Autonvuokraukset Norjassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Norjassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Oslo, Norja
1. joulukuu — 8. joulukuu
Sama palautus
Oslo, Norja
to 1/12
Keskipäivä
to 8/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Norja autonvuokraustiedot

Norjan tieliikennelait muistuttavat Pohjoismaiden ja Suomen tieliikennelakeja, joten suomalaisille Norja on helppo kohde. Norja on myös turvallinen autoilumaa. Se on nimetty jopa liikenneturvallisuudeltaan maailman parhaaksi. Turvallisuutta on kohennettu paitsi rakentamalla keskikaiteita ja nelikaistaisia moottoriteitä myös panostamalla automatisoituun ylinopeuksien valvontaan ja asenteiden muuttamiseen. Norjassa poliisi puuttuu herkästi ylinopeuksiin ja päihtyneenä ajamiseen. Pienistäkin ylinopeuksista voi saada sakot, ja poliisi voi vaatia sakkojen maksamista heti käteisellä. Norjan erikoisuudet liittyvät lainsäädännön sijaan liikenneolosuhteisiin, joihin autoilijat joutuvat vuonoistaan tunnetussa maassa sopeutumaan. Yleiset tiet ovat toki valtaosin hyvässä kunnossa, mutta vuoristossa tiet kulkevat pitkiäkin matkoja tunneleissa, ja jotkin tiet ovat kapeita ja mutkaisia. Keliolosuhteet ovat autoilijan suurin haaste liikenteessä: Teillä on keväisin kelirikkovaurioita. Toisinaan osa teistä ja tunneleista voi olla kiinni sääolosuhteiden takia. Vaaralliset tieolosuhteet on merkitty teiden varsille, mutta automatkailijan on syytä seurata myös esimerkiksi uutisia, sillä sääolosuhteet voivat muuttua nopeastikin. Talvisin Norjassa joudutaan välillä järjestämään kuljetussaattueita tieosuuksilla, jotka ovat muuten kiinni kelin takia. Kuljetussaattueissa ajoneuvot kokoontuvat yhteen ja ajavat lumiauran perässä. Saattuetieosuudet voi tarkistaa tielaitoksen verkkosivuilta ja saattueista kerrotaan myös radiossa. Erityisesti keväisin voi olla lumi-, maa- tai kivivyöryjä.

Suomalaisten on helppo ajaa Norjaan vaikkapa omalla autolla, sillä toisessa EU- tai Eta-maassa, kuten Suomessa, myönnetty ajokortti oikeuttaa kuljettamaan autoa Norjassa. Kuuluminen samaan Schengen-alueeseen tarkoittaa sitä, että maiden välisen rajan saa ylittää, mistä haluaa. Helpon vaihtoehdon tarjoaa kuitenkin autonvuokraus Norjasta. Näin paikan päälle siirtymiseen ei kulu aikaa. Norjassa toimii muun muassa useita kansainvälisten ketjujen autovuokraamoita, ja voit verrata vuokra-autojen hintoja ennakkoon esimerkiksi verkkosivustoilla. Saatat hyvinkin löytää tarpeisiisi sopivat halvat vuokra-autot tai erikoisemmissa tilanteissa palvelevat menopelit. Varauksen ja maksun voi yleensä hoitaa ennakkoon. Autonvuokraus on Norjassa kohtuullisen vaivatonta. Autovuokraamot edellyttävät yleensä auton vuokraajalta ja lisäkuljettajilta ajokorttia, joka on ollut voimassa vähintään vuoden ennen vuokrausta. Mukana on oltava myös passi tai virallinen henkilöllisyystodistus. Joistakin autovuokraamoista vuokra-auton voi saada jo 18-vuotias, mutta usein ikäraja on korkeampi, esimerkiksi 19 vuotta. Vuokraukselle saatetaan ilmoittaa enimmäisiäksi 99 vuotta. Nuorilta, alle 25-vuotiailta kuljettajilta voidaan periä korkeampaa vuokraa, kuten myös yli 70-vuotiailta seniorikuljettajilta. Kun haluat vuokrata auton Norjasta, sinulla on oltava myös luottokortti. Kortilla on oltava riittävästi katetta autonvuokraukseen, mahdollisista lisäpalveluista aiheutuviin maksuihin ja vuokrauksen ajaksi pidätettävään vakuusmaksuun. Vakuus hyvitetään takaisin kortille, kun vuokra-auto on palautettu vahingoittumana ja sopimuksen mukaan. Vuokrahinta sisältää yleensä ainakin perusvauriovakuutuksen.

