Autonvuokraukset Suomessa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Suomessa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Helsinki, Suomi
10. helmikuu — 17. helmikuu
Sama palautus
Helsinki, Suomi
pe 10/2
Keskipäivä
pe 17/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Suomi autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Suomi
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

30 €/pvä

2 maalis - 13 maalis
Ford Focus Wagon
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

34 €/pvä

9 helmi - 25 helmi
Ford Focus Wagon
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

30 €/pvä

10 helmi - 26 helmi
Ford Focus
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

26 €/pvä

2 maalis - 13 maalis
Toyota Corolla
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

27 €/pvä

2 maalis - 13 maalis
Opel Corsa
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

22 €/pvä

2 maalis - 13 maalis
Ford Fiesta
Skoda Octavia
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

44 €/pvä

10 helmi - 26 helmi
Skoda Octavia
Skoda Octavia Combi
tai vastaava Keskikokoinen farmari
Maks. 5 matkustajaa

45 €/pvä

2 maalis - 13 maalis
Skoda Octavia Combi
Volkswagen Tiguan
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

34 €/pvä

9 helmi - 25 helmi
Volkswagen Tiguan

Suomi autonvuokraustiedot

Suomi on pitkien etäisyyksien maa, jossa on paljon luonnonkauniita teitä ajettavaksi. Ajamaan lähdettäessä on kuitenkin hyvä olla tietoinen Suomen liikennelaista. Uudessa, vuonna 2020 voimaan tulleessa Suomen tieliikennelaissa matkailijalle tärkeä kohta on maininta vähimmäisnopeudesta. On mahdollista, että tiellä tai ajokaistalla on määrätty vähimmäisnopeus, jonka alle ei saa ajaa, ellei liikennetilanne sitä erityisesti edellytä. Tämä on hyvä muistaa etenkin, jos joku automatkaajista haluaa ihastella Suomen luonnonkauniita maisemia. Vähimmäisnopeuden alkaminen ja päättyminen ilmoitetaan sinipohjaisilla liikennemerkeillä. Sekä yli- että alinopeudesta voi saada sakot. Toinen mielenkiintoinen kohta tieliikennelaissa on se, että humalaisen oloinen kuski voidaan pysäyttää. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että poliisi voi estää ajamisen, vaikka humalaiselta vaikuttava kuski puhaltaisikin alle 0,5 promillen (rattijuoppouden raja) lukemat.

Autonvuokraus Suomessa on kätevää. Kun haluat vuokrata auton, pidä kuitenkin huoli siitä, että sinulla on käsillä kaikki tarvittavat dokumentit. Vuokraajalla on oltava ainakin voimassa oleva ajokortti, henkilöllisyystodistus ja luottokortti. Vuokraajan ikään liittyen on tärkeä pitää mielessä, että esimerkiksi Hertz ja monet muut vuokraamot edellyttävät autonvuokraajilta 19 vuoden ikää ja ainakin vuoden vanhaa ajokorttia. Autovuokraamolta kannattaa myös tarkistaa etukäteen mahdollinen nuoren kuljettajan lisämaksu. Autonvuokraus on Suomessa helppoa myös ulkomailta saapuville matkailijoille, sillä vuoden 2018 alussa kaikkien ulkomaalaisten autoilijoiden tilannetta helpotettiin. Tuolloin astui voimaan sääntö, jonka mukaan kaikissa Suomen tunnustamissa maissa myönnetyt, voimassa olevat ajokortit oikeuttavat kuljettamaan autoa Suomessa. Ajokortin tekstien on kuitenkin oltava latinalaisilla aakkosilla tai kortista on oltava virallinen käännös suomeksi tai ruotsiksi. Automatkailua Suomessa suunnittelevien matkailijoiden on tärkeää ottaa passi mukaan autonvuokrausliikkeeseen, sillä ajokortti ei riitä henkilöllisyystodistukseksi.

Suomessa on reilusti yli 400 000 kilometriä teitä, mutta liikenne ei jakaannu teille kovin tasaisesti. Maan tieverkoston vilkkain kohta on Pohjois-Helsingissä, jonka teillä kulkee lähes 100 000 autoa päivässä. Suomen liikennöidyin tiealue sijaitsee Kehä I -tiellä, eli pääkaupunkiseudun sisimmällä kehätiellä, joka on myös Suomen ruuhkaisin tie. Suomen toiseksi vilkkain kohta on puolestaan Vantaan kauppakeskus Jumbon kohdalla, eli Kehä III -tiellä. Muita vilkkaita kohtia löytyy esimerkiksi Koillis-Helsingissä Lahdenväylältä, Vantaan Tuusulanväylältä, Espoon Turunväylältä ja Helsingin Lauttasaaren Länsiväylältä. Muualla Suomessa vilkasliikenteisiä teitä löytyy Tampereen, Oulun ja Turun suunnalta. Suomessa autoilijan ei kuitenkaan tarvitse huolehtia niin massiivista ruuhkista kuin esimerkiksi monissa Keski-Euroopan maissa. Suomi on harvaan asuttu maa ja suurimmat ruuhkat ovat Etelä-Suomessa. Parkkipaikkojen etsimiseen kannattaa varata varmuuden vuoksi aikaa, mikäli haluat ajaa autolla kaupunkien keskustoihin. Esimerkiksi Helsingissä on kuitenkin mahdollista jättää auto hieman kaupungin ulkopuolelle ja matkustaa lähijunalla keskustaan. Matkailijoiden on hyvä muistaa, että yleensä heinä-elokuun paikkeilla Suomessa ajettava MM-ralli ruuhkauttaa teitä Keski-Suomessa. Tähän on hyvä varautua, jos suunnittelee matkaa Keski-Suomeen kesällä.

Suomessa riittää komeita ja luonnonkauniita teitä matkaajille ihasteltaviksi. Yksi eksoottisimmista on varmasti Lapissa sijaitseva Kaamasentie. Tie tunnetaan myös nimellä kantatie 92, ja se kulkee Karigasniemeltä Näätämöön. Tie alkaa ja päättyy Suomen ja Norjan välisellä rajalla. Se tarjoaa komeita maisemia kaikkiaan 192 kilometrin verran. Toinen kokemisen arvoinen tie on niin sanottu Taikayön tie (seututie 230), joka vie matkaajan Urjalasta Punkalaitumelle ja sieltä Huittisiin. Pituutta sillä on noin 50 kilometriä ja se tarjoilee maalaismaisemia ja jokia. Nimensä tie on saanut kappaleesta "Urjalan taikayö". Saaristokaupungin reitti puolestaan vie matkaajan Kuopion kaupungin keskustasta Saaristokaupungin kaupunginosaan. Viisi kilometriä pitkä reitti kulkee yli siltojen ja Kallaveden rantoja pitkin. Hyvä vaihtoehto maisemareitiksi on lisäksi Kantatie 62, joka vie Mikkelistä Anttolan, Puumalan sekä Ruokolahden kautta Imatralle. Paikoin kapea ja mutkainen tie on 141 kilometriä pitkä, ja sen varrella voi nähdä Saimaan upeita maisemia. Vuokra-autolla on mahdollista kokea suuria elämyksiä Suomessa, eikä vuokraus välttämättä maksa maltaita. Halvat vuokra-autot ovat hyvä vaihtoehto kotimaanmatkailuun, ja hintoja kannattaa selvitellä hintavertailun avulla. Vuokra-autoja vertailemalla löydät omaan budjettiisi sekä tarpeisiisi sopiva auton.


Autonvuokraustarjoukset Suomi

Löydä kohteesta Suomi juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

29 € - 52 €

Kaikki autotyypit

80 € - 307 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Suomi on 41 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Suomi on tammikuuta. Hinta on 31 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 29 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 66 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Suomi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Suomi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Suomi Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Suomi on 58 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Suomi on tammikuuta. Hinta on 23 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 53 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Suomi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Suomi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Suomi Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Suomi on 151 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Suomi on lokakuuta. Hinta on 44 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 86 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Suomi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Suomi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Suomi on 125 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Suomi on maaliskuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 57 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 4 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Suomi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Suomi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Suomi Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Suomi on 144 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Suomi on marraskuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 116 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 16 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Suomi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Suomi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Suomi Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Suomi on 218 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Suomi on tammikuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 103 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 45 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Suomi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Suomi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Avoauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Suomi on 84 €. Halvin aika vuokrata Avoauto kohteessa Suomi on tammikuuta. Hinta on 9 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 78 € per päivä. Avoauto vuokraus on tyypillisesti 31 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Suomi. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Suomi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

22 €/pvä

2 maalis - 13 maalis
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

26 €/pvä

2 maalis - 13 maalis
Volkswagen Golf
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

27 €/pvä

2 maalis - 13 maalis
Volkswagen Polo

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Suomi autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Pasilan linkkitorni12,7 km
Messukeskus Helsinki13,0 km
Helsingin jäähalli14,4 km
Helsingin Olympiastadion14,6 km
Suomen Kansallisteatteri16,1 km

Läheiset nähtävyydet:

Joulupukin Pajakylä2,4 km
Lappia-talo7,9 km
Pyhä80,2 km
Levin hiihto- ja laskettelukeskus144,3 km
Kiilopää207,6 km

Läheiset nähtävyydet:

Tampere-talo13,1 km
Hiihtokeskus Himosvuori103,3 km
Turun kauppatori129,0 km
Nuuksion kansallispuisto131,3 km
Tapiolan Urheilupuisto151,5 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Suomi suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Suomi

Autonvuokraus Suomi

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Suomi, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

GREEN MOTION tarjoaa yleensä halvinta autonvuokrausta kohteessa Suomi. Käyttäjät löytävät usein vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 26 €/päivä, kun varaus tapahtuu GREEN MOTION kautta. Löydät todennäköisemmin vuokra-autotarjouksia GREEN MOTION kautta halvemmalla kuin mitä kansallisen hinta 65 €/päivä on. Hinnat voivat vaihdella vuokraamasi autotyypin ja kaupungin mukaan.

Suosituin autovuokraamo kohteessa Suomi on Scandia Rent. Tällä vuokraamolla on tällä hetkellä 5 arvostelua asiakasarviopisteiden ollessa 8,2 / 10. 30 % of momondon käyttäjistä valitsi äskettäin vuokraamon Scandia Rent kohteessa Suomi vietetyn loman ajaksi.

Scandia Rent omistaa enemmän toimipaikkoja maan Suomi sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 109 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Helsinki on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Helsinki löytyy myös 11 Scandia Rent autonvuokrauksen keskusta.

Maassa Suomi autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa oikealla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Suomi on saanut teiden laatupisteiksi 5,8 asteikolla 1 - 7 ykkösen ollessa alhaisin lukema. Tämä antaa Suomi sijan 12/137 maan joukossa tieolosuhteille. Saatat huomata, että tien laatu vaihtelee sen mukaan, missä matkustat maan Suomi sisällä.

0,50‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Suomi - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,50‰ on maan Suomi lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Suomi alkoholin nauttimisen ikäraja on 18 vuotta.

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Suomi kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Economy. Arviolta 33 % käyttäjistämme valitsi Economy viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 38 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Viime viikolla bensiinin hinta maassa Suomi oli keskimäärin 1,88 € per litra. Bensahinnat saattavat vaihdella kaupungin, vuodenajan ja maan taloustilanteen perusteella. Sen sijaan maassa Kuwait on tällä hetkellä alhaisin bensiinin keskimääräinen hinta, joka on 0,31 € per litra. Harkitse myös vierailua maassa Hong Kong, josta löydät kalleimman keskimääräisen bensiinin hinnan eli 2,69 € per litra.


Autonvuokraukset suosituilla Suomi alueilla

Löydä täydellinen vuokra-auto matkallesi minne tahansa tämän kohteen Suomi mielenkiintoisista alueista

Aloita matkan suunnittelu - Suomi


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Suomi voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Suomi antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Suomi, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Suomi.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Suomi.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Suomi.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.