Halvat lennot Alicante

Meno-paluu
Economy
Wichita (BEC)
Alicante (ALC)
la 5.12.
la 12.12.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Alicante lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Alicante lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Alicanteen?

Halvat lennot Alicanteen kuljettavat matkailijoita nauttimaan kesäaikaan puhtaista uimarannoista ja talviaikaan idyllisen kaupunkikohteen muista vetonauloista. Milloin on paras aika matkustaa Alicanteen? Jos odotat lomaltasi auringonpalvontaa, lentoliput Alicanteen kannattaa hankkia kevääksi tai kesäksi. Sää Alicantessa on toukokuusta syyskuulle takuulämmin. Mikäli sateet eivät haittaa lomaasi, matkat Alicanteen voi sijoittaa kaupungin leutoon talvikauteen.

Halvimmat lennot ja hotellit ovat harvoin tarjolla suositulle kesäkaudelle, jolloin myös espanjalaislomailijat saapuvat rannikolle nauttimaan merestä. Hotelli- ja muut palvelut nousevat hinnoiltaan selvästi kesäkaudella, mutta pelkät lennot Alicanteen voi saada kesäksikin halvalla. Halvat lennot Alicanteen myydään esimerkiksi tammikuulle, kun taas kalleinta on lentää heinäkuussa.

Miettiessä, milloin kannattaa ostaa lennot Alicanteen, nyrkkisääntönä on ostaa lentoliput ajoissa, mieluiten pari kuukautta ennen matkaa. Lentotarjouksen voi kuitenkin napata myös viime hetkellä, ja majoitus on yleensä mahdollista saada edullisesti hintoja vertailemalla – jos matka ei sijoitu suosituimmille lomakuukausille, eli heinä-elokuulle.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Alicante?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Alicante paikasta Mallorca ovat löytäneet lentoja 88 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Alicante. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Alicante alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Alicante?

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Alicante. Lennot maksavat noin 138 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kohteeseen Alicante tammikuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen elokuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 148 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Alicante?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Alicante noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 185 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Alicante jopa niin halpaan hintaan kuin 114 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Alicante?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Alicante on keskiviikko, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 180 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Kallein päivä lentää kaupunkiin Alicante on torstai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 191 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Alicante?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Alicante on illalla. Lennot reitille Suomi - Alicante voi maksaa jopa niin vähän kuin 166 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä aamulla hintojen ollessa keskimäärin 194 €. Lennot kohteeseen Alicante kohteesta Suomi aamulla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Löytyykö kaupungin Alicante lähettyviltä muita lentokenttiä?

Alicante kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Corvera Intl lentokenttä (82 km kaupungin Alicante keskustasta) tai Valencia lentokenttä (127 km kaupungin Alicante keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Alicante lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Alicante on tyypillisesti Valencia lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 138 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Alicante

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Alicante
Halvin
Sopivin
Nopein
Lufthansa
6. maaliskuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
1 välilasku
ALC
Alicante
13. maaliskuuta
ALC
Alicante
5t 55m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
29. joulukuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 55m
1 välilasku
ALC
Alicante
23. tammikuuta
ALC
Alicante
6t 00m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
29. toukokuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 25m
ALC
Alicante
6. heinäkuuta
ALC
Alicante
4t 15m
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. huhtikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 40m
1 välilasku
ALC
Alicante
17. huhtikuuta
ALC
Alicante
14t 40m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
13. huhtikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 10m
1 välilasku
ALC
Alicante
17. huhtikuuta
ALC
Alicante
18t 45m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
29. toukokuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 25m
ALC
Alicante
6. heinäkuuta
ALC
Alicante
4t 15m
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Alicante

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Alicante, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä SAS
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
26. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 55m
2 välilaskua
ALC
Alicante
SAS
29. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 55m
1 välilasku
ALC
Alicante
KLM
18. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 30m
1 välilasku
ALC
Alicante

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Alicanteen?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Alicante

Suorat lennot Helsingistä Alicanteen tarjoaa suomalainen Finnair ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian. Yhden vaihtokentän kautta espanjalaiskaupunkiin voi lentää Helsingistä edullisesti myös esimerkiksi Scandinavian Airlinesin (SAS) tai alankomaalaisen KLM:n siivin. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevät halvat lennot Alicanteen laskeutuvat Alicante-Elchen lentoasemalle, ja lentoaika on noin 4 tuntia 30 minuuttia. Jos kaupunkiin lentää vaihtokentän kautta, venyy matka-aika minimissään noin kuuteen tuntiin. Valitse lipputyyppi Alicanten matkalle tarkoin, sillä Finnairinkaan edullisimpaan Light-lipputyyppiin ei kuulu ruumaan menevää matkatavaraa, kalliimpiin lipputyyppeihin kyllä. Ruumaan vietävä matkatavara on kuitenkin mahdollista lisätä lippuun lisämaksusta. Ilmaiset tarjoilut ovat Euroopan lennoilla niukat: Finnair tarjoilee matkustajilleen kahvia, teetä ja mehua, Sky Bistron snacksit ja ruuat ovat maksullisia. Norwegian-lentoyhtiöllä kaikki tarjoilu koneissa on maksullista.


Miten pääsen lentokentältä Alicanten keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Alicante lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Alicante-Elchen vilkas lentoasema ottaa vastaan kaikki Helsingistä lähtevät lennot Alicanteen ja Costa Blancan rannikkoalueelle. Lentokenttä sijaitsee hieman kaupungin ulkopuolella, El Altetin kunnan alueella. Lentokentällä on yksi matkustajaterminaali, The New Terminal. Ainoa suora julkinen liikenneyhteys lentokentältä Alicanten keskustaan on ainakin toistaiseksi muun muassa kaupungin bussi- ja juna-asemalle kulkeva C-6-linja. Alicanten juna-asemalta ja keskusbussiasemalta on edelleen hyvät yhteydet muihin Costa Blancan alueen kohteisiin. 1-A- ja 1-B-linjat kulkevat lentokentältä Elchen suuntaan.


Suositut lentoreitit Alicante

Etsityimmät lennot Alicante sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Alicante lennot
Lyhyin lentoaika
9t 25m
Halvin hinta
114 €
Turku - Alicante lennot
Lyhyin lentoaika
7t 15m
Halvin hinta
250 €

Liikkuminen Alicantessa?

Alicanten keskustassa ja rantakaduilla on helppo liikkua jalkaisin, ja mikäli toiveissa on tutustua esimerkiksi seudun kaukaisempiin rantoihin, kannattaa loman ajaksi hankkia vuokra-auto. Autojen vuokrahinnat ovat alueella varsin kohtuullisia lähes kaikkina vuodenaikoina kesän suosituimpia matkustuskuukausia lukuun ottamatta.

Kaupungin alueella ja lähiseudulla on helppo liikkua tram-raitiovaunulla, jonka verkostoon kuuluu kaikkiaan viisi linjaa ja kuusi vyöhykettä. Lipun hinta riippuu siitä, kuinka laajalla alueella matkailija haluaa liikkua, esimerkiksi yhden vyöhykkeen yksittäislippu maksaa noin 1,40 euroa ja kaikkien kuuden vyöhykkeen lippu noin 7,20 euroa. Kymmenen matkan sarjalippu, bono, maksaa noin 8–41 euroa. Tram eli raitiovaunu on kätevä kulkuväline, mikäli toiveissa on vierailla esimerkiksi Benidormissa. Myös bussiliikenne on Alicantessa kohtuullisen toimivaa, ja yksittäisen bussilipun hinta aikuiselle on noin 1,50 euroa. [Tarkistettu 7.6.2017]


Tarvitaanko Alicanteen passi?

Espanjaan reissaaminen on helppoa, sillä maa on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu lisäksi myös Schengen-sopimusalueeseen. Passia Espanjaan ei siis välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta tästä huolimatta Alicanteen lentävillä on oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava, esimerkiksi Kela-kortti, ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä myös Espanjassa. Espanjan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivulle on helppo jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta. Suomen Espanjan-suurlähetystö sijaitsee Madridissa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi matkailija olla yhteydessä joko Suomen suurlähetystöön tai konsulaatteihin. Alicantea lähimpänä sijaitsee Pilar de la Horadadan konsulaatti. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finlandia.es.


Lentolippu varattuna kohteeseen Alicante? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Alicanteen matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Alicanteen?

Osta lennot alkuvuodelle, esimerkiksi tammikuulle, ja etsi lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Alicanten nähtävyydet?

Santa Bárbaran linna, kauniit uimarannat ja Isla de Tabarca -saari kuuluvat Alicanten vetonauloihin.

Mitä mukaan matkalle Alicanteen?

Suomi–espanja-sanakirja ja tehokas aurinkorasva.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Alicantessa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Alicantessa turvallista?

Alicantessa on turvallista, varo kuitenkin taskuvarkaita. Ota mukaan sairastapauksien varalta Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Alicantessa juoda kraanavettä?

Alicanten kraanavettä voi juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Alicantessa?

Pieni tippi kuuluu hyviin tapoihin esimerkiksi aterioiden yhteydessä.

Millainen on Alicanten hintataso?

Hieman edullisempi kuin Suomessa, esimerkiksi ravintolaruoka ja ruokaostokset ovat selvästi halvempia.

Mikä on aikaero Suomi-Espanja?

Aika on tunnin jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-Alicante?

Välimatka on noin 3700 kilometriä.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka