Autonvuokraukset kohteessa Kajaani, Kainuu

Etsi halpoja vuokra-autotarjouksia Kajaani, Kainuu

Kajaani, Suomi
6. huhtikuu — 13. huhtikuu
Sama palautus
Kajaani, Suomi
to 6/4
Keskipäivä
to 13/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Parhaat tarjoukset Kajaani, Kainuu autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Kajaani, Kainuu
Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

29 €/pvä

4 huhti - 11 huhti
Ford Ka
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

4 huhti - 11 huhti
Volkswagen Polo
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

31 €/pvä

4 huhti - 11 huhti
Opel Astra
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

33 €/pvä

4 huhti - 11 huhti
Volkswagen Polo
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

34 €/pvä

4 huhti - 11 huhti
Toyota Corolla
Toyota Aygo
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

34 €/pvä

5 huhti - 12 huhti
Toyota Aygo
Volkswagen Golf SportWagen
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

37 €/pvä

4 huhti - 11 huhti
Volkswagen Golf SportWagen
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

38 €/pvä

4 huhti - 11 huhti
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

38 €/pvä

5 huhti - 12 huhti
Volkswagen Golf

Tärkeää tietoa Kajaani autonvuokrauksesta

Kajaanissa ja muissa Suomen kaupungeissa auton vuokraaminen on yleensä mahdollista kaikille autoilijoille, joilla on ollut ajokortti hallussaan yli vuoden. Varsinaista ikärajaa ei siis ole, mutta vuoden ajokokemusta koskeva vaatimus rajaa asiakkaista ulos alle 19-vuotiaat autoilijat. Auton vuokraus Kajaanissa tulee kuitenkin nuorille kuskeille yleensä keskimääräistä kalliimmaksi. Autovuokraamot perivät yleensä alle 25-vuotiailta autoilijoilta nuoren kuskin lisämaksun, mikä nostattaa hieman vuokrauksen kokonaishintaa. Muista, että ikärajoitukset koskevat paitsi auton vuokraajaa – joka katsotaan vuokra-auton pääkuskiksi – myös mahdollisia lisäkuskeja. Kaikkien iät on siis ilmoitettava vuokraamolle. Myös iäkkäät kuskit voivat joutua maksamaan Kajaanin autovuokraamoissa noin 70 ikävuotta lähestyessään pienen lisämaksun. Seniori-ikäisiä kuskeja koskevat ikärajoitukset vaihtelevat kuitenkin vuokraamoittain.

37 000 asukkaan Kajaani on rauhallinen pieni kaupunki, jossa liikenne on yleensä sujuvaa ja rauhallista. Auton vuokraus Kajaanissa, samoin siellä ajaminen, onnistuukin normaalisti ongelmitta niiltäkin kuskeilta, joille alue ei ole ennestään tuttu. Kajaanissa ajaminen on helppoa, etenkin jos apunasi on GPS, ja ruuhkia kaupungissa on harvoin. Nopeusrajoitukset Kajaanissa ovat vastaavia kuin muissakin suomalaiskaupungeissa, eli keskustassa rajoitus on noin 30–40 kilometriä tunnissa, taajamissa 50 ja taajamien ulkopuolella pääsääntöisesti 80. Tarkkana liikenteessä kannattaa olla etenkin talviaikaan, jolloin jäiset ja lumiset tiet ovat alueella tavallisia. Pidä turvaväli edellä olevaan autoon riittävänä ja tilannenopeus maltillisena. Jos auton vuokraus on ajankohtaista alkutalvesta, pidä huoli, että vuokra-autossasi on tarpeen tullen talvirenkaat. Hirvet liikkuvat Kajaanin seudulla ja muualla Kainuussa laajalla alueella, joten pidä hirvien varalta tien pientareita silmällä. Kaupungin tuntumassa kulkee muun muassa valtatie 6, jonka alueella hirviä nähdään paljon etenkin syysaikaan, noin lokakuusta marraskuuhun.

Kajaanin keskustassa ja muilla kaupungin alueilla on tarjolla mukavasti parkkitilaa vuoden ympäri. Vuokra-auton pysäköintiä ei kannata stressata etukäteen, sillä parkkitilasta ei yleensä ole pulaa. Kaupungin keskustassa parkkeeraaminen on arkena maksullista, mutta ydinkeskustan ulkopuolelta voit löytää helposti ilmaisen parkkipaikan. Kysy myös majoituspaikastasi, sisältyykö majoituksen hintaan pysäköinti. Keskustan parkkialueilla ja kadunvarsipaikoilla parkkeeraamisesta on maksettava arkipäivinä kello 8–17 välisenä aikana. Lauantaista sunnuntaihin pysäköinti on keskustassakin ilmaista. Pysäköintialueet on jaettu Kajaanissa kahteen erihintaiseen vyöhykkeeseen. Parkkipaikkojen tuntitaksa on noin 0,50–1 euroa, eli pysäköintimaksut ovat kaupungissa kohtuullisia.


Autonvuokraustarjoukset Kajaani, Kainuu

Löydä kohteesta Kajaani juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

42 € - 73 €

Kaikki autotyypit

48 € - 238 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kajaani, Suomen on 56 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kajaani, Suomen on marraskuuta. Hinta on 27 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 42 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 47 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kajaani, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kajaani voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kajaani Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kajaani, Suomen on 86 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kajaani, Suomen on joulukuuta. Hinta on 26 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 65 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kajaani, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kajaani voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Kajaani Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kajaani, Suomen on 139 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Kajaani, Suomen on marraskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 165 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 24 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kajaani, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kajaani voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Ford Ka
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

29 €/pvä

4 huhti - 11 huhti
Ford Ka
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

30 €/pvä

4 huhti - 11 huhti
Volkswagen Polo
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

31 €/pvä

4 huhti - 11 huhti
Opel Astra

Kajaani autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kajaani, Kainuu

Europcar

3 sijaintia

Hertz

3 sijaintia

keddy by Europcar

3 sijaintia

Scandia Rent

3 sijaintia

Sunnycars

3 sijaintia

Autounion Car Rental

2 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Budget

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Kajaani

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Kajaani

Suosituin vuokraamo

Budget

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Intermediate

Halvin vuokra-auto

40 €

Suosituin malli

Skoda Fabia
Suosituin Kajaani autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Budget. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Europcar ja Hertz.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Kajaani viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Kajaani on 40 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 67 €/pvä.
Kohteen Kajaani suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Skoda Fabia. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Ford Focus.

Vuokraa auto läheltä kohteen Kajaani suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kajaani

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Kajaani - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kajaani, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Kajaani löytyvät yleensä Europcar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaEuropcar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 30 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Kajaani on 47 €/pvä.

Kun keskiarvolämpötilat ovat 6 °C ja sademäärä yleensä 30 mm cm huhtikuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Kajaani. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut huhtikuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Kajaani. Standardi vuokraaminen kaupungissa Kajaani maksaa keskimäärin 221 €/päivä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Kajaani

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Kajaani

Aloita matkan suunnittelu - Kajaani


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Kajaani käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Kajaani, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.