Halvat lennot Sofia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 29/10
pe 5/11

Halvimmat lennot kaupungin Sofia lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sofia lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Sofia

HALVIN REITTI Helsinki - Sofia

Helsinki (HEL) - Sofia (SOF)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Sofia kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Sofia, jolloin hinta on keskimääräinen 203 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SOFIAmaaliskuu12% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Sofia lennot maksavat keskimäärin vain 179 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SOFIA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu24% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Sofia lentojen keskimääräinen hinta on 252 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SOFIA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu471% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Sofia kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Sofia?

Historiallinen Sofia on yksi Bulgarian parhaista kaupunkikohteista. Suomalaismatkailijoille Sofia on houkutteleva viikonloppuloman tai pidemmänkin reissun kohde. Bulgarialaiskaupungissa hinnat ovat edulliset, joten pääset halutessasi hemmottelemaan itseäsi hyvällä hotellilla, kylpylähoidoilla ja herkullisella paikallisella ruualla. Halvat lennot Sofiaan voit napata mille kuukaudelle tahansa, sillä lentoliput ovat kohtuullisen hintaisia. Ainoastaan joulukuussa lentojen ja majoitusten hinnat kohoavat selvästi.

Sofian vuodenajat ovat selkeät. Näin ollen kesäisin kaupungissa nautitaan usein hellekeleistä. Korkeimmillaan lämpötilat kipuavat kesäkuukausina yli 30 asteen. Talvella taas on odotettavissa pakkasia ja toisinaan luntakin. Sateet ovat Sofiassa tavallisia. Kesähelteiden aikaan sateet tulevat usein ukkosten kera. Jos kuitenkin haluat kaupunkilomaltasi aurinkoa, varaa matkat Sofiaan kesäksi. Kesälomamatka bulgarialaiskaupunkiin ei tule kalliiksi, etenkin jos hotellin ja lennot varaa ajoissa.

Jos suunnittelet todella matalan budjetin matkaa, erityisen halvalla lennot voi saada esimerkiksi helmi-, touko- ja syyskuussa. Halvimpia lentopäiviä ovat tiistai ja keskiviikko. Jos siis mahdollista, lennä Sofiaan alkuviikosta.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Sofia?

  Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Sofia paikasta Ljubljana ovat löytäneet lentoja 90 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Sofia. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Sofia alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Sofia?

  Halvin kuukausi lentää kohteesta Sofia kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 179 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Sofia kohteesta Suomi toukokuu ajanjaksolle. toukokuu aikana lennot kaupunkiin Sofia ovat vielä keskimäärin 184 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Sofia?

  Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Sofia on 42 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 203 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Sofia milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 63 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Sofia?

  Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Sofia kentältä Suomi on sunnuntai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja sunnuntai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 193 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä perjantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Sofia perjantai aikana on 237 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sofia?

  Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sofia on aamulla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Sofia aamulla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 212 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Sofia, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 251 € lippua kohden.

 • Löytyykö kaupungin Sofia lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Plovdiv lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Sofia.

 • Voiko kaupunkiin Sofia lentää jotenkin halvemmalla?

  Keskimääräinen hinta on 240 € henkilöä kohti ja Plovdiv lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Sofia. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Sofia

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Sofia
Useita lentoyhtiöitä
9. marraskuuta
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 30m
1 välilasku
SOF06:35Sofia
18. marraskuuta
SOF01:10Sofia
15t 15m
2 välilaskua
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. marraskuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 35m
1 välilasku
SOF14:00Sofia
18. marraskuuta
SOF01:10Sofia
15t 15m
2 välilaskua
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
9. marraskuuta
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 30m
1 välilasku
SOF06:35Sofia
18. marraskuuta
SOF17:05Sofia
22t 55m
1 välilasku
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
8. marraskuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 10m
1 välilasku
SOF06:35Sofia
18. marraskuuta
SOF17:05Sofia
22t 55m
1 välilasku
HEL16:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
2. marraskuuta
HEL18:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 55m
1 välilasku
SOF18:00Sofia
5. marraskuuta
SOF03:00Sofia
14t 00m
2 välilaskua
HEL17:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. marraskuuta
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 20m
2 välilaskua
SOF09:25Sofia
18. marraskuuta
SOF01:10Sofia
15t 15m
2 välilaskua
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Sofia

