Etsi halpoja lentoja München alk. 58 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/12
ma 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista München

Yhteenveto München lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

58 €

Halvin meno-paluulennon hinta

129 €

Nopein lentoaika

2t 35m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen München kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 58 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - München Franz Josef Strauss).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen München kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 129 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - München Franz Josef Strauss).
Nopein lento kohteeseen München kohteesta Suomi kestää 2t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - München Franz Josef Strauss).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen München mukaan lukien Lufthansa, KLM ja Scandinavian Airlines.

München lentotiedot ja trendit

Tutustu München lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin München?

toukokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen München kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 189 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin München kuukauden toukokuu aikana, niin lentäminen huhtikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 190 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin München?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin München?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää kaupunkiin München. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 199 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä maanantai, voit odottaa näkeväsi 221 € lentohinnan reitille Suomi - München.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin München?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen München on illalla. Lennot reitille Suomi - München voi maksaa jopa niin vähän kuin 196 €. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 250 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen München?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen München vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen München Franz Josef Strauss (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 2t 35m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen München on lentää kentältä Rovaniemi kentälle München Franz Josef Strauss lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen München?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - München reitille 57 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen München hintaan 217 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 194 €.

Halvimmat lennot kaupungin München lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille München lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
München

HALVIN REITTI Helsinki - München

Tampere (TMP) - München (MUC)

Tyypillisesti lennot kohteeseen München kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere-Pirkkala kentälle München Franz Josef Strauss, jolloin hinta on keskimääräinen 158 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MÜNCHENtoukokuu13% halvempitoukokuu aikana Helsinki - München lennot maksavat keskimäärin vain 189 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MÜNCHEN KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu26% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - München lentojen keskimääräinen hinta on 276 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MÜNCHEN KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu118% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen München kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä München

Lähes 1,5 miljoonan asukkaan München on matkailijalle todellinen aarreaitta. Baijerin alueen ehkä suosituin matkailukaupunki tarjoaa historiallisia linnoja, hienoja maisemia, makoisaa saksalaista ruokaa ja juomaa, sekä kulttuuria vaikka jokaiselle lomapäivälle. Münchenissä matkailija ei pääse tylsistymään, ja kaupunki onkin suosittu matkakohde vuoden ympäri. Halpoja lentoja Müncheniin on tarjolla runsaasti!

Sää Münchenissä on tyypillisen keskieurooppalainen: kesät ovat lämpimiä ja talvet viileitä mutta Suomeen verrattuna leutoja. Sateita on vuoden ympäri, mutta pilvisillekin päiville kaupunki tarjoaa runsaasti tekemistä. Turismi on vilkasta kaupungissa kaikkina vuodenaikoina, mutta silti halvat lennot Müncheniin voi napata hintoja seuraamalla ja vertaamalla. Halvalla lentoliput voi saada helposti esimerkiksi tammikuun loppuun ja helmikuun alkuun sekä marraskuulle.

Münchenin tunnetuin tapahtuma on lokakuinen Octoberfest-olutfestivaali, joka vetääkin kaupungin täyteen saksalaisen ruuan ja juoman ystäviä. Edulliset hotellit ja lennot voi olla vaikeaa löytää festivaalipäiville. Jos siis matkabudjettisi on pieni, ajoita matkasi olutjuhlakauden ulkopuolelle. Myös kesällä ja joulunaikaan lennot ja majoituspalvelut nousevat hinnoiltaan.

Löytyykö kaupungin München lähettyviltä muita lentokenttiä?

München Franz Josef Strauss lentokenttä, München Augsburg/Mühlhausen lentokenttä, Memmingen-Allgau lentokenttä tai Nürnbergin lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä München.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa München Franz Josef Strauss lentokenttä hinnat?

lentoa München Franz Josef Strauss lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa München Franz Josef Strauss lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 6 toimijaa on valittavissa lentoa München Franz Josef Strauss lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen München Franz Josef Strauss lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen München Franz Josef Strauss lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen München Franz Josef Strauss lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset München Franz Josef Strauss lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen München Franz Josef Strauss lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: München

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen München
airBaltic
9. tammikuuta
HEL21:20Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 10m
1 välilasku
MUC18:30München Franz Josef Strauss
16. tammikuuta
MUC09:05München Franz Josef Strauss
14t 15m
1 välilasku
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
9. huhtikuuta
HEL15:30Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 15m
1 välilasku
MUC18:45München Franz Josef Strauss
14. huhtikuuta
MUC19:25München Franz Josef Strauss
11t 55m
1 välilasku
HEL08:20Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
11. tammikuuta
HEL15:30Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 00m
1 välilasku
MUC18:30München Franz Josef Strauss
14. tammikuuta
MUC19:10München Franz Josef Strauss
18t 40m
1 välilasku
HEL14:50Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
18. tammikuuta
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 05m
1 välilasku
MUC08:25München Franz Josef Strauss
21. tammikuuta
MUC19:10München Franz Josef Strauss
18t 40m
1 välilasku
HEL14:50Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
11. joulukuuta
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 10m
1 välilasku
MUC18:30München Franz Josef Strauss
14. joulukuuta
MUC19:10München Franz Josef Strauss
4t 10m
1 välilasku
HEL00:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
21. maaliskuuta
HEL19:30Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 50m
MUC21:20München Franz Josef Strauss
28. maaliskuuta
MUC08:25München Franz Josef Strauss
2t 35m
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen München

