Autonvuokraukset kohteessa Ivalo, Lappi

Haussa halpa vuokra-auto Ivalo, Lappi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ivalo, Suomi
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Ivalo, Suomi
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Parhaat tarjoukset Ivalo, Lappi autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Ivalo, Lappi
Opel Combo
tai vastaava Tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

206 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Opel Combo
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

54 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
BMW 3 Series
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

34 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Mitsubishi Colt
Mercedes-Benz A-Class
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

46 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Mercedes-Benz A-Class
Renault Mégane
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

44 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Renault Mégane
Renault Trafic
tai vastaava Tila-auto
Maks. 5 matkustajaa

128 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Renault Trafic
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

46 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Kia Forte
BMW 3 Series
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

62 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
BMW 3 Series
BMW X1
tai vastaava Suuri
Maks. 5 matkustajaa

107 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
BMW X1

Autonvuokraustarjoukset Ivalo, Lappi

Löydä kohteesta Ivalo juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

43 € - 98 €

Kaikki autotyypit

43 € - 152 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ivalo, Suomen on 59 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Ivalo, Suomen on toukokuuta. Hinta on 29 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 29 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ivalo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ivalo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ivalo Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ivalo, Suomen on 71 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Ivalo, Suomen on marraskuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 48 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 15 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ivalo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ivalo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ivalo Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ivalo, Suomen on 86 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Ivalo, Suomen on syyskuuta. Hinta on 41 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 52 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 4 % kalliimpi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Ivalo. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ivalo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ivalo Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

38 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Mitsubishi Colt
Mitsubishi Colt
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

34 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Mitsubishi Colt
Kia Forte
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

42 €/pvä

24 Touko - 31 Touko
Kia Forte

Ivalo autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ivalo, Lappi
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Ivalo autonvuokraustiedot

Suomen lain puolesta auton vuokraus on suomalaiskaupungeissa mahdollista kaikille täysi-ikäisille ajokortin suorittaneille. Monet Ivalon autovuokraamot ovat kuitenkin asettaneet asiakkaille turvallisuussyistä omia rajoituksiaan iän ja ajokokemuksen suhteen. Auton vuokraus Ivalossa on mahdollista yleensä kaikille autoilijoille, joilla on ollut ajokortti hallussaan vähintään vuoden ajan. Tämä merkitsee, ettei auton vuokraaminen käytännössä ole mahdollista alle 19-vuotialle. Nuorille kuskeille voi koitua auton vuokrauksesta myös lisäkuluja. Ivalon autovuokraamoista esimerkiksi Hertz perii niin sanotun nuoren kuskin lisämaksun kaikilta alle 25-vuotiailta asiakkailtaan. Lisämaksun suuruus vaihtelee vuokraamosta riippuen, eli vertaa tarkkaan eri vuokraamoiden vuokraehtoja. Autovuokraamoille on aina ilmoitettava, jos vuokra-autolle on tiedossa varsinaisen vuokraajan lisäksi muita lisäkuskeja. Myös heidän ikänsä on oltava vuokraamon tiedossa.

Ivalo ei ole varsinainen kylä tai kaupunki, vaan se on Inarin kunnan alueeseen kuuluva taajama-alue. Sen alueella on reilut 3 000 asukasta, joten liikenne on alueella rauhallista. Auton vuokraus Ivalossa on yleensä turvallinen vaihtoehto niillekin kuskeille, jotka pelkäävät vieraissa kaupungeissa ajamista. Auton vuokraaminen on monen matkailijan valinta Ivalon reissuilla, sillä välimatkat voivat olla Lapissa pitkiä. Monet haluavat käydä Ivalon ohella myös esimerkiksi Inarin kirkonkylällä, Utsjoella tai Kittilässä, ja vuokra-auto helpottaa matkantekoa. Vaikka alueen tiet ovat rauhallisia, tuo kylmä ja pimeä talvi liikenteeseen haasteensa. Kuskin on varauduttava jäisiin ja lumisiin teihin, eli nopeusrajoituksien lisäksi huomiota on kiinnitettävä oikeaan tilannenopeuteen. Koska Ivalo sijaitsee Lapin maakunnassa, näkyy alueen teillä usein myös poroja. Poronhoitoalueilla poroista varoittavat varoituskolmiot, mutta kaikkialla Ivalon alueella tienpientareita kannattaa tarkkailla ajon aikana porojen varalta. Porolaumojen on annettava ylittää tie rauhassa. Mikäli vastaantuleva auto väläyttää sinulle valojaan, voi se olla merkki siitä, että tiellä on nähty poroja. Liikennesäännöt ja nopeusrajoitukset noudattavat samaa linjaa kuin muuallakin Suomessa. Ivalon kirkonkylän keskustassa nopeusrajoitus on 30–40 kilometriä tunnissa.

