Halvat lennot Berliini

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Berliini

Yhteenveto Berliini lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

22 €

Halvin meno-paluulennon hinta

66 €

Nopein lentoaika

2t 15m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Berliini kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 22 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Berliini Berliin Brandenburg).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Berliini kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 66 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Berliini Berliin Brandenburg).
Nopein lento kohteeseen Berliini kohteesta Suomi kestää 2t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Berliini Berliin Brandenburg).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Berliini mukaan lukien Ryanair, Norwegian ja easyJet.

Halvimmat lennot kaupungin Berliini lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Berliini lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Berliini

HALVIN REITTI Helsinki - Berliini

Helsinki (HEL) - Berliini (BER)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Berliini kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Berliini Berliin Brandenburg, jolloin hinta on keskimääräinen 128 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BERLIINImaaliskuu26% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Berliini lennot maksavat keskimäärin vain 94 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BERLIINI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu27% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Berliini lentojen keskimääräinen hinta on 163 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BERLIINI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu198% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Berliini kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Berliini?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Berliini hintaan 14 €/henkilö, mikä on 98 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Berliini. Löydät halvimmat hinnat alueelle Berliini valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Berliini kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 94 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kohteeseen Berliini maaliskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen syyskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 97 €.

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Berliini noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 128 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Berliini jopa niin halpaan hintaan kuin 66 €.

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Berliini on maanantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Berliini maanantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 125 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Berliini on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 161 €.

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Berliini on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 102 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Berliini, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 160 € lippua kohden.

Leipzig/Halle lentokenttä, Dresdenin lentoasema lentokenttä tai Heringsdorf lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Berliini.

Keskimääräinen hinta on 330 € henkilöä kohti ja Leipzig/Halle lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Berliini. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.momondosta löytyneet halvat lennot: Berliini

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Berliini
easyJet
23. lokakuuta
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 15m
BER19:10Berliini Berliin Brandenburg
30. lokakuuta
BER13:10Berliini Berliin Brandenburg
2t 10m
HEL15:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
16. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 20m
1 välilasku
BER13:50Berliini Berliin Brandenburg
23. kesäkuuta
BER14:30Berliini Berliin Brandenburg
26t 45m
1 välilasku
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
9. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 55m
2 välilaskua
BER06:25Berliini Berliin Brandenburg
14. kesäkuuta
BER07:35Berliini Berliin Brandenburg
25t 00m
1 välilasku
HEL08:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
18. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 05m
1 välilasku
BER07:30Berliini Berliin Brandenburg
22. kesäkuuta
BER06:10Berliini Berliin Brandenburg
20t 55m
1 välilasku
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
9. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 55m
2 välilaskua
BER06:25Berliini Berliin Brandenburg
11. kesäkuuta
BER14:10Berliini Berliin Brandenburg
15t 55m
1 välilasku
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
10. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 40m
1 välilasku
BER19:20Berliini Berliin Brandenburg
17. kesäkuuta
BER02:20Berliini Berliin Brandenburg
14t 55m
1 välilasku
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Berliini

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Berliini, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Ryanair ja easyJet
easyJet
10. lokakuuta
HEL16:50Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 15m
BER19:05Berliini Berliin Brandenburg
Ryanair
12. kesäkuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 10m
1 välilasku
BER14:20Berliini Berliin Brandenburg
Ryanair
13. kesäkuuta
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 50m
1 välilasku
BER16:35Berliini Berliin Brandenburg

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Berliini?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Berliini

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Berliini?

Finnair, easyJet, Ryanair ja Lufthansa ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Berliini rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Berliini näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

KLM lennot kohteeseen Berliini

Kohteeseen Berliini on 33 KLM lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Amsterdam Schiphol kohteeseen Berliini, suosituin reitti, jota KLM liikennöi kohteeseen Berliini.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin KLM lento kohteeseen Berliini maksoi 85 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. KLM on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 121 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,8/10.

Finnair lennot kohteeseen Berliini

Finnair lentää kohteeseen yleensä Berliini 14 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Berliini kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Finnair (arviopisteet: 7,7, 94 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Berliini. Paras momondosta löydetty Finnair lipun hinta kohteeseen Berliini oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (54 € meno-paluu).


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Berliini

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Berliini
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 54 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja

   Berliini ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Berliini lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Halvat lennot Berliiniin laskeutuvat uudelle Berliini-Brandenburgin lentoasemalle (BER), josta pääset helposti kaupungin keskustaan julkisilla liikennevälineillä. Se sijaitsee 18 km päässä Berliinin keskustasta etelään, ja kenttä avattiin 31. lokakuuta 2020. Kaikkiin terminaaleihin pääsee nopeasti ja mukavasti junalla tai bussilla. Asemalta on myös hyvät yhteydet ympäröiville alueille.

   Rautatieasema sijaitsee suoraan terminaalin 1 alla tasolla U2. Airport Express -juna ja alueelliset junat kulkevat useita kertoja tunnissa Berliinin Hauptbahnhofin ja Flughafen BER – Terminal 1-2 -aseman välillä. Matka-aika Airport Express -junalla keskustaan on puoli tuntia. S-Bahn-linjat S9 ja S45 kulkevat molemmat 20 minuutin välein ja palvelevat Terminaali 1-2 – ja Terminaali 5 -asemia. Matkalippuautomaatit löytyvät eri asemilta. Junat kulkevat myös Königs Wusterhauseniin, Wünsdorf-Waldstadtiin ja Potsdamiin.

   Täydentävät bussilinjat, kuten Express-bussit (X7, X71, BER1 ja BER2) ja säännöllisesti liikennöivät 163, 164 ja 171 bussit, vievät matkustajat Berliinin keskustaan, ja siitä eri alueille.

   Lentoasemalle pääsee myös autolla, taksilla, vuokra-autolla tai yhteiskäyttöön tarkoitetulla autolla. Matka-aika keskustasta asemalle on noin puoli tuntia. Takseja on saatavilla T1 / T2-tasolta E0 Terminaalin 1 edessä ja Terminaalissa 5 sektorin L edessä. Autonvuokrauspisteet löytyvät eri terminaaleista. Lisätietoja siitä, miten pääset Berliinin kansainväliseltä lentokentältä keskustaan, löytyy lentokentän verkkosivustolta.


   Berliini: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Berliini
   Helsinki - Berliini reitin lennot
   Lyhyin lentoaika2t 00m
   Halvin hinta66 €
   Turku - Berliini reitin lennot
   Lyhyin lentoaika4t 00m
   Halvin hinta185 €
   Tampere - Berliini reitin lennot
   Lyhyin lentoaika3t 55m
   Halvin hinta154 €
   Kittilä - Berliini reitin lennot
   Lyhyin lentoaika23t 50m
   Halvin hinta404 €
   Oulu - Berliini reitin lennot
   Lyhyin lentoaika4t 45m
   Halvin hinta211 €
   Rovaniemi - Berliini reitin lennot
   Lyhyin lentoaika14t 00m
   Halvin hinta271 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Berliini

   Berliinin kaupungin julkisesta liikenteestä, eli busseista, metroista ja kaupunkijunista, vastaa BVG (Berliner Verkehrsbetriebe). Berliinin metroverkosto kuljettaa matkailijoita kätevästi kaupungin laidalta toiselle, ja kattavaan verkostoon kuuluu yli 170 asemaa. Kun U-Bahn-nimellä tunnetut metrot yhdistetään S-Bahn-kaupunkijuniin, on matkailijalla mahdollisuus ottaa helposti haltuun koko kaupunki.

   Berliinin sisällä edullisin metrojen, junien ja bussien lipputyyppi maksaa hieman alle 2 euroa, ja viikkolipun voi ostaa alkaen 30 euron hintaan. Kaupunki on jaettu A-, B- ja C-vyöhykkeeseen, ja lipun hinta riippuu lipulla katettavista vyöhykkeistä. Matkailijoille on tarjolla helppokäyttöinen Berlin Welcome Card, jonka voi ostaa käyttöön haluamalleen ajalle.

   Myös linja-autoliikennettä on helppo hyödyntää kaupungissa; bussiliikennettä pyörittävät BVG:n alaisuudessa useat bussiyhtiöt. Pyöräily on Berliinissä jatkuvasti suositumpaa, ja matkailijoille kaupungissa järjestetään esimerkiksi hauskoja bike tour -pyöräilykierroksia.


   Kohteen Berliini viisumivaatimukset

   Saksa kuuluu Suomen tavoin EU- ja Schengen-alueeseen, joten passia ei ole välttämätöntä ottaa mukaan Berliinin matkalle. Lentomatkoilla on kuitenkin suositeltavaa pitää mukana joko voimassa olevaa passia tai virallista henkilökorttia, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan tarpeen tullen lentokentillä ja kohdekaupungissa. Monissa Schengen-alueeseen kuuluvissa EU-maissa maassa asuvien tai oleskelevien on esimerkiksi poliisin pyynnöstä esitettävä virallinen henkilötodistus. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi kansainvälisillä lennoilla.

   Passi tai henkilökortti kannattaa skannata varmuuden vuoksi talteen omaan sähköpostiin. Näin sen tiedot ovat ongelmatilanteissa, esimerkiksi katoamistapauksessa, helposti saatavilla. Berliinissä toimii Suomen suurlähetystö, joka auttaa Suomen kansalaisia vakavissa ongelmatilanteissa matkalla. Sen yhteystiedot saat osoitteesta http://www.finnland.de/. Saksaan liittyviä matkustustiedotteita voi puolestaan seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös aina ulkomaille matkustettaessa tehdä matkustusilmoituksen.


   Aloita matkan suunnittelu - Berliini


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Berliini

   Suosi edullisia ajankohtia, esimerkiksi alkuvuotta, ja etsi lentotarjouksia Berliiniin.

   Eastside Gallery kertoo kaupungin historiasta. Muista myös Alexanderplatzin TV-torni ja Brandenburgin portti.

   Hyvät kävelykengät, talvella lämmintä vaatetta, ja uteliasta mieltä.

   Berliini on turvallinen kaupunki, normaali varovaisuus on tarpeen.

   Hanavettä voi juoda huoletta.

   Pienen tipin jättäminen on kohteliasta.

   Hinnat ovat samaa tasoa tai hieman edullisemmat kuin Suomessa.

   Aikaero on -1 tunti.

   Välimatka on noin 1500 kilometriä.


   Miksi käyttää momondo?

   Oikean lennon löytäminen kohteeseen Berliini on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Berliini nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

   momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Berliini, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

   Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Berliini, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

   Lentojen hintavahteja kohteeseen Berliini on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.