Halvat lennot Málagaan

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Málaga (AGP)
su 11.4.
su 18.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Málaga lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Málaga lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Málaga

HALVIN REITTI Helsinki - Málaga

Helsinki (HEL) - Málaga (AGP)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Málaga kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Málaga, jolloin hinta on keskimääräinen 223 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MÁLAGAelokuu28% halvempielokuu aikana Helsinki - Málaga lennot maksavat keskimäärin vain 160 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MÁLAGA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu29% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Málaga lentojen keskimääräinen hinta on 288 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MÁLAGA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu225% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Málaga kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Málagaan?

Málagan aurinko kutsuu matkailijoita ympäri vuoden. Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Málagaan, takuuvarmaa auringonpaistetta on tiedossa kesäkuusta syyskuulle, jolloin lämpötilat nousevat jopa 40 asteeseen. Parhaimmillaan kaupunki on loppukeväällä tai alkusyksyllä, sillä Málagan sää on esimerkiksi toukokuussa ja syyskuussa lämmin, mutta ei paahtavan helteinen.

Matkailusesonki on Málagassa vilkkaimmillaan heinä- ja elokuussa, jolloin hotellien ja muiden palvelujen hinnat nousevat. Pelkät lennot voit napata kesällekin edullisesti. Kysymykseen, milloin kannattaa ostaa lentoliput Málagaan, ei ole selkeää vastausta. Yleensä halvat lennot Málagaan saa vähintään pari kuukautta ennen matkaa tai edullisia lentotarjouksia seuraamalla.

Lentolippujen hinnat Málagaan ovat melko tasaiset ympäri vuoden, sillä auringonpaiste ja kaupunkikulttuuri kutsuvat reissaajia talvisinkin. Halvat lennot Málagaan ja majoitus kohtuuhintaan on kuitenkin mahdollista saada etenkin arkipäiville suosituimpien matkustuskuukausien ulkopuolella, esimerkiksi marraskuussa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Málaga?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Málaga paikasta Lissabon ovat löytäneet lentoja 96 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Málaga. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Málaga alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Málaga?

elokuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Málaga kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 160 €. tammikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Málaga, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 191 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Málaga?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Málaga noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 223 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 73 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Málaga?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää kaupunkiin Málaga. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 199 €. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 228 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Málaga?

Aamulla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Málaga lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 226 €. aamulla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Málaga, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Málaga, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 244 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Málaga lähettyviltä muita lentokenttiä?

Grenada Federico Garcia Lorca lentokenttä, Jerez de la Frontera La Parra lentokenttä tai Sevilla lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Málaga.

Voiko kaupunkiin Málaga lentää jotenkin halvemmalla?

Keskimääräinen hinta on 166 € henkilöä kohti ja Sevilla lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Málaga. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Málaga

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Málaga
Norwegian
7. syyskuuta
16:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
20:50Málaga
13. syyskuuta
20:35Málaga
4t 35m
01:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
7. syyskuuta
16:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
20:50Málaga
13. syyskuuta
20:35Málaga
4t 35m
01:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
6. lokakuuta
16:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
20:50Málaga
11. lokakuuta
20:35Málaga
4t 35m
01:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. lokakuuta
08:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 30m
1 välilasku
16:20Málaga
12. lokakuuta
20:35Málaga
4t 35m
01:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
31. toukokuuta
07:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 15m
1 välilasku
16:20Málaga
31. toukokuuta
19:55Málaga
4t 35m
00:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
6. lokakuuta
06:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 20m
1 välilasku
16:20Málaga
11. lokakuuta
20:35Málaga
4t 35m
01:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Málaga

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Málaga, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä SAS
Norwegian
22. kesäkuuta
15:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
20:10Málaga
Finnair
2. toukokuuta
04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 45m
08:45Málaga
SAS
4. toukokuuta
07:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 15m
1 välilasku
16:20Málaga

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Málagaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Málaga

Edulliset suorat lennot Málagaan tarjoavat Finnair ja Norwegian sekä marraskuun 2017 alusta alkaen myös Scandinavian Airlines (SAS). Lennot Málagaan lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta, jossa lähtevät lennot voivat startata terminaalista 1 tai 2, lentoyhtiöstä riippuen. Yhden vaihtokentän kautta espanjalaiskaupunkiin suomalaisia lennättävät halvalla myös esimerkiksi airberlin ja Lufthansa. Lentoaika on suorilla lennoilla tavallisesti noin neljä ja puoli tuntia, enimmillään lento Málagaan kestää viisi tuntia. Suomalaislentoyhtiö Finnair lentää kaupunkiin jopa kahdesti päivässä. Kun hankit lentoliput Málagaan, ota huomioon, että Finnairin Economy-luokan Light-lipuissa ruumaan menevä matkatavara ei kuulu lennon hintaan, muissa lipputyypeissä kyllä. Norjalaisen low cost -lentoyhtiö Norwegianin normaalien lentolippujen hintaan kuuluu ainoastaan käsimatkatavara, samoin kuin Ruotsin, Norjan ja Tanskan kansallisen lentoyhtiön SAS:n Go Light -luokan lippuihin. Vertaa hintoja ja niihin sisältyviä palveluita tarkkaan.


Miten pääsen lentokentältä Málagan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Málaga lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Kaikkia Costa del Solin kohteisiin, kuten Fuengirolaan, Torremolinosiin, Benalmádenaan ja Marbellaan, suuntaavia matkustajia palvelee Málaga-Costa del Solin lentoasema, Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol. Tälle kentälle päättyy myös Helsingistä alkanut matka Málagaan. Churrianan kaupunginosassa sijaitseva lentokenttä on Espanjan neljänneksi liikennöidyin, ja sen kautta reissaa vuosittain lähes 17 miljoonaa lentomatkustajaa. Málagan keskustaan lentokentältä pääsee nopeimmin ja edullisimmin 20 minuutin välein liikennöivällä Cercanías-paikallisjunalla ja puolen tunnin välein kentältä lähtevällä Express Aeropuerto -bussilla. Kummatkin ovat halpoja tapoja matkustaa. Myöhään yöllä saapuville matkustajille ainoa vaihtoehto keskustaan on taksikyyti tai vuokra-auto. Vuokra-autoyrityksiä kentällä on tarjolla lukuisia.


Suositut lentoreitit Málagaan

Etsityimmät lennot Málagaan sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Málaga reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 35m
Halvin hinta
73 €
Kuopio - Málaga reitin lennot
Lyhyin lentoaika
11t 45m
Halvin hinta
276 €
Turku - Málaga reitin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 35m
Halvin hinta
430 €
Tampere - Málaga reitin lennot
Lyhyin lentoaika
30t 55m
Halvin hinta
445 €
Oulu - Málaga reitin lennot
Lyhyin lentoaika
43t 45m
Halvin hinta
522 €
Näytä lisää

Liikkuminen Málagassa?

Málagan keskustan tuntumassa on helppo liikkua kävellen, mutta muihin kaupunginosiin tutustuessa avuksi kannattaa ottaa bussi tai metro. EMT-bussiyhtiön (Empresa Malagueña de Transportes) verkosto kattaa käytännössä koko kaupungin, ja bussilipun hinta on normaalisti alle 1,50 euroa. Vain lentokenttäbussi on kalliimpi. Kaupungin metroverkostoa rakennetaan yhä, mutta osa metropysäkeistä ja kaikkiaan kaksi linjaa (L1 ja L2) on jo avattu. Metrolla pääsee kätevästi esimerkiksi Huelinin ranta-alueen suuntaan, ja metrolipun hinta on samaa luokkaa kuin bussilipunkin. Kaupungissa on myös useita pyörävuokraamoja, mikäli haluat huristella rantamaisemissa mieluiten pyörän selässä.

Lentokentän suuntaan ja muihin rannikon kaupunkeihin, Torremolinosiin, Benalmádenaan ja Fuengirolaan, on helppo matkata Cercanías-paikallisjunalla. Junat lähtevät tavallisesti 20 minuutin välein keskustan Centro Alameda – ja María Zambrano -rautatieasemalta.


Tarvitaanko Málagaan passi?

Espanja on Suomen tavoin EU-valtio ja kuuluu myös Schengen-sopimusalueeseen. Passia Málagaan matkustava suomalainen ei siksi välttämättä tarvitse mukaansa, mutta jos jätät passin kotiin, mukana on oltava jokin toinen virallinen henkilöllisyystodistus, esimerkiksi virallinen henkilökortti. Ajokortti ei sovi matkustusasiakirjaksi. Matkustajan on pystyttävä todistamaan henkilöllisyytensä pyynnöstä sekä lentokentillä että määränpäässä Málagassa. Passi tai henkilökortti kannattaa skannata ja lähettää omaan sähköpostiin siltä varalta, että asiakirja katoaa matkan aikana. Ajankohtaisia Espanjaan liittyviä matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Suomen Madridin-suurlähetystön yhteystiedot sekä Espanjassa olevien Suomen konsulaattien tiedot löytyy suurlähetystön kotisivuilta osoitteesta http://www.finlandia.es.


Vinkkejä Málagaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Málagaan?

Seuraa lentotarjouksia ja vertaa hintoja. Suosi etenkin arkilentoja.

Kiinnostavatko Málagan nähtävyydet?

Historiallinen keskusta ja Málagan katedraali ovat pakollisia kohteita. Rentoudu Malaguetan rannalla ja vieraile Muelle Unon satama-alueella. Muista myös Picasso-museo.

Mitä mukaan matkalle Málagaan?

Ota mukaan hyvät kävelykengät ja tehokas aurinkorasva. Kaiken tarpeellisen saat myös Málagasta.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Málagassa

Mobiilidatan käyttö helpottuu EU-alueen roaming-maksujen poistumisen myötä. Espanjalaisoperaattorit myyvät lisäksi prepaid-paketteja matkailijoidenkin käyttöön.

Onko Málagassa turvallista?

Málaga on melko turvallinen eurooppalainen suurkaupunki, mutta pidä silmät auki taskuvarkaiden varalta. Ota matkallesi mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti hätätilanteiden varalta ja täydennä sen tarjoamaa suojaa yksityisellä matkavakuutuksella.

Voiko Málagassa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista, mutta bakteerikannan muutoksen vuoksi matkailijat suosivat usein pullovettä.

Tippi- ja juomarahakäytännöt Málagassa?

Parin euron tippi kuuluu isompien aterioiden yhteydessä hyviin tapoihin.

Millainen on Málagan hintataso?

Málagan hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomen.

Mikä on aikaero Suomi-Espanja?

Espanjan aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Málaga?

Helsingin ja Málagan välimatka on noin 4000 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka