Etsi halvat lennot Tirana

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 5/10
ke 12/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Tirana

Yhteenveto Tirana lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

73 €

Halvin meno-paluulennon hinta

99 €

Nopein lentoaika

9t 10m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Tirana kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 73 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Tirana kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 99 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Tirana kohteesta Suomi kestää 9t 10m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Tirana mukaan lukien Lufthansa ja Austrian Airlines.

Tirana lentotiedot ja trendit

Tutustu Tirana lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Tirana?

Yleensä helmikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Tirana. Lennot maksavat noin 189 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. maaliskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Tirana, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 198 €.

See prices from:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Tirana?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Tirana on torstai hintojen ollessa 246 €. Lennot reitille Suomi - Tirana sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 314 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tirana?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tirana on keskipäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Tirana keskipäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 259 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä aamulla hintojen ollessa keskimäärin 308 €. Lennot kohteeseen Tirana kohteesta Suomi aamulla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Tirana?

Keskimääräinen Suomi–Tirana lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema kestää keskimäärin 9t 05m, kun taas lento paikasta Tampere-Pirkkala paikkaan Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema kestää keskimäärin . Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema on alueen Tirana suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Tirana?

Paras aika varata lento kohteeseen Tirana kohteesta Suomi on 55 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 265 €.

Halvimmat lennot kaupungin Tirana lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Tirana lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Tirana

HALVIN REITTI Helsinki - Tirana

Helsinki (HEL) - Tirana (TIA)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Tirana kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 265 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TIRANAhelmikuu29% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Tirana lennot maksavat keskimäärin vain 189 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TIRANA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu35% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Tirana lentojen keskimääräinen hinta on 358 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TIRANA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu429% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Tirana kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Tirana

Albanian pääkaupunki Tirana on kesäkohde, jonne matkustetaan yleensä huhti-lokakuun välillä. Tirana on monelle vielä tuntematon paikka, sillä koko maa oli pitkään piilossa turismilta. Kun Albania vapautui diktatuurista, Tirana on nopeasti onnistunut muuntautumaan moderniksi, elämää sykkiväksi kaupungiksi.

Kohteeseen ei kuitenkaan kannata matkustaa heinä-elokuussa, sillä parhaimmillaan jopa 40 °C kohoavat lämpötilat voivat tuntua kaupungissa liian tukalilta. Milloin sitten on paras aika matkustaa Tiranaan? Säiden ja halvimpien Tiranan lentojen kannalta sopivin aika suunnata kaupunkiin on loppukeväästä tai alkusyksystä. Pääsesongin alku- tai loppuvaiheilla myös lentolippujen hinnat ja majoitukset kohteessa ovat edullisimpia. Lokakuussa Tiranan sää alkaa viilentyä, ja kolea ilma tai sateet eivät sinua haittaa, voit matkustaa kohteeseen ympäri vuoden. Halvat lennot Tiranaan ja hotellit kohteessa bongaat parhaiten hyvissä ajoin ennen matkan ajankohtaa tai odottelemalla viime hetken äkkilähtöjä. Matkaa buukatessa on kuitenkin hyvä muistaa, että lennot vähenevät pääsesongin hiipuessa, joten halvat lennot Tiranaan voi olla hankalampi löytää kesäkauden ulkopuolella.

Tirana kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Kukës Intl lentokenttä (93 km Tirana keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.momondosta löytyneet halvat lennot: Tirana

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Tirana

Muut matkustamoluokat Tirana lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Tirana lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tirana?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Tirana

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tirana?

Lufthansa on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Tirana. Air Serbia, Turkish Airlines ja Pegasus Airlines ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Tirana kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Tirana, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Tirana

Turkish Airlines on suosittu valinta kohteeseen Tirana matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 8 lentoa joka viikko kohteeseen Tirana lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Istanbul. Turkish Airlines lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 363 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 147 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Turkish Airlines keskimäärin pisteet: 8,0/10.

Lufthansa lennot kohteeseen Tirana

Lufthansa lennot kohteeseen Tirana voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 147 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 10 lentojen, joita Lufthansa liikennöi kohteeseen Tirana normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Lufthansa lento kohteeseen Tirana lähtee kohteesta Frankfurt. momondon käyttäjät ovat arvioineet Lufthansa 7,2/10 pisteen arvoiseksi 404 arvostelujen perusteella.


