Lennot Aasia Thaimaa Bangkok

Halvat lennot Bangkok

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Bangkok (BKK)
pe 9.4.
pe 16.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Bangkok lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bangkok lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Bangkok

Helsinki (HEL) - Bangkok Suvarnabhumi lentokenttä (BKK)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bangkok kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bangkok Suvarnabhumi, jolloin hinta on keskimääräinen 485 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BANGKOKmaaliskuu10% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Bangkok lennot maksavat keskimäärin vain 439 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BANGKOK KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu25% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Bangkok lentojen keskimääräinen hinta on 607 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BANGKOK KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu618% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bangkok kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Bangkokiin?

Paras aika matkustaa Bangkokiin riippuu reissaajan mieltymyksistä. Marraskuusta helmikuulle kaupungissa eletään niin kutsuttua talvikautta, mutta sää on näinäkin kuukausina Bangkokissa noin 25 asteen tuntumassa, mikä on aktiivireissaajalle ideaali lämpötila. Keväällä kaupunki on kuumimmillaan, ja kesäkuusta syksyyn Bangkokissa on sateista. Kaikki kuukaudet ovat potentiaalista matkustusaikaa, joten jos eteen osuu lentotarjous, voi halvat lennot Bangkokiin ostaa huoletta mihin vuodenaikaan tahansa. Pelkät lennot Bangkokiin on helppo saada halvalla, ja lomailu kaupungissa on normaalisti muutenkin varsin edullista.

Halvimmat lennot ja hotellit Bangkokiin voi saada esimerkiksi sadekauden lopussa, loka-marraskuussa. Vaikka kesä on matkustuskaudeksi hikistä aikaa, eurooppalaisittain suosituimpina lomakuukausina heinä-elokuussa hotellien ja muiden palveluiden hinnat voivat nousta. Sen sijaan lentolippujen hinnat pysyvät melko vakaina ympäri vuoden.

Milloin lennot ja majoitus Bangkokiin kannattaa sitten ostaa? Lentotarjouksia hyödyntämällä voit saada halvat lennot Bangkokiin hyvinkin ajoissa tai viime tipassa. Etenkin suoria yhteyksiä metsästettäessä lippuja kannattaa ruveta etsimään ainakin pari kuukautta ennen reissua, mikäli toiveissa on löytää halvat lennot Bangkokiin.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Bangkok?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Bangkok kaupungista Ubon Ratchathani oli 22 €. Tämä on 96 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Bangkok. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Bangkok omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bangkok?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Bangkok kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 439 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa maaliskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Bangkok kohteesta Suomi kesäkuu ajanjaksolle. kesäkuu aikana lennot kaupunkiin Bangkok ovat vielä keskimäärin 457 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin maaliskuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bangkok?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Bangkok reitille 19 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Bangkok hintaan 485 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Bangkok jopa niin halpaan hintaan kuin 404 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bangkok?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Bangkok on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Bangkok tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 496 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Bangkok on perjantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 538 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bangkok?

Aamulla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Bangkok lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 456 €. aamulla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Bangkok, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 522 €. Lennot kohteeseen Bangkok kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Mitä tekemistä kohteessa Bangkok on sateen sattuessa?

Jos suunnittelet matkaa kohteeseen Bangkok on tärkeää ottaa huomioon, että jotkut kuukaudet eivät ole yhtä ideaalisia kuin toiset. Erityisesti toukokuu, kesäkuu tai heinäkuu kuukaudet voivat olla sateisia, koska sademäärä kaupungissa Bangkok on 130 mm tai enemmän. Löydät sateesta huolimatta paljon tekemistä kohteessa Bangkok, mutta huomioithan että sateen mahdollisuus on hyvin todennäköinen. Niille, jotka haluavat päästä pois sateesta ja shoppailla vähän, voivat suunnata alueelle MBK-ostoskeskus.

Löytyykö kaupungin Bangkok lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Bangkok on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Bangkok harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Bangkok Suvarnabhumi lentokenttä (25 km kaupungin Bangkok keskustasta), Rayong Utapao Rayong Pattaya lentokenttä (130 km kaupungin Bangkok keskustasta) tai Hua Hin lentokenttä (140 km kaupungin Bangkok keskustasta).

