Autonvuokraukset kohteessa Espoo, Uusimaa

Haussa halpa vuokra-auto Espoo, Uusimaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Espoo, Suomi
14. joulukuu — 21. joulukuu
Sama palautus
Espoo, Suomi
ke 14/12
Keskipäivä
ke 21/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Tärkeää tietoa Espoo autonvuokrauksesta

Autonvuokraus Espoossa on helpointa 19 vuotta täyttäneille kuskeille, jotka ovat ajaneet ajokorttinsa vähintään vuosi sitten. Nämä kriteerit – 19 vuoden ikäraja ja vuoden ajokokemus – ovat tyypillisiä Espoossa toimiville suurille kansainvälisille autovuokraamoketjuille, kuten Hertzille ja Sixtille. Pienet autovuokraamot voivat olla kriteereissään hieman joustavampia. 18-vuotiaat voivat siis löytää Espoosta pienen vuokraamon, joka vuokraa autoja kaikille ajokortin suorittaneille. Auton vuokraaminen tulee kuitenkin nuorille kuskeille sekä Espoossa että muualla Suomessa hieman keskimääräistä kalliimmaksi. Monet autovuokraamot perivät kaikilta alle 25-vuotiailta asiakkailtaan nuoren kuljettajan lisämaksun. Maksu vaihtelee vuokraamoittain, joten lisämaksujen vertailu kannattaa ennen autovarauksen tekemistä. Joissakin autovuokraamoissa voi olla myös yläikäraja. Jos haluat vuokra-auton mahdollisimman edullisesti, kannattaa autolle yleensä valita vain yksi kuski. Useimmat autovuokraamot Espoossa perivät lisämaksun myös lisäkuskeista.

Espoon taajamien sisällä ja keskustassa nopeusrajoitus on yleensä 30 tai 40 km/h. Nopeusrajoituksia kannattaa noudattaa, sillä nopeuksia valvotaan muun muassa kameroiden avulla kaupunkialueen sisä- ja ulkopuolella. Kaupungin suuremmilla teillä nopeusrajoitus on yleensä 50 km/h. Kehä III -kehätiellä, joka kulkee pääkaupunkiseudulla myös Espoon halki, nopeusrajoitukset vaihtelevat 60–100 km/h välillä. Kehätie on yksi pääkaupunkiseudun vilkasliikenteisemmistä teistä, joten ole varovainen valtatiellä etenkin talven liukkaiden säiden aikaan. Kaiken kaikkiaan vuokra-autoilijan kannattaa ottaa Espoon liikenteessä huomioon Suomen toisinaan vaikeat sääolosuhteet. Espoossa, kuten kaikkialla Suomessa, rattijuopumuksen promilleraja on vain 0,5 promillea. Älä siis lähde rattiin alkoholia nauttineena. Suomen laissa on määritelty myös ajovalojen käyttöpakko vuorokauden ympäri. Autoissa on pidettävä ajon aikaan päivisin päällä ainakin huomiovalot ja iltaisin sekä öisin myös takavalot. Pysäköinti ei yleensä tuota Espoossa ongelmia, sillä yksityisiä parkkialueita on kaupunkialueella paljon. Jos haluat jättää autosi kadun varteen, tarkista alueen parkkeerausmerkinnät. Katujen varsille autoja voi jättää kaupunkialueella vain niissä paikoissa, missä pysäköintioikeus on merkitty P-merkillä ja pysäköintiruuduilla. Pysäköintiin on yleensä aikarajoitus, ja pysäköintikiekon käyttö onkin Espoossa monilla alueilla pakollista. Espoon taajamista löytyy enemmän ilmaista parkkitilaa kuin keskusta-alueilta.

Espoon kaupunki levittäytyy melko laajalle alueelle. Autonvuokraus Espoossa on hyvä valinta aktiiviselle matkailijalle, sillä auton avulla liikut joustavasti paikasta toiseen. Kaupungin sisällä suunta kannattaa ottaa esimerkiksi Nuuksion upeaan kansallispuistoon, joka on luontomatkailijoiden ykköskohde kaupungin alueella. Myös Bodomjärven ranta-alue on suosittu retkipaikka. Kulttuurin ystäviä kutsuvat Espoossa muun muassa Tarvaspää, eli Akseli Gallen-Kallelan museo, ja EMMA, eli Espoon modernin- ja nykytaiteen museo. EMMA sijaitsee näyttelykeskus WeeGeessä, jossa museoita on kaikkiaan neljä. Kesäisin lapsiperheitä kutsuu Espoossa Vesipuisto Serena, ja talvisin samasta paikasta löytyy Suomen eteläisin hiihtokeskus. Mikäli päiväretket Espoon rajojen ulkopuolella kiinnostavat, vaihtoehtoja on Espoossa lomaileville lukemattomia. Auton vuokraus mahdollistaa retket esimerkiksi läheisen Helsingin sykkeeseen ja ostosmahdollisuuksien äärelle, idylliseen Porvooseen tai kultturelliin Järvenpäähän. Ajomatka kaikkiin näin kaupunkeihin on Espoosta alle tunti.

