Lennot Eurooppa Saksa Berliini

Halvat lennot Berliini

Meno-paluu
Economy
Charlotte (CLT)
Berliini (BER)
pe 18.6.
pe 25.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Berliini lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Berliini lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Berliini

HALVIN REITTI Helsinki - Berliini

Helsinki (HEL) - Berliini (BER)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Berliini kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Berliini Brandenburg, jolloin hinta on keskimääräinen 111 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BERLIINImaaliskuu26% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Berliini lennot maksavat keskimäärin vain 82 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BERLIINI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu27% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Berliini lentojen keskimääräinen hinta on 141 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BERLIINI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu198% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Berliini kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Berliini?

Matka Berliiniin on hyvä idea milloin tahansa, mutta jos tavoitteena on löytää erityisen halvat lennot Berliiniin, kannattaa matkaan lähteä alkuvuodesta, varsinkin helmikuussa. Kaupungin sää voi helmikuussa ja ylipäätään talviaikaan olla sateinen, toppatakkikin on ehkä tarpeen, mutta boheemin Berliinin lämmin tunnelma paikkaa säätilan puutteet. Halvimmat lennot ja majoituksen saa aina kiireisimpien matkailukausien ulkopuolella, etenkin arkipäiville.

Milloin on paras aika matkustaa Berliiniin? Mikäli haluat nauttia yli 20 asteen lämpötilasta ja auringosta, lentoliput Berliiniin kannattaa ostaa kesälle tai loppukeväälle. Hotelli ja muut palvelut voivat tosin kesäkuukausina tulla tyyriiksi, jos et nappaa hyvää erikoistarjousta.

Paras aika Berliinin-lentojen ostamiseen riippuu tilanteesta, mutta ole liikkeellä mieluiten pari kuukautta ennen matkaa. Edullisen lentotarjouksen voi löytää toisaalta jo vuotta tai vain viikkoa ennen matkaa – pidä silmät auki. Pelkät lennot Berliiniin on helppo saada halvalla, sillä lentotarjontaa on runsaasti.

Lentolippujen hinnat ovat keskimäärin halvimmat, jos varaat lennot 56 päivää ennen matkaa. Kalleimmillaan lentoliput ovat tyypillisesti lennon lähtöpäivänä.

Kun etsit halpoja lentoja, edullisin päivä lentää on tiistai ja kallein on lauantai. Illalla lähtevät lennot (auringonlaskusta auringonnousuun) ovat yleensä halvempia kuin aamulennot.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Berliini?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Berliini hintaan 14 €/henkilö, mikä on 93 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Berliini. Löydät halvimmat hinnat alueelle Berliini valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Berliini?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Berliini kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 82 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kohteeseen Berliini maaliskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen syyskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 84 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Berliini?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Berliini noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 111 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Berliini jopa niin halpaan hintaan kuin 64 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Berliini?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Berliini on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Berliini tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 86 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Berliini on perjantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 118 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Berliini?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Berliini on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 94 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Berliini, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 150 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Berliini lähettyviltä muita lentokenttiä?

Leipzig/Halle lentokenttä, Dresdenin lentoasema lentokenttä tai Heringsdorf lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Berliini.

Voiko kaupunkiin Berliini lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 178 € henkilöä kohti ja Leipzig/Halle lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Berliini. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Berliini Brandenburg

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Berliini Brandenburg
Finnair
5. syyskuuta
HEL03:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 00m
BER05:25Berliini Brandenburg
8. syyskuuta
BER05:15Berliini Brandenburg
1t 50m
HEL07:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
31. elokuuta
HEL13:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 00m
BER15:35Berliini Brandenburg
4. syyskuuta
BER05:15Berliini Brandenburg
1t 50m
HEL07:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
easyJet
25. marraskuuta
HEL05:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 15m
BER08:10Berliini Brandenburg
28. marraskuuta
BER12:10Berliini Brandenburg
2t 10m
HEL14:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
easyJet
6. syyskuuta
HEL06:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 15m
BER08:55Berliini Brandenburg
9. syyskuuta
BER13:10Berliini Brandenburg
2t 10m
HEL15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
24. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 10m
1 välilasku
BER09:40Berliini Brandenburg
29. heinäkuuta
BER02:30Berliini Brandenburg
5t 10m
1 välilasku
HEL07:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
14. heinäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 10m
1 välilasku
BER09:40Berliini Brandenburg
23. heinäkuuta
BER02:30Berliini Brandenburg
5t 10m
1 välilasku
HEL07:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Berliini Brandenburg

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Berliini, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä easyJet
Finnair
18. syyskuuta
HEL03:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 00m
BER05:25Berliini Brandenburg
Finnair
25. elokuuta
HEL03:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 00m
BER05:25Berliini Brandenburg
easyJet
23. syyskuuta
HEL16:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 15m
BER19:10Berliini Brandenburg

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Berliini?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Berliini

Halvat lennot Berliiniin suorilla yhteyksillä tarjoavat suomalainen Finnair ja airberlin. Helsingistä lähtevät Berliinin-lennot starttaavat Helsinki-Vantaalta, ja suorat lennot Berliiniin kestävät noin kaksi tuntia.

Vaihtokentän kautta Berliiniin on tarjolla edullisia lentoja muun muassa sellaisilta lentoyhtiöiltä kuin Lufthansa, Scandinavian Airlines (SAS), airBaltic ja Norwegian. Valinnanvaraa Berliini-faneilla siis on, ja halvat lennot Berliiniin voi saada viikon jokaiselle päivälle. Finnair kuljettaa lentomatkustajia kaupunkiin viikon jokaisena päivänä suomalaisille tutuilla lennoillaan. Huomaa, että edullisimpaan Light-lipputyyppiin ruumaan menevä matkatavara on ostettava erikseen.

Vaikka halpalentoyhtiöiden lentotarjoukset ovat usein edullisimpia, muista että lentolippujen hinta ei yleensä sisällä ruumaan meneviä matkatavaroita eikä lennon aikana tarjottavia juomia tai ruokia. Tutustu lentolipun arvioituihin lisämaksuihin hakutulossivulla saadaksesi käsityksen siitä, paljonko lisäkuluja lentoosi voi mahdollisesti sisältyä.


Miten pääsen lentokentältä Berliinin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Berliini lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Berliiniin laskeutuvat uudelle Berliini-Brandenburgin lentoasemalle (BER), josta pääset helposti kaupungin keskustaan julkisilla liikennevälineillä. Se sijaitsee 18 km päässä Berliinin keskustasta etelään, ja kenttä avattiin 31. lokakuuta 2020. Kaikkiin terminaaleihin pääsee nopeasti ja mukavasti junalla tai bussilla. Asemalta on myös hyvät yhteydet ympäröiville alueille.

Rautatieasema sijaitsee suoraan terminaalin 1 alla tasolla U2. Airport Express -juna ja alueelliset junat kulkevat useita kertoja tunnissa Berliinin Hauptbahnhofin ja Flughafen BER – Terminal 1-2 -aseman välillä. Matka-aika Airport Express -junalla keskustaan on puoli tuntia. S-Bahn-linjat S9 ja S45 kulkevat molemmat 20 minuutin välein ja palvelevat Terminaali 1-2 – ja Terminaali 5 -asemia. Matkalippuautomaatit löytyvät eri asemilta. Junat kulkevat myös Königs Wusterhauseniin, Wünsdorf-Waldstadtiin ja Potsdamiin.

Täydentävät bussilinjat, kuten Express-bussit (X7, X71, BER1 ja BER2) ja säännöllisesti liikennöivät 163, 164 ja 171 bussit, vievät matkustajat Berliinin keskustaan, ja siitä eri alueille.

Lentoasemalle pääsee myös autolla, taksilla, vuokra-autolla tai yhteiskäyttöön tarkoitetulla autolla. Matka-aika keskustasta asemalle on noin puoli tuntia. Takseja on saatavilla T1 / T2-tasolta E0 Terminaalin 1 edessä ja Terminaalissa 5 sektorin L edessä. Autonvuokrauspisteet löytyvät eri terminaaleista. Lisätietoja siitä, miten pääset Berliinin kansainväliseltä lentokentältä keskustaan, löytyy lentokentän verkkosivustolta.


Suositut lentoreitit Berliini

Etsityimmät lennot Berliini sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Berliini reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 00m
Halvin hinta
65 €
Turku - Berliini reitin lennot
Lyhyin lentoaika
26t 00m
Halvin hinta
210 €
Rovaniemi - Berliini reitin lennot
Lyhyin lentoaika
45t 55m
Halvin hinta
331 €
Oulu - Berliini reitin lennot
Lyhyin lentoaika
25t 20m
Halvin hinta
400 €
Kittilä - Berliini reitin lennot
Lyhyin lentoaika
22t 40m
Halvin hinta
726 €
Tampere - Berliini reitin lennot
Lyhyin lentoaika
11t 00m
Halvin hinta
3002 €
Näytä lisää

Liikkuminen Berliinissä?

Berliinin kaupungin julkisesta liikenteestä, eli busseista, metroista ja kaupunkijunista, vastaa BVG (Berliner Verkehrsbetriebe). Berliinin metroverkosto kuljettaa matkailijoita kätevästi kaupungin laidalta toiselle, ja kattavaan verkostoon kuuluu yli 170 asemaa. Kun U-Bahn-nimellä tunnetut metrot yhdistetään S-Bahn-kaupunkijuniin, on matkailijalla mahdollisuus ottaa helposti haltuun koko kaupunki.

Berliinin sisällä edullisin metrojen, junien ja bussien lipputyyppi maksaa hieman alle 2 euroa, ja viikkolipun voi ostaa alkaen 30 euron hintaan. Kaupunki on jaettu A-, B- ja C-vyöhykkeeseen, ja lipun hinta riippuu lipulla katettavista vyöhykkeistä. Matkailijoille on tarjolla helppokäyttöinen Berlin Welcome Card, jonka voi ostaa käyttöön haluamalleen ajalle.

Myös linja-autoliikennettä on helppo hyödyntää kaupungissa; bussiliikennettä pyörittävät BVG:n alaisuudessa useat bussiyhtiöt. Pyöräily on Berliinissä jatkuvasti suositumpaa, ja matkailijoille kaupungissa järjestetään esimerkiksi hauskoja bike tour -pyöräilykierroksia.


Tarvitaanko Berliiniin passi?

Saksa kuuluu Suomen tavoin EU- ja Schengen-alueeseen, joten passia ei ole välttämätöntä ottaa mukaan Berliinin matkalle. Lentomatkoilla on kuitenkin suositeltavaa pitää mukana joko voimassa olevaa passia tai virallista henkilökorttia, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan tarpeen tullen lentokentillä ja kohdekaupungissa. Monissa Schengen-alueeseen kuuluvissa EU-maissa maassa asuvien tai oleskelevien on esimerkiksi poliisin pyynnöstä esitettävä virallinen henkilötodistus. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi kansainvälisillä lennoilla.

Passi tai henkilökortti kannattaa skannata varmuuden vuoksi talteen omaan sähköpostiin. Näin sen tiedot ovat ongelmatilanteissa, esimerkiksi katoamistapauksessa, helposti saatavilla. Berliinissä toimii Suomen suurlähetystö, joka auttaa Suomen kansalaisia vakavissa ongelmatilanteissa matkalla. Sen yhteystiedot saat osoitteesta http://www.finnland.de/. Saksaan liittyviä matkustustiedotteita voi puolestaan seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös aina ulkomaille matkustettaessa tehdä matkustusilmoituksen.


Vinkkejä Berliiniin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Berliiniin?

Suosi edullisia ajankohtia, esimerkiksi alkuvuotta, ja etsi lentotarjouksia Berliiniin.

Kiinnostavatko Berliinin nähtävyydet?

Eastside Gallery kertoo kaupungin historiasta. Muista myös Alexanderplatzin TV-torni ja Brandenburgin portti.

Mitä mukaan matkalle Berliiniin?

Hyvät kävelykengät, talvella lämmintä vaatetta, ja uteliasta mieltä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Berliinissä

WiFi on tarjolla monissa kahviloissa ja ravintoloissa, pitkillä matkoilla voit tiedustella paikallisia prepaid-paketteja.

Onko Berliinissä turvallista?

Berliini on turvallinen kaupunki, normaali varovaisuus on tarpeen.

Voiko Berliinissä juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Berliinissä?

Pienen tipin jättäminen on kohteliasta.

Millainen on Berliinin hintataso?

Hinnat ovat samaa tasoa tai hieman edullisemmat kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Berliini?

Aikaero on -1 tunti.

Mikä on etäisyys Helsinki-Berliini?

Välimatka on noin 1500 kilometriä.


Lennot Eurooppa Saksa Berliini
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka