Etsi halvat lennot Alicante

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 12/2
su 19/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Alicante

Yhteenveto Alicante lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

32 €

Halvin meno-paluulennon hinta

90 €

Nopein lentoaika

4t 25m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Alicante kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 32 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Alicante-Elche).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Alicante kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 90 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Alicante-Elche).
Nopein lento kohteeseen Alicante kohteesta Suomi kestää 4t 25m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Alicante-Elche).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Alicante mukaan lukien Vueling, Norwegian ja Ryanair.

Alicante lentotiedot ja trendit

Tutustu Alicante lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Alicante?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Alicante kohteeseen Suomi on toukokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 145 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kohteeseen Alicante toukokuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen tammikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 164 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Alicante?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Alicante paikasta Ibiza ovat löytäneet lentoja 97 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Alicante. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Alicante alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Alicante?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Alicante kentältä Suomi on keskiviikko. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja keskiviikko lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 182 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Lennot reitille Suomi - Alicante perjantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 251 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Alicante?

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Alicante lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 175 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Alicante, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot kaupunkiin Alicante ovat kalliimpia aamulla lipun hinnan ollessa keskimäärin 240 €. aamulla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Alicante?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Tampere-Pirkkala, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Alicante (Alicante-Elche), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 4t 20m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Alicante?

Paras aika varata lento kohteeseen Alicante kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 203 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Alicante tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Alicante hintaan 195 €.

Halvimmat lennot kaupungin Alicante lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Alicante lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Alicante

HALVIN REITTI Helsinki - Alicante

Helsinki (HEL) - Alicante (ALC)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Alicante kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Alicante-Elche, jolloin hinta on keskimääräinen 203 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ALICANTEtoukokuu29% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Alicante lennot maksavat keskimäärin vain 145 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ALICANTE KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu49% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Alicante lentojen keskimääräinen hinta on 303 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ALICANTE KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu192% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Alicante kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Alicante

Halvat lennot Alicanteen kuljettavat matkailijoita nauttimaan kesäaikaan puhtaista uimarannoista ja talviaikaan idyllisen kaupunkikohteen muista vetonauloista. Milloin on paras aika matkustaa Alicanteen? Jos odotat lomaltasi auringonpalvontaa, lentoliput Alicanteen kannattaa hankkia kevääksi tai kesäksi. Sää Alicantessa on toukokuusta syyskuulle takuulämmin. Mikäli sateet eivät haittaa lomaasi, matkat Alicanteen voi sijoittaa kaupungin leutoon talvikauteen.

Halvimmat lennot ja hotellit ovat harvoin tarjolla suositulle kesäkaudelle, jolloin myös espanjalaislomailijat saapuvat rannikolle nauttimaan merestä. Hotelli- ja muut palvelut nousevat hinnoiltaan selvästi kesäkaudella, mutta pelkät lennot Alicanteen voi saada kesäksikin halvalla. Halvat lennot Alicanteen myydään esimerkiksi tammikuulle, kun taas kalleinta on lentää heinäkuussa.

Miettiessä, milloin kannattaa ostaa lennot Alicanteen, nyrkkisääntönä on ostaa lentoliput ajoissa, mieluiten pari kuukautta ennen matkaa. Lentotarjouksen voi kuitenkin napata myös viime hetkellä, ja majoitus on yleensä mahdollista saada edullisesti hintoja vertailemalla – jos matka ei sijoitu suosituimmille lomakuukausille, eli heinä-elokuulle.

Alicante kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Corvera Intl lentokenttä (82 km Alicante keskustasta) tai Valencian lentoasema lentokenttä (127 km Alicante keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Halvin lentokenttä lähellä Alicante on tyypillisesti Valencian lentoasema lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 200 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Alicante

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Alicante
Useita lentoyhtiöitä
26. maaliskuuta
HEL16:05Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 35m
ALC20:40Alicante-Elche
31. maaliskuuta
ALC11:40Alicante-Elche
25t 40m
1 välilasku
HEL13:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
11. maaliskuuta
HEL14:05Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 30m
ALC18:35Alicante-Elche
15. maaliskuuta
ALC09:50Alicante-Elche
4t 20m
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
26. maaliskuuta
HEL16:05Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 35m
ALC20:40Alicante-Elche
30. maaliskuuta
ALC09:25Alicante-Elche
18t 25m
2 välilaskua
HEL03:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
11. maaliskuuta
HEL14:05Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 30m
ALC18:35Alicante-Elche
27. maaliskuuta
ALC15:50Alicante-Elche
14t 05m
2 välilaskua
HEL05:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
26. maaliskuuta
HEL16:05Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 35m
ALC20:40Alicante-Elche
29. maaliskuuta
ALC04:50Alicante-Elche
9t 45m
1 välilasku
HEL14:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
26. maaliskuuta
HEL16:05Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 35m
ALC20:40Alicante-Elche
29. maaliskuuta
ALC04:50Alicante-Elche
9t 45m
1 välilasku
HEL14:35Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Alicante

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Alicante, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
26. maaliskuuta
HEL16:05Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 35m
ALC20:40Alicante-Elche
Ryanair
26. maaliskuuta
HEL16:05Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 35m
ALC20:40Alicante-Elche
Ryanair
11. maaliskuuta
HEL14:05Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 30m
ALC18:35Alicante-Elche

Muut matkustamoluokat Alicante lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Alicante lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Alicante?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Alicante

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Alicante?

