Autonvuokraukset kohteessa Espoo, Uusimaa

Haussa halpa vuokra-auto Espoo, Uusimaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Espoo, Suomi
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Espoo, Suomi
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Espoo

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Espoo

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Espoo?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Espoo löytyvät yleensä ADDCAR RENTAL kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaADDCAR RENTAL , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 19 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Espoo on 20 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Espoo?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Espoo on Volkswagen Polo ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Skoda Octavia Combi. Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Polo tarjouksia kaupungissa Espoo keskimääräiseen hintaan 47 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 19 € per päivä. Mallin Skoda Octavia Combi vuokraaminen kaupungissa Espoo maksaa yleensä keskimäärin 36 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 32 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Espoo, Uusimaa autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Espoo, Uusimaa
Pienikokoinen49 €/pvä
Korkeatasoinen160 €/pvä
Tila-auto135 €/pvä
Vuokraamon valinta51 €/pvä
Pienikokoinen farmari64 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Espoo autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Espoossa?

Autonvuokraus Espoossa on helpointa 19 vuotta täyttäneille kuskeille, jotka ovat ajaneet ajokorttinsa vähintään vuosi sitten. Nämä kriteerit – 19 vuoden ikäraja ja vuoden ajokokemus – ovat tyypillisiä Espoossa toimiville suurille kansainvälisille autovuokraamoketjuille, kuten Hertzille ja Sixtille. Pienet autovuokraamot voivat olla kriteereissään hieman joustavampia. 18-vuotiaat voivat siis löytää Espoosta pienen vuokraamon, joka vuokraa autoja kaikille ajokortin suorittaneille. Auton vuokraaminen tulee kuitenkin nuorille kuskeille sekä Espoossa että muualla Suomessa hieman keskimääräistä kalliimmaksi. Monet autovuokraamot perivät kaikilta alle 25-vuotiailta asiakkailtaan nuoren kuljettajan lisämaksun. Maksu vaihtelee vuokraamoittain, joten lisämaksujen vertailu kannattaa ennen autovarauksen tekemistä. Joissakin autovuokraamoissa voi olla myös yläikäraja. Jos haluat vuokra-auton mahdollisimman edullisesti, kannattaa autolle yleensä valita vain yksi kuski. Useimmat autovuokraamot Espoossa perivät lisämaksun myös lisäkuskeista.

Tärkeää tietoa liikenteestä ja liikennesäännöistä Espoossa

Espoon taajamien sisällä ja keskustassa nopeusrajoitus on yleensä 30 tai 40 km/h. Nopeusrajoituksia kannattaa noudattaa, sillä nopeuksia valvotaan muun muassa kameroiden avulla kaupunkialueen sisä- ja ulkopuolella. Kaupungin suuremmilla teillä nopeusrajoitus on yleensä 50 km/h. Kehä III -kehätiellä, joka kulkee pääkaupunkiseudulla myös Espoon halki, nopeusrajoitukset vaihtelevat 60–100 km/h välillä. Kehätie on yksi pääkaupunkiseudun vilkasliikenteisemmistä teistä, joten ole varovainen valtatiellä etenkin talven liukkaiden säiden aikaan. Kaiken kaikkiaan vuokra-autoilijan kannattaa ottaa Espoon liikenteessä huomioon Suomen toisinaan vaikeat sääolosuhteet. Espoossa, kuten kaikkialla Suomessa, rattijuopumuksen promilleraja on vain 0,5 promillea. Älä siis lähde rattiin alkoholia nauttineena. Suomen laissa on määritelty myös ajovalojen käyttöpakko vuorokauden ympäri. Autoissa on pidettävä ajon aikaan päivisin päällä ainakin huomiovalot ja iltaisin sekä öisin myös takavalot. Pysäköinti ei yleensä tuota Espoossa ongelmia, sillä yksityisiä parkkialueita on kaupunkialueella paljon. Jos haluat jättää autosi kadun varteen, tarkista alueen parkkeerausmerkinnät. Katujen varsille autoja voi jättää kaupunkialueella vain niissä paikoissa, missä pysäköintioikeus on merkitty P-merkillä ja pysäköintiruuduilla. Pysäköintiin on yleensä aikarajoitus, ja pysäköintikiekon käyttö onkin Espoossa monilla alueilla pakollista. Espoon taajamista löytyy enemmän ilmaista parkkitilaa kuin keskusta-alueilta.

