Halvat lennot Alicante

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 27/7
ti 3/8

Halvimmat lennot kaupungin Alicante lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Alicante lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Alicante

HALVIN REITTI Helsinki - Alicante

Helsinki (HEL) - Alicante (ALC)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Alicante kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Alicante, jolloin hinta on keskimääräinen 191 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ALICANTEtammikuu26% halvempitammikuu aikana Helsinki - Alicante lennot maksavat keskimäärin vain 142 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ALICANTE KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu26% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Alicante lentojen keskimääräinen hinta on 240 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ALICANTE KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu197% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Alicante kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Alicante?

Halvat lennot Alicanteen kuljettavat matkailijoita nauttimaan kesäaikaan puhtaista uimarannoista ja talviaikaan idyllisen kaupunkikohteen muista vetonauloista. Milloin on paras aika matkustaa Alicanteen? Jos odotat lomaltasi auringonpalvontaa, lentoliput Alicanteen kannattaa hankkia kevääksi tai kesäksi. Sää Alicantessa on toukokuusta syyskuulle takuulämmin. Mikäli sateet eivät haittaa lomaasi, matkat Alicanteen voi sijoittaa kaupungin leutoon talvikauteen.

Halvimmat lennot ja hotellit ovat harvoin tarjolla suositulle kesäkaudelle, jolloin myös espanjalaislomailijat saapuvat rannikolle nauttimaan merestä. Hotelli- ja muut palvelut nousevat hinnoiltaan selvästi kesäkaudella, mutta pelkät lennot Alicanteen voi saada kesäksikin halvalla. Halvat lennot Alicanteen myydään esimerkiksi tammikuulle, kun taas kalleinta on lentää heinäkuussa.

Miettiessä, milloin kannattaa ostaa lennot Alicanteen, nyrkkisääntönä on ostaa lentoliput ajoissa, mieluiten pari kuukautta ennen matkaa. Lentotarjouksen voi kuitenkin napata myös viime hetkellä, ja majoitus on yleensä mahdollista saada edullisesti hintoja vertailemalla – jos matka ei sijoitu suosituimmille lomakuukausille, eli heinä-elokuulle.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Alicante?

  Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Alicante paikasta Mallorca ovat löytäneet lentoja 89 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Alicante. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Alicante alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Alicante?

  Halvin kuukausi lentää kohteesta Alicante kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 142 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kohteeseen Alicante tammikuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen elokuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 152 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Alicante?

  Paras aika varata lento kohteeseen Alicante kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 191 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Alicante tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Alicante hintaan 71 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Alicante?

  Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Alicante kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 185 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Alicante torstai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 197 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Alicante?

  Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Alicante lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 187 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Alicante, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot kaupunkiin Alicante ovat kalliimpia aamulla lipun hinnan ollessa keskimäärin 218 €. aamulla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

 • Löytyykö kaupungin Alicante lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Alicante kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Corvera Intl lentokenttä (82 km kaupungin Alicante keskustasta) tai Valencia lentokenttä (127 km kaupungin Alicante keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Alicante lentää jotenkin halvemmalla?

  Halvin lentokenttä lähellä Alicante on tyypillisesti Valencia lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 170 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Alicante

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Alicante
Norwegian
23. elokuuta
HEL10:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 25m
ALC14:40Alicante
28. elokuuta
ALC11:15Alicante
4t 15m
HEL15:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
23. elokuuta
HEL10:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 25m
ALC14:40Alicante
27. elokuuta
ALC03:00Alicante
13t 15m
1 välilasku
HEL16:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
23. elokuuta
HEL10:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 25m
ALC14:40Alicante
27. elokuuta
ALC03:00Alicante
13t 15m
1 välilasku
HEL16:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
23. elokuuta
HEL16:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 30m
1 välilasku
ALC07:20Alicante
26. elokuuta
ALC20:15Alicante
4t 15m
HEL00:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
2. elokuuta
HEL16:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 40m
1 välilasku
ALC08:00Alicante
11. elokuuta
ALC02:00Alicante
4t 15m
HEL06:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
1. syyskuuta
HEL16:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 25m
ALC21:15Alicante
7. syyskuuta
ALC07:05Alicante
20t 40m
1 välilasku
HEL03:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Alicante

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Alicante, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair, Norwegian ja SAS
Finnair
19. elokuuta
HEL04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 20m
ALC08:20Alicante
Norwegian
23. elokuuta
HEL10:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 25m
ALC14:40Alicante
Norwegian
25. elokuuta
HEL06:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 25m
ALC11:05Alicante

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Alicante?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Alicante

Suorat lennot Helsingistä Alicanteen tarjoaa suomalainen Finnair ja norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian. Yhden vaihtokentän kautta espanjalaiskaupunkiin voi lentää Helsingistä edullisesti myös esimerkiksi Scandinavian Airlinesin (SAS) tai alankomaalaisen KLM:n siivin. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähtevät halvat lennot Alicanteen laskeutuvat Alicante-Elchen lentoasemalle, ja lentoaika on noin 4 tuntia 30 minuuttia. Jos kaupunkiin lentää vaihtokentän kautta, venyy matka-aika minimissään noin kuuteen tuntiin. Valitse lipputyyppi Alicanten matkalle tarkoin, sillä Finnairinkaan edullisimpaan Light-lipputyyppiin ei kuulu ruumaan menevää matkatavaraa, kalliimpiin lipputyyppeihin kyllä. Ruumaan vietävä matkatavara on kuitenkin mahdollista lisätä lippuun lisämaksusta. Ilmaiset tarjoilut ovat Euroopan lennoilla niukat: Finnair tarjoilee matkustajilleen kahvia, teetä ja mehua, Sky Bistron snacksit ja ruuat ovat maksullisia. Norwegian-lentoyhtiöllä kaikki tarjoilu koneissa on maksullista.


Alicante ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Alicante lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Alicante-Elchen vilkas lentoasema ottaa vastaan kaikki Helsingistä lähtevät lennot Alicanteen ja Costa Blancan rannikkoalueelle. Lentokenttä sijaitsee hieman kaupungin ulkopuolella, El Altetin kunnan alueella. Lentokentällä on yksi matkustajaterminaali, The New Terminal. Ainoa suora julkinen liikenneyhteys lentokentältä Alicanten keskustaan on ainakin toistaiseksi muun muassa kaupungin bussi- ja juna-asemalle kulkeva C-6-linja. Alicanten juna-asemalta ja keskusbussiasemalta on edelleen hyvät yhteydet muihin Costa Blancan alueen kohteisiin. 1-A- ja 1-B-linjat kulkevat lentokentältä Elchen suuntaan.


Alicante: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Alicante
Helsinki - Alicante reitin lennot
Lyhyin lentoaika4t 20m
Halvin hinta118 €
Turku - Alicante reitin lennot
Lyhyin lentoaika39t 05m
Halvin hinta383 €

Liikkuminen Alicantessa?

Alicanten keskustassa ja rantakaduilla on helppo liikkua jalkaisin, ja mikäli toiveissa on tutustua esimerkiksi seudun kaukaisempiin rantoihin, kannattaa loman ajaksi hankkia vuokra-auto. Autojen vuokrahinnat ovat alueella varsin kohtuullisia lähes kaikkina vuodenaikoina kesän suosituimpia matkustuskuukausia lukuun ottamatta.

Kaupungin alueella ja lähiseudulla on helppo liikkua tram-raitiovaunulla, jonka verkostoon kuuluu kaikkiaan viisi linjaa ja kuusi vyöhykettä. Lipun hinta riippuu siitä, kuinka laajalla alueella matkailija haluaa liikkua, esimerkiksi yhden vyöhykkeen yksittäislippu maksaa noin 1,40 euroa ja kaikkien kuuden vyöhykkeen lippu noin 7,20 euroa. Kymmenen matkan sarjalippu, bono, maksaa noin 8–41 euroa. Tram eli raitiovaunu on kätevä kulkuväline, mikäli toiveissa on vierailla esimerkiksi Benidormissa. Myös bussiliikenne on Alicantessa kohtuullisen toimivaa, ja yksittäisen bussilipun hinta aikuiselle on noin 1,50 euroa. [Tarkistettu 7.6.2017]


Tarvitaanko Alicanteen passi?

Espanjaan reissaaminen on helppoa, sillä maa on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu lisäksi myös Schengen-sopimusalueeseen. Passia Espanjaan ei siis välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta tästä huolimatta Alicanteen lentävillä on oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava, esimerkiksi Kela-kortti, ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä myös Espanjassa. Espanjan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivulle on helppo jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta. Suomen Espanjan-suurlähetystö sijaitsee Madridissa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi matkailija olla yhteydessä joko Suomen suurlähetystöön tai konsulaatteihin. Alicantea lähimpänä sijaitsee Pilar de la Horadadan konsulaatti. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finlandia.es.


Aloita matkan suunnittelu - Alicante


Vinkkejä Alicanteen matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Alicanteen?

Osta lennot alkuvuodelle, esimerkiksi tammikuulle, ja etsi lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Alicanten nähtävyydet?

Santa Bárbaran linna, kauniit uimarannat ja Isla de Tabarca -saari kuuluvat Alicanten vetonauloihin.

Mitä mukaan matkalle Alicanteen?

Suomi–espanja-sanakirja ja tehokas aurinkorasva.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Alicantessa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Alicantessa turvallista?

Alicantessa on turvallista, varo kuitenkin taskuvarkaita. Ota mukaan sairastapauksien varalta Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Alicantessa juoda kraanavettä?

Alicanten kraanavettä voi juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Alicantessa?

Pieni tippi kuuluu hyviin tapoihin esimerkiksi aterioiden yhteydessä.

Millainen on Alicanten hintataso?

Hieman edullisempi kuin Suomessa, esimerkiksi ravintolaruoka ja ruokaostokset ovat selvästi halvempia.

Mikä on aikaero Suomi-Espanja?

Aika on tunnin jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-Alicante?

Välimatka on noin 3700 kilometriä.