Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Kööpenhamina

Etsi halpoja lentoja Kööpenhamina alk. 55 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Kööpenhamina

Yhteenveto Kööpenhamina lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

55 €

Halvin meno-paluulennon hinta

77 €

Nopein lentoaika

1t 40m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kööpenhamina kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 55 € (Tampere-Pirkkala - Kööpenhamina).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kööpenhamina kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 77 € (Tampere-Pirkkala - Kööpenhamina).
Nopein lento kohteeseen Kööpenhamina kohteesta Suomi kestää 1t 40m (Tampere-Pirkkala - Kööpenhamina).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Kööpenhamina mukaan lukien Scandinavian Airlines, Finnair ja airBaltic.

Kööpenhamina lentotiedot ja trendit

Tutustu Kööpenhamina lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kööpenhamina?

syyskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Kööpenhamina kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 155 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Kööpenhamina syyskuu aikana, kannattaa sinun odottaa helmikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 160 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kööpenhamina?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kööpenhamina?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Kööpenhamina on maanantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 169 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Kööpenhamina lauantai aikana on 197 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kööpenhamina?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Kööpenhamina on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Kööpenhamina voi maksaa jopa niin vähän kuin 103 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 188 €. Lennot kohteeseen Kööpenhamina kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Kööpenhamina?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Kööpenhamina kestää yleensä 1t 40m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Kööpenhamina kentälle (Kööpenhamina suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Kööpenhamina, lentoaika on silloin noin 7t 55m.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kööpenhamina?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Kööpenhamina on 59 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 170 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Kööpenhamina tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Kööpenhamina hintaan 146 €.

Halvimmat lennot kaupungin Kööpenhamina lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kööpenhamina lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kööpenhamina

HALVIN REITTI Helsinki - Kööpenhamina

Tampere (TMP) - Kööpenhamina (CPH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kööpenhamina kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Kööpenhamina, jolloin hinta on keskimääräinen 130 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KÖÖPENHAMINAsyyskuu9% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Kööpenhamina lennot maksavat keskimäärin vain 155 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KÖÖPENHAMINA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu25% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Kööpenhamina lentojen keskimääräinen hinta on 212 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KÖÖPENHAMINA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu246% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kööpenhamina kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kööpenhamina

Kööpenhamina on parhaimmillaan keväisin ja kesäisin, kun kaupunkilaiset pääsevät nauttimaan lämpimästä auringonpaisteesta puistoissa ja terasseilla. Halvat lennot Kööpenhaminaan kannattaa yrittää napata kesäkuukausille, sillä kesä-heinäkuussa Kööpenhaminan sää on pehmeän lämmin keskilämpötilan noustessa lähelle 20 astetta. Kesällä lennot ja majoituspalvelut ovat kuitenkin kalleimmillaan, eli budjettimatkailijalle sopivat paremmin edulliset lennot esimerkiksi syyskuussa.

Milloin on paras aika matkustaa Kööpenhaminaan, riippuu matkustajasta, sillä talvinenkin kaupunki joulutoreineen ja -valoineen on matkan arvoinen. Pelkät lennot Kööpenhaminaan voi saada halvalla mille vuodenajalle tahansa lentotarjouksia seuraamalla, mutta jos haluat hotellin ja muut palvelut edullisesti, ovat talvikuukaudet – joulunaikaa lukuun ottamatta – hyviä matkustuskuukausia.

Helsingin ja Kööpenhaminan välisten lentolippujen hinnat ovat kohtuullisia ympäri vuoden, kiitos lyhyen välimatkan ja reitin suosion. Halvimmat lennot ja hotellit voi kuitenkin varata lomasesonkien ulkopuolella ja yleensä arkipäiville. Etenkin lentotarjouksia seuraamalla voi saada halvat lennot Kööpenhaminaan.

Löytyykö kaupungin Kööpenhamina lähettyviltä muita lentokenttiä?

Aarhus lentokenttä, Odense Hans Christian Andersen lentokenttä tai Rønne Bornholm lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Kööpenhamina.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kööpenhamina lentokenttä hinnat?

lentoa Kööpenhamina lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Kööpenhamina lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 8 toimijaa on valittavissa lentoa Kööpenhamina lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kööpenhamina lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kööpenhamina lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kööpenhamina lentokenttä?

Matkalla kohteeseen Kööpenhamina lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Kööpenhamina lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kööpenhamina

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kööpenhamina
airBaltic
5. toukokuuta
TMP15:25Tampere-Pirkkala
1t 40m
CPH16:05Kööpenhamina
14. toukokuuta
CPH11:40Kööpenhamina
1t 35m
TMP14:15Tampere-Pirkkala
Wizz Air
8. maaliskuuta
TKU14:35Turku
17t 35m
1 välilasku
CPH07:10Kööpenhamina
12. maaliskuuta
CPH17:50Kööpenhamina
19t 05m
1 välilasku
TKU13:55Turku
airBaltic
5. toukokuuta
TMP15:25Tampere-Pirkkala
1t 40m
CPH16:05Kööpenhamina
14. toukokuuta
CPH20:00Kööpenhamina
3t 35m
1 välilasku
TMP00:35Tampere-Pirkkala
Useita lentoyhtiöitä
18. huhtikuuta
HEL15:30Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 50m
1 välilasku
CPH19:20Kööpenhamina
22. huhtikuuta
CPH19:00Kööpenhamina
13t 40m
1 välilasku
HEL09:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. huhtikuuta
HEL15:30Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 50m
1 välilasku
CPH19:20Kööpenhamina
22. huhtikuuta
CPH19:00Kööpenhamina
13t 40m
1 välilasku
HEL09:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. huhtikuuta
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 55m
1 välilasku
CPH19:20Kööpenhamina
22. huhtikuuta
CPH19:00Kööpenhamina
13t 40m
1 välilasku
HEL09:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kööpenhamina

