Halvat lennot Tirana

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
to 21/10
to 28/10

Halvimmat lennot kaupungin Tirana lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Tirana lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Tirana

HALVIN REITTI Helsinki - Tirana

Helsinki (HEL) - Tirana (TIA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Tirana kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 256 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TIRANAtoukokuu23% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Tirana lennot maksavat keskimäärin vain 197 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TIRANA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu21% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Tirana lentojen keskimääräinen hinta on 309 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TIRANA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu379% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Tirana kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Tirana?

Albanian pääkaupunki Tirana on kesäkohde, jonne matkustetaan yleensä huhti-lokakuun välillä. Tirana on monelle vielä tuntematon paikka, sillä koko maa oli pitkään piilossa turismilta. Kun Albania vapautui diktatuurista, Tirana on nopeasti onnistunut muuntautumaan moderniksi, elämää sykkiväksi kaupungiksi.

Kohteeseen ei kuitenkaan kannata matkustaa heinä-elokuussa, sillä parhaimmillaan jopa 40 °C kohoavat lämpötilat voivat tuntua kaupungissa liian tukalilta. Milloin sitten on paras aika matkustaa Tiranaan? Säiden ja halvimpien Tiranan lentojen kannalta sopivin aika suunnata kaupunkiin on loppukeväästä tai alkusyksystä. Pääsesongin alku- tai loppuvaiheilla myös lentolippujen hinnat ja majoitukset kohteessa ovat edullisimpia. Lokakuussa Tiranan sää alkaa viilentyä, ja kolea ilma tai sateet eivät sinua haittaa, voit matkustaa kohteeseen ympäri vuoden. Halvat lennot Tiranaan ja hotellit kohteessa bongaat parhaiten hyvissä ajoin ennen matkan ajankohtaa tai odottelemalla viime hetken äkkilähtöjä. Matkaa buukatessa on kuitenkin hyvä muistaa, että lennot vähenevät pääsesongin hiipuessa, joten halvat lennot Tiranaan voi olla hankalampi löytää kesäkauden ulkopuolella.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Tirana?

  Yleensä toukokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Tirana. Lennot maksavat noin 197 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. kesäkuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Tirana, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 216 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Tirana?

  Paras aika varata lento kohteeseen Tirana kohteesta Suomi on 59 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 256 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 92 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Tirana?

  Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Tirana on torstai hintojen ollessa 257 €. Lennot reitille Suomi - Tirana sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 323 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tirana?

  Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tirana on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Tirana illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 252 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 296 €. Lennot kohteeseen Tirana kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Tirana

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Tirana
Useita lentoyhtiöitä
12. marraskuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 45m
2 välilaskua
TIA14:10Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
19. marraskuuta
TIA09:30Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
29t 30m
2 välilaskua
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
2. marraskuuta
HEL08:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 35m
1 välilasku
TIA20:30Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
9. marraskuuta
TIA08:55Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
10t 10m
1 välilasku
HEL19:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
12. marraskuuta
HEL01:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 15m
2 välilaskua
TIA10:20Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
18. marraskuuta
TIA23:25Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
6t 50m
2 välilaskua
HEL06:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. marraskuuta
HEL18:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 40m
2 välilaskua
TIA15:45Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
9. marraskuuta
TIA12:10Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
27t 45m
2 välilaskua
HEL15:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. marraskuuta
HEL06:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 15m
1 välilasku
TIA19:55Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
9. marraskuuta
TIA08:25Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
31t 30m
2 välilaskua
HEL15:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. marraskuuta
HEL05:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 00m
1 välilasku
TIA14:45Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
19. marraskuuta
TIA14:20Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema
24t 40m
2 välilaskua
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Tirana

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Tirana, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Aegean Airlines
Aegean Airlines
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 45m
TIATirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tirana?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Tirana
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tirana?

  Lufthansa on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Tirana. Turkish Airlines, Air Serbia ja SAS ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Tirana kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Tirana, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Tirana ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Tirana lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Lentokentältä Tiranaan matkustat joko taksin tai lentokenttäbussin kyydissä. LU-NA sh.p.k -yrityksen bussit kulkevat noin 15 kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalta lentokentältä Tiranaan kerran tunnissa. Matka keskustaan maksaa kesäkautena 300 ALL (noin 2,50 EUR) ja kestää noin kolme varttia. Lentokenttäbussin pysäkki keskustassa on Teatri i Operas dhe Baletit -oopperatalolla. Nopeimmin pääset keskustaan kuitenkin taksilla vajaassa puolessa tunnissa. Matka maksaa noin 2,500 ALL (noin 20 EUR). Tiranaan voit ajaa myös vuokra-autolla, jonka saat kätevästi vuokrattua suoraan lentokentältä. Lentokentältä löytyy suurimpien autovuokraamojen kuten Hertzin, Sixtin, Avisin sekä Europcarin toimipisteet. Ota kuitenkin autoa vuokratessasi huomioon, että paikallinen ajokulttuuri on erilainen ja liikenne pääkaupungissa voi olla hektistä.


Tirana: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Tirana
Helsinki - Tirana reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 45m
Halvin hinta199 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Tirana

Etäisyydet Tiranassa voit taittaa helposti joko paikallisbusseilla, taksilla tai polkupyörällä. Ydinkeskustassa välimatkat ovat lyhyitä, ja pääset kävellen kätevästi kohteesta toiseen. Vaikka kaupungista ei toistaiseksi löydy varsinaista linja-autoasemaa, paikallisbussit kulkevat säännöllisesti ympäri Tiranaa. Kaupungin sisällä liikennöi useampien yritysten linjoja, joiden kyytiin hyppäät maksamalla noin 40 ALL (noin 0,50 EUR). Parhaat neuvot reiteistä saat kysymällä apua paikallisilta, sillä Tiranassa puhutaan jonkin verran myös englantia, saksaa ja ranskaa. Myös edullisia takseja kannattaa hyödyntää, mutta sovi matkan hinnasta kuljettajan kanssa kaiken varalta etukäteen. Menopeliksi voit myös vuokrata suositun Ecovolis-kaupunkipyörän, jolla polkaiset nopeasti esimerkiksi vajaan kolmen kilometrin matkan keskustasta sijaitsevalle kaupungin keitaalle, Parku i Madh i Tiranës -tekojärvelle. Pyörän saat vuokrattua Ecovolis-pisteistä ympäri kaupunkia.


Kohteen Tirana viisumivaatimukset

Albania ei toistaiseksi kuulu Euroopan unioniin eikä Schengen-maihin, joten matkustaessasi Tiranaan tarvitset voimassa olevan passin. Viisumia et tarvitse Suomen kansalaisena alle 30 päivän matkalla, mutta passisi on oltava voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeen. Jos et ole Suomen kansalainen, voit tiedustella matkustusasiakirjoja ja kansalaisuuttasi koskevia säädöksiä esimerkiksi Albanian kunniakonsulaatista Helsingissä.


Aloita matkan suunnittelu - Tirana


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Tirana

Miten löydän halvimmat lennot Tiranaan?

Halvat lennot Tiranaan nappaat vertaamalla lentotarjouksia ja välttämällä suosituimpia matkustusajankohtia. Kun teet varauksen mahdollisimman ajoissa, buukkaat helpoiten edulliset lennot Tiranaan.

Kiinnostavatko Tiranan nähtävyydet?

Omaleimaisen karussa Tiranassa voit tutustua maan entisen hallitsijan Enver Hoxhan muistoksi pystytettyyn Piramida-betonipyramidiin, Parku i Madh i Tiranës -tekojärveen ja sen vehreään ympäristöön tai modernin historialliseen Bunk’Art-bunkkeritaidemuseoon.

Onko Tiranassa turvallista?

Tiranaa pidetään turvallisena kaupunkina, jossa kannattaa noudattaa normaalia varovaisuutta – toisin sanoen käytä maalaisjärkeä eri tilanteissa.

Tippi ja juomarahakäytännöt Tiranassa?

Albaniassa on tapana tipata, ja tippiä olisi sopivaa jättää ainakin 5–10 % ravintolan laskun loppusummasta.

Millainen on Tiranan hintataso?

Albanian ja Tiranan hintataso on huomattavasti Suomen hintatasoa huokeampi. Tiranassa voit majoittua halvalla hostelleissa tai hotelleissa sekä syödä ja juoda edullisesti paikallisissa ravintoloissa.

Mikä on aikaero Suomi–Albania?

Aikaero Suomen ja Albanian välillä yksi tunti, joten kello Albaniassa on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki–Tirana?

Etäisyys Helsingin ja Tiranan välillä on linnuntietä noin 2 489 km.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Tiranassa?

Albanian valuutta on lek (ALL), jota et voi vaihtaa ennen matkaa Suomessa. Ota mukaan euroja ja vaihda valuuttaa vasta paikan päällä. Voit myös nostaa lekejä paikallisista pankeista tai automaateista.