Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset Suomessa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Suomessa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Helsinki, Suomi
6. 3月 — 13. 3月
Helsinki, Suomi
週三 6/3
Keskipäivä
週三 13/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Suomi

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Suomi

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Suomi?

Autounion Car Rental tarjoaa yleensä halvinta autonvuokrausta kohteessa Suomi. Käyttäjät löytävät usein vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 24 €/päivä, kun varaus tapahtuu Autounion Car Rental kautta. Löydät todennäköisemmin vuokra-autotarjouksia Autounion Car Rental kautta halvemmalla kuin mitä kansallisen hinta 65 €/päivä on. Hinnat voivat vaihdella vuokraamasi autotyypin ja kaupungin mukaan.

Mikä on suosituin autovuokraamo kohteessa Suomi?

Suosituin autovuokraamo kohteessa Suomi on Scandia Rent. Tällä vuokraamolla on tällä hetkellä 1 arvostelu asiakasarviopisteiden ollessa 7,6 / 10. 54 % of momondon käyttäjistä valitsi äskettäin vuokraamon Scandia Rent kohteessa Suomi vietetyn loman ajaksi.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja maassa Suomi?

Scandia Rent omistaa enemmän toimipaikkoja maan Suomi sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 111 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Jos et ole vielä valinnut kaupunkia, jossa haluat vierailla, Helsinki on tällä hetkellä suosituin kohde. Kaupungista Helsinki löytyy myös 11 Scandia Rent autonvuokrauksen keskusta.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Suomi?

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Suomi kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Edullinen. Arviolta 42 % käyttäjistämme valitsi Edullinen viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 60 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Parhaat tarjoukset Suomi autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Suomi
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

13 3月 - 13 4月
Fiat Panda
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

2 4月 - 29 4月
Volkswagen Polo
Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

1 4月 - 30 4月
Toyota Yaris
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

21 €/pvä

1 4月 - 30 4月
Volkswagen Golf
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

21 €/pvä

5 4月 - 14 4月
Ford Fiesta
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

22 €/pvä

4 4月 - 12 4月
Volkswagen Golf SportWagen
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

22 €/pvä

13 3月 - 13 4月
Volkswagen Polo
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

23 €/pvä

2 4月 - 29 4月
Ford Focus
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

23 €/pvä

2 4月 - 29 4月
Volkswagen Golf

Suomi autonvuokraustiedot

Mitkä ovat Suomen ainutlaatuiset liikennelait?

Suomi on pitkien etäisyyksien maa, jossa on paljon luonnonkauniita teitä ajettavaksi. Ajamaan lähdettäessä on kuitenkin hyvä olla tietoinen Suomen liikennelaista. Uudessa, vuonna 2020 voimaan tulleessa Suomen tieliikennelaissa matkailijalle tärkeä kohta on maininta vähimmäisnopeudesta. On mahdollista, että tiellä tai ajokaistalla on määrätty vähimmäisnopeus, jonka alle ei saa ajaa, ellei liikennetilanne sitä erityisesti edellytä. Tämä on hyvä muistaa etenkin, jos joku automatkaajista haluaa ihastella Suomen luonnonkauniita maisemia. Vähimmäisnopeuden alkaminen ja päättyminen ilmoitetaan sinipohjaisilla liikennemerkeillä. Sekä yli- että alinopeudesta voi saada sakot. Toinen mielenkiintoinen kohta tieliikennelaissa on se, että humalaisen oloinen kuski voidaan pysäyttää. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että poliisi voi estää ajamisen, vaikka humalaiselta vaikuttava kuski puhaltaisikin alle 0,5 promillen (rattijuoppouden raja) lukemat.

Mitkä ovat oikeudelliset ja dokumentaatiovaatimukset auton vuokraamiseen Suomessa?

Autonvuokraus Suomessa on kätevää. Kun haluat vuokrata auton, pidä kuitenkin huoli siitä, että sinulla on käsillä kaikki tarvittavat dokumentit. Vuokraajalla on oltava ainakin voimassa oleva ajokortti, henkilöllisyystodistus ja luottokortti. Vuokraajan ikään liittyen on tärkeä pitää mielessä, että esimerkiksi Hertz ja monet muut vuokraamot edellyttävät autonvuokraajilta 19 vuoden ikää ja ainakin vuoden vanhaa ajokorttia. Autovuokraamolta kannattaa myös tarkistaa etukäteen mahdollinen nuoren kuljettajan lisämaksu. Autonvuokraus on Suomessa helppoa myös ulkomailta saapuville matkailijoille, sillä vuoden 2018 alussa kaikkien ulkomaalaisten autoilijoiden tilannetta helpotettiin. Tuolloin astui voimaan sääntö, jonka mukaan kaikissa Suomen tunnustamissa maissa myönnetyt, voimassa olevat ajokortit oikeuttavat kuljettamaan autoa Suomessa. Ajokortin tekstien on kuitenkin oltava latinalaisilla aakkosilla tai kortista on oltava virallinen käännös suomeksi tai ruotsiksi. Automatkailua Suomessa suunnittelevien matkailijoiden on tärkeää ottaa passi mukaan autonvuokrausliikkeeseen, sillä ajokortti ei riitä henkilöllisyystodistukseksi.

Millä Suomen alueella on eniten liikennettä?

Suomessa on reilusti yli 400 000 kilometriä teitä, mutta liikenne ei jakaannu teille kovin tasaisesti. Maan tieverkoston vilkkain kohta on Pohjois-Helsingissä, jonka teillä kulkee lähes 100 000 autoa päivässä. Suomen liikennöidyin tiealue sijaitsee Kehä I -tiellä, eli pääkaupunkiseudun sisimmällä kehätiellä, joka on myös Suomen ruuhkaisin tie. Suomen toiseksi vilkkain kohta on puolestaan Vantaan kauppakeskus Jumbon kohdalla, eli Kehä III -tiellä. Muita vilkkaita kohtia löytyy esimerkiksi Koillis-Helsingissä Lahdenväylältä, Vantaan Tuusulanväylältä, Espoon Turunväylältä ja Helsingin Lauttasaaren Länsiväylältä. Muualla Suomessa vilkasliikenteisiä teitä löytyy Tampereen, Oulun ja Turun suunnalta. Suomessa autoilijan ei kuitenkaan tarvitse huolehtia niin massiivista ruuhkista kuin esimerkiksi monissa Keski-Euroopan maissa. Suomi on harvaan asuttu maa ja suurimmat ruuhkat ovat Etelä-Suomessa. Parkkipaikkojen etsimiseen kannattaa varata varmuuden vuoksi aikaa, mikäli haluat ajaa autolla kaupunkien keskustoihin. Esimerkiksi Helsingissä on kuitenkin mahdollista jättää auto hieman kaupungin ulkopuolelle ja matkustaa lähijunalla keskustaan. Matkailijoiden on hyvä muistaa, että yleensä heinä-elokuun paikkeilla Suomessa ajettava MM-ralli ruuhkauttaa teitä Keski-Suomessa. Tähän on hyvä varautua, jos suunnittelee matkaa Keski-Suomeen kesällä.

Mitkä ovat Suomen parhaat luonnonkauniit tiet?

Suomessa riittää komeita ja luonnonkauniita teitä matkaajille ihasteltaviksi. Yksi eksoottisimmista on varmasti Lapissa sijaitseva Kaamasentie. Tie tunnetaan myös nimellä kantatie 92, ja se kulkee Karigasniemeltä Näätämöön. Tie alkaa ja päättyy Suomen ja Norjan välisellä rajalla. Se tarjoaa komeita maisemia kaikkiaan 192 kilometrin verran. Toinen kokemisen arvoinen tie on niin sanottu Taikayön tie (seututie 230), joka vie matkaajan Urjalasta Punkalaitumelle ja sieltä Huittisiin. Pituutta sillä on noin 50 kilometriä ja se tarjoilee maalaismaisemia ja jokia. Nimensä tie on saanut kappaleesta "Urjalan taikayö". Saaristokaupungin reitti puolestaan vie matkaajan Kuopion kaupungin keskustasta Saaristokaupungin kaupunginosaan. Viisi kilometriä pitkä reitti kulkee yli siltojen ja Kallaveden rantoja pitkin. Hyvä vaihtoehto maisemareitiksi on lisäksi Kantatie 62, joka vie Mikkelistä Anttolan, Puumalan sekä Ruokolahden kautta Imatralle. Paikoin kapea ja mutkainen tie on 141 kilometriä pitkä, ja sen varrella voi nähdä Saimaan upeita maisemia. Vuokra-autolla on mahdollista kokea suuria elämyksiä Suomessa, eikä vuokraus välttämättä maksa maltaita. Halvat vuokra-autot ovat hyvä vaihtoehto kotimaanmatkailuun, ja hintoja kannattaa selvitellä hintavertailun avulla. Vuokra-autoja vertailemalla löydät omaan budjettiisi sekä tarpeisiisi sopiva auton.


