Etsi halpoja lentoja Berliini alk. 47 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sat 2/12
Sat 9/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Berliini

Yhteenveto Berliini lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

47 €

Halvin meno-paluulennon hinta

84 €

Nopein lentoaika

1t 55m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Berliini kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 47 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Berliini Berliin Brandenburg).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Berliini kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 84 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Berliini Berliin Brandenburg).
Nopein lento kohteeseen Berliini kohteesta Suomi kestää 1t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Berliini Berliin Brandenburg).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Berliini mukaan lukien Finnair, airBaltic ja Eurowings.

Berliini lentotiedot ja trendit

Tutustu Berliini lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Berliini?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Berliini kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 161 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kohteeseen Berliini maaliskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen tammikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 164 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Berliini?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Berliini?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Berliini on perjantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Berliini perjantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 187 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Berliini on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 213 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Berliini?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Berliini on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 152 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Berliini, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 207 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Berliini?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Berliini kestää yleensä 1t 55m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Berliini Berliin Brandenburg kentälle (Berliini suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Berliini Berliin Brandenburg, lentoaika on silloin noin 8t.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Berliini?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Berliini noin 54 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 188 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Berliini jopa niin halpaan hintaan kuin 164 €.

Halvimmat lennot kaupungin Berliini lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Berliini lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Berliini

HALVIN REITTI Helsinki - Berliini

Helsinki (HEL) - Berliini (BER)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Berliini kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Berliini Berliin Brandenburg, jolloin hinta on keskimääräinen 188 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BERLIINImaaliskuu15% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Berliini lennot maksavat keskimäärin vain 161 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BERLIINI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu23% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Berliini lentojen keskimääräinen hinta on 232 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BERLIINI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu191% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Berliini kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Berliini

Löytyykö kaupungin Berliini lähettyviltä muita lentokenttiä?

Leipzig/Halle lentokenttä, Dresdenin lentoasema lentokenttä tai Heringsdorf lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Berliini.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä hinnat?

lentoa Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 9 toimijaa on valittavissa lentoa Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Berliini Berliin Brandenburg lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Berliini

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Berliini
Useita lentoyhtiöitä
13. huhtikuuta
HEL05:30Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
1 välilasku
BER07:40Berliini Berliin Brandenburg
16. huhtikuuta
BER12:15Berliini Berliin Brandenburg
20t 25m
1 välilasku
HEL09:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
16. huhtikuuta
HEL07:15Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 20m
1 välilasku
BER11:35Berliini Berliin Brandenburg
23. huhtikuuta
BER12:15Berliini Berliin Brandenburg
20t 25m
1 välilasku
HEL09:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
12. helmikuuta
HEL07:40Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 00m
1 välilasku
BER11:40Berliini Berliin Brandenburg
18. helmikuuta
BER13:45Berliini Berliin Brandenburg
18t 00m
1 välilasku
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. helmikuuta
HEL21:20Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 40m
1 välilasku
BER19:00Berliini Berliin Brandenburg
18. helmikuuta
BER13:45Berliini Berliin Brandenburg
18t 00m
1 välilasku
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. maaliskuuta
HEL08:40Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 20m
1 välilasku
BER19:00Berliini Berliin Brandenburg
7. maaliskuuta
BER12:20Berliini Berliin Brandenburg
21t 00m
1 välilasku
HEL10:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. helmikuuta
HEL19:45Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 55m
1 välilasku
BER11:40Berliini Berliin Brandenburg
12. helmikuuta
BER08:35Berliini Berliin Brandenburg
5t 15m
1 välilasku
HEL14:50Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Berliini

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Berliini, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Eurowings, Finnair ja Norwegian
Norwegian
17. maaliskuuta
HEL21:00Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 40m
1 välilasku
BER11:40Berliini Berliin Brandenburg
Ryanair
29. tammikuuta
HEL22:10Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
1 välilasku
BER12:15Berliini Berliin Brandenburg
Norwegian
8. helmikuuta
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 00m
1 välilasku
BER11:40Berliini Berliin Brandenburg

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Berliini

Berliinin kaupungin julkisesta liikenteestä, eli busseista, metroista ja kaupunkijunista, vastaa BVG (Berliner Verkehrsbetriebe). Berliinin metroverkosto kuljettaa matkailijoita kätevästi kaupungin laidalta toiselle, ja kattavaan verkostoon kuuluu yli 170 asemaa. Kun U-Bahn-nimellä tunnetut metrot yhdistetään S-Bahn-kaupunkijuniin, on matkailijalla mahdollisuus ottaa helposti haltuun koko kaupunki.

Berliinin sisällä edullisin metrojen, junien ja bussien lipputyyppi maksaa hieman alle 2 euroa, ja viikkolipun voi ostaa alkaen 30 euron hintaan. Kaupunki on jaettu A-, B- ja C-vyöhykkeeseen, ja lipun hinta riippuu lipulla katettavista vyöhykkeistä. Matkailijoille on tarjolla helppokäyttöinen Berlin Welcome Card, jonka voi ostaa käyttöön haluamalleen ajalle.

Myös linja-autoliikennettä on helppo hyödyntää kaupungissa; bussiliikennettä pyörittävät BVG:n alaisuudessa useat bussiyhtiöt. Pyöräily on Berliinissä jatkuvasti suositumpaa, ja matkailijoille kaupungissa järjestetään esimerkiksi hauskoja bike tour -pyöräilykierroksia.


Kohteen Berliini viisumivaatimukset

Saksa kuuluu Suomen tavoin EU- ja Schengen-alueeseen, joten passia ei ole välttämätöntä ottaa mukaan Berliinin matkalle. Lentomatkoilla on kuitenkin suositeltavaa pitää mukana joko voimassa olevaa passia tai virallista henkilökorttia, sillä henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan tarpeen tullen lentokentillä ja kohdekaupungissa. Monissa Schengen-alueeseen kuuluvissa EU-maissa maassa asuvien tai oleskelevien on esimerkiksi poliisin pyynnöstä esitettävä virallinen henkilötodistus. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi kansainvälisillä lennoilla.

Passi tai henkilökortti kannattaa skannata varmuuden vuoksi talteen omaan sähköpostiin. Näin sen tiedot ovat ongelmatilanteissa, esimerkiksi katoamistapauksessa, helposti saatavilla. Berliinissä toimii Suomen suurlähetystö, joka auttaa Suomen kansalaisia vakavissa ongelmatilanteissa matkalla. Sen yhteystiedot saat osoitteesta http://www.finnland.de/. Saksaan liittyviä matkustustiedotteita voi puolestaan seurata ulkoasiainministeriön kotisivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi/. Sivuille voi myös aina ulkomaille matkustettaessa tehdä matkustusilmoituksen.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Berliini

Miten löydän halvimmat lennot Berliiniin?

Suosi edullisia ajankohtia, esimerkiksi alkuvuotta, ja etsi lentotarjouksia Berliiniin.

Kiinnostavatko Berliinin nähtävyydet?

Eastside Gallery kertoo kaupungin historiasta. Muista myös Alexanderplatzin TV-torni ja Brandenburgin portti.

Mitä mukaan matkalle Berliiniin?

Hyvät kävelykengät, talvella lämmintä vaatetta, ja uteliasta mieltä.

Onko Berliinissä turvallista?

Berliini on turvallinen kaupunki, normaali varovaisuus on tarpeen.

Voiko Berliinissä juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Berliinissä?

Pienen tipin jättäminen on kohteliasta.

Millainen on Berliinin hintataso?

Hinnat ovat samaa tasoa tai hieman edullisemmat kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Berliini?

Aikaero on -1 tunti.

Mikä on etäisyys Helsinki-Berliini?

Välimatka on noin 1500 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Berliini?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Berliini on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Berliini nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Berliini joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Berliini, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Berliini?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Berliini, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Berliini juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Berliini on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Berliini

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.