Halvat lennot Tirana

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Tirana (TIA)
ke 23.6.
ke 30.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Tirana lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Tirana lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Tirana

HALVIN REITTI Helsinki - Tirana

Helsinki (HEL) - Tirana (TIA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Tirana kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 250 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TIRANAtoukokuu23% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Tirana lennot maksavat keskimäärin vain 193 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TIRANA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu21% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Tirana lentojen keskimääräinen hinta on 302 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TIRANA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu379% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Tirana kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Tiranaan?

Albanian pääkaupunki Tirana on kesäkohde, jonne matkustetaan yleensä huhti-lokakuun välillä. Tirana on monelle vielä tuntematon paikka, sillä koko maa oli pitkään piilossa turismilta. Kun Albania vapautui diktatuurista, Tirana on nopeasti onnistunut muuntautumaan moderniksi, elämää sykkiväksi kaupungiksi.

Kohteeseen ei kuitenkaan kannata matkustaa heinä-elokuussa, sillä parhaimmillaan jopa 40 °C kohoavat lämpötilat voivat tuntua kaupungissa liian tukalilta. Milloin sitten on paras aika matkustaa Tiranaan? Säiden ja halvimpien Tiranan lentojen kannalta sopivin aika suunnata kaupunkiin on loppukeväästä tai alkusyksystä. Pääsesongin alku- tai loppuvaiheilla myös lentolippujen hinnat ja majoitukset kohteessa ovat edullisimpia. Lokakuussa Tiranan sää alkaa viilentyä, ja kolea ilma tai sateet eivät sinua haittaa, voit matkustaa kohteeseen ympäri vuoden. Halvat lennot Tiranaan ja hotellit kohteessa bongaat parhaiten hyvissä ajoin ennen matkan ajankohtaa tai odottelemalla viime hetken äkkilähtöjä. Matkaa buukatessa on kuitenkin hyvä muistaa, että lennot vähenevät pääsesongin hiipuessa, joten halvat lennot Tiranaan voi olla hankalampi löytää kesäkauden ulkopuolella.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Tirana?

Yleensä toukokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Tirana. Lennot maksavat noin 193 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. kesäkuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Tirana, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 211 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Tirana?

Paras aika varata lento kohteeseen Tirana kohteesta Suomi on 59 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 250 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 218 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Tirana?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Tirana on torstai hintojen ollessa 250 €. Lennot reitille Suomi - Tirana sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 315 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tirana?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tirana on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Tirana illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 246 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 289 €. Lennot kohteeseen Tirana kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
Lufthansa
3. heinäkuuta
HEL14:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 45m
1 välilasku
TIA20:05Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
6. heinäkuuta
TIA10:45Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
9t 05m
1 välilasku
HEL19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
24. heinäkuuta
HEL05:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 25m
2 välilaskua
TIA16:00Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
27. heinäkuuta
TIA11:05Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
8t 15m
2 välilaskua
HEL19:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
30. elokuuta
HEL03:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 15m
2 välilaskua
TIA15:25Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
20. syyskuuta
TIA02:10Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
9t 30m
2 välilaskua
HEL11:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. heinäkuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 55m
3 välilaskua
TIA15:30Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
27. heinäkuuta
TIA11:05Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
8t 15m
2 välilaskua
HEL19:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
7. heinäkuuta
HEL09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 35m
1 välilasku
TIA20:05Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
28. heinäkuuta
TIA08:10Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
11t 40m
1 välilasku
HEL19:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
24. heinäkuuta
HEL05:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 25m
2 välilaskua
TIA16:00Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
29. heinäkuuta
TIA02:00Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
12t 00m
3 välilaskua
HEL14:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Tirana, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Norwegian
Useita lentoyhtiöitä
28. kesäkuuta
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 05m
1 välilasku
TIA17:55Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
Norwegian
6. syyskuuta
HEL12:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 10m
1 välilasku
TIA07:00Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
Turkish Airlines
25. heinäkuuta
HEL15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 20m
1 välilasku
TIA10:40Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Tiranaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Tirana

Suomesta ei toistaiseksi lennetä suoria lentoja Albaniaan. Tiranan lennot Helsingistä kohteeseen operoi yhdellä välilaskulla Oslon kautta kesä-elokuussa halpalentoyhtiö Norwegian. Yhdellä tai useammalla pysähdyksellä lennät Helsingistä kohteeseen lisäksi Transavialla, Air Serbialla, Lufthansalla, KLM:llä tai Turkish Airlinesilla. Pakettimatkoja suorine lomalentoineen sen sijaan tarjoaa Apollomatkat, joka lentää kohteeseen Helsingistä vain touko-syyskuun välillä. Eri yhtiöiden lentoliput Tiranaan eivät välttämättä sisällä ruumaan kirjattavia matkatavaroita tai lennon aikaisia aterioita.


