Lennot Eurooppa Tanska Kööpenhamina

Halvat lennot Kööpenhamina

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Kööpenhamina (CPH)
to 6.5.
to 13.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Kööpenhamina lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kööpenhamina lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kööpenhamina

HALVIN REITTI Helsinki - Kööpenhamina

Helsinki (HEL) - Kööpenhamina (CPH)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kööpenhamina kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kööpenhaminan lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 121 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KÖÖPENHAMINAelokuu19% halvempielokuu aikana Helsinki - Kööpenhamina lennot maksavat keskimäärin vain 97 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KÖÖPENHAMINA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu75% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Kööpenhamina lentojen keskimääräinen hinta on 211 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KÖÖPENHAMINA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu546% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kööpenhamina kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Kööpenhaminaan?

Kööpenhamina on parhaimmillaan keväisin ja kesäisin, kun kaupunkilaiset pääsevät nauttimaan lämpimästä auringonpaisteesta puistoissa ja terasseilla. Halvat lennot Kööpenhaminaan kannattaa yrittää napata kesäkuukausille, sillä kesä-heinäkuussa Kööpenhaminan sää on pehmeän lämmin keskilämpötilan noustessa lähelle 20 astetta. Kesällä lennot ja majoituspalvelut ovat kuitenkin kalleimmillaan, eli budjettimatkailijalle sopivat paremmin edulliset lennot esimerkiksi syyskuussa.

Milloin on paras aika matkustaa Kööpenhaminaan, riippuu matkustajasta, sillä talvinenkin kaupunki joulutoreineen ja -valoineen on matkan arvoinen. Pelkät lennot Kööpenhaminaan voi saada halvalla mille vuodenajalle tahansa lentotarjouksia seuraamalla, mutta jos haluat hotellin ja muut palvelut edullisesti, ovat talvikuukaudet – joulunaikaa lukuun ottamatta – hyviä matkustuskuukausia.

Helsingin ja Kööpenhaminan välisten lentolippujen hinnat ovat kohtuullisia ympäri vuoden, kiitos lyhyen välimatkan ja reitin suosion. Halvimmat lennot ja hotellit voi kuitenkin varata lomasesonkien ulkopuolella ja yleensä arkipäiville. Etenkin lentotarjouksia seuraamalla voi saada halvat lennot Kööpenhaminaan.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kööpenhamina?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Kööpenhamina hintaan 14 €/henkilö, mikä on 95 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Kööpenhamina. Löydät halvimmat hinnat alueelle Kööpenhamina valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kööpenhamina?

elokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Kööpenhamina kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 97 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Kööpenhamina elokuu aikana, kannattaa sinun odottaa toukokuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 102 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kööpenhamina?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Kööpenhamina on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 121 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Kööpenhamina tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Kööpenhamina hintaan 50 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kööpenhamina?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Kööpenhamina on maanantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 103 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Kööpenhamina perjantai aikana on 126 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kööpenhamina?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Kööpenhamina on aamulla. Lennot reitille Suomi - Kööpenhamina voi maksaa jopa niin vähän kuin 121 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 133 €. Lennot kohteeseen Kööpenhamina kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Löytyykö kaupungin Kööpenhamina lähettyviltä muita lentokenttiä?

Aarhus lentokenttä tai Rønne Bornholm lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Kööpenhamina.

Voiko kaupunkiin Kööpenhamina lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Kööpenhamina on tyypillisesti Rønne Bornholm lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 236 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kööpenhaminan lentoasema

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kööpenhaminan lentoasema
Finnair
28. kesäkuuta
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
CPH08:40Kööpenhaminan lentoasema
6. heinäkuuta
CPH09:30Kööpenhaminan lentoasema
1t 30m
HEL11:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
14. elokuuta
HEL12:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
CPH14:20Kööpenhaminan lentoasema
21. elokuuta
CPH14:10Kööpenhaminan lentoasema
1t 30m
HEL15:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
7. kesäkuuta
HEL07:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
CPH08:45Kööpenhaminan lentoasema
8. kesäkuuta
CPH04:00Kööpenhaminan lentoasema
1t 35m
HEL05:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL12:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 25m
1 välilasku
CPH15:30Kööpenhaminan lentoasema
8. kesäkuuta
CPH04:00Kööpenhaminan lentoasema
1t 35m
HEL05:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. heinäkuuta
HEL12:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
CPH14:20Kööpenhaminan lentoasema
26. heinäkuuta
CPH15:30Kööpenhaminan lentoasema
3t 50m
1 välilasku
HEL19:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. kesäkuuta
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
CPH08:40Kööpenhaminan lentoasema
6. heinäkuuta
CPH15:30Kööpenhaminan lentoasema
3t 50m
1 välilasku
HEL19:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Kööpenhaminan lentoasema

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Kööpenhamina, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja airBaltic
Finnair
25. toukokuuta
HEL06:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
CPH08:20Kööpenhaminan lentoasema
Finnair
12. toukokuuta
HEL13:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
CPH15:20Kööpenhaminan lentoasema
Finnair
12. toukokuuta
HEL13:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 20m
CPH15:20Kööpenhaminan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Kööpenhaminaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kööpenhamina

Lentoliput Kööpenhaminaan tarjoaa suorilla lennoilla ainakin suomalainen lentoyhtiö Finnair, Skandinavian suurin lentoyhtiö Scandinavian Airlines (SAS) ja norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Lentoja on päivittäin, ja lentoaika Kööpenhaminaan on suorilla lennoilla noin 1 tunti 40 minuuttia. Suorat lennot ovat paras vaihtoehto Kööpenhaminaan reissatessa, mutta tanskalaiskaupunkiin pääsee edullisesti myös vaihtokenttien kautta. Halvat lennot Kööpenhaminaan myy yhdellä vaihdolla esimerkiksi Riian kautta kaupunkiin lentävä airBaltic.


Miten pääsen lentokentältä Kööpenhaminan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Kööpenhamina lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Kööpenhaminaan saapuvat Kööpenhaminan lentoasemalle, joka tunnetaan myös nimellä Kastrup. Amagerin saarella sijaitsevalta lentoasemalta on hyvät yhteydet Kööpenhaminan keskustaan, ja matkustaja voikin valita bussin, junan ja metron väliltä. Keskustaan liikennöivät myös taksit, ja kentältä voi vuokrata halutessaan vuokra-auton. Metro- ja juna-asema sijaitsevat terminaalissa 3, ja myös bussiliput ostetaan terminaalin 3 automaateista. Metroon, junaan ja bussiin käy kaikkiin sama kolmen vyöhykkeen lippu keskustaan matkustettaessa. Taksit ottavat matkustajia kyytiin terminaaleilta 1 ja 3, ja taksimatka keskustaan kestää noin 20 minuuttia.


Suositut lentoreitit Kööpenhamina

Etsityimmät lennot Kööpenhamina sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Kööpenhamina reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 40m
Halvin hinta
84 €
Vaasa - Kööpenhamina reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 20m
Halvin hinta
188 €
Turku - Kööpenhamina reitin lennot
Lyhyin lentoaika
24t 05m
Halvin hinta
224 €
Tampere - Kööpenhamina reitin lennot
Lyhyin lentoaika
16t 00m
Halvin hinta
224 €
Rovaniemi - Kööpenhamina reitin lennot
Lyhyin lentoaika
19t 10m
Halvin hinta
265 €
Kittilä - Kööpenhamina reitin lennot
Lyhyin lentoaika
7t 05m
Halvin hinta
336 €
Näytä lisää

Liikkuminen Kööpenhaminassa?

Kööpenhaminan keskusta on jalankulkijaystävällinen, sillä kävelykatuja on paljon. Kööpenhaminalaiset ovat myös innokkaita pyöräilijöitä. Hyvät pyöräilymahdollisuudet on taattu hyväkuntoisilla pyöräteillä ja runsaalla määrällä pyörävuokraamoja. Kööpenhaminan Bycyklen – City Bike -kaupunkipyörät ovat kaupunkipyöräilijöiden aatelia, sillä pyörän tangolle on asennettu GPS-järjestelmä kosketusnäytöllä.

