Etsi halvat lennot Milanoon

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 12/2
su 19/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Milanoon

Yhteenveto Milanon lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

23 €

Halvin meno-paluulennon hinta

55 €

Nopein lentoaika

3t 10m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Milano kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 23 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bergamo Orio al Serion lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Milano kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 55 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bergamo Orio al Serion lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Milano kohteesta Suomi kestää 3t 10m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Bergamo Orio al Serion lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Milano mukaan lukien KLM ja Ryanair.

Milanon lentotiedot ja trendit

Tutustu Milanon lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Milano?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Milano kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 67 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et pysty lentämään kohteeseen Milano maaliskuu aikana, on marraskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Milano reitillä marraskuu aikana maksavat keskimäärin 84 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Milano?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Milano on 29 € per henkilö kaupungista Tampere, mikä on 75 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Milano. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Milano omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Milano?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Milano on keskiviikko hintojen ollessa 135 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Milano on sunnuntai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 199 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Milano?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Milano on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 86 €. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 213 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Milano?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Tampere-Pirkkala, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Milano (Milano Malpensa), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 3t 05m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Milano?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Milano kohteesta Suomi, kun varaat 24 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Milano hintaan, joka on noin 139 €, kun etsit 24 päivää etukäteen. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Milano kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 143 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Milano lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Milano lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Genova

HALVIN REITTI Helsinki - Milano

Helsinki (HEL) - Bergamo (BGY)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Milano kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bergamo Orio al Serion lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 89 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MILANOmaaliskuu52% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Milano lennot maksavat keskimäärin vain 67 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MILANO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu63% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Milano lentojen keskimääräinen hinta on 226 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MILANO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu174% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Milano kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Milanoon

Muodin mekkana tunnettu Milano kutsuu suomalaisia kaupunkilomille kaikkina vuodenaikoina. Jos pohdit, milloin on paras aika matkustaa Milanoon, mieti kumpi on tärkeämpää: budjetti vai hyvä sää. Loppukevät ja kesä ovat Milanon suosituinta matkailukautta, eivätkä erityisen halvat lennot Milanoon ole yleensä kaupan toukokuusta heinäkuuhun. Lentotarjouksien kautta pelkät lennot voi tosin saada edullisesti lähestulkoon mihin ajankohtaan tahansa, mutta hotellit ja muut palvelut, esimerkiksi auton vuokraus, nostavat helposti kesälomamatkan hintaa.

Halvat lennot Milanoon lennetään ennen kaikkea syyskuussa ja marraskuussa, ja myös muille talven kuukausille – suosittua joulukuuta lukuun ottamatta – voi saada lennot ja majoituksen halvalla. Lentolippujen hinnat vaihtelevat melko paljon sesonkien mukaan, joten lentojen hintoja kannattaa malttaa verrata.

Lentolippujen hinnat ovat keskimäärin halvimmat, jos varaat lennot 56 päivää ennen matkaa. Kalleimmillaan lentoliput ovat tyypillisesti lennon lähtöpäivänä.

Kun etsit halpoja lentoja, edullisin päivä lentää on tiistai ja kallein on lauantai. Illalla lähtevät lennot (auringonlaskusta auringonnousuun) ovat yleensä halvempia kuin aamulennot.

Milano kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Milano Malpensa lentokenttä (40 km Milano keskustasta), Bergamo Orio al Serion lentoasema lentokenttä (46 km Milano keskustasta) tai Parma lentokenttä (112 km Milano keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Halvin lentokenttä lähellä Milano on tyypillisesti Parma lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 64 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.

Kyllä, voit matkustaa naapurustoon Centro Direzionale lentämällä kaupungissa Milano sijaitsevalle Milano Linate kentälle (Centro Direzionale on 7,3 km päässä kentältä).

Milano Linate on lähinnä Milanon päärautatieasema sijaitseva kenttä kaupungissa Milano (etäisyys: 6,7 km).


momondosta löytyneet halvat lennot: Milano

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Milano
Ryanair
8. maaliskuuta
HEL15:55Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
BGY19:05Bergamo Orio al Serion lentoasema
15. maaliskuuta
BGY12:30Bergamo Orio al Serion lentoasema
3t 00m
HEL15:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
4. maaliskuuta
HEL15:55Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
BGY19:05Bergamo Orio al Serion lentoasema
8. maaliskuuta
BGY11:30Bergamo Orio al Serion lentoasema
3t 00m
HEL14:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
7. maaliskuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
BGY19:30Bergamo Orio al Serion lentoasema
8. maaliskuuta
BGY11:30Bergamo Orio al Serion lentoasema
3t 00m
HEL14:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
2. maaliskuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
BGY18:50Bergamo Orio al Serion lentoasema
8. maaliskuuta
BGY11:30Bergamo Orio al Serion lentoasema
3t 00m
HEL14:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
28. helmikuuta
HEL16:20Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
BGY19:30Bergamo Orio al Serion lentoasema
9. maaliskuuta
BGY11:15Bergamo Orio al Serion lentoasema
3t 00m
HEL14:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
15. maaliskuuta
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
BGY20:05Bergamo Orio al Serion lentoasema
22. maaliskuuta
BGY12:30Bergamo Orio al Serion lentoasema
3t 00m
HEL15:30Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Milano

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Milano, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
18. maaliskuuta
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
BGY20:05Bergamo Orio al Serion lentoasema
Ryanair
29. maaliskuuta
HEL16:05Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
BGY19:15Bergamo Orio al Serion lentoasema
Ryanair
15. maaliskuuta
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 10m
BGY20:05Bergamo Orio al Serion lentoasema

Muut matkustamoluokat Milano lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Milano lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Milano?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Milano

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Milano?

Kohteeseen Milano kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Ryanair, Finnair, Lufthansa ja airBaltic. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Milano rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Finnair lennot kohteeseen Milano

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Milano on Finnair, ja se liikennöi 5 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema, ja paras tarjous Finnair lennolle kohteeseen Milano on 87 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Milano, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 329 Finnair Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,6.

KLM lennot kohteeseen Milano

KLM lennot kohteeseen Milano voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 108 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 27 lentojen, joita KLM liikennöi kohteeseen Milano normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön KLM lento kohteeseen Milano lähtee kohteesta Bari Palese. momondon käyttäjät ovat arvioineet KLM 7,6/10 pisteen arvoiseksi 178 arvostelujen perusteella.


Milano ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Milano lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Milano keskustaan

Milanolla on harvinaisen hyvät lentoyhteydet, sillä kaupungissa ja sen ympäristössä toimii jopa neljä eri lentokenttää. Lennot Milanoon saapuvat yleisimmin Malpensan lentoasemalle, joka ottaakin vastaan esimerkiksi Finnairin suorat lennot Helsingistä.


Milano: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Milano
Helsinki - Milano reitin lennot
Nopein lentoaika3t 10m
Halvin hinta50 €
Tampere - Milano reitin lennot
Nopein lentoaika12t 15m
Halvin hinta170 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Milano

Milanossa on helppo sukkuloida kaupungin laidalta toiselle esimerkiksi metrolla, busseilla ja raitiovaunuilla. Sama kertalippu (hinta noin 1,50 euroa) kelpaa kaikkiin kolmeen kulkuvälineeseen, ja noin 5 euron hintaan kulkuvälineisiin voi hankkia päivälipun, jolla joukkoliikennevälineitä saa käyttää rajattomasti. Viikkopassi julkisiin liikennevälineisiin maksaa noin 12 euroa. Yksittäinen lippu on voimassa 90 minuuttia.

Lippuja joukkoliikennevälineisiin myydään paitsi asemien lippuautomaateissa, myös esimerkiksi lehtikioskeissa. Myös BikeMi-kaupunkipyörät ovat matkailijoiden käytössä, mutta niiden käyttäjäksi on ensin rekisteröidyttävä.

Kulkuvälineistä kätevin on metro, jonka pysäkit on helppo tunnistaa M-kirjaimesta. Milanossa metrolinjoja on neljä, ja metrot kulkevat yleensä aamukuudesta yhteen asti yöllä. Bussireittejä kaupungissa on kaikkiaan 80. Suositeltava bussilinja on esimerkiksi kaupunkia kiertävä numero 94, jonka kyydistä on helppo hypätä ulos tutustumaan Milanon suosituimpiin nähtävyyksiin.


Kohteen Milano viisumivaatimukset

Kaiken kaikkiaan Italiaan reissaaminen on suomalaiselle vaivatonta, sillä Italia on Suomen tavoin sekä EU- että Schengen-valtio. Tästä huolimatta Milanoon lentävillä on aina oltava mukanaan jokin virallinen matkustusasiakirja: joko voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusdokumentiksi. Suomalaisenkin matkustajan on pystyttävä tarpeen tullen todistamaan henkilöllisyytensä paitsi lentokentillä, myös määränpäässä Italiassa.

Passi tai henkilökortti kannattaa skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Italiaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita voi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Italian-suurlähetystö sijaitsee Roomassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, voi suurlähetystöön ottaa yhteyttä. Suurlähetystön yhteystiedot löytyvät osoitteesta http://www.finland.it/. Milanossa sijaitsee Suomen kunniakonsulaatti, jonka tiedot löytyvät nekin suurlähetystön sivuilta.


Aloita matkan suunnittelu - Milano


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Milano

Halvat lennot Milanoon voi buukata seuraamalla lentotarjouksia ja välttelemällä Euroopan suosituimpia lomasesonkeja, etenkin kesää.

Aloita esimerkiksi Duomo di Milano -katedraalista, Santa Maria delle Grazie -kirkosta ja oopperatalo La Scalasta.

Milano on ostoskaupunki, josta voi saada kaiken tarvittavan.

Milano on kohtuullisen turvallinen suurkaupunki. Taskuvarkaudet ovat yleisiä. Ota Eurooppalainen sairaanhoitokortti mukaan sairastapauksien varalta.

Kraanavesi on juomakelpoista, mutta matkailijat suosivat usein pullovettä.

Hyvästä palvelusta jätetään juomaraha.

Italia on yleisesti ottaen Suomea edullisempi maa, mutta Milanossa tiettyjen matkailijoille suunnattujen palveluiden ja ravintoloiden hinnat ovat Helsingin hintatasoa hieman korkeammat.

Aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Teitä pitkin välimatka on noin 2500 kilometriä.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Milano momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Milano.

Kyllä. momondo voi seurata Milano lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.