Liikenne Norjassa on paitsi maailman turvallisinta, niin pääasiassa varsin rauhallista. Pääkaupunki Oslokin seutuineen on maailman mittakaavassa viehättävä ja pikkukaupunkimainen paikka, ja ruuhkat ovat kohtuullisia. Liikkuminen Norjassa ei välttämättä kuitenkaan ole niin nopeaa kuin karttaa tutkimalla ensi silmäyksellä voisi kuvitella. Suuretkin valtatiet ovat kapeahkoja. Vuoristoisilla alueilla tiet muuttuvat kapeiksi ja mutkitteleviksi, toisinaan ne pujahtavat pitkiksikin matkoiksi tunneleihin. Teiden kapeuden lisäksi matkaa voi hidastaa se, että monella reitillä on lautalla kuljettavia osuuksia, eikä vaihtoehtoista reittiä ole välttämättä tarjolla. Matkailijat suuntaavat Norjaan erityisesti touko-syyskuun välisenä aikana. Jonkinlaisesta matkailijoiden mukanaan tuomasta ruuhkasta voidaan puhua kesäkuun puolivälin ja elokuun puolivälin välisenä aikana. Silloin kapeilla ja mutkaisilla teillä ja lauttajonoissa riittää ainakin kohtalaisesti muitakin Norjasta ja sen maisemista kiinnostuneita matkailijoita.

Norjan kuuluisaan maisemaan kuuluu vuoria, vuonoja ja teitä, jotka laskeutuvat serpentiinimäisesti vuoristosta alas kohti vuonoja ja kulkevat lopulta niiden rantoja pitkin. Parhaiten norjalaisista vuonomaisemista pääsee nauttimaan autolla, jonka kyydissä kapeita ja mutkaisia pikkuteitä voi ajella omaan tahtiinsa. Mikäli haluat nähdä päästä helpolla, riittää että tutustut Oslonvuonon maisemiin Oslossa. Tunnetuimpia vuonoja ovat kuitenkin Geirangerfjorden ja Nærøyfjorden, jotka ovat päässeet Unescon maailmanperintökohteiden listalle. Muita suosittuja vuonoseutuja ovat Norjan pisin vuono Sognefjorden sekä Lysefjorden. Vuonoja nähdäksesi sinun siis kannattaa ottaa suunta jotakin näistä kohti. Oman suunnistamisen sijaan voit valita matkailijoiden valmiiksi hyväksi havaitseman tien, kuten Trollstigenin. Se on mutkainen maisematie, jonka kulkemalla voit nähdä vuorenhuippuja, laaksoja, vuonoja ja jopa vesiputouksia. Talvisin reitti on kuitenkin suljettu liikenteeltä. Yleisestikin Norjassa autoillessa kannattaa huomioida, että huonolla säällä liikkuminen on vaikeaa, sillä jo normaaliolosuhteissa teiden kapeus tuo haasteensa. Rinteet ovat jyrkkiä ja kaiteita, ja kääntymispaikkoja ei aina löydy. Vastaantulijoiden väistäminen voi vaatia peruuttamista kapeilla teillä. Huoltoasemia löytyy eri puolilta maata, mutta pohjoisessa ja vuoristossa polttoaine on kalliimpaa. Huoltoasemat ovat pääsääntöisesti auki aamusta iltaan, mutta kaupungeista voi yleensä löytää tankkauspaikan kellonaikaan katsomatta.


Autonvuokraustarjoukset Norja

Löydä kohteesta Norja juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

33 € - 124 €

Kaikki autotyypit

34 € - 171 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Norja on 66 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Norja on helmikuuta. Hinta on 51 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 33 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Norja. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Norja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Norja on 67 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Norja on marraskuuta. Hinta on 43 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 39 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 27 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Norja. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Norja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Norja on 100 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Norja on helmikuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 85 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 8 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Norja. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Norja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Norja on 87 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Norja on syyskuuta. Hinta on 64 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Norja. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Norja voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Norja autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Oslo Spektrum36,6 km
Trysil Ski Resort138,0 km

Läheiset nähtävyydet:

Oslo Spektrum309,5 km
Trysil Ski Resort395,9 km

Läheiset nähtävyydet:

Trysil Ski Resort979,0 km
Oslo Spektrum1149,9 km

Vuokraa auto läheltä kohteen Norja suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Norja

Autonvuokraus Norja

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Norja, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Tietojemme mukaan Hertz on maan Norja halvin vuokraamo. Käyttäjät, jotka varaavat Hertz vuokra-auton tekevät sen usein 99 € alemmalla keskimääräisellä päivähinnalla. Riippuen siitä, missä kaupungissa vierailet, millaisesta autosta olet kiinnostunut sekä vuokrausajankohdan pituudesta voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 47 € per päivä, kun teet Hertz vuokra-autovarauksen.

Hertz on suosituin autovuokraamo kohteessa Norja, jossa 62 % momondon käyttäjistä on valinnut tämän vuokraamon viimeisen kuukauden aikana. Vuokraamolla Hertz on myös 96 arvostelua ja pisteitä 7,1 / 10, mikä tekee tästä autovuokraamosta suositun valinnan matkailijoiden keskuudessa.

Jos suunnittelet matkaa kohteeseen Norja, ja auton vuokraamista sieltä niin pidä mielessä, että Sunnycars vuokraamolta löytyy eniten toimipaikkoja. Löydät todennäköisesti yhden 153 koko maan kattavasta toimipaikkojen verkostosta joko kohdelentokentältäsi tai jostain keskustasta. Harkitse vierailevasi kaupungissa Oslo, joka on maan Norja suosituin kaupunki. Vuokraamolla Sunnycars on 15 toimipaikkoja levittäytyneenä eri puolille - moni niistä löytyy lentokentältä ja keskustasta.

Riippumatta siitä vuokraatko vai omistatko auton maassa Norja laki edellyttää, että ajat oikealla. Huomioithan, että jos et tunne oloasi täysin varmaksi ajaaksesi tien vastakkaista puolta, voit aina soittaa taksin tai valita jaetun autokyydin.

Vuoden 2019 tietojen mukaan Norja on rankattu 65 tienlaadun suhteen maailmanlaajuisesti. Maan tieverkoston laatupisteet ovat 4/7, missä seitsemän on korkein mahdollinen pistemäärä. Otathan huomioon, että sää ja tietyöt voivat vaikuttaa tieolosuhteisiin vierailusi aikana.

0,20‰ on suurin veren alkoholipitoisuus, jotta voit ajaa laillisesti autoa maassa Norja. Maassa Norja asuville sekä siellä vieraileville voi syntyä laillisia seuraamuksia siitä, jos alkoholipitoisuus on sallittua korkeampi. Alkoholijuomien lakisääteinen nauttimisikä maan Norjasisällä on 18. Yleisesti ottaen ne kuskit, jotka ajavat ajoneuvoa ja ovat alle laillisen juoma-iän saavat kovempia rangaistuksia.

Maahan Norja matkustavat valitsevat yleensä Compact vuokra-autokseen. Tämä voi johtua säästä vierailun aikana, suunnitellusta toiminnasta tai budjetista. Viimeisen 30 päivän aikana 23 % käyttäjistämme on vuokrannut Compact Norja matkan ajaksi keskimääräiseen 61 € per päivä hintaan.

Keskimäärin voit odottaa maksavasi 2,07 € per litra bensiinistä maassa Norja. Muista, että tämä on viime viikon kansallinen keskimääräinen hinta ja hinnat voivat vaihdella maan sisällä. Tietojemme mukaan maan Norja polttoainehinnat eivät ole maailman kalleimmat tai halvimmat. Maassa Algeria bensa maksaa halvimmillaan 0,32 € per litra ja maassa Hong Kong se on kalleimmillaan hinnan ollessa 2,86 € per litra. Ota huomioon, että bensahinnat muuttuvat jatkuvasti ja voivat olla matkapäiviesi aikana muuta kuin nyt.


Autonvuokraukset kaupungin Norja suosituilla lentokentillä

Vuokraa auto miltä tahansa näistä suosituista Norja lentokentistä

Aloita matkan suunnittelu - Norja


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Norja voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Suodattimien avulla momondo tekee loistavan vuokra-auton löytämisestä kohteesta Norja helpompaa. Olipa kyse sitten hinnasta, auton tyypistä, mukavuuksista tai käytännöistä, momondo antaa sinun rajoittaa hakua näillä ja muilla suodattimilla löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tarjouksen.

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Norja tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Norja momondo-sivustolla.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Norja.

Ehdottomasti. Voit suodattaa erityisesti kohteen Norja vuokra-autotarjouksia, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä käyttäen momondo-sivustoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.