Etsi halvat lennot Málaga

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 4/2
la 11/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Málaga

Yhteenveto Málaga lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

42 €

Halvin meno-paluulennon hinta

113 €

Nopein lentoaika

12t 40m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Málaga kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 42 € (Tampere-Pirkkala - Málagan lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Málaga kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 113 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Málagan lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Málaga kohteesta Suomi kestää 12t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Málagan lentoasema).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Málaga mukaan lukien Ryanair.

Málaga lentotiedot ja trendit

Tutustu Málaga lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Málaga?

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Málaga kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 202 €. Jos et voi matkustaa tammikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Málaga kohteesta Suomi elokuu ajanjaksolle. elokuu aikana lennot kaupunkiin Málaga ovat vielä keskimäärin 202 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin tammikuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Málaga?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Málaga paikasta Arrecife ovat löytäneet lentoja 94 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Málaga. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Málaga alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Málaga?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Málaga kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 256 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä perjantai, voit odottaa näkeväsi 303 € lentohinnan reitille Suomi - Málaga.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Málaga?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Málaga on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Málaga voi maksaa jopa niin vähän kuin 275 €. Ajankohtana illalla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Málaga, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 300 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Málaga?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Málaga (Málagan lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 4t 35m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Málaga?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Málaga kohteesta Suomi, kun varaat 59 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Málaga hintaan, joka on noin 274 €, kun etsit 59 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Málaga jopa niin halpaan hintaan kuin 276 €.

Halvimmat lennot kaupungin Málaga lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Málaga lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Málaga

HALVIN REITTI Helsinki - Málaga

Tampere (TMP) - Málaga (AGP)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Málaga kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Málagan lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 267 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MÁLAGAtammikuu26% halvempitammikuu aikana Helsinki - Málaga lennot maksavat keskimäärin vain 202 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MÁLAGA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu33% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Málaga lentojen keskimääräinen hinta on 363 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MÁLAGA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu204% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Málaga kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Málaga

Málagan aurinko kutsuu matkailijoita ympäri vuoden. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Málagaan, takuuvarmaa auringonpaistetta on tiedossa kesäkuusta syyskuulle, jolloin lämpötilat nousevat jopa 40 asteeseen. Parhaimmillaan kaupunki on loppukeväällä tai alkusyksyllä, sillä Málagan sää on esimerkiksi toukokuussa ja syyskuussa lämmin, mutta ei paahtavan helteinen.

Matkailusesonki on Málagassa vilkkaimmillaan heinä- ja elokuussa, jolloin hotellien ja muiden palvelujen hinnat nousevat. Pelkät lennot voit napata kesällekin edullisesti. Kysymykseen, milloin kannattaa ostaa lentoliput Málagaan, ei ole selkeää vastausta. Yleensä halvat lennot Málagaan saa vähintään pari kuukautta ennen matkaa tai edullisia lentotarjouksia seuraamalla.

Lentolippujen hinnat Málagaan ovat melko tasaiset ympäri vuoden, sillä auringonpaiste ja kaupunkikulttuuri kutsuvat reissaajia talvisinkin. Halvat lennot Málagaan ja majoitus kohtuuhintaan on kuitenkin mahdollista saada etenkin arkipäiville suosituimpien matkustuskuukausien ulkopuolella, esimerkiksi marraskuussa.

Grenada Federico Garcia Lorca lentokenttä, Jerez de la Frontera La Parra lentokenttä tai Sevillan lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Málaga.

Keskimääräinen hinta on 142 € henkilöä kohti ja Grenada Federico Garcia Lorca lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Málaga. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Málaga

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Málaga
Ryanair
22. maaliskuuta
HEL07:45Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
AGP21:05Málagan lentoasema
27. maaliskuuta
AGP17:50Málagan lentoasema
12t 25m
1 välilasku
HEL06:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. maaliskuuta
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 10m
2 välilaskua
AGP18:45Málagan lentoasema
14. maaliskuuta
AGP01:55Málagan lentoasema
13t 05m
1 välilasku
HEL15:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
11. maaliskuuta
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 40m
1 välilasku
AGP09:15Málagan lentoasema
14. maaliskuuta
AGP01:55Málagan lentoasema
13t 05m
1 välilasku
HEL15:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
11. maaliskuuta
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 05m
1 välilasku
AGP14:40Málagan lentoasema
18. maaliskuuta
AGP02:25Málagan lentoasema
13t 35m
1 välilasku
HEL16:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. huhtikuuta
TMP18:55Tampere-Pirkkala
21t 55m
1 välilasku
AGP16:50Málagan lentoasema
26. huhtikuuta
AGP16:30Málagan lentoasema
25t 00m
1 välilasku
TMP17:30Tampere-Pirkkala
Ryanair
7. maaliskuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 40m
2 välilaskua
AGP14:00Málagan lentoasema
14. maaliskuuta
AGP01:55Málagan lentoasema
13t 05m
1 välilasku
HEL15:00Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Málaga

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Málaga, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
13. maaliskuuta
TMP09:25Tampere-Pirkkala
23t 50m
1 välilasku
AGP09:15Málagan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. maaliskuuta
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 10m
1 välilasku
AGP06:45Málagan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. maaliskuuta
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 25m
1 välilasku
AGP07:00Málagan lentoasema

Muut matkustamoluokat Málaga lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Málaga lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Málaga?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Málaga

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Málaga?