Julkinen liikennejärjestelmä on Kööpenhaminassa kätevä, sillä kaikkiin joukkoliikennevälineisiin – metroon, bussiin, kanaalien vesibusseihin ja S-tog-paikallisjunaan – sopii sama lippu. Metrolinjoja on kaupungissa tällä hetkellä käytössä kaksi, M1 ja M2. Kehälinjan, Cityringenin, odotetaan avautuvan vuonna 2019. Jos julkista liikennettä käyttää Kööpenhaminassa paljon, on Copenhagen Card tai City Pass -kortti hyödyllinen hankinta. Korteilla julkista liikennettä saa käyttää määräajan rajattomasti. Jos suunnitelmissa on matkustaa myös muualle Tanskaan, metro- ja rautatieasemilta hankittava Rejsekort Anonymt -matkakortti on oikea valinta. Myös henkilöautoilu on Kööpenhaminassa helppoa, sillä kaupungin liikenne on rauhallista. Parkkipaikkoja keskikaupungilta voi tosin olla haastava metsästää. Auton voi vuokrata esimerkiksi lentokentältä.


Tarvitaanko Kööpenhaminaan passi?

Matka Kööpenhaminaan on Suomesta helppo, sillä Pohjoismaiden välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus, ja täten suomalainen ei myöskään tarvitse passia Tanskassa tai muissa Pohjoismaissa liikkuessaan. Tanska kuuluu Suomen tavoin Schengen-maihin, joiden väliltä on poistettu rajatarkastukset. Suomalaisen on kuitenkin Pohjoismaidenkin lennolla pystyttävä todistamaan pyynnöstä henkilöllisyytensä ja kansalaisuutensa. Henkilöllisyys todistetaan virallisella dokumentilla, kuten virallisella henkilökortilla tai ajokortilla. Alle 16-vuotiaalta, vanhempiensa kanssa matkustavalta suomalaiselta henkilöllisyystodistusta ei vaadita. Jos matkaseurana on joku muu aikuinen, on alle 16-vuotiaallakin oltava mukanaan passi, virallinen henkilökortti (kuvan kera) tai kuvallinen Kela-kortti. Ota henkilöllisyysdokumentista varalta kopio ja lähetä se omaan sähköpostiisi. Jos kohtaat Kööpenhaminan matkallasi vakavia ongelmatilanteita, voit ottaa yhteyden Suomen suurlähetystöön Kööpenhaminassa. Yhteystiedot saat osoitteesta http://www.finland.dk/.


Vinkkejä Kööpenhaminaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Kööpenhaminaan?

Lennot Kööpenhaminaan ovat edullisia ympäri vuoden, mutta halpoja lentoja voi löytää varsinkin hintoja vertaamalla ja tarjouksia seuraamalla.

Kiinnostavatko Kööpenhaminan nähtävyydet?

Kööpenhaminan Tivoli, Nyhavnin satama-alue ja Pieni merenneito -patsas ovat ehdottomia nähtävyyksiä. Kannattaa myös tutustua kaupungin moderneihin kauppahalleihin (Torvehallerne).

Mitä mukaan matkalle Kööpenhaminaan?

Kaiken tarvittavan saat kaupungista, tosin suomi–tanska-sanakirjalle voi olla käyttöä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Kööpenhaminassa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Kööpenhaminassa turvallista?

Kööpenhamina on pohjoismaalaisittain kohtuullisen turvallinen suurkaupunki.

Voiko Kööpenhaminassa juoda kraanavettä?

Kraanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Kööpenhaminassa?

Tipin jättäminen ei ole tarpeen.

Millainen on Kööpenhaminan hintataso?

Hintataso on hieman korkeampi kuin Helsingissä.

Mikä on aikaero Suomi-Tanska?

Tanskan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Kööpenhamina?

Välimatka on teitä pitkin noin 1100 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Kööpenhaminassa?

Tanskassa on käytössä Tanskan kruunu. Rahaa on helppo vaihtaa kaupungissa, sillä vaihtopisteitä on eri puolilla keskustaa, esimerkiksi päärautatieasemalla.Lennot muihin kaupunkeihin Tanska

Sittenkin jotain muuta, kuin Kööpenhamina? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Tanska
Lennot Eurooppa Tanska Kööpenhamina
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka