Etsi halvat lennot Berliini

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 6/2
ma 13/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Berliini

Yhteenveto Berliini lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

30 €

Halvin meno-paluulennon hinta

80 €

Nopein lentoaika

2t 15m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Berliini kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 30 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Berliini Berliin Brandenburg).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Berliini kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 80 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Berliini Berliin Brandenburg).
Nopein lento kohteeseen Berliini kohteesta Suomi kestää 2t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Berliini Berliin Brandenburg).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Berliini mukaan lukien airBaltic, Eurowings ja Norwegian.

Berliini lentotiedot ja trendit

Tutustu Berliini lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Berliini?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Berliini kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 108 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kohteeseen Berliini maaliskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen helmikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 113 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Berliini?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Berliini hintaan 22 €/henkilö, mikä on 95 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Berliini. Löydät halvimmat hinnat alueelle Berliini valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Berliini?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Berliini on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Berliini keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 156 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Berliini on tiistai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 191 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Berliini?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Berliini on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 99 €. Ajankohtana aamulla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Berliini, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 196 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Berliini?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Berliini kestää yleensä 2t jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Berliini Berliin Brandenburg kentälle (Berliini suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Berliini Berliin Brandenburg, lentoaika on noin 7t 55m.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Berliini?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Berliini noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 174 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Berliini jopa niin halpaan hintaan kuin 159 €.

Halvimmat lennot kaupungin Berliini lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Berliini lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Berliini

HALVIN REITTI Helsinki - Berliini

Helsinki (HEL) - Berliini (BER)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Berliini kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Berliini Berliin Brandenburg, jolloin hinta on keskimääräinen 174 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BERLIINImaaliskuu38% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Berliini lennot maksavat keskimäärin vain 108 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BERLIINI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu35% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Berliini lentojen keskimääräinen hinta on 234 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BERLIINI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu240% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Berliini kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Berliini

Leipzig/Halle lentokenttä, Dresdenin lentoasema lentokenttä tai Heringsdorf lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Berliini.

Keskimääräinen hinta on 338 € henkilöä kohti ja Leipzig/Halle lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Berliini. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Berliini

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Berliini

Muut matkustamoluokat Berliini lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Berliini lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Berliini?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Berliini

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Berliini?

Finnair, Ryanair, airBaltic ja easyJet ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Berliini rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Berliini näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Finnair lennot kohteeseen Berliini

Kohteeseen Berliini on 13 Finnair lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema kohteeseen Berliini, suosituin reitti, jota Finnair liikennöi kohteeseen Berliini.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Finnair lento kohteeseen Berliini maksoi 68 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Finnair on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 328 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,7/10.

KLM lennot kohteeseen Berliini

KLM lentää kohteeseen yleensä Berliini 31 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Berliini kohteesta Amsterdam Schiphol. KLM (arviopisteet: 7,6, 178 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Berliini. Paras momondosta löydetty KLM lipun hinta kohteeseen Berliini oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (134 € meno-paluu).


Berliini ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Berliini lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Berliiniin laskeutuvat uudelle Berliini-Brandenburgin lentoasemalle (BER), josta pääset helposti kaupungin keskustaan julkisilla liikennevälineillä. Se sijaitsee 18 km päässä Berliinin keskustasta etelään, ja kenttä avattiin 31. lokakuuta 2020. Kaikkiin terminaaleihin pääsee nopeasti ja mukavasti junalla tai bussilla. Asemalta on myös hyvät yhteydet ympäröiville alueille.

Rautatieasema sijaitsee suoraan terminaalin 1 alla tasolla U2. Airport Express -juna ja alueelliset junat kulkevat useita kertoja tunnissa Berliinin Hauptbahnhofin ja Flughafen BER – Terminal 1-2 -aseman välillä. Matka-aika Airport Express -junalla keskustaan on puoli tuntia. S-Bahn-linjat S9 ja S45 kulkevat molemmat 20 minuutin välein ja palvelevat Terminaali 1-2 – ja Terminaali 5 -asemia. Matkalippuautomaatit löytyvät eri asemilta. Junat kulkevat myös Königs Wusterhauseniin, Wünsdorf-Waldstadtiin ja Potsdamiin.

Täydentävät bussilinjat, kuten Express-bussit (X7, X71, BER1 ja BER2) ja säännöllisesti liikennöivät 163, 164 ja 171 bussit, vievät matkustajat Berliinin keskustaan, ja siitä eri alueille.

Lentoasemalle pääsee myös autolla, taksilla, vuokra-autolla tai yhteiskäyttöön tarkoitetulla autolla. Matka-aika keskustasta asemalle on noin puoli tuntia. Takseja on saatavilla T1 / T2-tasolta E0 Terminaalin 1 edessä ja Terminaalissa 5 sektorin L edessä. Autonvuokrauspisteet löytyvät eri terminaaleista. Lisätietoja siitä, miten pääset Berliinin kansainväliseltä lentokentältä keskustaan, löytyy lentokentän verkkosivustolta.


Berliini: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Berliini
Helsinki - Berliini reitin lennot
Nopein lentoaika2t 00m
Halvin hinta80 €
Tampere - Berliini reitin lennot
Nopein lentoaika3t 20m
Halvin hinta167 €
Turku - Berliini reitin lennot
Nopein lentoaika3t 15m
Halvin hinta175 €
Rovaniemi - Berliini reitin lennot
Nopein lentoaika7t 55m
Halvin hinta255 €
Kittilä - Berliini reitin lennot
Nopein lentoaika4t 20m
Halvin hinta284 €
Oulu - Berliini reitin lennot
Nopein lentoaika3t 50m
Halvin hinta332 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Berliini

Berliinin kaupungin julkisesta liikenteestä, eli busseista, metroista ja kaupunkijunista, vastaa BVG (Berliner Verkehrsbetriebe). Berliinin metroverkosto kuljettaa matkailijoita kätevästi kaupungin laidalta toiselle, ja kattavaan verkostoon kuuluu yli 170 asemaa. Kun U-Bahn-nimellä tunnetut metrot yhdistetään S-Bahn-kaupunkijuniin, on matkailijalla mahdollisuus ottaa helposti haltuun koko kaupunki.

Berliinin sisällä edullisin metrojen, junien ja bussien lipputyyppi maksaa hieman alle 2 euroa, ja viikkolipun voi ostaa alkaen 30 euron hintaan. Kaupunki on jaettu A-, B- ja C-vyöhykkeeseen, ja lipun hinta riippuu lipulla katettavista vyöhykkeistä. Matkailijoille on tarjolla helppokäyttöinen Berlin Welcome Card, jonka voi ostaa käyttöön haluamalleen ajalle.

Myös linja-autoliikennettä on helppo hyödyntää kaupungissa; bussiliikennettä pyörittävät BVG:n alaisuudessa useat bussiyhtiöt. Pyöräily on Berliinissä jatkuvasti suositumpaa, ja matkailijoille kaupungissa järjestetään esimerkiksi hauskoja bike tour -pyöräilykierroksia.


Kohteen Berliini viisumivaatimukset

Saksa kuuluu Suomen tavoin EU- ja Schengen-alueeseen, joten passia ei ole välttämätöntä ottaa mukaan Berliinin matkalle. Lentomatkoilla on kuitenkin suositeltavaa pitää mukana joko voimassa olevaa passia tai virallista henkilökorttia, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan tarpeen tullen lentokentillä ja kohdekaupungissa. Monissa Schengen-alueeseen kuuluvissa EU-maissa maassa asuvien tai oleskelevien on esimerkiksi poliisin pyynnöstä esitettävä virallinen henkilötodistus. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi kansainvälisillä lennoilla.

Passi tai henkilökortti kannattaa skannata varmuuden vuoksi talteen omaan sähköpostiin. Näin sen tiedot ovat ongelmatilanteissa, esimerkiksi katoamistapauksessa, helposti saatavilla. Berliinissä toimii Suomen suurlähetystö, joka auttaa Suomen kansalaisia vakavissa ongelmatilanteissa matkalla. Sen yhteystiedot saat osoitteesta http://www.finnland.de/. Saksaan liittyviä matkustustiedotteita voi puolestaan seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös aina ulkomaille matkustettaessa tehdä matkustusilmoituksen.


Aloita matkan suunnittelu - Berliini


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Berliini

Suosi edullisia ajankohtia, esimerkiksi alkuvuotta, ja etsi lentotarjouksia Berliiniin.

Eastside Gallery kertoo kaupungin historiasta. Muista myös Alexanderplatzin TV-torni ja Brandenburgin portti.

Hyvät kävelykengät, talvella lämmintä vaatetta, ja uteliasta mieltä.

Berliini on turvallinen kaupunki, normaali varovaisuus on tarpeen.

Hanavettä voi juoda huoletta.

Pienen tipin jättäminen on kohteliasta.

Hinnat ovat samaa tasoa tai hieman edullisemmat kuin Suomessa.

Aikaero on -1 tunti.

Välimatka on noin 1500 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Berliini on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Berliini nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Berliini, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Berliini, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Berliini on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.