sillä kävelykatuja on paljon. Kööpenhaminalaiset ovat myös innokkaita pyöräilijöitä. Hyvät pyöräilymahdollisuudet on taattu hyväkuntoisilla pyöräteillä ja runsaalla määrällä pyörävuokraamoja. Kööpenhaminan Bycyklen – City Bike -kaupunkipyörät ovat kaupunkipyöräilijöiden aatelia, sillä pyörän tangolle on asennettu GPS-järjestelmä kosketusnäytöllä.

Julkinen liikennejärjestelmä on Kööpenhaminassa kätevä, sillä kaikkiin joukkoliikennevälineisiin – metroon, bussiin, kanaalien vesibusseihin ja S-tog-paikallisjunaan – sopii sama lippu. Metrolinjoja on kaupungissa tällä hetkellä käytössä kaksi, M1 ja M2. Kehälinjan, Cityringenin, odotetaan avautuvan vuonna 2019. Jos julkista liikennettä käyttää Kööpenhaminassa paljon, on Copenhagen Card tai City Pass -kortti hyödyllinen hankinta. Korteilla julkista liikennettä saa käyttää määräajan rajattomasti. Jos suunnitelmissa on matkustaa myös muualle Tanskaan, metro- ja rautatieasemilta hankittava Rejsekort Anonymt -matkakortti on oikea valinta. Myös henkilöautoilu on Kööpenhaminassa helppoa, sillä kaupungin liikenne on rauhallista. Parkkipaikkoja keskikaupungilta voi tosin olla haastava metsästää. Auton voi vuokrata esimerkiksi lentokentältä.


Kohteen Kööpenhamina viisumivaatimukset

Matka Kööpenhaminaan on Suomesta helppo, sillä Pohjoismaiden välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus, ja täten suomalainen ei myöskään tarvitse passia Tanskassa tai muissa Pohjoismaissa liikkuessaan. Tanska kuuluu Suomen tavoin Schengen-maihin, joiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Suomalaisen on kuitenkin Pohjoismaidenkin lennolla pystyttävä todistamaan pyynnöstä henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöllisyys todistetaan virallisella dokumentilla, kuten virallisella henkilökortilla tai ajokortilla. Alle 16-vuotiaalta, vanhempiensa kanssa matkustavalta suomalaiselta henkilöllisyystodistusta ei vaadita. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti (kuvan kera) tai kuvallinen Kela-kortti. Ota henkilöllisyysdokumentista varalta kopio ja lähetä se omaan sähköpostiisi. Jos kohtaat Kööpenhaminan matkallasi vakavia ongelmatilanteita, voit ottaa yhteyden Suomen suurlähetystöön Kööpenhaminassa. Yhteystiedot saat osoitteesta http://www.finland.dk/.


Aloita matkan suunnittelu - Kööpenhamina


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kööpenhamina

Lennot Kööpenhaminaan ovat edullisia ympäri vuoden, mutta halpoja lentoja voi löytää varsinkin hintoja vertaamalla ja tarjouksia seuraamalla.

Kööpenhaminan Tivoli, Nyhavnin satama-alue ja Pieni merenneito -patsas ovat ehdottomia nähtävyyksiä. Kannattaa myös tutustua kaupungin moderneihin kauppahalleihin (Torvehallerne).

Kaiken tarvittavan saat kaupungista, tosin suomi–tanska-sanakirjalle voi olla käyttöä.

Kööpenhamina on pohjoismaalaisittain kohtuullisen turvallinen suurkaupunki.

Kraanavettä voi juoda huoletta.

Tipin jättäminen ei ole tarpeen.

Hintataso on hieman korkeampi kuin Helsingissä.

Tanskan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Välimatka on teitä pitkin noin 1100 kilometriä.

Tanskassa on käytössä Tanskan kruunu. Rahaa on helppo vaihtaa kaupungissa, sillä vaihtopisteitä on eri puolilla keskustaa, esimerkiksi päärautatieasemalla.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Tanska

Eikö sittenkään Kööpenhamina? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Tanska

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kööpenhamina.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Kööpenhamina ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Kööpenhamina.

Totta kai.momondo seuraa Kööpenhamina lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.