Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Haussa halpa vuokra-auto Oulu, Pohjois-Pohjanmaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Oulu, Suomi
4. toukokuu — 11. toukokuu
Oulu, Suomi
la 4/5
Keskipäivä
la 11/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Oulu, Pohjois-Pohjanmaa autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Oulu, Pohjois-Pohjanmaa
Edullinen24 €/pvä
Pienikokoinen27 €/pvä
Keskikokoinen41 €/pvä
Mini25 €/pvä
Tila-auto102 €/pvä
Pienikokoinen farmari29 €/pvä
Pienikokoinen maasturi33 €/pvä
Keskikokoinen maasturi38 €/pvä
Keskikokoinen farmari58 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokraustarjoukset Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Löydä kohteesta Oulu juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

43 € - 69 €

Kaikki autotyypit

53 € - 148 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 57 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Oulu, Suomen on marraskuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 37 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Oulu pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 110 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Oulu, Suomen on syyskuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 61 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 18 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Oulu keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 172 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Oulu, Suomen on huhtikuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 125 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 48 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 110 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Oulu, Suomen on lokakuuta. Hinta on 51 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 54 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 18 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Oulu Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 183 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Oulu, Suomen on marraskuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 119 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 51 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Oulu pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 121 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Oulu, Suomen on helmikuuta. Hinta on 13 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 137 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 25 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

24 €/pvä

2 Touko - 9 Touko
Volkswagen Polo
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

25 €/pvä

3 Touko - 10 Touko
Fiat Panda
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

26 €/pvä

2 Touko - 9 Touko
Opel Corsa

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Oulu

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Oulu

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Oulu?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Oulu löytyvät yleensä GREEN MOTION kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaGREEN MOTION , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 24 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Oulu on 35 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Oulu?

Keskimääräiseen hintaan 64 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 29 €/pvä), Volkswagen Golf SportWagen vuokra-autot kaupungissa Oulu on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Mercedes-Benz V-Class vuokraaminen kaupungissa Oulu keskimääräiseen hintaan 178 €/pvä (151 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Oulu autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Autounion Car Rental

4 sijaintia

Europcar

3 sijaintia

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Hertz

2 sijaintia

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

7,0

Value

10,0

Avis

3 sijaintia

Thrifty

2 sijaintia

Dollar

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Oulu

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Oulu

Suosituin vuokraamo

GREEN MOTION

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Passenger Van

Halvin vuokra-auto

30 €

Suosituin malli

Opel Karl
Suosituin Oulu autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on GREEN MOTION . Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Enterprise Rent-A-Car ja Sixt.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Oulu viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Passenger Van.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Oulu on 30 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 45 €/pvä.
Kohteen Oulu suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Opel Karl. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Kia Picanto.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Oulu - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Oulu, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa toukokuu kohteessa Oulu, Suomi?

32 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu ajankohtana toukokuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 32 €. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 24 € ja 31 € välille.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Oulu toukokuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 13 °C ja sademäärä yleensä 40 mm cm toukokuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Oulu. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut toukokuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Oulu. Standardi vuokraaminen kaupungissa Oulu maksaa keskimäärin 131 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Oulu, Suomi?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Oulu huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Oulu taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Oulu rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 90 km/t.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Land Rover Range Rover vuokra-autoja kaupungissa Oulu?

Millainen sää on kohteessa Oulu, Suomi kuukauden huhtikuu aikana?

Kuukauden huhtikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Oulu on 1 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 10 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Oulu.

Onko sää kaupungissa Oulu samanlainen kuin muualla Pohjois-Pohjanmaa alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Oulu ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Pohjois-Pohjanmaa lämpötila kuukauden aikana huhtikuu on −1 °C ja mahdollinen sademäärä 20 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Oulu hinnat?

autoa Oulu hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Oulu?

huhtikuuta 2024 alkaen 50 toimijaa on valittavissa autoa Oulu osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Oulu?

Eri maissa, myös kohteessa Oulu, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Oulu?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Oulu. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Oulu?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Oulu voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Oulu?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Oulu, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Oulu, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Oulu ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Oulu momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Oulu momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Oulu autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Oulu vuokra-autoille.

Voinko etsiä Oulu vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Oulu autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Oulu

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
la 4/5
Keskipäivä
la 11/5
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Oulu

Suositut vuokra-autotyypit Oulussa