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Sofia, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
8. marraskuuta
HEL15:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 25m
1 välilasku
SOF05:20Sofia
Ryanair
3. marraskuuta
HEL18:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 25m
1 välilasku
SOF17:40Sofia
Ryanair
9. marraskuuta
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 30m
1 välilasku
SOF06:35Sofia

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sofia?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Sofia
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sofia?

  Lufthansa on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Sofia. Turkish Airlines, KLM ja Air Serbia ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Sofia kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Sofia, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Sofia ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Sofia lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kaikki kansainväliset, halvat lennot Sofiaan saapuvat kaupungin omalle lentokentälle, jonka kansainvälinen nimi on Sofia Airport. Lentoasema sijaitsee noin 10 km kaupungin keskustasta itään. Kentältä kaupunkialueelle pääset kätevimmin metrolla, mutta myös bussiyhteyksiä keskustaan on tarjolla. Lentokentän metroasema sijaitsee terminaalissa 2. Terminaalien välinen ilmainen shuttle-bussi kuljettaa matkailijoita metroasemalle päivittäin noin kello 7–20. Lentokentältä keskustaan kulkee metrolinja 1 (punainen linja), ja matka-aika keskustaan on metrolla noin 20 minuuttia. Jää Sofian ydinkeskustassa pois metrosta Serdika-pysäkillä. Halutessasi voit tällä pysäkillä vaihtaa metrolinjaan 2 (sininen linja). Metro liikennöi keskustaan noin 15 minuutin välein, ja metrolipun hinta on noin 1,60 Bulgarian levaa. Liput ostetaan lippuautomaatista metroasemalta. Jos suuntaat kaupunkiin mieluiten bussilla, linjat 84 ja 184 kulkevat Sofian ydinkeskustaan. Ne poimivat matkustajia terminaaleista 1 ja 2. Linja-autot liikennöivät vuorokauden ympäri, ja matka-aika on arkisin noin 45 minuuttia. Ruuhka-ajan ulkopuolella matka-aika on vain noin 35 minuuttia. Bussimatkan hinta on kutakuinkin yhden levan.


Sofia: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Sofia
Helsinki - Sofia reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 30m
Halvin hinta63 €
Oulu - Sofia reitin lennot
Lyhyin lentoaika27t 10m
Halvin hinta222 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Sofia

Vaikka Sofiassa on yli 1,2 miljoonaa asukasta, kaupungin keskusta on kooltaan melko kompakti. Keskustaan nähtävyyksineen on siis helppo tutustua kävellen, ja parhaiten kaupungin tunnelmaan pääsekin kiinni jalkaisin. Tutki katuja, kauppoja, kahviloita, rakennusarkkitehtuuria ja ravintoloita. Mikäli haluat käyttää joukkoliikennettä, vaihtoehtoja on aina metrosta busseihin ja raitiovaunuihin. Suosituin kulkuvälineistä on matkailijoiden keskuudessa selkeä, turvallinen ja nopea metroverkosto. Metrolla on kaksi linjaa, sininen ja punainen. Asemia linjojen varrella on kaikkiaan 35. Punainen linja kulkee väliä Lyulin–Mladost ja sininen linja väliä Nadezhda–Lozenets. Kolmatta vihreää linjaa suunnitellaan parhaillaan. Metroliput voit ostaa metroasemien lippuautomaateista.

Yksittäislipun hinta on niin metroon, bussiin kuin raitiovaunuunkin noin 1,60 levaa. Lippu on voimassa vain kyseiselle juna-, metro- tai bussivuorolle. Myynnissä on myös esimerkiksi päivä- ja viikkolippuja sekä kymmenen matkan sarjalippuja. Niitä myydään lipunmyyntikioskeissa. Lippuautomaateista sarja- ja päivälippuja ei voi ostaa. Muista aina leimata sarjalippusi liikennevälineeseen noustessasi. Pyöräily ei ole Sofiassa kovin suosittua, eikä pyöräteitä ole paljon. Nykyään matkailijoille on kuitenkin tarjolla jo vuokrapyöriä. Kaupunkia ympäröiviä maaseutualueita onkin antoisaa tutkia maastopyörän selästä.


Kohteen Sofia viisumivaatimukset

Bulgaria kuuluu Euroopan unioniin, mutta ei Schengen-alueeseen. Tämä tarkoittaa, että Suomesta Sofiaan tai muihin bulgarialaiskaupunkeihin matkustavan on varauduttava rajatarkastuksiin lentokentillä. Passia ei ole välttämätöntä pakata mukaan Sofian matkalle, sillä rajatarkastuksessa matkustusasiakirjaksi sopii myös virallinen henkilökortti. Suosituksena on kuitenkin ottaa mukaan passi. Mikäli et aio autoilla Bulgariassa, ajokortin voit jättää kotiin. Matkustusasiakirjaksi ajokortti ei sovi. Virallista henkilökorttia tai passia voit sen sijaan hyvinkin tarvita myös Sofiassa.


Aloita matkan suunnittelu - Sofia


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Sofia

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Sofiaan voi varata mille vuodenajalle tahansa, sillä edullisia lentotarjouksia kaupunkiin on hyvin saatavilla. Vertaa lentojen hintoja eri viikonpäivinä ja kellonaikoina. Halvimmillaan lentolippujen hinnat ovat yleensä noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Sofian nähtävyydet?

Sofialla on paljon tarjottavaa historian ja arkkitehtuurin ystäville. Piipahda esimerkiksi Ivan Vazovin kansallisteatterissa ja Kansallismuseossa.

Mitä mukaan matkalle Sofiaan?

Kesät voivat olla Sofiassa hyvinkin kuumia. Varaudu kesän helteisiin ja ota tehokas aurinkosuojavoide mukaan. Talvilomille on pakattava matkaan lämmintä vaatetta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Sofiassa

Bulgaria on EU-jäsenmaa, joten matkapuhelinpalveluita saa käyttää tiettyyn rajaan asti lähes Suomen hinnoilla myös Sofiassa. Tarkista kuitenkin roaming-rajoitukset ja matkapuhelinpalveluiden tarkat hinnat omalta operaattoriltasi ennen matkaa. Käytä hotelleissa ilmaisia wifi-yhteyksiä.

Onko Sofiassa turvallista?

Sofia on kohtuullisen turvallinen matkakohde, tosin näpistyksiä kaupungissa kannattaa varoa. Huijausyritykset ja taskuvarkaudet ovat tavallisia kaikissa Bulgarian suosituimmissa turistikohteissa.

Voiko Sofiassa juoda kraanavettä?

Pulloveden juominen on suositeltavaa.

Tippi ja juomarahakäytännöt Sofiassa?

Bulgariassa juomarahan jättäminen kuuluu hyviin tapoihin. Tavallisin tippi on noin 10 prosenttia laskun summasta esimerkiksi ravintoloissa.

Millainen on Sofian hintataso?

Hintataso on Sofiassa selvästi vaikkapa Helsinkiä edullisempi.

Mikä on aikaero Suomi-Bulgaria?

Aikaeroa ei ole, vaan Bulgariassa ja Suomessa ollaan samassa ajassa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Sofia?

Välimatka on suoraa reittiä noin 1950 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Bulgaria

Eikö sittenkään Sofia? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Bulgaria