Autonvuokraukset Ukrainassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Ukrainassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Kiova, Ukraina
1. kesäkuu — 8. kesäkuu
Sama palautus
Kiova, Ukraina
ke 1/6
Keskipäivä
ke 8/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Ukraina

Löydä kohteesta Ukraina juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

24 € - 46 €

Kaikki autotyypit

24 € - 58 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ukraina on 15 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Ukraina on syyskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 24 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ukraina. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ukraina voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Vuokraa auto läheltä kohteen Ukraina suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Ukraina

Autonvuokraus Ukraina

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Ukraina, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Yhteensä 28 toimipisteillä ympäri Ukraina, Sixt on enemmän autonvuokrauskeskuksia kuin millään muulla vuokraamolla. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Ukraina sisällä, harkitse Kiova valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. Sixt vuokraamolla on 8 toimipaikkaa ympäri aluetta.

Sinun on lain mukaan ajettava oikealla puolella tietä, kun vierailet Ukraina. Tämän lain noudattamatta jättäminen voi johtaa sakkoihin, auto-onnettomuuksiin tai pahimmissa tapauksissa molempiin.

Maan Ukraina tieverkosto on rankattu 2,4 laadun suhteen (1 alin, 7 korkein). Tämä tarkoittaa sitä, että se sijoittuu maailmanlaajuisesti sijalle 132/137 maan joukossa. Tiet vaihtelevat huomattavasti maan eri alueilla, joten käytä pisteitä karkeana ohjeena tai vertailun lähtökohtana.

0,20‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Ukraina - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,20‰ on maan Ukraina lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Alkoholijuomien lakisääteinen nauttimisikä maan Ukrainasisällä on 18. Yleisesti ottaen ne kuskit, jotka ajavat ajoneuvoa ja ovat alle laillisen juoma-iän saavat kovempia rangaistuksia.

Voit valita useista erityyppisistä vuokra-autoista, mutta matkustaessasi kohteeseen Ukraina kaikkein suosituin vuokra-autotyyppi on Economy. Arviolta 47 % käyttäjistämme valitsi Economy viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi vuokrauksestaan keskimäärin 22 € päivässä. Huomioithan, että olet enemmän kuin tervetullut valitsemaan erityyppisiä vuokra-autoja budjettisi, aktiviteettien ja sään perusteella.

Viime viikolla bensiinin hinta maassa Ukraina oli keskimäärin 1,28 € per litra. Bensahinnat saattavat vaihdella kaupungin, vuodenajan ja maan taloustilanteen perusteella. Vertailun vuoksi maa, jossa on halvin keskimääräinen bensiinin hinta on Algeria hinnalla 0,30 € per litra ja vastaavasti kallein maa on Hong Kong, jossa bensa maksaa 2,73 € per litra.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Ukraina

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Ukraina

Aloita matkan suunnittelu - Ukraina


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Ukraina momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Ukraina antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Ukraina autoillle.

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Ukraina momondo-sivustolla.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Ukraina.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Ukraina.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.