Espoon liikenne on selkeää, ja kaupungissa on kohtuullisen helppo ajaa. Jos uudessa kaupungissa ja pääkaupunkiseudun kehäteillä ajaminen kuitenkin jännittää, huolehdi autoa vuokratessasi riittävästä vakuutusturvasta. Espoon vuokraamot tarjoavat aina asiakkailleen tietyn perustason vakuutusturvan, jota asiakas voi halutessaan kohentaa lisävakuutuksin. Esimerkiksi kolariturva kuuluu yleensä vuokra-auton vakuutukseen automaattisesti, varkausturva taas ei. Vuokra-autoihin on saatavilla monenlaisia lisävakuutuksia aina ikkunavakuutuksista rengasvakuutuksiin. Autovuokraamojen vakuutuksissa on yleensä Espoossa ja muualla Suomessa omavastuuosuus. Selvitä tarkasti, mikä on sinun omavastuusi kuskina, mikäli aiheutat autolle vahinkoja ajon aikana. Jos ajaminen jännittää, omavastuusta pääsee kuitenkin yleensä eroon lisämaksulla. Omavastuun poistaminen nostattaa vakuutuksen hintaa, mutta silti se tulee usein edullisemmaksi kuin omavastuuosuuden maksaminen kolaritilanteessa.

Voit autoilla Espoossa suomalaisella ja myös muiden EU-maiden ajokorteilla. Pidä ajokortti mukanasi myös autovuokraamossa, kun noudat vuokra-autosi.

Autonvuokraus Espoossa onnistuu useammissa eri kaupunginosissa. Autonvuokraus onnistuu kätevästi esimerkiksi Espoon Keskuksessa ja Kauniaisissa. Myös Matinkylän tuntumassa, jossa sijaitsee suosittu ostoskeskus Iso-Omena, on paljon erilaisia autovuokraamoita. Autovuokraamoiden kirjo Espoossa vaihtelee tunnetuista kansainvälisistä autovuokraamoketjuista pienempiin paikallisiin vuokraamoihin. Jos saavut pääkaupunkiseudulle lentämällä, vuokraa auto kätevästi heti saapuessasi Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Lentokentältä on ajomatkaa Espooseen vain noin 25 min. Jos haluat vuokra-auton mahdollisimman edullisesti, hoida itse auton nouto ja palautus valitsemasi vuokraamon toimipisteeseen Espoossa. Pienestä lisämaksusta vuokraamot toimittavat toki auton pyytämääsi paikkaan, esimerkiksi jollekin Espoon paikallisjunapysäkille tai hotelliin.


Autonvuokraustarjoukset Espoo, Uusimaa

Löydä kohteesta Espoo juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

26 € - 56 €

Kaikki autotyypit

33 € - 189 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espoo, Suomen on 40 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Espoo, Suomen on helmikuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 56 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Espoo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espoo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espoo, Suomen on 71 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Espoo, Suomen on helmikuuta. Hinta on 62 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 23 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Espoo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espoo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espoo, Suomen on 167 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Espoo, Suomen on helmikuuta. Hinta on 68 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 54 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 45 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Espoo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espoo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espoo, Suomen on 38 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Espoo, Suomen on toukokuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 53 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 60 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Espoo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espoo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espoo, Suomen on 92 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Espoo, Suomen on marraskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 101 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 0 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Espoo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espoo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Espoo autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Espoo, Uusimaa

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Enterprise

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Sunnycars

6 sijaintia

Avis

3 sijaintia

keddy by Europcar

3 sijaintia

Sixt

3 sijaintia

Autounion Car Rental

2 sijaintia

Europcar

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Espoo

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Espoo

Suosituin vuokraamo

Scandia Rent

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Mini

Halvin vuokra-auto

24 €

Suosituin malli

Volkswagen Polo
Suosituin Espoo autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Scandia Rent. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Enterprise ja Alamo.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Espoo viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Espoo on 24 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 36 €/pvä.
Kohteen Espoo suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Polo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Opel Corsa.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Espoo autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Tapiolan Urheilupuisto18,5 km

Läheiset nähtävyydet:

Tapiolan Urheilupuisto151,5 km

Läheiset nähtävyydet:

Tapiolan Urheilupuisto143,4 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Espoo suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Espoo

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Espoo - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Espoo, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana tammikuu kohteessa Espoo on noin 66 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 44 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Espoo tähän mennessä. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 0 € ja keskihinta on 0 €.

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Scandia Rent vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Espoo. Keskimääräisillä 31 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 2 toimipisteessä, Scandia Rent on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Budget on erittäin suosittu kaupungissa Espoo, Suomi, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 2 toimipistettä kaupungista Espoo, Suomi ja voit olettaa maksavasi noin 41 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Espoo, Suomi.

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Espoo on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Espoo taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Espoo alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 90 km/t.

Ilmasto alueella Uusimaa kuukauden joulukuu aikana on yleensä −3 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 50 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Espoo lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Espoo

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Espoo

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Espoo

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Espoo

Aloita matkan suunnittelu - Espoo


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Espoo. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Espoo helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Espoo autoillle.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Espoo.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Espoo.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Espoo vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.