Etsi halpoja lentoja Mallorca alk. 59 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Mallorca

Yhteenveto Mallorca lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

59 €

Halvin meno-paluulennon hinta

130 €

Nopein lentoaika

4t 00m

Liikennöi:

8 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Mallorca kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 59 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Mallorca Son Sant Joan).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Mallorca kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 130 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Mallorca Son Sant Joan).
Nopein lento kohteeseen Mallorca kohteesta Suomi kestää 4t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Mallorca Son Sant Joan).
8 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Mallorca mukaan lukien KLM, Scandinavian Airlines ja Austrian Airlines.

Mallorca lentotiedot ja trendit

Tutustu Mallorca lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Mallorca?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Mallorca kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 188 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. toukokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Mallorca, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 203 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Mallorca?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Mallorca?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Mallorca on maanantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Mallorca maanantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 257 €. keskiviikko on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 311 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Mallorca?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Mallorca lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 250 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Mallorca, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Yritä olla ostamatta lippuja aamulla, koska ne ovat yleensä noin 305 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Mallorca?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Mallorca kestää yleensä 4t jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Mallorca Son Sant Joan kentälle (Mallorca suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Tampere-Pirkkala kohteeseen Mallorca Son Sant Joan, lentoaika on silloin noin .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Mallorca?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Mallorca reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Mallorca hintaan 254 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 255 €.

Halvimmat lennot kaupungin Mallorca lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Mallorca lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Mallorca

HALVIN REITTI Helsinki - Mallorca

Helsinki (HEL) - Mallorca (PMI)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Mallorca kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Mallorca Son Sant Joan, jolloin hinta on keskimääräinen 254 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MALLORCAmaaliskuu27% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Mallorca lennot maksavat keskimäärin vain 188 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MALLORCA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu33% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Mallorca lentojen keskimääräinen hinta on 339 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MALLORCA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu260% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Mallorca kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Mallorca

Palma de Mallorca on historiallinen helmi ja Mallorcan saaren pääkaupunki. Mallorca on osa Baleaarisia saaria, joihin kuuluvat Mallorcan lisäksi Menorca, Ibiza ja Formentera. Sesonkiaika Palma de Mallorcalla on kesäkuusta syyskuun loppuun. Mikäli haluat välttää isoja turistiryhmiä ja löytää halvat lennot, on paras aika matkustaa saarelle marraskuussa tai tammikuussa. Auringossa löhöilyä ja rantalomaa kaipaavalle Mallorcan kuumin aika ajoittuu kesäkuusta elokuuhun. Halvat lennot saarelle löytää myös toukokuussa, kun sesonkiaika ei ole vielä alkanut, mutta säät ovat jo kesää enteilevän lämpimät.

Palma de Mallorcan ilmasto on välimerenalueen tapaan miellyttävä läpi vuoden. Rannikkoalueilla aurinko paistaa 300 päivää vuodessa. Kesäkuukausina saari on kuuma ja kuiva, ja lämpötilat vaihtelevat 27:stä yli 30 asteeseen.

Merituuli tuo kuitenkin helpotuksen kuumuuteen, eikä kaikista kuuminkaan ajanjakso tällöin tunnu läkähdyttävältä. Saari on iso ja sitä ympäröivät vuoret. Elokuussa on odotettavissa myös sateita. Lennot ovat kalleimmillaan lokakuussa ja joulukuussa. Talvikuukausina ilmasto on mieto ja lempeä ja saaren meno on rauhallisempaa.

kesäkuu, heinäkuu tai elokuu pidetään yleensä hyvänä aikana vierailla kaupungissa Mallorca, koska silloin voi viettää aikaa esimerkiksi Palma-ranta rannalla.


momondosta löytyneet halvat lennot: Mallorca

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Mallorca
Scandinavian Airlines
25. elokuuta
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 20m
1 välilasku
PMI06:40Mallorca Son Sant Joan
29. elokuuta
PMI07:55Mallorca Son Sant Joan
10t 25m
1 välilasku
HEL18:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
20. elokuuta
HEL19:00Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 50m
1 välilasku
PMI06:50Mallorca Son Sant Joan
24. elokuuta
PMI15:55Mallorca Son Sant Joan
4t 00m
HEL19:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. elokuuta
HEL04:00Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 00m
PMI08:00Mallorca Son Sant Joan
29. elokuuta
PMI07:55Mallorca Son Sant Joan
10t 25m
1 välilasku
HEL18:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. elokuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 55m
1 välilasku
PMI07:10Mallorca Son Sant Joan
29. elokuuta
PMI07:55Mallorca Son Sant Joan
10t 25m
1 välilasku
HEL18:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
20. marraskuuta
HEL15:25Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 35m
1 välilasku
PMI06:00Mallorca Son Sant Joan
26. marraskuuta
PMI07:00Mallorca Son Sant Joan
20t 25m
1 välilasku
HEL03:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. elokuuta
HEL17:25Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 15m
1 välilasku
PMI06:40Mallorca Son Sant Joan
21. elokuuta
PMI07:00Mallorca Son Sant Joan
25t 10m
1 välilasku
HEL08:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Mallorca

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Mallorca, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair, Norwegian ja Ryanair
Norwegian
24. lokakuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 55m
1 välilasku
PMI07:10Mallorca Son Sant Joan
Norwegian
24. lokakuuta
HEL04:00Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 00m
PMI08:00Mallorca Son Sant Joan
Ryanair
20. heinäkuuta
HEL16:05Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 10m
1 välilasku
PMI20:15Mallorca Son Sant Joan

Muut matkustamoluokat Mallorca lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Mallorca lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Mallorca?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Mallorca

Vueling lentää kohteeseen Mallorca noin 67 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Vueling tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 135 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Mallorca reitille. Vueling on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,6/10 pistettä.

165 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty KLM meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Mallorca. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. KLM lentoyhtiöllä on 28 lentoa kohteeseen Mallorca useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 255 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön KLM keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,6/10.


Mallorca: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Mallorca
Helsinki - Mallorca reitin lennot
Nopein lentoaika4t 00m
Halvin hinta127 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Mallorca

Liikkuminen Palma de Mallorcan kaupungissa ja lähialueilla on helppoa käyttäen julkista liikennettä. EMT on kunnallinen bussiyhtiö ja se liikennöi myös turisteja palvellen. EMT:n nettisivuilta voit löytää juuri oikeat bussilinjat ja reitit, jotka vievät sinut valitsemiesi nähtävyyksien luokse. Historialliseen keskukseen pääset bussilla numero 2. Palman kaupungin rannoille kuljettavat bussit 25, 20, 15 ja 3. Muihinkin perinteisiin turistikohteisiin pääset busseilla 25, 20 ja 15. Linjan 25 varrelta löytyvät muun muassa katedraali Placa de La Reina, Palau de Congressos ja Palma Acquarium.

Yhdensuuntainen lippu ilman vaihtoa kaupunkialueella liikuttaessa maksaa noin 1,50 euroa ja 10-kerran sarjalippu kymmenkunta euroa. Kaupungissa kulkee myös yöbussi, jonka hinta on sama kuin bussimaksu päivisinkin. Linja 1 kulkee satamasta lentokentälle, ja päästäksesi satamasta keskustaan hinta on noin 3 euroa suuntaansa. EMT tarjoaa myös reittikartan mobiililaitteeseen, jolloin matkojen suunnittelu paikasta toiseen on helpompaa. Kaupungissa pääsee lisäksi liikkumaan julkisilla pyörillä Bicipalma-verkoston avulla. Puolen tunnin käyttö päivittäin 3 päivän ajan maksaa vajaan 10 euroa ja viiden päivän ajalta noin 12 euroa. Bicipalm-käyttäjäksi pääsee rekisteröitymällä heidän nettisivuillaan. Bicipalma on oivallinen liikkumistapa kaupungin keskustassa lyhyillä matkoilla.


Kohteen Mallorca viisumivaatimukset

Espanja on osa Schengen-sopimukseen kuuluvia maita ja osa Euroopan unionia Suomen tavoin. Schengen-maiden välillä on mahdollista todistaa henkilöllisyytensä voimassaolevalla passilla tai henkilökortilla. Ulkomaanmatkalle suunnatessa on kuitenkin hyvä olla passi henkilöllisyyden todistamista varten. Passista kannattaa myös ottaa kopio matkalle lähtiessä, jotta pystyt asioimaan viranomaisten kanssa ongelmatilanteissa. Viimeisimmät matkustustiedot voi aina tarkistaa Suomen ulkoministeriön sivuilta http://formin.finland.fi/ ja ennen ulkomaanmatkalle lähtemistä on hyvä lukea maakohtaiset tiedot. Ulkoministeriöön voi myös tehdä matkustusilmoituksen, jolloin hätätilanteissa heillä on tieto alueella oleskelevista suomalaisista.


Aloita matkan suunnittelu - Mallorca


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Mallorca

Varmistaaksesi halvat lennot Palma de Mallorcalle ne kannattaa varata vähintään 60 päivää ennen lähtöä. Halvimmalla pääset, kun lennät tiistaisin ja illalla. Pelkät lennot voi tosin saada edullisesti tarjouskampanjoiden kautta mille kuukaudelle tahansa. Kannattaa verrata hintoja eri ajanjaksoina, sillä voit löytää hyvin edulliset lentoliput yllättävinäkin ajankohtina.

Palma de Mallorcan nähtävyyksistä kiinnostavia ovat muun muassa maanalaiset luolat, jotka johtavat maailman isoimman maanalaisen järven luo. Bellverin linna on kaupungin historiallinen museo sijaiten puustoisella kukkulalla, josta on hienot näkymät Palman kaupunkiin. Es Baluardin museo pitää puolestaan sisällään moderneja taidekokoelmia. San Francescin kirkko luostareineen on perustettu vuonna 1281 ja sen barokinaikainen julkisivu on nähtävyys jo sinänsä. Plaze Mayor de Palma de Mallorca -aukion ympäristöstä löytyy kahviloita ja kauppoja sekä käsityöläistori.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Mallorca tällä käytännöllä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.