Miten pääsen lentokentältä Tiranaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Tirana lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lentokentältä Tiranaan matkustat joko taksin tai lentokenttäbussin kyydissä. LU-NA sh.p.k -yrityksen bussit kulkevat noin 15 kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalta lentokentältä Tiranaan kerran tunnissa. Matka keskustaan maksaa kesäkautena 300 ALL (noin 2,50 EUR) ja kestää noin kolme varttia. Lentokenttäbussin pysäkki keskustassa on Teatri i Operas dhe Baletit -oopperatalolla. Nopeimmin pääset keskustaan kuitenkin taksilla vajaassa puolessa tunnissa. Matka maksaa noin 2,500 ALL (noin 20 EUR). Tiranaan voit ajaa myös vuokra-autolla, jonka saat kätevästi vuokrattua suoraan lentokentältä. Lentokentältä löytyy suurimpien autovuokraamojen kuten Hertzin, Sixtin, Avisin sekä Europcarin toimipisteet. Ota kuitenkin autoa vuokratessasi huomioon, että paikallinen ajokulttuuri on erilainen ja liikenne pääkaupungissa voi olla hektistä.


Suositut lentoreitit Tirana

Etsityimmät lennot Tirana sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Tirana reitin lennot
Lyhyin lentoaika
5t 45m
Halvin hinta
244 €

Liikkuminen Tiranassa

Etäisyydet Tiranassa voit taittaa helposti joko paikallisbusseilla, taksilla tai polkupyörällä. Ydinkeskustassa välimatkat ovat lyhyitä, ja pääset kävellen kätevästi kohteesta toiseen. Vaikka kaupungista ei toistaiseksi löydy varsinaista linja-autoasemaa, paikallisbussit kulkevat säännöllisesti ympäri Tiranaa. Kaupungin sisällä liikennöi useampien yritysten linjoja, joiden kyytiin hyppäät maksamalla noin 40 ALL (noin 0,50 EUR). Parhaat neuvot reiteistä saat kysymällä apua paikallisilta, sillä Tiranassa puhutaan jonkin verran myös englantia, saksaa ja ranskaa. Myös edullisia takseja kannattaa hyödyntää, mutta sovi matkan hinnasta kuljettajan kanssa kaiken varalta etukäteen. Menopeliksi voit myös vuokrata suositun Ecovolis-kaupunkipyörän, jolla polkaiset nopeasti esimerkiksi vajaan kolmen kilometrin matkan keskustasta sijaitsevalle kaupungin keitaalle, Parku i Madh i Tiranës -tekojärvelle. Pyörän saat vuokrattua Ecovolis-pisteistä ympäri kaupunkia.


Tarvitaanko Tiranassa passia tai viisumia?

Albania ei toistaiseksi kuulu Euroopan unioniin eikä Schengen-maihin, joten matkustaessasi Tiranaan tarvitset voimassa olevan passin. Viisumia et tarvitse Suomen kansalaisena alle 30 päivän matkalla, mutta passisi on oltava voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeen. Jos et ole Suomen kansalainen, voit tiedustella matkustusasiakirjoja ja kansalaisuuttasi koskevia säädöksiä esimerkiksi Albanian kunniakonsulaatista Helsingissä.


Vinkkejä Tiranaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Tiranaan?

Halvat lennot Tiranaan nappaat vertaamalla lentotarjouksia ja välttämällä suosituimpia matkustusajankohtia. Kun teet varauksen mahdollisimman ajoissa, buukkaat helpoiten edulliset lennot Tiranaan.

Kiinnostavatko Tiranan nähtävyydet?

Omaleimaisen karussa Tiranassa voit tutustua maan entisen hallitsijan Enver Hoxhan muistoksi pystytettyyn Piramida-betonipyramidiin, Parku i Madh i Tiranës -tekojärveen ja sen vehreään ympäristöön tai modernin historialliseen Bunk’Art-bunkkeritaidemuseoon.

Onko Tiranassa turvallista?

Tiranaa pidetään turvallisena kaupunkina, jossa kannattaa noudattaa normaalia varovaisuutta – toisin sanoen käytä maalaisjärkeä eri tilanteissa.

Tippi ja juomarahakäytännöt Tiranassa?

Albaniassa on tapana tipata, ja tippiä olisi sopivaa jättää ainakin 5–10 % ravintolan laskun loppusummasta.

Millainen on Tiranan hintataso?

Albanian ja Tiranan hintataso on huomattavasti Suomen hintatasoa huokeampi. Tiranassa voit majoittua halvalla hostelleissa tai hotelleissa sekä syödä ja juoda edullisesti paikallisissa ravintoloissa.

Mikä on aikaero Suomi–Albania?

Aikaero Suomen ja Albanian välillä yksi tunti, joten kello Albaniassa on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki–Tirana?

Etäisyys Helsingin ja Tiranan välillä on linnuntietä noin 2 489 km.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Tiranassa?

Albanian valuutta on lek (ALL), jota et voi vaihtaa ennen matkaa Suomessa. Ota mukaan euroja ja vaihda valuuttaa vasta paikan päällä. Voit myös nostaa lekejä paikallisista pankeista tai automaateista. (Hinnat tarkistettu 10/04/2019).


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka