Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Kajaani, Kainuu

Haussa halpa vuokra-auto Kajaani, Kainuu? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kajaani, Suomi
25. huhtikuu — 2. toukokuu
Kajaani, Suomi
to 25/4
Keskipäivä
to 2/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Autonvuokraustarjoukset Kajaani, Kainuu

Löydä kohteesta Kajaani juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

43 € - 95 €

Kaikki autotyypit

43 € - 132 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kajaani, Suomen on 63 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Kajaani, Suomen on toukokuuta. Hinta on 33 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 8 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kajaani, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kajaani voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Kajaani, Suomen on 68 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Kajaani, Suomen on maaliskuuta. Hinta on 33 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 2 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Kajaani, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Kajaani voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Kajaani

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Kajaani

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Kajaani?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Kajaani löytyvät yleensä keddy by Europcar kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostakeddy by Europcar, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 33 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Kajaani on 75 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Kajaani?

Kun vuokraat autoa kaupungista Kajaani, suurin osa käyttäjistämme valitsee Volkswagen Polo keskimääräiseen hintaan 49 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Volkswagen Golf 76 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Polo vuokra-autoja kaupungista Kajaani niinkin alhaiseen hintaan kuin 33 €/pvä ja Volkswagen Golf hintaan 49 €/pvä.

Kajaani autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kajaani, Kainuu

Europcar

3 sijaintia

Hertz

3 sijaintia

keddy by Europcar

3 sijaintia

Scandia Rent

3 sijaintia

Sunnycars

3 sijaintia

Autounion Car Rental

2 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Budget

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Kajaani

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Kajaani

Suosituin vuokraamo

Budget

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Compact

Halvin vuokra-auto

36 €

Suosituin malli

Volkswagen Polo
Suosituin Kajaani autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Budget. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat keddy by Europcar ja Europcar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Kajaani viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Compact.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Kajaani on 36 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 57 €/pvä.
Kohteen Kajaani suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Volkswagen Polo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Golf.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Kajaani - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kajaani, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa toukokuu kohteessa Kajaani, Suomi?

Datamme perusteella autonvuokraus viikonlopuksi ajankohtana toukokuu kohteessa Kajaani on noin 50 € hintainen. Erityisen hyvä tarjous olisi noin 42 €, mikä on alhaisin löytämämme hinta kohteessa Kajaani tähän mennessä. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 41 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 41 € ympärillä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Kajaani, Suomi?

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Kajaani on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Kajaani ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 90 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Millainen sää on kohteessa Kajaani, Suomi kuukauden huhtikuu aikana?

Kuukauden huhtikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Kajaani on 0 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 30 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Kajaani.

Onko sää kaupungissa Kajaani samanlainen kuin muualla Kainuu alueella?

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Kajaani ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Kainuu lämpötila kuukauden aikana huhtikuu on 0 °C ja mahdollinen sademäärä 30 mm.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kajaani hinnat?

autoa Kajaani hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kajaani?

29 toimijaa on valittavissa autoa Kajaani huhtikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kajaani?

Eri maissa, myös kohteessa Kajaani, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kajaani?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Kajaani, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Kajaani?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Kajaani käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Kajaani?

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Kajaani, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Kajaani, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Kajaani autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Kajaani momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Kajaani.

Löytyykö kohteesta Kajaani autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo voi näyttää sinulle erityisiä tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen Kajaani autonvuokrauksissa.

Voinko etsiä Kajaani vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Kajaani.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kajaani

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
to 25/4
Keskipäivä
to 2/5
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Kajaani

Suositut autovuokraamot Kajaanissa