Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Haussa halpa vuokra-auto Oulu, Pohjois-Pohjanmaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Oulu, Suomi
26. maaliskuu — 2. huhtikuu
Oulu, Suomi
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Oulu

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Oulu

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Oulu?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Oulu löytyvät yleensä Scandia Rent kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaScandia Rent, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 25 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Oulu on 41 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Oulu?

Keskimääräiseen hintaan 75 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 29 €/pvä), Toyota Corolla Wagon vuokra-autot kaupungissa Oulu on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Suzuki Swift vuokraaminen kaupungissa Oulu keskimääräiseen hintaan 31 €/pvä (7 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Parhaat tarjoukset Oulu, Pohjois-Pohjanmaa autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Oulu, Pohjois-Pohjanmaa
Edullinen36 €/pvä
Pienikokoinen36 €/pvä
Keskikokoinen46 €/pvä
Standardi60 €/pvä
Mini35 €/pvä
Tila-auto125 €/pvä
Pienikokoinen farmari35 €/pvä
Keskikokoinen farmari53 €/pvä
Standardi farmari82 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Oulu autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Oulussa?

Auton vuokraus Oulussa on helppoa lähes kaikille täysikäisille, jotka ovat ajaneet B-ajokortin. Autovuokraamot Oulussa tai muualla Suomessa eivät yleensä aseta vuokraajille varsinaista ikärajaa. Ajokokemus on sen sijaan yleensä tarpeen, sillä monet autovuokraamot vuokraavat autoja ainoastaan niille kuskeille, joilla on ollut ajokortti hallussaan vähintään vuoden ajan. Nuorille kuskeille auton vuokraaminen voi kuitenkin tulla keskimääräistä kalliimmaksi. Monet autovuokraamot perivät esimerkiksi alle 25-vuotiailta kuskeilta niin sanotun nuoren kuskin lisämaksun. Vuokrauksen ehdot ja erilaiset lisämaksut vaihtelevat autovuokraamoittain, eli ikärajoituksia ja muita vuokravaatimuksia koskeva vertailu kannattaa ennen vuokra-auton varaamista. Nuoren kuskin kannattaa vertailla tarkkaan myös hintoja, mikäli toiveissa on saada vuokra-auto mahdollisimman halvalla. Pidä mielessä, että kaikkien autoa ajavien henkilöiden tiedot on merkittävä vuokrasopimukseen. Yleensä jokaisesta lisäkuskista maksetaan vuokraavalle yritykselle lisämaksu.

Tärkeää tietoa Oulun liikenteestä ja liikennesäännöistä

Oulu on Suomen viidenneksi suurin kaupunki, mutta liikenne kaupungissa on suhteellisen rauhallista. Niinpä niidenkin autoilijoiden, jotka eivät tunne kaupunkia entuudestaan, on melko helppo liikkua Oulussa. Ydinkeskustassa liikkuvien kannattaa muistaa, että liikekeskustan pääkatuihin kuuluva Rotuaari on kävelykatu, johon ei ole pääsyä autolla. Myös Oulun keskustan tuntumassa sijaitseviin saariin ajaessa avuksi kannattaa ottaa GPS. Osa silloista, esimerkiksi tunnettu Pikisaarensilta, on nimittäin tarkoitettu ainoastaan jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Liikennerajoitukset Oulussa noudattavat samaa linjaa kuin muuallakin Suomessa, eli taajamissa nopeusrajoitus on pääsääntöisesti 50 ja taajamien ulkopuolella 80 kilometriä tunnissa. Joillakin teillä rajoitukset voivat toki olla tiukemmat. Oulun ohittava valtatie 4 on moottoritie, jolla nopeusrajoitus on talvisin 100 ja kesäisin 120. Oulu sijaitsee Pohjois-Suomessa, joten talvisin sääolot voivat olla kaupungissa vaativat. Varaudu Oulun teillä talvisin lumeen ja jäähän, ja varmista alkutalvesta, että vuokra-autossasi on jo talvirenkaat.

