Halvat lennot Málaga

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Málaga

Yhteenveto Málaga lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

38 €

Halvin meno-paluulennon hinta

104 €

Nopein lentoaika

10t 15m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Málaga kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 38 € (Tampere-Pirkkala - Málagan lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Málaga kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 104 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Málagan lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Málaga kohteesta Suomi kestää 10t 15m (Tampere-Pirkkala - Málagan lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Málaga mukaan lukien Ryanair ja Norwegian.

Halvimmat lennot kaupungin Málaga lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Málaga lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Málaga

HALVIN REITTI Helsinki - Málaga

Helsinki (HEL) - Málaga (AGP)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Málaga kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Málagan lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 249 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MÁLAGAelokuu28% halvempielokuu aikana Helsinki - Málaga lennot maksavat keskimäärin vain 178 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MÁLAGA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu29% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Málaga lentojen keskimääräinen hinta on 322 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MÁLAGA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu225% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Málaga kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Málaga?

Málagan aurinko kutsuu matkailijoita ympäri vuoden. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Málagaan, takuuvarmaa auringonpaistetta on tiedossa kesäkuusta syyskuulle, jolloin lämpötilat nousevat jopa 40 asteeseen. Parhaimmillaan kaupunki on loppukeväällä tai alkusyksyllä, sillä Málagan sää on esimerkiksi toukokuussa ja syyskuussa lämmin, mutta ei paahtavan helteinen.

Matkailusesonki on Málagassa vilkkaimmillaan heinä- ja elokuussa, jolloin hotellien ja muiden palvelujen hinnat nousevat. Pelkät lennot voit napata kesällekin edullisesti. Kysymykseen, milloin kannattaa ostaa lentoliput Málagaan, ei ole selkeää vastausta. Yleensä halvat lennot Málagaan saa vähintään pari kuukautta ennen matkaa tai edullisia lentotarjouksia seuraamalla.

Lentolippujen hinnat Málagaan ovat melko tasaiset ympäri vuoden, sillä auringonpaiste ja kaupunkikulttuuri kutsuvat reissaajia talvisinkin. Halvat lennot Málagaan ja majoitus kohtuuhintaan on kuitenkin mahdollista saada etenkin arkipäiville suosituimpien matkustuskuukausien ulkopuolella, esimerkiksi marraskuussa.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Málaga paikasta Valencia ovat löytäneet lentoja 93 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Málaga. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Málaga alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

elokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Málaga kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 178 €. Jos et voi matkustaa elokuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Málaga kohteesta Suomi tammikuu ajanjaksolle. tammikuu aikana lennot kaupunkiin Málaga ovat vielä keskimäärin 213 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin elokuu.

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Málaga kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Málaga hintaan, joka on noin 249 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Málaga jopa niin halpaan hintaan kuin 104 €.

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Málaga kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 233 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä perjantai, voit odottaa näkeväsi 273 € lentohinnan reitille Suomi - Málaga.

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Málaga on iltapäivällä. Lennot reitille Suomi - Málaga voi maksaa jopa niin vähän kuin 241 €. Ajankohtana aamulla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Málaga, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 259 € lippua kohden.

Grenada Federico Garcia Lorca lentokenttä, Jerez de la Frontera La Parra lentokenttä tai Sevillan lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Málaga.

Keskimääräinen hinta on 151 € henkilöä kohti ja Grenada Federico Garcia Lorca lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Málaga. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.momondosta löytyneet halvat lennot: Málaga

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Málaga
Useita lentoyhtiöitä
5. syyskuuta
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 35m
1 välilasku
AGP06:20Málagan lentoasema
19. syyskuuta
AGP07:20Málagan lentoasema
10t 00m
1 välilasku
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
TMP08:05Tampere-Pirkkala
10t 15m
1 välilasku
AGP18:20Málagan lentoasema
17. kesäkuuta
AGP19:25Málagan lentoasema
18t 10m
1 välilasku
TMP13:35Tampere-Pirkkala
Useita lentoyhtiöitä
25. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 45m
1 välilasku
AGP07:10Málagan lentoasema
2. heinäkuuta
AGP16:40Málagan lentoasema
13t 25m
1 välilasku
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 25m
1 välilasku
AGP16:50Málagan lentoasema
18. kesäkuuta
AGP02:40Málagan lentoasema
13t 00m
1 välilasku
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
TMP08:05Tampere-Pirkkala
25t 15m
2 välilaskua
AGP09:20Málagan lentoasema
17. kesäkuuta
AGP19:25Málagan lentoasema
18t 10m
1 välilasku
TMP13:35Tampere-Pirkkala
Ryanair
11. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 45m
1 välilasku
AGP20:10Málagan lentoasema
18. kesäkuuta
AGP02:40Málagan lentoasema
13t 00m
1 välilasku
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Málaga

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Málaga, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
11. kesäkuuta
TMP15:00Tampere-Pirkkala
29t 10m
1 välilasku
AGP20:10Málagan lentoasema
Ryanair
2. kesäkuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 30m
2 välilaskua
AGP18:00Málagan lentoasema
Ryanair
11. kesäkuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 45m
1 välilasku
AGP20:10Málagan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Málaga?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Málaga

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Málaga?

Kohteeseen Málaga kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Norwegian, Finnair, Ryanair ja Scandinavian Airlines. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Málaga rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Smartwings lennot kohteeseen Málaga

Smartwings liikennöi noin 5 lentoa kohteeseen Málaga normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Praha Václav Havel parhaan meno-paluumatkan Smartwings tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 163 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Málaga). Käyttäjät ovat arvioineet Smartwings 9,1/10 2 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Norwegian Air International lennot kohteeseen Málaga

Norwegian Air International lennot kohteeseen Málaga voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 189 € (meno-paluu, Oulun lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 1 lennon, joita Norwegian Air International liikennöi kohteeseen Málaga normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Norwegian Air International lento kohteeseen Málaga lähtee kohteesta Kööpenhamina. momondon käyttäjät ovat arvioineet Norwegian Air International 8,8/10 pisteen arvoiseksi 21 arvostelujen perusteella.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Málaga

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Málaga
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 165 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja

   Málaga ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Málaga lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Kaikkia Costa del Solin kohteisiin, kuten Fuengirolaan, Torremolinosiin, Benalmádenaan ja Marbellaan, suuntaavia matkustajia palvelee Málaga-Costa del Solin lentoasema, Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol. Tälle kentälle päättyy myös Helsingistä alkanut matka Málagaan. Churrianan kaupunginosassa sijaitseva lentokenttä on Espanjan neljänneksi liikennöidyin, ja sen kautta reissaa vuosittain lähes 17 miljoonaa lentomatkustajaa. Málagan keskustaan lentokentältä pääsee nopeimmin ja edullisimmin 20 minuutin välein liikennöivällä Cercanías-paikallisjunalla ja puolen tunnin välein kentältä lähtevällä Express Aeropuerto -bussilla. Kummatkin ovat halpoja tapoja matkustaa. Myöhään yöllä saapuville matkustajille ainoa vaihtoehto keskustaan on taksikyyti tai vuokra-auto. Vuokra-autoyrityksiä kentällä on tarjolla lukuisia.


   Málaga: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Málaga
   Helsinki - Málaga reitin lennot
   Lyhyin lentoaika4t 35m
   Halvin hinta104 €
   Tampere - Málaga reitin lennot
   Lyhyin lentoaika4t 50m
   Halvin hinta109 €
   Oulu - Málaga reitin lennot
   Lyhyin lentoaika7t 05m
   Halvin hinta286 €
   Turku - Málaga reitin lennot
   Lyhyin lentoaika28t 10m
   Halvin hinta475 €
   Kuopio - Málaga reitin lennot
   Lyhyin lentoaika24t 50m
   Halvin hinta296 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Málaga

   Málagan keskustan tuntumassa on helppo liikkua kävellen, mutta muihin kaupunginosiin tutustuessa avuksi kannattaa ottaa bussi tai metro. EMT-bussiyhtiön (Empresa Malagueña de Transportes) verkosto kattaa käytännössä koko kaupungin, ja bussilipun hinta on normaalisti alle 1,50 euroa. Vain lentokenttäbussi on kalliimpi. Kaupungin metroverkostoa rakennetaan yhä, mutta osa metropysäkeistä ja kaikkiaan kaksi linjaa (L1 ja L2) on jo avattu. Metrolla pääsee kätevästi esimerkiksi Huelinin ranta-alueen suuntaan, ja metrolipun hinta on samaa luokkaa kuin bussilipunkin. Kaupungissa on myös useita pyörävuokraamoja, mikäli haluat huristella rantamaisemissa mieluiten pyörän selässä.

   Lentokentän suuntaan ja muihin rannikon kaupunkeihin, Torremolinosiin, Benalmádenaan ja Fuengirolaan, on helppo matkata Cercanías-paikallisjunalla. Junat lähtevät tavallisesti 20 minuutin välein keskustan Centro Alameda – ja María Zambrano -rautatieasemalta.


   Kohteen Málaga viisumivaatimukset

   Espanja on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Passia Málagaan matkustava suomalainen ei siksi välttämättä tarvitse mukaansa, mutta jos jätät passin kotiin, mukana on oltava jokin toinen virallinen henkilöllisyystodistus, esimerkiksi virallinen henkilökortti. Ajokortti ei sovi matkustusasiakirjaksi. Matkustajan on pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä pyynnöstä sekä lentokentillä että määränpäässä Málagassa. Passi tai henkilökortti kannattaa skannata ja lähettää omaan sähköpostiin siltä varalta, että asiakirja katoaa matkan aikana. Ajankohtaisia Espanjaan liittyviä matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Suomen Madridin-suurlähetystön yhteystiedot sekä Espanjassa olevien Suomen konsulaattien tiedot löytyy suurlähetystön kotisivuilta osoitteesta http://www.finlandia.es.


   Aloita matkan suunnittelu - Málaga


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Málaga

   Seuraa lentotarjouksia ja vertaa hintoja. Suosi etenkin arkilentoja.

   Historiallinen keskusta ja Málagan katedraali ovat pakollisia kohteita. Rentoudu Malaguetan rannalla ja vieraile Muelle Unon satama-alueella. Muista myös Picasso-museo.

   Ota mukaan hyvät kävelykengät ja tehokas aurinkorasva. Kaiken tarpeellisen saat myös Málagasta.

   Málaga on melko turvallinen eurooppalainen suurkaupunki, mutta pidä silmät auki taskuvarkaiden varalta. Ota matkallesi mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti hätätilanteiden varalta ja täydennä sen tarjoamaa suojaa yksityisellä matkavakuutuksella.

   Kraanavesi on juomakelpoista, mutta bakteerikannan muutoksen vuoksi matkailijat suosivat usein pullovettä.

   Parin euron tippi kuuluu isompien aterioiden yhteydessä hyviin tapoihin.

   Málagan hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomen.

   Espanjan aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

   Helsingin ja Málagan välimatka on noin 4000 kilometriä.


   Miksi käyttää momondo?

   momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Málaga. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

   Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Málaga tällä käytännöllä.

   Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Málaga, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

   Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Málaga. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.