Etsi halvat lennot Larnaka

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Larnaka

Yhteenveto Larnaka lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

69 €

Halvin meno-paluulennon hinta

138 €

Nopein lentoaika

8t 20m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Larnaka kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 69 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Larnaca).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Larnaka kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 138 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Larnaca).
Nopein lento kohteeseen Larnaka kohteesta Suomi kestää 8t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Larnaca).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Larnaka mukaan lukien Lufthansa, Austrian Airlines ja airBaltic.

Larnaka lentotiedot ja trendit

Tutustu Larnaka lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Larnaka?

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Larnaka. Lennot maksavat noin 209 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Larnaka kohteesta Suomi helmikuu ajanjaksolle. helmikuu aikana lennot kaupunkiin Larnaka ovat vielä keskimäärin 215 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Larnaka?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Larnaka paikasta Pariisi ovat löytäneet lentoja 93 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Larnaka. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Larnaka alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Larnaka?

Datamme mukaan lauantai on halvin päivä lentää lentokentälle Larnaka kentältä Suomi. Halvin viimeksi lauantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 279 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Larnaka sunnuntai aikana on 347 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Larnaka?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Larnaka. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 274 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 397 €. Lennot kohteeseen Larnaka kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Larnaka?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Larnaka kestää yleensä 6t 05m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Larnaca kentälle (Larnaka suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Larnaca, lentoaika on noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Larnaka?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Larnaka noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 300 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 303 €.

Halvimmat lennot kaupungin Larnaka lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Larnaka lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Larnaka

HALVIN REITTI Helsinki - Larnaka

Helsinki (HEL) - Pafos (PFO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Larnaka kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Pafos Pafoksen kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 239 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LARNAKAmaaliskuu31% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Larnaka lennot maksavat keskimäärin vain 209 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LARNAKA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu46% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Larnaka lentojen keskimääräinen hinta on 437 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LARNAKA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu302% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Larnaka kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Larnaka

Aurinkoinen Larnaka on suosittu matkakohde, sillä siellä voi nauttia niin ranta- kuin kaupunkiloman parhaista puolista. Vaikka etäisyys matkakohteeseen ei olekaan pitkä, lennot Kyproksen Larnakaan sisältävät aina yhden tai useamman välilaskun. Tämä vaikuttaa luonnollisesti kokonaislentoaikaan, mutta nopeimmillaan kohteeseen lentää reilussa kuudessa tunnissa. Yleensä yhden välilaskun lennot kestävät alle kahdeksan tuntia. Kuten voit momondon sivuilta nähdä, eri lentovaihtoehtoja on todella monia, ja joillakin vaihtoehdoilla matkustusaika voi venyä pitkäksi. Kaikista nopein vaihtoehto on harvoin edullisin, joten kannattaa miettiä jo etukäteen, mikä sinulle on lentomatkan valinnassa tärkeintä. Lennot Larnakan kansainväliselle lentoasemalle saat Suomessa ainoastaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Jos asut pääkaupunkiseudun ulkopuolella, voit toki lentää lähimmältä lentokentältäsi Helsinki-Vantaalle. Usein matkan taittaa kuitenkin helpommin ja kätevämmin joko julkisilla kulkuneuvoilla tai omalla autolla. On myös hyvä huomata, että Larnakan kansainvälinen lentoasema sijaitsee aivan Larnakan keskustan kupeessa, joten matka keskustaan taittuu koneen laskeuduttua nopeasti.

Suorat lennot kohteeseen Larnaka eivät ole valitettavasti ainakaan toistaiseksi mahdollisia Suomesta. Välilaskuja on yksi tai useampi. Yhden välilaskun lennoilla konetta vaihdetaan usein esimerkiksi Münchenin tai Frankfurtin kansainvälisellä lentoasemalla. Riippuu lennosta, miten pitkä odotusaika kentällä on, eikä koneen vaihto välttämättä lisää matkustusaikaa kohtuuttomasti. Kansainvälisillä lentokentillä on myös onneksi hyvät palvelut, joten voit odottaessasi nauttia vaikka aterian, kahvikupposen tai virvokkeita. Tutustu momondon sivustolla eri reittivaihtoehtoihin, ja löydät varmasti itsellesi sopivimman vaihtoehdon edulliseen hintaan.

Larnaka kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Nikosia Ercan lentokenttä (30 km Larnaka keskustasta) tai Pafos Pafoksen kansainvälinen lentoasema lentokenttä (107 km Larnaka keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Larnaka keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Pafos Pafoksen kansainvälinen lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 212 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Larnaka

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Larnaka

Muut matkustamoluokat Larnaka lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Larnaka lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Larnaka?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Larnaka

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Larnaka?

Norwegian on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Larnaka. Finnair, Norwegian Air International ja Lufthansa ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Larnaka kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Larnaka, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Aegean Airlines lennot kohteeseen Larnaka

Kohteeseen Larnaka on 38 Aegean Airlines lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Ateena kohteeseen Larnaka, suosituin reitti, jota Aegean Airlines liikennöi kohteeseen Larnaka.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Aegean Airlines lento kohteeseen Larnaka maksoi 186 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Aegean Airlines on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 70 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 8,5/10.

Lufthansa lennot kohteeseen Larnaka

Lufthansa lentotarjoukset kohteeseen Larnaka ovat alkaen 143 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Lufthansa lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - München Franz Josef Strauss on suosituin Lufthansa lähtöpiste kohteen Larnaka lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Lufthansa on saanut pistemäärän 7,1/10 451 arvostelujen perusteella.


Larnaka ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Larnaka lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääsen kaupungin keskustaan Larnakan lentokentältä?

Nikosian kansainväliseltä lentokentältä on suorastaan loistavat kulkuyhteydet keskustaan. Linja-autolla keskustaan pääsee alle 50 minuutissa, ja busseja lähtee lentokentältä joka päivä puolen tunnin välein aina aamukuuden ja yöllä puoli kahdentoista välisinä aikana. Liput ovat hyvin edullisia ja ne voi ostaa suoraan kuljettajalta. Kentältä keskustaan kulkevat linjat 407, 417, 418, 419, 425 ja 429. Bussipysäkit sijaitsevat heti ulkomaan terminaalin edessä sen vasemmalla puolella. Taksilla keskustaan pääsee 10 minuutissa liikenteestä riippuen. Takseja ei tarvitse tilata etukäteen, sillä niitä päivystää terminaalin edessä ympäri vuorokauden. Taksit ovat kohtuuhintaisia, mutta kannattaa varautua siihen, että yöaikaan (puoli yhdeksästä aamukuuteen) taksit veloittavat erillisen yölisän. Voit vuokrata kentältä myös auton. Tästä on sekin hyöty, että pääset tutustumaan matkallasi eri kohteisiin itsenäisesti. Autonvuokraustoimistot asemalta löytyvät heti matkalaukkujen noutopisteen jälkeen, ja edustettuna on useita kansainvälisiä yrityksiä.


Larnaka: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Larnaka
Helsinki - Larnaka reitin lennot
Nopein lentoaika6t 05m
Halvin hinta152 €

Kohteen Larnaka viisumivaatimukset

Larnakaan matkustaminen on siinäkin mielessä helppoa, että mitään sen kummempia papereita, kuten viisumianomuksia ei tarvitse täytellä. Jos viivyt Larnakassa alle 90 päivää, et tarvitse viisumia. Riittää, että otat mukaasi passin, joka tarvittaessa toimii myös henkilöllisyystodistuksena. Huomioi kuitenkin se, että passisi tulee olla voimassa vielä kuuden kuukauden ajan siitä, kun olet saapunut Kyprokselle. Muista siis tarkistaa passisi voimassaolopäivä.


Aloita matkan suunnittelu - Larnaka


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Larnaka

Aurinkoinen Larnaka on yksi Kyproksen suosituimmista matkakohteista, ja monet matkaavat sinne sen hienojen rantojen vuoksi. Kaupungin suosituin ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä keskustasta, ja rantahiekkaa on peräti kilometrin verran. Rantaa reunustavalta rantakadulta löytyy erilaisia ruoka- ja ostospaikkoja. Larnakassa riittää nähtävää myös historiasta ja kulttuurista kiinnostuneille. Mielenkiintoinen käyntikohde on esimerkiksi 900-luvulta peräisin oleva Agios Lazarosin kirkko, joka sijaitsee aivan Larnakan keskustassa. Kannattaa vierailla myös 1300-luvulla rakennetussa Larnakan linnoituksessa, jossa on oma museonsa. Sekä eläinten ystävien että lapsiperheiden ykköskohde on noin puolen tunnin ajomatkan päässä Larnakasta sijaitseva kamelipuisto, jossa pääsee halutessaan kokeilemaan myös kamelilla ratsastusta. Vesipetojen kannattaa puolestaan suunnata Larnakan lahdelle, jossa järjestetään sukellusretkiä, jotka ovat todellisia elämyksiä. Huomaa kuitenkin, että Kyproksella sukellus on sallittua vain vähintään 12-vuotiaille. Kohteessa pääsee toki nauttimaan myös muista vesiaktiviteeteista kuten vesihiihdosta ja surffauksesta. Jos haluat nauttia juhlahumusta matkallasi, löytyy Larnakasta vilkasta yöelämää, joka on keskittynyt rantakadun ympärille. Erilaisia tapahtumia järjestetään ympäri vuoden, ja yksi suosituimmista on alkukesästä järjestettävä Kataklysmoksen vesifestivaali. Vaikka Larnakassa riittää nähtävää ja tehtävää, haluavat monet tutustua myös muihin Kyproksen kaupunkeihin. Välimatkat ovat mukavan lyhyitä: esimerkiksi pääkaupunki Nikosiaan pääsee vajaassa tunnissa ja Agia Napaan ja Limassoliinkin noin samassa ajassa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Kypros

Eikö sittenkään Larnaka? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Kypros

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Larnaka on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Larnaka.

Kaikki lentohaut kohteeseen Larnaka momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun kaikki mahdolliset Larnaka lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Totta kai.momondo seuraa Larnaka lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.