Tirana ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Tirana lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Lentokentältä Tiranaan matkustat joko taksin tai lentokenttäbussin kyydissä. LU-NA sh.p.k -yrityksen bussit kulkevat noin 15 kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalta lentokentältä Tiranaan kerran tunnissa. Matka keskustaan maksaa kesäkautena 300 ALL (noin 2,50 EUR) ja kestää noin kolme varttia. Lentokenttäbussin pysäkki keskustassa on Teatri i Operas dhe Baletit -oopperatalolla. Nopeimmin pääset keskustaan kuitenkin taksilla vajaassa puolessa tunnissa. Matka maksaa noin 2,500 ALL (noin 20 EUR). Tiranaan voit ajaa myös vuokra-autolla, jonka saat kätevästi vuokrattua suoraan lentokentältä. Lentokentältä löytyy suurimpien autovuokraamojen kuten Hertzin, Sixtin, Avisin sekä Europcarin toimipisteet. Ota kuitenkin autoa vuokratessasi huomioon, että paikallinen ajokulttuuri on erilainen ja liikenne pääkaupungissa voi olla hektistä.


Tirana: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Tirana
Helsinki - Tirana reitin lennot
Nopein lentoaika8t 10m
Halvin hinta99 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Tirana

Etäisyydet Tiranassa voit taittaa helposti joko paikallisbusseilla, taksilla tai polkupyörällä. Ydinkeskustassa välimatkat ovat lyhyitä, ja pääset kävellen kätevästi kohteesta toiseen. Vaikka kaupungista ei toistaiseksi löydy varsinaista linja-autoasemaa, paikallisbussit kulkevat säännöllisesti ympäri Tiranaa. Kaupungin sisällä liikennöi useampien yritysten linjoja, joiden kyytiin hyppäät maksamalla noin 40 ALL (noin 0,50 EUR). Parhaat neuvot reiteistä saat kysymällä apua paikallisilta, sillä Tiranassa puhutaan jonkin verran myös englantia, saksaa ja ranskaa. Myös edullisia takseja kannattaa hyödyntää, mutta sovi matkan hinnasta kuljettajan kanssa kaiken varalta etukäteen. Menopeliksi voit myös vuokrata suositun Ecovolis-kaupunkipyörän, jolla polkaiset nopeasti esimerkiksi vajaan kolmen kilometrin matkan keskustasta sijaitsevalle kaupungin keitaalle, Parku i Madh i Tiranës -tekojärvelle. Pyörän saat vuokrattua Ecovolis-pisteistä ympäri kaupunkia.


Kohteen Tirana viisumivaatimukset

Albania ei toistaiseksi kuulu Euroopan unioniin eikä Schengen-maihin, joten matkustaessasi Tiranaan tarvitset voimassa olevan passin. Viisumia et tarvitse Suomen kansalaisena alle 30 päivän matkalla, mutta passisi on oltava voimassa kuusi kuukautta matkan jälkeen. Jos et ole Suomen kansalainen, voit tiedustella matkustusasiakirjoja ja kansalaisuuttasi koskevia säädöksiä esimerkiksi Albanian kunniakonsulaatista Helsingissä.


Aloita matkan suunnittelu - Tirana


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Tirana

Miten löydän halvimmat lennot Tiranaan?

Halvat lennot Tiranaan nappaat vertaamalla lentotarjouksia ja välttämällä suosituimpia matkustusajankohtia. Kun teet varauksen mahdollisimman ajoissa, buukkaat helpoiten edulliset lennot Tiranaan.

Kiinnostavatko Tiranan nähtävyydet?

Omaleimaisen karussa Tiranassa voit tutustua maan entisen hallitsijan Enver Hoxhan muistoksi pystytettyyn Piramida-betonipyramidiin, Parku i Madh i Tiranës -tekojärveen ja sen vehreään ympäristöön tai modernin historialliseen Bunk’Art-bunkkeritaidemuseoon.

Onko Tiranassa turvallista?

Tiranaa pidetään turvallisena kaupunkina, jossa kannattaa noudattaa normaalia varovaisuutta – toisin sanoen käytä maalaisjärkeä eri tilanteissa.

Tippi ja juomarahakäytännöt Tiranassa?

Albaniassa on tapana tipata, ja tippiä olisi sopivaa jättää ainakin 5–10 % ravintolan laskun loppusummasta.

Millainen on Tiranan hintataso?

Albanian ja Tiranan hintataso on huomattavasti Suomen hintatasoa huokeampi. Tiranassa voit majoittua halvalla hostelleissa tai hotelleissa sekä syödä ja juoda edullisesti paikallisissa ravintoloissa.

Mikä on aikaero Suomi–Albania?

Aikaero Suomen ja Albanian välillä yksi tunti, joten kello Albaniassa on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki–Tirana?

Etäisyys Helsingin ja Tiranan välillä on linnuntietä noin 2 489 km.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Tiranassa?

Albanian valuutta on lek (ALL), jota et voi vaihtaa ennen matkaa Suomessa. Ota mukaan euroja ja vaihda valuuttaa vasta paikan päällä. Voit myös nostaa lekejä paikallisista pankeista tai automaateista.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Tirana momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Tirana.

Kyllä. momondo voi seurata Tirana lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.