Voiko kaupunkiin Bangkok lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Rayong Utapao Rayong Pattaya lentokenttä ovat keskimäärin 264 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Bangkok. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Bangkok

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bangkok
Qatar Airways
7. kesäkuuta
13:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 35m
1 välilasku
05:15Bangkok Suvarnabhumi
20. kesäkuuta
23:10Bangkok Suvarnabhumi
15t 55m
1 välilasku
15:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
7. kesäkuuta
13:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 35m
1 välilasku
05:15Bangkok Suvarnabhumi
13. kesäkuuta
23:10Bangkok Suvarnabhumi
15t 55m
1 välilasku
15:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
30. huhtikuuta
13:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 35m
1 välilasku
05:15Bangkok Suvarnabhumi
29. toukokuuta
23:10Bangkok Suvarnabhumi
15t 55m
1 välilasku
15:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
6. kesäkuuta
13:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 35m
1 välilasku
05:15Bangkok Suvarnabhumi
12. kesäkuuta
23:10Bangkok Suvarnabhumi
15t 55m
1 välilasku
15:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
22. syyskuuta
15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 25m
1 välilasku
07:25Bangkok Suvarnabhumi
26. syyskuuta
17:45Bangkok Suvarnabhumi
18t 05m
1 välilasku
11:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
2. kesäkuuta
13:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 05m
1 välilasku
05:15Bangkok Suvarnabhumi
26. kesäkuuta
17:15Bangkok Suvarnabhumi
21t 50m
1 välilasku
15:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bangkok

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Bangkok, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Turkish Airlines ja Etihad Airways
Finnair
6. kesäkuuta
13:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 45m
23:15Bangkok Suvarnabhumi
Lufthansa
6. kesäkuuta
14:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 50m
1 välilasku
06:10Bangkok Suvarnabhumi
Turkish Airlines
7. kesäkuuta
15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 25m
1 välilasku
07:25Bangkok Suvarnabhumi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Bangkokiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bangkok

Suorat lennot Bangkokiin tarjoaa kotimainen lentoyhtiö Finnair, joka liikennöi kaupunkiin useita kertoja viikossa. Lentoyhtiö lentää Aasian lyhintä mahdollista reittiä, joten lentomatka Helsingistä Bangkokiin on mahdollisimman lyhyt, noin 9 tuntia 40 minuuttia. Lähtevät lennot ponnistavat Thaimaan suuntaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Yhden tai kahden vaihtokentän kautta Bangkokiin on lukuisia lentoyhtiövaihtoehtoja, mutta vaikka vaihdolliset lennot ovat usein suoria yhteyksiä edullisempia, on lentoajalla tapana venyä vaihtojen kera yli 15 tuntiin. Esimerkiksi Qatar Airwaysin ja Aeroflotin vaihdolliset lennot ovat suosittuja, joten halvat lennot Bangkokiin voivat hyvinkin löytyä näiden lentoyhtiöiden tarjouksista.


Miten pääsen lentokentältä Bangkokin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Bangkok lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema on Bangkokin uusin lentoasema, Don Mueangin lentoasema puolestaan vanhin. Julkinen liikenne kentiltä keskustaan on edullista, mutta usein myös kaoottista ja hidasta, joten moni matkailija turvautuu taksiin. Finnairin suorat lennot saapuvat Suvarnabhumin lentokentälle.


Liikkuminen Bangkokissa?

Matkat Bangkokiin ovat elämys myös paikallisliikenteen osalta. Kätevin kaupungin kulkuvälineistä on Bangkok Skytrain -juna (BTS), joka on siisti, nopea ja kuumillakin säillä viileä. BTS:n kyydissä on helppo matkustaa monien nähtävyyksien ja suosituimpien ostospaikkojen äärelle aina Chatuchakin markkinoista ostoskeskuksiin. Yhden junamatkan hinta alkaa noin 15 bahtista. Matkailijoiden käyttöön sopii hyvin matkakortti, jonka hinta alkaa noin 120 bahtista. [Tarkistettu 7.6.2017]

Kätevä on myös Bangkokin maanalainen metroverkko MRT (Mass Rapid Transit network), jolla on kaupungissa kaikkiaan 18 asemaa noin 20 kilometrin säteellä. Maanalaisella on helppo suunnata esimerkiksi kaupungin eri alueiden markkinoille tai Hua Lamphongin tuntumassa sijaitsevaan Chinatown-kiinalaiskaupunginosaan. Bangkokin vesistöissä liikkuu erilaisia kulkuveneitä kanaaliveneistä lauttoihin ja laivatakseihin – kaikki nämä ovat myös matkailijoiden käytettävissä. Testaa paikalliseen tapaan tuk-tuk-kyytiä, joka maksaa lyhyeltä matkalta noin 30 bahtia. [Tarkistettu 7.6.2017]


Tarvitaanko Bangkokiin passi tai viisumi?

Suomen kansalaisella on Thaimaahan matkustaessa oltava mukanaan passi, joka on voimassa matkan ajan ja vielä kuusi kuukautta paluulennon jälkeen. Suomen suurlähetystö Bangkokissa suosittelee matkustajia ottamaan passista kopion tai skannaamaan sen sähköpostiin, jossa kopio on varmassa tallessa. Passia toivotaan myös säilyttämään tallelokerossa. Suomen passia kantavat voivat saapua Thaimaahan ilman viisumia, mutta kun matkailija saapuu maahan, hänen passiinsa leimataan saapumisleima. Leima kertoo, kuinka kauan turisti saa oleskella maassa. Lentokenttien kautta myönnettynä lupa on enintään 30 päivää, mutta jos maan rajat ylittää muutoin kuin kansainvälisten lentokenttien kautta, lupa voidaan myöntää enintään 15 päiväksi. Viisumiin liittyvistä asioista vastaa Helsingin suurlähetystö Thaimaassa. Suomen Bangkokin-suurlähetystön yhteystiedot saa osoitteesta http://www.finland.or.th. Ennen Thaimaan-matkaa matkailijan kannattaa tutustua maata koskeviin matkustustiedotteisiin osoitteessa http://formin.finland.fi. Omasta lomamatkasta Bangkokiin kannattaa samassa osoitteessa tehdä myös matkustusilmoitus.


Vinkkejä Bangkokiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Bangokiin?

Seuraa lentotarjouksia, vältä sesonkiaikoja. Sadekaudelle saa usein edullisia lentolippuja Bangkokiin.

Kiinnostavatko Bangkokin nähtävyydet?

Buddhalaistemppelit, kuten Wat Arun ja Wat Phra Kaeo, kutsuvat tutustumaan. Muista paikalliset markkinat herkkuineen!

Mitä mukaan matkalle Bangkokiin?

Muista pukeutua matkustusajankohdan sään mukaan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Bangkokissa

Edullisia prepaid-paketteja on helposti saatavilla.

Onko Bangkokissa turvallista?

Bangkok on suurkaupunki, jossa on noudatettava normaalia turvallisuutta. Hoida rokotukset kuntoon ennen matkaa, ja hanki reissua varten myös kattava matkavakuutus.

Voiko Bangkokissa juoda kraanavettä?

Pulloveden juominen on suositeltavaa.

Tippi ja juomarahakäytännöt Bangkokissa?

Tippi ei missään nimessä ole pakollinen, mutta hyvästä palvelusta voi kiittää pienellä juomarahalla.

Millainen on Bangkokin hintataso?

Hintataso on todella edullinen, esimerkiksi ravintolaruoka voi maksaa alle viidesosan Suomen hinnoista.

Mikä on aikaero Suomi-Thaimaa?

Kello on viisi tuntia enemmän kuin Suomessa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Bangkok?

Välimatka on noin 7900 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Bangkokissa?

Vaihtomahdollisuudet ovat Bangkokissa hyvät.


Lennot Aasia Thaimaa Bangkok
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka