Halvat lennot Milano

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Milano (MXP)
pe 18.6.
pe 25.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Milano lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Milano lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Milano Malpensan kansainvälinen lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Milano

Helsinki (HEL) - Milano Linaten lentoasema lentokenttä (LIN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Milano kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Milano Linaten lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 181 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MILANOelokuu14% halvempielokuu aikana Helsinki - Milano lennot maksavat keskimäärin vain 161 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MILANO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu24% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Milano lentojen keskimääräinen hinta on 232 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MILANO KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu524% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Milano kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Milano?

Muodin mekkana tunnettu Milano kutsuu suomalaisia kaupunkilomille kaikkina vuodenaikoina. Jos pohdit, milloin on paras aika matkustaa Milanoon, mieti kumpi on tärkeämpää: budjetti vai hyvä sää. Loppukevät ja kesä ovat Milanon suosituinta matkailukautta, eivätkä erityisen halvat lennot Milanoon ole yleensä kaupan toukokuusta heinäkuuhun. Lentotarjouksien kautta pelkät lennot voi tosin saada edullisesti lähestulkoon mihin ajankohtaan tahansa, mutta hotellit ja muut palvelut, esimerkiksi auton vuokraus, nostavat helposti kesälomamatkan hintaa.

Halvat lennot Milanoon lennetään ennen kaikkea syyskuussa ja marraskuussa, ja myös muille talven kuukausille – suosittua joulukuuta lukuun ottamatta – voi saada lennot ja majoituksen halvalla. Lentolippujen hinnat vaihtelevat melko paljon sesonkien mukaan, joten lentojen hintoja kannattaa malttaa verrata.

Lentolippujen hinnat ovat keskimäärin halvimmat, jos varaat lennot 56 päivää ennen matkaa. Kalleimmillaan lentoliput ovat tyypillisesti lennon lähtöpäivänä.

Kun etsit halpoja lentoja, edullisin päivä lentää on tiistai ja kallein on lauantai. Illalla lähtevät lennot (auringonlaskusta auringonnousuun) ovat yleensä halvempia kuin aamulennot.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Milano?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Milano on 23 € per henkilö kaupungista Tukholma, mikä on 86 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Milano. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Milano omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Milano?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Milano kohteeseen Suomi on elokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 161 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et pysty lentämään kohteeseen Milano elokuu aikana, on marraskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Milano reitillä marraskuu aikana maksavat keskimäärin 170 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Milano?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Milano kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Milano hintaan, joka on noin 187 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Milano kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 118 € momondossa.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Milano?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Milano on tiistai hintojen ollessa 178 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Milano on perjantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 208 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Milano?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Milano on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 161 €. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 221 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Löytyykö kaupungin Milano lähettyviltä muita lentokenttiä?

Milano kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Milano Malpensan kansainvälinen lentoasema lentokenttä (40 km kaupungin Milano keskustasta), Bergamo Orio al Serion lentoasema lentokenttä (46 km kaupungin Milano keskustasta) tai Parma lentokenttä (112 km kaupungin Milano keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Milano lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Milano on tyypillisesti Milano Linaten lentoasema lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 115 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Milano

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Milano
SAS
21. lokakuuta
HEL08:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 25m
1 välilasku
MXP16:15Milano Malpensan kansainvälinen lentoasema
28. lokakuuta
MXP07:20Milano Malpensan kansainvälinen lentoasema
4t 20m
1 välilasku
HEL11:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
3. heinäkuuta
HEL10:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 35m
1 välilasku
LIN19:40Milano Linaten lentoasema
6. heinäkuuta
LIN05:45Milano Linaten lentoasema
6t 15m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
HEL09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 45m
1 välilasku
LIN19:40Milano Linaten lentoasema
6. heinäkuuta
LIN05:45Milano Linaten lentoasema
6t 15m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
16. heinäkuuta
HEL13:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 10m
1 välilasku
MXP19:55Milano Malpensan kansainvälinen lentoasema
3. elokuuta
MXP02:00Milano Malpensan kansainvälinen lentoasema
10t 00m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
29. kesäkuuta
HEL16:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 25m
1 välilasku
BGY05:00Bergamo Orio al Serion lentoasema
4. heinäkuuta
BGY02:25Bergamo Orio al Serion lentoasema
6t 10m
1 välilasku
HEL08:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
11. heinäkuuta
HEL02:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 15m
1 välilasku
LIN16:00Milano Linaten lentoasema
15. heinäkuuta
LIN05:45Milano Linaten lentoasema
6t 15m
1 välilasku
HEL12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Milano

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Milano, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Norwegian
SAS
13. syyskuuta
HEL04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 05m
1 välilasku
LIN09:05Milano Linaten lentoasema
SAS
21. syyskuuta
HEL04:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 05m
1 välilasku
LIN09:05Milano Linaten lentoasema
SAS
13. syyskuuta
HEL02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 55m
1 välilasku
LIN09:05Milano Linaten lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Milano?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Milano

Suorat lennot Helsingistä Milanoon tarjoaa ainoastaan suomalainen lentoyhtiö Finnair. Muiden lentoyhtiöiden lennot sisältävät aina vaihdon jollakin muulla eurooppalaisella lentokentällä. Suorilla lennoilla lentoaika on noin kolme tuntia, vaihtokenttien kautta lentoaika on vähintään neljä ja puoli tuntia.

Vaihdollisia lentoja italialaiskaupunkiin tarjoavat lukuisat lentoyhtiöt, esimerkiksi Czech Airlines, Lufthansa, airberlin, airBaltic, SAS, Norwegian ja KLM. Milanon ystävillä riittää siis vaihtoehtoja, ja lentoja on tarjolla useita viikon jokaisena päivänä. Suomesta Milanoon lähtevät lennot starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lentoa valitessasi ota hinnan lisäksi huomioon myös se, mitä lippu pitää sisällään.

Vaikka halpalentoyhtiöiden lentotarjoukset ovat usein edullisimpia, muista että lentolippujen hinta ei yleensä sisällä ruumaan meneviä matkatavaroita eikä lennon aikana tarjottavia juomia tai ruokia. Tutustu lentolipun arvioituihin lisämaksuihin hakutulossivulla saadaksesi käsityksen siitä, paljonko lisäkuluja lentoosi voi mahdollisesti sisältyä.


Miten pääsen lentokentältä Milanon keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Milano lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Milanolla on harvinaisen hyvät lentoyhteydet, sillä kaupungissa ja sen ympäristössä toimii jopa neljä eri lentokenttää. Lennot Milanoon saapuvat yleisimmin Malpensan lentoasemalle, joka ottaakin vastaan esimerkiksi Finnairin suorat lennot Helsingistä.


Suositut lentoreitit Milano

Etsityimmät lennot Milano sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Milano reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 00m
Halvin hinta
145 €
Tampere - Bergamo reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 45m
Halvin hinta
278 €

Liikkuminen Milanossa?

Milanossa on helppo sukkuloida kaupungin laidalta toiselle esimerkiksi metrolla, busseilla ja raitiovaunuilla. Sama kertalippu (hinta noin 1,50 euroa) kelpaa kaikkiin kolmeen kulkuvälineeseen, ja noin 5 euron hintaan kulkuvälineisiin voi hankkia päivälipun, jolla joukkoliikennevälineitä saa käyttää rajattomasti. Viikkopassi julkisiin liikennevälineisiin maksaa noin 12 euroa. Yksittäinen lippu on voimassa 90 minuuttia. [Tarkistettu 14.6.2017]

Lippuja joukkoliikennevälineisiin myydään paitsi asemien lippuautomaateissa, myös esimerkiksi lehtikioskeissa. Myös BikeMi-kaupunkipyörät ovat matkailijoiden käytössä, mutta niiden käyttäjäksi on ensin rekisteröidyttävä.

Kulkuvälineistä kätevin on metro, jonka pysäkit on helppo tunnistaa M-kirjaimesta. Milanossa metrolinjoja on neljä, ja metrot kulkevat yleensä aamukuudesta yhteen asti yöllä. Bussireittejä kaupungissa on kaikkiaan 80. Suositeltava bussilinja on esimerkiksi kaupunkia kiertävä numero 94, jonka kyydistä on helppo hypätä ulos tutustumaan Milanon suosituimpiin nähtävyyksiin.


Tarvitaanko Milanoon passi?

Kaiken kaikkiaan Italiaan reissaaminen on suomalaiselle vaivatonta, sillä Italia on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Tästä huolimatta Milanoon lentävillä on aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja: joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Italiassa.

Passi tai henkilökortti kannattaa skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Italiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Italian-suurlähetystö sijaitsee Roomassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.it/. Milanossa sijaitsee Suomen kunniakonsulaatti, jonka tiedot löytyvät nekin suurlähetystön sivuilta.


Vinkkejä Milanoon matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Milanoon?

Halvat lennot Milanoon voi buukata seuraamalla lentotarjouksia ja välttelemällä Euroopan suosituimpia lomasesonkeja, etenkin kesää.

Kiinnostavatko Milanon nähtävyydet?

Aloita esimerkiksi Duomo di Milano -katedraalista, Santa Maria delle Grazie -kirkosta ja oopperatalo La Scalasta.

Mitä mukaan matkalle Milanoon?

Milano on ostoskaupunki, josta voi saada kaiken tarvittavan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Milanossa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Milanossa turvallista?

Milano on kohtuullisen turvallinen suurkaupunki. Taskuvarkaudet ovat yleisiä. Ota Eurooppalainen sairaanhoitokortti mukaan sairastapauksien varalta.

Voiko Milanossa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista, mutta matkailijat suosivat usein pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Milanossa?

Hyvästä palvelusta jätetään juomaraha.

Millainen on Milanon hintataso?

Italia on yleisesti ottaen Suomea edullisempi maa, mutta Milanossa tiettyjen matkailijoille suunnattujen palveluiden ja ravintoloiden hinnat ovat Helsingin hintatasoa hieman korkeammat.

Mikä on aikaero Suomi-Italia?

Aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Milano?

Teitä pitkin välimatka on noin 2500 kilometriä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka