Etsi halvat lennot Sarajevo

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Sarajevo

Yhteenveto Sarajevo lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

308 €

Nopein lentoaika

5t 05m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Sarajevo kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 308 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sarajevon kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Sarajevo kohteesta Suomi kestää 5t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sarajevon kansainvälinen lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Sarajevo mukaan lukien Austrian Airlines ja Turkish Airlines.

Sarajevo lentotiedot ja trendit

Tutustu Sarajevo lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Sarajevo?

Yleensä helmikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Sarajevo. Lennot maksavat noin 228 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. toukokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Sarajevo, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 231 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Sarajevo?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Sarajevo paikasta Tukholma ovat löytäneet lentoja 96 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Sarajevo. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Sarajevo alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Sarajevo?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Sarajevo on tiistai hintojen ollessa 296 €. perjantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 387 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sarajevo?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Sarajevo on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 207 €. Lennot aamulla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 363 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Sarajevo?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Sarajevo lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Sarajevon kansainvälinen lentoasema lento kestää keskimäärin 9t 40m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Sarajevon kansainvälinen lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Sarajevo?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Sarajevo kohteesta Suomi, kun varaat 25 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Sarajevo hintaan, joka on noin 300 €, kun etsit 25 päivää etukäteen.

Halvimmat lennot kaupungin Sarajevo lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sarajevo lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Sarajevo

HALVIN REITTI Helsinki - Sarajevo

Helsinki (HEL) - Banja Luka (BNX)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Sarajevo kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Banja Luka, jolloin hinta on keskimääräinen 201 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SARAJEVOhelmikuu24% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Sarajevo lennot maksavat keskimäärin vain 228 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SARAJEVO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu40% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Sarajevo lentojen keskimääräinen hinta on 421 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SARAJEVO KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu438% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Sarajevo kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Sarajevo

Sarajevoon, Bosnia–Hertsegovinaan, voit matkustaa ympäri vuoden, ja Balkanin niemimaalla sijaitsevassa maassa voit kokea kaikki neljä vuodenaikaa. Vuoden suosituin matkustusajankohta sijoittuu kuitenkin kevään ja syksyn välille, sillä kaupungin miellyttävä sää viehättää matkailijoita sesonkiaikana. Kevät on kauneimmillaan Bosnia–Hertsegovinan pääkaupungissa huhti-kesäkuussa, kesä heinä-elokuussa ja syksy syys-lokakuussa. Sarajevon sää heinäkuussa on kuumimmillaan elohopean noustessa yli 25 °C ja kylmimmillään tammikuussa, kun lämpöasteet sukeltavat pakkasen puolelle.

Sarajevoa ympäröivillä vuorilla voi lasketella sekä lumen sulettua vaellella, ja siksi kaupunki on sopiva kohde myös talvella, keväällä ja syksyllä. Jos sen sijaan haluat nauttia Sarajevon auringosta ja lämmöstä, lennot kannattaa ostaa heinä- tai elokuulle, vaikka vuoden pääsesonki huipentuu juuri kesäajalle. Halvimmat lennot ja hotellit löydät parhaiten matkustamalla Sarajevoon pääsesongin ja juhlapyhien kuten joulun ulkopuolella. Lentolippujen hinnat ovat edullisimmillaan elokuun loppupuolella sekä syys- ja lokakuussa.

Tuzla Intl lentokenttä, Mostar lentokenttä tai Banja Luka lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Sarajevo.

Keskimääräinen hinta on 151 € henkilöä kohti ja Banja Luka lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Sarajevo. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Sarajevo

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Sarajevo
Useita lentoyhtiöitä
10. huhtikuuta
HEL05:00Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 10m
2 välilaskua
SJJ20:10Sarajevon kansainvälinen lentoasema
15. huhtikuuta
SJJ16:10Sarajevon kansainvälinen lentoasema
25t 45m
1 välilasku
HEL17:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. huhtikuuta
HEL09:55Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 50m
2 välilaskua
SJJ12:45Sarajevon kansainvälinen lentoasema
15. huhtikuuta
SJJ02:30Sarajevon kansainvälinen lentoasema
26t 50m
2 välilaskua
HEL05:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
10. huhtikuuta
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 45m
1 välilasku
SJJ16:40Sarajevon kansainvälinen lentoasema
15. huhtikuuta
SJJ05:10Sarajevon kansainvälinen lentoasema
8t 40m
1 välilasku
HEL13:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
10. huhtikuuta
HEL08:55Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 45m
1 välilasku
SJJ10:40Sarajevon kansainvälinen lentoasema
15. huhtikuuta
SJJ05:10Sarajevon kansainvälinen lentoasema
8t 40m
1 välilasku
HEL13:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. huhtikuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 50m
2 välilaskua
SJJ19:50Sarajevon kansainvälinen lentoasema
15. huhtikuuta
SJJ16:10Sarajevon kansainvälinen lentoasema
25t 45m
1 välilasku
HEL17:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
10. huhtikuuta
HEL13:50Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 20m
2 välilaskua
SJJ20:10Sarajevon kansainvälinen lentoasema
15. huhtikuuta
SJJ10:45Sarajevon kansainvälinen lentoasema
33t 05m
2 välilaskua
HEL19:50Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Sarajevo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Sarajevo, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Norwegian
Norwegian
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
9t 40m
SJJSarajevon kansainvälinen lentoasema

Muut matkustamoluokat Sarajevo lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Sarajevo lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sarajevo?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Sarajevo

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sarajevo?

Lentäessäsi kohteeseen Sarajevo kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Turkish Airlines, Lufthansa, Air Serbia tai Austrian Airlines. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Sarajevo

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Sarajevo on Turkish Airlines, ja se liikennöi 5 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Istanbul, ja paras tarjous Turkish Airlines lennolle kohteeseen Sarajevo on 179 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Sarajevo, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 158 Turkish Airlines Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,0.

Lufthansa lennot kohteeseen Sarajevo

Lufthansa (7,1/10, 445 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Sarajevo tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 199 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Sarajevo on keskimäärin viikossa 4 Lufthansa lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Sarajevo ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Sarajevo lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Sarajevon kansainvälinen lentoasema, Međunarodni Aerodrom Sarajevo eli (SJJ), sijaitsee kaupungin keskustasta noin kahdeksan kilometrin päässä. Matka keskustaan kestää noin puoli tuntia, ja sinne voit hurauttaa joko lentokenttälinjalla tai julkisella bussilla. Taksilla sen sijaan siirryt keskustaan alle puolessa tunnissa noin 20 BAM (noin 10,15 EUR) hintaan. Lentokenttälinja kulkee väliä päivittäin klo 05:30–22:00 parhaimmillaan kerran tunnissa ja iltaisin harvemmin. 5 BAM (noin 2,55 EUR) maksavan kertalipun tai 8 BAM:in (noin 4 EUR) menopaluun voit ostaa kuljettajalta. Lipun hintaan kuuluu yksi matkalaukku (max. 23 kg), ja ylimääräiset matkalaukut maksavat 5 BAM (noin 2,55 EUR) kappaleelta. Voit myös hypätä noin kilometrin päässä lentokentältä sijaitsevassa Dobrinjassa julkisten linjojen busseihin 103 ja 31E, jotka vievät matkustajia päivittäin keskustaan. Matkalipun saat ostettua kuljettajalta hintaan 1,80 BAM (noin1 EUR) tai kioskeista hintaan 1,60 BAM (noin1 EUR).


Sarajevo: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Sarajevo
Helsinki - Sarajevo reitin lennot
Nopein lentoaika9t 40m
Halvin hinta308 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Sarajevo

Sarajevon keskustassa ja vanhassa kaupungissa liikut helpoiten kävellen, mutta suhteellisen lyhyet etäisyydet voit taittaa kätevästi myös julkisilla. Sarajevon julkisen liikenteen verkosto (GRAS) on kattava ja sitä ylläpitävät kaupungissa liikennöivät minibussit, linja-autot, raitiovaunut ja johdinautot. Niihin voit ostaa lippuja joko kuljettajalta tai paikallisista kioskeista. Matkaliput raitiovaunuissa ja johdinautoissa maksavat normaalisti kioskeissa 1,60 BAM (noin 0,80 EUR) ja kuljettajalta ostettuna 1,80 BAM (noin 0,90 EUR). Minibusseissa ja linja-autoissa voit ostaa lipun kuljettajalta 1,60 BAM (noin 0,80 EUR) hintaan. Sarajevossa taitat välimatkat edullisesti myös takseilla, jotka käyttävät taksimittareita ja veloittavat kyydeistä yleensä 1,50 BAM (noin 0,75 EUR) alkutaksan ja seuraavilta kilometreiltä 1 BAM (noin 0,50 EUR) per kilometri.


Kohteen Sarajevo viisumivaatimukset

Suomen kansalainen voi matkustaa Sarajevoon sekä passilla että virallisella henkilökortilla, sillä molemmat käyvät matkustusasiakirjasta Bosnia–Hertsegovinassa. Viisumia matkalle ei tarvita, jos maassa oleskelun pituus ei ylitä maahantulopäivästä lähtien 90 vuorokautta puolen vuoden aikana. Maahantuloviranomaiset vaativat sen sijaan, että matkailijalla on oltava varallisuutta 150 BAM (noin 77 EUR) jokaista maassa vietettävää päivää kohden. Jos suunnittelet viettäväsi Bosnia–Hertsegovinassa pidemmän ajan, viisumia kannattaa tiedustella hyvissä ajoin ennen matkaa maan Tukholman suurlähetystöstä. Jos olet jonkun muun maan kansalainen, voit tarkistaa kansalaisuuttasi koskevat passi- ja viisumimääräykset esimerkiksi Bosnia– Hertsegovinan ulkoministeriön verkkosivuilta.


Aloita matkan suunnittelu - Sarajevo


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Sarajevo

Bosnia–Hertsegovinan valuuttaa eli markkoja on parempi vaihtaa paikan päällä, sillä Suomessa niiden vaihtaminen voi osoittautua hankalaksi. Markkoja voit vaihtaa esimerkiksi pankeissa, mutta kurssi kannattaa tarkistaa aina ennen vaihtoa. Jos sen sijaan nostat paikallista valuuttaa automaatista, otathan huomioon, että nostopalkkio voi olla moninkertainen normaaliin verrattuna.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Bosnia-Hertsegovina

Eikö sittenkään Sarajevo? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Bosnia-Hertsegovina

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Sarajevo on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Sarajevo.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Sarajevo, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Sarajevo.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Sarajevo on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.