Autonvuokraus Kajaani, Suomi - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Kajaani, Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kajaani, Suomi
16. toukokuu — 23. toukokuu
Sama palautus
Kajaani, Suomi
su 16/5
Keskipäivä
su 23/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Kajaani, Suomi

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pienet autot luokitellaan tyypillisesti joko economy-luokan autoksi, kompakteiksi tai keskikokoisiksi autoiksi. Pienempien autoluokkien hinnat ovat yleensä 44 €/päivä kaupungissa Kajaani. Löydät alapuolelta kuluvan viikon parhaat hinnat momondossa.

Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
49 €/päivä
Kajaani
Rautatieasema, Meet&greet
Citroen C2
49 €/päivä
Tarjoushinta
Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
49 €/päivä
Kajaani
Kajaani Airport
Kia Rio Hatchback
49 €/päivä
Tarjoushinta
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
50 €/päivä
Kajaani
Kajaani Airport
Chevrolet Sonic Sedan
50 €/päivä
Tarjoushinta
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
50 €/päivä
Kajaani
Nuaskatu 3
Chevrolet Sonic Sedan
50 €/päivä
Tarjoushinta
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
54 €/päivä
Kajaani
Nuaskatu 3
Chevrolet Sonic Sedan
54 €/päivä
Tarjoushinta
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
Fits 1 laukku
4-5 oven ajoneuvot
54 €/päivä
Kajaani
Kajaani Airport
Chevrolet Sonic Sedan
54 €/päivä
Tarjoushinta

Autovuokraamo Kajaani: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kajaani, Suomi
0,0
Kauhea
3 sijaintia
0,0
Kauhea
3 sijaintia
0,0
Kauhea
3 sijaintia
0,0
Kauhea
3 sijaintia
0,0
Kauhea
2 sijaintia
0,0
Kauhea
2 sijaintia
0,0
Kauhea
2 sijaintia
0,0
Kauhea
1 sijainti

Tietoja matkastasi kohteeseen Kajaani

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Kajaanissa?

Kajaanissa ja muissa Suomen kaupungeissa auton vuokraaminen on yleensä mahdollista kaikille autoilijoille, joilla on ollut ajokortti hallussaan yli vuoden. Varsinaista ikärajaa ei siis ole, mutta vuoden ajokokemusta koskeva vaatimus rajaa asiakkaista ulos alle 19-vuotiaat autoilijat. Auton vuokraus Kajaanissa tulee kuitenkin nuorille kuskeille yleensä keskimääräistä kalliimmaksi. Autovuokraamot perivät yleensä alle 25-vuotiailta autoilijoilta nuoren kuskin lisämaksun, mikä nostattaa hieman vuokrauksen kokonaishintaa. Muista, että ikärajoitukset koskevat paitsi auton vuokraajaa – joka katsotaan vuokra-auton pääkuskiksi – myös mahdollisia lisäkuskeja. Kaikkien iät on siis ilmoitettava vuokraamolle. Myös iäkkäät kuskit voivat joutua maksamaan Kajaanin autovuokraamoissa noin 70 ikävuotta lähestyessään pienen lisämaksun. Seniori-ikäisiä kuskeja koskevat ikärajoitukset vaihtelevat kuitenkin vuokraamoittain.

Tärkeää tietoa Kajaanin liikenteestä ja liikennesäännöistä

37 000 asukkaan Kajaani on rauhallinen pieni kaupunki, jossa liikenne on yleensä sujuvaa ja rauhallista. Auton vuokraus Kajaanissa, samoin siellä ajaminen, onnistuukin normaalisti ongelmitta niiltäkin kuskeilta, joille alue ei ole ennestään tuttu. Kajaanissa ajaminen on helppoa, etenkin jos apunasi on GPS, ja ruuhkia kaupungissa on harvoin. Nopeusrajoitukset Kajaanissa ovat vastaavia kuin muissakin suomalaiskaupungeissa, eli keskustassa rajoitus on noin 30–40 kilometriä tunnissa, taajamissa 50 ja taajamien ulkopuolella pääsääntöisesti 80. Tarkkana liikenteessä kannattaa olla etenkin talviaikaan, jolloin jäiset ja lumiset tiet ovat alueella tavallisia. Pidä turvaväli edellä olevaan autoon riittävänä ja tilannenopeus maltillisena. Jos auton vuokraus on ajankohtaista alkutalvesta, pidä huoli, että vuokra-autossasi on tarpeen tullen talvirenkaat. Hirvet liikkuvat Kajaanin seudulla ja muualla Kainuussa laajalla alueella, joten pidä hirvien varalta tien pientareita silmällä. Kaupungin tuntumassa kulkee muun muassa valtatie 6, jonka alueella hirviä nähdään paljon etenkin syysaikaan, noin lokakuusta marraskuuhun.

Mihin voin parkkeerata Kajaanissa?

Kajaanin keskustassa ja muilla kaupungin alueilla on tarjolla mukavasti parkkitilaa vuoden ympäri. Vuokra-auton pysäköintiä ei kannata stressata etukäteen, sillä parkkitilasta ei yleensä ole pulaa. Kaupungin keskustassa parkkeeraaminen on arkena maksullista, mutta ydinkeskustan ulkopuolelta voit löytää helposti ilmaisen parkkipaikan. Kysy myös majoituspaikastasi, sisältyykö majoituksen hintaan pysäköinti. Keskustan parkkialueilla ja kadunvarsipaikoilla parkkeeraamisesta on maksettava arkipäivinä kello 8–17 välisenä aikana. Lauantaista sunnuntaihin pysäköinti on keskustassakin ilmaista. Pysäköintialueet on jaettu Kajaanissa kahteen erihintaiseen vyöhykkeeseen. Parkkipaikkojen tuntitaksa on noin 0,50–1 euroa, eli pysäköintimaksut ovat kaupungissa kohtuullisia.

Nähtävyyksiä Kajaanissa ja sen lähellä

Kainuun maakunnassa sijaitseva Kajaani on etenkin luontomatkailijoiden suosiossa. Koska Kajaanin alueen mielenkiintoisimmat vierailukohteet levittäytyvät melko laajalle alueelle, on auton vuokraus Kajaanissa hyvä idea. Vuokra-autolla pääset kätevästi sekä vaellusreiteille että hiihtoladuille oman aikataulusi mukaan. Lapsiperheiden, aktiivilomailijoiden ja pientä rentoutushetkeä hakevien suosikkikohde Kajaanin seudulla on Vuokatin kylä. Vuokatissa matkailijoita odottaa Holiday Club Katinkulta -kylpylä, jossa voi uida ja syödä hyvin koko perheen voimin. Talvella Vuokatin hiihtokeskus kutsuu laskettelemaan, pulkkailemaan ja nauttimaan lumesta. Jos olet reissussa lasten kanssa, pidä mielessä, että vuokra-autoon voi pyytää lisävarusteena lastenistuimen. Vuokatti sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Kajaanin keskustasta, eli auto on laskettelumatkalla tarpeen. Vuokraa auto myös kesälomareissulla, sillä esimerkiksi Kajaanin tuntumassa sijaitseva Oulunjärven alue tarjoaa Kainuussa lomaileville hienoja maisemia ja mukavia uimapaikkoja.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vaikka vuokra-auton hintaan kuuluu aina vakuutus, voi se kaivata täydentämistä erilaisilla lisävakuutuksilla. Vuokra-autojen vakuutuksissa voi olla varsin reilun kokoinen omavakuutusosuus, joten esimerkiksi kolaritilanteessa asiakas joutuu maksamaan vahingosta satoja tai jopa tuhansia euroja. Auton vuokraaminen ja vieraan auton ajaminen hermostuttaa monia, minkä vuoksi autovuokraamojen tarjoamat lisävakuutukset voivat olla hyvä valinta. Lisämaksusta voit joko pienentää omavastuuosuutta tai poistaa sen kokonaan. Selvitä myös, kuuluuko auton vakuutuspaketin hintaan kolmannen osapuolen vahingot korvaava vakuutus tai matkustajien tapaturmavakuutus. Jos ei, voit yleensä hankkia ne lisävakuutuksena.

Mistä auton nouto ja palautus Kajaanissa onnistuu?

Auton vuokraus ja nouto onnistuu kätevästi heti Kajaanin lentokentällä. Lentoasemalla matkailijoita palvelevat esimerkiksi Europcar ja Avis, ja saat auton mukaasi heti kaupunkiin laskeuduttuasi. Auto on kätevä kulkuväline lentomatkailijoille, sillä lentoasemalta keskustaan on noin 20 minuutin ajomatka. Muista kuitenkin varata vuokra-autosi etukäteen, sillä lentoaseman vuokraamoista monet ovat avoinna ainoastaan etukäteisvarauksella. Myös Kajaanin kaupunkialueella on hyvä valikoima autovuokraamoja. Ne sijaitsevat muun muassa Kajaanin rautatieaseman tuntumassa ja ydinkeskustan hotellien yhteydessä. Vuokra-auto noudetaan Kajaanissa yleensä samasta pisteestä kuin mistä se on varattukin. Lisämaksusta monet vuokraamot kuitenkin toimittavat auton minne tahansa Kajaanin alueelle. Jos haluat auton Kajaanista alkavaa matkaa varten, etkä enää palaa takaisin kaupunkiin, kysy vuokraamoilta mahdollisuutta yhdensuuntaiseen vuokraukseen.

(Tiedot tarkistettu 25.9.2018.)


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Kajaani, Suomi kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Oulu lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Kajaani

Ajankohtana toukokuu tähän päivään mennessä, 38 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Kajaani.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Kajaani noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Kajaani. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Kajaani autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Budget vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Kajaani. Keskimääräisillä 33 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 2 toimipisteessä, Budget on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Peritäänkö Kajaani, Suomi autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Kaupungissa Kajaani olevat suositut autovuokraamot, kuten Avis, Budget ja Hertz tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Kajaani, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Kajaani?

3 toimipaikkaa löytyy kaupungista Kajaani, Suomi. Näistä Europcar vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 90 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Kajaani, Suomi?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Kajaani on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Kajaani ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 90 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Kajaani, Suomi kuukauden toukokuu aikana?

Kuukauden toukokuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Kajaani on 6 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 30 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Kajaani.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen toukokuu sään perusteella?

Sää kaupungissa Kajaani kuukauden toukokuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Kajaani autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Kajaani vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Volkswagen Polo, Ford Focus tai Opel Corsa.

Onko sää kaupungissa Kajaani samanlainen kuin muualla Kainuu alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Kajaani ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Kainuu lämpötila kuukauden aikana toukokuu on 6 °C ja mahdollinen sademäärä 30 mm.


Lentolippu varattuna kohteeseen Kajaani? Aloita matkan suunnittelu!