Halvat lennot Varsova

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Varsova (WAW)
pe 25.9.
pe 2.10.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Varsova lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Varsova lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Varsovaan?

Varsova kuuluu Euroopan kaupunkikohteiden kärkikastiin. Halvat lennot Varsovaan kuljettavat matkustajia puolalaiskaupunkiin ympäri vuoden. Jos etsit matalan budjetin matkakohdetta kesäksi, on matka Varsovaan erinomainen vaihtoehto. Lentoliput Varsovaan ovat edulliset nimenomaan kesäisin, esimerkiksi heinä- ja elokuussa, ja myös hotellit ja ravintolat ovat kaupungissa halpoja. Sää Varsovassa on kesäkuukausina usein helteinen.

Monet etsivät halvat lennot Varsovaan talvikuukausille, sillä viileämmässä säässä kaupungin lukuisia nähtävyyksiä on helppo tutkia. Jos siis pohdit, milloin on paras aika matkustaa Varsovaan, voit miettiä, minkälaisia lämpötiloja kaupunkilomallesi toivot. Joulukuu on Varsovassa todella suosittu matkailukuukausi, jolloin myös lentojen ja majoitusten hinnat nousevat hieman.

Kaiken kaikkiaan lentolippujen hinnat Varsovaan ovat melko edulliset ympäri vuoden, ja etenkin tarjousten kautta pelkät lennot kaupunkiin voi saada todella halvalla.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Varsova?

23 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Varsova. Tämän lennon lähtölentokenttä on Tukholma, ja se on 90 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Varsova. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Varsova omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Varsova?

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Varsova kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 170 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Varsova tammikuu aikana, kannattaa sinun odottaa elokuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 173 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Varsova?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Varsova noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 182 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 134 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Varsova?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Varsova on tiistai hintojen ollessa 173 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä perjantai, voit odottaa näkeväsi 185 € lentohinnan reitille Suomi - Varsova.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Varsova?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Varsova ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Varsova keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 140 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Varsova on illalla, kun lennot maksavat noin 191 €.

Löytyykö kaupungin Varsova lähettyviltä muita lentokenttiä?

Varsova Modlin lentokenttä, Radom lentokenttä, Łódź-Lublinek lentokenttä, Szymany Olsztyn-Mazury lentokenttä tai Lublin lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Varsova.

Voiko kaupunkiin Varsova lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Varsova on tyypillisesti Varsova Modlin lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 127 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Varsova

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Varsova
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
13. marraskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 50m
1 välilasku
WAW
Varsova Chopin
11. tammikuuta
WAW
Varsova Chopin
20t 30m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
15. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 40m
1 välilasku
WAW
Varsova Chopin
18. lokakuuta
WAW
Varsova Chopin
6t 15m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
29. syyskuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 00m
1 välilasku
WAW
Varsova Chopin
6. lokakuuta
WAW
Varsova Chopin
5t 55m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
15. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 40m
2 välilaskua
WAW
Varsova Chopin
28. joulukuuta
WAW
Varsova Chopin
11t 50m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
15. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 50m
1 välilasku
WAW
Varsova Chopin
18. tammikuuta
WAW
Varsova Chopin
8t 15m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
1 välilasku
WAW
Varsova Chopin
25. joulukuuta
WAW
Varsova Chopin
11t 50m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Varsova Chopin

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Varsova, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä KLM ja airBaltic
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
13. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 05m
2 välilaskua
WAW
Varsova Chopin
KLM
2. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 10m
1 välilasku
WAW
Varsova Chopin
airBaltic
13. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 25m
1 välilasku
WAW
Varsova Chopin

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Varsovaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Varsova

Suorat lennot Varsovaan lentää suomalainen lentoyhtiö Finnair. Lentoja on parhaimmillaan kaksi päivässä, ja lentoaika on noin 1 tunti 40 minuuttia. Erityisen edullisesti lentoliput Varsovaan voi saada vaihtokenttien kautta. Vaihdollisia yhteyksiä Helsingin ja puolalaiskaupungin välillä tarjoavat esimerkiksi latvialainen airBaltic, saksalainen airberlin ja ukrainalainen Ukraine International Airlines. Odotusajoista riippuen vaihdollisten lentojen lentoajat alkavat noin kolmesta tunnista. Koska kyseessä ovat Euroopan sisäiset lennot, ei edullisimpiin lipputyyppeihin normaalisti kuulu ruokatarjoilua koneessa. Lentolipun hinnan lisäksi huomiota kannattaa kiinnittää lipputyyppiin ja siihen, mitä se pitää sisällään, kuuluuko esimerkiksi ruumaan kirjattava matkatavara lennon hintaan vai ei.