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Kööpenhamina, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian, Scandinavian Airlines ja airBaltic
airBaltic
16. huhtikuuta
TMP06:45Tampere-Pirkkala
1t 40m
CPH07:25Kööpenhamina
airBaltic
21. huhtikuuta
HEL05:25Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
1 välilasku
CPH07:35Kööpenhamina
Norwegian
12. maaliskuuta
HEL19:45Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 25m
1 välilasku
CPH08:10Kööpenhamina

Muut matkustamoluokat Kööpenhamina lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kööpenhamina lennollasi

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Kööpenhamina

Kööpenhaminan keskusta on jalankulkijaystävällinen, sillä kävelykatuja on paljon. Kööpenhaminalaiset ovat myös innokkaita pyöräilijöitä. Hyvät pyöräilymahdollisuudet on taattu hyväkuntoisilla pyöräteillä ja runsaalla määrällä pyörävuokraamoja. Kööpenhaminan Bycyklen – City Bike -kaupunkipyörät ovat kaupunkipyöräilijöiden aatelia, sillä pyörän tangolle on asennettu GPS-järjestelmä kosketusnäytöllä.

Julkinen liikennejärjestelmä on Kööpenhaminassa kätevä, sillä kaikkiin joukkoliikennevälineisiin – metroon, bussiin, kanaalien vesibusseihin ja S-tog-paikallisjunaan – sopii sama lippu. Metrolinjoja on kaupungissa tällä hetkellä käytössä kaksi, M1 ja M2. Kehälinjan, Cityringenin, odotetaan avautuvan vuonna 2019. Jos julkista liikennettä käyttää Kööpenhaminassa paljon, on Copenhagen Card tai City Pass -kortti hyödyllinen hankinta. Korteilla julkista liikennettä saa käyttää määräajan rajattomasti. Jos suunnitelmissa on matkustaa myös muualle Tanskaan, metro- ja rautatieasemilta hankittava Rejsekort Anonymt -matkakortti on oikea valinta. Myös henkilöautoilu on Kööpenhaminassa helppoa, sillä kaupungin liikenne on rauhallista. Parkkipaikkoja keskikaupungilta voi tosin olla haastava metsästää. Auton voi vuokrata esimerkiksi lentokentältä.


Kohteen Kööpenhamina viisumivaatimukset

Matka Kööpenhaminaan on Suomesta helppo, sillä Pohjoismaiden välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus, ja täten suomalainen ei myöskään tarvitse passia Tanskassa tai muissa Pohjoismaissa liikkuessaan. Tanska kuuluu Suomen tavoin Schengen-maihin, joiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Suomalaisen on kuitenkin Pohjoismaidenkin lennolla pystyttävä todistamaan pyynnöstä henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöllisyys todistetaan virallisella dokumentilla, kuten virallisella henkilökortilla tai ajokortilla. Alle 16-vuotiaalta, vanhempiensa kanssa matkustavalta suomalaiselta henkilöllisyystodistusta ei vaadita. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti (kuvan kera) tai kuvallinen Kela-kortti. Ota henkilöllisyysdokumentista varalta kopio ja lähetä se omaan sähköpostiisi. Jos kohtaat Kööpenhaminan matkallasi vakavia ongelmatilanteita, voit ottaa yhteyden Suomen suurlähetystöön Kööpenhaminassa. Yhteystiedot saat osoitteesta http://www.finland.dk/.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kööpenhamina

Miten löydän halvimmat lennot Kööpenhaminaan?

Lennot Kööpenhaminaan ovat edullisia ympäri vuoden, mutta halpoja lentoja voi löytää varsinkin hintoja vertaamalla ja tarjouksia seuraamalla.

Kiinnostavatko Kööpenhaminan nähtävyydet?

Kööpenhaminan Tivoli, Nyhavnin satama-alue ja Pieni merenneito -patsas ovat ehdottomia nähtävyyksiä. Kannattaa myös tutustua kaupungin moderneihin kauppahalleihin (Torvehallerne).

Mitä mukaan matkalle Kööpenhaminaan?

Kaiken tarvittavan saat kaupungista, tosin suomi–tanska-sanakirjalle voi olla käyttöä.

Onko Kööpenhaminassa turvallista?

Kööpenhamina on pohjoismaalaisittain kohtuullisen turvallinen suurkaupunki.

Voiko Kööpenhaminassa juoda kraanavettä?

Kraanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Kööpenhaminassa?

Tipin jättäminen ei ole tarpeen.

Millainen on Kööpenhaminan hintataso?

Hintataso on hieman korkeampi kuin Helsingissä.

Mikä on aikaero Suomi-Tanska?

Tanskan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Kööpenhamina?

Välimatka on teitä pitkin noin 1100 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Kööpenhaminassa?

Tanskassa on käytössä Tanskan kruunu. Rahaa on helppo vaihtaa kaupungissa, sillä vaihtopisteitä on eri puolilla keskustaa, esimerkiksi päärautatieasemalla.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kööpenhamina?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kööpenhamina.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kööpenhamina joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Kööpenhamina ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kööpenhamina?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Kööpenhamina.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kööpenhamina juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Kööpenhamina lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kööpenhamina

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Kööpenhamina

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Kööpenhamina
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Kööpenhamina
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.