Autonvuokraus Espoo, Suomi

Haussa halpa vuokra-auto Espoo, Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Espoo, Suomi
2. marraskuu — 9. marraskuu
Sama palautus
Espoo, Suomi
ti 2/11
Keskipäivä
ti 9/11
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Espoo, Suomi

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

13 € - 44 €

Kaikki autotyypit

32 € - 145 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espoo, Suomi on 25 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Espoo, Suomi on helmikuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 13 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 61 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Espoo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espoo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Espoo Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espoo, Suomi on 56 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Espoo, Suomi on helmikuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 35 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Espoo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espoo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Espoo Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espoo, Suomi on 87 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Espoo, Suomi on helmikuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 49 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 29 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Espoo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espoo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Espoo Suuri vuokra-autohinnat.

Pakettiauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espoo, Suomi on 62 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Espoo, Suomi on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 83 € päivässä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 0 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Espoo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espoo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Espoo Pakettiauto vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Espoo: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Espoo, Suomi
6 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Espoo

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Espoossa?

Autonvuokraus Espoossa on helpointa 19 vuotta täyttäneille kuskeille, jotka ovat ajaneet ajokorttinsa vähintään vuosi sitten. Nämä kriteerit – 19 vuoden ikäraja ja vuoden ajokokemus – ovat tyypillisiä Espoossa toimiville suurille kansainvälisille autovuokraamoketjuille, kuten Hertzille ja Sixtille. Pienet autovuokraamot voivat olla kriteereissään hieman joustavampia. 18-vuotiaat voivat siis löytää Espoosta pienen vuokraamon, joka vuokraa autoja kaikille ajokortin suorittaneille. Auton vuokraaminen tulee kuitenkin nuorille kuskeille sekä Espoossa että muualla Suomessa hieman keskimääräistä kalliimmaksi. Monet autovuokraamot perivät kaikilta alle 25-vuotiailta asiakkailtaan nuoren kuljettajan lisämaksun. Maksu vaihtelee vuokraamoittain, joten lisämaksujen vertailu kannattaa ennen autovarauksen tekemistä. Joissakin autovuokraamoissa voi olla myös yläikäraja. Jos haluat vuokra-auton mahdollisimman edullisesti, kannattaa autolle yleensä valita vain yksi kuski. Useimmat autovuokraamot Espoossa perivät lisämaksun myös lisäkuskeista.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Espoossa

Espoon taajamien sisällä ja keskustassa nopeusrajoitus on yleensä 30 tai 40 km/h. Nopeusrajoituksia kannattaa noudattaa, sillä nopeuksia valvotaan muun muassa kameroiden avulla kaupunkialueen sisä- ja ulkopuolella. Kaupungin suuremmilla teillä nopeusrajoitus on yleensä 50 km/h. Kehä III -kehätiellä, joka kulkee pääkaupunkiseudulla myös Espoon halki, nopeusrajoitukset vaihtelevat 60–100 km/h välillä. Kehätie on yksi pääkaupunkiseudun vilkasliikenteisemmistä teistä, joten ole varovainen valtatiellä etenkin talven liukkaiden säiden aikaan. Kaiken kaikkiaan vuokra-autoilijan kannattaa ottaa Espoon liikenteessä huomioon Suomen toisinaan vaikeat sääolosuhteet. Espoossa, kuten kaikkialla Suomessa, rattijuopumuksen promilleraja on vain 0,5 promillea. Älä siis lähde rattiin alkoholia nauttineena. Suomen laissa on määritelty myös ajovalojen käyttöpakko vuorokauden ympäri. Autoissa on pidettävä ajon aikaan päivisin päällä ainakin huomiovalot ja iltaisin sekä öisin myös takavalot. Pysäköinti ei yleensä tuota Espoossa ongelmia, sillä yksityisiä parkkialueita on kaupunkialueella paljon. Jos haluat jättää autosi kadun varteen, tarkista alueen parkkeerausmerkinnät. Katujen varsille autoja voi jättää kaupunkialueella vain niissä paikoissa, missä pysäköintioikeus on merkitty P-merkillä ja pysäköintiruuduilla. Pysäköintiin on yleensä aikarajoitus, ja pysäköintikiekon käyttö onkin Espoossa monilla alueilla pakollista. Espoon taajamista löytyy enemmän ilmaista parkkitilaa kuin keskusta-alueilta.

Nähtävyyksiä Espoossa ja sen lähellä

Espoon kaupunki levittäytyy melko laajalle alueelle. Autonvuokraus Espoossa on hyvä valinta aktiiviselle matkailijalle, sillä auton avulla liikut joustavasti paikasta toiseen. Kaupungin sisällä suunta kannattaa ottaa esimerkiksi Nuuksion upeaan kansallispuistoon, joka on luontomatkailijoiden ykköskohde kaupungin alueella. Myös Bodomjärven ranta-alue on suosittu retkipaikka. Kulttuurin ystäviä kutsuvat Espoossa muun muassa Tarvaspää, eli Akseli Gallen-Kallelan museo, ja EMMA, eli Espoon modernin- ja nykytaiteen museo. EMMA sijaitsee näyttelykeskus WeeGeessä, jossa museoita on kaikkiaan neljä. Kesäisin lapsiperheitä kutsuu Espoossa Vesipuisto Serena, ja talvisin samasta paikasta löytyy Suomen eteläisin hiihtokeskus. Mikäli päiväretket Espoon rajojen ulkopuolella kiinnostavat, vaihtoehtoja on Espoossa lomaileville lukemattomia. Auton vuokraus mahdollistaa retket esimerkiksi läheisen Helsingin sykkeeseen ja ostosmahdollisuuksien äärelle, idylliseen Porvooseen tai kultturelliin Järvenpäähän. Ajomatka kaikkiin näin kaupunkeihin on Espoosta alle tunti.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Espoon liikenne on selkeää, ja kaupungissa on kohtuullisen helppo ajaa. Jos uudessa kaupungissa ja pääkaupunkiseudun kehäteillä ajaminen kuitenkin jännittää, huolehdi autoa vuokratessasi riittävästä vakuutusturvasta. Espoon vuokraamot tarjoavat aina asiakkailleen tietyn perustason vakuutusturvan, jota asiakas voi halutessaan kohentaa lisävakuutuksin. Esimerkiksi kolariturva kuuluu yleensä vuokra-auton vakuutukseen automaattisesti, varkausturva taas ei. Vuokra-autoihin on saatavilla monenlaisia lisävakuutuksia aina ikkunavakuutuksista rengasvakuutuksiin. Autovuokraamojen vakuutuksissa on yleensä Espoossa ja muualla Suomessa omavastuuosuus. Selvitä tarkasti, mikä on sinun omavastuusi kuskina, mikäli aiheutat autolle vahinkoja ajon aikana. Jos ajaminen jännittää, omavastuusta pääsee kuitenkin yleensä eroon lisämaksulla. Omavastuun poistaminen nostattaa vakuutuksen hintaa, mutta silti se tulee usein edullisemmaksi kuin omavastuuosuuden maksaminen kolaritilanteessa.

Voiko Espoossa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Voit autoilla Espoossa suomalaisella ja myös muiden EU-maiden ajokorteilla. Pidä ajokortti mukanasi myös autovuokraamossa, kun noudat vuokra-autosi.

Mistä auton nouto ja palautus Espoossa onnistuu?

Autonvuokraus Espoossa onnistuu useammissa eri kaupunginosissa. Autonvuokraus onnistuu kätevästi esimerkiksi Espoon Keskuksessa ja Kauniaisissa. Myös Matinkylän tuntumassa, jossa sijaitsee suosittu ostoskeskus Iso-Omena, on paljon erilaisia autovuokraamoita. Autovuokraamoiden kirjo Espoossa vaihtelee tunnetuista kansainvälisistä autovuokraamoketjuista pienempiin paikallisiin vuokraamoihin. Jos saavut pääkaupunkiseudulle lentämällä, vuokraa auto kätevästi heti saapuessasi Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Lentokentältä on ajomatkaa Espooseen vain noin 25 min. Jos haluat vuokra-auton mahdollisimman edullisesti, hoida itse auton nouto ja palautus valitsemasi vuokraamon toimipisteeseen Espoossa. Pienestä lisämaksusta vuokraamot toimittavat toki auton pyytämääsi paikkaan, esimerkiksi jollekin Espoon paikallisjunapysäkille tai hotelliin.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Espoo, Suomi kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Espoo

61on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Espoo kuun lokakuu aikana.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa marraskuu kohteessa Espoo, Suomi?

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana marraskuu kohteessa Espoo on noin 41 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 23 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Espoo tähän mennessä. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 15 € ja keskihinta on 26 €.

Missä Espoo autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Scandia Rent vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Espoo. Keskimääräisillä 28 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 2 toimipisteessä, Scandia Rent on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Espoo, Suomi?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Espoo on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Espoo taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Espoo alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 90 km/t.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen lokakuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Espoo kuukauden lokakuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Espoo.

Onko sää kaupungissa Espoo samanlainen kuin muualla Uusimaa alueella?

Ilmasto alueella Uusimaa kuukauden lokakuu aikana on yleensä 5 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 60 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Espoo lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset kaupungin Espoo lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Espoo

Aloita matkan suunnittelu - Espoo