Halvat lennot Mallorca

Meno-paluu
Economy
New York (NYC)
Mallorca (PMI)
ma 8.3.
ma 15.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Mallorca lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Mallorca lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Mallorca

HALVIN REITTI Helsinki - Mallorca

Helsinki (HEL) - Mallorca (PMI)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Mallorca kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Mallorca Son Sant Joan, jolloin hinta on keskimääräinen 197 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MALLORCAelokuu29% halvempielokuu aikana Helsinki - Mallorca lennot maksavat keskimäärin vain 140 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MALLORCA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu40% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Mallorca lentojen keskimääräinen hinta on 275 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MALLORCA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu211% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Mallorca kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Palma de Mallorcalle?

Palma de Mallorca on historiallinen helmi ja Mallorcan saaren pääkaupunki. Mallorca on osa Baleaarisia saaria, joihin kuuluvat Mallorcan lisäksi Menorca, Ibiza ja Formentera. Sesonkiaika Palma de Mallorcalla on kesäkuusta syyskuun loppuun. Mikäli haluat välttää isoja turistiryhmiä ja löytää halvat lennot, on paras aika matkustaa saarelle marraskuussa tai tammikuussa. Auringossa löhöilyä ja rantalomaa kaipaavalle Mallorcan kuumin aika ajoittuu kesäkuusta elokuuhun. Halvat lennot saarelle löytää myös toukokuussa, kun sesonkiaika ei ole vielä alkanut, mutta säät ovat jo kesää enteilevän lämpimät.

Palma de Mallorcan ilmasto on välimerenalueen tapaan miellyttävä läpi vuoden. Rannikkoalueilla aurinko paistaa 300 päivää vuodessa. Kesäkuukausina saari on kuuma ja kuiva, ja lämpötilat vaihtelevat 27:stä yli 30 asteeseen.

Merituuli tuo kuitenkin helpotuksen kuumuuteen, eikä kaikista kuuminkaan ajanjakso tällöin tunnu läkähdyttävältä. Saari on iso ja sitä ympäröivät vuoret. Elokuussa on odotettavissa myös sateita. Lennot ovat kalleimmillaan lokakuussa ja joulukuussa. Talvikuukausina ilmasto on mieto ja lempeä ja saaren meno on rauhallisempaa.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Mallorca?

Yleensä elokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Mallorca. Lennot maksavat noin 140 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Mallorca kuukauden elokuu aikana, niin lentäminen marraskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 149 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Mallorca?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Mallorca on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 197 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 128 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Mallorca?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Mallorca. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 180 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Mallorca on lauantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 227 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Mallorca?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Mallorca on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Mallorca illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 146 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Mallorca ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 229 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.


momondosta löytyneet halvat lennot: Mallorca Son Sant Joan

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Mallorca Son Sant Joan
Finnair
9. kesäkuuta
01:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 00m
05:55Mallorca Son Sant Joan
23. kesäkuuta
05:55Mallorca Son Sant Joan
3t 55m
09:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
22. heinäkuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 00m
07:00Mallorca Son Sant Joan
26. heinäkuuta
14:55Mallorca Son Sant Joan
4t 00m
18:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
23. heinäkuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 00m
07:00Mallorca Son Sant Joan
26. heinäkuuta
14:55Mallorca Son Sant Joan
4t 00m
18:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
6. kesäkuuta
02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 00m
06:30Mallorca Son Sant Joan
20. kesäkuuta
06:15Mallorca Son Sant Joan
4t 00m
10:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
31. toukokuuta
08:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 20m
1 välilasku
16:35Mallorca Son Sant Joan
6. kesäkuuta
06:15Mallorca Son Sant Joan
4t 00m
10:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
29. maaliskuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 25m
1 välilasku
09:25Mallorca Son Sant Joan
3. huhtikuuta
12:10Mallorca Son Sant Joan
6t 25m
1 välilasku
18:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Mallorca Son Sant Joan

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Mallorca, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Norwegian
Norwegian
13. kesäkuuta
02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 00m
06:30Mallorca Son Sant Joan
Useita lentoyhtiöitä
13. kesäkuuta
04:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
1 välilasku
22:20Mallorca Son Sant Joan
Useita lentoyhtiöitä
13. kesäkuuta
10:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 30m
2 välilaskua
15:55Mallorca Son Sant Joan

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Palma de Mallorcalle?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Mallorca

Onnekas voi löytää Palma de Mallorcalle halvat lennot suoraan Helsingistä. Saarelle pääsee muun muassa suorilla Norwegianin ja Finnairin yhteyksillä. Helsinki-Vantaan lentokentältä lähtevät lennot kestävät noin neljä tuntia. Välilaskujen kautta Palma de Mallorcan lentokentälle pääsee muun muassa Lufthansan, British Airwaysin, Air Francen, SAS:n, KLM:n, Austrian Airlinesin, Iberian ja Czech Airlinesin siivin. Halpalehtoyhtiöiden, kuten Air Balticin, easyJetin, Vuelingin ja Ryanairin, lennoilla on mahdolista matkustaa edullisesti riippuen sesonkien aikatauluista. Muistathan lentoja yhdistellessä tarkastella ja verrata lentoyhtiöiden matkatavararajoituksia. Lipun hintaan kuuluvat matkatavarat eivät ole välttämättä samoja kaikilla Palma de Mallorcalle operoivilla lentoyhtiöillä. Lentomatkan hintaa saattavat nostaa esimerkiksi liian painavat käsimatkatavarat ja ruumaan laitettava matkalaukku. Halvat lennot voivat edellyttää lisämaksuja matkatavaroiden kuljettamiseksi.


Miten pääsen lentokentältä Palma de Mallorcan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Mallorca lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Palma de Mallorcan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Can Pastillan kylän yhteydessä noin kahdeksan kilometrin päässä Palman keskustasta itään. Lentokenttä tunnetaan myös nimellä Son San Joan lentokenttä tai Aeroport de Son Jan Soan. Palma de Mallorcan lentokenttä on Espanjan kolmanneksi suurin vain Madridin ja Barcelonan ollessa Palman kenttää isompia. Kesäkuukausina se on yksi Euroopan vilkkaimmista lentokentistä. Lentoliikenne on pääosin kansainvälistä, mutta lentoja on myös mannermaalle. Lentokentällä on neljä terminaalia. Terminaali A on lähinnä kotimaisille lennoille ja terminaalit B, C ja D ovat kansainvälisille lennoille. Tällä hetkellä Palma de Mallorcan lentokenttä palvelee 25 miljoonaa asiakasta vuosittain. Palma de Mallorcan lentokentältä pääsee keskustaan kätevästi bussilla ja Palma Metrolla. Palma Metro liikennöi yhdeksän pysäkin väliä Palman kaupungin alueella. Se liikennöi aikaisin aamusta yhteentoista illala. Bussit liikennöivät 15 minuutin välein ja matka maksaa noin 5 euroa. Bussimatka on mahdollista ostaa meno-paluuna, jolloin paluureissun hinnassa säästää muutaman euron. Bussilla Palma de Mallorcan lentokentältä pääsee keskustaan Palma Metroa myöhempään. Jos valitset kulkuvälineeksi bussin, pääset matkaan lentokentän alueen pysäkiltä. Kesäsesongin aikaan bussit liikennöivät tavallista useammin. Bussimatkan päätepysäkki riippuu siitä, missä hotellissa tai paikassa majoitut.


Suositut lentoreitit Mallorca

Etsityimmät lennot Mallorca sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Mallorca lennot
Lyhyin lentoaika
4t 00m
Halvin hinta
138 €

Liikkuminen Palma de Mallorcalla?

Liikkuminen Palma de Mallorcan kaupungissa ja lähialueilla on helppoa käyttäen julkista liikennettä. EMT on kunnallinen bussiyhtiö ja se liikennöi myös turisteja palvellen. EMT:n nettisivuilta voit löytää juuri oikeat bussilinjat ja reitit, jotka vievät sinut valitsemiesi nähtävyyksien luokse. Historialliseen keskukseen pääset bussilla numero 2. Palman kaupungin rannoille kuljettavat bussit 25, 20, 15 ja 3. Muihinkin perinteisiin turistikohteisiin pääset busseilla 25, 20 ja 15. Linjan 25 varrelta löytyvät muun muassa katedraali Placa de La Reina, Palau de Congressos ja Palma Acquarium.

Yhdensuuntainen lippu ilman vaihtoa kaupunkialueella liikuttaessa maksaa noin 1,50 euroa ja 10-kerran sarjalippu kymmenkunta euroa. Kaupungissa kulkee myös yöbussi, jonka hinta on sama kuin bussimaksu päivisinkin. Linja 1 kulkee satamasta lentokentälle, ja päästäksesi satamasta keskustaan hinta on noin 3 euroa suuntaansa. EMT tarjoaa myös reittikartan mobiililaitteeseen, jolloin matkojen suunnittelu paikasta toiseen on helpompaa. Kaupungissa pääsee lisäksi liikkumaan julkisilla pyörillä Bicipalma-verkoston avulla. Puolen tunnin käyttö päivittäin 3 päivän ajan maksaa vajaan 10 euroa ja viiden päivän ajalta noin 12 euroa. Bicipalm-käyttäjäksi pääsee rekisteröitymällä heidän nettisivuillaan. Bicipalma on oivallinen liikkumistapa kaupungin keskustassa lyhyillä matkoilla.


