Etsi halvat lennot Bangkokiin

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 12/2
su 19/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Bangkokiin

Yhteenveto Bangkokin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

336 €

Halvin meno-paluulennon hinta

645 €

Nopein lentoaika

15t 00m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Bangkok kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 336 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok Suvarnabhumi).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Bangkok kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 645 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok Suvarnabhumi).
Nopein lento kohteeseen Bangkok kohteesta Suomi kestää 15t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bangkok Suvarnabhumi).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Bangkok mukaan lukien KLM, Cathay Pacific ja Turkish Airlines.

Bangkokin lentotiedot ja trendit

Tutustu Bangkokin lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bangkok?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Bangkok kohteeseen Suomi on toukokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 541 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Bangkok toukokuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 545 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Bangkok?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Bangkok kaupungista Surat Thani oli 12 €. Tämä on 97 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Bangkok. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Bangkok omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Bangkok?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Bangkok riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Bangkok Suvarnabhumi (suosituin lentokenttä alueella Bangkok) niin lentoaika on keskimäärin 11t 30m. Jos lennät taas kentältä Tampere-Pirkkala (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Bangkok Suvarnabhumi, keskimääräinen lentoaika on .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bangkok?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Bangkok reitille 50 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Bangkok hintaan 723 €.

Halvimmat lennot kaupungin Bangkok lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bangkok lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Bangkok

Helsinki (HEL) - Bangkok Suvarnabhumi lentokenttä (BKK)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bangkok kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bangkok Suvarnabhumi, jolloin hinta on keskimääräinen 723 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BANGKOKtoukokuu25% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Bangkok lennot maksavat keskimäärin vain 541 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BANGKOK KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu43% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Bangkok lentojen keskimääräinen hinta on 1037 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BANGKOK KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu518% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bangkok kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Bangkokiin

Paras aika matkustaa Bangkokiin riippuu reissaajan mieltymyksistä. Marraskuusta helmikuulle kaupungissa eletään niin kutsuttua talvikautta, mutta sää on näinäkin kuukausina Bangkokissa noin 25 asteen tuntumassa, mikä on aktiivireissaajalle ideaali lämpötila. Keväällä kaupunki on kuumimmillaan, ja kesäkuusta syksyyn Bangkokissa on sateista. Kaikki kuukaudet ovat potentiaalista matkustusaikaa, joten jos eteen osuu lentotarjous, voi halvat lennot Bangkokiin ostaa huoletta mihin vuodenaikaan tahansa. Pelkät lennot Bangkokiin on helppo saada halvalla, ja lomailu kaupungissa on normaalisti muutenkin varsin edullista.

Halvimmat lennot ja hotellit Bangkokiin voi saada esimerkiksi sadekauden lopussa, loka-marraskuussa. Vaikka kesä on matkustuskaudeksi hikistä aikaa, eurooppalaisittain suosituimpina lomakuukausina heinä-elokuussa hotellien ja muiden palveluiden hinnat voivat nousta. Sen sijaan lentolippujen hinnat pysyvät melko vakaina ympäri vuoden.

Milloin lennot ja majoitus Bangkokiin kannattaa sitten ostaa? Lentotarjouksia hyödyntämällä voit saada halvat lennot Bangkokiin hyvinkin ajoissa tai viime tipassa. Etenkin suoria yhteyksiä metsästettäessä lippuja kannattaa ruveta etsimään ainakin pari kuukautta ennen reissua, mikäli toiveissa on löytää halvat lennot Bangkokiin.

Jos suunnittelet lentäväsi kaupunkiin Bangkok silloin, kun sateen mahdollisuus on vähäisin, vältä matkustamista kuukausien toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu aikana. Näinä kuukausina sataa yleensä 130 mm tai enemmän vettä, mikä tarkoittaa sitä, että sateen mahdollisuus on suuri. Jos sade yllättää Bangkok vierailusi aikana, tekemistä löytyy silti ja voit nauttia matkastasi. Ostoskeskukset, kuten MBK-ostoskeskus ovat suosittuja nähtävyyskohteita Bangkok alueella. MBK-ostoskeskus on loistava paikka vierailuun, jos tavoitteenasi on viettää aikaa sisällä.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Bangkok on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Bangkok harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Bangkok Suvarnabhumi lentokenttä (25 km Bangkok keskustasta), Rayong Utapao Rayong Pattaya lentokenttä (130 km Bangkok keskustasta) tai Hua Hin lentokenttä (140 km Bangkok keskustasta).

Lentojen hinnat kentälle Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä ovat keskimäärin 116 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Bangkok. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

Kyllä, voit lentää kentälle Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema kaupungissa Bangkok (18,3 km naapurustosta Bang Phlat).

Nähtävyyskohdetta MBK-ostoskeskus lähinnä oleva kenttä on 20,5 km päässä - kaupungin Bangkok Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema lentokenttä.


momondosta löytyneet halvat lennot: Bangkok

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bangkok
KLM
9. toukokuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 30m
1 välilasku
BKK01:30Bangkok Suvarnabhumi
7. kesäkuuta
BKK08:05Bangkok Suvarnabhumi
26t 15m
1 välilasku
HEL10:20Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
18. toukokuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 30m
1 välilasku
BKK01:30Bangkok Suvarnabhumi
15. kesäkuuta
BKK08:05Bangkok Suvarnabhumi
26t 15m
1 välilasku
HEL10:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Etihad Airways
11. toukokuuta
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 10m
3 välilaskua
BKK03:20Bangkok Suvarnabhumi
24. toukokuuta
BKK16:15Bangkok Suvarnabhumi
32t 10m
2 välilaskua
HEL00:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Etihad Airways
7. maaliskuuta
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 00m
2 välilaskua
BKK21:55Bangkok Suvarnabhumi
25. toukokuuta
BKK22:25Bangkok Suvarnabhumi
26t 00m
2 välilaskua
HEL00:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. toukokuuta
HEL02:15Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 15m
2 välilaskua
BKK01:30Bangkok Suvarnabhumi
7. kesäkuuta
BKK08:05Bangkok Suvarnabhumi
16t 20m
1 välilasku
HEL00:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Etihad Airways
7. maaliskuuta
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 00m
2 välilaskua
BKK21:55Bangkok Suvarnabhumi
24. toukokuuta
BKK16:15Bangkok Suvarnabhumi
32t 10m
2 välilaskua
HEL00:25Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bangkok

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Bangkok, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Etihad Airways, Thai Airways ja Turkish Airlines
Useita lentoyhtiöitä
17. huhtikuuta
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 25m
3 välilaskua
BKK11:00Bangkok Suvarnabhumi
Turkish Airlines
22. huhtikuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 45m
1 välilasku
BKK07:25Bangkok Suvarnabhumi
Etihad Airways
8. maaliskuuta
HEL02:00Helsinki-Vantaan lentoasema
43t 55m
2 välilaskua
BKK21:55Bangkok Suvarnabhumi

Muut matkustamoluokat Bangkok lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Bangkok lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bangkok?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bangkok

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bangkok?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Bangkok kohteesta Suomi ovat Finnair, Qatar Airways, Turkish Airlines ja Lufthansa. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Bangkok ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Bangkok lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Bangkok keskustaan

Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema on Bangkokin uusin lentoasema, Don Mueangin lentoasema puolestaan vanhin. Julkinen liikenne kentiltä keskustaan on edullista, mutta usein myös kaoottista ja hidasta, joten moni matkailija turvautuu taksiin. Finnairin suorat lennot saapuvat Suvarnabhumin lentokentälle.


Bangkok: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Bangkok
Helsinki - Bangkok reitin lennot
Nopein lentoaika11t 30m
Halvin hinta645 €
Vaasa - Bangkok reitin lennot
Nopein lentoaika38t 55m
Halvin hinta966 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Bangkok

Matkat Bangkokiin ovat elämys myös paikallisliikenteen osalta. Kätevin kaupungin kulkuvälineistä on Bangkok Skytrain -juna (BTS), joka on siisti, nopea ja kuumillakin säillä viileä. BTS:n kyydissä on helppo matkustaa monien nähtävyyksien ja suosituimpien ostospaikkojen äärelle aina Chatuchakin markkinoista ostoskeskuksiin. Yhden junamatkan hinta alkaa noin 15 bahtista. Matkailijoiden käyttöön sopii hyvin matkakortti, jonka hinta alkaa noin 120 bahtista.

Kätevä on myös Bangkokin maanalainen metroverkko MRT (Mass Rapid Transit network), jolla on kaupungissa kaikkiaan 18 asemaa noin 20 kilometrin säteellä. Maanalaisella on helppo suunnata esimerkiksi kaupungin eri alueiden markkinoille tai Hua Lamphongin tuntumassa sijaitsevaan Chinatown-kiinalaiskaupunginosaan. Bangkokin vesistöissä liikkuu erilaisia kulkuveneitä kanaaliveneistä lauttoihin ja laivatakseihin – kaikki nämä ovat myös matkailijoiden käytettävissä. Testaa paikalliseen tapaan tuk-tuk-kyytiä, joka maksaa lyhyeltä matkalta noin 30 bahtia.


Kohteen Bangkok viisumivaatimukset

Suomen kansalaisella on Thaimaahan matkustaessa oltava mukanaan passi, joka on voimassa matkan ajan ja vielä kuusi kuukautta paluulennon jälkeen. Suomen suurlähetystö Bangkokissa suosittelee matkustajia ottamaan passista kopion tai skannaamaan sen sähköpostiin, jossa kopio on varmassa tallessa. Passia toivotaan myös säilyttämään tallelokerossa. Suomen passia kantavat voivat saapua Thaimaahan ilman viisumia, mutta kun matkailija saapuu maahan, hänen passiinsa leimataan saapumisleima. Leima kertoo, kuinka kauan turisti saa oleskella maassa. Lentokenttien kautta myönnettynä lupa on enintään 30 päivää, mutta jos maan rajat ylittää muutoin kuin kansainvälisten lentokenttien kautta, lupa voidaan myöntää enintään 15 päiväksi. Viisumiin liittyvistä asioista vastaa Helsingin suurlähetystö Thaimaassa. Suomen Bangkokin-suurlähetystön yhteystiedot saa osoitteesta http://www.finland.or.th. Ennen Thaimaan-matkaa matkailijan kannattaa tutustua maata koskeviin matkustustiedotteisiin osoitteessa http://formin.finland.fi. Omasta lomamatkasta Bangkokiin kannattaa samassa osoitteessa tehdä myös matkustusilmoitus.


Aloita matkan suunnittelu - Bangkok


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bangkok

Seuraa lentotarjouksia, vältä sesonkiaikoja. Sadekaudelle saa usein edullisia lentolippuja Bangkokiin.

Buddhalaistemppelit, kuten Wat Arun ja Wat Phra Kaeo, kutsuvat tutustumaan. Muista paikalliset markkinat herkkuineen!

Muista pukeutua matkustusajankohdan sään mukaan.

Bangkok on suurkaupunki, jossa on noudatettava normaalia turvallisuutta. Hoida rokotukset kuntoon ennen matkaa, ja hanki reissua varten myös kattava matkavakuutus.

Pulloveden juominen on suositeltavaa.

Tippi ei missään nimessä ole pakollinen, mutta hyvästä palvelusta voi kiittää pienellä juomarahalla.

Hintataso on todella edullinen, esimerkiksi ravintolaruoka voi maksaa alle viidesosan Suomen hinnoista.

Kello on viisi tuntia enemmän kuin Suomessa.

Välimatka on noin 7900 kilometriä.

Vaihtomahdollisuudet ovat Bangkokissa hyvät.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Bangkok, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Bangkok.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Bangkok on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.