Autonvuokraus Kajaani, Suomi

Haussa halpa vuokra-auto Kajaani, Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kajaani, Suomi
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
Kajaani, Suomi
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Kajaani, Suomi

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

27 € - 63 €

Kaikki autotyypit

33 € - 149 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kajaani, Suomi on 33 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Kajaani, Suomi on syyskuuta. Hinta on 19 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 45 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kajaani. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kajaani voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Kajaani Pieni vuokra-autohinnat.

Keskikoko auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kajaani, Suomi on 44 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Kajaani, Suomi on maaliskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 52 € päivässä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Kajaani. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kajaani voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Kajaani Keskikoko vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Kajaani: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kajaani, Suomi
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Tietoja matkastasi kohteeseen Kajaani

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Kajaanissa?

Kajaanissa ja muissa Suomen kaupungeissa auton vuokraaminen on yleensä mahdollista kaikille autoilijoille, joilla on ollut ajokortti hallussaan yli vuoden. Varsinaista ikärajaa ei siis ole, mutta vuoden ajokokemusta koskeva vaatimus rajaa asiakkaista ulos alle 19-vuotiaat autoilijat. Auton vuokraus Kajaanissa tulee kuitenkin nuorille kuskeille yleensä keskimääräistä kalliimmaksi. Autovuokraamot perivät yleensä alle 25-vuotiailta autoilijoilta nuoren kuskin lisämaksun, mikä nostattaa hieman vuokrauksen kokonaishintaa. Muista, että ikärajoitukset koskevat paitsi auton vuokraajaa – joka katsotaan vuokra-auton pääkuskiksi – myös mahdollisia lisäkuskeja. Kaikkien iät on siis ilmoitettava vuokraamolle. Myös iäkkäät kuskit voivat joutua maksamaan Kajaanin autovuokraamoissa noin 70 ikävuotta lähestyessään pienen lisämaksun. Seniori-ikäisiä kuskeja koskevat ikärajoitukset vaihtelevat kuitenkin vuokraamoittain.

Tärkeää tietoa Kajaanin liikenteestä ja liikennesäännöistä

37 000 asukkaan Kajaani on rauhallinen pieni kaupunki, jossa liikenne on yleensä sujuvaa ja rauhallista. Auton vuokraus Kajaanissa, samoin siellä ajaminen, onnistuukin normaalisti ongelmitta niiltäkin kuskeilta, joille alue ei ole ennestään tuttu. Kajaanissa ajaminen on helppoa, etenkin jos apunasi on GPS, ja ruuhkia kaupungissa on harvoin. Nopeusrajoitukset Kajaanissa ovat vastaavia kuin muissakin suomalaiskaupungeissa, eli keskustassa rajoitus on noin 30–40 kilometriä tunnissa, taajamissa 50 ja taajamien ulkopuolella pääsääntöisesti 80. Tarkkana liikenteessä kannattaa olla etenkin talviaikaan, jolloin jäiset ja lumiset tiet ovat alueella tavallisia. Pidä turvaväli edellä olevaan autoon riittävänä ja tilannenopeus maltillisena. Jos auton vuokraus on ajankohtaista alkutalvesta, pidä huoli, että vuokra-autossasi on tarpeen tullen talvirenkaat. Hirvet liikkuvat Kajaanin seudulla ja muualla Kainuussa laajalla alueella, joten pidä hirvien varalta tien pientareita silmällä. Kaupungin tuntumassa kulkee muun muassa valtatie 6, jonka alueella hirviä nähdään paljon etenkin syysaikaan, noin lokakuusta marraskuuhun.

Mihin voin parkkeerata Kajaanissa?

Kajaanin keskustassa ja muilla kaupungin alueilla on tarjolla mukavasti parkkitilaa vuoden ympäri. Vuokra-auton pysäköintiä ei kannata stressata etukäteen, sillä parkkitilasta ei yleensä ole pulaa. Kaupungin keskustassa parkkeeraaminen on arkena maksullista, mutta ydinkeskustan ulkopuolelta voit löytää helposti ilmaisen parkkipaikan. Kysy myös majoituspaikastasi, sisältyykö majoituksen hintaan pysäköinti. Keskustan parkkialueilla ja kadunvarsipaikoilla parkkeeraamisesta on maksettava arkipäivinä kello 8–17 välisenä aikana. Lauantaista sunnuntaihin pysäköinti on keskustassakin ilmaista. Pysäköintialueet on jaettu Kajaanissa kahteen erihintaiseen vyöhykkeeseen. Parkkipaikkojen tuntitaksa on noin 0,50–1 euroa, eli pysäköintimaksut ovat kaupungissa kohtuullisia.

Nähtävyyksiä Kajaanissa ja sen lähellä

Kainuun maakunnassa sijaitseva Kajaani on etenkin luontomatkailijoiden suosiossa. Koska Kajaanin alueen mielenkiintoisimmat vierailukohteet levittäytyvät melko laajalle alueelle, on auton vuokraus Kajaanissa hyvä idea. Vuokra-autolla pääset kätevästi sekä vaellusreiteille että hiihtoladuille oman aikataulusi mukaan. Lapsiperheiden, aktiivilomailijoiden ja pientä rentoutushetkeä hakevien suosikkikohde Kajaanin seudulla on Vuokatin kylä. Vuokatissa matkailijoita odottaa Holiday Club Katinkulta -kylpylä, jossa voi uida ja syödä hyvin koko perheen voimin. Talvella Vuokatin hiihtokeskus kutsuu laskettelemaan, pulkkailemaan ja nauttimaan lumesta. Jos olet reissussa lasten kanssa, pidä mielessä, että vuokra-autoon voi pyytää lisävarusteena lastenistuimen. Vuokatti sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Kajaanin keskustasta, eli auto on laskettelumatkalla tarpeen. Vuokraa auto myös kesälomareissulla, sillä esimerkiksi Kajaanin tuntumassa sijaitseva Oulunjärven alue tarjoaa Kainuussa lomaileville hienoja maisemia ja mukavia uimapaikkoja.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vaikka vuokra-auton hintaan kuuluu aina vakuutus, voi se kaivata täydentämistä erilaisilla lisävakuutuksilla. Vuokra-autojen vakuutuksissa voi olla varsin reilun kokoinen omavakuutusosuus, joten esimerkiksi kolaritilanteessa asiakas joutuu maksamaan vahingosta satoja tai jopa tuhansia euroja. Auton vuokraaminen ja vieraan auton ajaminen hermostuttaa monia, minkä vuoksi autovuokraamojen tarjoamat lisävakuutukset voivat olla hyvä valinta. Lisämaksusta voit joko pienentää omavastuuosuutta tai poistaa sen kokonaan. Selvitä myös, kuuluuko auton vakuutuspaketin hintaan kolmannen osapuolen vahingot korvaava vakuutus tai matkustajien tapaturmavakuutus. Jos ei, voit yleensä hankkia ne lisävakuutuksena.

Mistä auton nouto ja palautus Kajaanissa onnistuu?

Auton vuokraus ja nouto onnistuu kätevästi heti Kajaanin lentokentällä. Lentoasemalla matkailijoita palvelevat esimerkiksi Europcar ja Avis, ja saat auton mukaasi heti kaupunkiin laskeuduttuasi. Auto on kätevä kulkuväline lentomatkailijoille, sillä lentoasemalta keskustaan on noin 20 minuutin ajomatka. Muista kuitenkin varata vuokra-autosi etukäteen, sillä lentoaseman vuokraamoista monet ovat avoinna ainoastaan etukäteisvarauksella. Myös Kajaanin kaupunkialueella on hyvä valikoima autovuokraamoja. Ne sijaitsevat muun muassa Kajaanin rautatieaseman tuntumassa ja ydinkeskustan hotellien yhteydessä. Vuokra-auto noudetaan Kajaanissa yleensä samasta pisteestä kuin mistä se on varattukin. Lisämaksusta monet vuokraamot kuitenkin toimittavat auton minne tahansa Kajaanin alueelle. Jos haluat auton Kajaanista alkavaa matkaa varten, etkä enää palaa takaisin kaupunkiin, kysy vuokraamoilta mahdollisuutta yhdensuuntaiseen vuokraukseen.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Kajaani, Suomi kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Oulu lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Kajaani

 • Missä Kajaani autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Budget vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Kajaani. Keskimääräisillä 35 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 2 toimipisteessä, Budget on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Kajaani, Suomi?

  Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Kajaani on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Kajaani ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 90 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

 • Millainen sää on kohteessa Kajaani, Suomi kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Kajaani on −10 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 30 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Kajaani.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kuukausien, kuten tammikuu aikana on suositeltavaa vuokrata maasturi kaupungissa Kajaani. Lämpötila on yleensä pakkasen alapuolella ja lumen sekä jään mahdollisuus on suurempi.

 • Onko sää kaupungissa Kajaani samanlainen kuin muualla Kainuu alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Kajaani ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Kainuu lämpötila kuukauden aikana tammikuu on −10 °C ja mahdollinen sademäärä 30 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Kajaani