Autonvuokraukset kohteessa Ivalo, Lappi

Haussa halpa vuokra-auto Ivalo, Lappi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ivalo, Suomi
2. kesäkuu — 9. kesäkuu
Sama palautus
Ivalo, Suomi
pe 2/6
Keskipäivä
pe 9/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Ivalo

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Ivalo

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Ivalo?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Ivalo löytyvät yleensä Sixt kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSixt, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 30 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Ivalo on 48 €/pvä.

Tärkeää tietoa Ivalo autonvuokrauksesta

Suomen lain puolesta auton vuokraus on suomalaiskaupungeissa mahdollista kaikille täysi-ikäisille ajokortin suorittaneille. Monet Ivalon autovuokraamot ovat kuitenkin asettaneet asiakkaille turvallisuussyistä omia rajoituksiaan iän ja ajokokemuksen suhteen. Auton vuokraus Ivalossa on mahdollista yleensä kaikille autoilijoille, joilla on ollut ajokortti hallussaan vähintään vuoden ajan. Tämä merkitsee, ettei auton vuokraaminen käytännössä ole mahdollista alle 19-vuotialle. Nuorille kuskeille voi koitua auton vuokrauksesta myös lisäkuluja. Ivalon autovuokraamoista esimerkiksi Hertz perii niin sanotun nuoren kuskin lisämaksun kaikilta alle 25-vuotiailta asiakkailtaan. Lisämaksun suuruus vaihtelee vuokraamosta riippuen, eli vertaa tarkkaan eri vuokraamoiden vuokraehtoja. Autovuokraamoille on aina ilmoitettava, jos vuokra-autolle on tiedossa varsinaisen vuokraajan lisäksi muita lisäkuskeja. Myös heidän ikänsä on oltava vuokraamon tiedossa.

Ivalo ei ole varsinainen kylä tai kaupunki, vaan se on Inarin kunnan alueeseen kuuluva taajama-alue. Sen alueella on reilut 3 000 asukasta, joten liikenne on alueella rauhallista. Auton vuokraus Ivalossa on yleensä turvallinen vaihtoehto niillekin kuskeille, jotka pelkäävät vieraissa kaupungeissa ajamista. Auton vuokraaminen on monen matkailijan valinta Ivalon reissuilla, sillä välimatkat voivat olla Lapissa pitkiä. Monet haluavat käydä Ivalon ohella myös esimerkiksi Inarin kirkonkylällä, Utsjoella tai Kittilässä, ja vuokra-auto helpottaa matkantekoa. Vaikka alueen tiet ovat rauhallisia, tuo kylmä ja pimeä talvi liikenteeseen haasteensa. Kuskin on varauduttava jäisiin ja lumisiin teihin, eli nopeusrajoituksien lisäksi huomiota on kiinnitettävä oikeaan tilannenopeuteen. Koska Ivalo sijaitsee Lapin maakunnassa, näkyy alueen teillä usein myös poroja. Poronhoitoalueilla poroista varoittavat varoituskolmiot, mutta kaikkialla Ivalon alueella tienpientareita kannattaa tarkkailla ajon aikana porojen varalta. Porolaumojen on annettava ylittää tie rauhassa. Mikäli vastaantuleva auto väläyttää sinulle valojaan, voi se olla merkki siitä, että tiellä on nähty poroja. Liikennesäännöt ja nopeusrajoitukset noudattavat samaa linjaa kuin muuallakin Suomessa. Ivalon kirkonkylän keskustassa nopeusrajoitus on 30–40 kilometriä tunnissa.

Ivalon seudun suurin vetonaula on Saariselän matkailukeskus, joka sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Ivalon taajamasta. Saariselälle matkailijoita vetävät talviaikaan talviurheilumahdollisuudet ja kesäisin sekä syksyisin upeat retkeilymaastot. Alueella on myös hyvät mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin aina koiravaljakkoajeluista lumikenkäilyyn. Lapsiperheitä Saariselkään vetää kylpylä ja Angry Birds Activity Park -puuhapuisto. Vaikka Saariselällä on mahdollista liikkua ilman autoakin, helpottaa auto Ivalon seudulla lomailua valtavasti. Auton vuokraus Ivalossa kannattaa, sillä joukkoliikenneyhteyksiä kulkee Ivalon seudulla niukasti. Kätevimmin ja joustavimmin pääset tutustumaan alueen luontokohteisiin ja muihin nähtävyyksiin autolla. Lähde kalastusreissulle Utsjoelle tai patikkaretkelle Lemmenjoen ja Urho Kekkosen kansallispuistoon. Vuokraa auto, niin pääset halutessasi tutustumaan vaikkapa Suomen pohjoisimpaan pisteeseen, Nuorgamiin. Karun kauniiseen Nuorgamiin on Ivalosta matkaa autolla noin kaksi ja puoli tuntia. Vaikka kaunis Pohjois-Norja on hyvin lähellä Ivaloa, pidä mielessä, että vuokra-autolla ei saa ajaa toisen maan puolelle luvatta. Vuokra-auton vientiin toisen maan puolelle tarvitset aina vuokraamolta kirjallisen luvan.


Autonvuokraustarjoukset Ivalo, Lappi

Löydä kohteesta Ivalo juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

41 € - 88 €

Kaikki autotyypit

49 € - 205 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ivalo, Suomen on 58 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Ivalo, Suomen on huhtikuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 41 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ivalo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ivalo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ivalo Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ivalo, Suomen on 76 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Ivalo, Suomen on syyskuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 18 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ivalo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ivalo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ivalo, Suomen on 109 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Ivalo, Suomen on heinäkuuta. Hinta on 5 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 116 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 16 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ivalo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ivalo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ivalo, Suomen on 96 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Ivalo, Suomen on syyskuuta. Hinta on 47 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 4 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ivalo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ivalo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Volkswagen Golf
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

66 €/pvä

17 heinä - 22 heinä
Volkswagen Golf

Ivalo autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ivalo, Lappi

ADDCAR RENTAL

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

4,0

Value

4,0

Sunnycars

3 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Budget

2 sijaintia

Alamo

1 sijainti

Dollar

1 sijainti

Europcar

1 sijainti

GREEN MOTION

1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Ivalo

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Ivalo

Suosituin vuokraamo

Sixt

Suositut autotyypit

Compact, Economy, Intermediate

Halvin vuokra-auto

42 €

Suosituin malli

Skoda Scala
Suosituin Ivalo autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Sixt. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat GREEN MOTION ja Budget.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Ivalo viimeisten 72 tunnin aikana: Compact, Economy, Intermediate.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Ivalo on 42 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 55 €/pvä.
Kohteen Ivalo suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Skoda Scala.

Vuokraa auto läheltä kohteen Ivalo suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Ivalo

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Ivalo - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Ivalo, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Ivalo kuukauden kesäkuu aikana. Kohteessa Ivalo sataa keskimäärin 60 mm cm ja lämpötila on noin 13 °C kesäkuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Ivalo maksaa keskimäärin 146 €/päivä.

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Ivalo huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Ivalo taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Ivalo rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 90 km/t.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Ivalo

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Ivalo

Aloita matkan suunnittelu - Ivalo


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Ivalo, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Ivalo antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.