Tarvitaanko Palma de Mallorcalle passi?

Espanja on osa Schengen-sopimukseen kuuluvia maita ja osa Euroopan unionia Suomen tavoin. Schengen-maiden välillä on mahdollista todistaa henkilöllisyytensä voimassaolevalla passilla tai henkilökortilla. Ulkomaanmatkalle suunnatessa on kuitenkin hyvä olla passi henkilöllisyyden todistamista varten. Passista kannattaa myös ottaa kopio matkalle lähtiessä, jotta pystyt asioimaan viranomaisten kanssa ongelmatilanteissa. Viimeisimmät matkustustiedot voi aina tarkistaa Suomen ulkoministeriön sivuilta http://formin.finland.fi/ ja ennen ulkomaanmatkalle lähtemistä on hyvä lukea maakohtaiset tiedot. Ulkoministeriöön voi myös tehdä matkustusilmoituksen, jolloin hätätilanteissa heillä on tieto alueella oleskelevista suomalaisista.


Vinkkejä Palma de Mallorcalle matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Varmistaaksesi halvat lennot Palma de Mallorcalle ne kannattaa varata vähintään 60 päivää ennen lähtöä. Halvimmalla pääset, kun lennät tiistaisin ja illalla. Pelkät lennot voi tosin saada edullisesti tarjouskampanjoiden kautta mille kuukaudelle tahansa. Kannattaa verrata hintoja eri ajanjaksoina, sillä voit löytää hyvin edulliset lentoliput yllättävinäkin ajankohtina.

Kiinnostavatko Palma de Mallorcan nähtävyydet?

Palma de Mallorcan nähtävyyksistä kiinnostavia ovat muun muassa maanalaiset luolat, jotka johtavat maailman isoimman maanalaisen järven luo. Bellverin linna on kaupungin historiallinen museo sijaiten puustoisella kukkulalla, josta on hienot näkymät Palman kaupunkiin. Es Baluardin museo pitää puolestaan sisällään moderneja taidekokoelmia. San Francescin kirkko luostareineen on perustettu vuonna 1281 ja sen barokinaikainen julkisivu on nähtävyys jo sinänsä. Plaze Mayor de Palma de Mallorca -aukion ympäristöstä löytyy kahviloita ja kauppoja sekä käsityöläistori.

Mitä mukaan matkalle Palma de Mallorcalle?

Palma de Mallorcan paikalliset pukeutuvat varsin konservatiivisesti ja kengät ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Päivisin rannalla on hyvä suojata iho ja pää auringolta kevyillä vaatekappaleilla ja hatuilla unohtamatta aurinkorasvaa. Illalliselle paikalliset panostavat pukeutumiseensa ja ranta-asussa ei ole kohteliasta esiintyä ravintoloissa tai baareissa. Jos ajattelit vierailla kirkoissa tai muissa kulttuurikohteissa, on suotavaa peittää jalat ja olkapäät vaatteilla.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Palma de Mallorcalla

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Palma de Mallorcalla turvallista?

Useimmat Palma de Mallorcan alueet ovat turvallisia liikkua jopa pimeän tultua. On syytä kuitenkin varoa liikkumasta yksinään vanhan kaupungin ja El Terrenon kapeilla ja tyhjillä kaduilla. Palma de Mallorca, kuten muutkin Baleaariset saaret, ovat tunnettuja myös klubikulttuurin tuomista huumausaineista, mikä on hyvä muistaa.

Voiko Palma de Mallorcassa juoda kraanavettä?

Palma de Mallorcan vesi on juomakelpoista mutta voi olla kovaa ja maistua erilaiselta kuin Suomessa mineraalipitoisuutensa ansiosta.

Tippi ja juomarahakäytännöt Palma de Mallorcalla?

Tippien ja juomarahojen käyttö ei ole yleistä Palma de Mallorcalla etenkään baareissa, kahviloissa tai takseissa. Paikalliset jättävät yleensä vain kolikoita isonkin laskun jälkeen. Tippien antajaa toki arvostetaan ja etenkin ulkomaalaiset jättävät mielellään tippejä.

Millainen on Palma de Mallorcan hintataso?

Palma de Mallorcan hintataso on Suomeen verrattuna edullinen ja yksi henkilö syö päivässä edullisesti alle 30 eurolla.

Mikä on aikaero Suomi-Espanja?

Espanjan ja Suomen aikaero on yksi tunti. Espanja on tunnin jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-Palma de Mallorca?

Helsingistä Palma de Mallorcalle on 3656,9 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka