Autonvuokraukset kohteessa Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Haussa halpa vuokra-auto Oulu, Pohjois-Pohjanmaa? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Oulu, Suomi
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Oulu, Suomi
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Oulu, Pohjois-Pohjanmaa autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Oulu, Pohjois-Pohjanmaa
Opel Combo
tai vastaava Tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

154 €/pvä

6 kesä - 20 kesä
Opel Combo
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

50 €/pvä

31 Touko - 7 kesä
BMW 3 Series
Daewoo Leganza
tai vastaava Standardi
Maks. 5 matkustajaa

50 €/pvä

30 Touko - 30 kesä
Daewoo Leganza
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

32 €/pvä

30 Touko - 30 kesä
Mitsubishi Colt
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

40 €/pvä

30 Touko - 30 kesä
Mercedes-Benz A-Class
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

36 €/pvä

30 Touko - 30 kesä
Renault Mégane
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

38 €/pvä

30 Touko - 30 kesä
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

49 €/pvä

30 Touko - 30 kesä
BMW 3 Series
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

29 €/pvä

30 Touko - 30 kesä
Mitsubishi Colt

Autonvuokraustarjoukset Oulu, Pohjois-Pohjanmaa

Löydä kohteesta Oulu juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

36 € - 75 €

Kaikki autotyypit

81 € - 164 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 52 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Oulu, Suomen on tammikuuta. Hinta on 33 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 36 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 51 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Oulu. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Oulu Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 85 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Oulu, Suomen on toukokuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 45 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 22 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Oulu. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Oulu Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 162 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Oulu, Suomen on kesäkuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 107 € per päivä. Suuri vuokraus on tyypillisesti 34 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Oulu. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 93 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Oulu, Suomen on syyskuuta. Hinta on 68 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 14 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Oulu. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 142 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Oulu, Suomen on joulukuuta. Hinta on 15 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 121 € per päivä. Pakettiauto vuokraus on tyypillisesti 24 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Oulu. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Oulu Pakettiauto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Oulu, Suomen on 98 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Oulu, Suomen on lokakuuta. Hinta on 12 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 87 € per päivä. Luksus vuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Oulu. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

29 €/pvä

30 Touko - 30 kesä
Mitsubishi Colt
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

32 €/pvä

30 Touko - 30 kesä
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

34 €/pvä

30 Touko - 30 kesä
Kia Forte

Oulu autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Oulu, Pohjois-Pohjanmaa
5 sijaintia
4 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia

Oulu autonvuokraustiedot

Auton vuokraus Oulussa on helppoa lähes kaikille täysikäisille, jotka ovat ajaneet B-ajokortin. Autovuokraamot Oulussa tai muualla Suomessa eivät yleensä aseta vuokraajille varsinaista ikärajaa. Ajokokemus on sen sijaan yleensä tarpeen, sillä monet autovuokraamot vuokraavat autoja ainoastaan niille kuskeille, joilla on ollut ajokortti hallussaan vähintään vuoden ajan. Nuorille kuskeille auton vuokraaminen voi kuitenkin tulla keskimääräistä kalliimmaksi. Monet autovuokraamot perivät esimerkiksi alle 25-vuotiailta kuskeilta niin sanotun nuoren kuskin lisämaksun. Vuokrauksen ehdot ja erilaiset lisämaksut vaihtelevat autovuokraamoittain, eli ikärajoituksia ja muita vuokravaatimuksia koskeva vertailu kannattaa ennen vuokra-auton varaamista. Nuoren kuskin kannattaa vertailla tarkkaan myös hintoja, mikäli toiveissa on saada vuokra-auto mahdollisimman halvalla. Pidä mielessä, että kaikkien autoa ajavien henkilöiden tiedot on merkittävä vuokrasopimukseen. Yleensä jokaisesta lisäkuskista maksetaan vuokraavalle yritykselle lisämaksu.

Oulu on Suomen viidenneksi suurin kaupunki, mutta liikenne kaupungissa on suhteellisen rauhallista. Niinpä niidenkin autoilijoiden, jotka eivät tunne kaupunkia entuudestaan, on melko helppo liikkua Oulussa. Ydinkeskustassa liikkuvien kannattaa muistaa, että liikekeskustan pääkatuihin kuuluva Rotuaari on kävelykatu, johon ei ole pääsyä autolla. Myös Oulun keskustan tuntumassa sijaitseviin saariin ajaessa avuksi kannattaa ottaa GPS. Osa silloista, esimerkiksi tunnettu Pikisaarensilta, on nimittäin tarkoitettu ainoastaan jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Liikennerajoitukset Oulussa noudattavat samaa linjaa kuin muuallakin Suomessa, eli taajamissa nopeusrajoitus on pääsääntöisesti 50 ja taajamien ulkopuolella 80 kilometriä tunnissa. Joillakin teillä rajoitukset voivat toki olla tiukemmat. Oulun ohittava valtatie 4 on moottoritie, jolla nopeusrajoitus on talvisin 100 ja kesäisin 120. Oulu sijaitsee Pohjois-Suomessa, joten talvisin sääolot voivat olla kaupungissa vaativat. Varaudu Oulun teillä talvisin lumeen ja jäähän, ja varmista alkutalvesta, että vuokra-autossasi on jo talvirenkaat.

Oulun jalankulkijaystävällisessä ydinkeskustassa valtaosa tärkeimmistä nähtävyyksistä on kävelymatkan päässä. Esimerkiksi Torinrannassa, jossa matkailijoita tervehtii tunnettu Toripolliisi – samoin Rotuaarin alueella – on helppo liikkua kävellen. Keskustan ulkopuolellakin riittää kuitenkin nähtävää. Monet tulevat Ouluun luontokohteiden ja talviurheilumahdollisuuksien perässä. Vuokraa auto, jos toiveissasi on tutustua esimerkiksi Rokua Geopark -luonnonpuistoon, jossa tekemistä riittää koko perheelle. Auton vuokraus Oulussa kannattaa myös silloin, jos suunnitelmissasi on suunnata esimerkiksi Ruskotunturin laskettelukeskukseen. Alle kahdessa tunnissa pääset autolla myös Iso-Syötteen rinteisiin. Vuokra-autoihin on yleensä mahdollista saada lisävarusteena esimerkiksi suksiteline tai -boksi ja tarvittaessa myös lastenistuin. Voit saada vuokra-auton edullisesti vaikkapa vain päiväksi, mikäli toiveissasi on piipahtaa jossakin Oulun lähikaupungeista. Tutustumisen arvoinen on esimerkiksi noin tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Raahen pikkukaupunki, joka on tunnettu puuarkkitehtuuristaan.

Auton vuokrauksen hintaan kuuluu Oulussa ja muualla Suomessa aina vakuutus, joka korvaa esimerkiksi kolari- tai parkkeeraustilanteissa sattuneet vahingot niin kutsutusta omavastuuosuudesta ylöspäin. Asiakas joutuu siis itse maksamaan autovuokraamon määrittämän omavastuuosuuden, joka voi olla satoja tai jopa tuhansia euroja. Vakuutusten huolellinen vertailu kannattaa, sillä omavastuissa ja vakuutusehdoissa on usein suuria vuokraamokohtaisia eroja. Oulun seudun liikenne on melko rauhallista, mutta mikäli uudella alueella ajaminen jännittää, voit yleensä pienentää omavastuuosuutta lisämaksulla. Esimerkiksi niin kutsuttu Super Cover -turva minimoi omavastuuosuuden, jos kohdallesi osuu esimerkiksi kolari tai varkaus. Tarkista myös, kattaako ajoneuvosi vakuutus kolmannelle osapuolelle aiheutuneet vahingot vai joudutko ostamaan niin sanotun vahinkovakuutuksen erikseen.

Auton vuokraus Oulussa onnistuu kätevästi eri puolilla kaupunkia. Voit noutaa vuokra-autosi halutessasi Oulun lentokentältä, jossa lentomatkustajia palvelevat esimerkiksi Europcar, Budget, Avis ja Sixt. Monilla autovuokraamoilla on toimipisteitä myös Oulun keskustassa, etenkin kaupungin rautatieaseman tuntumassa. Esimerkiksi Budget, Pohjan Autovuokraamo ja Sixt vuokraavat autoja juna-aseman kulmilla. Myös keskustan ulkopuolella, etenkin Limingantien lähituntumassa, toimii useita autovuokraamoita. Tavallisimmin autovuokraamojen autot palautetaan siihen pisteeseen mistä ne on noudettukin, mutta palautus on usein neuvoteltavissa. Etenkin isojen autovuokraamoketjujen autot voi palauttaa usein jopa toiseen kaupunkiin. Esimerkiksi Europcar perii niin kutsutusta yhdensuuntaisesta vuokrauksesta lisämaksun. Mikäli aikataulusi on tiukka, voit pyytää autovuokraamoa toimittamaan autosi lisämaksusta vaikkapa majapaikkaasi. Vuokraamot myös tarvittaessa noutavat auton mistä tahansa haluamastasi paikasta, tosin erillistä maksua vastaan.


Vuokraa auto läheltä kohteen Oulu suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Oulu

Autonvuokraus Oulu

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Oulu, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

45 € on viikonlopun mittaisen autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Oulu ajankohtana kesäkuu, edullisimpien tarjousten hinnat alkaen 28 €. Vuokrausjakson venyttäminen seitsemän päivän ajalle muuttaa hintaluokan 28 € ja 108 € välille.

Halvin vuokraamo kaupungissa Oulu on GREEN MOTION , missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 39 € 2 toimipisteissä kaupungissa Oulu. Halvin GREEN MOTION tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Oulu on 20 €.

ADDCAR RENTAL autovuokraamolla on eniten toimipisteitä kaupungissa Oulu, Suomi. Sen 2 eri toimipisteessä voit odottaa maksavasi päivittäisen hinnan 34 € vuokratessasi auton kaupungissa Oulu, Suomi.

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Oulu huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Oulu taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Oulu rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 90 km/t.

Kuukauden toukokuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Oulu on 7 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 30 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Oulu.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Oulu ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Pohjois-Pohjanmaa lämpötila kuukauden aikana toukokuu on 5 °C ja mahdollinen sademäärä 35 mm.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Oulu

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Oulu

Aloita matkan suunnittelu - Oulu


Miksi käyttää momondoa?

Käyttämällä momondo autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Oulu voit säästää aikaa ja rahaa. momondo etsii tuhansilta autonvuokraussivustoilta ja -kohteista tarjotakseen sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Oulu, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Oulu ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Oulu momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Oulu vuokra-autoille.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Oulu autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.