Nähtävyyksiä Oulussa ja sen lähellä

Oulun jalankulkijaystävällisessä ydinkeskustassa valtaosa tärkeimmistä nähtävyyksistä on kävelymatkan päässä. Esimerkiksi Torinrannassa, jossa matkailijoita tervehtii tunnettu Toripolliisi – samoin Rotuaarin alueella – on helppo liikkua kävellen. Keskustan ulkopuolellakin riittää kuitenkin nähtävää. Monet tulevat Ouluun luontokohteiden ja talviurheilumahdollisuuksien perässä. Vuokraa auto, jos toiveissasi on tutustua esimerkiksi Rokua Geopark -luonnonpuistoon, jossa tekemistä riittää koko perheelle. Auton vuokraus Oulussa kannattaa myös silloin, jos suunnitelmissasi on suunnata esimerkiksi Ruskotunturin laskettelukeskukseen. Alle kahdessa tunnissa pääset autolla myös Iso-Syötteen rinteisiin. Vuokra-autoihin on yleensä mahdollista saada lisävarusteena esimerkiksi suksiteline tai -boksi ja tarvittaessa myös lastenistuin. Voit saada vuokra-auton edullisesti vaikkapa vain päiväksi, mikäli toiveissasi on piipahtaa jossakin Oulun lähikaupungeista. Tutustumisen arvoinen on esimerkiksi noin tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Raahen pikkukaupunki, joka on tunnettu puuarkkitehtuuristaan.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Auton vuokrauksen hintaan kuuluu Oulussa ja muualla Suomessa aina vakuutus, joka korvaa esimerkiksi kolari- tai parkkeeraustilanteissa sattuneet vahingot niin kutsutusta omavastuuosuudesta ylöspäin. Asiakas joutuu siis itse maksamaan autovuokraamon määrittämän omavastuuosuuden, joka voi olla satoja tai jopa tuhansia euroja. Vakuutusten huolellinen vertailu kannattaa, sillä omavastuissa ja vakuutusehdoissa on usein suuria vuokraamokohtaisia eroja. Oulun seudun liikenne on melko rauhallista, mutta mikäli uudella alueella ajaminen jännittää, voit yleensä pienentää omavastuuosuutta lisämaksulla. Esimerkiksi niin kutsuttu Super Cover -turva minimoi omavastuuosuuden, jos kohdallesi osuu esimerkiksi kolari tai varkaus. Tarkista myös, kattaako ajoneuvosi vakuutus kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot vai joudutko ostamaan niin sanotun vahinkovakuutuksen erikseen.

Mistä auton nouto ja palautus Oulussa onnistuu?

Auton vuokraus Oulussa onnistuu kätevästi eri puolilla kaupunkia. Voit noutaa vuokra-autosi halutessasi Oulun lentokentältä, jossa lentomatkustajia palvelevat esimerkiksi Europcar, Budget, Avis ja Sixt. Monilla autovuokraamoilla on toimipisteitä myös Oulun keskustassa, etenkin kaupungin rautatieaseman tuntumassa. Esimerkiksi Budget, Pohjan Autovuokraamo ja Sixt vuokraavat autoja juna-aseman kulmilla. Myös keskustan ulkopuolella, etenkin Limingantien lähituntumassa, toimii useita autovuokraamoita. Tavallisimmin autovuokraamojen autot palautetaan siihen pisteeseen mistä ne on noudettukin, mutta palautus on usein neuvoteltavissa. Etenkin isojen autovuokraamoketjujen autot voi palauttaa usein jopa toiseen kaupunkiin. Esimerkiksi Europcar perii niin kutsutusta yhdensuuntaisesta vuokrauksesta lisämaksun. Mikäli aikataulusi on tiukka, voit pyytää autovuokraamoa toimittamaan autosi lisämaksusta vaikkapa majapaikkaasi. Vuokraamot myös tarvittaessa noutavat auton mistä tahansa haluamastasi paikasta, tosin erillistä maksua vastaan.


Autonvuokraustarjoukset Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Löydä kohteesta Oulu juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

42 € - 68 €

Kaikki autotyypit

52 € - 143 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 56 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Oulu, Suomen on marraskuuta. Hinta on 27 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 36 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Oulu pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 109 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Oulu, Suomen on syyskuuta. Hinta on 46 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 60 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Oulu keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 159 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Oulu, Suomen on joulukuuta. Hinta on 14 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 139 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 45 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 111 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Oulu, Suomen on lokakuuta. Hinta on 53 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 53 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 181 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Oulu, Suomen on marraskuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 117 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 52 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Oulu pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 108 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Oulu, Suomen on helmikuuta. Hinta on 25 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 135 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 18 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Oulu, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Astra Sports Tourer
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa
4 oven ajoneuvot

35 €/pvä

5 huhti - 9 huhti
Opel Astra Sports Tourer
Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

35 €/pvä

5 huhti - 9 huhti
Chevrolet Spark
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

36 €/pvä

5 huhti - 9 huhti
Volkswagen Polo

Oulu autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Autounion Car Rental

4 sijaintia

Europcar

3 sijaintia

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Hertz

2 sijaintia

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

7,0

Value

10,0

Avis

3 sijaintia

Thrifty

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Oulu

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Oulu

Suosituin vuokraamo

Firent

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Mini

Halvin vuokra-auto

33 €

Suosituin malli

Toyota Corolla Wagon
Suosituin Oulu autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Firent. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Global Rent A Car ja Scandia Rent.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Oulu viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Oulu on 33 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 51 €/pvä.
Kohteen Oulu suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota Corolla Wagon. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Suzuki Swift.

Vuokraa auto läheltä kohteen Oulu suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Oulu
Radisson Blu Hotel, Oulu

Radisson Blu Hotel, Oulu

Hallituskatu 1, Oulu, North Ostrobothnia, Finland

0,4 km kaupungin keskustasta

Nallikari Holiday Village Villas

Nallikari Holiday Village Villas

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

2,9 km kaupungin keskustasta

Best Western Hotel Apollo

Best Western Hotel Apollo

Asemakatu 31-33, Oulu, North Ostrobothnia, Finland

0,8 km kaupungin keskustasta

Greenstar Hotel Oulu

Greenstar Hotel Oulu

Uusikatu 26, Oulu, North Ostrobothnia, Finland

0,6 km kaupungin keskustasta

Lapland Hotels Oulu

Lapland Hotels Oulu

Kirkkokatu 3, Oulu, North Ostrobothnia, Finland

0,7 km kaupungin keskustasta

Original Sokos Hotel Arina

Original Sokos Hotel Arina

Pakkahuoneenkatu 16, Oulu, North Ostrobothnia, Finland

0,5 km kaupungin keskustasta

Scandic Oulu City

Scandic Oulu City

Saaristonkatu 4, Oulu, North Ostrobothnia, Finland

0,2 km kaupungin keskustasta

Oulu Hotelli Apartments

Oulu Hotelli Apartments

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

1,0 km kaupungin keskustasta

Scandic Oulu Station

Scandic Oulu Station

Kajaaninkatu 17, Oulu, North Ostrobothnia, Finland

0,9 km kaupungin keskustasta

Nallikari Holiday Village Cottages

Nallikari Holiday Village Cottages

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

2,9 km kaupungin keskustasta

Kotimaailma Apartments Oulu

Kotimaailma Apartments Oulu

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

0,8 km kaupungin keskustasta

De Gamlas Hem Hotel & Restaurant

De Gamlas Hem Hotel & Restaurant

54 Kirkkokatu, Oulu, North Ostrobothnia, Finland

0,8 km kaupungin keskustasta

Hotel Lasaretti

Hotel Lasaretti

Kasarmintie 13, Oulu, North Ostrobothnia, Finland

1,5 km kaupungin keskustasta

Pikisaari Guesthouse

Pikisaari Guesthouse

Pursitie 6, Oulu, North Ostrobothnia, Finland

0,6 km kaupungin keskustasta

Holiday Home Meritähti by Interhome

Holiday Home Meritähti by Interhome

Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Suomi

16,3 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Oulu - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Oulu, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa huhtikuu kohteessa Oulu, Suomi?

39 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu ajankohtana huhtikuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 30 €. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 38 € ja 38 € välille.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Oulu huhtikuu ajaksi?

Kun keskiarvolämpötilat ovat 7 °C ja sademäärä yleensä 30 mm cm huhtikuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Oulu. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut huhtikuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Oulu. Standardi vuokraaminen kaupungissa Oulu maksaa keskimäärin 155 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Oulu, Suomi?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Oulu huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Oulu taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Oulu rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 90 km/t.

Millainen sää on kohteessa Oulu, Suomi kuukauden maaliskuu aikana?

Kuukauden maaliskuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Oulu on −4 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 20 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Oulu.

Onko sää kaupungissa Oulu samanlainen kuin muualla Pohjois-Pohjanmaa alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Oulu ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Pohjois-Pohjanmaa lämpötila kuukauden aikana maaliskuu on −6 °C ja mahdollinen sademäärä 25 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Oulu hinnat?

autoa Oulu hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Oulu?

maaliskuuta 2024 alkaen 49 toimijaa on valittavissa autoa Oulu osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Oulu?

Eri maissa, myös kohteessa Oulu, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Oulu?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Oulu. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Oulu?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Oulu voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Oulu?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Oulu, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Oulu, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Oulu ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Oulu momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Oulu momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Oulu autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Oulu vuokra-autoille.

Voinko etsiä Oulu vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Oulu autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Oulu

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Oulu


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.