Etsi halpoja lentoja Sofia alk. 97 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 12/12
ti 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Sofia

Yhteenveto Sofia lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

97 €

Halvin meno-paluulennon hinta

343 €

Nopein lentoaika

6t 15m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Sofia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 97 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sofia).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Sofia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 343 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sofia).
Nopein lento kohteeseen Sofia kohteesta Suomi kestää 6t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sofia).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Sofia mukaan lukien Lufthansa, KLM ja Turkish Airlines.

Sofia lentotiedot ja trendit

Tutustu Sofia lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Sofia?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Sofia kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 240 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa tammikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Sofia kohteesta Suomi maaliskuu ajanjaksolle. maaliskuu aikana lennot kaupunkiin Sofia ovat vielä keskimäärin 255 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin tammikuu.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Sofia?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Sofia kentältä Suomi on lauantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja lauantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 375 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä torstai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Sofia torstai aikana on 403 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sofia?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sofia on iltapäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Sofia iltapäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 238 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Sofia, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 445 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Sofia?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Sofia lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Sofia lento kestää keskimäärin 7t 25m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Sofia kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Sofia?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Sofia on 36 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 347 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Sofia milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 184 €.

Halvimmat lennot kaupungin Sofia lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sofia lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Sofia

HALVIN REITTI Helsinki - Sofia

Helsinki (HEL) - Sofia (SOF)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Sofia kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Sofia, jolloin hinta on keskimääräinen 347 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SOFIAtammikuu31% halvempitammikuu aikana Helsinki - Sofia lennot maksavat keskimäärin vain 240 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SOFIA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu30% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Sofia lentojen keskimääräinen hinta on 452 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SOFIA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu421% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Sofia kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Sofia

Historiallinen Sofia on yksi Bulgarian parhaista kaupunkikohteista. Suomalaismatkailijoille Sofia on houkutteleva viikonloppuloman tai pidemmänkin reissun kohde. Bulgarialaiskaupungissa hinnat ovat edulliset, joten pääset halutessasi hemmottelemaan itseäsi hyvällä hotellilla, kylpylähoidoilla ja herkullisella paikallisella ruualla. Halvat lennot Sofiaan voit napata mille kuukaudelle tahansa, sillä lentoliput ovat kohtuullisen hintaisia. Ainoastaan joulukuussa lentojen ja majoitusten hinnat kohoavat selvästi.

Sofian vuodenajat ovat selkeät. Näin ollen kesäisin kaupungissa nautitaan usein hellekeleistä. Korkeimmillaan lämpötilat kipuavat kesäkuukausina yli 30 asteen. Talvella taas on odotettavissa pakkasia ja toisinaan luntakin. Sateet ovat Sofiassa tavallisia. Kesähelteiden aikaan sateet tulevat usein ukkosten kera. Jos kuitenkin haluat kaupunkilomaltasi aurinkoa, varaa matkat Sofiaan kesäksi. Kesälomamatka bulgarialaiskaupunkiin ei tule kalliiksi, etenkin jos hotellin ja lennot varaa ajoissa.

Jos suunnittelet todella matalan budjetin matkaa, erityisen halvalla lennot voi saada esimerkiksi helmi-, touko- ja syyskuussa. Halvimpia lentopäiviä ovat tiistai ja keskiviikko. Jos siis mahdollista, lennä Sofiaan alkuviikosta.

Löytyykö kaupungin Sofia lähettyviltä muita lentokenttiä?

Plovdiv lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Sofia.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Sofia lentokenttä hinnat?

lentoa Sofia lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Sofia lentokenttä?

joulukuuta 2023 alkaen 8 toimijaa on valittavissa lentoa Sofia lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Sofia lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Sofia lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Sofia lentokenttä?

Sofia lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Sofia lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Sofia

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Sofia
Useita lentoyhtiöitä
25. joulukuuta
HEL17:50Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 45m
1 välilasku
SOF00:35Sofia
31. joulukuuta
SOF18:25Sofia
21t 55m
1 välilasku
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
25. joulukuuta
HEL17:50Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 45m
1 välilasku
SOF00:35Sofia
31. joulukuuta
SOF18:25Sofia
18t 30m
2 välilaskua
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. joulukuuta
HEL17:50Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 45m
1 välilasku
SOF00:35Sofia
4. tammikuuta
SOF05:10Sofia
10t 40m
2 välilaskua
HEL15:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. joulukuuta
HEL18:20Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 15m
1 välilasku
SOF00:35Sofia
3. tammikuuta
SOF18:25Sofia
18t 30m
2 välilaskua
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
25. joulukuuta
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 15m
2 välilaskua
SOF00:35Sofia
31. joulukuuta
SOF13:10Sofia
18t 50m
2 välilaskua
HEL08:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
25. joulukuuta
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 15m
2 välilaskua
SOF00:35Sofia
3. tammikuuta
SOF18:25Sofia
18t 30m
2 välilaskua
HEL12:55Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Sofia

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Sofia, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Turkish Airlines
Useita lentoyhtiöitä
15. helmikuuta
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 45m
2 välilaskua
SOF03:05Sofia
Useita lentoyhtiöitä
10. tammikuuta
HEL18:20Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 15m
1 välilasku
SOF00:35Sofia
Useita lentoyhtiöitä
11. tammikuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 40m
2 välilaskua
SOF00:05Sofia

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Sofia

Vaikka Sofiassa on yli 1,2 miljoonaa asukasta, kaupungin keskusta on kooltaan melko kompakti. Keskustaan nähtävyyksineen on siis helppo tutustua kävellen, ja parhaiten kaupungin tunnelmaan pääsekin kiinni jalkaisin. Tutki katuja, kauppoja, kahviloita, rakennusarkkitehtuuria ja ravintoloita. Mikäli haluat käyttää joukkoliikennettä, vaihtoehtoja on aina metrosta busseihin ja raitiovaunuihin. Suosituin kulkuvälineistä on matkailijoiden keskuudessa selkeä, turvallinen ja nopea metroverkosto. Metrolla on kaksi linjaa, sininen ja punainen. Asemia linjojen varrella on kaikkiaan 35. Punainen linja kulkee väliä Lyulin–Mladost ja sininen linja väliä Nadezhda–Lozenets. Kolmatta vihreää linjaa suunnitellaan parhaillaan. Metroliput voit ostaa metroasemien lippuautomaateista.

Yksittäislipun hinta on niin metroon, bussiin kuin raitiovaunuunkin noin 1,60 levaa. Lippu on voimassa vain kyseiselle juna-, metro- tai bussivuorolle. Myynnissä on myös esimerkiksi päivä- ja viikkolippuja sekä kymmenen matkan sarjalippuja. Niitä myydään lipunmyyntikioskeissa. Lippuautomaateista sarja- ja päivälippuja ei voi ostaa. Muista aina leimata sarjalippusi liikennevälineeseen noustessasi. Pyöräily ei ole Sofiassa kovin suosittua, eikä pyöräteitä ole paljon. Nykyään matkailijoille on kuitenkin tarjolla jo vuokrapyöriä. Kaupunkia ympäröiviä maaseutualueita onkin antoisaa tutkia maastopyörän selästä.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Sofia

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Sofiaan voi varata mille vuodenajalle tahansa, sillä edullisia lentotarjouksia kaupunkiin on hyvin saatavilla. Vertaa lentojen hintoja eri viikonpäivinä ja kellonaikoina. Halvimmillaan lentolippujen hinnat ovat yleensä noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Sofian nähtävyydet?

Sofialla on paljon tarjottavaa historian ja arkkitehtuurin ystäville. Piipahda esimerkiksi Ivan Vazovin kansallisteatterissa ja Kansallismuseossa.

Mitä mukaan matkalle Sofiaan?

Kesät voivat olla Sofiassa hyvinkin kuumia. Varaudu kesän helteisiin ja ota tehokas aurinkosuojavoide mukaan. Talvilomille on pakattava matkaan lämmintä vaatetta.

Onko Sofiassa turvallista?

Sofia on kohtuullisen turvallinen matkakohde, tosin näpistyksiä kaupungissa kannattaa varoa. Huijausyritykset ja taskuvarkaudet ovat tavallisia kaikissa Bulgarian suosituimmissa turistikohteissa.

Voiko Sofiassa juoda kraanavettä?

Pulloveden juominen on suositeltavaa.

Tippi ja juomarahakäytännöt Sofiassa?

Bulgariassa juomarahan jättäminen kuuluu hyviin tapoihin. Tavallisin tippi on noin 10 prosenttia laskun summasta esimerkiksi ravintoloissa.

Millainen on Sofian hintataso?

Hintataso on Sofiassa selvästi vaikkapa Helsinkiä edullisempi.

Mikä on aikaero Suomi-Bulgaria?

Aikaeroa ei ole, vaan Bulgariassa ja Suomessa ollaan samassa ajassa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Sofia?

Välimatka on suoraa reittiä noin 1950 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Sofia?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Sofia on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Sofia nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Sofia joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Sofia tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Sofia?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Sofia tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Sofia juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Sofia niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Sofia lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sofia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.