Etsi halvat lennot Sofia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Sofia

Yhteenveto Sofia lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

39 €

Halvin meno-paluulennon hinta

155 €

Nopein lentoaika

7t 05m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Sofia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 39 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sofia).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Sofia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 155 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sofia).
Nopein lento kohteeseen Sofia kohteesta Suomi kestää 7t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sofia).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Sofia mukaan lukien Lufthansa, Air France ja KLM.

Sofia lentotiedot ja trendit

Tutustu Sofia lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Sofia?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Sofia kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 193 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa marraskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Sofia kohteesta Suomi tammikuu ajanjaksolle. tammikuu aikana lennot kaupunkiin Sofia ovat vielä keskimäärin 204 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin marraskuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Sofia?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Sofia paikasta Bukarest ovat löytäneet lentoja 90 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Sofia. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Sofia alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Sofia?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Sofia kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 272 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Sofia lauantai aikana on 324 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sofia?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sofia on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Sofia illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 127 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Sofia, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 382 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Sofia?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Sofia lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Sofia lento kestää keskimäärin 12t 15m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Sofia kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Sofia?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Sofia on 25 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 266 €.

Halvimmat lennot kaupungin Sofia lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sofia lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Sofia

HALVIN REITTI Helsinki - Sofia

Helsinki (HEL) - Sofia (SOF)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Sofia kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Sofia, jolloin hinta on keskimääräinen 266 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SOFIAmarraskuu28% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Sofia lennot maksavat keskimäärin vain 193 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SOFIA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu31% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Sofia lentojen keskimääräinen hinta on 349 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SOFIA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu309% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Sofia kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Sofia

Historiallinen Sofia on yksi Bulgarian parhaista kaupunkikohteista. Suomalaismatkailijoille Sofia on houkutteleva viikonloppuloman tai pidemmänkin reissun kohde. Bulgarialaiskaupungissa hinnat ovat edulliset, joten pääset halutessasi hemmottelemaan itseäsi hyvällä hotellilla, kylpylähoidoilla ja herkullisella paikallisella ruualla. Halvat lennot Sofiaan voit napata mille kuukaudelle tahansa, sillä lentoliput ovat kohtuullisen hintaisia. Ainoastaan joulukuussa lentojen ja majoitusten hinnat kohoavat selvästi.

Sofian vuodenajat ovat selkeät. Näin ollen kesäisin kaupungissa nautitaan usein hellekeleistä. Korkeimmillaan lämpötilat kipuavat kesäkuukausina yli 30 asteen. Talvella taas on odotettavissa pakkasia ja toisinaan luntakin. Sateet ovat Sofiassa tavallisia. Kesähelteiden aikaan sateet tulevat usein ukkosten kera. Jos kuitenkin haluat kaupunkilomaltasi aurinkoa, varaa matkat Sofiaan kesäksi. Kesälomamatka bulgarialaiskaupunkiin ei tule kalliiksi, etenkin jos hotellin ja lennot varaa ajoissa.

Jos suunnittelet todella matalan budjetin matkaa, erityisen halvalla lennot voi saada esimerkiksi helmi-, touko- ja syyskuussa. Halvimpia lentopäiviä ovat tiistai ja keskiviikko. Jos siis mahdollista, lennä Sofiaan alkuviikosta.

Plovdiv lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Sofia.

Keskimääräinen hinta on 126 € henkilöä kohti ja Plovdiv lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Sofia. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Sofia

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Sofia

Muut matkustamoluokat Sofia lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Sofia lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sofia?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Sofia

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sofia?

Lufthansa on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Sofia. Turkish Airlines, KLM ja Ryanair ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Sofia kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Sofia, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Sofia

Kohteeseen Sofia on normaalina viikkona 14 Turkish Airlines lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Istanbul ja paras momondossa nähty Turkish Airlines lipun hinta on 210 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Sofia). Turkish Airlines lentoyhtiö on saanut 8,0 158 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

KLM lennot kohteeseen Sofia

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Sofia on KLM (7,5/10, 175 arvosteluilla). Suurin osa KLM lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Sofia saapuvat kohteesta Amsterdam Schiphol, mutta kohteeseen Sofia on maailmanlaajuisesti 7 KLM lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty KLM tarjous oli 170 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sofia, meno-paluu).


Sofia ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Sofia lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kaikki kansainväliset, halvat lennot Sofiaan saapuvat kaupungin omalle lentokentälle, jonka kansainvälinen nimi on Sofia Airport. Lentoasema sijaitsee noin 10 km kaupungin keskustasta itään. Kentältä kaupunkialueelle pääset kätevimmin metrolla, mutta myös bussiyhteyksiä keskustaan on tarjolla. Lentokentän metroasema sijaitsee terminaalissa 2. Terminaalien välinen ilmainen shuttle-bussi kuljettaa matkailijoita metroasemalle päivittäin noin kello 7–20. Lentokentältä keskustaan kulkee metrolinja 1 (punainen linja), ja matka-aika keskustaan on metrolla noin 20 minuuttia. Jää Sofian ydinkeskustassa pois metrosta Serdika-pysäkillä. Halutessasi voit tällä pysäkillä vaihtaa metrolinjaan 2 (sininen linja). Metro liikennöi keskustaan noin 15 minuutin välein, ja metrolipun hinta on noin 1,60 Bulgarian levaa. Liput ostetaan lippuautomaatista metroasemalta. Jos suuntaat kaupunkiin mieluiten bussilla, linjat 84 ja 184 kulkevat Sofian ydinkeskustaan. Ne poimivat matkustajia terminaaleista 1 ja 2. Linja-autot liikennöivät vuorokauden ympäri, ja matka-aika on arkisin noin 45 minuuttia. Ruuhka-ajan ulkopuolella matka-aika on vain noin 35 minuuttia. Bussimatkan hinta on kutakuinkin yhden levan.


Sofia: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Sofia
Helsinki - Sofia reitin lennot
Nopein lentoaika12t 15m
Halvin hinta157 €
Oulu - Sofia reitin lennot
Nopein lentoaika10t 55m
Halvin hinta486 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Sofia

Vaikka Sofiassa on yli 1,2 miljoonaa asukasta, kaupungin keskusta on kooltaan melko kompakti. Keskustaan nähtävyyksineen on siis helppo tutustua kävellen, ja parhaiten kaupungin tunnelmaan pääsekin kiinni jalkaisin. Tutki katuja, kauppoja, kahviloita, rakennusarkkitehtuuria ja ravintoloita. Mikäli haluat käyttää joukkoliikennettä, vaihtoehtoja on aina metrosta busseihin ja raitiovaunuihin. Suosituin kulkuvälineistä on matkailijoiden keskuudessa selkeä, turvallinen ja nopea metroverkosto. Metrolla on kaksi linjaa, sininen ja punainen. Asemia linjojen varrella on kaikkiaan 35. Punainen linja kulkee väliä Lyulin–Mladost ja sininen linja väliä Nadezhda–Lozenets. Kolmatta vihreää linjaa suunnitellaan parhaillaan. Metroliput voit ostaa metroasemien lippuautomaateista.

Yksittäislipun hinta on niin metroon, bussiin kuin raitiovaunuunkin noin 1,60 levaa. Lippu on voimassa vain kyseiselle juna-, metro- tai bussivuorolle. Myynnissä on myös esimerkiksi päivä- ja viikkolippuja sekä kymmenen matkan sarjalippuja. Niitä myydään lipunmyyntikioskeissa. Lippuautomaateista sarja- ja päivälippuja ei voi ostaa. Muista aina leimata sarjalippusi liikennevälineeseen noustessasi. Pyöräily ei ole Sofiassa kovin suosittua, eikä pyöräteitä ole paljon. Nykyään matkailijoille on kuitenkin tarjolla jo vuokrapyöriä. Kaupunkia ympäröiviä maaseutualueita onkin antoisaa tutkia maastopyörän selästä.


Aloita matkan suunnittelu - Sofia


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Sofia

Halvat lennot Sofiaan voi varata mille vuodenajalle tahansa, sillä edullisia lentotarjouksia kaupunkiin on hyvin saatavilla. Vertaa lentojen hintoja eri viikonpäivinä ja kellonaikoina. Halvimmillaan lentolippujen hinnat ovat yleensä noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Sofialla on paljon tarjottavaa historian ja arkkitehtuurin ystäville. Piipahda esimerkiksi Ivan Vazovin kansallisteatterissa ja Kansallismuseossa.

Kesät voivat olla Sofiassa hyvinkin kuumia. Varaudu kesän helteisiin ja ota tehokas aurinkosuojavoide mukaan. Talvilomille on pakattava matkaan lämmintä vaatetta.

Sofia on kohtuullisen turvallinen matkakohde, tosin näpistyksiä kaupungissa kannattaa varoa. Huijausyritykset ja taskuvarkaudet ovat tavallisia kaikissa Bulgarian suosituimmissa turistikohteissa.

Pulloveden juominen on suositeltavaa.

Bulgariassa juomarahan jättäminen kuuluu hyviin tapoihin. Tavallisin tippi on noin 10 prosenttia laskun summasta esimerkiksi ravintoloissa.

Hintataso on Sofiassa selvästi vaikkapa Helsinkiä edullisempi.

Aikaeroa ei ole, vaan Bulgariassa ja Suomessa ollaan samassa ajassa.

Välimatka on suoraa reittiä noin 1950 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Bulgaria

Eikö sittenkään Sofia? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Bulgaria

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Sofia on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Sofia nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Sofia tällä käytännöllä.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Sofia tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Sofia niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Sofia lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.