Autonvuokraukset kohteessa Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Haussa halpa vuokra-auto Oulu, Pohjois-Pohjanmaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Oulu, Suomi
9. kesäkuu — 16. kesäkuu
Sama palautus
Oulu, Suomi
pe 9/6
Keskipäivä
pe 16/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Oulu

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Oulu

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Oulu?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Oulu löytyvät yleensä ADDCAR RENTAL kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaADDCAR RENTAL , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 23 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Oulu on 34 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Oulu?

Keskimääräiseen hintaan 50 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 22 €/pvä), Volkswagen Polo vuokra-autot kaupungissa Oulu on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Volkswagen Golf vuokraaminen kaupungissa Oulu keskimääräiseen hintaan 59 €/pvä (20 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Parhaat tarjoukset Oulu, Pohjois-Pohjanmaa autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Oulu, Pohjois-Pohjanmaa
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

15 kesä - 30 kesä
Volkswagen Polo
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

36 €/pvä

15 kesä - 30 kesä
Opel Astra
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

36 €/pvä

15 kesä - 30 kesä
Chevrolet Spark
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

36 €/pvä

8 kesä - 15 kesä
Volkswagen Polo
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

38 €/pvä

15 kesä - 30 kesä
Volkswagen Golf SportWagen
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

39 €/pvä

8 kesä - 15 kesä
Opel Astra
Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

41 €/pvä

15 kesä - 30 kesä
Opel Astra Sports Tourer
Toyota Avensis
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

51 €/pvä

16 kesä - 19 kesä
Toyota Avensis
Ford Mondeo Estate
tai vastaava Keskikokoinen farmari
Maks. 5 matkustajaa

53 €/pvä

15 kesä - 30 kesä
Ford Mondeo Estate

Tärkeää tietoa Oulu autonvuokrauksesta

Auton vuokraus Oulussa on helppoa lähes kaikille täysikäisille, jotka ovat ajaneet B-ajokortin. Autovuokraamot Oulussa tai muualla Suomessa eivät yleensä aseta vuokraajille varsinaista ikärajaa. Ajokokemus on sen sijaan yleensä tarpeen, sillä monet autovuokraamot vuokraavat autoja ainoastaan niille kuskeille, joilla on ollut ajokortti hallussaan vähintään vuoden ajan. Nuorille kuskeille auton vuokraaminen voi kuitenkin tulla keskimääräistä kalliimmaksi. Monet autovuokraamot perivät esimerkiksi alle 25-vuotiailta kuskeilta niin sanotun nuoren kuskin lisämaksun. Vuokrauksen ehdot ja erilaiset lisämaksut vaihtelevat autovuokraamoittain, eli ikärajoituksia ja muita vuokravaatimuksia koskeva vertailu kannattaa ennen vuokra-auton varaamista. Nuoren kuskin kannattaa vertailla tarkkaan myös hintoja, mikäli toiveissa on saada vuokra-auto mahdollisimman halvalla. Pidä mielessä, että kaikkien autoa ajavien henkilöiden tiedot on merkittävä vuokrasopimukseen. Yleensä jokaisesta lisäkuskista maksetaan vuokraavalle yritykselle lisämaksu.

Oulu on Suomen viidenneksi suurin kaupunki, mutta liikenne kaupungissa on suhteellisen rauhallista. Niinpä niidenkin autoilijoiden, jotka eivät tunne kaupunkia entuudestaan, on melko helppo liikkua Oulussa. Ydinkeskustassa liikkuvien kannattaa muistaa, että liikekeskustan pääkatuihin kuuluva Rotuaari on kävelykatu, johon ei ole pääsyä autolla. Myös Oulun keskustan tuntumassa sijaitseviin saariin ajaessa avuksi kannattaa ottaa GPS. Osa silloista, esimerkiksi tunnettu Pikisaarensilta, on nimittäin tarkoitettu ainoastaan jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Liikennerajoitukset Oulussa noudattavat samaa linjaa kuin muuallakin Suomessa, eli taajamissa nopeusrajoitus on pääsääntöisesti 50 ja taajamien ulkopuolella 80 kilometriä tunnissa. Joillakin teillä rajoitukset voivat toki olla tiukemmat. Oulun ohittava valtatie 4 on moottoritie, jolla nopeusrajoitus on talvisin 100 ja kesäisin 120. Oulu sijaitsee Pohjois-Suomessa, joten talvisin sääolot voivat olla kaupungissa vaativat. Varaudu Oulun teillä talvisin lumeen ja jäähän, ja varmista alkutalvesta, että vuokra-autossasi on jo talvirenkaat.

Oulun jalankulkijaystävällisessä ydinkeskustassa valtaosa tärkeimmistä nähtävyyksistä on kävelymatkan päässä. Esimerkiksi Torinrannassa, jossa matkailijoita tervehtii tunnettu Toripolliisi – samoin Rotuaarin alueella – on helppo liikkua kävellen. Keskustan ulkopuolellakin riittää kuitenkin nähtävää. Monet tulevat Ouluun luontokohteiden ja talviurheilumahdollisuuksien perässä. Vuokraa auto, jos toiveissasi on tutustua esimerkiksi Rokua Geopark -luonnonpuistoon, jossa tekemistä riittää koko perheelle. Auton vuokraus Oulussa kannattaa myös silloin, jos suunnitelmissasi on suunnata esimerkiksi Ruskotunturin laskettelukeskukseen. Alle kahdessa tunnissa pääset autolla myös Iso-Syötteen rinteisiin. Vuokra-autoihin on yleensä mahdollista saada lisävarusteena esimerkiksi suksiteline tai -boksi ja tarvittaessa myös lastenistuin. Voit saada vuokra-auton edullisesti vaikkapa vain päiväksi, mikäli toiveissasi on piipahtaa jossakin Oulun lähikaupungeista. Tutustumisen arvoinen on esimerkiksi noin tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Raahen pikkukaupunki, joka on tunnettu puuarkkitehtuuristaan.


Autonvuokraustarjoukset Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Löydä kohteesta Oulu juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

48 € - 61 €

Kaikki autotyypit

98 € - 188 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 53 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Oulu, Suomen on tammikuuta. Hinta on 12 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 48 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 59 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Oulu Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 89 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Oulu, Suomen on lokakuuta. Hinta on 21 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 71 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Oulu Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 179 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Oulu, Suomen on joulukuuta. Hinta on 29 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 128 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 28 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 122 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Oulu, Suomen on lokakuuta. Hinta on 56 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 54 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 7 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Oulu Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 194 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Oulu, Suomen on kesäkuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 147 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 33 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 122 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Oulu, Suomen on lokakuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 87 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

15 kesä - 30 kesä
Volkswagen Polo
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

36 €/pvä

15 kesä - 30 kesä
Opel Astra
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

36 €/pvä

15 kesä - 30 kesä
Chevrolet Spark

Oulu autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

ADDCAR RENTAL

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Sunnycars

5 sijaintia

Autounion Car Rental

4 sijaintia

keddy by Europcar

4 sijaintia

Avis

3 sijaintia

Europcar

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Oulu

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Oulu

Suosituin vuokraamo

Firent

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Mini

Halvin vuokra-auto

28 €

Suosituin malli

Volkswagen Polo
Suosituin Oulu autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Firent. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat ADDCAR RENTAL ja GREEN MOTION .
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Oulu viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Oulu on 28 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 41 €/pvä.
Kohteen Oulu suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Polo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Golf.

Vuokraa auto läheltä kohteen Oulu suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Oulu

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Oulu - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Oulu, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

82 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu ajankohtana heinäkuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 53 €. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 30 € ja 52 € välille.

Kun keskiarvolämpötilat ovat 13 °C ja sademäärä yleensä 60 mm cm heinäkuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Oulu. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut heinäkuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Oulu. Standardi vuokraaminen kaupungissa Oulu maksaa keskimäärin 158 €/päivä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Oulu

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Oulu

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Oulu

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Oulu

Aloita matkan suunnittelu - Oulu


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Oulu voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Oulu, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.