Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Ivalo, Lappi

Haussa halpa vuokra-auto Ivalo, Lappi? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Ivalo, Suomi
26. maaliskuu — 2. huhtikuu
Ivalo, Suomi
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Ivalo

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Ivalo

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Ivalo?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Ivalo löytyvät yleensä Sixt kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaSixt, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 29 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Ivalo on 47 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Ivalo?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Volkswagen Polo kaupungista Ivalo, ja datamme mukaan Volkswagen Golf SportWagen on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Volkswagen Polo, hinnat ovat 75 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Volkswagen Polo autonvuokraustarjousta kaupungista Ivalo niinkin alhaiseen hintaan kuin 35 € per päivä. Volkswagen Golf SportWagen autonvuokraukset kaupungista Ivalo ovat yleensä keskimäärin 110 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 38 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Ivalo, Lappi autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Ivalo, Lappi
Edullinen34 €/pvä
Pienikokoinen35 €/pvä
Keskikokoinen71 €/pvä
Mini32 €/pvä
Tila-auto89 €/pvä
Pienikokoinen farmari42 €/pvä
Keskikokoinen maasturi67 €/pvä
Pienikokoinen maasturi70 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Ivalo autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Ivalossa?

Suomen lain puolesta auton vuokraus on suomalaiskaupungeissa mahdollista kaikille täysi-ikäisille ajokortin suorittaneille. Monet Ivalon autovuokraamot ovat kuitenkin asettaneet asiakkaille turvallisuussyistä omia rajoituksiaan iän ja ajokokemuksen suhteen. Auton vuokraus Ivalossa on mahdollista yleensä kaikille autoilijoille, joilla on ollut ajokortti hallussaan vähintään vuoden ajan. Tämä merkitsee, ettei auton vuokraaminen käytännössä ole mahdollista alle 19-vuotialle. Nuorille kuskeille voi koitua auton vuokrauksesta myös lisäkuluja. Ivalon autovuokraamoista esimerkiksi Hertz perii niin sanotun nuoren kuskin lisämaksun kaikilta alle 25-vuotiailta asiakkailtaan. Lisämaksun suuruus vaihtelee vuokraamosta riippuen, eli vertaa tarkkaan eri vuokraamoiden vuokraehtoja. Autovuokraamoille on aina ilmoitettava, jos vuokra-autolle on tiedossa varsinaisen vuokraajan lisäksi muita lisäkuskeja. Myös heidän ikänsä on oltava vuokraamon tiedossa.

Tärkeää tietoa Ivalon liikenteestä ja liikennesäännöistä

Ivalo ei ole varsinainen kylä tai kaupunki, vaan se on Inarin kunnan alueeseen kuuluva taajama-alue. Sen alueella on reilut 3 000 asukasta, joten liikenne on alueella rauhallista. Auton vuokraus Ivalossa on yleensä turvallinen vaihtoehto niillekin kuskeille, jotka pelkäävät vieraissa kaupungeissa ajamista. Auton vuokraaminen on monen matkailijan valinta Ivalon reissuilla, sillä välimatkat voivat olla Lapissa pitkiä. Monet haluavat käydä Ivalon ohella myös esimerkiksi Inarin kirkonkylällä, Utsjoella tai Kittilässä, ja vuokra-auto helpottaa matkantekoa. Vaikka alueen tiet ovat rauhallisia, tuo kylmä ja pimeä talvi liikenteeseen haasteensa. Kuskin on varauduttava jäisiin ja lumisiin teihin, eli nopeusrajoituksien lisäksi huomiota on kiinnitettävä oikeaan tilannenopeuteen. Koska Ivalo sijaitsee Lapin maakunnassa, näkyy alueen teillä usein myös poroja. Poronhoitoalueilla poroista varoittavat varoituskolmiot, mutta kaikkialla Ivalon alueella tienpientareita kannattaa tarkkailla ajon aikana porojen varalta. Porolaumojen on annettava ylittää tie rauhassa. Mikäli vastaantuleva auto väläyttää sinulle valojaan, voi se olla merkki siitä, että tiellä on nähty poroja. Liikennesäännöt ja nopeusrajoitukset noudattavat samaa linjaa kuin muuallakin Suomessa. Ivalon kirkonkylän keskustassa nopeusrajoitus on 30–40 kilometriä tunnissa.

Nähtävyyksiä Ivalossa ja sen lähellä

Ivalon seudun suurin vetonaula on Saariselän matkailukeskus, joka sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Ivalon taajamasta. Saariselälle matkailijoita vetävät talviaikaan talviurheilumahdollisuudet ja kesäisin sekä syksyisin upeat retkeilymaastot. Alueella on myös hyvät mahdollisuudet erilaisiin aktiviteetteihin aina koiravaljakkoajeluista lumikenkäilyyn. Lapsiperheitä Saariselkään vetää kylpylä ja Angry Birds Activity Park -puuhapuisto. Vaikka Saariselällä on mahdollista liikkua ilman autoakin, helpottaa auto Ivalon seudulla lomailua valtavasti. Auton vuokraus Ivalossa kannattaa, sillä joukkoliikenneyhteyksiä kulkee Ivalon seudulla niukasti. Kätevimmin ja joustavimmin pääset tutustumaan alueen luontokohteisiin ja muihin nähtävyyksiin autolla. Lähde kalastusreissulle Utsjoelle tai patikkaretkelle Lemmenjoen ja Urho Kekkosen kansallispuistoon. Vuokraa auto, niin pääset halutessasi tutustumaan vaikkapa Suomen pohjoisimpaan pisteeseen, Nuorgamiin. Karun kauniiseen Nuorgamiin on Ivalosta matkaa autolla noin kaksi ja puoli tuntia. Vaikka kaunis Pohjois-Norja on hyvin lähellä Ivaloa, pidä mielessä, että vuokra-autolla ei saa ajaa toisen maan puolelle luvatta. Vuokra-auton vientiin toisen maan puolelle tarvitset aina vuokraamolta kirjallisen luvan.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Vuokra-auton hintaan sisältyy aina tietty perusvakuutus. Mikäli Lapin teillä autoilu jännittää, kannattaa vakuutussuojan parantamista kuitenkin harkita. Ivalon vuokra-autojen hintoihin sisältyvä vakuutus pitää sisällään yleisimmin kolarit ja varkaustapaukset. Vakuutuksissa on kuitenkin tavallisesti tietty omavastuuosuus, joka voi vaihdella satojen ja jopa tuhansien eurojen välillä. Omavastuu merkitsee, että jos vuokra-autolle tapahtuu jotain, joudut vakuutuksesta huolimatta korvaamaan osan vahingoista omasta pussistasi. Omavastuuosuutta voi vähentää tai sen voi poistaa kokonaan erilaisilla lisämaksuilla. Ne nostavat vuokrauksen kokonaishintaa, mutta satsaus voi olla rahan arvoinen. Tiedustele vuokraamolta myös, sisältyykö kolmannen osapuolen vahingot kattava vahinkovakuutus auton automaattisen vakuutuspaketin hintaan. Voit harkita myös tapaturmavakuutuksen hankintaa auton matkustajille.

Mistä auton nouto ja palautus Ivalossa onnistuu?

Helpoin vaihtoehto Ivaloon saapuville matkailijoille on hankkia auto Ivalon lentoasemalta heti alueelle saavuttaessa. Lentokentältä on matkaa Ivalon kirkonkylään autolla noin 10 minuuttia ja Saariselälle noin 20 minuuttia. Ivaloon saapuvia lentomatkustajia palvelevat ainakin Avis, Hertz, Sixt, Budget, Europcar ja Green Motion. Vuokraamot eivät ole auki 24h, vuorokauden ympäri, eli varaa autosi mieluiten etukäteen. Näin autovuokraamo on varautunut palvelemaan sinua lennon laskeutuessa ja auton nouto onnistuu kätevästi. Jotkin autovuokraamot palvelevat matkailijoita myös Saariselällä, alueen hotellien yhteydessä. Yleensä auton nouto ja palautus tehdään vuokraamon toimipisteessä. Voit kuitenkin tiedustella, toimittaako vuokraamo vuokra-autosi mahdollisesti lisämaksusta vaikkapa hotellillesi tai vuokraamallesi lomamökille.


Autonvuokraustarjoukset Ivalo, Lappi

Löydä kohteesta Ivalo juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

28 € - 139 €

Kaikki autotyypit

28 € - 167 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ivalo, Suomen on 73 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Ivalo, Suomen on toukokuuta. Hinta on 62 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ivalo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ivalo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ivalo pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Ivalo, Suomen on 90 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Ivalo, Suomen on heinäkuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 57 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 10 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Ivalo, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Ivalo voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Ivalo keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

32 €/pvä

13 huhti - 20 huhti
Fiat Panda
Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

34 €/pvä

13 huhti - 20 huhti
Volkswagen Polo
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

35 €/pvä

13 huhti - 20 huhti
Ford Focus

Ivalo autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Ivalo, Lappi

Avis

2 sijaintia

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

GREEN MOTION

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Hertz

1 sijainti

National

1 sijainti

Enterprise Rent-A-Car

1 sijainti

Budget

2 sijaintia

Sixt

1 sijainti

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Ivalo

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Ivalo

Suosituin vuokraamo

Sixt

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Wagon

Halvin vuokra-auto

73 €

Suosituin malli

Skoda Fabia
Suosituin Ivalo autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Sixt. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat GREEN MOTION ja Europcar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Ivalo viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Wagon.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Ivalo on 73 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 125 €/pvä.
Kohteen Ivalo suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Skoda Fabia. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Mini Car.

Vuokraa auto läheltä kohteen Ivalo suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Ivalo
Aurora Village Ivalo

Aurora Village Ivalo

Posovuopaja, Ivalo, Lapland, Finland

1,6 km kaupungin keskustasta

Kultahippu Hotel & Apartments

Kultahippu Hotel & Apartments

Petsamontie 1, Ivalo, Lapland, Finland

0,1 km kaupungin keskustasta

Hotel Ivalo

Hotel Ivalo

Ivalontie 34, Ivalo, Lapland, Finland

1,1 km kaupungin keskustasta

Ivalo Apartment

Ivalo Apartment

Ivalo, Lappi, Suomi

0,3 km kaupungin keskustasta

Ukonjärven Holiday Village

Ukonjärven Holiday Village

Ukonjärventie 141, Ivalo, Lapland, Finland

8,9 km kaupungin keskustasta

Kuukkeli Ivalo Airport Inn

Kuukkeli Ivalo Airport Inn

Rovaniementie 770, Ivalo, Lapland, Finland

6,4 km kaupungin keskustasta

Kuukkeli Ivalo Arctic House

Kuukkeli Ivalo Arctic House

Ivalo, Lappi, Suomi

1,9 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Ivalo - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Ivalo, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa huhtikuu kohteessa Ivalo, Suomi?

Autonvuokraus viikonlopuksi kohteessa Ivalo ajankohtana huhtikuu on halvimmillaan 184 € keskihinnan ollessa 184 €. Käyttäjien löytämä keskihinta viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Ivalo ajankohtana huhtikuu oli 92 € – mutta jopa 92 € hintaisia tarjouksia löytyi, riippuen päivämääristä ja autovaihtoehdoista.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Ivalo huhtikuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Ivalo kuukauden huhtikuu aikana. Kohteessa Ivalo sataa keskimäärin 30 mm cm ja lämpötila on noin 4 °C huhtikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Ivalo maksaa keskimäärin 210 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Ivalo, Suomi?

Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Ivalo huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 50 km/t ellei toisin mainita. Ivalo taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Ivalo rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 90 km/t.

Millainen sää on kohteessa Ivalo, Suomi kuukauden maaliskuu aikana?

Kuukauden maaliskuu aikana kaupungin Ivalo sademäärä on 10 mm ja keskilämpötila −8 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Ivalo parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Ivalo samanlainen kuin muualla Lappi alueella?

Ilmasto alueella Lappi kuukauden maaliskuu aikana on yleensä −7 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 23 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Ivalo lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Ivalo hinnat?

autoa Ivalo hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Ivalo?

maaliskuuta 2024 alkaen 18 toimijaa on valittavissa autoa Ivalo osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Ivalo?

Eri maissa, myös kohteessa Ivalo, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Ivalo?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Ivalo. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Ivalo?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Ivalo, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Ivalo?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Ivalo antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Ivalo, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Ivalo, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Ivalo momondo avulla?

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Ivalo.

Löytyykö kohteesta Ivalo autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Ivalo.

Voinko etsiä Ivalo vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Ivalo.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Ivalo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Ivalo

Etsi autonvuokraus näiltä suosituilta lentokentiltäIvalo


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.