Miten pääsen lentokentältä Varsovan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Varsova lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lennot Varsovaan saapuvat kahdelle lentokentälle, joista suurempi on Chopinin kansainvälinen lentoasema Varsovan kaupungin tuntumassa. Kentälle saapuvat myös Finnairin suorat lennot Varsovaan. 40 kilometrin päässä sijaitsevaa Modlinin lentokenttää suosivat esimerkiksi eurooppalaiset halpalentoyhtiöt.


Suositut lentoreitit Varsova

Etsityimmät lennot Varsova sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Warsaw lennot
Lyhyin lentoaika
2t 20m
Halvin hinta
115 €

Liikkuminen Varsovassa?

Varsova on hyvä kävelykaupunki, joten matkalaukkuun kannattaa pakata kävelykengät. Myös julkinen liikenne toimii kaupungissa erinomaisesti, ja alueelta toiselle on helppo liikkua esimerkiksi busseilla, metroilla ja raitiovaunuilla. Myös taksit ovat Varsovassa kohtuuhintaisia, mutta pidä huoli, että nouset viralliseen taksiin. Autoilua kaupungissa voi suositella vain kylmähermoisille kuskeille. Varsovan metropysäkit on helppo tunnistaa niiden punakeltaisesta kyltistä. Toistaiseksi kaupungissa on vain kaksi metrolinjaa, M1 ja M2; kolmaskin linja on rakenteilla. M1-linjalla pysäkkejä on 21 ja M2-linjalla seitsemän. Myös busseja ja raitiovaunuja kannattaa kokeilla. [Tarkistettu 24.6.2017]

Joukkoliikennettä hallinnoi ZTM (Zarząd Transportu Miejskiego), ja lippujen hinnat joukkoliikenteessä ovat hyvin edulliset. Kertalippu on voimassa 20 minuuttia ja se maksaa noin 3,40 złotya. 75 minuutin vaihtolippu oikeuttaa liikennevälineiden vaihtoihin matkan aikana, ja sen hinta on noin 4,40 złotya. Päivälippu (24 tuntia) maksaa noin 15–26 złotya.


Tarvitaanko Varsovaan passi?

Suomi ja Puola kuuluvat kumpikin Schengen- ja EU-maihin, joten matkustaminen maiden välillä on helppoa. Koska Schengen-alueen kansalaiset voivat liikkua Schengen- ja EU-maiden alueilla vapaasti, Suomen kansalainen ei tarvitse Varsovaan matkustaakseen välttämättä edes passia. Matkustajan on kuitenkin pidettävä mukanaan jotakin voimassa olevaa matkustusasiakirjaa, eli passia tai henkilökorttia. Matkustusasiakirjasta on hyvä ottaa myös kopio, joka kannattaa tallettaa esimerkiksi omaan sähköpostiin. Jos toiveissa on jäädä Puolaan yli kolmeksi kuukaudeksi, Suomen kansalainen tarvitsee oleskeluluvan. Puolan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivulle voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Puolan-suurlähetystö sijaitsee Varsovassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passivarkaus, voi matkailija olla yhteydessä suurlähetystöön. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.pl/.


Lentolippu varattuna kohteeseen Varsova? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Varsovaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Varsovaan?

Halvat lennot Varsovaan myydään esimerkiksi elokuulle, mutta edullisia lentoja on tarjolla ympäri vuoden. Seuraa lentotarjouksia ja vertaa hintoja.

Kiinnostavatko Varsovan nähtävyydet?

Kuninkaallinen linna, Łazienki-puisto ja Varsovan vanhakaupunki houkuttelevat tutustumaan.

Mitä mukaan matkalle Varsovaan?

Pakkaa vaatetta vuodenajan mukaan, tosin kaiken tarpeellisen saat myös Varsovasta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Varsovassa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Varsovassa turvallista?

Varsova on kohtuullisen turvallinen matkailukaupunki, mutta taskuvarkauksia esiintyy. Autoon ei kannata jättää arvotavaraa ja liikenteessä on oltava varovainen. Sairastapauksien varalta mukaan kannattaa ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Varsovassa juoda kraanavettä?

Matkailijat suosivat pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Varsovassa?

Pieni tippi on tavallista jättää.

Millainen on Varsovan hintataso?

Hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomessa, esimerkiksi ravintoloissa on noin puolet halvempaa.

Mikä on aikaero Suomi-Puola?

Kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Varsova?

Välimatka on teitä pitkin noin 1 050 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Varsovassa?

Puolan złotyja voi vaihtaa paikan päällä Varsovassa.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka