Halvat lennot Málagaan

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Málaga (AGP)
pe 18.6.
pe 25.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Málaga lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Málaga lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Málaga

HALVIN REITTI Helsinki - Málaga

Helsinki (HEL) - Málaga (AGP)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Málaga kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Málaga, jolloin hinta on keskimääräinen 219 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MÁLAGAelokuu28% halvempielokuu aikana Helsinki - Málaga lennot maksavat keskimäärin vain 157 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MÁLAGA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu29% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Málaga lentojen keskimääräinen hinta on 284 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MÁLAGA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu225% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Málaga kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Málagaan?

Málagan aurinko kutsuu matkailijoita ympäri vuoden. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Málagaan, takuuvarmaa auringonpaistetta on tiedossa kesäkuusta syyskuulle, jolloin lämpötilat nousevat jopa 40 asteeseen. Parhaimmillaan kaupunki on loppukeväällä tai alkusyksyllä, sillä Málagan sää on esimerkiksi toukokuussa ja syyskuussa lämmin, mutta ei paahtavan helteinen.

Matkailusesonki on Málagassa vilkkaimmillaan heinä- ja elokuussa, jolloin hotellien ja muiden palvelujen hinnat nousevat. Pelkät lennot voit napata kesällekin edullisesti. Kysymykseen, milloin kannattaa ostaa lentoliput Málagaan, ei ole selkeää vastausta. Yleensä halvat lennot Málagaan saa vähintään pari kuukautta ennen matkaa tai edullisia lentotarjouksia seuraamalla.

Lentolippujen hinnat Málagaan ovat melko tasaiset ympäri vuoden, sillä auringonpaiste ja kaupunkikulttuuri kutsuvat reissaajia talvisinkin. Halvat lennot Málagaan ja majoitus kohtuuhintaan on kuitenkin mahdollista saada etenkin arkipäiville suosituimpien matkustuskuukausien ulkopuolella, esimerkiksi marraskuussa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Málaga?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Málaga paikasta Lissabon ovat löytäneet lentoja 96 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Málaga. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Málaga alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Málaga?

elokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Málaga kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 157 €. Jos et voi matkustaa elokuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Málaga kohteesta Suomi tammikuu ajanjaksolle. tammikuu aikana lennot kaupunkiin Málaga ovat vielä keskimäärin 188 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin elokuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Málaga?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Málaga kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Málaga hintaan, joka on noin 219 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Málaga jopa niin halpaan hintaan kuin 99 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Málaga?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Málaga kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 196 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä perjantai, voit odottaa näkeväsi 225 € lentohinnan reitille Suomi - Málaga.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Málaga?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Málaga on aamulla. Lennot reitille Suomi - Málaga voi maksaa jopa niin vähän kuin 222 €. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Málaga, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 240 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Málaga lähettyviltä muita lentokenttiä?

Grenada Federico Garcia Lorca lentokenttä, Jerez de la Frontera La Parra lentokenttä tai Sevilla lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Málaga.

Voiko kaupunkiin Málaga lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 164 € henkilöä kohti ja Sevilla lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Málaga. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Málaga

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Málaga
Norwegian
21. elokuuta
HEL18:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
AGP22:55Málaga
29. elokuuta
AGP19:35Málaga
4t 35m
HEL00:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
28. kesäkuuta
HEL08:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
AGP13:00Málaga
12. heinäkuuta
AGP02:00Málaga
4t 35m
HEL06:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
30. kesäkuuta
HEL18:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
AGP22:55Málaga
4. heinäkuuta
AGP11:40Málaga
4t 35m
HEL16:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
30. elokuuta
HEL16:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
AGP20:50Málaga
4. syyskuuta
AGP11:55Málaga
4t 35m
HEL16:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
28. kesäkuuta
HEL08:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
AGP13:00Málaga
4. heinäkuuta
AGP11:40Málaga
4t 35m
HEL16:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
4. syyskuuta
HEL18:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
AGP22:55Málaga
11. syyskuuta
AGP11:55Málaga
4t 35m
HEL16:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Málaga

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Málaga, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Norwegian
Norwegian
31. heinäkuuta
HEL18:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
AGP22:55Málaga
Norwegian
2. elokuuta
HEL08:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
AGP13:00Málaga
Norwegian
9. elokuuta
HEL08:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
AGP13:00Málaga

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Málagaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Málaga

Edulliset suorat lennot Málagaan tarjoavat Finnair ja Norwegian sekä marraskuun 2017 alusta alkaen myös Scandinavian Airlines (SAS). Lennot Málagaan lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jossa lähtevät lennot voivat startata terminaalista 1 tai 2, lentoyhtiöstä riippuen. Yhden vaihtokentän kautta espanjalaiskaupunkiin suomalaisia lennättävät halvalla myös esimerkiksi airberlin ja Lufthansa. Lentoaika on suorilla lennoilla tavallisesti noin neljä ja puoli tuntia, enimmillään lento Málagaan kestää viisi tuntia. Suomalaislentoyhtiö Finnair lentää kaupunkiin jopa kahdesti päivässä. Kun hankit lentoliput Málagaan, ota huomioon, että Finnairin Economy-luokan Light-lipuissa ruumaan menevä matkatavara ei kuulu lennon hintaan, muissa lipputyypeissä kyllä. Norjalaisen low cost -lentoyhtiö Norwegianin normaalien lentolippujen hintaan kuuluu ainoastaan käsimatkatavara, samoin kuin Ruotsin, Norjan ja Tanskan kansallisen lentoyhtiön SAS:n Go Light -luokan lippuihin. Vertaa hintoja ja niihin sisältyviä palveluita tarkkaan.


Miten pääsen lentokentältä Málagan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Málaga lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Kaikkia Costa del Solin kohteisiin, kuten Fuengirolaan, Torremolinosiin, Benalmádenaan ja Marbellaan, suuntaavia matkustajia palvelee Málaga-Costa del Solin lentoasema, Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol. Tälle kentälle päättyy myös Helsingistä alkanut matka Málagaan. Churrianan kaupunginosassa sijaitseva lentokenttä on Espanjan neljänneksi liikennöidyin, ja sen kautta reissaa vuosittain lähes 17 miljoonaa lentomatkustajaa. Málagan keskustaan lentokentältä pääsee nopeimmin ja edullisimmin 20 minuutin välein liikennöivällä Cercanías-paikallisjunalla ja puolen tunnin välein kentältä lähtevällä Express Aeropuerto -bussilla. Kummatkin ovat halpoja tapoja matkustaa. Myöhään yöllä saapuville matkustajille ainoa vaihtoehto keskustaan on taksikyyti tai vuokra-auto. Vuokra-autoyrityksiä kentällä on tarjolla lukuisia.


Suositut lentoreitit Málagaan

Etsityimmät lennot Málagaan sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Málaga reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 35m
Halvin hinta
112 €
Oulu - Málaga reitin lennot
Lyhyin lentoaika
7t 15m
Halvin hinta
223 €
Tampere - Málaga reitin lennot
Lyhyin lentoaika
14t 50m
Halvin hinta
239 €
Turku - Málaga reitin lennot
Lyhyin lentoaika
11t 05m
Halvin hinta
302 €
Kuopio - Málaga reitin lennot
Lyhyin lentoaika
48t 45m
Halvin hinta
331 €
Näytä lisää

Liikkuminen Málagassa?

Málagan keskustan tuntumassa on helppo liikkua kävellen, mutta muihin kaupunginosiin tutustuessa avuksi kannattaa ottaa bussi tai metro. EMT-bussiyhtiön (Empresa Malagueña de Transportes) verkosto kattaa käytännössä koko kaupungin, ja bussilipun hinta on normaalisti alle 1,50 euroa. Vain lentokenttäbussi on kalliimpi. Kaupungin metroverkostoa rakennetaan yhä, mutta osa metropysäkeistä ja kaikkiaan kaksi linjaa (L1 ja L2) on jo avattu. Metrolla pääsee kätevästi esimerkiksi Huelinin ranta-alueen suuntaan, ja metrolipun hinta on samaa luokkaa kuin bussilipunkin. Kaupungissa on myös useita pyörävuokraamoja, mikäli haluat huristella rantamaisemissa mieluiten pyörän selässä.

Lentokentän suuntaan ja muihin rannikon kaupunkeihin, Torremolinosiin, Benalmádenaan ja Fuengirolaan, on helppo matkata Cercanías-paikallisjunalla. Junat lähtevät tavallisesti 20 minuutin välein keskustan Centro Alameda – ja María Zambrano -rautatieasemalta.


Tarvitaanko Málagaan passi?

Espanja on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Passia Málagaan matkustava suomalainen ei siksi välttämättä tarvitse mukaansa, mutta jos jätät passin kotiin, mukana on oltava jokin toinen virallinen henkilöllisyystodistus, esimerkiksi virallinen henkilökortti. Ajokortti ei sovi matkustusasiakirjaksi. Matkustajan on pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä pyynnöstä sekä lentokentillä että määränpäässä Málagassa. Passi tai henkilökortti kannattaa skannata ja lähettää omaan sähköpostiin siltä varalta, että asiakirja katoaa matkan aikana. Ajankohtaisia Espanjaan liittyviä matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Suomen Madridin-suurlähetystön yhteystiedot sekä Espanjassa olevien Suomen konsulaattien tiedot löytyy suurlähetystön kotisivuilta osoitteesta http://www.finlandia.es.


Vinkkejä Málagaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Málagaan?

Seuraa lentotarjouksia ja vertaa hintoja. Suosi etenkin arkilentoja.

Kiinnostavatko Málagan nähtävyydet?

Historiallinen keskusta ja Málagan katedraali ovat pakollisia kohteita. Rentoudu Malaguetan rannalla ja vieraile Muelle Unon satama-alueella. Muista myös Picasso-museo.

Mitä mukaan matkalle Málagaan?

Ota mukaan hyvät kävelykengät ja tehokas aurinkorasva. Kaiken tarpeellisen saat myös Málagasta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Málagassa

Mobiilidatan käyttö helpottuu EU-alueen roaming-maksujen poistumisen myötä. Espanjalaisoperaattorit myyvät lisäksi prepaid-paketteja matkailijoidenkin käyttöön.

Onko Málagassa turvallista?

Málaga on melko turvallinen eurooppalainen suurkaupunki, mutta pidä silmät auki taskuvarkaiden varalta. Ota matkallesi mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti hätätilanteiden varalta ja täydennä sen tarjoamaa suojaa yksityisellä matkavakuutuksella.

Voiko Málagassa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista, mutta bakteerikannan muutoksen vuoksi matkailijat suosivat usein pullovettä.

Tippi- ja juomarahakäytännöt Málagassa?

Parin euron tippi kuuluu isompien aterioiden yhteydessä hyviin tapoihin.

Millainen on Málagan hintataso?

Málagan hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomen.

Mikä on aikaero Suomi-Espanja?

Espanjan aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Málaga?

Helsingin ja Málagan välimatka on noin 4000 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka