Lennot Eurooppa Saksa München

Halvat lennot München

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
München (MUC)
to 6.5.
to 13.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin München lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille München lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
München

HALVIN REITTI Helsinki - München

Helsinki (HEL) - München (MUC)

Tyypillisesti lennot kohteeseen München kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle München Franz Josef Strauss, jolloin hinta on keskimääräinen 177 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MÜNCHENelokuu16% halvempielokuu aikana Helsinki - München lennot maksavat keskimäärin vain 149 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MÜNCHEN KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu19% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - München lentojen keskimääräinen hinta on 210 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MÜNCHEN KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu683% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen München kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Müncheniin?

Lähes 1,5 miljoonan asukkaan München on matkailijalle todellinen aarreaitta. Baijerin alueen ehkä suosituin matkailukaupunki tarjoaa historiallisia linnoja, hienoja maisemia, makoisaa saksalaista ruokaa ja juomaa, sekä kulttuuria vaikka jokaiselle lomapäivälle. Münchenissä matkailija ei pääse tylsistymään, ja kaupunki onkin suosittu matkakohde vuoden ympäri. Halpoja lentoja Müncheniin on tarjolla runsaasti!

Sää Münchenissä on tyypillisen keskieurooppalainen: kesät ovat lämpimiä ja talvet viileitä mutta Suomeen verrattuna leutoja. Sateita on vuoden ympäri, mutta pilvisillekin päiville kaupunki tarjoaa runsaasti tekemistä. Turismi on vilkasta kaupungissa kaikkina vuodenaikoina, mutta silti halvat lennot Müncheniin voi napata hintoja seuraamalla ja vertaamalla. Halvalla lentoliput voi saada helposti esimerkiksi tammikuun loppuun ja helmikuun alkuun sekä marraskuulle.

Münchenin tunnetuin tapahtuma on lokakuinen Octoberfest-olutfestivaali, joka vetääkin kaupungin täyteen saksalaisen ruuan ja juoman ystäviä. Edulliset hotellit ja lennot voi olla vaikeaa löytää festivaalipäiville. Jos siis matkabudjettisi on pieni, ajoita matkasi olutjuhlakauden ulkopuolelle. Myös kesällä ja joulunaikaan lennot ja majoituspalvelut nousevat hinnoiltaan.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin München?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen München kaupungista Mallorca oli 36 €. Tämä on 85 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen München. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin München omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin München?

elokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen München kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 149 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin München kuukauden elokuu aikana, niin lentäminen marraskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 159 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen München?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - München reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen München hintaan 177 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 143 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin München?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää kaupunkiin München. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 177 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä sunnuntai, voit odottaa näkeväsi 197 € lentohinnan reitille Suomi - München.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin München?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen München on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - München voi maksaa jopa niin vähän kuin 153 €. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 196 €.

Löytyykö kaupungin München lähettyviltä muita lentokenttiä?

München Franz Josef Strauss lentokenttä, München Augsburg/Mühlhausen lentokenttä, Memmingen Memmingen-Allgau lentokenttä tai Nürnbergin lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin München.

Voiko kaupunkiin München lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 198 € henkilöä kohti ja Memmingen Memmingen-Allgau lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen München. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: München Franz Josef Strauss

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen München Franz Josef Strauss
Lufthansa
30. kesäkuuta
HEL02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 30m
MUC04:40München Franz Josef Strauss
13. heinäkuuta
MUC04:35München Franz Josef Strauss
2t 25m
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
30. kesäkuuta
HEL02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 30m
MUC04:40München Franz Josef Strauss
6. heinäkuuta
MUC04:35München Franz Josef Strauss
2t 25m
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
11. toukokuuta
HEL08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 30m
MUC11:15München Franz Josef Strauss
23. toukokuuta
MUC04:35München Franz Josef Strauss
2t 25m
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
15. toukokuuta
HEL08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 30m
MUC11:15München Franz Josef Strauss
31. toukokuuta
MUC04:35München Franz Josef Strauss
2t 25m
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
11. toukokuuta
HEL08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 30m
MUC11:15München Franz Josef Strauss
18. toukokuuta
MUC04:35München Franz Josef Strauss
2t 25m
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
13. kesäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 30m
MUC06:00München Franz Josef Strauss
18. heinäkuuta
MUC04:35München Franz Josef Strauss
2t 25m
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen München Franz Josef Strauss

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen München, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair, SAS ja airBaltic
Lufthansa
23. toukokuuta
HEL08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 30m
MUC11:15München Franz Josef Strauss
Finnair
12. heinäkuuta
HEL12:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
MUC14:50München Franz Josef Strauss
Finnair
20. heinäkuuta
HEL03:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
MUC06:25München Franz Josef Strauss

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Müncheniin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen München

Suomesta Müncheniin on erinomaiset lentoyhteydet niin suorin lennoin kuin vaihtokenttienkin kautta. Lähtevät lennot nousevat matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Halvat lennot Müncheniin tarjoavat suorin yhteyksin ainakin suomalainen Finnair ja saksalainen Lufthansa. Suoria lentoja liikennöidään Helsinki-Vantaalta yleensä useampi päivässä. Lentoaika Helsingistä Müncheniin on noin 2 tuntia ja 30 minuuttia. Mikäli valitset ennemmin edullisemmat lennot vaihtokentän kautta, matka-aika venyy vähintään noin 4 tuntiin. Vaihdollisia lentoja Müncheniin tarjoavat esimerkiksi alankomaalainen KLM, latvialainen airBaltic ja ukrainalainen Ukraine International Airlines monien muiden lentoyhtiöiden lisäksi. Kun varaat matkat saksalaiskaupunkiin, huomioi paitsi lentolipun hinta myös hintaan sisältyvät palvelut. Edullisimmat lentoliput eivät aina pidä sisällään ruumassa kuljetettavia matkatavaroita.


Miten pääsen lentokentältä Münchenin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin München lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Müncheniin lennetään yleisimmin kaupungin kansainväliselle lentokentälle Munich Airportille. Lentokenttä sijaitsee noin 28 km kaupungin keskustan koillispuolella. Kiireinen kenttä on Saksan toiseksi suurin lentoasema. Müncheniin lentäviä halpalentoyhtiöitä palvelee myös toinen lentokenttä, joka tunnetaan nimillä Memmingen Airport ja Allgäu Airport. Tämä pienempi lentoasema sijaitsee noin 110 km:n päässä Münchenistä Memmingerbergin kunnan alueella. Munich Airport -lentokentältä on kaupungin keskustaan hyvät joukkoliikenneyhteydet niin bussilla kuin junallakin. Jos matkustat mieluiten junalla, keskustaan pääset S-Bahn-junilla S1 ja S8. Junat liikennöivät kentältä noin 10 minuutin välein. Matka-aika Münchenin keskustaan on junayhteydestä riippuen noin 40–45 minuuttia ja junalipun hinta noin 11,40 euroa. Airport-City-Day-Ticket-päivälipun hinta on puolestaan noin 13 euroa. Bussiyhteyksistä kätevin on Lufthansa Express Bus, joka liikennöi lentokentältä 15 minuutin välein. Bussilipun hinta on alkaen noin 10,50 euroa. Jos lentosi laskeutuu Allgäu Airport -lentokentälle, Müncheniin on tarjolla suora bussiyhteys. Allgäu–Airport Express -bussin päätepysäkki sijaitsee München Hauptbahnhof -päärautatieaseman tuntumassa. Matka-aika keskustaan on noin 1 tunti ja 30 minuuttia ja bussilipun hinta aikuiselle noin 17 euroa.


Suositut lentoreitit München

Etsityimmät lennot München sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - München reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 30m
Halvin hinta
84 €
Oulu - München reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 00m
Halvin hinta
277 €
Kittilä - München reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 30m
Halvin hinta
326 €
Kemi - München reitin lennot
Lyhyin lentoaika
19t 50m
Halvin hinta
1463 €
Näytä lisää

Liikkuminen Münchenissä?

Münchenin keskustaan tutustut kätevimmin jalkaisin. Kaupungin kaduille jalkautumalla pääset ihailemaan perinteistä baijerilaista arkkitehtuuria sekä historiallisia rakennuksia ja aistimaan paikallista tunnelmaa. Myös kaupungin joukkoliikenne toimii täsmällisesti. Julkista liikennettä kaupungissa hallinnoi MVV, joka vastaa S-Bahn-kaupunkijunista, U-Bahn-metrosta, raitiovaunuista, paikallisbusseista ja seutuliikenteen linja-autoista.

Joukkoliikenteen lippujen hinnat riippuvat matkaan kuuluvista vyöhykkeistä. Kaikkiin liikennevälineisiin käy sama yleislippu. Liput ostetaan sinisistä lippuautomaateista, joita on esimerkiksi metro- ja raitiovaunuasemilla sekä monilla bussipysäkeillä. Myös lehtikioskeissa myydään yleensä paikallisliikenteen lippuja. Liput on muistettava aina leimata liikennevälineeseen noustessa. Kertalippu on nimeltään Einzelfahrkarte, mutta matkailijalle paras vaihtoehto on usein päivälippu Tageskarte. Päivälipun hinta on alkaen noin 6,70 euroa; tämä hinta kattaa tosin vain kaupunkialueen. Hieman päivälippua kattavampi vaihtoehto on CityTourCard-kortti, joka sisältää julkisen liikenteen lisäksi sisäänpääsyn esimerkiksi moniin museoihin. Sen hinta on alkaen noin 13 euroa päivää kohden. Monet matkailijat vuokraavat lentokentältä tai kaupunkialueelta henkilöauton. Jos toiveenasi on tutustua Müncheniä ympäröiviin maaseutualueisiin, onnistuu se helposti vuokra-autolla.


Tarvitaanko Müncheniin passi?

Passia ei ole pakko pakata mukaan Müncheniin matkatessa. Jos et halua kantaa passia mukanasi, lennolle on otettava mukaan virallinen henkilökortti. Saksa kuuluu Euroopan unionin alueeseen ja Schengen-alueeseen, mikä merkitsee, että Suomesta Müncheniin lennettäessä rajatarkastuksia ei ole tiedossa. Lentoyhtiöt voivat silti pyytää matkustajiaan aina tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä. Jos et aio autoilla Saksassa, ajokortin voit jättää kotiin, sillä matkustusdokumentiksi se ei sovi. Virallista henkilökorttia tai passia voit hyvin tarvita myös Saksassa ollessasi.


Vinkkejä Müncheniin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Müncheniin voi napata mille kuukaudelle tahansa hintoja vertaamalla ja lentotarjouksia etsimällä. Saksalaiskaupunki on kuitenkin suosittu matkakohde, joten matkat kannattaa varata mahdollisuuksien mukaan ajoissa. Halvimmillaan lennot ovat noin 55-65 päivää ennen matkan ajankohtaa. Tavallisesti etenkin alkuviikon lennot ovat edullisia. Pelkät lennot voi saada halvalla myös suosituimpien matkailusesonkien ajaksi.

Kiinnostavatko Münchenin nähtävyydet?

Münchenin seudulla voit ihailla useampia ainutlaatuisia linnoja, esimerkiksi Neuschwansteinin linnaa ja Nymphenburgin linnaa. Kaupungin suurin vetonaula on kuitenkin jokasyksyinen Octoberfest-olutjuhla.

Mitä mukaan matkalle Müncheniin?

Münchenissä kannattaa varautua ympäri vuoden epävakaisiin säihin ja sateisiin. Kesät ovat kuitenkin yleensä lämpimiä, ja hellevaatteetkin voivat olla tarpeen. Talvella mukaan on hyvä varata lämmintä vaatetta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Münchenissä

Saksa on EU-maa, joten matkapuhelinpalveluita pitäisi pystyä käyttämään Münchenissä lähes samaan hintaan kuin Suomessakin. Varmista kuitenkin operaattoriltasi matkapuhelinpalveluiden mahdolliset rajoitukset ja lisämaksut EU-alueella. Hyödynnä lisäksi esimerkiksi hotellien ilmaisia wifi-liittymiä.

Onko Münchenissä turvallista?

München on monien keskieurooppalaisten suurkaupunkien tapaan kohtuullisen turvallinen matkakohde. Normaali varovaisuus on kaupungissa tarpeen.

Voiko Münchenissä juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda Münchenissä huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Münchenissä?

Münchenissä on tapana jättää juomarahaa, etenkin jos palvelu on ollut erityisen hyvää.

Millainen on Münchenin hintataso?

Hintataso Münchenissä on hyvin lähellä Suomen hintatasoa. Osittain hinnat ovat hieman edullisempia osittain kalliimpia. Etenkin matkailijoiden käyttämien palveluiden hinnat vaihtelevat myös sesongin mukaan.

Mikä on aikaero Suomi-Saksa?

Aikaero on yksi tunti, ja Saksan aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-München?

Välimatka on suoraa reittiä noin 1590 km.


Lennot Eurooppa Saksa München
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka