Autonvuokraus Oulu, Suomi

Haussa halpa vuokra-auto Oulu, Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Oulu, Suomi
24. kesäkuu — 1. heinäkuu
Sama palautus
Oulu, Suomi
to 24/6
Keskipäivä
to 1/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Oulu, Suomi

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni Cars

30 € - 49 €

All Car Types

33 € - 164 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomi on 37 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Oulu, Suomi on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 56 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Oulu. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Oulu Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomi on 62 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Oulu, Suomi on huhtikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 28 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Oulu. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Oulu Keskikoko vuokra-autohinnat.

Suuri auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomi on 93 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Oulu, Suomi on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 8 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Oulu. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Oulu Suuri vuokra-autohinnat.

Maasturi auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomi on 52 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Oulu, Suomi on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 39 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Oulu. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Oulu Maasturi vuokra-autohinnat.

Pakettiauto auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomi on 97 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Oulu, Suomi on tammikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 12 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Oulu. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Oulu Pakettiauto vuokra-autohinnat.

Luksus auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomi on 88 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Oulu, Suomi on helmikuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 0 € päivässä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 4 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Oulu. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Oulu Luksus vuokra-autohinnat.

Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
29 €/päivä
Oulu
Oulu Airport
Kia Rio Hatchback
29 €/päivä
Tarjoushinta
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
30 €/päivä
Oulu
Oulu Airport, Lentokentaentie 720
Chevrolet Sonic Sedan
30 €/päivä
Tarjoushinta
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
30 €/päivä
Oulu
Rautatienkatu 9
Chevrolet Sonic Sedan
30 €/päivä
Tarjoushinta

Autovuokraamo Oulu: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Oulu, Suomi
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

6,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

10,0

Hinta-laatusuhde

8,0
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Mukavuus

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

8,0
5 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Oulu

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Oulussa?

Auton vuokraus Oulussa on helppoa lähes kaikille täysikäisille, jotka ovat ajaneet B-ajokortin. Autovuokraamot Oulussa tai muualla Suomessa eivät yleensä aseta vuokraajille varsinaista ikärajaa. Ajokokemus on sen sijaan yleensä tarpeen, sillä monet autovuokraamot vuokraavat autoja ainoastaan niille kuskeille, joilla on ollut ajokortti hallussaan vähintään vuoden ajan. Nuorille kuskeille auton vuokraaminen voi kuitenkin tulla keskimääräistä kalliimmaksi. Monet autovuokraamot perivät esimerkiksi alle 25-vuotiailta kuskeilta niin sanotun nuoren kuskin lisämaksun. Vuokrauksen ehdot ja erilaiset lisämaksut vaihtelevat autovuokraamoittain, eli ikärajoituksia ja muita vuokravaatimuksia koskeva vertailu kannattaa ennen vuokra-auton varaamista. Nuoren kuskin kannattaa vertailla tarkkaan myös hintoja, mikäli toiveissa on saada vuokra-auto mahdollisimman halvalla. Pidä mielessä, että kaikkien autoa ajavien henkilöiden tiedot on merkittävä vuokrasopimukseen. Yleensä jokaisesta lisäkuskista maksetaan vuokraavalle yritykselle lisämaksu.

Tärkeää tietoa Oulun liikenteestä ja liikennesäännöistä

Oulu on Suomen viidenneksi suurin kaupunki, mutta liikenne kaupungissa on suhteellisen rauhallista. Niinpä niidenkin autoilijoiden, jotka eivät tunne kaupunkia entuudestaan, on melko helppo liikkua Oulussa. Ydinkeskustassa liikkuvien kannattaa muistaa, että liikekeskustan pääkatuihin kuuluva Rotuaari on kävelykatu, johon ei ole pääsyä autolla. Myös Oulun keskustan tuntumassa sijaitseviin saariin ajaessa avuksi kannattaa ottaa GPS. Osa silloista, esimerkiksi tunnettu Pikisaarensilta, on nimittäin tarkoitettu ainoastaan jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Liikennerajoitukset Oulussa noudattavat samaa linjaa kuin muuallakin Suomessa, eli taajamissa nopeusrajoitus on pääsääntöisesti 50 ja taajamien ulkopuolella 80 kilometriä tunnissa. Joillakin teillä rajoitukset voivat toki olla tiukemmat. Oulun ohittava valtatie 4 on moottoritie, jolla nopeusrajoitus on talvisin 100 ja kesäisin 120. Oulu sijaitsee Pohjois-Suomessa, joten talvisin sääolot voivat olla kaupungissa vaativat. Varaudu Oulun teillä talvisin lumeen ja jäähän, ja varmista alkutalvesta, että vuokra-autossasi on jo talvirenkaat.

Nähtävyyksiä Oulussa ja sen lähellä

Oulun jalankulkijaystävällisessä ydinkeskustassa valtaosa tärkeimmistä nähtävyyksistä on kävelymatkan päässä. Esimerkiksi Torinrannassa, jossa matkailijoita tervehtii tunnettu Toripolliisi – samoin Rotuaarin alueella – on helppo liikkua kävellen. Keskustan ulkopuolellakin riittää kuitenkin nähtävää. Monet tulevat Ouluun luontokohteiden ja talviurheilumahdollisuuksien perässä. Vuokraa auto, jos toiveissasi on tutustua esimerkiksi Rokua Geopark -luonnonpuistoon, jossa tekemistä riittää koko perheelle. Auton vuokraus Oulussa kannattaa myös silloin, jos suunnitelmissasi on suunnata esimerkiksi Ruskotunturin laskettelukeskukseen. Alle kahdessa tunnissa pääset autolla myös Iso-Syötteen rinteisiin. Vuokra-autoihin on yleensä mahdollista saada lisävarusteena esimerkiksi suksiteline tai -boksi ja tarvittaessa myös lastenistuin. Voit saada vuokra-auton edullisesti vaikkapa vain päiväksi, mikäli toiveissasi on piipahtaa jossakin Oulun lähikaupungeista. Tutustumisen arvoinen on esimerkiksi noin tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Raahen pikkukaupunki, joka on tunnettu puuarkkitehtuuristaan.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Auton vuokrauksen hintaan kuuluu Oulussa ja muualla Suomessa aina vakuutus, joka korvaa esimerkiksi kolari- tai parkkeeraustilanteissa sattuneet vahingot niin kutsutusta omavastuuosuudesta ylöspäin. Asiakas joutuu siis itse maksamaan autovuokraamon määrittämän omavastuuosuuden, joka voi olla satoja tai jopa tuhansia euroja. Vakuutusten huolellinen vertailu kannattaa, sillä omavastuissa ja vakuutusehdoissa on usein suuria vuokraamokohtaisia eroja. Oulun seudun liikenne on melko rauhallista, mutta mikäli uudella alueella ajaminen jännittää, voit yleensä pienentää omavastuuosuutta lisämaksulla. Esimerkiksi niin kutsuttu Super Cover -turva minimoi omavastuuosuuden, jos kohdallesi osuu esimerkiksi kolari tai varkaus. Tarkista myös, kattaako ajoneuvosi vakuutus kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot vai joudutko ostamaan niin sanotun vahinkovakuutuksen erikseen.

Mistä auton nouto ja palautus Oulussa onnistuu?

Auton vuokraus Oulussa onnistuu kätevästi eri puolilla kaupunkia. Voit noutaa vuokra-autosi halutessasi Oulun lentokentältä, jossa lentomatkustajia palvelevat esimerkiksi Europcar, Budget, Avis ja Sixt. Monilla autovuokraamoilla on toimipisteitä myös Oulun keskustassa, etenkin kaupungin rautatieaseman tuntumassa. Esimerkiksi Budget, Pohjan Autovuokraamo ja Sixt vuokraavat autoja juna-aseman kulmilla. Myös keskustan ulkopuolella, etenkin Limingantien lähituntumassa, toimii useita autovuokraamoita. Tavallisimmin autovuokraamojen autot palautetaan siihen pisteeseen mistä ne on noudettukin, mutta palautus on usein neuvoteltavissa. Etenkin isojen autovuokraamoketjujen autot voi palauttaa usein jopa toiseen kaupunkiin. Esimerkiksi Europcar perii niin kutsutusta yhdensuuntaisesta vuokrauksesta lisämaksun. Mikäli aikataulusi on tiukka, voit pyytää autovuokraamoa toimittamaan autosi lisämaksusta vaikkapa majapaikkaasi. Vuokraamot myös tarvittaessa noutavat auton mistä tahansa haluamastasi paikasta, tosin erillistä maksua vastaan.

(Tiedot tarkistettu 20.9.2018.)


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Oulu, Suomi kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Oulu lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Oulu

Tähän mennessä ajankohtana kesäkuu on momondossa ollut 967 vuokra-autohakua kohteessa Oulu.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa heinäkuu kohteessa Oulu, Suomi?

42 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu ajankohtana heinäkuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 25 €. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 23 € ja 31 € välille.

Missä Oulu autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Halvin vuokraamo kaupungissa Oulu on Sixt, missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 33 € 3 toimipisteissä kaupungissa Oulu. Halvin Sixt tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Oulu on 20 €.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Oulu heinäkuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 13 °C ja sademäärä yleensä 60 mm cm heinäkuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Oulu. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut heinäkuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Oulu. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Oulu maksaa keskimäärin 86 €/päivä.

Kuinka monta ADDCAR RENTAL autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Oulu?

ADDCAR RENTAL autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Oulu, Suomi. Sen 2 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 30 € vuokratessasi auton kaupungissa Oulu, Suomi.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Oulu, Suomi?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Oulu huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Oulu taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Oulu rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 90 km/t.

Millainen sää on kohteessa Oulu, Suomi kuukauden kesäkuu aikana?

Kuukauden kesäkuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Oulu on 13 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 40 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Oulu.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen kesäkuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Oulu kuukauden kesäkuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Oulu. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Oulu vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Volkswagen Polo, Fiat Panda tai Ford Focus.

Onko sää kaupungissa Oulu samanlainen kuin muualla Pohjois-Pohjanmaa alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Oulu ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Pohjois-Pohjanmaa lämpötila kuukauden aikana kesäkuu on 11 °C ja mahdollinen sademäärä 50 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Oulu lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Oulu

Aloita matkan suunnittelu - Oulu