Kohteeseen Alicante kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Norwegian, Norwegian Air International, Ryanair ja Finnair. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Alicante rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

KLM lennot kohteeseen Alicante

KLM liikennöi noin 6 lentoa kohteeseen Alicante normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Amsterdam Schiphol parhaan meno-paluumatkan KLM tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 127 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Alicante). Käyttäjät ovat arvioineet KLM 7,6/10 178 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Air Europa lennot kohteeseen Alicante

Air Europa lentotarjoukset kohteeseen Alicante ovat alkaen 330 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Air Europa lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Mallorca Son Sant Joan on suosituin Air Europa lähtöpiste kohteen Alicante lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Air Europa on saanut pistemäärän 6,7/10 57 arvostelujen perusteella.


Alicante ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Alicante lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Alicante-Elchen vilkas lentoasema ottaa vastaan kaikki Helsingistä lähtevät lennot Alicanteen ja Costa Blancan rannikkoalueelle. Lentokenttä sijaitsee hieman kaupungin ulkopuolella, El Altetin kunnan alueella. Lentokentällä on yksi matkustajaterminaali, The New Terminal. Ainoa suora julkinen liikenneyhteys lentokentältä Alicanten keskustaan on ainakin toistaiseksi muun muassa kaupungin bussi- ja juna-asemalle kulkeva C-6-linja. Alicanten juna-asemalta ja keskusbussiasemalta on edelleen hyvät yhteydet muihin Costa Blancan alueen kohteisiin. 1-A- ja 1-B-linjat kulkevat lentokentältä Elchen suuntaan.


Alicante: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Alicante
Helsinki - Alicante reitin lennot
Nopein lentoaika4t 20m
Halvin hinta96 €
Turku - Alicante reitin lennot
Nopein lentoaika9t 10m
Halvin hinta213 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Alicante

Alicanten keskustassa ja rantakaduilla on helppo liikkua jalkaisin, ja mikäli toiveissa on tutustua esimerkiksi seudun kaukaisempiin rantoihin, kannattaa loman ajaksi hankkia vuokra-auto. Autojen vuokrahinnat ovat alueella varsin kohtuullisia lähes kaikkina vuodenaikoina kesän suosituimpia matkustuskuukausia lukuun ottamatta.

Kaupungin alueella ja lähiseudulla on helppo liikkua tram-raitiovaunulla, jonka verkostoon kuuluu kaikkiaan viisi linjaa ja kuusi vyöhykettä. Lipun hinta riippuu siitä, kuinka laajalla alueella matkailija haluaa liikkua, esimerkiksi yhden vyöhykkeen yksittäislippu maksaa noin 1,40 euroa ja kaikkien kuuden vyöhykkeen lippu noin 7,20 euroa. Kymmenen matkan sarjalippu, bono, maksaa noin 8–41 euroa. Tram eli raitiovaunu on kätevä kulkuväline, mikäli toiveissa on vierailla esimerkiksi Benidormissa. Myös bussiliikenne on Alicantessa kohtuullisen toimivaa, ja yksittäisen bussilipun hinta aikuiselle on noin 1,50 euroa.


Kohteen Alicante viisumivaatimukset

Espanjaan reissaaminen on helppoa, sillä maa on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu lisäksi myös Schengen-sopimusalueeseen. Passia Espanjaan ei siis välttämättä tarvitse ottaa mukaan, mutta tästä huolimatta Alicanteen lentävillä on oltava aina mukanaan jokin matkustusasiakirja. Matkustusdokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai virallinen, kuvallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava, esimerkiksi Kela-kortti, ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä myös Espanjassa. Espanjan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivulle on helppo jättää myös matkustusilmoitus omasta matkasta. Suomen Espanjan-suurlähetystö sijaitsee Madridissa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi matkailija olla yhteydessä joko Suomen suurlähetystöön tai konsulaatteihin. Alicantea lähimpänä sijaitsee Pilar de la Horadadan konsulaatti. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finlandia.es.


Aloita matkan suunnittelu - Alicante


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Alicante

Osta lennot alkuvuodelle, esimerkiksi tammikuulle, ja etsi lentotarjouksia.

Santa Bárbaran linna, kauniit uimarannat ja Isla de Tabarca -saari kuuluvat Alicanten vetonauloihin.

Suomi–espanja-sanakirja ja tehokas aurinkorasva.

Alicantessa on turvallista, varo kuitenkin taskuvarkaita. Ota mukaan sairastapauksien varalta Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Alicanten kraanavettä voi juoda.

Pieni tippi kuuluu hyviin tapoihin esimerkiksi aterioiden yhteydessä.

Hieman edullisempi kuin Suomessa, esimerkiksi ravintolaruoka ja ruokaostokset ovat selvästi halvempia.

Aika on tunnin jäljessä Suomen ajasta.

Välimatka on noin 3700 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Alicante on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Alicante.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Alicante ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Alicante tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Alicante lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.