Halvat lennot Firá

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Firá

Yhteenveto Firá lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

85 €

Halvin meno-paluulennon hinta

195 €

Nopein lentoaika

5t 25m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Firá kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 85 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Firá Santorínin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Firá kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 195 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Firá Santorínin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Firá kohteesta Suomi kestää 5t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Firá Santorínin lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Firá mukaan lukien airBaltic, Ryanair ja Norwegian.

Halvimmat lennot kaupungin Firá lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Firá lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Firá

HALVIN REITTI Helsinki - Firá

Helsinki (HEL) - Firá (JTR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Firá kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Firá Santorínin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 336 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ FIRÁmarraskuu25% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Firá lennot maksavat keskimäärin vain 251 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE FIRÁ KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu41% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Firá lentojen keskimääräinen hinta on 473 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN FIRÁ KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu297% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Firá kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Firá?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Firá kaupungista Gdansk oli 34 €. Tämä on 84 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Firá. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Firá omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Yleensä marraskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Firá. Lennot maksavat noin 251 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Firá marraskuu aikana, kannattaa sinun odottaa helmikuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 302 €.

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Firá noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 336 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Firá jopa niin halpaan hintaan kuin 195 €.

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Firá on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Firá keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 299 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 347 € lentohinnan reitille Suomi - Firá.

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Firá on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 251 €. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 353 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Firá on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Firá harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Parikia Paros lentokenttä (73 km kaupungin Firá keskustasta), Naxos lentokenttä (74 km kaupungin Firá keskustasta), Astypalaia lentokenttä (86 km kaupungin Firá keskustasta), Mikonos lentokenttä (113 km kaupungin Firá keskustasta) tai Iraklionin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (122 km kaupungin Firá keskustasta).

Lentojen hinnat kentälle Mikonos lentokenttä ovat keskimäärin 181 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Firá. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.momondosta löytyneet halvat lennot: Firá

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Firá
Useita lentoyhtiöitä
12. elokuuta
HEL12:50Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 55m
1 välilasku
JTR20:45Firá Santorínin lentoasema
18. elokuuta
JTR12:10Firá Santorínin lentoasema
31t 35m
2 välilaskua
HEL19:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 20m
2 välilaskua
JTR20:30Firá Santorínin lentoasema
13. kesäkuuta
JTR23:30Firá Santorínin lentoasema
6t 10m
1 välilasku
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. kesäkuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
2 välilaskua
JTR18:20Firá Santorínin lentoasema
18. kesäkuuta
JTR06:00Firá Santorínin lentoasema
25t 05m
2 välilaskua
HEL07:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL12:10Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 10m
3 välilaskua
JTR05:20Firá Santorínin lentoasema
13. kesäkuuta
JTR23:30Firá Santorínin lentoasema
6t 10m
1 välilasku
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 15m
2 välilaskua
JTR16:40Firá Santorínin lentoasema
20. kesäkuuta
JTR08:10Firá Santorínin lentoasema
12t 10m
2 välilaskua
HEL20:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. kesäkuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
2 välilaskua
JTR18:20Firá Santorínin lentoasema
18. kesäkuuta
JTR19:59Firá Santorínin lentoasema
10t 06m
1 välilasku
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Firá

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Firá, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja Ryanair
Useita lentoyhtiöitä
26. heinäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 25m
1 välilasku
JTR20:05Firá Santorínin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
31. heinäkuuta
HEL10:20Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 20m
1 välilasku
JTR15:40Firá Santorínin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. heinäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 10m
2 välilaskua
JTR15:40Firá Santorínin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Firá?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Firá

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Firá?

Kohteeseen Firá kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Finnair, Lufthansa, Aegean Airlines ja airBaltic. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Firá rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Aegean Airlines lennot kohteeseen Firá

Aegean Airlines on suosittu valinta kohteeseen Firá matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 54 lentoa joka viikko kohteeseen Firá lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Ateena. Aegean Airlines lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 255 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 58 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Aegean Airlines keskimäärin pisteet: 8,4/10.

Ryanair lennot kohteeseen Firá

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Firá on Ryanair (7,1/10, 690 arvosteluilla). Suurin osa Ryanair lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Firá saapuvat kohteesta Ateena, mutta kohteeseen Firá on maailmanlaajuisesti 13 Ryanair lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Ryanair tarjous oli 93 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Firá, meno-paluu).


Firá: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Firá
Helsinki - Firá reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 45m
Halvin hinta195 €

Aloita matkan suunnittelu - Firá


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Firá tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Firá.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Firá on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.