Autonvuokraus Ivalo, Suomi - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Ivalo, Suomi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ivalo, Suomi
11. maaliskuu — 18. maaliskuu
Sama palautus
Ivalo, Suomi
to 11/3
Keskipäivä
to 18/3
Keskipäivä

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Ivalo?

Kaikki

26 € - 111 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Ivalo, Suomi on marraskuuta. Hinta on 30 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 26 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti joulukuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Ivalo voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.


Autovuokraamo Ivalo: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ivalo, Suomi
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 10.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: OK 4.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun


Tietoja matkastasi kohteeseen Ivalo

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Ivalossa?

Suomen lain puolesta auton vuokraus on suomalaiskaupungeissa mahdollista kaikille täysi-ikäisille ajokortin suorittaneille. Monet Ivalon autovuokraamot ovat kuitenkin asettaneet asiakkaille turvallisuussyistä omia rajoituksiaan iän ja ajokokemuksen suhteen. Auton vuokraus Ivalossa on mahdollista yleensä kaikille autoilijoille, joilla on ollut ajokortti hallussaan vähintään vuoden ajan. Tämä merkitsee, ettei auton vuokraaminen käytännössä ole mahdollista alle 19-vuotialle. Nuorille kuskeille voi koitua auton vuokrauksesta myös lisäkuluja. Ivalon autovuokraamoista esimerkiksi Hertz perii niin sanotun nuoren kuskin lisämaksun kaikilta alle 25-vuotiailta asiakkailtaan. Lisämaksun suuruus vaihtelee vuokraamosta riippuen, eli vertaa tarkkaan eri vuokraamoiden vuokraehtoja. Autovuokraamoille on aina ilmoitettava, jos vuokra-autolle on tiedossa varsinaisen vuokraajan lisäksi muita lisäkuskeja. Myös heidän ikänsä on oltava vuokraamon tiedossa.

Tärkeää tietoa Ivalon liikenteestä ja liikennesäännöistä

Ivalo ei ole varsinainen kylä tai kaupunki, vaan se on Inarin kunnan alueeseen kuuluva taajama-alue. Sen alueella on reilut 3 000 asukasta, joten liikenne on alueella rauhallista. Auton vuokraus Ivalossa on yleensä turvallinen vaihtoehto niillekin kuskeille, jotka pelkäävät vieraissa kaupungeissa ajamista. Auton vuokraaminen on monen matkailijan valinta Ivalon reissuilla, sillä välimatkat voivat olla Lapissa pitkiä. Monet haluavat käydä Ivalon ohella myös esimerkiksi Inarin kirkonkylällä, Utsjoella tai Kittilässä, ja vuokra-auto helpottaa matkantekoa. Vaikka alueen tiet ovat rauhallisia, tuo kylmä ja pimeä talvi liikenteeseen haasteensa. Kuskin on varauduttava jäisiin ja lumisiin teihin, eli nopeusrajoituksien lisäksi huomiota on kiinnitettävä oikeaan tilannenopeuteen. Koska Ivalo sijaitsee Lapin maakunnassa, näkyy alueen teillä usein myös poroja. Poronhoitoalueilla poroista varoittavat varoituskolmiot, mutta kaikkialla Ivalon alueella tienpientareita kannattaa tarkkailla ajon aikana porojen varalta. Porolaumojen on annettava ylittää tie rauhassa. Mikäli vastaantuleva auto väläyttää sinulle valojaan, voi se olla merkki siitä, että tiellä on nähty poroja. Liikennesäännöt ja nopeusrajoitukset noudattavat samaa linjaa kuin muuallakin Suomessa. Ivalon kirkonkylän keskustassa nopeusrajoitus on 30–40 kilometriä tunnissa.

Nähtävyyksiä Ivalossa ja sen lähellä

Ivalon seudun suurin vetonaula on Saariselän matkailukeskus, joka sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Ivalon taajamasta. Saariselälle matkailijoita vetävät talviaikaan talviurheilumahdollisuudet ja kesäisin sekä syksyisin upeat retkeilymaastot. Alueella on myös hyvät mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin aina koiravaljakkoajeluista lumikenkäilyyn. Lapsiperheitä Saariselkään vetää kylpylä ja Angry Birds Activity Park -puuhapuisto. Vaikka Saariselällä on mahdollista liikkua ilman autoakin, helpottaa auto Ivalon seudulla lomailua valtavasti. Auton vuokraus Ivalossa kannattaa, sillä joukkoliikenneyhteyksiä kulkee Ivalon seudulla niukasti. Kätevimmin ja joustavimmin pääset tutustumaan alueen luontokohteisiin ja muihin nähtävyyksiin autolla. Lähde kalastusreissulle Utsjoelle tai patikkaretkelle Lemmenjoen ja Urho Kekkosen kansallispuistoon. Vuokraa auto, niin pääset halutessasi tutustumaan vaikkapa Suomen pohjoisimpaan pisteeseen, Nuorgamiin. Karun kauniiseen Nuorgamiin on Ivalosta matkaa autolla noin kaksi ja puoli tuntia. Vaikka kaunis Pohjois-Norja on hyvin lähellä Ivaloa, pidä mielessä, että vuokra-autolla ei saa ajaa toisen maan puolelle luvatta. Vuokra-auton vientiin toisen maan puolelle tarvitset aina vuokraamolta kirjallisen luvan.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vuokra-auton hintaan sisältyy aina tietty perusvakuutus. Mikäli Lapin teillä autoilu jännittää, kannattaa vakuutussuojan parantamista kuitenkin harkita. Ivalon vuokra-autojen hintoihin sisältyvä vakuutus pitää sisällään yleisimmin kolarit ja varkaustapaukset. Vakuutuksissa on kuitenkin tavallisesti tietty omavastuuosuus, joka voi vaihdella satojen ja jopa tuhansien eurojen välillä. Omavastuu merkitsee, että jos vuokra-autolle tapahtuu jotain, joudut vakuutuksesta huolimatta korvaamaan osan vahingoista omasta pussistasi. Omavastuuosuutta voi vähentää tai sen voi poistaa kokonaan erilaisilla lisämaksuilla. Ne nostavat vuokrauksen kokonaishintaa, mutta satsaus voi olla rahan arvoinen. Tiedustele vuokraamolta myös, sisältyykö kolmannen osapuolen vahingot kattava vahinkovakuutus auton automaattisen vakuutuspaketin hintaan. Voit harkita myös tapaturmavakuutuksen hankintaa auton matkustajille.

Mistä auton nouto ja palautus Ivalossa onnistuu?

Helpoin vaihtoehto Ivaloon saapuville matkailijoille on hankkia auto Ivalon lentoasemalta heti alueelle saavuttaessa. Lentokentältä on matkaa Ivalon kirkonkylään autolla noin 10 minuuttia ja Saariselälle noin 20 minuuttia. Ivaloon saapuvia lentomatkustajia palvelevat ainakin Avis, Hertz, Sixt, Budget, Europcar ja Green Motion. Vuokraamot eivät ole auki 24h, vuorokauden ympäri, eli varaa autosi mieluiten etukäteen. Näin autovuokraamo on varautunut palvelemaan sinua lennon laskeutuessa ja auton nouto onnistuu kätevästi. Jotkin autovuokraamot palvelevat matkailijoita myös Saariselällä, alueen hotellien yhteydessä. Yleensä auton nouto ja palautus tehdään vuokraamon toimipisteessä. Voit kuitenkin tiedustella, toimittaako vuokraamo vuokra-autosi mahdollisesti lisämaksusta vaikkapa hotellillesi tai vuokraamallesi lomamökille.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Ivalo, Suomi kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Kittilä lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Ivalo

Tähän mennessä ajankohtana maaliskuu on momondossa ollut 91 vuokra-autohakua kohteessa Ivalo.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Ivalo noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Avis, Dollar ja Budget ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Ivalo. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Ivalo autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Missä Ivalo autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Vuokraamolla Europcar on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Ivalo, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 41 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 24 €/päivä paikassa Ivalo.

Peritäänkö Ivalo, Suomi autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Ivalo sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Ivalo. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Ivalo huhtikuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Ivalo kuukauden huhtikuu aikana. Kohteessa Ivalo sataa keskimäärin 30 mm cm ja lämpötila on noin 4 °C huhtikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Ivalo maksaa keskimäärin 129 €/päivä.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Ivalo?

Budget on erittäin suosittu kaupungissa Ivalo, Suomi, koska heillä on enemmän toimipisteitä kuin millään muulla vuokraamolla. Voit löytää 2 toimipistettä kaupungista Ivalo, Suomi ja voit olettaa maksavasi noin 29 €/päivä vuokra-autostasi kohteessa Ivalo, Suomi.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Ivalo, Suomi?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Ivalo huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Ivalo taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Ivalo rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 90 km/t.

Millainen sää on kohteessa Ivalo, Suomi kuukauden maaliskuu aikana?

Kuukauden maaliskuu aikana kaupungin Ivalo sademäärä on 10 mm ja keskilämpötila −8 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Ivalo parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen maaliskuu sään perusteella?

Kuukausien, kuten maaliskuu aikana on suositeltavaa vuokrata maasturi kaupungissa Ivalo. Lämpötila on yleensä pakkasen alapuolella ja lumen sekä jään mahdollisuus on suurempi.

Onko sää kaupungissa Ivalo samanlainen kuin muualla Lappi alueella?

Ilmasto alueella Lappi kuukauden maaliskuu aikana on yleensä −7 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 23 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Ivalo lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autonvuokraukset kaupungin Ivalo lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Ivalo

Lentolippu varattuna kohteeseen Ivalo? Aloita matkan suunnittelu!

  • Halvat lennot Ivalo

    Löydä paras aika matkustaa, halvat hinnat ja suosituimmat lentoyhtiöt.

    Etsi lentoja - Ivalo
  • Aloita matkan suunnittelu jo tänään

    Katso suosituimmat kaupunginosat ja löydä parhaat hotellit kohteessa Ivalo

    Etsi hotelleja kohteessa Ivalo