Autonvuokraustarjoukset Suomi

Löydä kohteesta Suomi juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni cars

30 € - 69 €

Kaikki autotyypit

51 € - 121 €

pieni car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Suomi on 45 €. Halvin aika vuokrata pieni car kohteessa Suomi on marraskuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. pieni carvuokraus on tyypillisesti 42 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Suomi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Suomi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Suomi pieni car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Suomi on 77 €. Halvin aika vuokrata keskikoko car kohteessa Suomi on marraskuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 55 € per päivä. keskikoko carvuokraus on tyypillisesti 2 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Suomi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Suomi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Suomi keskikoko car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Suomi on 165 €. Halvin aika vuokrata suuri car kohteessa Suomi on lokakuuta. Hinta on 32 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 113 € per päivä. suuri carvuokraus on tyypillisesti 54 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Suomi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Suomi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Suomi suuri car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Suomi on 120 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Suomi on huhtikuuta. Hinta on 49 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 62 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 36 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Suomi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Suomi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Suomi Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Suomi on 140 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Suomi on marraskuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 99 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 45 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Suomi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Suomi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Suomi pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

luksus car vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Suomi on 234 €. Halvin aika vuokrata luksus car kohteessa Suomi on helmikuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 129 € per päivä. luksus carvuokraus on tyypillisesti 68 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Suomi, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Suomi voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Suomi luksus car vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

13 3月 - 13 4月
Fiat Panda
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

20 €/pvä

2 4月 - 29 4月
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

21 €/pvä

1 4月 - 30 4月
Volkswagen Golf

Suomi autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Suomi

Scandia Rent

111 sijaintia

Sunnycars

95 sijaintia

Autounion Car Rental

74 sijaintia

Hertz

71 sijaintia

Firent

62 sijaintia

keddy by Europcar

60 sijaintia

Avis

58 sijaintia

Europcar

57 sijaintia

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Suomi autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Pasilan linkkitorni12,7 km
Messukeskus Helsinki13,0 km
Helsingin jäähalli14,4 km
Helsingin Olympiastadion14,6 km
Suomen Kansallisteatteri16,1 km

Läheiset nähtävyydet:

Joulupukin Pajakylä2,4 km
Lappia-talo7,9 km
Pyhä80,2 km
Levin hiihto- ja laskettelukeskus144,3 km
Kiilopää207,6 km

Läheiset nähtävyydet:

Tampere-talo13,1 km
Hiihtokeskus Himosvuori103,3 km
Turun kauppatori129,0 km
Nuuksion kansallispuisto131,3 km
Tapiolan Urheilupuisto151,5 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Suomi suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Suomi
Valo Hotel & Work Helsinki

Valo Hotel & Work Helsinki

Mannerheimintie 109, Helsinki, Uusimaa, Finland

5,0 km kaupungin keskustasta

Cheapsleep Helsinki - Hostel

Cheapsleep Helsinki - Hostel

Sturenkatu 27B, Helsinki, Uusimaa, Finland

3,6 km kaupungin keskustasta

Kakslauttanen Arctic Resort

Kakslauttanen Arctic Resort

Kiilopääntie 9, Saariselka, Lapland, Finland

10,0 km kaupungin keskustasta

Hilton Helsinki Airport

Hilton Helsinki Airport

Lentaejaenkuja 1, Vantaa, Uusimaa, Finland

4,9 km kaupungin keskustasta

Santa Claus Holiday Village

Santa Claus Holiday Village

Tähtikuja 2, Rovaniemi, Lapland, Finland

6,5 km kaupungin keskustasta

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Ruoholahdenranta 3, Helsinki, Uusimaa, Finland

0,6 km kaupungin keskustasta

Scandic Helsinki Hub

Scandic Helsinki Hub

Annankatu 18, Helsinki, Uusimaa, Finland

0,3 km kaupungin keskustasta

Marski by Scandic

Marski by Scandic

Mannerheimintie 10, Helsinki, Uusimaa, Finland

0,6 km kaupungin keskustasta

Hotel Haaga Central Park

Hotel Haaga Central Park

Nuijamiestentie 10, Helsinki, Uusimaa, Finland

6,3 km kaupungin keskustasta

Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

Tyynenmerenkatu 2, Helsinki, Uusimaa, Finland

0,8 km kaupungin keskustasta

Hotel Kämp

Hotel Kämp

Pohjoisesplanadi 29, Helsinki, Uusimaa, Finland

0,9 km kaupungin keskustasta

Arkadia Hotel & Hostel

Arkadia Hotel & Hostel

Tattarisuontie 1, Helsinki, Uusimaa, Finland

12,7 km kaupungin keskustasta

Hotel Mestari

Hotel Mestari

51 Fredrikinkatu, Helsinki, Uusimaa, Finland

0,4 km kaupungin keskustasta

Scandic Simonkenttä

Scandic Simonkenttä

Simonkatu 9, Helsinki, Uusimaa, Finland

0,6 km kaupungin keskustasta

Glo Hotel Art

Glo Hotel Art

Loennrotinkatu 29, Helsinki, Uusimaa, Finland

0,1 km kaupungin keskustasta

Santa's Hotel Santa Claus

Santa's Hotel Santa Claus

Korkalonkatu 29, Rovaniemi, Lapland, Finland

0,2 km kaupungin keskustasta

Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

Karhumäentie 5, Vantaa, Uusimaa, Finland

4,7 km kaupungin keskustasta

Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki

Mikonkatu 23, Helsinki, Uusimaa, Finland

1,2 km kaupungin keskustasta


Autonvuokraus Suomi

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Suomi, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Millä puolen tietä ihmiset ajavat maassa Suomi?

Maassa Suomi autolla ajavien paikallisen ja turistien täytyy ajaa oikealla puolella tietä. Vastakkaisella puolella ajaminen voi johtaa sekä liikennerikkomuksiin että vakaviin onnettomuuksiin.

Kuinka hyviä tiet ovat kohteessa Suomi?

Suomi on saanut teiden laatupisteiksi 5,8 asteikolla 1 - 7 ykkösen ollessa alhaisin lukema. Tämä antaa Suomi sijan 12/137 maan joukossa tieolosuhteille. Saatat huomata, että tien laatu vaihtelee sen mukaan, missä matkustat maan Suomi sisällä.

Mikä on alkoholin alaisena ajamisen rajat maassa Suomi?

0,50‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Suomi - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,50‰ on maan Suomi lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Otathan huomioon, että alaikäisille kuskeilla, jotka ajavat autoa päihtyneenä langetaan tiukempia tuomioita kuin täysi-ikäisille, jotka ovat saavuttaneet alkoholin nauttimisiän. Maassa Suomi alkoholin nauttimisen ikäraja on 18 vuotta.

Kuinka paljon maassa Suomi maksaa polttoaine?

Viime viikolla bensiinin hinta maassa Suomi oli keskimäärin 1,76 € per litra. Bensahinnat saattavat vaihdella kaupungin, vuodenajan ja maan taloustilanteen perusteella. Sen sijaan maassa Kuwait on tällä hetkellä alhaisin bensiinin keskimääräinen hinta, joka on 0,32 € per litra. Harkitse myös vierailua maassa Hong Kong, josta löydät kalleimman keskimääräisen bensiinin hinnan eli 2,88 € per litra.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Suomi hinnat?

autoa Suomi hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Suomi?

helmikuuta 2024 alkaen 893 toimijaa on valittavissa autoa Suomi osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Suomi?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Suomi. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Suomi?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Suomi. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Suomi?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Suomi voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Suomi?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Suomi antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Suomi, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Suomi, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Suomi momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Suomi.

Löytyykö kohteesta Suomi autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Suomi.

Voinko etsiä Suomi vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Suomi.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Suomi

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Suomi