Ivalon seudun suurin vetonaula on Saariselän matkailukeskus, joka sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Ivalon taajamasta. Saariselälle matkailijoita vetävät talviaikaan talviurheilumahdollisuudet ja kesäisin sekä syksyisin upeat retkeilymaastot. Alueella on myös hyvät mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin aina koiravaljakkoajeluista lumikenkäilyyn. Lapsiperheitä Saariselkään vetää kylpylä ja Angry Birds Activity Park -puuhapuisto. Vaikka Saariselällä on mahdollista liikkua ilman autoakin, helpottaa auto Ivalon seudulla lomailua valtavasti. Auton vuokraus Ivalossa kannattaa, sillä joukkoliikenneyhteyksiä kulkee Ivalon seudulla niukasti. Kätevimmin ja joustavimmin pääset tutustumaan alueen luontokohteisiin ja muihin nähtävyyksiin autolla. Lähde kalastusreissulle Utsjoelle tai patikkaretkelle Lemmenjoen ja Urho Kekkosen kansallispuistoon. Vuokraa auto, niin pääset halutessasi tutustumaan vaikkapa Suomen pohjoisimpaan pisteeseen, Nuorgamiin. Karun kauniiseen Nuorgamiin on Ivalosta matkaa autolla noin kaksi ja puoli tuntia. Vaikka kaunis Pohjois-Norja on hyvin lähellä Ivaloa, pidä mielessä, että vuokra-autolla ei saa ajaa toisen maan puolelle luvatta. Vuokra-auton vientiin toisen maan puolelle tarvitset aina vuokraamolta kirjallisen luvan.

Vuokra-auton hintaan sisältyy aina tietty perusvakuutus. Mikäli Lapin teillä autoilu jännittää, kannattaa vakuutussuojan parantamista kuitenkin harkita. Ivalon vuokra-autojen hintoihin sisältyvä vakuutus pitää sisällään yleisimmin kolarit ja varkaustapaukset. Vakuutuksissa on kuitenkin tavallisesti tietty omavastuuosuus, joka voi vaihdella satojen ja jopa tuhansien eurojen välillä. Omavastuu merkitsee, että jos vuokra-autolle tapahtuu jotain, joudut vakuutuksesta huolimatta korvaamaan osan vahingoista omasta pussistasi. Omavastuuosuutta voi vähentää tai sen voi poistaa kokonaan erilaisilla lisämaksuilla. Ne nostavat vuokrauksen kokonaishintaa, mutta satsaus voi olla rahan arvoinen. Tiedustele vuokraamolta myös, sisältyykö kolmannen osapuolen vahingot kattava vahinkovakuutus auton automaattisen vakuutuspaketin hintaan. Voit harkita myös tapaturmavakuutuksen hankintaa auton matkustajille.

Helpoin vaihtoehto Ivaloon saapuville matkailijoille on hankkia auto Ivalon lentoasemalta heti alueelle saavuttaessa. Lentokentältä on matkaa Ivalon kirkonkylään autolla noin 10 minuuttia ja Saariselälle noin 20 minuuttia. Ivaloon saapuvia lentomatkustajia palvelevat ainakin Avis, Hertz, Sixt, Budget, Europcar ja Green Motion. Vuokraamot eivät ole auki 24h, vuorokauden ympäri, eli varaa autosi mieluiten etukäteen. Näin autovuokraamo on varautunut palvelemaan sinua lennon laskeutuessa ja auton nouto onnistuu kätevästi. Jotkin autovuokraamot palvelevat matkailijoita myös Saariselällä, alueen hotellien yhteydessä. Yleensä auton nouto ja palautus tehdään vuokraamon toimipisteessä. Voit kuitenkin tiedustella, toimittaako vuokraamo vuokra-autosi mahdollisesti lisämaksusta vaikkapa hotellillesi tai vuokraamallesi lomamökille.


Vuokraa auto läheltä kohteen Ivalo suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Ivalo

Autonvuokraus Ivalo

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Ivalo, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Vuokraamolla Sixt on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Ivalo, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 49 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 30 €/päivä paikassa Ivalo.

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Ivalo kuukauden kesäkuu aikana. Kohteessa Ivalo sataa keskimäärin 60 mm cm ja lämpötila on noin 13 °C kesäkuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Ivalo maksaa keskimäärin 149 €/päivä.

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Ivalo huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Ivalo taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Ivalo rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 90 km/t.

Kuukauden toukokuu aikana kaupungin Ivalo sademäärä on 30 mm ja keskilämpötila 4 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Ivalo parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Ilmasto alueella Lappi kuukauden toukokuu aikana on yleensä 5 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 33 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Ivalo lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Ivalo

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Ivalo

Aloita matkan suunnittelu - Ivalo


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Ivalo, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Ivalo antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Ivalo, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Ivalo.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Ivalo.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Ivalo.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.