Halvat lennot Sofia

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Sofia (SOF)
ke 20.1.
ke 27.1.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Sofia lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sofia lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Sofiaan?

Historiallinen Sofia on yksi Bulgarian parhaista kaupunkikohteista. Suomalaismatkailijoille Sofia on houkutteleva viikonloppuloman tai pidemmänkin reissun kohde. Bulgarialaiskaupungissa hinnat ovat edulliset, joten pääset halutessasi hemmottelemaan itseäsi hyvällä hotellilla, kylpylähoidoilla ja herkullisella paikallisella ruualla. Halvat lennot Sofiaan voit napata mille kuukaudelle tahansa, sillä lentoliput ovat kohtuullisen hintaisia. Ainoastaan joulukuussa lentojen ja majoitusten hinnat kohoavat selvästi.

Sofian vuodenajat ovat selkeät. Näin ollen kesäisin kaupungissa nautitaan usein hellekeleistä. Korkeimmillaan lämpötilat kipuavat kesäkuukausina yli 30 asteen. Talvella taas on odotettavissa pakkasia ja toisinaan luntakin. Sateet ovat Sofiassa tavallisia. Kesähelteiden aikaan sateet tulevat usein ukkosten kera. Jos kuitenkin haluat kaupunkilomaltasi aurinkoa, varaa matkat Sofiaan kesäksi. Kesälomamatka bulgarialaiskaupunkiin ei tule kalliiksi, etenkin jos hotellin ja lennot varaa ajoissa.

Jos suunnittelet todella matalan budjetin matkaa, erityisen halvalla lennot voi saada esimerkiksi helmi-, touko- ja syyskuussa. Halvimpia lentopäiviä ovat tiistai ja keskiviikko. Jos siis mahdollista, lennä Sofiaan alkuviikosta.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Sofia?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Sofia paikasta Ljubljana ovat löytäneet lentoja 90 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Sofia. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Sofia alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Sofia?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Sofia kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 173 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Sofia kohteesta Suomi toukokuu ajanjaksolle. toukokuu aikana lennot kaupunkiin Sofia ovat vielä keskimäärin 177 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Sofia?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Sofia kohteesta Suomi, kun varaat 42 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Sofia hintaan, joka on noin 196 €, kun etsit 42 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Sofia milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 131 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Sofia?

Datamme mukaan sunnuntai on halvin päivä lentää lentokentälle Sofia kentältä Suomi. Halvin viimeksi sunnuntai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 187 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä perjantai, voit odottaa näkeväsi 229 € lentohinnan reitille Suomi - Sofia.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sofia?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Sofia. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 198 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Lennot keskipäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 221 €.

Löytyykö kaupungin Sofia lähettyviltä muita lentokenttiä?

Plovdiv lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Sofia.

Voiko kaupunkiin Sofia lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 232 € henkilöä kohti ja Plovdiv lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Sofia. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.

momondosta löytyneet halvat lennot: Sofia

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Sofia
Austrian Airlines
4. helmikuuta
8t 00m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 00m
2 välilaskua
10:20
Sofia
12. helmikuuta
11:05
Sofia
7t 20m
2 välilaskua
18:25
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
15. helmikuuta
8t 55m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 55m
1 välilasku
11:15
Sofia
21. helmikuuta
02:00
Sofia
7t 10m
1 välilasku
09:10
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
6. maaliskuuta
10t 25m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 25m
2 välilaskua
18:00
Sofia
13. maaliskuuta
02:00
Sofia
7t 10m
1 välilasku
09:10
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
12. toukokuuta
7t 20m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 20m
1 välilasku
10:20
Sofia
16. toukokuuta
02:55
Sofia
10t 35m
1 välilasku
13:30
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
6. maaliskuuta
10t 25m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 25m
2 välilaskua
18:00
Sofia
13. maaliskuuta
08:45
Sofia
9t 40m
2 välilaskua
18:25
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
15. helmikuuta
8t 55m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 55m
1 välilasku
11:15
Sofia
21. helmikuuta
02:00
Sofia
11t 15m
2 välilaskua
13:15
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema


Mitkä lentoyhtiöt lentävät Sofiaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Sofia

Suomesta bulgarialaiskaupunkiin ei ole ainakaan toistaiseksi saatavilla suoria reittilentoja. Halvat lennot Sofiaan voi kuitenkin löytää helposti vaihtokenttien kautta, sillä reittivaihtoehtoja on useita. Lentoreiteillä Helsingistä Sofiaan liikennöivät esimerkiksi turkkilainen Turkish Airlines, saksalainen Lufthansa, alankomaalainen KLM, norjalainen low cost -lentoyhtiö Norwegian ja irlantilainen halpalentoyhtiö Ryanair. Lentoaika Helsingistä Sofiaan on alkaen noin 4 tuntia ja 30 minuuttia, jos lentoon sisältyy vain yksi koneen vaihto. Kahden vaihdon lennoilla matka-aikakin venyy pidemmäksi. Suomesta lähtevät lennot kohti Sofiaa alkavat Helsinki-Vantaan lentokentältä, jonne on hyvät lentoyhteydet eri puolilta Suomea. Lentoja varatessasi huomioi hinnan lisäksi matkatavararajoitukset. Edullisimpien lentojen hintoihin ei välttämättä sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa.


Miten pääsen lentokentältä Sofian keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Sofia lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Kaikki kansainväliset, halvat lennot Sofiaan saapuvat kaupungin omalle lentokentälle, jonka kansainvälinen nimi on Sofia Airport. Lentoasema sijaitsee noin 10 km kaupungin keskustasta itään. Kentältä kaupunkialueelle pääset kätevimmin metrolla, mutta myös bussiyhteyksiä keskustaan on tarjolla. Lentokentän metroasema sijaitsee terminaalissa 2. Terminaalien välinen ilmainen shuttle-bussi kuljettaa matkailijoita metroasemalle päivittäin noin kello 7–20. Lentokentältä keskustaan kulkee metrolinja 1 (punainen linja), ja matka-aika keskustaan on metrolla noin 20 minuuttia. Jää Sofian ydinkeskustassa pois metrosta Serdika-pysäkillä. Halutessasi voit tällä pysäkillä vaihtaa metrolinjaan 2 (sininen linja). Metro liikennöi keskustaan noin 15 minuutin välein, ja metrolipun hinta on noin 1,60 Bulgarian levaa. Liput ostetaan lippuautomaatista metroasemalta. Jos suuntaat kaupunkiin mieluiten bussilla, linjat 84 ja 184 kulkevat Sofian ydinkeskustaan. Ne poimivat matkustajia terminaaleista 1 ja 2. Linja-autot liikennöivät vuorokauden ympäri, ja matka-aika on arkisin noin 45 minuuttia. Ruuhka-ajan ulkopuolella matka-aika on vain noin 35 minuuttia. Bussimatkan hinta on kutakuinkin yhden levan.


Suositut lentoreitit Sofia

Etsityimmät lennot Sofia sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Sofia lennot
Lyhyin lentoaika
7t 20m
Halvin hinta
131 €
Oulu - Sofia lennot
Lyhyin lentoaika
19t 40m
Halvin hinta
521 €

Liikkuminen Sofiassa?

Vaikka Sofiassa on yli 1,2 miljoonaa asukasta, kaupungin keskusta on kooltaan melko kompakti. Keskustaan nähtävyyksineen on siis helppo tutustua kävellen, ja parhaiten kaupungin tunnelmaan pääsekin kiinni jalkaisin. Tutki katuja, kauppoja, kahviloita, rakennusarkkitehtuuria ja ravintoloita. Mikäli haluat käyttää joukkoliikennettä, vaihtoehtoja on aina metrosta busseihin ja raitiovaunuihin. Suosituin kulkuvälineistä on matkailijoiden keskuudessa selkeä, turvallinen ja nopea metroverkosto. Metrolla on kaksi linjaa, sininen ja punainen. Asemia linjojen varrella on kaikkiaan 35. Punainen linja kulkee väliä Lyulin–Mladost ja sininen linja väliä Nadezhda–Lozenets. Kolmatta vihreää linjaa suunnitellaan parhaillaan. Metroliput voit ostaa metroasemien lippuautomaateista.

Yksittäislipun hinta on niin metroon, bussiin kuin raitiovaunuunkin noin 1,60 levaa. Lippu on voimassa vain kyseiselle juna-, metro- tai bussivuorolle. Myynnissä on myös esimerkiksi päivä- ja viikkolippuja sekä kymmenen matkan sarjalippuja. Niitä myydään lipunmyyntikioskeissa. Lippuautomaateista sarja- ja päivälippuja ei voi ostaa. Muista aina leimata sarjalippusi liikennevälineeseen noustessasi. Pyöräily ei ole Sofiassa kovin suosittua, eikä pyöräteitä ole paljon. Nykyään matkailijoille on kuitenkin tarjolla jo vuokrapyöriä. Kaupunkia ympäröiviä maaseutualueita onkin antoisaa tutkia maastopyörän selästä.


Tarvitaanko Sofiaan passi tai viisumi?

Bulgaria kuuluu Euroopan unioniin, mutta ei Schengen-alueeseen. Tämä tarkoittaa, että Suomesta Sofiaan tai muihin bulgarialaiskaupunkeihin matkustavan on varauduttava rajatarkastuksiin lentokentillä. Passia ei ole välttämätöntä pakata mukaan Sofian matkalle, sillä rajatarkastuksessa matkustusasiakirjaksi sopii myös virallinen henkilökortti. Suosituksena on kuitenkin ottaa mukaan passi. Mikäli et aio autoilla Bulgariassa, ajokortin voit jättää kotiin. Matkustusasiakirjaksi ajokortti ei sovi. Virallista henkilökorttia tai passia voit sen sijaan hyvinkin tarvita myös Sofiassa.


Vinkkejä Sofiaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Sofiaan voi varata mille vuodenajalle tahansa, sillä edullisia lentotarjouksia kaupunkiin on hyvin saatavilla. Vertaa lentojen hintoja eri viikonpäivinä ja kellonaikoina. Halvimmillaan lentolippujen hinnat ovat yleensä noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Sofian nähtävyydet?

Sofialla on paljon tarjottavaa historian ja arkkitehtuurin ystäville. Piipahda esimerkiksi Ivan Vazovin kansallisteatterissa ja Kansallismuseossa.

Mitä mukaan matkalle Sofiaan?

Kesät voivat olla Sofiassa hyvinkin kuumia. Varaudu kesän helteisiin ja ota tehokas aurinkosuojavoide mukaan. Talvilomille on pakattava matkaan lämmintä vaatetta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Sofiassa

Bulgaria on EU-jäsenmaa, joten matkapuhelinpalveluita saa käyttää tiettyyn rajaan asti lähes Suomen hinnoilla myös Sofiassa. Tarkista kuitenkin roaming-rajoitukset ja matkapuhelinpalveluiden tarkat hinnat omalta operaattoriltasi ennen matkaa. Käytä hotelleissa ilmaisia wifi-yhteyksiä.

Onko Sofiassa turvallista?

Sofia on kohtuullisen turvallinen matkakohde, tosin näpistyksiä kaupungissa kannattaa varoa. Huijausyritykset ja taskuvarkaudet ovat tavallisia kaikissa Bulgarian suosituimmissa turistikohteissa.

Voiko Sofiassa juoda kraanavettä?

Pulloveden juominen on suositeltavaa.

Tippi ja juomarahakäytännöt Sofiassa?

Bulgariassa juomarahan jättäminen kuuluu hyviin tapoihin. Tavallisin tippi on noin 10 prosenttia laskun summasta esimerkiksi ravintoloissa.

Millainen on Sofian hintataso?

Hintataso on Sofiassa selvästi vaikkapa Helsinkiä edullisempi.

Mikä on aikaero Suomi-Bulgaria?

Aikaeroa ei ole, vaan Bulgariassa ja Suomessa ollaan samassa ajassa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Sofia?

Välimatka on suoraa reittiä noin 1950 km.


Lennot muihin kaupunkeihin Bulgaria

Sittenkin jotain muuta, kuin Sofia? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Bulgaria
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka