Halvat lennot Lissabon

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Lissabon

Yhteenveto Lissabon lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

50 €

Halvin meno-paluulennon hinta

139 €

Nopein lentoaika

7t 15m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Lissabon kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 50 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lissabon Portela).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Lissabon kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 139 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lissabon Portela).
Nopein lento kohteeseen Lissabon kohteesta Suomi kestää 7t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Lissabon Portela).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Lissabon mukaan lukien Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Lissabon lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Lissabon lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Lissabon

HALVIN REITTI Helsinki - Lissabon

Helsinki (HEL) - Lissabon (LIS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Lissabon kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Lissabon Portela, jolloin hinta on keskimääräinen 272 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LISSABONelokuu19% halvempielokuu aikana Helsinki - Lissabon lennot maksavat keskimäärin vain 222 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LISSABON KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu18% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Lissabon lentojen keskimääräinen hinta on 321 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LISSABON KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu293% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Lissabon kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Lissabon?

Maaginen Lissabon kiehtoo kaupunkikohteiden ystäviä jokaisena vuodenaikana. Halvat lennot Lissaboniin myydään etenkin marraskuulle, ja talvisin hieman kolea kaupunki kutsuu matkailijoita vaikkapa siemailemaan portviiniä fado-kuppiloihin. Joulukuussa matkat Lissaboniin ovat kalleimmillaan, mikä kertoo paljon kaupungin suosiosta joulukohteena. Esimerkiksi vuokra-auto ja majoitus kannattaa suosituimmille loma-ajoille buukata mahdollisuuksien mukaan etukäteen.

Nyrkkisääntö on, että lentoliput Lissaboniin on syytä ostaa viimeistään pari kuukautta ennen matkaa etenkin suosituimmille lomakuukausille. Kiireisimpiin lomasesonkeihin kuuluu myös kesä, sillä Lissabonin merenläheisyys ja seudun hiekkarannat kutsuvat auringonpalvojia. Hotelli- ja matkailupalvelut ylipäätään voivatkin tulla kesäaikaan normaalia kalliimmaksi. Lissabonin sää on kesäkuusta elokuulle lämmin. Kesän kuumimpina päivinä elohopea hipoo kolmeakymmentä astetta.

Halvat lennot Lissaboniin on helppo saada lentotarjouksia metsästämällä. Vertaa lentojen hintoja tarkkaan, niin voit bongata pelkät lennot Lissaboniin halvalla hinnalla.

Lentolippujen hinnat ovat keskimäärin halvimmat, jos varaat lennot 56 päivää ennen matkaa. Kalleimmillaan lentoliput ovat tyypillisesti lennon lähtöpäivänä.

Kun etsit halpoja lentoja, edullisin päivä lentää on tiistai ja kallein on lauantai. Illalla lähtevät lennot (auringonlaskusta auringonnousuun) ovat yleensä halvempia kuin aamulennot.

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Lissabon on 22 € per henkilö kaupungista Funchal, mikä on 96 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Lissabon. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Lissabon omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

elokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Lissabon kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 222 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Lissabon elokuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen tammikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 245 €.

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Lissabon reitille 52 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Lissabon hintaan 272 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Lissabon tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Lissabon hintaan 139 €.

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Lissabon on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 249 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Lissabon sunnuntai aikana on 288 €.

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Lissabon on illalla. Lennot reitille Suomi - Lissabon voi maksaa jopa niin vähän kuin 88 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 285 €. Lennot kohteeseen Lissabon kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Lissabon kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Cascais lentokenttä (19 km kaupungin Lissabon keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voit löytää tarjouksia kentälle Cascais lentokenttä keskimääräiseen hintaan 532 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Lissabon

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Lissabon
Useita lentoyhtiöitä
24. elokuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 35m
1 välilasku
LIS18:20Lissabon Portela
29. elokuuta
LIS18:40Lissabon Portela
11t 20m
1 välilasku
HEL06:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 15m
2 välilaskua
LIS18:25Lissabon Portela
14. kesäkuuta
LIS10:40Lissabon Portela
20t 55m
2 välilaskua
HEL07:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 40m
1 välilasku
LIS10:50Lissabon Portela
14. kesäkuuta
LIS10:40Lissabon Portela
20t 55m
2 välilaskua
HEL07:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
29. elokuuta
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 05m
1 välilasku
LIS06:50Lissabon Portela
2. syyskuuta
LIS13:40Lissabon Portela
26t 30m
2 välilaskua
HEL16:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
25. kesäkuuta
HEL17:05Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 10m
2 välilaskua
LIS17:15Lissabon Portela
30. kesäkuuta
LIS02:30Lissabon Portela
32t 45m
2 välilaskua
HEL11:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. syyskuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 10m
1 välilasku
LIS17:45Lissabon Portela
12. syyskuuta
LIS12:30Lissabon Portela
25t 10m
1 välilasku
HEL13:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Lissabon

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Lissabon, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
25. kesäkuuta
HEL17:05Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 10m
2 välilaskua
LIS17:15Lissabon Portela
Ryanair
25. kesäkuuta
HEL17:05Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 10m
2 välilaskua
LIS17:15Lissabon Portela
Ryanair
21. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 15m
2 välilaskua
LIS18:25Lissabon Portela

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lissabon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Lissabon

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lissabon?

Finnair, Lufthansa, KLM ja Ryanair ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Lissabon rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Lissabon näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

KLM lennot kohteeseen Lissabon

Kohteeseen Lissabon on normaalina viikkona 25 KLM lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Amsterdam Schiphol ja paras momondossa nähty KLM lipun hinta on 133 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Lissabon). KLM lentoyhtiö on saanut 7,8 121 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Air France lennot kohteeseen Lissabon

135 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty Air France meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Lissabon. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Air France lentoyhtiöllä on 13 lentoa kohteeseen Lissabon useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 141 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön Air France keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,8/10.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Lissabon

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Lissabon
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 148 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja
TAP AIR PORTUGALHintaalk. 185 €1. luokkaArvostelut
7,6
Etsi TAP AIR PORTUGAL lentoja

   Lissabon ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Lissabon lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Lissabonin lentoasema, joka tunnetaan sijaintinsa vuoksi myös Portelan lentoasemana (Aeroporto da Portela), sijaitsee varsin lähellä kaupungin keskustaa. Kentältä keskustan alueelle on erinomaiset yhteydet niin metrolla, bussilla kuin taksillakin. Näistä vaihtoehdoista metro on paras sekä nopeutensa että hintansa puolesta. Mikäli liikut mieluiten bussilla, lentokentältä liikennöi kolme erilaista bussityyppiä: Aerobus-lentokenttäbussit (linjat 1, 2 ja 3), kaupunkiliikenteen bussit ja yöbussit. Jos saavut kentälle myöhään yöllä, voit turvautua keskustaan suuntaavaan yöbussiin 208, joka kulkee 23.45 alkaen.


   Lissabon: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Lissabon
   Helsinki - Lissabon reitin lennot
   Lyhyin lentoaika4t 50m
   Halvin hinta139 €
   Oulu - Lissabon reitin lennot
   Lyhyin lentoaika31t 45m
   Halvin hinta379 €
   Jyväskylä - Lissabon reitin lennot
   Lyhyin lentoaika20t 30m
   Halvin hinta548 €
   Turku - Lissabon reitin lennot
   Lyhyin lentoaika22t 20m
   Halvin hinta361 €
   Tampere - Lissabon reitin lennot
   Lyhyin lentoaika19t 35m
   Halvin hinta510 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Lissabon

   Lissabonissa on helpointa liikkua metrolla. Nykyaikainen, puhdas ja nopea metro kulkee kello 6.30–23. Joiltakin metroasemilta voit ottaa junan lähiseudun suosittujen nähtävyyksien äärelle, esimerkiksi Rossion asemalta pääsee kätevästi Sintraan ja Cais do Sodresta Cascaisiin. Yöaikaan, kun metrot eivät kulje, voit ottaa taksin, joka maksaa yleensä maksimissaan 10 euroa minne tahansa ydinkaupungin alueelle mentäessä.

   Lissabon on kuuluisa raitiovaunu- ja funikulaariliikenteestään. Kierros raitiovaunulinjalla 28 on matka, joka kaikkien mäkisessä kaupungissa vierailevien on koettava. Raitiovaunulla 15 pääsee helpoiten kuuluisaan Belémin kaupunginosaan. Kaupungissa on myös toimiva bussiliikenne. Lissabonin rajojen ulkopuolelle matkatessa kannattaa turvautua Portugalin laadukkaaseen junaverkostoon. Julkisen liikenteen yksittäislipun hinta on Lissabonissa hieman alle 2 euroa, mutta kätevintä on hankkia esimerkiksi Lisboa Card -kortti, jolla julkista liikennettä saa käyttää vapaasti.


   Aloita matkan suunnittelu - Lissabon


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Lissabon

   Vertaa hintoja, etsi tarjouksia ja osta liput mielellään noin kaksi kuukautta ennen matkaa.

   Bairro Alton alue, Belémin kaupunginosa leivoksineen sekä läheinen Sintra ovat must-kohteita.

   Hyvät kävelykengät ja kesällä tehokas aurinkorasva.

   Lissabon on turvallinen kaupunki, mutta varo taskuvarkaita.

   Hanavettä voi juoda huoletta.

   Hyvästä palvelusta voi jättää pienen juomarahan.

   Lissabonissa on hieman edullisempaa kuin Suomessa.

   Portugalissa kello on kaksi tuntia vähemmän kuin Suomessa.

   Etäisyys on teitä pitkin noin 4300 kilometriä.


   Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Portugali

   Eikö sittenkään Lissabon? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Portugali

   Miksi käyttää momondo?

   Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Lissabon.

   momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Lissabon, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

   momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Lissabon.

   Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Lissabon niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Lissabon lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.