Autonvuokraukset kohteessa Palermo, Sisilia

Haussa halpa vuokra-auto Palermo, Sisilia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Palermo, Sisilia, Italia
25. maaliskuu — 1. huhtikuu
Sama palautus
Palermo, Sisilia, Italia
la 25/3
Keskipäivä
la 1/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Palermo, Sisilia

Löydä kohteesta Palermo juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

3 € - 83 €

Kaikki autotyypit

3 € - 134 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Palermo, Italian on 36 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Palermo, Italian on joulukuuta. Hinta on 92 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 3 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 36 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Palermo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Palermo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Palermo Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Palermo, Italian on 60 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Palermo, Italian on tammikuuta. Hinta on 89 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 7 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 7 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Palermo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Palermo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

18 €/pvä

23 maalis - 4 huhti
Opel Corsa
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

22 €/pvä

23 maalis - 4 huhti
Ford Focus

Palermo autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Palermo, Sisilia

Europcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

8,0

Value

9,0

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,2

Value

7,2

SICILY BY CAR

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,0

Value

7,0

Hertz

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,6

Value

6,0

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

5,6

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

6,3

Value

5,0

Sunnycars

13 sijaintia

Autovia

4 sijaintia

Leasys Rent

4 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Palermo

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Palermo

Suositut autotyypit

Economy, Mini, Convertible

Halvin vuokra-auto

39 €

Suosituin malli

Class Convertible
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Palermo viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Mini, Convertible.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Palermo on 39 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 39 €/pvä.
Kohteen Palermo suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Class Convertible. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Economy Car.

Vuokraa auto läheltä kohteen Palermo suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Palermo

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Palermo - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Palermo, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Palermo löytyvät yleensä Viaggiare Rent kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaViaggiare Rent, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 5 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Palermo on 5 €/pvä.

Useimmissa tapauksissa veloitusta ei peritä, kun peruutat autonvuokrauksen kaupungissa Palermo. Voit tarkistaa, tarjoaako kaupungista Palermo valitsemasi autovuokraamo ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla, kun suunnittelet varaamista.

Lämpötila on keskimäärin 19 °C ja sademäärä 26 mm cm, joten paras vuokra-automalli huhtikuumatkalle on avoauto. Avoauton vuokraaminen kaupungissa Palermo on jännittävä tapa tutustua kaupunkiin ilman, että tarvitsee huolehtia siitä, mitä taivaalta tulee alas. Sääennustetta kannattaa kuitenkin vilkaista ennen reissua ja tehdä lopullinen päätös vuokra-automallista sen perusteella. Avoauto vuokraaminen kaupungissa Palermo maksaa keskimäärin 53 €/päivä.

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Palermo 14 toimipaikalla.

Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Palermo tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Palermo kaupungissa 130 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Palermo ajat.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Palermo kuukauden maaliskuu aikana voivat odottaa 14 °C lämpötiloja ja 60 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Palermo ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Sisilia lämpötila kuukauden aikana maaliskuu on 12 °C ja mahdollinen sademäärä 51,4 mm.


Tutustu alueen Italian muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Italian

Aloita matkan suunnittelu - Palermo


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Palermo, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Palermo, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Totta kai! momondo on oma suodatin, jonka avulla käyttäjät voivat tarkastella erityisesti autonvuokrauksia kohteessa Palermo, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Palermo.

Voit erityisesti suodattaa Palermo vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Palermo autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.