Nähtävyyksiä Espoossa ja sen lähellä

Espoon kaupunki levittäytyy melko laajalle alueelle. Autonvuokraus Espoossa on hyvä valinta aktiiviselle matkailijalle, sillä auton avulla liikut joustavasti paikasta toiseen. Kaupungin sisällä suunta kannattaa ottaa esimerkiksi Nuuksion upeaan kansallispuistoon, joka on luontomatkailijoiden ykköskohde kaupungin alueella. Myös Bodomjärven ranta-alue on suosittu retkipaikka. Kulttuurin ystäviä kutsuvat Espoossa muun muassa Tarvaspää, eli Akseli Gallen-Kallelan museo, ja EMMA, eli Espoon modernin- ja nykytaiteen museo. EMMA sijaitsee näyttelykeskus WeeGeessä, jossa museoita on kaikkiaan neljä. Kesäisin lapsiperheitä kutsuu Espoossa Vesipuisto Serena, ja talvisin samasta paikasta löytyy Suomen eteläisin hiihtokeskus. Mikäli päiväretket Espoon rajojen ulkopuolella kiinnostavat, vaihtoehtoja on Espoossa lomaileville lukemattomia. Auton vuokraus mahdollistaa retket esimerkiksi läheisen Helsingin sykkeeseen ja ostosmahdollisuuksien äärelle, idylliseen Porvooseen tai kultturelliin Järvenpäähän. Ajomatka kaikkiin näin kaupunkeihin on Espoosta alle tunti.

Mikä autovakuutus sopii minulle?

Espoon liikenne on selkeää, ja kaupungissa on kohtuullisen helppo ajaa. Jos uudessa kaupungissa ja pääkaupunkiseudun kehäteillä ajaminen kuitenkin jännittää, huolehdi autoa vuokratessasi riittävästä vakuutusturvasta. Espoon vuokraamot tarjoavat aina asiakkailleen tietyn perustason vakuutusturvan, jota asiakas voi halutessaan kohentaa lisävakuutuksin. Esimerkiksi kolariturva kuuluu yleensä vuokra-auton vakuutukseen automaattisesti, varkausturva taas ei. Vuokra-autoihin on saatavilla monenlaisia lisävakuutuksia aina ikkunavakuutuksista rengasvakuutuksiin. Autovuokraamojen vakuutuksissa on yleensä Espoossa ja muualla Suomessa omavastuuosuus. Selvitä tarkasti, mikä on sinun omavastuusi kuskina, mikäli aiheutat autolle vahinkoja ajon aikana. Jos ajaminen jännittää, omavastuusta pääsee kuitenkin yleensä eroon lisämaksulla. Omavastuun poistaminen nostattaa vakuutuksen hintaa, mutta silti se tulee usein edullisemmaksi kuin omavastuuosuuden maksaminen kolaritilanteessa.

Voiko Espoossa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Voit autoilla Espoossa suomalaisella ja myös muiden EU-maiden ajokorteilla. Pidä ajokortti mukanasi myös autovuokraamossa, kun noudat vuokra-autosi.

Mistä auton nouto ja palautus Espoossa onnistuu?

Autonvuokraus Espoossa onnistuu useammissa eri kaupunginosissa. Autonvuokraus onnistuu kätevästi esimerkiksi Espoon Keskuksessa ja Kauniaisissa. Myös Matinkylän tuntumassa, jossa sijaitsee suosittu ostoskeskus Iso-Omena, on paljon erilaisia autovuokraamoita. Autovuokraamoiden kirjo Espoossa vaihtelee tunnetuista kansainvälisistä autovuokraamoketjuista pienempiin paikallisiin vuokraamoihin. Jos saavut pääkaupunkiseudulle lentämällä, vuokraa auto kätevästi heti saapuessasi Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Lentokentältä on ajomatkaa Espooseen vain noin 25 min. Jos haluat vuokra-auton mahdollisimman edullisesti, hoida itse auton nouto ja palautus valitsemasi vuokraamon toimipisteeseen Espoossa. Pienestä lisämaksusta vuokraamot toimittavat toki auton pyytämääsi paikkaan, esimerkiksi jollekin Espoon paikallisjunapysäkille tai hotelliin.


Autonvuokraustarjoukset Espoo, Uusimaa

Löydä kohteesta Espoo juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

34 € - 54 €

Kaikki autotyypit

41 € - 146 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espoo, Suomen on 43 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Espoo, Suomen on lokakuuta. Hinta on 21 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 56 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Espoo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espoo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Espoo Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espoo, Suomen on 68 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Espoo, Suomen on helmikuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Espoo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espoo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espoo, Suomen on 164 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Espoo, Suomen on helmikuuta. Hinta on 68 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 54 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 42 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Espoo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espoo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Espoo Suuri vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espoo, Suomen on 105 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Espoo, Suomen on huhtikuuta. Hinta on 65 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 37 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 9 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Espoo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espoo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espoo, Suomen on 103 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Espoo, Suomen on marraskuuta. Hinta on 3 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 101 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 8 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Espoo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espoo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Espoo Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Espoo, Suomen on 121 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Espoo, Suomen on tammikuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 102 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 21 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Espoo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Espoo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

49 €/pvä

30 loka - 2 marras
Ford Focus
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

64 €/pvä

30 loka - 2 marras
Volkswagen Golf SportWagen

Espoo autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Espoo, Uusimaa

Autounion Car Rental

2 sijaintia

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Europcar

2 sijaintia

Hertz

1 sijainti

Sixt

3 sijaintia

Avis

3 sijaintia

Scandia Rent

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Espoo

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Espoo

Suosituin vuokraamo

Scandia Rent

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Mini

Halvin vuokra-auto

23 €

Suosituin malli

Volkswagen Polo
Suosituin Espoo autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Scandia Rent. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat GREEN MOTION ja Alamo.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Espoo viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Espoo on 23 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 33 €/pvä.
Kohteen Espoo suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Polo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Compact Wagon.

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Espoo autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Tapiolan Urheilupuisto18,5 km
Nuuksion kansallispuisto26,5 km

Läheiset nähtävyydet:

Nuuksion kansallispuisto131,3 km
Tapiolan Urheilupuisto151,5 km

Läheiset nähtävyydet:

Nuuksion kansallispuisto123,8 km
Tapiolan Urheilupuisto143,4 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Espoo suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Espoo

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Espoo - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Espoo, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa lokakuu kohteessa Espoo, Suomi?

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana lokakuu kohteessa Espoo on noin 37 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 19 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Espoo tähän mennessä. Viikon mittaisen autonvuokrauksen hinnoissa on eroa - hinnat ovat alkaen noin 22 € ja keskihinta on 24 €.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Espoo, Suomi?

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Espoo on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Espoo taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Espoo alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 90 km/t.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Porsche Cayenne vuokra-autoja kaupungissa Espoo?

Onko sää kaupungissa Espoo samanlainen kuin muualla Uusimaa alueella?

Ilmasto alueella Uusimaa kuukauden syyskuu aikana on yleensä 10 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 60 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Espoo lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Espoo hinnat?

autoa Espoo hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Espoo?

27 toimijaa on valittavissa autoa Espoo syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Espoo?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Espoo. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Espoo?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Espoo, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Espoo

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Espoo

Aloita matkan suunnittelu - Espoo


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Espoo?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Espoo. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Espoo?

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Espoo helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Espoo, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Espoo autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Espoo momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Espoo.

Löytyykö kohteesta Espoo autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Espoo.

Voinko etsiä Espoo vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Espoo vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Espoo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.