Kohteeseen Málaga kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Norwegian, Finnair, airBaltic ja Scandinavian Airlines. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Málaga rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Smartwings lennot kohteeseen Málaga

Smartwings liikennöi noin 4 lentoa kohteeseen Málaga normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Praha Václav Havel parhaan meno-paluumatkan Smartwings tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 160 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Málaga). Käyttäjät ovat arvioineet Smartwings 9,1/10 2 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Norwegian Air International lennot kohteeseen Málaga

Norwegian Air International lennot kohteeseen Málaga voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 185 € (meno-paluu, Oulun lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 7 lentojen, joita Norwegian Air International liikennöi kohteeseen Málaga normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Norwegian Air International lento kohteeseen Málaga lähtee kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. momondon käyttäjät ovat arvioineet Norwegian Air International 9,0/10 pisteen arvoiseksi 37 arvostelujen perusteella.


Málaga ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Málaga lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kaikkia Costa del Solin kohteisiin, kuten Fuengirolaan, Torremolinosiin, Benalmádenaan ja Marbellaan, suuntaavia matkustajia palvelee Málaga-Costa del Solin lentoasema, Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol. Tälle kentälle päättyy myös Helsingistä alkanut matka Málagaan. Churrianan kaupunginosassa sijaitseva lentokenttä on Espanjan neljänneksi liikennöidyin, ja sen kautta reissaa vuosittain lähes 17 miljoonaa lentomatkustajaa. Málagan keskustaan lentokentältä pääsee nopeimmin ja edullisimmin 20 minuutin välein liikennöivällä Cercanías-paikallisjunalla ja puolen tunnin välein kentältä lähtevällä Express Aeropuerto -bussilla. Kummatkin ovat halpoja tapoja matkustaa. Myöhään yöllä saapuville matkustajille ainoa vaihtoehto keskustaan on taksikyyti tai vuokra-auto. Vuokra-autoyrityksiä kentällä on tarjolla lukuisia.


Málaga: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Málaga
Helsinki - Málaga reitin lennot
Nopein lentoaika4t 35m
Halvin hinta115 €
Tampere - Málaga reitin lennot
Nopein lentoaika4t 45m
Halvin hinta152 €
Turku - Málaga reitin lennot
Nopein lentoaika26t 40m
Halvin hinta536 €
Kuopio - Málaga reitin lennot
Nopein lentoaika19t 25m
Halvin hinta420 €
Oulu - Málaga reitin lennot
Nopein lentoaika6t 50m
Halvin hinta353 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Málaga

Málagan keskustan tuntumassa on helppo liikkua kävellen, mutta muihin kaupunginosiin tutustuessa avuksi kannattaa ottaa bussi tai metro. EMT-bussiyhtiön (Empresa Malagueña de Transportes) verkosto kattaa käytännössä koko kaupungin, ja bussilipun hinta on normaalisti alle 1,50 euroa. Vain lentokenttäbussi on kalliimpi. Kaupungin metroverkostoa rakennetaan yhä, mutta osa metropysäkeistä ja kaikkiaan kaksi linjaa (L1 ja L2) on jo avattu. Metrolla pääsee kätevästi esimerkiksi Huelinin ranta-alueen suuntaan, ja metrolipun hinta on samaa luokkaa kuin bussilipunkin. Kaupungissa on myös useita pyörävuokraamoja, mikäli haluat huristella rantamaisemissa mieluiten pyörän selässä.

Lentokentän suuntaan ja muihin rannikon kaupunkeihin, Torremolinosiin, Benalmádenaan ja Fuengirolaan, on helppo matkata Cercanías-paikallisjunalla. Junat lähtevät tavallisesti 20 minuutin välein keskustan Centro Alameda – ja María Zambrano -rautatieasemalta.


Kohteen Málaga viisumivaatimukset

Espanja on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Passia Málagaan matkustava suomalainen ei siksi välttämättä tarvitse mukaansa, mutta jos jätät passin kotiin, mukana on oltava jokin toinen virallinen henkilöllisyystodistus, esimerkiksi virallinen henkilökortti. Ajokortti ei sovi matkustusasiakirjaksi. Matkustajan on pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä pyynnöstä sekä lentokentillä että määränpäässä Málagassa. Passi tai henkilökortti kannattaa skannata ja lähettää omaan sähköpostiin siltä varalta, että asiakirja katoaa matkan aikana. Ajankohtaisia Espanjaan liittyviä matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Suomen Madridin-suurlähetystön yhteystiedot sekä Espanjassa olevien Suomen konsulaattien tiedot löytyy suurlähetystön kotisivuilta osoitteesta http://www.finlandia.es.


Aloita matkan suunnittelu - Málaga


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Málaga

Seuraa lentotarjouksia ja vertaa hintoja. Suosi etenkin arkilentoja.

Historiallinen keskusta ja Málagan katedraali ovat pakollisia kohteita. Rentoudu Malaguetan rannalla ja vieraile Muelle Unon satama-alueella. Muista myös Picasso-museo.

Ota mukaan hyvät kävelykengät ja tehokas aurinkorasva. Kaiken tarpeellisen saat myös Málagasta.

Málaga on melko turvallinen eurooppalainen suurkaupunki, mutta pidä silmät auki taskuvarkaiden varalta. Ota matkallesi mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti hätätilanteiden varalta ja täydennä sen tarjoamaa suojaa yksityisellä matkavakuutuksella.

Kraanavesi on juomakelpoista, mutta bakteerikannan muutoksen vuoksi matkailijat suosivat usein pullovettä.

Parin euron tippi kuuluu isompien aterioiden yhteydessä hyviin tapoihin.

Málagan hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomen.

Espanjan aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Helsingin ja Málagan välimatka on noin 4000 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Málaga. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Málaga tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Málaga, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Málaga. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.