Halvat lennot Alicante

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Alicante

Yhteenveto Alicante lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

40 €

Halvin meno-paluulennon hinta

205 €

Nopein lentoaika

4t 29m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Alicante kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 40 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Alicante-Elche).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Alicante kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 205 € (Turku - Alicante-Elche).
Nopein lento kohteeseen Alicante kohteesta Suomi kestää 4t 29m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Alicante-Elche).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Alicante mukaan lukien KLM ja Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Alicante lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Alicante lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Alicante

HALVIN REITTI Helsinki - Alicante

Helsinki (HEL) - Alicante (ALC)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Alicante kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Alicante-Elche, jolloin hinta on keskimääräinen 213 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ALICANTEtammikuu26% halvempitammikuu aikana Helsinki - Alicante lennot maksavat keskimäärin vain 158 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ALICANTE KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu26% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Alicante lentojen keskimääräinen hinta on 268 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ALICANTE KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu197% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Alicante kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Alicante?

Halvat lennot Alicanteen kuljettavat matkailijoita nauttimaan kesäaikaan puhtaista uimarannoista ja talviaikaan idyllisen kaupunkikohteen muista vetonauloista. Milloin on paras aika matkustaa Alicanteen? Jos odotat lomaltasi auringonpalvontaa, lentoliput Alicanteen kannattaa hankkia kevääksi tai kesäksi. Sää Alicantessa on toukokuusta syyskuulle takuulämmin. Mikäli sateet eivät haittaa lomaasi, matkat Alicanteen voi sijoittaa kaupungin leutoon talvikauteen.

Halvimmat lennot ja hotellit ovat harvoin tarjolla suositulle kesäkaudelle, jolloin myös espanjalaislomailijat saapuvat rannikolle nauttimaan merestä. Hotelli- ja muut palvelut nousevat hinnoiltaan selvästi kesäkaudella, mutta pelkät lennot Alicanteen voi saada kesäksikin halvalla. Halvat lennot Alicanteen myydään esimerkiksi tammikuulle, kun taas kalleinta on lentää heinäkuussa.

Miettiessä, milloin kannattaa ostaa lennot Alicanteen, nyrkkisääntönä on ostaa lentoliput ajoissa, mieluiten pari kuukautta ennen matkaa. Lentotarjouksen voi kuitenkin napata myös viime hetkellä, ja majoitus on yleensä mahdollista saada edullisesti hintoja vertailemalla – jos matka ei sijoitu suosituimmille lomakuukausille, eli heinä-elokuulle.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Alicante paikasta Barcelona ovat löytäneet lentoja 88 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Alicante. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Alicante alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Alicante kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 158 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kohteeseen Alicante tammikuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen elokuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 169 €.

Paras aika varata lento kohteeseen Alicante kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 213 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Alicante tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Alicante hintaan 205 €.

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Alicante kentältä Suomi on sunnuntai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja sunnuntai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 169 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Alicante torstai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 219 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Alicante lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 154 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Alicante, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot kaupunkiin Alicante ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 222 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Alicante kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Corvera Intl lentokenttä (82 km kaupungin Alicante keskustasta) tai Valencian lentoasema lentokenttä (127 km kaupungin Alicante keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Halvin lentokenttä lähellä Alicante on tyypillisesti Corvera Intl lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 83 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Alicante

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Alicante
Useita lentoyhtiöitä
8. kesäkuuta
TKU14:20Turku
28t 30m
2 välilaskua
ALC18:50Alicante-Elche
11. kesäkuuta
ALC03:20Alicante-Elche
29t 10m
2 välilaskua
TKU08:30Turku
Useita lentoyhtiöitä
8. kesäkuuta
TKU02:00Turku
6t 15m
1 välilasku
ALC08:15Alicante-Elche
11. kesäkuuta
ALC17:30Alicante-Elche
26t 10m
2 välilaskua
TKU19:40Turku
Useita lentoyhtiöitä
8. kesäkuuta
TKU02:00Turku
35t 20m
3 välilaskua
ALC13:20Alicante-Elche
11. kesäkuuta
ALC13:25Alicante-Elche
30t 10m
3 välilaskua
TKU19:35Turku
Useita lentoyhtiöitä
8. kesäkuuta
TKU02:00Turku
28t 25m
3 välilaskua
ALC06:25Alicante-Elche
11. kesäkuuta
ALC18:05Alicante-Elche
25t 30m
2 välilaskua
TKU19:35Turku
1011 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Alicante

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Alicante, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
26. kesäkuuta
HEL07:30Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 15m
2 välilaskua
ALC13:45Alicante-Elche
Ryanair
24. kesäkuuta
HEL20:10Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 45m
2 välilaskua
ALC20:55Alicante-Elche
Ryanair
27. kesäkuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 35m
2 välilaskua
ALC20:10Alicante-Elche

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Alicante?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Alicante

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Alicante?

Kohteeseen Alicante kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Norwegian Air International, Norwegian, Ryanair ja Finnair. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Alicante rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Norwegian Air International lennot kohteeseen Alicante

Norwegian Air International liikennöi noin 1 lento kohteeseen Alicante normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema parhaan meno-paluumatkan Norwegian Air International tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 119 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Alicante). Käyttäjät ovat arvioineet Norwegian Air International 8,8/10 21 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

KLM lennot kohteeseen Alicante

KLM lentotarjoukset kohteeseen Alicante ovat alkaen 134 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana KLM lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Amsterdam Schiphol on suosituin KLM lähtöpiste kohteen Alicante lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. KLM on saanut pistemäärän 7,8/10 121 arvostelujen perusteella.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Alicante

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Alicante
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 101 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja

   Alicante ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Alicante lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Alicante-Elchen vilkas lentoasema ottaa vastaan kaikki Helsingistä lähtevät lennot Alicanteen ja Costa Blancan rannikkoalueelle. Lentokenttä sijaitsee hieman kaupungin ulkopuolella, El Altetin kunnan alueella. Lentokentällä on yksi matkustajaterminaali, The New Terminal. Ainoa suora julkinen liikenneyhteys lentokentältä Alicanten keskustaan on ainakin toistaiseksi muun muassa kaupungin bussi- ja juna-asemalle kulkeva C-6-linja. Alicanten juna-asemalta ja keskusbussiasemalta on edelleen hyvät yhteydet muihin Costa Blancan alueen kohteisiin. 1-A- ja 1-B-linjat kulkevat lentokentältä Elchen suuntaan.


   Alicante: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Alicante
   Helsinki - Alicante reitin lennot
   Lyhyin lentoaika4t 15m
   Halvin hinta77 €
   Turku - Alicante reitin lennot
   Lyhyin lentoaika28t 30m
   Halvin hinta205 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Alicante

   Alicanten keskustassa ja rantakaduilla on helppo liikkua jalkaisin, ja mikäli toiveissa on tutustua esimerkiksi seudun kaukaisempiin rantoihin, kannattaa loman ajaksi hankkia vuokra-auto. Autojen vuokrahinnat ovat alueella varsin kohtuullisia lähes kaikkina vuodenaikoina kesän suosituimpia matkustuskuukausia lukuun ottamatta.

   Kaupungin alueella ja lähiseudulla on helppo liikkua tram-raitiovaunulla, jonka verkostoon kuuluu kaikkiaan viisi linjaa ja kuusi vyöhykettä. Lipun hinta riippuu siitä, kuinka laajalla alueella matkailija haluaa liikkua, esimerkiksi yhden vyöhykkeen yksittäislippu maksaa noin 1,40 euroa ja kaikkien kuuden vyöhykkeen lippu noin 7,20 euroa. Kymmenen matkan sarjalippu, bono, maksaa noin 8–41 euroa. Tram eli raitiovaunu on kätevä kulkuväline, mikäli toiveissa on vierailla esimerkiksi Benidormissa. Myös bussiliikenne on Alicantessa kohtuullisen toimivaa, ja yksittäisen bussilipun hinta aikuiselle on noin 1,50 euroa.


   Kohteen Alicante viisumivaatimukset

   Espanjaan reissaaminen on helppoa, sillä maa on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu lisäksi myös Schengen-sopimusalueeseen. Passia Espanjaan ei siis välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta tästä huolimatta Alicanteen lentävillä on oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava, esimerkiksi Kela-kortti, ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä myös Espanjassa. Espanjan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivulle on helppo jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta. Suomen Espanjan-suurlähetystö sijaitsee Madridissa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi matkailija olla yhteydessä joko Suomen suurlähetystöön tai konsulaatteihin. Alicantea lähimpänä sijaitsee Pilar de la Horadadan konsulaatti. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finlandia.es.


   Aloita matkan suunnittelu - Alicante


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Alicante

   Osta lennot alkuvuodelle, esimerkiksi tammikuulle, ja etsi lentotarjouksia.

   Santa Bárbaran linna, kauniit uimarannat ja Isla de Tabarca -saari kuuluvat Alicanten vetonauloihin.

   Suomi–espanja-sanakirja ja tehokas aurinkorasva.

   Alicantessa on turvallista, varo kuitenkin taskuvarkaita. Ota mukaan sairastapauksien varalta Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

   Alicanten kraanavettä voi juoda.

   Pieni tippi kuuluu hyviin tapoihin esimerkiksi aterioiden yhteydessä.

   Hieman edullisempi kuin Suomessa, esimerkiksi ravintolaruoka ja ruokaostokset ovat selvästi halvempia.

   Aika on tunnin jäljessä Suomen ajasta.

   Välimatka on noin 3700 kilometriä.


   Miksi käyttää momondo?

   Lentojen löytäminen kohteeseen Alicante on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Alicante.

   Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Alicante ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

   momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Alicante tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

   Totta kai.momondo seuraa Alicante lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.