Autonvuokraus Espoo - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Espoo? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Espoo, Suomi
1. helmikuu — 8. helmikuu
Sama palautus
Espoo, Suomi
ma 1/2
Keskipäivä
ma 8/2
Keskipäivä

Autovuokraamo Espoo: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Espoo
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.6

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun


Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Espoo?

Kaikki

20 € - 62 €

Economy

20 € - 35 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Espoo on maaliskuuta. Hinta on 27 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 22 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti heinäkuuta. Jos etsit tiettyä autotyyppiä, harkitse taloudellisen auton vuokraamista maaliskuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Espoo voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.


Autonvuokraustarjoukset Espoo

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pienet autot luokitellaan tyypillisesti joko economy-luokan autoksi, kompakteiksi tai keskikokoisiksi autoiksi. Pienempien autoluokkien hinnat ovat yleensä 36 €/päivä kaupungissa Espoo. Löydät alapuolelta kuluvan viikon parhaat hinnat momondossa.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
17 €/päivä
19. helmikuu - 28. helmikuu
Espoo
Vantaa
Chevrolet Sonic Sedan
17 €/päivä
19. helmikuu - 28. helmikuu
Etsi vastaava
Renault Clio
tai vastaava Economy-farmari
Maks. 2 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
21 €/päivä
19. helmikuu - 28. helmikuu
Espoo
Vantaa
Renault Clio
21 €/päivä
19. helmikuu - 28. helmikuu
Etsi vastaava
Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
22 €/päivä
19. helmikuu - 28. helmikuu
Espoo
Helsinki Airport
Kia Rio Hatchback
22 €/päivä
19. helmikuu - 28. helmikuu
Etsi vastaava
Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
22 €/päivä
19. helmikuu - 28. helmikuu
Espoo
Laivalahdenkatu 8 B
Citroen C2
22 €/päivä
19. helmikuu - 28. helmikuu
Etsi vastaava
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
23 €/päivä
19. helmikuu - 28. helmikuu
Espoo
Vantaa
Ford Focus
23 €/päivä
19. helmikuu - 28. helmikuu
Etsi vastaava
Mitsubishi Lancer
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
23 €/päivä
19. helmikuu - 28. helmikuu
Espoo
Vantaa
Mitsubishi Lancer
23 €/päivä
19. helmikuu - 28. helmikuu
Etsi vastaava

Tietoja matkastasi kohteeseen Espoo

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Espoossa?

Autonvuokraus Espoossa on helpointa 19 vuotta täyttäneille kuskeille, jotka ovat ajaneet ajokorttinsa vähintään vuosi sitten. Nämä kriteerit – 19 vuoden ikäraja ja vuoden ajokokemus – ovat tyypillisiä Espoossa toimiville suurille kansainvälisille autovuokraamoketjuille, kuten Hertzille ja Sixtille. Pienet autovuokraamot voivat olla kriteereissään hieman joustavampia. 18-vuotiaat voivat siis löytää Espoosta pienen vuokraamon, joka vuokraa autoja kaikille ajokortin suorittaneille. Auton vuokraaminen tulee kuitenkin nuorille kuskeille sekä Espoossa että muualla Suomessa hieman keskimääräistä kalliimmaksi. Monet autovuokraamot perivät kaikilta alle 25-vuotiailta asiakkailtaan nuoren kuljettajan lisämaksun. Maksu vaihtelee vuokraamoittain, joten lisämaksujen vertailu kannattaa ennen autovarauksen tekemistä. Joissakin autovuokraamoissa voi olla myös yläikäraja. Jos haluat vuokra-auton mahdollisimman edullisesti, kannattaa autolle yleensä valita vain yksi kuski. Useimmat autovuokraamot Espoossa perivät lisämaksun myös lisäkuskeista.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Espoossa

Espoon taajamien sisällä ja keskustassa nopeusrajoitus on yleensä 30 tai 40 km/h. Nopeusrajoituksia kannattaa noudattaa, sillä nopeuksia valvotaan muun muassa kameroiden avulla kaupunkialueen sisä- ja ulkopuolella. Kaupungin suuremmilla teillä nopeusrajoitus on yleensä 50 km/h. Kehä III -kehätiellä, joka kulkee pääkaupunkiseudulla myös Espoon halki, nopeusrajoitukset vaihtelevat 60–100 km/h välillä. Kehätie on yksi pääkaupunkiseudun vilkasliikenteisemmistä teistä, joten ole varovainen valtatiellä etenkin talven liukkaiden säiden aikaan. Kaiken kaikkiaan vuokra-autoilijan kannattaa ottaa Espoon liikenteessä huomioon Suomen toisinaan vaikeat sääolosuhteet. Espoossa, kuten kaikkialla Suomessa, rattijuopumuksen promilleraja on vain 0,5 promillea. Älä siis lähde rattiin alkoholia nauttineena. Suomen laissa on määritelty myös ajovalojen käyttöpakko vuorokauden ympäri. Autoissa on pidettävä ajon aikaan päivisin päällä ainakin huomiovalot ja iltaisin sekä öisin myös takavalot. Pysäköinti ei yleensä tuota Espoossa ongelmia, sillä yksityisiä parkkialueita on kaupunkialueella paljon. Jos haluat jättää autosi kadun varteen, tarkista alueen parkkeerausmerkinnät. Katujen varsille autoja voi jättää kaupunkialueella vain niissä paikoissa, missä pysäköintioikeus on merkitty P-merkillä ja pysäköintiruuduilla. Pysäköintiin on yleensä aikarajoitus, ja pysäköintikiekon käyttö onkin Espoossa monilla alueilla pakollista. Espoon taajamista löytyy enemmän ilmaista parkkitilaa kuin keskusta-alueilta.

Nähtävyyksiä Espoossa ja sen lähellä

Espoon kaupunki levittäytyy melko laajalle alueelle. Autonvuokraus Espoossa on hyvä valinta aktiiviselle matkailijalle, sillä auton avulla liikut joustavasti paikasta toiseen. Kaupungin sisällä suunta kannattaa ottaa esimerkiksi Nuuksion upeaan kansallispuistoon, joka on luontomatkailijoiden ykköskohde kaupungin alueella. Myös Bodomjärven ranta-alue on suosittu retkipaikka. Kulttuurin ystäviä kutsuvat Espoossa muun muassa Tarvaspää, eli Akseli Gallen-Kallelan museo, ja EMMA, eli Espoon modernin- ja nykytaiteen museo. EMMA sijaitsee näyttelykeskus WeeGeessä, jossa museoita on kaikkiaan neljä. Kesäisin lapsiperheitä kutsuu Espoossa Vesipuisto Serena, ja talvisin samasta paikasta löytyy Suomen eteläisin hiihtokeskus. Mikäli päiväretket Espoon rajojen ulkopuolella kiinnostavat, vaihtoehtoja on Espoossa lomaileville lukemattomia. Auton vuokraus mahdollistaa retket esimerkiksi läheisen Helsingin sykkeeseen ja ostosmahdollisuuksien äärelle, idylliseen Porvooseen tai kultturelliin Järvenpäähän. Ajomatka kaikkiin näin kaupunkeihin on Espoosta alle tunti.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Espoon liikenne on selkeää, ja kaupungissa on kohtuullisen helppo ajaa. Jos uudessa kaupungissa ja pääkaupunkiseudun kehäteillä ajaminen kuitenkin jännittää, huolehdi autoa vuokratessasi riittävästä vakuutusturvasta. Espoon vuokraamot tarjoavat aina asiakkailleen tietyn perustason vakuutusturvan, jota asiakas voi halutessaan kohentaa lisävakuutuksin. Esimerkiksi kolariturva kuuluu yleensä vuokra-auton vakuutukseen automaattisesti, varkausturva taas ei. Vuokra-autoihin on saatavilla monenlaisia lisävakuutuksia aina ikkunavakuutuksista rengasvakuutuksiin. Autovuokraamojen vakuutuksissa on yleensä Espoossa ja muualla Suomessa omavastuuosuus. Selvitä tarkasti, mikä on sinun omavastuusi kuskina, mikäli aiheutat autolle vahinkoja ajon aikana. Jos ajaminen jännittää, omavastuusta pääsee kuitenkin yleensä eroon lisämaksulla. Omavastuun poistaminen nostattaa vakuutuksen hintaa, mutta silti se tulee usein edullisemmaksi kuin omavastuuosuuden maksaminen kolaritilanteessa.

Voiko Espoossa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Voit autoilla Espoossa suomalaisella ja myös muiden EU-maiden ajokorteilla. Pidä ajokortti mukanasi myös autovuokraamossa, kun noudat vuokra-autosi.

Mistä auton nouto ja palautus Espoossa onnistuu?

Autonvuokraus Espoossa onnistuu useammissa eri kaupunginosissa. Autonvuokraus onnistuu kätevästi esimerkiksi Espoon Keskuksessa ja Kauniaisissa. Myös Matinkylän tuntumassa, jossa sijaitsee suosittu ostoskeskus Iso-Omena, on paljon erilaisia autovuokraamoita. Autovuokraamoiden kirjo Espoossa vaihtelee tunnetuista kansainvälisistä autovuokraamoketjuista pienempiin paikallisiin vuokraamoihin. Jos saavut pääkaupunkiseudulle lentämällä, vuokraa auto kätevästi heti saapuessasi Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Lentokentältä on ajomatkaa Espooseen vain noin 25 min. Jos haluat vuokra-auton mahdollisimman edullisesti, hoida itse auton nouto ja palautus valitsemasi vuokraamon toimipisteeseen Espoossa. Pienestä lisämaksusta vuokraamot toimittavat toki auton pyytämääsi paikkaan, esimerkiksi jollekin Espoon paikallisjunapysäkille tai hotelliin. (Tarkastettu: 16/05/2019).


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Espoo kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Espoo

300on etsinyt vuokra-autoa kohteessa Espoo kuun tammikuu aikana.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Espoo noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Enterprise, Avis ja Sixt ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Espoo COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Espoo. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa helmikuu kohteessa Espoo?

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana helmikuu kohteessa Espoo on noin 38 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 24 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Espoo tähän mennessä. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 19 € ja keskihinta on 24 €.

Missä Espoo autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Scandia Rent vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Espoo. Keskimääräisillä 27 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 2 toimipisteessä, Scandia Rent on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Peritäänkö Espoo autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Espoo vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Espoo, kuten Enterprise, Avis ja Sixt tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Kuinka monta keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Espoo?

keddy by Europcar on erittäin suosittu kaupungissa Espoo, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 3 toimipistettä kaupungista Espoo ja voit olettaa maksavasi noin 28 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Espoo.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Espoo?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Espoo on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Espoo taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Espoo alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 90 km/t.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Espoo kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Espoo.

Onko sää kaupungissa Espoo samanlainen kuin muualla Uusimaa alueella?

Ilmasto alueella Uusimaa kuukauden tammikuu aikana on yleensä −5 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 40 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Espoo lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Lentolippu varattuna kohteeseen Espoo? Aloita matkan suunnittelu!