Halvat lennot Lissabon

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Lissabon (LIS)
pe 23.7.
pe 30.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Lissabon lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Lissabon lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Lissabon

HALVIN REITTI Helsinki - Lissabon

Helsinki (HEL) - Lissabon (LIS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Lissabon kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Lissabon Portelan lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 244 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LISSABONelokuu19% halvempielokuu aikana Helsinki - Lissabon lennot maksavat keskimäärin vain 199 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LISSABON KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu18% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Lissabon lentojen keskimääräinen hinta on 288 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LISSABON KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu293% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Lissabon kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Lissabon?

Maaginen Lissabon kiehtoo kaupunkikohteiden ystäviä jokaisena vuodenaikana. Halvat lennot Lissaboniin myydään etenkin marraskuulle, ja talvisin hieman kolea kaupunki kutsuu matkailijoita vaikkapa siemailemaan portviiniä fado-kuppiloihin. Joulukuussa matkat Lissaboniin ovat kalleimmillaan, mikä kertoo paljon kaupungin suosiosta joulukohteena. Esimerkiksi vuokra-auto ja majoitus kannattaa suosituimmille loma-ajoille buukata mahdollisuuksien mukaan etukäteen.

Nyrkkisääntö on, että lentoliput Lissaboniin on syytä ostaa viimeistään pari kuukautta ennen matkaa etenkin suosituimmille lomakuukausille. Kiireisimpiin lomasesonkeihin kuuluu myös kesä, sillä Lissabonin merenläheisyys ja seudun hiekkarannat kutsuvat auringonpalvojia. Hotelli- ja matkailupalvelut ylipäätään voivatkin tulla kesäaikaan normaalia kalliimmaksi. Lissabonin sää on kesäkuusta elokuulle lämmin. Kesän kuumimpina päivinä elohopea hipoo kolmeakymmentä astetta.

Halvat lennot Lissaboniin on helppo saada lentotarjouksia metsästämällä. Vertaa lentojen hintoja tarkkaan, niin voit bongata pelkät lennot Lissaboniin halvalla hinnalla.

Lentolippujen hinnat ovat keskimäärin halvimmat, jos varaat lennot 56 päivää ennen matkaa. Kalleimmillaan lentoliput ovat tyypillisesti lennon lähtöpäivänä.

Kun etsit halpoja lentoja, edullisin päivä lentää on tiistai ja kallein on lauantai. Illalla lähtevät lennot (auringonlaskusta auringonnousuun) ovat yleensä halvempia kuin aamulennot.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Lissabon?

elokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Lissabon kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 199 €. Jos et voi matkustaa kohteeseen Lissabon elokuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen tammikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 220 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Lissabon?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Lissabon reitille 52 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Lissabon hintaan 244 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Lissabon tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Lissabon hintaan 109 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Lissabon?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Lissabon on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 236 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Lissabon sunnuntai aikana on 253 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Lissabon?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Lissabon on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Lissabon voi maksaa jopa niin vähän kuin 222 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä illalla hintojen ollessa keskimäärin 275 €. Lennot kohteeseen Lissabon kohteesta Suomi illalla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Löytyykö kaupungin Lissabon lähettyviltä muita lentokenttiä?

Lissabon kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Cascais lentokenttä (19 km kaupungin Lissabon keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


momondosta löytyneet halvat lennot: Lissabon Portelan lentoasema

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Lissabon Portelan lentoasema
KLM
4. lokakuuta
HEL09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 00m
1 välilasku
LIS17:55Lissabon Portelan lentoasema
9. lokakuuta
LIS04:50Lissabon Portelan lentoasema
6t 40m
1 välilasku
HEL11:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
30. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 45m
1 välilasku
LIS09:15Lissabon Portelan lentoasema
26. syyskuuta
LIS03:30Lissabon Portelan lentoasema
8t 05m
1 välilasku
HEL11:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
30. syyskuuta
HEL09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 55m
1 välilasku
LIS20:50Lissabon Portelan lentoasema
9. lokakuuta
LIS04:50Lissabon Portelan lentoasema
6t 40m
1 välilasku
HEL11:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
11. lokakuuta
HEL09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 10m
2 välilaskua
LIS19:40Lissabon Portelan lentoasema
28. lokakuuta
LIS03:30Lissabon Portelan lentoasema
8t 05m
1 välilasku
HEL11:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
28. syyskuuta
HEL09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 10m
2 välilaskua
LIS19:40Lissabon Portelan lentoasema
8. lokakuuta
LIS03:30Lissabon Portelan lentoasema
8t 05m
1 välilasku
HEL11:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
28. syyskuuta
HEL08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 55m
1 välilasku
LIS19:40Lissabon Portelan lentoasema
8. lokakuuta
LIS03:30Lissabon Portelan lentoasema
8t 05m
1 välilasku
HEL11:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Lissabon Portelan lentoasema

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Lissabon, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
27. syyskuuta
HEL04:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 20m
1 välilasku
LIS15:50Lissabon Portelan lentoasema
Lufthansa
25. syyskuuta
HEL09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
1 välilasku
LIS21:00Lissabon Portelan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. syyskuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 35m
2 välilaskua
LIS14:10Lissabon Portelan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Lissabon?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Lissabon

Halvat lennot Lissaboniin lentää Helsingistä suorilla lennoilla portugalilainen lentoyhtiö TAP Portugal. Yhden tai kahden vaihtokentän kautta lentoyhtiövaihtoehtoja on lukuisia, esimerkiksi suomalainen Finnair, saksalainen Lufthansa, alankomaalainen KLM, norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian ja brittiläinen British Airways.

Tarjontaa on runsaasti, joten halvat lennot Lissaboniin ovat taatut etenkin vaihtokenttien kautta. Jos kyseessä ovat suorat lennot, lentoaika Helsingistä Lissaboniin on hieman alle viisi tuntia. Vaihtokenttien kautta matka-aika venyy vähintään kuuteen tai seitsemään tuntiin. Suorat Helsingistä Lissaboniin lähtevät lennot starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta.

TAP Portugalin suorilla lennoilla tarjolla on kolme eri matkustusluokkaa ja useita eri lipputyyppejä, joista edullisimpaan, Discount-lippuun, ei sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa. Ruokatarjoilu lennoilla on maksullista. Pidä siis huolta niin suorilla kuin vaihdollisillakin lennoilla, että valitset omia tarpeitasi vastaavan lipputyypin.


Miten pääsen lentokentältä Lissabonin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Lissabon lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lissabonin lentoasema, joka tunnetaan sijaintinsa vuoksi myös Portelan lentoasemana (Aeroporto da Portela), sijaitsee varsin lähellä kaupungin keskustaa. Kentältä keskustan alueelle on erinomaiset yhteydet niin metrolla, bussilla kuin taksillakin. Näistä vaihtoehdoista metro on paras sekä nopeutensa että hintansa puolesta. Mikäli liikut mieluiten bussilla, lentokentältä liikennöi kolme erilaista bussityyppiä: Aerobus-lentokenttäbussit (linjat 1, 2 ja 3), kaupunkiliikenteen bussit ja yöbussit. Jos saavut kentälle myöhään yöllä, voit turvautua keskustaan suuntaavaan yöbussiin 208, joka kulkee 23.45 alkaen.


Suositut lentoreitit Lissabon

Etsityimmät lennot Lissabon sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Lissabon reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 50m
Halvin hinta
108 €
Turku - Lissabon reitin lennot
Lyhyin lentoaika
33t 30m
Halvin hinta
178 €
Tampere - Lissabon reitin lennot
Lyhyin lentoaika
18t 00m
Halvin hinta
339 €
Jyväskylä - Lissabon reitin lennot
Lyhyin lentoaika
20t 30m
Halvin hinta
492 €
Oulu - Lissabon reitin lennot
Lyhyin lentoaika
7t 20m
Halvin hinta
540 €
Näytä lisää

Liikkuminen Lissabonissa?

Lissabonissa on helpointa liikkua metrolla. Nykyaikainen, puhdas ja nopea metro kulkee kello 6.30–23. Joiltakin metroasemilta voit ottaa junan lähiseudun suosittujen nähtävyyksien äärelle, esimerkiksi Rossion asemalta pääsee kätevästi Sintraan ja Cais do Sodresta Cascaisiin. Yöaikaan, kun metrot eivät kulje, voit ottaa taksin, joka maksaa yleensä maksimissaan 10 euroa minne tahansa ydinkaupungin alueelle mentäessä. [Tarkistettu 8.6.2017]

Lissabon on kuuluisa raitiovaunu- ja funikulaariliikenteestään. Kierros raitiovaunulinjalla 28 on matka, joka kaikkien mäkisessä kaupungissa vierailevien on koettava. Raitiovaunulla 15 pääsee helpoiten kuuluisaan Belémin kaupunginosaan. Kaupungissa on myös toimiva bussiliikenne. Lissabonin rajojen ulkopuolelle matkatessa kannattaa turvautua Portugalin laadukkaaseen junaverkostoon. Julkisen liikenteen yksittäislipun hinta on Lissabonissa hieman alle 2 euroa, mutta kätevintä on hankkia esimerkiksi Lisboa Card -kortti, jolla julkista liikennettä saa käyttää vapaasti. [Tarkistettu 8.6.2017]


Tarvitaanko Lissaboniin passi?

Portugali on Euroopan unionin jäsenmaa, ja maa kuuluu Suomen tavoin myös Schengen-alueeseen. Rajatarkastuksia ei tehdä Schengen-maiden välillä, joten suomalaismatkailijan ei ole pakko ottaa passia mukaan Lissaboniin tai muihinkaan paikallisiin kohteisiin. Portugaliin lentävillä on kuitenkin aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja: joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti. Matkustusasiakirjasta kannattaa ottaa myös kopio, esimerkiksi katoamisen varalta. Ajokortti tai Kela-kortti ei sovi matkustusdokumentiksi.

Portugali on turvallinen matkailumaa, mutta sen ajankohtaisia matkustustiedotteita voit halutessasi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille kannattaa jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta. Lissabonissa sijaitsee Suomen Portugalin-suurlähetystö, joka auttaa suomalaisia tarpeen tullen esimerkiksi passien varkaustapauksissa ja muissa vastaavissa ongelmissa. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finlandia.org.pt.


Vinkkejä Lissaboniin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Lissaboniin?

Vertaa hintoja, etsi tarjouksia ja osta liput mielellään noin kaksi kuukautta ennen matkaa.

Kiinnostavatko Lissabonin nähtävyydet?

Bairro Alton alue, Belémin kaupunginosa leivoksineen sekä läheinen Sintra ovat must-kohteita.

Mitä mukaan matkalle Lissaboniin?

Hyvät kävelykengät ja kesällä tehokas aurinkorasva.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Lissabonissa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Lissabonissa turvallista?

Lissabon on turvallinen kaupunki, mutta varo taskuvarkaita.

Voiko Lissabonissa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda huoletta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Lissabonissa?

Hyvästä palvelusta voi jättää pienen juomarahan.

Millainen on Lissabonin hintataso?

Lissabonissa on hieman edullisempaa kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Portugali?

Portugalissa kello on kaksi tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Lissabon?

Etäisyys on teitä pitkin noin 4300 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka