Halvat lennot Milano

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Milano

Yhteenveto Milano lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

19 €

Halvin meno-paluulennon hinta

24 €

Nopein lentoaika

3t 00m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Milano kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 19 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bergamo Orio al Serion lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Milano kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 24 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bergamo Orio al Serion lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Milano kohteesta Suomi kestää 3t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bergamo Orio al Serion lentoasema).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Milano mukaan lukien Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Milano lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Milano lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Parma

HALVIN REITTI Helsinki - Milano

Helsinki (HEL) - Milano Linate lentokenttä (LIN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Milano kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Milano Linate, jolloin hinta on keskimääräinen 208 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MILANOelokuu14% halvempielokuu aikana Helsinki - Milano lennot maksavat keskimäärin vain 186 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MILANO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu24% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Milano lentojen keskimääräinen hinta on 266 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MILANO KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu524% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Milano kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Milano?

Muodin mekkana tunnettu Milano kutsuu suomalaisia kaupunkilomille kaikkina vuodenaikoina. Jos pohdit, milloin on paras aika matkustaa Milanoon, mieti kumpi on tärkeämpää: budjetti vai hyvä sää. Loppukevät ja kesä ovat Milanon suosituinta matkailukautta, eivätkä erityisen halvat lennot Milanoon ole yleensä kaupan toukokuusta heinäkuuhun. Lentotarjouksien kautta pelkät lennot voi tosin saada edullisesti lähestulkoon mihin ajankohtaan tahansa, mutta hotellit ja muut palvelut, esimerkiksi auton vuokraus, nostavat helposti kesälomamatkan hintaa.

Halvat lennot Milanoon lennetään ennen kaikkea syyskuussa ja marraskuussa, ja myös muille talven kuukausille – suosittua joulukuuta lukuun ottamatta – voi saada lennot ja majoituksen halvalla. Lentolippujen hinnat vaihtelevat melko paljon sesonkien mukaan, joten lentojen hintoja kannattaa malttaa verrata.

Lentolippujen hinnat ovat keskimäärin halvimmat, jos varaat lennot 56 päivää ennen matkaa. Kalleimmillaan lentoliput ovat tyypillisesti lennon lähtöpäivänä.

Kun etsit halpoja lentoja, edullisin päivä lentää on tiistai ja kallein on lauantai. Illalla lähtevät lennot (auringonlaskusta auringonnousuun) ovat yleensä halvempia kuin aamulennot.

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Milano on 12 € per henkilö kaupungista Napoli, mikä on 94 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Milano. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Milano omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Milano kohteeseen Suomi on elokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 186 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et pysty lentämään kohteeseen Milano elokuu aikana, on marraskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Milano reitillä marraskuu aikana maksavat keskimäärin 195 €.

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Milano kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Milano hintaan, joka on noin 215 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Milano kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 24 € momondossa.

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Milano on maanantai hintojen ollessa 106 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Milano on tiistai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 193 €.

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Milano on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 53 €. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 211 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Milano kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Milano Malpensa lentokenttä (40 km kaupungin Milano keskustasta), Bergamo Orio al Serion lentoasema lentokenttä (46 km kaupungin Milano keskustasta) tai Parma lentokenttä (112 km kaupungin Milano keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Halvin lentokenttä lähellä Milano on tyypillisesti Bergamo Orio al Serion lentoasema lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 79 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.

Kyllä, voit matkustaa naapurustoon Centro Direzionale di Milano lentämällä kaupungissa Milano sijaitsevalle Milano Linate kentälle (Centro Direzionale di Milano on 7,3 km päässä kentältä).

Milano Linate on lähinnä Milanon päärautatieasema sijaitseva kenttä kaupungissa Milano (etäisyys: 6,7 km).momondosta löytyneet halvat lennot: Milano

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Milano
Ryanair
30. toukokuuta
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
BGY21:45Bergamo Orio al Serion lentoasema
6. kesäkuuta
BGY14:20Bergamo Orio al Serion lentoasema
3t 00m
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
30. toukokuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 40m
1 välilasku
BGY17:15Bergamo Orio al Serion lentoasema
6. kesäkuuta
BGY14:20Bergamo Orio al Serion lentoasema
3t 00m
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
26. elokuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
BGY22:05Bergamo Orio al Serion lentoasema
2. syyskuuta
BGY14:40Bergamo Orio al Serion lentoasema
3t 00m
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
26. elokuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
BGY22:05Bergamo Orio al Serion lentoasema
2. syyskuuta
BGY14:40Bergamo Orio al Serion lentoasema
3t 00m
HEL17:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
30. toukokuuta
HEL04:30Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 25m
2 välilaskua
BGY21:55Bergamo Orio al Serion lentoasema
6. kesäkuuta
BGY14:20Bergamo Orio al Serion lentoasema
3t 00m
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
30. toukokuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 40m
1 välilasku
BGY17:15Bergamo Orio al Serion lentoasema
18. kesäkuuta
BGY12:40Bergamo Orio al Serion lentoasema
17t 25m
1 välilasku
HEL06:05Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Milano

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Milano, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
3. elokuuta
HEL15:00Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
BGY18:00Bergamo Orio al Serion lentoasema
Ryanair
25. heinäkuuta
HEL18:45Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
BGY21:45Bergamo Orio al Serion lentoasema
Ryanair
29. heinäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
BGY22:05Bergamo Orio al Serion lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Milano?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Milano

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Milano?

Kohteeseen Milano kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Finnair, Lufthansa, Czech Airlines ja Ryanair. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Milano rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

KLM lennot kohteeseen Milano

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Milano on KLM, ja se liikennöi 23 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Napoli Naples, ja paras tarjous KLM lennolle kohteeseen Milano on 110 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Milano, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 121 KLM Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,8.

Finnair lennot kohteeseen Milano

Finnair lennot kohteeseen Milano voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 85 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 8 lentojen, joita Finnair liikennöi kohteeseen Milano normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Finnair lento kohteeseen Milano lähtee kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. momondon käyttäjät ovat arvioineet Finnair 7,7/10 pisteen arvoiseksi 94 arvostelujen perusteella.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Milano

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Milano
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 85 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja
  • Voit löytää Bisnes lennon kohteeseen Milano, jonka hinta on keskimäärin alkaen 743 € ja jos olet joustava, Helsinki-lento voi maksaa jopa vain 743 € (hinta viimeksi löydetty 15. toukokuuta). Huomaa, että muun muassa matkustuspäivämäärät ja lentoyhtiö voivat vaikuttaa lopulliseen hintaan.

  • Vaihtoehtona Bisnes istumapaikoille Premium economy lennot kohteeseen Milano maksavat noin 643 €. Saat silti samanlaiset premium-edut, kuten mukavat istuimet, ja säästät keskimäärin 14 % (verrattuna Bisnes-lentoon).

  • Haluatko vaihtaa Economy-luokasta ylempään matkustusluokkaan? Suosituimmalla lentoyhtiöllä, jonka lennot suuntautuvat kohteeseen Milano, Finnair on Premium-luokan seuraavat vaihtoehdot: Bisnes, Premium economy. Lähtö toiselta kentältä tai toisen lentoyhtiön valitseminen voi avata lisää matkavaihtoehtoja, jos olet vielä epävarma.


Milano ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Milano lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Milano keskustaan

Milanolla on harvinaisen hyvät lentoyhteydet, sillä kaupungissa ja sen ympäristössä toimii jopa neljä eri lentokenttää. Lennot Milanoon saapuvat yleisimmin Malpensan lentoasemalle, joka ottaakin vastaan esimerkiksi Finnairin suorat lennot Helsingistä.


Milano: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Milano
Helsinki - Milano reitin lennot
Lyhyin lentoaika3t 00m
Halvin hinta43 €
Tampere - Milano reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 25m
Halvin hinta214 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Milano

Milanossa on helppo sukkuloida kaupungin laidalta toiselle esimerkiksi metrolla, busseilla ja raitiovaunuilla. Sama kertalippu (hinta noin 1,50 euroa) kelpaa kaikkiin kolmeen kulkuvälineeseen, ja noin 5 euron hintaan kulkuvälineisiin voi hankkia päivälipun, jolla joukkoliikennevälineitä saa käyttää rajattomasti. Viikkopassi julkisiin liikennevälineisiin maksaa noin 12 euroa. Yksittäinen lippu on voimassa 90 minuuttia.

Lippuja joukkoliikennevälineisiin myydään paitsi asemien lippuautomaateissa, myös esimerkiksi lehtikioskeissa. Myös BikeMi-kaupunkipyörät ovat matkailijoiden käytössä, mutta niiden käyttäjäksi on ensin rekisteröidyttävä.

Kulkuvälineistä kätevin on metro, jonka pysäkit on helppo tunnistaa M-kirjaimesta. Milanossa metrolinjoja on neljä, ja metrot kulkevat yleensä aamukuudesta yhteen asti yöllä. Bussireittejä kaupungissa on kaikkiaan 80. Suositeltava bussilinja on esimerkiksi kaupunkia kiertävä numero 94, jonka kyydistä on helppo hypätä ulos tutustumaan Milanon suosituimpiin nähtävyyksiin.


Kohteen Milano viisumivaatimukset

Kaiken kaikkiaan Italiaan reissaaminen on suomalaiselle vaivatonta, sillä Italia on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Tästä huolimatta Milanoon lentävillä on aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja: joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Italiassa.

Passi tai henkilökortti kannattaa skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Italiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Italian-suurlähetystö sijaitsee Roomassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.it/. Milanossa sijaitsee Suomen kunniakonsulaatti, jonka tiedot löytyvät nekin suurlähetystön sivuilta.


Aloita matkan suunnittelu - Milano


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Milano

Halvat lennot Milanoon voi buukata seuraamalla lentotarjouksia ja välttelemällä Euroopan suosituimpia lomasesonkeja, etenkin kesää.

Aloita esimerkiksi Duomo di Milano -katedraalista, Santa Maria delle Grazie -kirkosta ja oopperatalo La Scalasta.

Milano on ostoskaupunki, josta voi saada kaiken tarvittavan.

Milano on kohtuullisen turvallinen suurkaupunki. Taskuvarkaudet ovat yleisiä. Ota Eurooppalainen sairaanhoitokortti mukaan sairastapauksien varalta.

Kraanavesi on juomakelpoista, mutta matkailijat suosivat usein pullovettä.

Hyvästä palvelusta jätetään juomaraha.

Italia on yleisesti ottaen Suomea edullisempi maa, mutta Milanossa tiettyjen matkailijoille suunnattujen palveluiden ja ravintoloiden hinnat ovat Helsingin hintatasoa hieman korkeammat.

Aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Teitä pitkin välimatka on noin 2500 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Milano momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Milano.

Kyllä. momondo voi seurata Milano lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.