Halvat lennot Mallorca

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Mallorca

Yhteenveto Mallorca lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

39 €

Halvin meno-paluulennon hinta

73 €

Nopein lentoaika

10t 35m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Mallorca kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 39 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Mallorca Son Sant Joan).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Mallorca kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 73 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Mallorca Son Sant Joan).
Nopein lento kohteeseen Mallorca kohteesta Suomi kestää 10t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Mallorca Son Sant Joan).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Mallorca mukaan lukien KLM ja Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Mallorca lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Mallorca lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Mallorca

HALVIN REITTI Helsinki - Mallorca

Helsinki (HEL) - Mallorca (PMI)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Mallorca kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Mallorca Son Sant Joan, jolloin hinta on keskimääräinen 223 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MALLORCAelokuu29% halvempielokuu aikana Helsinki - Mallorca lennot maksavat keskimäärin vain 159 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MALLORCA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu40% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Mallorca lentojen keskimääräinen hinta on 312 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MALLORCA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu211% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Mallorca kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Mallorca?

Palma de Mallorca on historiallinen helmi ja Mallorcan saaren pääkaupunki. Mallorca on osa Baleaarisia saaria, joihin kuuluvat Mallorcan lisäksi Menorca, Ibiza ja Formentera. Sesonkiaika Palma de Mallorcalla on kesäkuusta syyskuun loppuun. Mikäli haluat välttää isoja turistiryhmiä ja löytää halvat lennot, on paras aika matkustaa saarelle marraskuussa tai tammikuussa. Auringossa löhöilyä ja rantalomaa kaipaavalle Mallorcan kuumin aika ajoittuu kesäkuusta elokuuhun. Halvat lennot saarelle löytää myös toukokuussa, kun sesonkiaika ei ole vielä alkanut, mutta säät ovat jo kesää enteilevän lämpimät.

Palma de Mallorcan ilmasto on välimerenalueen tapaan miellyttävä läpi vuoden. Rannikkoalueilla aurinko paistaa 300 päivää vuodessa. Kesäkuukausina saari on kuuma ja kuiva, ja lämpötilat vaihtelevat 27:stä yli 30 asteeseen.

Merituuli tuo kuitenkin helpotuksen kuumuuteen, eikä kaikista kuuminkaan ajanjakso tällöin tunnu läkähdyttävältä. Saari on iso ja sitä ympäröivät vuoret. Elokuussa on odotettavissa myös sateita. Lennot ovat kalleimmillaan lokakuussa ja joulukuussa. Talvikuukausina ilmasto on mieto ja lempeä ja saaren meno on rauhallisempaa.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Mallorca kohteeseen Suomi on elokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 159 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. marraskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Mallorca, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 169 €.

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Mallorca reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Mallorca hintaan 223 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 73 €.

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Mallorca on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Mallorca keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 182 €. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 253 €.

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Mallorca lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 109 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Mallorca, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 239 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.momondosta löytyneet halvat lennot: Mallorca

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Mallorca
Ryanair
14. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 15m
1 välilasku
PMI17:50Mallorca Son Sant Joan
23. kesäkuuta
PMI04:10Mallorca Son Sant Joan
37t 05m
2 välilaskua
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 15m
1 välilasku
PMI17:40Mallorca Son Sant Joan
25. kesäkuuta
PMI07:50Mallorca Son Sant Joan
22t 15m
2 välilaskua
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
14. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 10m
2 välilaskua
PMI14:20Mallorca Son Sant Joan
23. kesäkuuta
PMI04:10Mallorca Son Sant Joan
37t 05m
2 välilaskua
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
17. kesäkuuta
HEL18:40Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 20m
1 välilasku
PMI19:00Mallorca Son Sant Joan
25. kesäkuuta
PMI07:50Mallorca Son Sant Joan
22t 15m
2 välilaskua
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
14. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 15m
1 välilasku
PMI17:50Mallorca Son Sant Joan
23. kesäkuuta
PMI17:40Mallorca Son Sant Joan
23t 35m
1 välilasku
HEL17:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
17. kesäkuuta
HEL20:10Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 30m
2 välilaskua
PMI17:40Mallorca Son Sant Joan
25. kesäkuuta
PMI07:50Mallorca Son Sant Joan
22t 15m
2 välilaskua
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Mallorca

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Mallorca, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
30. toukokuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 05m
2 välilaskua
PMI16:35Mallorca Son Sant Joan
Ryanair
28. kesäkuuta
HEL18:35Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 45m
2 välilaskua
PMI14:20Mallorca Son Sant Joan
Ryanair
29. toukokuuta
HEL07:30Helsinki-Vantaan lentoasema
36t 55m
3 välilaskua
PMI20:25Mallorca Son Sant Joan

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Mallorca?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Mallorca

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Mallorca?

Norwegian on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Mallorca. Lufthansa, Ryanair ja Finnair ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Mallorca kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Mallorca, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Norwegian Air International lennot kohteeseen Mallorca

Norwegian Air International lentää kohteeseen Mallorca noin 7 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Norwegian Air International tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 183 € on löydetty Oulun lentoasema - Mallorca reitille. Norwegian Air International on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 8,8/10 pistettä.

Vueling lennot kohteeseen Mallorca

147 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty Vueling meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Mallorca. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Vueling lentoyhtiöllä on 76 lentoa kohteeseen Mallorca useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 95 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön Vueling keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 8,1/10.


Mallorca ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Mallorca lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Palma de Mallorcan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee Can Pastillan kylän yhteydessä noin kahdeksan kilometrin päässä Palman keskustasta itään. Lentokenttä tunnetaan myös nimellä Son San Joan lentokenttä tai Aeroport de Son Jan Soan. Palma de Mallorcan lentokenttä on Espanjan kolmanneksi suurin vain Madridin ja Barcelonan ollessa Palman kenttää isompia. Kesäkuukausina se on yksi Euroopan vilkkaimmista lentokentistä. Lentoliikenne on pääosin kansainvälistä, mutta lentoja on myös mannermaalle. Lentokentällä on neljä terminaalia. Terminaali A on lähinnä kotimaisille lennoille ja terminaalit B, C ja D ovat kansainvälisille lennoille. Tällä hetkellä Palma de Mallorcan lentokenttä palvelee 25 miljoonaa asiakasta vuosittain. Palma de Mallorcan lentokentältä pääsee keskustaan kätevästi bussilla ja Palma Metrolla. Palma Metro liikennöi yhdeksän pysäkin väliä Palman kaupungin alueella. Se liikennöi aikaisin aamusta yhteentoista illala. Bussit liikennöivät 15 minuutin välein ja matka maksaa noin 5 euroa. Bussimatka on mahdollista ostaa meno-paluuna, jolloin paluureissun hinnassa säästää muutaman euron. Bussilla Palma de Mallorcan lentokentältä pääsee keskustaan Palma Metroa myöhempään. Jos valitset kulkuvälineeksi bussin, pääset matkaan lentokentän alueen pysäkiltä. Kesäsesongin aikaan bussit liikennöivät tavallista useammin. Bussimatkan päätepysäkki riippuu siitä, missä hotellissa tai paikassa majoitut.


Mallorca: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Mallorca
Helsinki - Mallorca reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 55m
Halvin hinta82 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Mallorca

Liikkuminen Palma de Mallorcan kaupungissa ja lähialueilla on helppoa käyttäen julkista liikennettä. EMT on kunnallinen bussiyhtiö ja se liikennöi myös turisteja palvellen. EMT:n nettisivuilta voit löytää juuri oikeat bussilinjat ja reitit, jotka vievät sinut valitsemiesi nähtävyyksien luokse. Historialliseen keskukseen pääset bussilla numero 2. Palman kaupungin rannoille kuljettavat bussit 25, 20, 15 ja 3. Muihinkin perinteisiin turistikohteisiin pääset busseilla 25, 20 ja 15. Linjan 25 varrelta löytyvät muun muassa katedraali Placa de La Reina, Palau de Congressos ja Palma Acquarium.

Yhdensuuntainen lippu ilman vaihtoa kaupunkialueella liikuttaessa maksaa noin 1,50 euroa ja 10-kerran sarjalippu kymmenkunta euroa. Kaupungissa kulkee myös yöbussi, jonka hinta on sama kuin bussimaksu päivisinkin. Linja 1 kulkee satamasta lentokentälle, ja päästäksesi satamasta keskustaan hinta on noin 3 euroa suuntaansa. EMT tarjoaa myös reittikartan mobiililaitteeseen, jolloin matkojen suunnittelu paikasta toiseen on helpompaa. Kaupungissa pääsee lisäksi liikkumaan julkisilla pyörillä Bicipalma-verkoston avulla. Puolen tunnin käyttö päivittäin 3 päivän ajan maksaa vajaan 10 euroa ja viiden päivän ajalta noin 12 euroa. Bicipalm-käyttäjäksi pääsee rekisteröitymällä heidän nettisivuillaan. Bicipalma on oivallinen liikkumistapa kaupungin keskustassa lyhyillä matkoilla.


Kohteen Mallorca viisumivaatimukset

Espanja on osa Schengen-sopimukseen kuuluvia maita ja osa Euroopan unionia Suomen tavoin. Schengen-maiden välillä on mahdollista todistaa henkilöllisyytensä voimassaolevalla passilla tai henkilökortilla. Ulkomaanmatkalle suunnatessa on kuitenkin hyvä olla passi henkilöllisyyden todistamista varten. Passista kannattaa myös ottaa kopio matkalle lähtiessä, jotta pystyt asioimaan viranomaisten kanssa ongelmatilanteissa. Viimeisimmät matkustustiedot voi aina tarkistaa Suomen ulkoministeriön sivuilta http://formin.finland.fi/ ja ennen ulkomaanmatkalle lähtemistä on hyvä lukea maakohtaiset tiedot. Ulkoministeriöön voi myös tehdä matkustusilmoituksen, jolloin hätätilanteissa heillä on tieto alueella oleskelevista suomalaisista.


Aloita matkan suunnittelu - Mallorca


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Mallorca

Varmistaaksesi halvat lennot Palma de Mallorcalle ne kannattaa varata vähintään 60 päivää ennen lähtöä. Halvimmalla pääset, kun lennät tiistaisin ja illalla. Pelkät lennot voi tosin saada edullisesti tarjouskampanjoiden kautta mille kuukaudelle tahansa. Kannattaa verrata hintoja eri ajanjaksoina, sillä voit löytää hyvin edulliset lentoliput yllättävinäkin ajankohtina.

Palma de Mallorcan nähtävyyksistä kiinnostavia ovat muun muassa maanalaiset luolat, jotka johtavat maailman isoimman maanalaisen järven luo. Bellverin linna on kaupungin historiallinen museo sijaiten puustoisella kukkulalla, josta on hienot näkymät Palman kaupunkiin. Es Baluardin museo pitää puolestaan sisällään moderneja taidekokoelmia. San Francescin kirkko luostareineen on perustettu vuonna 1281 ja sen barokinaikainen julkisivu on nähtävyys jo sinänsä. Plaze Mayor de Palma de Mallorca -aukion ympäristöstä löytyy kahviloita ja kauppoja sekä käsityöläistori.

Palma de Mallorcan paikalliset pukeutuvat varsin konservatiivisesti ja kengät ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Päivisin rannalla on hyvä suojata iho ja pää auringolta kevyillä vaatekappaleilla ja hatuilla unohtamatta aurinkorasvaa. Illalliselle paikalliset panostavat pukeutumiseensa ja ranta-asussa ei ole kohteliasta esiintyä ravintoloissa tai baareissa. Jos ajattelit vierailla kirkoissa tai muissa kulttuurikohteissa, on suotavaa peittää jalat ja olkapäät vaatteilla.

Useimmat Palma de Mallorcan alueet ovat turvallisia liikkua jopa pimeän tultua. On syytä kuitenkin varoa liikkumasta yksinään vanhan kaupungin ja El Terrenon kapeilla ja tyhjillä kaduilla. Palma de Mallorca, kuten muutkin Baleaariset saaret, ovat tunnettuja myös klubikulttuurin tuomista huumausaineista, mikä on hyvä muistaa.

Palma de Mallorcan vesi on juomakelpoista mutta voi olla kovaa ja maistua erilaiselta kuin Suomessa mineraalipitoisuutensa ansiosta.

Tippien ja juomarahojen käyttö ei ole yleistä Palma de Mallorcalla etenkään baareissa, kahviloissa tai takseissa. Paikalliset jättävät yleensä vain kolikoita isonkin laskun jälkeen. Tippien antajaa toki arvostetaan ja etenkin ulkomaalaiset jättävät mielellään tippejä.

Palma de Mallorcan hintataso on Suomeen verrattuna edullinen ja yksi henkilö syö päivässä edullisesti alle 30 eurolla.

Espanjan ja Suomen aikaero on yksi tunti. Espanja on tunnin jäljessä Suomen ajasta.

Helsingistä Palma de Mallorcalle on 3656,9 km.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Mallorca tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Mallorca.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Mallorca niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Mallorca lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.