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - München, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair, Lufthansa ja airBaltic
Finnair
20. huhtikuuta
HEL09:15Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 35m
MUC10:50München Franz Josef Strauss
Useita lentoyhtiöitä
15. helmikuuta
HEL22:10Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 55m
1 välilasku
MUC09:05München Franz Josef Strauss
airBaltic
14. joulukuuta
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 05m
1 välilasku
MUC08:25München Franz Josef Strauss

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa München

Münchenin keskustaan tutustut kätevimmin jalkaisin. Kaupungin kaduille jalkautumalla pääset ihailemaan perinteistä baijerilaista arkkitehtuuria sekä historiallisia rakennuksia ja aistimaan paikallista tunnelmaa. Myös kaupungin joukkoliikenne toimii täsmällisesti. Julkista liikennettä kaupungissa hallinnoi MVV, joka vastaa S-Bahn-kaupunkijunista, U-Bahn-metrosta, raitiovaunuista, paikallisbusseista ja seutuliikenteen linja-autoista.

Joukkoliikenteen lippujen hinnat riippuvat matkaan kuuluvista vyöhykkeistä. Kaikkiin liikennevälineisiin käy sama yleislippu. Liput ostetaan sinisistä lippuautomaateista, joita on esimerkiksi metro- ja raitiovaunuasemilla sekä monilla bussipysäkeillä. Myös lehtikioskeissa myydään yleensä paikallisliikenteen lippuja. Liput on muistettava aina leimata liikennevälineeseen noustessa. Kertalippu on nimeltään Einzelfahrkarte, mutta matkailijalle paras vaihtoehto on usein päivälippu Tageskarte. Päivälipun hinta on alkaen noin 6,70 euroa; tämä hinta kattaa tosin vain kaupunkialueen. Hieman päivälippua kattavampi vaihtoehto on CityTourCard-kortti, joka sisältää julkisen liikenteen lisäksi sisäänpääsyn esimerkiksi moniin museoihin. Sen hinta on alkaen noin 13 euroa päivää kohden. Monet matkailijat vuokraavat lentokentältä tai kaupunkialueelta henkilöauton. Jos toiveenasi on tutustua Müncheniä ympäröiviin maaseutualueisiin, onnistuu se helposti vuokra-autolla.


Kohteen München viisumivaatimukset

Passia ei ole pakko pakata mukaan Müncheniin matkatessa. Jos et halua kantaa passia mukanasi, lennolle on otettava mukaan virallinen henkilökortti. Saksa kuuluu Euroopan unionin alueeseen ja Schengen-alueeseen, mikä merkitsee, että Suomesta Müncheniin lennettäessä rajatarkastuksia ei ole tiedossa. Lentoyhtiöt voivat silti pyytää matkustajiaan aina tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä. Jos et aio autoilla Saksassa, ajokortin voit jättää kotiin, sillä matkustusdokumentiksi se ei sovi. Virallista henkilökorttia tai passia voit hyvin tarvita myös Saksassa ollessasi.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa München

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Müncheniin voi napata mille kuukaudelle tahansa hintoja vertaamalla ja lentotarjouksia etsimällä. Saksalaiskaupunki on kuitenkin suosittu matkakohde, joten matkat kannattaa varata mahdollisuuksien mukaan ajoissa. Halvimmillaan lennot ovat noin 55-65 päivää ennen matkan ajankohtaa. Tavallisesti etenkin alkuviikon lennot ovat edullisia. Pelkät lennot voi saada halvalla myös suosituimpien matkailusesonkien ajaksi.

Kiinnostavatko Münchenin nähtävyydet?

Münchenin seudulla voit ihailla useampia ainutlaatuisia linnoja, esimerkiksi Neuschwansteinin linnaa ja Nymphenburgin linnaa. Kaupungin suurin vetonaula on kuitenkin jokasyksyinen Octoberfest-olutjuhla.

Mitä mukaan matkalle Müncheniin?

Münchenissä kannattaa varautua ympäri vuoden epävakaisiin säihin ja sateisiin. Kesät ovat kuitenkin yleensä lämpimiä, ja hellevaatteetkin voivat olla tarpeen. Talvella mukaan on hyvä varata lämmintä vaatetta.

Onko Münchenissä turvallista?

München on monien keskieurooppalaisten suurkaupunkien tapaan kohtuullisen turvallinen matkakohde. Normaali varovaisuus on kaupungissa tarpeen.

Voiko Münchenissä juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda Münchenissä huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Münchenissä?

Münchenissä on tapana jättää juomarahaa, etenkin jos palvelu on ollut erityisen hyvää.

Millainen on Münchenin hintataso?

Hintataso Münchenissä on hyvin lähellä Suomen hintatasoa. Osittain hinnat ovat hieman edullisempia osittain kalliimpia. Etenkin matkailijoiden käyttämien palveluiden hinnat vaihtelevat myös sesongin mukaan.

Mikä on aikaero Suomi-Saksa?

Aikaero on yksi tunti, ja Saksan aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-München?

Välimatka on suoraa reittiä noin 1590 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen München?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen München. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen München joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen München ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen München?

Kun kaikki mahdolliset München lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen München juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen München. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen München

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.