Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Alicante

Halvat lennot Alicante alk. 114 €

Tämä on halvin meno-paluulennon hinta, jonka momondo-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lento Alicante, jonka lähtöpäivä on 13.5.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille lennoille tai matkustuspäiville. Napsauta hintaa päivittääksesi hakua tälle tarjoukselle.
1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Halvat Alicante lentotarjoukset ja vinkit

Yhteenveto Alicante lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

88 €

Halvin meno-paluulennon hinta

114 €

Nopein lentoaika

4t 25m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Alicante kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 88 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Alicante-Elche).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Alicante kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 114 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Alicante-Elche).
Nopein lento kohteeseen Alicante kohteesta Suomi kestää 4t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Alicante-Elche).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Alicante mukaan lukien Scandinavian Airlines, Norwegian ja Ryanair.

Alicante lentotiedot ja trendit

Tutustu Alicante lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Alicante?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Alicante kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 115 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kohteeseen Alicante tammikuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen marraskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 206 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Alicante?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Alicante paikasta Málaga ovat löytäneet lentoja 7 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Alicante. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Alicante alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Alicante?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Alicante kentältä Suomi on sunnuntai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja sunnuntai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 255 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Alicante lauantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 326 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Alicante?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Alicante lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 208 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Alicante, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot kaupunkiin Alicante ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 280 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Alicante?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Alicante (Alicante-Elche), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 4t 15m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Alicante?

Paras aika varata lento kohteeseen Alicante kohteesta Suomi on 31 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 242 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Alicante tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Alicante hintaan 206 €.

Halvimmat lennot kaupungin Alicante lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Alicante lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Alicante

HALVIN REITTI Helsinki - Alicante

Helsinki (HEL) - Alicante (ALC)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Alicante kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Alicante-Elche, jolloin hinta on keskimääräinen 242 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ALICANTEtammikuu53% halvempitammikuu aikana Helsinki - Alicante lennot maksavat keskimäärin vain 115 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ALICANTE KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu34% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Alicante lentojen keskimääräinen hinta on 326 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ALICANTE KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu144% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Alicante kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Alicante

Halvat lennot Alicanteen kuljettavat matkailijoita nauttimaan kesäaikaan puhtaista uimarannoista ja talviaikaan idyllisen kaupunkikohteen muista vetonauloista. Milloin on paras aika matkustaa Alicanteen? Jos odotat lomaltasi auringonpalvontaa, lentoliput Alicanteen kannattaa hankkia kevääksi tai kesäksi. Sää Alicantessa on toukokuusta syyskuulle takuulämmin. Mikäli sateet eivät haittaa lomaasi, matkat Alicanteen voi sijoittaa kaupungin leutoon talvikauteen.

Halvimmat lennot ja hotellit ovat harvoin tarjolla suositulle kesäkaudelle, jolloin myös espanjalaislomailijat saapuvat rannikolle nauttimaan merestä. Hotelli- ja muut palvelut nousevat hinnoiltaan selvästi kesäkaudella, mutta pelkät lennot Alicanteen voi saada kesäksikin halvalla. Halvat lennot Alicanteen myydään esimerkiksi tammikuulle, kun taas kalleinta on lentää heinäkuussa.

Miettiessä, milloin kannattaa ostaa lennot Alicanteen, nyrkkisääntönä on ostaa lentoliput ajoissa, mieluiten pari kuukautta ennen matkaa. Lentotarjouksen voi kuitenkin napata myös viime hetkellä, ja majoitus on yleensä mahdollista saada edullisesti hintoja vertailemalla – jos matka ei sijoitu suosituimmille lomakuukausille, eli heinä-elokuulle.

Löytyykö kaupungin Alicante lähettyviltä muita lentokenttiä?

Alicante kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Valencian lentoasema lentokenttä (127 km Alicante keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Alicante lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Alicante on tyypillisesti Valencian lentoasema lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 115 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Alicante-Elche lentokenttä hinnat?

lentoa Alicante-Elche lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Alicante-Elche lentokenttä?

huhtikuuta 2024 alkaen 9 toimijaa on valittavissa lentoa Alicante-Elche lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Alicante-Elche lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Alicante-Elche lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Alicante-Elche lentokenttä?

Alicante-Elche lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Alicante-Elche lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Alicante

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Alicante
Ryanair
13. toukokuuta
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 30m
ALC15:30Alicante-Elche
20. toukokuuta
ALC05:55Alicante-Elche
4t 25m
HEL11:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
19. toukokuuta
HEL17:50Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 30m
ALC21:20Alicante-Elche
27. toukokuuta
ALC05:55Alicante-Elche
4t 25m
HEL11:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
27. toukokuuta
HEL12:00Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 30m
ALC15:30Alicante-Elche
3. kesäkuuta
ALC05:55Alicante-Elche
4t 25m
HEL11:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. toukokuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 15m
1 välilasku
ALC23:55Alicante-Elche
27. toukokuuta
ALC20:35Alicante-Elche
11t 00m
1 välilasku
HEL08:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. toukokuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 15m
1 välilasku
ALC23:55Alicante-Elche
20. toukokuuta
ALC20:35Alicante-Elche
11t 00m
1 välilasku
HEL08:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
14. toukokuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 15m
1 välilasku
ALC23:55Alicante-Elche
20. toukokuuta
ALC06:00Alicante-Elche
4t 15m
HEL11:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Alicante

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Alicante, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian, Ryanair ja Scandinavian Airlines
Ryanair
17. toukokuuta
HEL20:15Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 30m
ALC23:45Alicante-Elche
Norwegian
26. toukokuuta
HEL17:25Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 25m
ALC20:50Alicante-Elche
Ryanair
11. kesäkuuta
HEL20:05Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 30m
ALC23:35Alicante-Elche

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Alicante

Alicanten keskustassa ja rantakaduilla on helppo liikkua jalkaisin, ja mikäli toiveissa on tutustua esimerkiksi seudun kaukaisempiin rantoihin, kannattaa loman ajaksi hankkia vuokra-auto. Autojen vuokrahinnat ovat alueella varsin kohtuullisia lähes kaikkina vuodenaikoina kesän suosituimpia matkustuskuukausia lukuun ottamatta.

Kaupungin alueella ja lähiseudulla on helppo liikkua tram-raitiovaunulla, jonka verkostoon kuuluu kaikkiaan viisi linjaa ja kuusi vyöhykettä. Lipun hinta riippuu siitä, kuinka laajalla alueella matkailija haluaa liikkua, esimerkiksi yhden vyöhykkeen yksittäislippu maksaa noin 1,40 euroa ja kaikkien kuuden vyöhykkeen lippu noin 7,20 euroa. Kymmenen matkan sarjalippu, bono, maksaa noin 8–41 euroa. Tram eli raitiovaunu on kätevä kulkuväline, mikäli toiveissa on vierailla esimerkiksi Benidormissa. Myös bussiliikenne on Alicantessa kohtuullisen toimivaa, ja yksittäisen bussilipun hinta aikuiselle on noin 1,50 euroa.


Kohteen Alicante viisumivaatimukset

Espanjaan reissaaminen on helppoa, sillä maa on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu lisäksi myös Schengen-sopimusalueeseen. Passia Espanjaan ei siis välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta tästä huolimatta Alicanteen lentävillä on oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava, esimerkiksi Kela-kortti, ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä myös Espanjassa. Espanjan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivulle on helppo jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta. Suomen Espanjan-suurlähetystö sijaitsee Madridissa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi matkailija olla yhteydessä joko Suomen suurlähetystöön tai konsulaatteihin. Alicantea lähimpänä sijaitsee Pilar de la Horadadan konsulaatti. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finlandia.es.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Alicante

Miten löydän halvimmat lennot Alicanteen?

Osta lennot alkuvuodelle, esimerkiksi tammikuulle, ja etsi lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Alicanten nähtävyydet?

Santa Bárbaran linna, kauniit uimarannat ja Isla de Tabarca -saari kuuluvat Alicanten vetonauloihin.

Mitä mukaan matkalle Alicanteen?

Suomi–espanja-sanakirja ja tehokas aurinkorasva.

Onko Alicantessa turvallista?

Alicantessa on turvallista, varo kuitenkin taskuvarkaita. Ota mukaan sairastapauksien varalta Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Alicantessa juoda kraanavettä?

Alicanten kraanavettä voi juoda.

Tippi ja juomarahakäytännöt Alicantessa?

Pieni tippi kuuluu hyviin tapoihin esimerkiksi aterioiden yhteydessä.

Millainen on Alicanten hintataso?

Hieman edullisempi kuin Suomessa, esimerkiksi ravintolaruoka ja ruokaostokset ovat selvästi halvempia.

Mikä on aikaero Suomi-Espanja?

Aika on tunnin jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-Alicante?

Välimatka on noin 3700 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Alicante?

Lentojen löytäminen kohteeseen Alicante on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Alicante.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Alicante joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Alicante ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Alicante?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Alicante tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Alicante juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Alicante lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Alicante

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Alicante

Suositut lennot Alicante
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.